Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 15:30
De la: reio, la data 2010-02-01 09:19:49Ce v-ati aprins frate dintr-o data ? se arunca cu kk pe aici mai rau ca-n Parlament. cred c-ar trebui sa ne apucam de fumat, asa ca tine ,ca sa ne treaca si asta tocmai ptr. ca mai sunt 4 ani 10 luni si 27 zile pina la urmatoarele alegeri !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 16:06
De la: vasile_vali, la data 2010-02-01 14:39:53De la: acumvotez2009, la data 2010-02-01 12:46:36Pentru Vasile Vali( Muci in Ceai ) Dragul meu pseudo monarhist am stat mult pana m-am hotarat daca merita sa-ti raspund. Dar acum treaca- mearga de la mine ! Adevarat ca PNTcd ul a fost inbibat cu structurile securisto-comuniste inca de la reaparitia lui pe scena politica....Si nesimtitul de Vadim Tudor a dorit sa-si verse rahatul tot in gradina acestui partid ,dar nu a fost acceptat de catre Corneliu Coposu. Vezi in ,,Dialoguri'' cu Vartan Arachelian....,,Confesiuni'' cu Doina Alexandru ....,,Noi convorbiri cu Mihai I al Romaniei cu Mircea Cioranu...etc.... Eu am fost membru PNTcd din ianuarie 90 pana in momentul in care Conventia Democratica a ratat sansa de a ramane in istoria Romaniei, mai precis anul 1998 ..... De atunci nu am mai trecut pe la sediu si nici nu am mai platit cotizatia simbolica , asa ca nu mai stiu daca am fost exclus din partid.... Ai dreptate ca mai ales dupa moartea Seniorului acest partid a devenit doar o rampa de lansare a celor care doreau doar capatuiala... asa cum sunt toate partidele din aceasta tara .....De ce l-am sustinut pe Basescu...? Foarte simplu.....Sper sa-si faca toate temele privitoare la reformarea statului si a aparatului administrativ chiar daca asta necesita un milion de someri ...Acesti oameni disponibilizati trebuie sa inteleaga ca,, frecatul la rece'' nu este o meserie....... Ai dreptate moldovene ! Esti varza dragul meu! Cat despre normalitatea ta am profunde indoieli si bat in retragere, doar cel mai intelept renunta intodeauna ! Bafta multa !!! (Pe privat doar mi-am spus parerea mea sincera despre tine ! Nu puteam sa-ti fac personalitatea de k..ko in vazul lumii )
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 16:39
Eu cred ca o firma cu 1 angajat trebuie sa plateasca aceleasi taxe si impozite, in procente, ca una cu 1.000 de angajati.
Si mai cred ca trebuie sa dispara si basmul cu zonele defavorizate, care sunt focare ale evaziunii fiscale si care, de 7 ani, dar n-au iestit din statutul asta oricate facilitati li s-au acordat. Nimeni nu mai trebuie sa fie tratat diferentiat sub nici un motiv. Si nimeni nu mai trebuie scutit de taxe, sub nici un pretext, oricat de "stimulator" ar parea. Incepand cu revolutionarii si terminand cu cei care se bucura de pensii speciale, drepturi speciale si tot ce se mai ascunde sub denumirea de "speciale" pentru ca sa nu mai fie nimeni deasupra legii prin ... lege "speciala". In consttutie se spune ca cetatenii sunt egali in drepturi. Dar, au facut ce-au facut, ca-n 1984 a lui Wells, ca unii cetateni sunt mai egali decat altii.... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 16:42
Vad ca pe-aici si pe la televiziuni, multi se tot omoara cu ideea ca trebuie sa li se dea cate ceva unora ...
De unde ? De la ceilalti, evident... Cine sunt ceilalti ? Noi, astia, prostii de tot platim toate "ideile" pentru "prosperitatea" natiunii .... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:43
Silviu , simt datoria sa ma explic macar fata de tine ... ca fata de subjugatii antenelor si irealitatii... mi se falfaie ca ei oricum stiu tot pe lumea asta ...
