back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:29

De la: Silviu, la data 2010-02-02 10:17:27
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 08:24:54
De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:48:35
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 07:28:46
De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:22:49
De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean!
Am fost eu pe la Cluj o data! Oprim la benzinarie!
Cumparam vreo doua lucruri. Nu era rand. Aveam in fata doua persoane.
persoanele cu cumparaturi mici.
Fratilor am stat 30 de minute la rand pentru ca doi vanzatori - o fata si un baiat - sa socoteasca restul pentru cei din fata noastra!!!!! Asa ca...pana se va descalta Boc...despre ce e vorba...ca e sef de guvern....ca.....Basescu e un tradator care ii va da un picior "in trei litere" - cum zice Badea..
Ca Basescu a tradat pana acum pe absolut toata lumea cu care a avut vreo treaba!

Mai voi chiar nu intelegeti care e problema?

Basescu este urat si prost, betiv, afemeiat si tradator!
Orice ati spune romanii nu sunt asa!
Nu ne reprezinta!
Si pe de asupra este necioplit, neinstruit si incult!
Nu are nici macar o calitate!
Ba da, detine arma sa va manipuleze si sa va prosteasca! Asta e arma comunista care merge intotdeauna la poporul roman!

Crapioara dulce, in timp ce citeam postul asta al tau, nu stiu de ce, mi-a venit in minte o conxiune involutara ancestrala si relational caduca, intre gura asta dulcica a ta si un cuvant din patru litere despre care nu pot sa-ti povestesc pentru ca nu se poate rosti in public, dar incepe cu p se termina cu a si la mijloc are doua litere: u si l.

Ntz, tz, tz!

Nu prea ti-a placut, este Gigi ?
Ce poti sa-i spui uneia care ne povesteste ca e de vina presedintele si primul-ministru pentru ca, in judetul de unde provine primul-ministru, a dat ea peste doi tonti, care nu reuseau sa dea restul celor din fata...
Probabil ca, pentru a fi multumita, in secunda urmatoare, serviciile secrete ar fi trebuit sa cobaoare pe franghii si sa intre prin geamurile benzinariei, sa-i culce la pamant pe toti cei de acolo, in afara de ea, s-o serveasca cu topi-topul pe care si-l dorea, sa-i dea restul in 2 secunde, s-o insoteasca la masina, sa-i deschida portiera ...

Stii care e beleaua la noi ?
Ca astfel de cretini au drept de vot.

Partea cu serviciile mi-ar placea si mie Ma intreb daca ne-am intalni ce-am face, ne-am distra, sau ne-am bate???

Cred ca tu m-ai bate cu o singura mana, ca eu nu pot sa dau cand rad

In nici un caz.
Intreab-o pe Cotoroanta.
Cu ea m-am intalnit si m-am simtit excelent. Este complet diferita de ce pare a fi uneori aici.
Cred ca ne-am imbata si am ajunge repede la concluzia ca suntem niste prosti....
Bufnitele nu sunt ce par a fi !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:35

De la: gabigabi, la data 2010-02-02 17:29:31
De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean!
Fratilor am stat 30 de minute la rand pentru ca doi vanzatori - o fata si un baiat - sa socoteasca restul pentru cei din fata noastra!!!!! Asa ca...pana se va descalta Boc...despre ce e vorba...ca e sef de guvern....ca.....Basescu e un tradator care ii va da un picior "in trei litere" - cum zice Badea..
Ca Basescu a tradat pana acum pe absolut toata lumea cu care a avut vreo treaba!

Nu ne reprezinta!
Ba da, detine arma sa va manipuleze si sa va prosteasca! Asta e arma comunista care merge intotdeauna la poporul roman!

Crapioara dulce, in timp ce citeam postul asta al tau, nu stiu de ce, mi-a venit in minte o conxiune involutara ancestrala si relational caduca, intre gura asta dulcica a ta si un cuvant din patru litere despre care nu pot sa-ti povestesc pentru ca nu se poate rosti in public, dar incepe cu p se termina cu a si la mijloc are doua litere: u si l.

