Info
x
Basescu
|
danieldamiean 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 13:47
tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) sa nu faca nimic in folosul tarii ci numai in folos personal, sa instige si sa invrajbeasca oamenii ( de aceea exista 2 romanii cu cate 5.000.000 de votanti), un om care nu stie sa justifice cum o fiica cumpara un apartament de 800.000 euro iar o alta ajunge parlamentar european cu voturi triplate numai in judetul prahova, un om care azi se dezice de frate-su iar maine il pune sa boteze, un om care asculta pe la usi si si-a triplat serviciile secrete si iar placea sa fie o dictatura in tara..si mai vrei sa vezi?..iar ca sa nu-ti pui mintea odihinta la intrebarea cine sunt iti spun de pe acum ca am vota crin antonescu si evident mircea geoana iar crin antonescu daca isi va mentine actuala probitate morala poate va fi urmatorul presedinte al romanieii. si inca ceva stimabile...romanii in general sunt un popor de oameni prosti care din istorie demonstreaza ca nu stiu sa aleaga, altfel nu se explica cum de pana acum am fost condusi doar de straini si de prosti ( ultimii sfarsind violent....) si inca ceva..iliescu o sa moara linistit cu cinste si demnitate in patul lui, a fost intradevar singura raza de soare de dupa negura istoriei dar si soarele se demonstreaza ca nu este numai necesar ci chiar si-un rau de evitat dar pe basescu o sa-l bata dumnezeu pentru juramantul stramb facut !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:28
De la: Dorulet, la data 2010-02-03 13:34:44De la: camioneros70, la data 2010-02-03 13:26:32Si tu bai pichinezule , du-te tata pe alt forum , du-te pe alt topic , schimba canalul fa-ti o clisma , sa te racoresti , .... pitbulule !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:35
De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) sa nu faca nimic in folosul tarii ci numai in folos personal, sa instige si sa invrajbeasca oamenii ( de aceea exista 2 romanii cu cate 5.000.000 de votanti), un om care nu stie sa justifice cum o fiica cumpara un apartament de 800.000 euro iar o alta ajunge parlamentar european cu voturi triplate numai in judetul prahova, un om care azi se dezice de frate-su iar maine il pune sa boteze, un om care asculta pe la usi si si-a triplat serviciile secrete si iar placea sa fie o dictatura in tara..si mai vrei sa vezi?..iar ca sa nu-ti pui mintea odihinta la intrebarea cine sunt iti spun de pe acum ca am vota crin antonescu si evident mircea geoana iar crin antonescu daca isi va mentine actuala probitate morala poate va fi urmatorul presedinte al romanieii. si inca ceva stimabile...romanii in general sunt un popor de oameni prosti care din istorie demonstreaza ca nu stiu sa aleaga, altfel nu se explica cum de pana acum am fost condusi doar de straini si de prosti ( ultimii sfarsind violent....) si inca ceva..iliescu o sa moara linistit cu cinste si demnitate in patul lui, a fost intradevar singura raza de soare de dupa negura istoriei dar si soarele se demonstreaza ca nu este numai necesar ci chiar si-un rau de evitat dar pe basescu o sa-l bata dumnezeu pentru juramantul stramb facut !!! ......... daca iliescu a ajuns raza de lumina....eu ma duc la culcare !!! Gata , am incheiat ciclul " 20 de ani" emis de Bucan... " - Sa intre urmatorii 20 , va rog !!!!!!!!!!!!!!! " Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:52
De la: camioneros70, la data 2010-02-03 14:35:24ia lasa vrajeala si pune urechea aici www.youtube.com/watch?v=LMVEu-nbswwDe la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) sa nu faca nimic in folosul tarii ci numai in folos personal, sa instige si sa invrajbeasca oamenii ( de aceea exista 2 romanii cu cate 5.000.000 de votanti), un om care nu stie sa justifice cum o fiica cumpara un apartament de 800.000 euro iar o alta ajunge parlamentar european cu voturi triplate numai in judetul prahova, un om care azi se dezice de frate-su iar maine il pune sa boteze, un om care asculta pe la usi si si-a triplat serviciile secrete si iar placea sa fie o dictatura in tara..si mai vrei sa vezi?..iar ca sa nu-ti pui mintea odihinta la intrebarea cine sunt iti spun de pe acum ca am vota crin antonescu si evident mircea geoana iar crin antonescu daca isi va mentine actuala probitate morala poate va fi urmatorul presedinte al romanieii. si inca ceva stimabile...romanii in general sunt un popor de oameni prosti care din istorie demonstreaza ca nu stiu sa aleaga, altfel nu se explica cum de pana acum am fost condusi doar de straini si de prosti ( ultimii sfarsind violent....) si inca ceva..iliescu o sa moara linistit cu cinste si demnitate in patul lui, a fost intradevar singura raza de soare de dupa negura istoriei dar si soarele se demonstreaza ca nu este numai necesar ci chiar si-un rau de evitat dar pe basescu o sa-l bata dumnezeu pentru juramantul stramb facut !!!