Deeeeeeci , Poate o sa fie atenta si Gabrella Sabatini !?!?! Ne dam de ceasu` mortii toti ca guvernul asta nu face nimic... Ne dam de ceasul mortii ca Basescu nu face nimic... Dar ei fac , numai ca acceptand provocarile unor "analisti" gen civica sau badea ... ajungem sa nu mai observam chiar realitatea !!! Basescu , in primul mandata a "luptat" cu parlamentarii nostri curati ca lacrima, sa ce ? ... sa creeze locuri de munca ?? nu ! Sa facilitaeze o impozitare mai lejerera firmelor mici si mijlocii ? nu ! Sa creeze un buget multumitor ptr. toata lumea ? nu ! A luptat cu ei ptr. ca au simtit ca daca Basescu va mai ramane la butoane toata straduinta lor de a strange averi colosale din munca cinstita si legala ... ... se va duce dracului !!! De ce ? Pentru ca o sa trebuiasca sa dea socoteala ... cuiva... ce si cum de 20 de ani incoace !!!!Basescu , in partidul ce l-a sustinut politic si , poate l-a format , a gasit un om cu care era pe aceeasi lungime de unda cu el , in plus era si este un om ambitios , demonstrand pe parcursul vietii sale ca ce si-a propus in viata a realizat pe propriile lui picioare - calitate ce nu pot s-o aibe 95% dintre politicienii butonanti ai Romaniei...Asta este adevarat si dovedibil , indiferent ce piuie unul si altul despre el pe la televiziuni.... ca cica face raiting... sa minti cu nerusinare , fara acoperire si , culmea , sa nu-ti faca nimeni nimic , dar....( aduc aici aminte ce amenda usturatoare , cea mai mare de pana acum a primit antena 3 gadea-badea-stansibran !!??) Dar , politicul asta al nostru curat , imaculat si plin de realizari in ultimii 20 de ani , ... l-au gasit si pe Boc "vinovat" de neputintele lor...!!! Si uite asa , draga Silviu , anii trec , leafa le merge bine mersi , iar noi , prostii (cei multi ) ii lasam in pace sa-si continue mascarada fara de sfarsit... gen teatrul caragialesc ce ni-l serveste mocofanul ala de geoana ce pretindea el si sleahta lui de zeroisti , ca el e miezul si un presedinte mai bun ca el nu se exista pe fata pamantului.... In tot acest timp in care razboaiele seculare se desfasurau , tara asta pierdea vertiginos in ce vreti voi , in proiecte , in accesari bani europeni , in intrarea in spatiul shengen , in gasirea solutiilor cresterii economiei si implicit a nivelului de trai siiiii , NU ERA CRIZA FINANCIARA MONDIALA !!! Poate , fara criza mondiala , Romania , cu ajutorul UE sau a banilor UE , accesati cum trebuie si pe proiecte viabile , "simtea altfel " o criza ... cred ... Cand vasnicii sustinatori antibasescu , gen dorinel , gabi , vasilici si altii , ca Romania lor a pierdut enorm , enorm de mult in urma acestor scandaluri interminabile , copii lor o sa aibe stranepoti , iar ei de acolo de unde or sa ajunga , o sa zica : " Ba da` avea dreptate soferul ala de camion (sic!) , asa prost cum era el si noi eram destepti de se incovoia pamantul...." In rest ce sa-ti mai zic , pace , sanatate si virtute !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:57
Timpul a expirat.
Intre timp am ajuns acasa, si dragul meu coleg de forum, dupa ce arunca petarde ieftine de doi bani in directia mea, cum asta binel caracterizeaza, si nu este pentru prima data, nu are curajul sa-si sustina commentul la adresa mea, cu toate ca eu mi-am pus in joc onoarea mea N-am sa mai insist, las publicul sa ma faulteze dacai da sau nu crezare lui Mytcor. Discutiile pot incepe. Asa cum am mai spus nu mai am culoare politica. Ma delimitez in a sustine un personaj politic in defavoarea altuia. In consecinta, pentru unii pot parea subiectiv doar ca-mi permit sa aduc comentarii acuzatoare unuia sau altuia, pentru altii nu . Cineva va fi nemultumit. Aste e, e parerea fiecaruia. Dar sa continuam. Tot acest individ ma acuza ca am preluat mot a mot unele stiri de pe Realitatea Tv sau Antene, citez: gogoriele pe care le preluai mot a mot de pe la Realitatea pedos Tv. i Antenele 1.2.3... Intamplarea face ca aceste gogorite pe care le-am preluat, da, dar nu mot a mot, adeveresc faptul ca ne confruntam azi, noi ce traim in Romania, cu cel mai