Ntz, tz, tz!

Ce poti sa-i spui uneia care ne povesteste ca e de vina presedintele si primul-ministru pentru ca, in judetul de unde provine primul-ministru, a dat ea peste doi tonti, care nu reuseau sa dea restul celor din fata...
Probabil ca, pentru a fi multumita, in secunda urmatoare, serviciile secrete ar fi trebuit sa cobaoare pe franghii si sa intre prin geamurile benzinariei, sa-i culce la pamant pe toti cei de acolo, in afara de ea, s-o serveasca cu topi-topul pe care si-l dorea, sa-i dea restul in 2 secunde, s-o insoteasca la masina, sa-i deschida portiera ...

Partea cu serviciile mi-ar placea si mie Ma intreb daca ne-am intalni ce-am face, ne-am distra, sau ne-am bate???

In nici un caz.
Intreab-o pe Cotoroanta.
Cu ea m-am intalnit si m-am simtit excelent. Este complet diferita de ce pare a fi uneori aici.
Cred ca ne-am imbata si am ajunge repede la concluzia ca suntem niste prosti....

Aaaa, nu doamna Gabi, nu e bine! El a zis cum a fost cu ,,cotoroanta'', acum spuneti si ce impresie a facut el! Ce fel e in realitate zmeul zmeilor?

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:40

De la: Silviu, la data 2010-02-02 10:21:14
De la: gabigabi, la data 2010-02-02 09:01:45 mai, Colt Alb,fiorosule camionagiu : parca numai bugetul pe 2010 este facut pe "genunchi " ? da' ala din 2008 ptr. 2009 ,a fost mai bine facut ? si era guvern ,scuza ca nu era guvern,cade ! dar a fost,in schimb,an de alegeri parlamentare si bugetul care ERA FACUT nu dadea bine la boborul alegator....macar de-ai recunoaste si tu asta ! eu mai astept si acum sa aflu de unde atit de multi bani cheltuiti in campania prezidentiala , bani dupa care guitam in draci si dupa cum ne spune mytcor,romanica noastra e pe cale sa intre-n imposibilitate de plata ! si sa devina Asistata ! din VINA cui? ca mereu uitati sa spuneti asta si tu si mytcor !
Siviule, pe mine ma mai ingrijoreaza ceva : Seviciile ! multe,frate ,multe si la numar si ca buget alocat !
s-ar mai fi ceva ....nu ca ma omor dupa persoanele lor,dar manevrele prin care T.B doreste sa scape de "concurenta" din PDL, eliminindu-i pe ce care au autoritate tot mai mare in partid si carora el le datoreaza niste recunostinta ptr. realegere, imi aduce aminte de niste practici a la Stalin ...sigur,cu alte metode ,dar matrasirea e matrasire !

Pe mine nu ma ingrijoreaza nici ca sunt multe nici ca sunt bine platite.
Ci ca sunt cam degeaba.
La ce dracu "vegheaza" astia ?
La "siguranta nationala" sau la siguranta liderilor, oricare ar fi ei.
Unde erau astia cand s-a praduit PETROMUL, petrolul, gazele naturale, BCR-ul si alte chestii de ne spuneau politicienii ca sunt "obiective strategice"...

la Siguranta nationala, cu siguranta NU ! in schimb,impresia mea este ca SEFU ' se inconjoara cu ele ...una ,de frica, a doua : se instaureaza dictatura aia de care tot batem noi gura pe aici de vreun an de zile si care idee,pe voi va enerveaza de moarte :sml-
fighting0006: dar eu continui sa ma uit nelinistita ! dupa cum am mai spus : frig si foame ,ne-a mai fost ! si lumina si gazul se dadeau cu portia si , AM REZISTAT ! dar asta, cu dictatura - sau hai sa-i zic un regim forte,na ,ca sa fie mai edulcorat termenul - m-ar darima ! si eu ca eu,dar voi,ceilalti ,ce-ati face ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:46

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 17:35:54

Nu ne reprezinta!

Ntz, tz, tz!

In nici un caz.
Intreab-o pe Cotoroanta.