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:19
De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) ...aaaaa, am rezolvat-o p-aia cu dollarii , avem acum pe mas i-am s disec grbit, un alt cadavru falnic, ce-a fost pus la dospit, l-am scos din frigider i-ncerc s-l trepanez ,cadavrul se opune i-i foarte anchilozat, se fofileaz-n staz i-mi jur pe coran ,c n-a sponsorizat partidele-n campanii cu niciun gologan Iallah i este martor, c-a vrut o nscenare i iele-ncurcate au fost o fandoseal,p-un viitor ales dorind s-l fac mare, acum, c totul a iei pe dos, pierdu haissam sracu' i gologani i interes ,dar, cu tenacitatea-i aferent, recurse la un artificiu mai decent, recuperndu-i gologanii printr-un aranjament de plasament, rmase acum spre rezolvare, cealalt genuin ntmplare,ce nu-l preocupa , nu era zor, i-uite aa din carambol i flasca lui preocupare, ,a fost trimis clare i umil la procuror acum, s-i fie cu iertare, pe-nvini sponsorizase cel mai mult, i-att de tare l-au adorat "c ct " p-aci era frtate, s ne trezim mirai i fr vreun impediment, cu haissamii cocoai prin parlament. disecia e pe sfrite mi haissame i cazu' a-ceput a pute , n-ai vrea tu s ne spui nou, pe cine cutai la ou?... hai biete, fi detept,Iallah privete congruent i fi-va vai de pielea lor i-a ta, atunci cnd toate acestea s-or afla !...hai allllllecumsalam,Pa!.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:32
De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) sa nu faca nimic in folosul tarii ci numai in folos personal, sa instige si sa invrajbeasca oamenii ( de aceea exista 2 romanii cu cate 5.000.000 de votanti), un om care nu stie sa justifice cum o fiica cumpara un apartament de 800.000 euro iar o alta ajunge parlamentar european cu voturi triplate numai in judetul prahova, un om care azi se dezice de frate-su iar maine il pune sa boteze, un om care asculta pe la usi si si-a triplat serviciile secrete si iar placea sa fie o dictatura in tara..si mai vrei sa vezi?..iar ca sa nu-ti pui mintea odihinta la intrebarea cine sunt iti spun de pe acum ca am vota crin antonescu si evident mircea geoana iar crin antonescu daca isi va mentine actuala probitate morala poate va fi urmatorul presedinte al romanieii. si inca ceva stimabile...romanii in general sunt un popor de oameni prosti care din istorie demonstreaza ca nu stiu sa aleaga, altfel nu se explica cum de pana acum am fost condusi doar de straini si de prosti ( ultimii sfarsind violent....) si inca ceva..iliescu o sa moara linistit cu cinste si demnitate in patul lui, a fost intradevar singura raza de soare de dupa negura istoriei dar si soarele se demonstreaza ca nu este numai necesar ci chiar si-un rau de evitat dar pe basescu o sa-l bata dumnezeu pentru juramantul stramb facut !!! Asa, si, marele politician cu nume de floare ce realizari are de vreo 15 ani incoace? Pai, L.Sandru e mai tare, de numele ei se leaga macar ''legea mamelor''. De Crin s-a lipit doar eticheta de cel mai mare chiulangiu din parlament. Da, asta e intr-adevar o mare realizare: sa chiulesti si sa primesti si bani. In afara de discursul AntiBasescu ce alceva mai stie??? Iar, Iliescu...'singura raza de soare'...nu cumva numele d-voastra este Nina? Basescu are rele, dar si bune: impingerea justitiei de la spate (ce nume mari erau investigate in vremea PSD?), condamnarea comunismului, a miscat parlamentul (chiar daca nu sunt de acord cu unicameralul, macar subiectul a fost adus in discutie, s-a facut un prim-pas), salariile bugetarilor au devenit publice, etc Macar ACTIONEAZA nu doar da din gura, precum Crin la Realitatea, unde cred ca are abonament... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:51