incapabil guvern de dupa89, care nici macar nu si-a definit doctrina ideologica, deci ce sa mai vorbim de politicile social-economice ! In disperare de cauza si prin bezna in care lumineaza competenta lui, ne aduc noua azi, romanilor, tot felul de gogorite iluzorii legate de reforma, cand domniile lor au perpetuat ce stiu mai bine ca le aduce profit, cum bine spune Silviu, citez : Sa pastreze sistemul corupt pentru folosul propriu, pentru ca e mult mai profitabil asa Tot acest individ are curajul sa afirme, de data asta la modul general, cum ca el, nu numai ca a propus sa discutam despre propunerile politico-economice ale fiecarui candidat, pe programe, doctrine, etc el a si facut asta, si mai departe ma acuza pe mine ca am preferat in locul lor, citez: atacurile ad hominem, dezinformarea i manipularea , preluarea minciunilor media i ridicarea lor la rang de adevruri ! Cata falsitate, cata ipocrizie la acest om ! M-am tot uitat in urma, pe postarile de dinaintea campaniei electorale, la perioada amintita, si zau, si am sa rog si pe altii sa faca asta, ca n-am vazut din partea lui nimic altceva decat viceversa, exact de ce ma acuza el pe mine: atacuri ad hominem, dezinformare i manipulare , preluarea minciunilor media i ridicarea lor la rang de adevruri . A tot incercat sa ne creioneze ideea ca doar si numai doar de la Basescu si PDL vine reformarea statului roman, fara o obiectie de bun simt in asi sustine idea pana la capat. Nimic concret. Vorbe, vorbe si iar vorbe, uneori niste insiruiri de stereotipuri verbale iluzorii. Doar petarde la adresa mea, a dnei Gabi, pe caresi permitea sa o faca cotoroanta, cu alte cuvinte, de multe ori si proasta, a lui Vanea, uneori si a lui Florin si a tuturor ce emit pe alta frecventa El atotstiutorul problemelor economice si sociale din Romania, isi permitea, si isi permite si azi, sa ridiculizeze pe oricine nu este de acord cu ideile sale, si cand primeste o replica argumentata, sau nu, se preteaza la tot felul de tertipuri verbale si acuzatoare, doar, doar, o sa-i inchida gura celuilalt. Cata inteligenta ! Ma aplec in fata sa ! Nu are capacitatea minima de a intelege ca cel care isi exprima o opinei, indiferent de domeniu, asta ca o paranteza, nu-i este rival, de multe ori poate sai fie si un partener intr-o discutie sau chiar mai mult. Ce sa-i mai cer acestui pseudocunoscator a problemelor cu care ne confruntam noi aici, si mai putin el acolo, unde locuieste in prezent ? Ne tot legam de trecut. Tot ce se intampla azi este din fostilor actori politici ai momentului, doar ei poarta responsabilitatea greselilor. Asa este pana la un anumit punct. Dar tot la fel, in acelasi context, in viitor, doar actorii politici ai momentului vor purta responsabilitatea greselilor in actul de guvernare, si nu sunt putine la actualul Executiv. Despre ei vorbim azi, campania electorala s-a incheiat de mult. De trecut sa se ocupe justitia si alte institutii abilitate, si asa cum i-am mai spus si lui Camioneros, indiferent cine se face responsabil de subminarea economiei nationale, a participat intr-un fel sau altul la jefuirea ei, ca se numeste Iliescu, Nastase, Mitrea, Videanu, Berceanu, Basescu, Orban, Tariceanu, pe baza dovezilor si nu a presupunerilor, la zdup cu ei. Traim in prezent, nu in trecut. Azi ne confruntam cu alte probleme. Daca le giram in continuare cu aceeasi frenezie inconstienta, iluzorie, generatiile viitoare nu vor face altceva decat sa ne acuze pe noi, cei ce azi nu iau nici o atitudine in fata incompetentei actualului Executiv, exact in aceeasi maniera cum acuzam noi azi fostele nerealizari ale guvernarilor anterioare. Avem alte probleme care ne sunt prioritare, si nu acest blestemat de trecut, cu aruncatul pisicii din curtea noastra si a neputintei de a face ceva concret. Am adus in discutie un nenorocit de impozit progresiv si urmarile lui, marca PDL, si m-am trezit trecut in cocina verbala a celor ce sustin azi aceste idei, nu si urmarile lui. Am adus in discutie impozitul pe profit, estimarile si efectelor lui ; atacul cu balari si inepti basesciene creste, devine si mai acut. Heloooooo ! Am voie sa vorbesc ? Sunt probleme cotidiene, probleme cu care ne confruntam zi de zi, s-au sunt inventiile mele ? Am sa duc mai tarziu in discutie si alte propuneri legislative de cacao, printre care si posibila taxa fast food, estimarile si efectele sale, vazute nu de mine, ci de Executiv, patronate si sindicate. Cum naiba se face ca in general patronatele si sindicatele au estimate mai bine efectele unor asemenea masuri ? Revin. PS. Legat de Adipopa si click cont e prea mare diferenta sa o pot comenta in cateva randuri. Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 19:00
De la: camioneros70, la data 2010-02-01 18:43:25Silviu , simt datoria sa ma explic macar fata de tine ... ca fata de subjugatii antenelor si irealitatii... mi se falfaie ca ei oricum stiu tot pe lumea asta ... Multumim din inima partidului.... Partidul, Baasescu, Romaniiiiiiia Partidul, Baasescu, Romaniiiiiiia!!!!! Din veacuri a luptat aceasta tara Si fiii ei de veacuri au luptat, Pentru aceasta preafrumoasa primavara .................................................. Partidul. Baasescu, Romaniiiiiiia Partidul, Baasescu, Romaniiiiiiiia!!!!!!!!! Iti multumim tovarase traian basescu pentru avantul necurmat cu care lucrati pentru propasirea tarii!!! Tie conducator iubit iti multumim ca n-ai pregetat o clipa sa jertfesti pe altarul patriei noastre toata puterea si avantul tau muncitoresc. O, multiubit conducator iti multumim ca conduci destinele marete ale patriei noastre spre noi culmi, tot mai glorioase, si ca lupti neabatut spre inaintarea Romaniei spre o societate multilateral dezvoltata si inaintata spre COMUNISM!!!!!!!!!!!!!! Noi fii patriei, te asiguram tovarase traian basescu de stima noastra si mandria ca te avem in fruntea tarii pe tine, cel ce te jertfesti pentru binele obstesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 19:39
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 19:41
...
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 19:50
x.gov.ro/obiective/200705/pnr_ro_oficial_2.pdf
www.gov.ro/upload/articles/107787/final-report.pdf www.gov.ro/programul-de-guvernare-2009-2012__c12l1p1.html www.gov.ro/strategii-politici-programe__c13l1p1.html Guvernul Romniei Piata Victoriei nr. 1, sector 1 , Bucuresti Telefon: +40-21-314 34 00, 319 15 64 Relatii cu publicul Birou audiene ceteni: interior 1006 (accesul publicului se face dinspre strada Paris, pe la intrarea "C" a Palatului Victoria) Program: Luni - Vineri 09:00-16:00 Registratura general: interior 1288 Relaii petiii: interior 1903 Fax: (021) 313 98 46 Email:drp@gov.ro SUCCES !...tuturor celor ce doresc a se informa ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 19:59
Dorinel , mie unul , un singur lucru nu-mi place la postarea ta de acum un moment...
Faptul ca la ultima fraza nu comentezi ca e diferenta... bla-bla-bla !!!!! personal nu cunosc nici-un adipopa si nici-un click-cont si , in general pe nimeni de pe acdest forum...... Dar tu , faci diferenta !!! Ei , aici am eu o problema cu tine !!! Esti rasist ? Nu-ti plac femeile ?? Esti prodiscriminare in general ??? Cine e adipopa ala , mecena , invatatorul lui herodot , profesorul lui dalai-lama ?????? NU ! E un OM , ca si clik-cont , ca si tine ca si mine ca si toata lumea.... Nu ne inghitim ca exprimari , ca gandire ca aspect sau ca miros ... dar aici pe forum ...??? Si eu pot , la orice postare 9am178... sa izbucnesc in ropote de injurii onomatopeice ... etc . .... Dar eu o inteleg , atata poate ea ! dar e si ea om ca si mine !!! Slab sau puternic pregatita sa ia viata-n piet , nu conteaza e si ea OM Unde exceleaza unul , altul e novice ... si tot asa mai departe... Nu putem fi MAFALDE toti !!!!! Nu le stim pe toate !!! Este imposibil !!! Daca intelegi ce vreau sa spun !!!! ... Eu nu am nimic cu numeni.... NU FAC DIFERENTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUNCT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:03