Aaaa, nu doamna Gabi, nu e bine! El a zis cum a fost cu ,,cotoroanta'', acum spuneti si ce impresie a facut el! Ce fel e in realitate zmeul zmeilor?

m-ai facut sa ma sfiesc,ca o fata mare ! cum e Silviu ? un Patimas ! un Sufletist ! o gura mare si bogata si rea ca a unei precupete un fermecator si Gigi - scuzati va rog,ca nu se face sa spui altui fermecator ce bine arata un alt barbat, dar e un fel de Florin Piersic la 50 de ani ! ....adica la fel de multa vrajeala are-n el

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:51

De la: gabigabi, la data 2010-02-02 17:46:08

Nu ne reprezinta!

Ntz, tz, tz!

In nici un caz.
Intreab-o pe Cotoroanta.

m-ai facut sa ma sfiesc,ca o fata mare ! cum e Silviu ? un Patimas ! un Sufletist ! o gura mare si bogata si rea ca a unei precupete un fermecator si Gigi - scuzati va rog,ca nu se face sa spui altui fermecator ce bine arata un alt barbat, dar e un fel de Florin Piersic la 50 de ani ! ....adica la fel de multa vrajeala are-n el

Ahaaa, bine ca mi-ati zis, voi avea grija nu cumva sa fie vreo femeie in preajma

Nu trageti in pianist!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 18:09

ihim! e mai prudent,desi cred ca fiecare om cu farmecul si mai ales, peticul lui !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 18:12

De la: gabigabi, la data 2010-02-02 18:09:28ihim! e mai prudent,desi cred ca fiecare om cu farmecul si mai ales, peticul lui !

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 18:16

De la: gabigabi, la data 2010-02-02 17:46:08

Nu ne reprezinta!

Ntz, tz, tz!

In nici un caz.
Intreab-o pe Cotoroanta.

Eram sigura ca in realitate e un sufletist.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 18:39

alooooo,Adm. mi-ai spus ca am postat cu succes,dar unde-i postarea mea ? n-am injurat,n-am hulit....de ce m-ai boicotat? nu inteleg !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 18:46

De la: gabigabi, la data 2010-02-02 18:39:22alooooo,Adm. mi-ai spus ca am postat cu succes,dar unde-i postarea mea ? n-am injurat,n-am hulit....de ce m-ai boicotat? nu inteleg !

si mie mi-a bulit o postare ...sclipitoare,fireste!

Nu trageti in pianist!
9am180747

8 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 18:47

Silviule, din batrani se spune: "prost nu e cel ce nu intelege ,ci cel ce nu se face inteles" Daca tu ai inteles ca eu am invitat la violenta inseamna ca nu m-am facut inteles si o sa incerc sa fiu mai explicit Eu incercam sa spun ca ar trebui sa fim ceva mai intelepti si sa nu mai purtam discutii sterile , din care nimeni nu are nimic de castigat , ci doar ne umplem intrun fel timpul.
Trebuie sa observi ca invitatia mea se referea in primul rand prin a incepe sa intelegem ce s-a intamplat din 1990 si pana in prezent, cum a fost posibila jefuirea intregii noastre avutii? Cine sunt responsabili ca cei vinovati nu pot fi trasi la raspundere? etc....
Daca noi vom intelege aceste lucruri si ii vom face si pe altii sa le inteleaga, vom face un mare pas. Calea prin care vom putea inlatura raul poate fi una foarte pasnica si poate fi cu atat mai pasnica cu cat suntem mai intelepti.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 19:21

De la: gabigabi, la data 2010-02-02 18:39:22alooooo,Adm. mi-ai spus ca am postat cu succes,dar unde-i postarea mea ? n-am injurat,n-am hulit....de ce m-ai boicotat? nu inteleg !
Nu ma strangi de gat ! ? Eu sunt de vina !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 19:23

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 18:46:35

Pai taman ca era sclipitoare ti-am sterso ! Aici se vorbeste doar pe frecventa Cotroceniului si a Bocului !
Ai inteles tovarase ?!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 19:52