De la: Dorinel, la data 2010-02-03 09:34:32De la: camioneros70, la data 2010-02-03 00:37:03In primul rand tovarasi , sunt sigur ca ti-ai numit prietenii !!!Din nefericire pentru tine tovarase, doar cei ce sustineti frenetic o iluzie ... m-a ''ginit'' ! In rest, sa fi tu linistit ca marea majoritate, inclusiv o parte a celor ce'l sustin pe tovarasul Basescu, dar nu si ideile de ''dreapta'' ale actualului Executiv, in general ma sustin in demersul meu. salut ! pai cum sa se umble la pensiile nesimtite ? 1- sunt un drept cistigat pe drept ! eheee,cite servicii nu i-au facut baselului acusica la realegere ? habar n-ai si nici n-o sa afli ! nici eu !2- pai cum sa-i superi pe magistrati luindu-le dreptul, vrei sa scoata dosarele ale-aleaaaa? 3- s-a terminat campania electorala !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:59
De la: camioneros70, la data 2010-02-03 13:26:32Si tu bai pichinezule , du-te tata pe alt forum , du-te pe alt topic , schimba canalul fa-ti o clisma , sa te racoresti , .... pitbulule !!! asta a fost asa, ca-ntre voi,dulaii ,nu-i asa, mai Colt Alb !? asa urit vorbesti cu dl. Blaga ,ia vezi tuuu?tzzz,tzzz
|
|
|
|
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti. Vin ai nostri, pleaca ai nostri Noi rmnem tot ca prosti. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti. Bat-o vina, bat-o strechea Trage-aicea cu urechea. Mai romane, om sarac Iara ti-au venit de hac. Ne promit marea cu sarea Si conduc aiurea tara. Opozanti si potentati V-ati batut iar joc de frati. Buna tara, rea croiala Mama ei de randuiala. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti. Vin ai nostri, pleaca ai nostri Noi rmnem tot ca prosti. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti. Politrucii-si fac concedii Pe la Cannes, Hawai, ca regii Pensionarii, pedagogii Au ajuns precum milogii. Venetici fac pretul painii Iar la cozi stam noi, romanii Muncitorii n-au salarii, Curvele pupa dolarii. Buna tara, rea croiala Mama ei de randuiala. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti. Vin ai nostri, pleaca ai nostri Noi rmnem tot ca prosti. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti. Romania-i de vanzare Cu uzini, crese, hotare. Spagile au zornait, Algoritmu-i multumit. Dumnezeu dac-ar veni Prim-ministru intr-o zi L-am manji si i-am gasi Cazier la SRI. Buna tara, rea croiala Mama ei de randuiala. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti. Vin ai nostri, pleaca ai nostri Noi rmnem tot ca prosti. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la totï. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 17:51:34De la: gabigabi, la data 2010-02-02 17:46:08De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 17:35:54De la: gabigabi, la data 2010-02-02 17:29:31De la: Silviu, la data 2010-02-02 10:17:27De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 08:24:54De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:48:35De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 07:28:46De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:22:49De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean! Deci, ai de gand sa dai ochii cu zmeul cel rau... Si fara mamaite.... (mamaitele sunt persoane feminine de sex opus, cum a spus si marele ganditor PSD-ist Vanghelie, cu varsta cuprinsa intre 18 - ca am si eu o etate - si 90 de ani, - dar nu sunt nici chiar atat de disperat -). Urata treaba ! Dar o sa multumesc si cu tine... Sa vedem cum pui la cale intalnirea. Gabi te poate ajuta.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:06
De la: mytcor, la data 2010-02-03 15:19:47De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) ahaaaaa,acum am inteles : Basescu a secretizat pe 50 ani dosarul ,ca sa nu se afle despre afacerile lui Hayssan cu Iliescu si PSD.ul ! extraordinar ce suflet bun are si cum s-a gindit el la alegatorii psd.isti ! extraordinar !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:09