....dorinele, mi-ai dovedit inca o data cat esti de marsav, si ca iti lipseste cu desavarsire onoarea. Mi-ai sters iarasi postarile. Inainte de postarea lui Mytcor era o postare a mea acum nu mai e . Daca mai pun la socoteala si faptul ca m-am chinuit cel putin jumatate de o ra so o postez ajung la concluzia ca ori ai spart site-ul ori tu esti ADMIN. Si intr-un caz si in celalalt trebuie sa ia ceneva atitudine
Postarea era asta si nu ma supara stergand-o inca o data pentru ca o postez pe toate topicurile!!!! ..."onoarea mea"...Care onoare ata?????? Daca iti giram in continuare dreptul de a denatura cu aceeasi frenezie inconstienta, iluzorie, generatiile viitoare nu vor face altceva decat sa ne acuze pe noi, exact in aceeasi maniera cum acuzam noi azi fostele nerealizari ale guvernarilor anterioare. ...in rest iti dorim bafta!!! Si sa ne scrii cu cuvintele tale ceea ce ai de spus, fara sa denaturezi articolele din ziare si postarile noastre, pentru ati servi marsavului proces de manipulare! ...indiferent care este ... "diferenta"! |
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:04
De la: camioneros70, la data 2010-02-01 18:43:25Silviu , simt datoria sa ma explic macar fata de tine ... ca fata de subjugatii antenelor si irealitatii... mi se falfaie ca ei oricum stiu tot pe lumea asta ... hi,hi,hi ! pai daca i te adresezi doar lui Silviu,ca restu' nu conteaza, de ce sa fie si gabriella sabatini atenta ? ca sa-ti dea un revers ca lumea ? uite-l : scandalurile interminabile Nu le-am declansat noi, dragutzule,ci dl.pres.impreuna cu ai sai !vrei sa ti le amintesc ? banuiesc ca nu, dar ultima traznaie, v-a pus -bag seama -si pe voi sustinatorii lui in dificultate : ce ,care,unde Interlopi, Mafioti, gasti de interese,baieti destepti ,daca in fam. Basescu a intrat cu drepturi depline Bercea-frezatu- Mondialul ? in ce consta ,mai fratele meu ,reforma morala a statului roman, ha ? ia zi ,mincati-as gura ta de deontolog frumos vorbitor !
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:15
De la: gabigabi, la data 2010-02-01 20:04:20De la: camioneros70, la data 2010-02-01 18:43:25Silviu , simt datoria sa ma explic macar fata de tine ... ca fata de subjugatii antenelor si irealitatii... mi se falfaie ca ei oricum stiu tot pe lumea asta ... Deci toooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaataaaaaaaaaa , dar toata disertatia ta politica ... se reduce la .... berce -mondialu`-supradotatu` ...???? Bun ! Eu ce vrei sa comentez in continuare ??? Ma gandeam ca o sa demolezi punct cu punct ...la mes. meu !!!! Am inteles.... asta era defapt treaba ta .... Si mai ai tupeu sa-mi spui ca tu nu esti "infectata" de antene si irealitati... Haidi pa , ca m-ai amortit total !!!! Ce ti-am spus Mytcor , tata , astia n-are rezistenta , tata !! Cum le-o dai speacheless ei o dau de gard si schimba subiectul sau se fac ca ploo !!! Halal beligeranti !!! PUNCT !
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:29
De la: gabigabi, la data 2010-02-01 15:30:11De la: reio, la data 2010-02-01 09:19:49Ce v-ati aprins frate dintr-o data ? se arunca cu kk pe aici mai rau ca-n Parlament. Se vor incuscri toti interlopii din Romania si vor forma partidul "FAMILIA" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:44
ce faci ? citesti din 3 in 3 ? pai nu ti-am raspuns ? bai al naibii,ca nu pricepe asta, neam ! bai, camionagiule Scandalurile si faima proasta si pierderea respectului Ro pe plan international ,cad in responsabilitatea Alesului-reales ! ce vrei sa-ti mai comentez, mai omule ? ca din tot tam-tamul cu pensii si salarii nesimtite , nu s-au ales decit pensionarii amaresteni cu o scadere de ~20% ? si ca din cele 76.9 mild. de euroi poporul asta nu vede nimic, nici in Invatamint, Sanatate, Cultura, Medicina,Infrastructura, Industrie, Agricultura ? unde s-au dus toti acesti bani ? asta vrei sa te-ntreb ? te-am mai intrebat si te-ai facut ca
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:58
De la: camioneros70, la data 2010-02-01 20:15:47 |
|
misteva2005 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 21:05
Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean!