De la: Dorinel, la data 2010-02-02 19:23:49

Pai taman ca era sclipitoare ti-am sterso ! Aici se vorbeste doar pe frecventa Cotroceniului si a Bocului !
Ai inteles tovarase ?!!

a mea nu era sclipitoare ca a lui Gigi si-i normal sa fie asa ; a mea era ptr. tine ....asa ca ti-ai furat singur caciula,asa cum si-o fura si guvernul nostru maiastru ! iti spuneam de bine,oricum,dar am o chestie : nu mai pot relua ce-am scris o data !....tine minte,totusi : iti spuneam sa nu mai pui la inima chiar toate cele si hai sa bem o bere !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 19:57

De la: Dorinel, la data 2010-02-02 19:23:49

Ai inteles tovarase ?!!

Aoleu, uitasem!!! Preaiscusitule, numai sa nu-mi stregi folderele de lucru, ca-ti aduc familia sa mi-o intretii, manca-ti-as gura ta!

Nu trageti in pianist!
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 20:38

Pentru orange county,
poate v-ati convis un pic in sufletul vostru chinuit ca Base portocaliul nu provoaca decit nervi in restul UE. marea diplomatie romaneasca a inceput cincinalul cu un nou fis.
de ce nu-l ia pe bercea mondialul si sa se duca sa viziteze india?
poate fac si o poza in fata taj mahal .

acum, dupa cumetriile clanului basescu cu clanul borcea mondial, isi mai aduce cineva aminte de faptul ca unii spuneau in campanie ca base si pdl au apelat la mafia tiganeasca si la lumea interlopa pentru voturile din tiganime si din puscarii?

jos comunismul sus cumetrismul!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 20:46

Deci eu sa inteleg ca , desi imi vine greu sa cred , cel ce sterge postarile noastre pe acest forum , este Dorinel ????????????????????????????????????????????

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 22:26

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

v
omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 00:11

De la: gabigabi, la data 2010-02-02 19:52:07
a mea nu era sclipitoare ca a lui Gigi si-i normal sa fie asa ; a mea era ptr. tine ....asa ca ti-ai furat singur caciula,asa cum si-o fura si guvernul nostru maiastru ! iti spuneam de bine,oricum,dar am o chestie : nu mai pot relua ce-am scris o data !....tine minte,totusi : iti spuneam sa nu mai pui la inima chiar toate cele si hai sa bem o bere !
Da' chiar, de ce naibi am sters postarea ta ?!
Pai taman ca-mi spuneai ceva de bine si aici sunt invatat, intre confratii nostri portocalii, numai cu injurii, balbe, palme dupa scafarlie, mitocanie si prostie cat cuprinde. In esenta celor mentionate, nu ma simt bine sa fiu laudat. Ma plictisesc si dau in altele.
Cat despre ce pun si ce nu pun eu la inima, tin sa te anunt ca nimeni nu banuieste cat de mult ma ''afecteaza'' pe mine postarile unora de p'aci ... Chiar am un carnetel violet unde notez fiecare ineptie debitata cu frenezie de acesti domni si dorm cu el sub perna (sa nu mi-l fure nimeni) .... Glumeam !
Pur si simplu imi este indiferent ce zic unii ... afara ploua !
Doar ca n-am sa-i las sa ne prosteasca si dezinformeze cu ''marete realizari basesciene'' la nesfarsit ... cu ''reforme'' stucturale in aparatul de Stat, cand in realitate vorbim de reforme monetare, fara fundamente in diferite domenii, reforme monetare care nici ca vor fi indeplinite.
Apropo, cum se face ca fosti securisti, unii actuali securisti in regimul de marete rateuri, Traian Basescu, inca beneficiaza de numeroase privilegii (multe, sa nu ma apuce dracii sa zic si cate !), si pensionarii acestei structuri ... nici ca vor fi aplecati, macar cat sa le trag un sut in fund, pardon afectati, cu o centime in viitoarea si mult trambitata Lege a Pensiilor, cu care nentu' Boc batea campi in Parlament, si pe unde mai apuca domnia sa - vai de mine, l-am facut domn ! - ca va elimina, citez: ''pensiile nesimtite'' ... !!!
Cata vrajeala ! Cata ipocrizie ... ! Dar si cata naivitate la poporul asta ... mai, mai ca-mi vine sa beau o bere in cinstea naivitatii lui ...!
Mai are cineva impresia ca la cel mai inalt nivel s-a condamnat comunismul ?
Daca da, am sa o spun fara perdea: este un mare tantalau ! Traiasca comunismul !