De la: xzy, la data 2010-02-03 15:32:32De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) sa nu faca nimic in folosul tarii ci numai in folos personal, sa instige si sa invrajbeasca oamenii ( de aceea exista 2 romanii cu cate 5.000.000 de votanti), un om care nu stie sa justifice cum o fiica cumpara un apartament de 800.000 euro iar o alta ajunge parlamentar european cu voturi triplate numai in judetul prahova, un om care azi se dezice de frate-su iar maine il pune sa boteze, un om care asculta pe la usi si si-a triplat serviciile secrete si iar placea sa fie o dictatura in tara..si mai vrei sa vezi?..iar ca sa nu-ti pui mintea odihinta la intrebarea cine sunt iti spun de pe acum ca am vota crin antonescu si evident mircea geoana iar crin antonescu daca isi va mentine actuala probitate morala poate va fi urmatorul presedinte al romanieii. si inca ceva stimabile...romanii in general sunt un popor de oameni prosti care din istorie demonstreaza ca nu stiu sa aleaga, altfel nu se explica cum de pana acum am fost condusi doar de straini si de prosti ( ultimii sfarsind violent....) si inca ceva..iliescu o sa moara linistit cu cinste si demnitate in patul lui, a fost intradevar singura raza de soare de dupa negura istoriei dar si soarele se demonstreaza ca nu este numai necesar ci chiar si-un rau de evitat dar pe basescu o sa-l bata dumnezeu pentru juramantul stramb facut !!! Ma` voua nu vi se face greata?!!!!!!!!!!!!! Ce justitie impinge impostorul de la Cotroceni ma`, poate incalca jumate din Codul Penal, base neamul interlopilor si al camatarilor si al violatorilor?!!!!!!!!!!!! base talharul, base fraudulosul de alegeri, base hotul de flote, base uneltitorul si fabricantul de dosare de politie politica, base impostorul, base molestatorul, base turnatorul, asta impinge justitia de la spate, pa` sa nu-ti spun eu ce impinge securistul de la Cotroceni!!!!!!!!!!!! base condamna comunismul, pai exista ceva mai nerusinat din partea comunistului, nomenclaturistului, informatorului si securistului traian basescu, care fura, fura, fura calca totul in picioare si jefuie sistematic tara. Da, actioneaza sistematic in scopul distrugerii, dezbinarii Romaniei, base instiga la ura nationala, este cea mai mare nenorocire din istoria Romaniei. Vedeti conationalii mei ce inseamna un regim politic semi-prezidential?!!!!!!!!!! Uite, asta inseamna, sa ajunga un interlop la putere, asta inseamna daca nu ne hotaram sa devenim fie republica parlamentara, fie monarhie!!!!!!!!!!!!! |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:11
De la: xzy, la data 2010-02-03 15:32:32De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) sa nu faca nimic in folosul tarii ci numai in folos personal, sa instige si sa invrajbeasca oamenii ( de aceea exista 2 romanii cu cate 5.000.000 de votanti), un om care nu stie sa justifice cum o fiica cumpara un apartament de 800.000 euro iar o alta ajunge parlamentar european cu voturi triplate numai in judetul prahova, un om care azi se dezice de frate-su iar maine il pune sa boteze, un om care asculta pe la usi si si-a triplat serviciile secrete si iar placea sa fie o dictatura in tara..si mai vrei sa vezi?..iar ca sa nu-ti pui mintea odihinta la intrebarea cine sunt iti spun de pe acum ca am vota crin antonescu si evident mircea geoana iar crin antonescu daca isi va mentine actuala probitate morala poate va fi urmatorul presedinte al romanieii. si inca ceva stimabile...romanii in general sunt un popor de oameni prosti care din istorie demonstreaza ca nu stiu sa aleaga, altfel nu se explica cum de pana acum am fost condusi doar de straini si de prosti ( ultimii sfarsind violent....) si inca ceva..iliescu o sa moara linistit cu cinste si demnitate in patul lui, a fost intradevar singura raza de soare de dupa negura istoriei dar si soarele se demonstreaza ca nu este numai necesar ci chiar si-un rau de evitat dar pe basescu o sa-l bata dumnezeu pentru juramantul stramb facut !!! Condamnarea comunismului? Care condamnare, "care responsabilitate, care Flota?": esti mancurt, nene, basescu nu are nicio realizare, are doar cumetri penali, frati dubiosi, o fiica agramata la bruxelles, alta care face "afaceri" suuper profitabila cu alde popoviciu! Si vezi ca i se pregateste debarcarea lui Marius Oprea! Cum care Marius Oprea, nici asta nu stii, "anticomunistule" cu destu'n'gura, degraba a inghiti gogosile marinerului din kabul-kahul? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:19
De la: Silviu, la data 2010-02-03 15:59:56Zmeul zmeelor e o fiin inofensiv, delicat, pe care-o zreti din cnd n cnd survolnd pajiti i fnee, ncurcat n sforile a vreo douzeci de zmee cu cozi lungi i colorate [...]De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 17:51:34De la: gabigabi, la data 2010-02-02 17:46:08De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 17:35:54De la: gabigabi, la data 2010-02-02 17:29:31De la: Silviu, la data 2010-02-02 10:17:27De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 08:24:54De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:48:35De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 07:28:46De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:22:49De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean! (Mircea Crtrescu Enciclopedia zmeilor)
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:19
ce faci Motane Silviu ? ai inceput sa torci ...sfrrrr,sfrrrrrr! esti mortal !
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:31
De la: vasile_vali, la data 2010-02-03 16:11:00De la: xzy, la data 2010-02-03 15:32:32De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) sa nu faca nimic in folosul tarii ci numai in folos personal, sa instige si sa invrajbeasca oamenii ( de aceea exista 2 romanii cu cate 5.000.000 de votanti), un om care nu stie sa justifice cum o fiica cumpara un apartament de 800.000 euro iar o alta ajunge parlamentar european cu voturi triplate numai in judetul prahova, un om care azi se dezice de frate-su iar maine il pune sa boteze, un om care asculta pe la usi si si-a triplat serviciile secrete si iar placea sa fie o dictatura in tara..si mai vrei sa vezi?..iar ca sa nu-ti pui mintea odihinta la intrebarea cine sunt iti spun de pe acum ca am vota crin antonescu si evident mircea geoana iar crin antonescu daca isi va mentine actuala probitate morala poate va fi urmatorul presedinte al romanieii. si inca ceva stimabile...romanii in general sunt un popor de oameni prosti care din istorie demonstreaza ca nu stiu sa aleaga, altfel nu se explica cum de pana acum am fost condusi doar de straini si de prosti ( ultimii sfarsind violent....) si inca ceva..iliescu o sa moara linistit cu cinste si demnitate in patul lui, a fost intradevar singura raza de soare de dupa negura istoriei dar si soarele se demonstreaza ca nu este numai necesar ci chiar si-un rau de evitat dar pe basescu o sa-l bata dumnezeu pentru juramantul stramb facut !!! Am spus: bune si rele. Cunosc foarte bine si cele rele. Condamnarea comunismului - da, o fatarnicie, dar macar exista ca document in istoria tarii... As mai dezvolta, dar ma impiedica limbajul d-voastra... Si pe cine ati vedea maimuta-conducatoare a Romaniei? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:42
xyz - pai asta-i marea noastra tragedie ! atit de bine s-au mascat, amestecat prin partide, si-au vopsit "penele", si-au rotit cadrele, incit oamenii cu adevarat de valoare ,s-au retras.....sau si mai rau, n-au "corespuns" ! asa se face ca n-avem de unde alege : Iliescu - Vadim in 2000; Nastase - Basescu in 2004 ; Basescu- Geoana in 2009 ! asadar,nu criza financiara ,care este si nu se poate nega, ne maninca noua sufletul ,ci CRIZA MORALA in care baltim de 20 ani....de 60 ani,de fapt !