Am fost eu pe la Cluj o data! Oprim la benzinarie! Cumparam vreo doua lucruri. Nu era rand. Aveam in fata doua persoane. persoanele cu cumparaturi mici. Fratilor am stat 30 de minute la rand pentru ca doi vanzatori - o fata si un baiat - sa socoteasca restul pentru cei din fata noastra!!!!! Asa ca...pana se va descalta Boc...despre ce e vorba...ca e sef de guvern....ca.....Basescu e un tradator care ii va da un picior "in trei litere" - cum zice Badea.. Ca Basescu a tradat pana acum pe absolut toata lumea cu care a avut vreo treaba! Mai voi chiar nu intelegeti care e problema? Basescu este urat si prost, betiv, afemeiat si tradator! Orice ati spune romanii nu sunt asa! Nu ne reprezinta! Si pe de asupra este necioplit, neinstruit si incult! Nu are nici macar o calitate! Ba da, detine arma sa va manipuleze si sa va prosteasca! Asta e arma comunista care merge intotdeauna la poporul roman! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 21:06
stiti ce va doresc : cite un Bercea Mondialu in familia voastra ,ca sa va invete ce-i cinstea,respectul,onoarea si mai ales banu muncit cinstit ! tara de cocalari si manelisti ! ptui !
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:25
De la: camioneros70, la data 2010-02-01 19:59:47Dorinel , mie unul , un singur lucru nu-mi place la postarea ta de acum un moment...Diferentierea este in sensul ca Adipopa posta si mai posteaza uneori doar subiecte ce tin de religie, bine argumentate si capabile sa-ti demonteze, pe moment in cazul meu, suspiciunile legate de ineptiile debitate de religia crestina, si mai are si rabdarea necesara pentru asta, la care se adauga un vocabular elevat, iar click-cont comenta pana nu de mult tare, mai mult subiecte in sectiunea Politic, de multe ori subiective. Deci as putea sa-i includ in aceeasi categorie ? Initial ar fi fost necesar sa ma intrebi in ce sens fac aceasta diferentiere ... si dupa sa emiti un comentariu de genul celui de mai sus. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:38
De la: click_cont, la data 2010-02-01 20:03:24Tu chiar nu intelegi ca nu am nimic cu tine si cu comentariile tale ? Faptul ca nu sunt de acord cu optiunile tale politice este suficient pentru a ma acuza de vrute si nevrute ? Subiectivitatea de care dai dovada vis-a-vi de modul in care privesc eu politica damboviteana azi te indeamna in acest caz sa-i dai crezare lui Mytcor. Asta este, e optiunea ta ! Si inca ceva: scriu cu cuvintele mele, uneori sustinute, doar in anumite cazuri, de alte idei si opinii din media. Cum traiesc intr-o tara libera, am si dreptul de a ma asocia sau nu unor idei sau concepte politice. Numai bine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:51
De la: camioneros70, la data 2010-02-01 19:59:47Dorinel , mie unul , un singur lucru nu-mi place la postarea ta de acum un moment...hai sa bem,o visinata sau un kil de vin???ia o bere,vezi sa vii sa m-ajuti sa vand sticlele alea goale
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 23:30
Doresc sa-i transmit cunascatorului a tot ce misca in tara asta, si nu numai, indiferent de domeniu, in urma unui comentariu fara fond, cand in incapacitate de a da o replica sustinuta de cifre si dovezi, asta ca tot vorbim de realizari portocalii, ca pentru a'si permite sa mai faca asemenea acuzatii, nu si comentarii, poate are bunavointa sa posteze si comenteze Bugetul de Stat pe 2009, politicile guvernamentale specifice, obiectivele si asteptarile anului economic si fiscal 2009, si cacealmaua ce a iesit cand am tras linie, Bugetul de Stat pe 2010, nivelul cheltuielilor si veniturilor asteptate.