PSsssst ... Astept inca de la sustinatorii actualului Executiv sa-mi raspunda in doua fraze cum e cu acei 400 de milioane de euro ...
In cinstea lui Bercea Mondialul alias familia Basescu, din intamplare unul dintre frati este seful statului, ... sa bem o bere ... la care se adaugam o garnitura cu manele !
Va pup tovarasi ! Si pe tine Gabi !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 00:18

Bine , ...fooooarte taree !!! raspuns postarii pacifistei pe topicul "Basescu"

Pacifisto , fa-ne un bine , te rugam mult , mult de tot :

S I N U C I D E - T E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Iar inainte de inteleptul tau pas , sa nu-ti faci mustrari de constiinta si sa nu te lasi influentata de nimeni : TU VEI INTRA DIRECT IN RAI !!! Eu promot sa te sprijin in demersul tau !!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 00:37

In primul rand tovarasi , sunt sigur ca ti-ai numit prietenii !!!
In al doilea rand , nu poti fi atat de naiv, sa iti permiti tu sa vorbesti de dezimformare ...
Nu poti fi atat de lipsit de imaginatite si taman tu sa te trezesti vorbind de vrajeli si ipocrizie...

Din fericire , tot "poporul" postator , te-a citit cine esti !!!!

Subiectele tale toate sunt , subiectele de discutii de pe antena 3 si irealitatea ...
Si tu ai pretentie ca cineva din sustinatorii Executivului sa raspunda provocarilor tale ???

Sincer , dar sincer provoci ... mila ! O maree de mila !

VFC !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 09:34

De la: camioneros70, la data 2010-02-03 00:37:03In primul rand tovarasi , sunt sigur ca ti-ai numit prietenii !!!
In al doilea rand , nu poti fi atat de naiv, sa iti permiti tu sa vorbesti de dezimformare ...
Nu poti fi atat de lipsit de imaginatite si taman tu sa te trezesti vorbind de vrajeli si ipocrizie...
Din fericire , tot "poporul" postator , te-a citit cine esti !!!!
Subiectele tale toate sunt , subiectele de discutii de pe antena 3 si irealitatea ...
Si tu ai pretentie ca cineva din sustinatorii Executivului sa raspunda provocarilor tale ???
Sincer , dar sincer provoci ... mila ! O maree de mila !
VFC !
Din nefericire pentru tine tovarase, doar cei ce sustineti frenetic o iluzie ... m-a ''ginit'' ! In rest, sa fi tu linistit ca marea majoritate, inclusiv o parte a celor ce'l sustin pe tovarasul Basescu, dar nu si ideile de ''dreapta'' ale actualului Executiv, in general ma sustin in demersul meu.
Daca ai ceva de comentat, raspunde textual celor ce le aduc in discutie, in cazul de mai sus, mult trambitata Lege a Pensiilor .... Este sau nu adevarat ca fosti securisti, intregul aparat opresiv al defunctei Securitati si alte structuri aferente, fosti membri de partid, beneficiaza in continuare de nenumarate privilegii si sa nu mai vorbim de pensii ... care in nici un caz nu vor fi diminuate ? Raspunde cu da sau nu !
A fost sau nu condamnat comunismul ?
Vorbesti ca se te afli in treaba, ca de obicei ...
Vorbim sau nu de reforme structurale, eu zic ca doar monetare, si daca da, asta dupa parerea ta, enumara macar unele minime realizari de cand PDL-ul a preluat actul de guvernare ... ! Sa nu-mi spui ca in Decembrie 2009 !? Esti in stare !?
Vezi matalica cum am eu dreptate ?!
Cat despre mila ta, ai grija ca la tot coltul intalnesc milosi din astia cu mana intinsa ! Hai pa !
Te pup tovarase !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 09:57