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:44
De la: gabigabi, la data 2010-02-03 16:42:13xyz - pai asta-i marea noastra tragedie ! atit de bine s-au mascat, amestecat prin partide, si-au vopsit "penele", si-au rotit cadrele, incit oamenii cu adevarat de valoare ,s-au retras.....sau si mai rau, n-au "corespuns" ! asa se face ca n-avem de unde alege : Iliescu - Vadim in 2000; Nastase - Basescu in 2004 ; Basescu- Geoana in 2009 ! asadar,nu criza financiara ,care este si nu se poate nega, ne maninca noua sufletul ,ci CRIZA MORALA in care baltim de 20 ani....de 60 ani,de fapt ! ....i ce propuneri ne faimaci cotoroano?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:47
De la: gabigabi, la data 2010-02-03 16:06:52De la: mytcor, la data 2010-02-03 15:19:47De la: danieldamiean, la data 2010-02-03 13:47:44tu poate esti orb sau capul nu te duce sa gandesti mai mult...ce om sanatos s-ar incuscri cu bercea mondialul....asta fiind o ultima cireasa pe glazura.....iar daca nu stii, basescu este un om care a jurat stramb pe biblie, care stie doar sa minta ( vezi cazul haissam si rapirea celor 3 ziaristi,cat si alte cazuri votul de la paris, s.a.) tiam eu c-i plac povetile cu happy end mecheros !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:55
De la: mytcor, la data 2010-02-03 16:44:02De la: gabigabi, la data 2010-02-03 16:42:13xyz - pai asta-i marea noastra tragedie ! atit de bine s-au mascat, amestecat prin partide, si-au vopsit "penele", si-au rotit cadrele, incit oamenii cu adevarat de valoare ,s-au retras.....sau si mai rau, n-au "corespuns" ! asa se face ca n-avem de unde alege : Iliescu - Vadim in 2000; Nastase - Basescu in 2004 ; Basescu- Geoana in 2009 ! asadar,nu criza financiara ,care este si nu se poate nega, ne maninca noua sufletul ,ci CRIZA MORALA in care baltim de 20 ani....de 60 ani,de fapt ! cum as putea indrazni asa ceva, mai Fat-Frumos flatulos sa am propuneri ? astept Reforma morala si statala propusa de comandantul iubit !
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:02
De la: gabigabi, la data 2010-02-03 16:55:56De la: mytcor, la data 2010-02-03 16:44:02De la: gabigabi, la data 2010-02-03 16:42:13xyz - pai asta-i marea noastra tragedie ! atit de bine s-au mascat, amestecat prin partide, si-au vopsit "penele", si-au rotit cadrele, incit oamenii cu adevarat de valoare ,s-au retras.....sau si mai rau, n-au "corespuns" ! asa se face ca n-avem de unde alege : Iliescu - Vadim in 2000; Nastase - Basescu in 2004 ; Basescu- Geoana in 2009 ! asadar,nu criza financiara ,care este si nu se poate nega, ne maninca noua sufletul ,ci CRIZA MORALA in care baltim de 20 ani....de 60 ani,de fapt ! WaW...te-ai ndrgostit de marinel , mi s fie ....dup 20 de ani de-ateptare nu te-ai sturat?... o plimbare la palat, nu i-ar prinde bine ?...hai, c-i primvara pe colea !...
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:05
De la: mytcor, la data 2010-02-03 17:02:13De la: gabigabi, la data 2010-02-03 16:55:56De la: mytcor, la data 2010-02-03 16:44:02De la: gabigabi, la data 2010-02-03 16:42:13xyz - pai asta-i marea noastra tragedie ! atit de bine s-au mascat, amestecat prin partide, si-au vopsit "penele", si-au rotit cadrele, incit oamenii cu adevarat de valoare ,s-au retras.....sau si mai rau, n-au "corespuns" ! asa se face ca n-avem de unde alege : Iliescu - Vadim in 2000; Nastase - Basescu in 2004 ; Basescu- Geoana in 2009 ! asadar,nu criza financiara ,care este si nu se poate nega, ne maninca noua sufletul ,ci CRIZA MORALA in care baltim de 20 ani....de 60 ani,de fapt ! aaa, era s uit, ai grij c Mole i-a demontat Moullinex-ul ce-i mixa morala i l-a lsat mprtiat prin buctrie.