Pana atunci ... afara ploua ... si baba se piaptana linistita ! PS. Am auzit ca una din masurile ''anticriza'' luate de actualul Executiv este oferirea a 400 de milioane de euro sub forma de prime si alte facilitati .... Cui ? Sa sunam un prieten ! Halal beli(j)erant ! Sa tot tragi apa ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 00:24
Bai Dorinele , nu ma fa sa te fac bablalau !!! Ia tu mesajele mele pe "Basescu" la lins si vezi unde ma exprim asa :
Bugetul s-a facut "pe genuchi" , adica pe repede inainte ptr. ca , un guvernul care trebuia sa-l faca ... nu era, NU ERA GUVERN BAI BAIATULEEE , INTELEEEGI , SAU ESTI "MONTAT" SI TU CA CIORILE ALEA DE PE GARDUL ANTENELOR ??????? bai inteligentule !! Iar alora de nu le-a dat cat vroiau bugetarii tai sau ministerul in cauza ( ex. - invatamant , medicina , aramata) , guvernul asta de-l huliti voi astia de intelegeti tot in viata voastra ( basta sa va dea cineva mura-n gura ), ii obliga pe respectivii ministrii sa ACCESEZE FONDURI UE N E R A M B U R S A B I L E , ca daca o sa continuam in halul asta Europa o sa ne excluda din Uniune , pe motiv de prosti facuti gramada si pe deasupra si fuduli ...Cifre si detalii matematice , sa-ti dea tie un specialist in asa ceva , bai catarule care o tii sus si tare pe-a ta , orbit de necazul alegerilor ( nu nti-a trecut inca bai Dorinele ???? ... sau geoana ..ca am uitat cum iti zice !!!), ti-am mai spus rolul politicienilor si cel al specialistilor dar tu esti montat pe a ta si "detaliile" sunt neinteresante ptr. maria dumneavostra... Proiecte , prietene , caci sunt miliarde de euro nerambursabili de la uniune ... neaccesati de "inginerii" ce ne-au condus tara inainte de Boc... Intelegi romaneste , bai cusurgiule contopist ??? Si ministerele in cauza le pot accesa !!! Dar trebuie minti adunate sa gandeasca sinergetic si , numai apoi sa propuna PROIECTE PENTRU BANI !!! Caci fiind vorba de bani nu ti-i da nimeni pe ochi frumosi... Daca nu intelegi un lucru simplu , tu vrei cineva sa iti explice tie lucruri complicate , ce tin de compententa si specializare profesionala de inalt nivel ????? Bai inteligentule neatotcunoscator ca mine , eu am o experienta de viata ce imi permite din PROPRIE EXPERIENTA , si nu din amintirile cuiva , sau povestirile cuiva , sau copy-paste-ului sa ma exprim ... sa-mi dau cu parerea de lucruri comparabile cu ce am vazut si trait in persoana , la viata mea de pana acum... Vorbesc muuuult mai multe limbi straine ca tine , de aceea am stabilit contacte concrete si cu alte popoare ale planetei pe care traim cu totii , afland prin viu grai de modul lor de viata , de traditii , de intamplari de tot felul NETELEVIZATE de nimeni... etc. bai balalule !!!( vorbesc acele limbi la perfectie cu accent si intonatie nu invatate in facultate numai noi stim cum...!!!!) Am facut comparatii si analize cu propriul meu popor , pe care niciodata in viata mea , indiferent unde m-am aflat , nu l-am hulit !!! Iar carora le-a trecut prin minte sa faca acest lucru cu mine dce fata i-am balacarit de nici azi nu li s-a dus mizeria ( si crede-ma ca stiu toate injuraturile romanesti posibile si imposibile... vrei sa ma testezi ?????? ) NU LE STIU PE TOATE BAI PAPACIUCARULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi dau cu parerea, dar tu diferenta nu poti s-o faci ca nu te ajuta materia cenusie muuult prea mult umpluta de date precise si exacte !!!! Imi dau cu parerea poate , poate , cineva ma asculta si isi pune mintea aia incetosata de ura , la contributie si , analizeaza ce baliverne scot eu din tastatura... si poate compara cu restul de informatie ce o are in arealul mental si face doua calcule ... " Ba , cam da ! " sau " Ba , nu e adevarat caci logica da cu virgula !!" PUNCT ! ... Si lasa textele alea de inventatorul mersului pe jos ca pe partea asta nu-ti merge... ca sunt greu de impresionat taticule....Haidi pa !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 07:22
De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean! Crapioara dulce, in timp ce citeam postul asta al tau, nu stiu de ce, mi-a venit in minte o conxiune involutara ancestrala si relational caduca, intre gura asta dulcica a ta si un cuvant din patru litere despre care nu pot sa-ti povestesc pentru ca nu se poate rosti in public, dar incepe cu p se termina cu a si la mijloc are doua litere: u si l. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 07:28
De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:22:49De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean! Ntz, tz, tz!
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 07:42
Nu stiu de unde a aparut camionagiul asta dar mie mi-este foarte simpatic.