De la: camioneros70, la data 2010-02-03 00:18:22Bine , ...fooooarte taree !!! raspuns postarii pacifistei pe topicul "Basescu"

Pacifisto , fa-ne un bine , te rugam mult , mult de tot :

S I N U C I D E - T E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Iar inainte de inteleptul tau pas , sa nu-ti faci mustrari de constiinta si sa nu te lasi influentata de nimeni : TU VEI INTRA DIRECT IN RAI !!! Eu promot sa te sprijin in demersul tau !!!

AUZI STS-ISTULE SAU SRI-STULE, DA DU-TE TU SI CUMPARA-TI FRANGHIE SI SAPUN NU MAI JICNI OAMENII CA NU PRIMESC BANII PE CARE II PRIMESTI TU DE LA CAINELE DE PREZIDENTIAL, PRICEPUT-AI?!!!!!!!!!!!!!!!
NU MAI FACE PE NEBUNU` SI MAI INCHIDE GURA AIA CARE NU STIE SA ADUCA DECAT OSANALE TALHARULUI COTROCENIST IUBIT.
CAPETI LA BANI STS-ISTULE, CA SUNT CONVINSA CA SI DACA FRAUDULOSUL DE LA COTROCENI S-AR USURA IN PUBLIC AI GASI IN ASTA UN MOTIV DE ADMIRATIE!!!!!!!!!!!!
TIE NU TI-E RUSINE SA-L LINGI ASA, STS-ISTULE?!!!!!!!!!!!!!!!!!
SE VEDE CA NU STII AMATORULE DE VIATA BUNA PD-L-ISTA ZIS PPL-ISTA, CE INSEAMNA SA AI SOMERI, AMARATI CU 700 DE RON IN FAMILIE, PENSIONARI CU 300 DE RON, PAI NORMAL, CA TIE TI SE V-A CALCULA PENSIA DUPA LEGEA SPECIALA NU DUPA CAT AI COTIZAT!!!!!!!!!!!
STII TU DE CE LINGI CAMIONEROS, LINGI PE BANI FRUMOSI NU ASA!!!!!!!!!!!!!!!

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 11:37

De la: PACIFISTA, la data 2010-02-02 22:26:06
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

v
omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.

cami oneros, mai da si tu la manivela ca ai intoxicat topicul

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 11:53

De la: camioneros70, la data 2010-02-02 13:37:53Mytcor , nu te chinui sa-l faci pe Dorinel sa priceapa ceva din mesajul tau !!!

El este montat pe repet forward !!
Etc. si ceilanti......

....din srcia cea mai crunt
pe timp de criz sntoas,
atunci cnd legea pguboas
i pune sula-n coaste mut,
optindu-i la ureche c-i nervoas
dorind s-i faci i plata n valut !

ai vrea s scapi , dar nu mai poi,
prevezi n cont aceste pli
ca altfel, legea-i sigur de belea
legiuitorii merg la tribunal cu ea,
o-ntorc pe dos, o smotocesc
ctig ei, i eu pltesc !

pltesc, pltesc cei patru sute de parai.
pe sporuri, prime, i delegaii cu halai.
c-aa dorete prin contract de drept
o gac de detepi din parlament,
bugetu-i pratie fcut de cei n drept
ce-i plimb dosurile tandru-n parlament.

morala:
cnd suma-i prevzut n contract i aprobat-n parlament,
nu-i mai rmne ggu dect s dai cu trtia de padiment.

........surprize! surprize!...ce-or dori atia s-i vre nasul prin cheltuielile bugetarilor!?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 12:05

Morala 2
Cand suma'i pregatita in ''contract''
Eu, Guvernul Boc ma duc direct si ma ....
Si le mai spunem romanilor inca o data
Ca i-am pacalit frumos si o sa o facem .... lata

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 12:05

De la: mytcor, la data 2010-02-03 11:53:14
De la: camioneros70, la data 2010-02-02 13:37:53Mytcor , nu te chinui sa-l faci pe Dorinel sa priceapa ceva din mesajul tau !!!