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:29
ma voi duce la Palat atunci cind va fi Stema Regala a Romaniei pe el !
cit despre Mole, e si el un flatulos plin de vorbe goale ca si tine ....si tot asa, cum despre tine am avut o parere foarte buna ,dar mi-a trecut, tot asa si despre el.....dar bag de seama ca iti place sa duci vorba de pe un topic pe altul...piriciosule !
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:35
De la: gabigabi, la data 2010-02-03 17:29:58ma voi duce la Palat atunci cind va fi Stema Regala a Romaniei pe el ! acest proceteu se folosete atunci cnd doresti s invii pe cineva la un fitness neuronalo-intelectual !... adrenalin cerebral nu altceva !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:36
Ion Luca Caragiale , statea pe margine si "observa " cultivatii Romaniei Mari ajunsi la butoanele tarii , "omenindu-i" in fel si chip in nuvelele si scrierile sale ... Iar la punerea pieselor lui in scena era de o exigenta iesita din comun...
Dar , mai departe in viata lui , a decis sa intre el insusi in involburata mare politica romana... Numai ca , s-a lovit de o mare problema !!! In campanie , luarea peste picior , pamfleul de neegalat ... nu prea l-au ajutat... Deh , soro , treburi serioase - masuri serioase ...chiar si in politica asta de o hulim toti ... Morala : E usor a comenta de pe margine bravurile sau lipsurile unuia sau altuia ... Dar confrutati cu realitatea cruda a luptei de campanie , a rezistentei atacurilor de tot felul , nu este lucru usor si nici chiar asa placut ... Vointa de fier , increderea in propriile forte , diplomatie , tact , fler ... vorbind de cei ce au vrut si vor sa faca politica , nu numiti in functii sau propusi in functie de " cat a cotizat"... Oameni , oameni adevarati cu lipsuri si virtuti , cu realizari si greseli ... oameni ca noi ... Voi cei neputinciosi , voi cei nerealizati profesional , moral , etc. , voi de stati pe marginea santului si clampaniti "frunza la caini" , voi "antigona" Romaniei Mari ... mai ciocu` mic , mucles , silentio stampa ... ca daca vine cineva sa va puna sa FACETI ceva , sa REALIZATI ceva , sa DEMONSTRATI cat puteti ... s-ar purea sa nu aveti pe unde scoate camasa.... Eusor , muuuuult prea usor , a scrie versuri , cand nimic nu ai a spune... Dar muuuuuult mai usor este sa trancani pe marginea santului..... Totusi ... va dau o bere
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:47
De la: camioneros70, la data 2010-02-03 17:36:11Ion Luca Caragiale , statea pe margine si "observa " cultivatii Romaniei Mari ajunsi la butoanele tarii , "omenindu-i" in fel si chip in nuvelele si scrierile sale ... Iar la punerea pieselor lui in scena era de o exigenta iesita din comun... Dar stiu ca debitezi niste fraze infantile, ca mi-e jena!!!!!!!!!!!!!!!! Stii ce, mai studiaza putin limba romana ca ai lipsuri serioase, singura ta scuza este ca poate nu este limba ta materna, nu-i asa STS-istule?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:55
Ce sa-ti bine-argumentez eu tie bai Patraulea alias Dorinel cel Mare , cel Viteaz ???
CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ???????????????????????????? In care 2009 era Pdl la guvernare ??? CAREEEE?? Mesajul tau de mai sus imi demonstreaza a milioana oara cat de "capabil" esti tu ... si cat de incult sunt eu ... Dar ai evazat la capitolul "fata in fata " ... Ti-e frica de un balalu ca mine ? De mine un necunoscator ??? Badea ???? Ce vrei sa spui cu Badea , domnule Vasile Stan ??? Il cheni in ajutor ca te-au inconjurat "dusmanii" ???? Daca ar posta badea asta al tau aici , pai crede-ma ca si cu riscul copy-paste-ului si tot as avea ce sa-i servesc drept desert ": "PRAJITURA PESTE BOT " - o reteta neaosa , ardeleneasca , de care el , badica mircica , in vasta lui excursie de cunoastere a tarii sale, nu a auzit . Si nu a auzit fiindca traia in Romania si asta ii ocupa tot timpul , manca-l-ar tata de mitocan , mojic , contopist , snob , laudaros si gica-contra ...! Bine ca e antrenat baiatu` la sala , unde in acelasi timp isi cultiva si materia cenusie !!! El , ala de a terminat cibernetica ...si nu stia sa apese enter la laptop !!! Ce-i drept , Dorinele , cine se aseamana se aduna !!!!!!!! Voi doi , sunt sigur , faceti un cuplu perfect !!! Luati-va bai Dorinele !!!! Si iubiti-va mult !!! Acum am inteles perfect mesajul tau : Hrana ta zilnica este " in gaura presei " - cu mircea solcanu badea !!!!!!!!!!!!!!!! Ooooh, shit !! Lasa-ma dracului bai baiatule !!! |
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 17:57
De la: camioneros70, la data 2010-02-03 17:36:11Ion Luca Caragiale , statea pe margine si "observa " cultivatii Romaniei Mari ajunsi la butoanele tarii , "omenindu-i" in fel si chip in nuvelele si scrierile sale ... Iar la punerea pieselor lui in scena era de o exigenta iesita din comun... Vointa de fier, diplomatie, fler ,tact ? despre cine vorbesti ? avem asa ceva ? maiiiii,cine-o fi,cine-o fi !? cit despre dl. Boc ,as vrea sa te/va intreb : PENSIILE NESIMTITE sunt un drept cistigat pe merit de nesimtiti ? d'aia nu se pot modifica ? daca-i asa ,atunci ,vorbind serios : pensiile calculate la 43% din salarul mediu pe economie,nu sunt tot un DREPT CISTIGAT PRIN LEGE ? ele de ce se POT MODIFICA ? cam cite saptamini/ luni de "viata" ii mai dai acestui guvern si dl.premier,ia zi tu ? pe ce faci pariu cu mine ca, dupa ce va iesi mototolit din greve si proteste, dl. presedinte va iesi pe sticla si sa va declara nemultumit de realizarile lui , conform "bunului "sau obicei de a stoarce tot de la un om si a-l arunca atunci cind nu-i mai foloseste ?....nu acum,nu acum....il lasa sa ia in freza nemultumirile popoulatie,apoi o salveaza el, SEFU' ,dindu-l incompetent pe porta-vocea boculet !
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 18:02
De la: gabigabi, la data 2010-02-03 17:57:05De la: camioneros70, la data 2010-02-03 17:36:11Ion Luca Caragiale , statea pe margine si "observa " cultivatii Romaniei Mari ajunsi la butoanele tarii , "omenindu-i" in fel si chip in nuvelele si scrierile sale ... Iar la punerea pieselor lui in scena era de o exigenta iesita din comun... Cotoroano, te-am invitat s fii constructiv, ai i tu rbdare s se-nclzeasca prognozele meteorologice i dac Boss-ul nu se ine de parol, picheteaz cotroceniul !...in " dio piece" i cu lozinca-n vrf de bt !...aciuneeeeee,...motor !... ...camioneeeeeeros !...bag-i n service i le schimb uleiul la motor, dezechipeaz-i de anvelopele antiderapante i monteaz-le enile !...
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 18:02
De la: camioneros70, la data 2010-02-03 17:55:15Ce sa-ti bine-argumentez eu tie bai Patraulea alias Dorinel cel Mare , cel Viteaz ??? m-ai terminat ! da' cine era la guvernare-n 2009 ? mai uitucilaaaaa: PDL+ PSD , visul implinit al Sefului Iubit ! cine a fost premier ? BOC 1 ! pina cind ? pina-n septembrie cind s-a rupt pisica-n doua si partea cea mai Carnoasa a ramas la GUVERNARE ! n-ai stiut ? vaiiii ,rusinica !
|
|
|
|

la moldovinesc??? l tiu eu!!!!
eheee,cite servicii nu i-au facut baselului acusica la realegere ? habar n-ai si nici n-o sa afli ! nici eu !
extraordinar ce suflet bun are si cum s-a gindit el la alegatorii psd.isti ! extraordinar !
cit despre Mole, e si el un flatulos plin de vorbe goale ca si tine ....si tot asa, cum despre tine am avut o parere foarte buna ,dar mi-a trecut, tot asa si despre el.....dar bag de seama ca iti place sa duci vorba de pe un topic pe altul...piriciosule !