A devenit cel mai serios de pe forumul asta. Mai serios decat mine, care sunt un model de cinste si corectitudine ...(nici eu nu mai cred basmul asta, dar ma straduiesc ...) Beleaua e ca multi dintre anti-basescieni, hai sa le zicem simplu, ca suntem intre noi, Anti, in loc sa-si dea cu parerea despre ideile camionagiului sau ale mele, dau cu paru' in manivela. Dorin asta persista in acelesi tampenii cu care de plictiseste de sute de pagini. Le repeta cu o tenacitate demna de o cauza mult mai buna. Manivela, in loc sa-si vada de treaba lui, ii da la mana. Din haita de Anti, se simt incurajati sa mai sara si altii lipsiti de importanta, care de obicei delireaza, pur si simplu nu inteleg despre ce se vorbeste, dar se baga. Au ura aia orbeasca si atat. Problema e ca sunt personaje ca Gabi-Cotoroanta (s-a si gasit un idiot care sa critice faptul ca i se spune Cotoroanta, eu am botezat-o asa si am vrut sa-mi retrag aceasta rautate dupa ce am cunoscut-o, dar ea a insistat sa n-o fac si sa nu-mi schimb modul de a o aborda, altfel spus, sa nu ma schimb ...) care spun si ele ceva vazut din partea cealalta, la care noi, cei Pro, ar fi bine sa ne mai gandim nitel. Si daca credem ca astia Anti sunt cam tampiti din punctul nostru de vedere, un magar batran ca mine, cade totusi pe ganduri cand vede faze ca cea cu Mondialu... Si nu pot sa ma intreb: Traian nu vorbeste deloc cu Mircea, cu frate-sau ? Cand mai uit la Basescu si la cei care sunt in competitie cu el, n-am nici un dubiu ca e, de departe, mai bun decat ei .. Dar nu pot sa n-o vad pe Elena, fata lui, care n-are nici o treaba cu politica, pe Mircea, fratele lui, care, nu stiu cum face, dar parca e in tabara adverarilor lui Traian ... si ma intreb: Daca astia de sange ai lui il saboteaza si el ii sustine (normal) eu de ce sa-l mai sustin ? Deocamdata il mai sustin de scarba imensa a celorlalti. Inca mai sper ca ce a fost nu se va mai intoarce. Inca mai sper. Dar vad ca reapare chestia aia din comunism cum ca acum trebuie sa facem sacrificii ca sa traim bine in ... viitor. Asa m-au pacalit toata viata. As suporta si asta, mult mai usor, daca as vedea ca cei care ne-au facut viata grea, cei care si-au facut lor o viata buna imediat, in timp ce viata aia buna pentru ceilalti se duce tot mai departe, mai departe ... Hai Camionagiule, da-i dracului pe ceilalti, povesteste-mi de ce nu se intampla asta ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 07:48
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 07:28:46De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:22:49De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean! Nu prea ti-a placut, este Gigi ? Ce poti sa-i spui uneia care ne povesteste ca e de vina presedintele si primul-ministru pentru ca, in judetul de unde provine primul-ministru, a dat ea peste doi tonti, care nu reuseau sa dea restul celor din fata... Probabil ca, pentru a fi multumita, in secunda urmatoare, serviciile secrete ar fi trebuit sa cobaoare pe franghii si sa intre prin geamurile benzinariei, sa-i culce la pamant pe toti cei de acolo, in afara de ea, s-o serveasca cu topi-topul pe care si-l dorea, sa-i dea restul in 2 secunde, s-o insoteasca la masina, sa-i deschida portiera ... Stii care e beleaua la noi ? Ca astfel de cretini au drept de vot.
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 07:53
Zilele trecute, pe un ger de crapau pietrele, cineva imi zice ,,bine ca s-a mai incalzit, ieri au fost minus 18 grade, azi sunt minus 14! '' Cam asa vad eu acest ,,mai bun'' in politica. Mai buni dintre cei rai? diferenta intre unii si altii este minima in asemenea masura incat cand citesc o argumentatie ma uit despre cine e vorba, ca se potriveste fiecaruia, ca horoscopul. Ce folos de minore diferente cand toti sunt mult sub zero?
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 08:24
De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:48:35De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-02 07:28:46De la: Silviu, la data 2010-02-02 07:22:49De la: misteva2005, la data 2010-02-01 21:05:28Mai sa va traiasca Basescu! Si Boc ca si sta e tare destept, na doar e Ardelean! Partea cu serviciile mi-ar placea si mie Ma intreb daca ne-am intalni ce-am face, ne-am distra, sau ne-am bate??? Cred ca tu m-ai bate cu o singura mana, ca eu nu pot sa dau cand rad
Nu trageti in pianist!
|
|
|
|

... se va duce dracului !!! De ce ? Pentru ca o sa trebuiasca sa dea socoteala ... cuiva... ce si cum de 20 de ani incoace !!!!