El este montat pe repet forward !!
Etc. si ceilanti......

....din srcia cea mai crunt
pe timp de criz sntoas,
atunci cnd legea pguboas
i pune sula-n coaste mut,
optindu-i la ureche c-i nervoas
dorind s-i faci i plata n valut !

ai vrea s scapi , dar nu mai poi,
prevezi n cont aceste pli
ca altfel, legea-i sigur de belea
legiuitorii merg la tribunal cu ea,
o-ntorc pe dos, o smotocesc
ctig ei, i eu pltesc !

pltesc, pltesc cei patru sute de parai.
pe sporuri, prime, i delegaii cu halai.
c-aa dorete prin contract de drept
o gac de detepi din parlament,
bugetu-i pratie fcut de cei n drept
ce-i plimb dosurile tandru-n parlament.

morala:
cnd suma-i prevzut n contract i aprobat-n parlament,
nu-i mai rmne ggu dect s dai cu trtia de padiment.

........surprize! surprize!...ce-or dori atia s-i vre nasul prin cheltuielile bugetarilor!?

am pacalit prostimea ,acum 5 ani nedistram

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 13:24

Dorinele , ma baiatule , tu esti intr-o ureche ???? Esti debil ??? Ai ceva in capusorul ala al tau ????

SI EU ASTEPT REALIZARI DE LA GUVERNUL VOTAT DE TOATA LUMEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAR EU ASTEPT BAI BALALAULE , CA PANA ACUM A TREBUIT SA "INDURAM" CIRCUL POLITIC DECLANSAT DE MAFIOTII SI DE JEFUITORII BANULUI PUBLIC DE PANA ACUM...

CE REALIZARI VREI MA PROSTALAULE IN CINCI MINUTE DE GUVERNARE ????

NU SE POATE SA FII ATAT DE CRETIN SA NU REALIZEZI CA REZULTATELE DE CARE TU AI ASA MARE NEVOIE , AU NEVOIE DE TIMP , TIMP BAI NEVAZTORULE !!!!! ... SA LE VEDEM , SA LE SIMTIM SA FIE PUSE IN PRACTICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SE FAC ANALIZE , SE COMPUNE , SE FAC DEZBATERI ...SPECIFICE , CU CEI DIRECT RASPUNZATORI DE VIITOARELE MASURI SAU PUNERI IN PRACTICA A ACESTORA !!!
CE REALIZARI VREI TU MA , MIRCEA BADEA 2 ???

LA SFARSIT DE MANDAT VEDEM CE S-A REALIZAT SAU NU !
CE S-A REFORMAT SAU NU !!
CE S-A PROMIS SI CE S-A FACUT !!

DAR NU PUTEM SA RAMANEM IMBECILI PANA LA SFARSITUL ZILELEOR SI SA TRANCANIM , CICA INTELIGENT , BLA-BLA-URI SI LAI-LAI-URI , VERZI SI USACTE DE DRAGUL SRISORII !!!

DACA VREI SA-TI DAU VREODATA IDEI DE CUM AR TREBUI FACUT SI CE FEL .... TE ASTEPT PEVIU SI ITI DAU SI IN SCRIS...
DAR STIU DIN START CA NU AI TU CURAJ SA MA "INFRUNTI " PE VIU ...
CA TOT CURAJUL TAU ESTE FORUMUL ...!

HAIDI PA !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 13:26

Si tu bai pichinezule , du-te tata pe alt forum , du-te pe alt topic , schimba canalul fa-ti o clisma , sa te racoresti , .... pitbulule !!!

Sti bancul cu sanii ???

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 13:34

De la: camioneros70, la data 2010-02-03 13:26:32Si tu bai pichinezule , du-te tata pe alt forum , du-te pe alt topic , schimba canalul fa-ti o clisma , sa te racoresti , .... pitbulule !!!

Sti bancul cu sanii ???

la moldovinesc??? l tiu eu!!!!

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
Pagini: << 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: