back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 19:45

De la: mytcor, la data 2010-01-29 19:40:29
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-29 19:04:25
Nu cred ca este putin...pentru ca 8 ore sunt bugetar cu un salariu de 1100 lei iar diferenta pana la 2500 inseamna 4-5 ore de munca la un notariat.....Pentru ce fac sambata alta este socoteala : ....inpreuna cu un prieten am deschis o firma de curatenie, dar merge relativ slab si aduce fiecaruia inca aproximativ 1000 lei curati pe luna..

amice, tocmai i-ai devoalat incompatibilitile DNA-ul te mnnc d-acum!...
in loc sa-l incurajezi tu-i dai in cap,bravo monser,asa se rezolva tot ce mai misca-n tara asta,demolati,nu va lasati,ia mai bine o vodca

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am180747

8 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 20:11

Ma tot intreb: ,ce urmarim noi toti cei ce comentam pe acest forum? Din tot ce am citit , trebuie sa marturisesc ca ,nu am inteles intentiile celor care au postat aceste mesaje.Si-a pus cineva aceasta intrebare? Daca DA, ce si-a raspuns? Eu mi-am pus aceasta intrebare,dar raspunsul care se desprinde din citirea mesajelor mai degraba m-a mahnit Cred ca unicul scop este acela de a ne "mai baga in seama unii cu altii" Ce ar fi daca pe langa asta a-m incerca sa schimbam cate ceva din ce nu merge in tara asta.
Sa incepem prin a cerceta ce nu este bine,
De ce s-a ajuns la aceasta situatie?
Si in final sa vedem ce e de facut.
Cred ca raul a inceput inca din 1990 cand s-a instalat o putere care nu si-a propus binele Romaniei .
Atunci a inceput distrugerea tarii. Atunci au inceput sa se dea legile care le permitea legiuitorilor si acolitilor acestora sa fure fara a fi pedepsiti. de atunci si pana acum metodele si actiunile lor s-au rafinat , iar acum fura la fel fara a suporta vreo consecinta .
Oare vom fi vreodata in stare sa -i demascam pe toti si metodele lor , sa stopam dezastru la care asistam inca pasivi (mioritic chiar)
CINE SE ANGAJEAZA?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 20:13

Nu cred ca este putin...pentru ca 8 ore sunt bugetar cu un salariu de 1100 lei iar diferenta pana la 2500 inseamna 4-5 ore de munca la un notariat.....Pentru ce fac sambata alta este socoteala : ....inpreuna cu un prieten am deschis o firma de curatenie, dar merge relativ slab si aduce fiecaruia inca aproximativ 1000 lei curati pe luna..

Total gresit.......Eu nu am statut de functionar public si stii de ce??? Angajatii Centrelor de Plasament nu au statut de functionari publici..chiar daca figuram pe statele primariei......eu am spus doar ca lucrez in Administratia Publica........

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am180747

8 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 20:31

draga 126636, ai multa dreptate cand spui ca nimic nu se schimba de la sin si ca trebuie o actiune colectiva pentru a putea schimba ceva. Trebuie mai intai sa vrem sa ne unim , sa facem ceea ce trebuie facut

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:02

De la: 9am180747, la data 2010-01-29 20:31:39draga 126636, ai multa dreptate cand spui ca nimic nu se schimba de la sin si ca trebuie o actiune colectiva pentru a putea schimba ceva. Trebuie mai intai sa vrem sa ne unim , sa facem ceea ce trebuie facut

Sa ne unim ...
Sa facem ceea ce trebuie facut ...

Adica ?

Vorbe goale....
Unde sunt revolutionarii aia de sunt scutiti de impozite si primesc spatii comerciale gratuit ?
Asta urmaresc de fapt cei care vorbesc despre chestiile astea.
Sa-i indemne pe altii sa moara pentru ca lor sa le fie bine.
Cam ca la Timisoara.

Puneti mana si gasiti o solutie pentru voi ca sa traiti mai bine !
Nu asteptati vreo razmerita in urma cereia sa traiti mai bine, ca s-ar putea ori sa muriti in timpul razmeritei, ori asteptand sa vina ...

L-ati luat la misto pe acumvotez asta saracu', dupa ce v-a spus ca are o slujba ca bugetar si mai are una la notariat si inca o incercare cu firma lui de curatenie din care scoate ceva bani.
Vi se pare ca asta s-ar alia cu vreunul dintre voi astia vaicaretii ? Maniosii ?
Sa fim seriosi.
Cine se pricepe sa faca ceva si sa gasesca o solutie, nu se va asocia decat cu unul de teapa lui. Pentru ca ceilalti l-ar trage in jos.

Eu nu cred in basmele astea cu "sa luptam" "sa facem" "sa dregem" ...
Asa m-a invatat viata ...
Nu tine.
Pentru ca n-ai cu cine te asocia.
Rare sunt asociatiile care functioneaza, foarte rare.
Iar asocierea cu niste necunoscuti de pe forum, care nici aici nu pot cadea de acord asupra unei persoane sau idei, este curata utopie.
Ar fi bine sa se intample.
Dar ....
n-ai cu cine, domnule, n-ai cu cine ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:05

De la: 9am180747, la data 2010-01-29 20:11:03Ma tot intreb: ,ce urmarim noi toti cei ce comentam pe acest forum? Din tot ce am citit , trebuie sa marturisesc ca ,nu am inteles intentiile celor care au postat aceste mesaje.Si-a pus cineva aceasta intrebare? Daca DA, ce si-a raspuns? Eu mi-am pus aceasta intrebare,dar raspunsul care se desprinde din citirea mesajelor mai degraba m-a mahnit Cred ca unicul scop este acela de a ne "mai baga in seama unii cu altii" Ce ar fi daca pe langa asta a-m incerca sa schimbam cate ceva din ce nu merge in tara asta.
Cred ca raul a inceput inca din 1990 cand s-a instalat o putere care nu si-a propus binele Romaniei .
Atunci a inceput distrugerea tarii. Atunci au inceput sa se dea legile care le permitea legiuitorilor si acolitilor acestora sa fure fara a fi pedepsiti. de atunci si pana acum metodele si actiunile lor s-au rafinat , iar acum fura la fel fara a suporta vreo consecinta .
Oare vom fi vreodata in stare sa -i demascam pe toti si metodele lor , sa stopam dezastru la care asistam inca pasivi (mioritic chiar)
CINE SE ANGAJEAZA?
Nu suntei cumva ''Camioneros''?
Fierbe palinca in tine ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:13

De la: sea_shell, la data 2010-01-29 18:44:40Despre legea Cojocaru ce stiti?
Stiu doar ca este pe OTV ... si nu in lucru, in Parlament, si nu va fi niciodata o realitate ....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:13

De la: 9am126636, la data 2010-01-29 19:20:10Suntem ceea ce gindim (secretul, legea atractiei, Emil Coue "Mentalism si puterea gindului")

Asa, si !
De unde sti matale ce gandeste un om ?

Descartes sau dracu' stie cine mai a spus ca:
Dumnezeu a dat oamenilor graiul nu spre a-si expune gandurile, ci spre a si le ascunde !

Te inseli din nou.
Ti-am citit tot postul dar l-ai terminat prost cu lozinca aia.
Si nici nu prea intelegi ce ti se spune.
Nu cred ca as avea teluri comune cu unul ca tine.
Si cu multi de aici ...
Si stiti de ce ?
Pentru ca desi mai toata lumea e de acord cu privire la efecte, cand vine vorba de cauze, ... s-a dus dracului toata povestea: unii cred ca Iliescu e originea raului (ca si cand aia 85% care l-au votat n-ar fi existat niciodata), iar altii cred ca Basescu e raul absolut dinainte de a se naste.

Pun pariu ca daca bunul Dumnezeu ar face imprudenta de a se intrupa si infatisa noua romanilor .... ar fi vai de capul lui, oricate minuni ar face.
Mai pe scurt ... l-ar lua dracu' !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:17

De la: Dorinel, la data 2010-01-29 23:05:32
De la: 9am180747, la data 2010-01-29 20:11:03Ma tot intreb: ,ce urmarim noi toti cei ce comentam pe acest forum? Din tot ce am citit , trebuie sa marturisesc ca ,nu am inteles intentiile celor care au postat aceste mesaje.Si-a pus cineva aceasta intrebare? Daca DA, ce si-a raspuns? Eu mi-am pus aceasta intrebare,dar raspunsul care se desprinde din citirea mesajelor mai degraba m-a mahnit Cred ca unicul scop este acela de a ne "mai baga in seama unii cu altii" Ce ar fi daca pe langa asta a-m incerca sa schimbam cate ceva din ce nu merge in tara asta.
CINE SE ANGAJEAZA?
Nu suntei cumva ''Camioneros''?
Fierbe palinca in tine ?

Dorinele, nu fi tampit din nou !
Asa scrie Camionagiul ?
Ce dracu' faci ?
Intre doua beri negre, cauti sa-l provoci pe om ?
Te mananca ?

Ai de dat o lada cu bere.
Sper ca n-ai uitat.
Cand o da iarba vin gramada pe tine.
Sa vad daca esti de cuvant.
Si cred ca o sa se dovedeasca si ca nu esti atat de tampit cum te straduiesti din rasputeri sa pari.
Ai ceva din Gabi-Cotoroanta, nu stiu ce, dar ai ...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:48

Braaaavo , postatori !!! Aveti niste subiecte de dezbatere si atat de bine argumentate , de-mi vine sa-mi dau palme ca am lipsit atata...
Apropos , voi astia de sunteti impotriva indiferent de subiect sau persoana , nu stiti cumva , l-au dat jos pe Basescu sau nu ????????
Va rog mult scoateti-ma din neant !!! A luat puterea geoana ??? ... antonescu ???? nea jiji ??? ... ca nu mai stiu ... si sunt complet debusolat....
Va multumesc anticipat....

Aaa , era sa uit ! Aici , o data se discuta despre ... Base ! Va mai aduceti aminte ??
Despre pensii si alte bazaconii d`astea de va stau in gat ca iasca , poftiti pe alte topicuri...

... In tampenia lor senila , unii postanti (mai ales unu`) , care stiu la perfectie limba rusa , au curajul sa ne povesteasca noua , astora de ei ( el ) ne cred prosti facuti gramada , despre anchete , despre ce au facut unii si altii inainte vreme si acum conduc fraudulos( !? ) tara ! ...
Ii aduc aminte , cu respect , rusofonului postant , ca cine a furat tara asta ca-n codru , sunt tocmai amicii lui , actuali sau fosti membri activi ai GRU , KGB si a altor servicii rusesti prietene ( lui) !!
Activitatea nestingherita si de la un timp - pe fata - a susnumitelor "servicii" , pentru multi dintre noi nu mai e demuuult o enigma !!!
Va mai aduceti voi aminte despre vizitele ( una ilegala ) a presedintelui senatului , fost "candidat" la presedentia statului , in mamma russia ???? A catadicsit cineva sa le explice in vreun fel ??? Semnul de intrebare ce se pune , firesc de altfel , oare agenturilii strraine ( ruskaya ) actioneaza SI ACUM ???
Eu inclin sa cred ca da ! Si inca o data , poporul roman le-a jucat o chinta roiala la as de trefla , ca si la revolutie !!! Dupa revolutie insa , au revenit rapid si cu prudenta si si-au reinstaurat imperturbabila dictatura , multumind din suflet minerilor pentru participatiune !!
Acum insa , fratilor romani , care inca mai credeti in tarisoara voastra e vremea , in loc sa stati sa barfiti de pensii si alte inconveniente din rutina zilnica , ce deocamdata nu va afecteaza direct si personal ( adica , pe scurt nu mai bateti campii !! ) , mai bine haideti sa urmarim impreuna sau fiecare separat , daca aceasta conducere a noastra , face fata "presiunii" rusesti , care , cu viteza tot mai mare , incepe sa piarda teren ( manos si bogat ) , aici in Ramania !!
Voi nu intelegeti , dar rusii au inteles de fooooarte mult timp importanta asezamantului patriei noastre !! Pirezand fraiele Romaniei din maini , nu o sa le pice bine deloc....
Mentinerea deci , a lui tavarisci iliescov cat mai mult cu putinta in sfera de influenta in luarea de decizii privind "puterea" sau "opozitia" in Romania, a fost si este pentru poporul rus "prieten" , imperios necesara... Eu imi doresc , ca macar in ceasul al 12-lea , noi si cei ce ne conduc , sa ne debarasam odata de mendrele capatate de-a lungul a ultimilor 65 de ani de subjug , mendre de care multi dintre noi nu mai au chef sau putere sa mai scape !! Pe astia din urma , promit eu ca o sa-i izolez intr-un regim total ( un fel de ocna ) !
Vedeti eu ce tare sunt !!! Pentru ca eu sunt om de la munte !!! Si voi stiti proverbul ala ??? " cum te prinde , cum te .... " ... Sigur , acum o sa vina argumentatorul sef al acestui topic si o sa ne "serveasca" o ciorba taraneasca , badarana ( nu cred ca poate cineva sa-l convinga ca -bata-n balta- nu e sport national !!!) , cum ca si Basescu ar fi ... rus !! Le atrag atentia insa , pretendentilor , ca nu o sa faca altceva decat sa se faca de rasul lumii ... dar asta desigur , este treaba lor si , ca orice "profesionisti" , o stiu face bine ...

SA TRAIM BUNE !!! ... Va dorescsx si va urezez !!!...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:00

Silviu , nu te-ai prins ca -bere neagra- , Dorinel ii spune la carmol ??? Pai , la cat e el de "entuziasmat" sau chitit sa puna mana sa faca CEVA , orice , sa vedem si noi ca ARGUMENTEAZA postarile sale interminabile cu contre , iluzii si solutii , ... e numai efectul "indulcitor" al carmolului servit nediluat - sec !!!

Tu de ce te-ai saturat Dorinele ? Te-ai saturat sa te incalti cu caciula ? Aaa , pai te-ai facut si tu baiat mare... inseamna... ... ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:02

De la: Silviu, la data 2010-01-29 23:17:04
Asa scrie Camionagiul ?
Ce dracu' faci ?
Te mananca ?
Sper ca n-ai uitat.
Si cred ca o sa se dovedeasca si ca nu esti atat de tampit cum te straduiesti din rasputeri sa pari.
Stai linistit Silviu, sunt tot la fel de tampit ca tine !
Si de tampit ce sunt ... cand se'nverzeste pamantul, ai o lada de bere de la mine si un sprit, in Golden Slit !
Hai sa traiesti bine ... cu gandul la mine, pardon ..., la lada aia de bere !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:07

De la: camioneros70, la data 2010-01-30 00:00:22Silviu , nu te-ai prins ca -bere neagra- , Dorinel ii spune la carmol ??? Pai , la cat e el de "entuziasmat" sau chitit sa puna mana sa faca CEVA , orice , sa vedem si noi ca ARGUMENTEAZA postarile sale interminabile cu contre , iluzii si solutii , ... e numai efectul "indulcitor" al carmolului servit nediluat - sec !!!

Tu de ce te-ai saturat Dorinele ? Te-ai saturat sa te incalti cu caciula ? Aaa , pai te-ai facut si tu baiat mare... inseamna... ... ...
Camioane, iar cu palnica'n bot ? S'o tii tot asa, in bezna iluziilor servite de tovarasii Traian si Emil !
Hai sa traiesti bine .... in perfuzii si aspirine !
Sa vina berea !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:08

Aaa ! Si mai sunt dator Gabitei cu un raspuns... Frauda NU am facut in viata mea !! Bisnita , cum am mai spus , da ! Dar stai tu linistita Gabriella ca nu m-am imbogatit de pe urma ei !! La vremea aia eram tinerel si imi placea viata !!... Fetitele !!! Iar banii , aia din bisnita cu ajutoare (care oricum nimeni nu le avea sub o evidenta clara), muuult prea putini pe langa ce furau altii mai mari in functie si grad ca mine...Poti intreba , ca sa ai o idee mai clara , cate ceva pe comdamnatul Chitac...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:13

Ce sa fac si eu bai Dorinele , amarastean d`asta , si io p`aicia... Doar ma sti , ce dracului !

Dar , tu nu stiu cum faci mereu , mereu ... te lipesti numai de laude !?!? Sa fie oare mana destinului sau pur si simplu esti tu asa , norocos din fire ???

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:27

De la: Dorinel, la data 2010-01-30 00:02:12
De la: Silviu, la data 2010-01-29 23:17:04
Asa scrie Camionagiul ?
Ce dracu' faci ?
Te mananca ?
Sper ca n-ai uitat.
Stai linistit Silviu, sunt tot la fel de tampit ca tine !
Si de tampit ce sunt ... cand se'nverzeste pamantul, ai o lada de bere de la mine si un sprit, in Golden Slit !
Hai sa traiesti bine ... cu gandul la mine, pardon ..., la lada aia de bere !

Nu se poate sa fi tu la fel de tampit ca mine ...
Eu sunt mult mai tampit !
Ai uitat, EU l-am votat pe Basescu si am mai si povestit de ce ...
Tu n-ai cum sa fi tampit ... e imposibil.
Berea parca ingrasa, nu tampeste...

Vad ca nu prea comentezi la ce zice camionagiu' ...
Nu janesti, cum s-ar zice ...
Te dai spiritual cu vorbe scurte ...
Ce zici de prietenul Geaoana cu ANI ... ?
Tot Basescu, tot Basescu, este ?
Unde te intorci, e mana lui ....
Da' Nicolaescu ?
Mana lui Base, este ?
Si primaru ala de la Rm Valcea, tot Basescu, nu ?

Ma ce al dracu' e Basescu asta ...
Pai e bine, nu.
De-acu in 5 ani le vine Basescu de hac banditilor din PSD si PNL si pe urma, poporul subjugat de tiran, o sa-l voteze pe Iliescu si asta le vine de hac baronilor din PDL.
Nu e bine ?
Altefel se bea berea neagra cu perspectivele astea, nu ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:27

De la: camioneros70, la data 2010-01-30 00:13:54Ce sa fac si eu bai Dorinele , amarastean d`asta , si io p`aicia... Doar ma sti , ce dracului !

Dar , tu nu stiu cum faci mereu , mereu ... te lipesti numai de laude !?!? Sa fie oare mana destinului sau pur si simplu esti tu asa , norocos din fire ???
Ce sa fac Camioane ! Daca's tampit si magar !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:32

De la: Silviu, la data 2010-01-30 00:27:42
De-acu in 5 ani le vine Basescu de hac banditilor din PSD si PNL si pe urma, poporul subjugat de tiran, o sa-l voteze pe Iliescu si asta le vine de hac baronilor din PDL.
Nu e bine ?
Iluzii Siviu, doar iluzii !
Fac un pariu cu tine, pe inca o lada de bere, ca nici un mafiot politic din PSD si PNL ... nu va pati nimic. Spun asta cu regret, sincer.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:39

Bai baietilor , daca si acum nu va mai vine sa credeti ca "nimeni n-o sa plateasca ... din psd si pnl mai ales ... eu cred in mos gerila si voi in vatican !!
Poate nu toti , asta da ! ca mai sunt cativa avocati dibaci prin Romanica noastra , asta da !!! Dar voi chiar nu vedeti zvrcolelala di ambele partide de pozitie ???? Sau asta tot din vina flacarii sau personala a lui base este ??? Haidii bai tatae , ca ne bate lantul ... deja !!!
Pariu Dorinica ??? Pe ce ???

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 04:27

De la: acumvotez2009, la data 2010-01-29 20:13:08

Total gresit.......Eu nu am statut de functionar public si stii de ce??? Angajatii Centrelor de Plasament nu au statut de functionari publici..chiar daca figuram pe statele primariei......eu am spus doar ca lucrez in Administratia Publica........

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 06:49

De la: 9am178165, la data 2010-01-28 22:39:29
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-28 19:04:42
De la: gabigabi, la data 2010-01-28 17:32:35
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-28 10:25:18Presedintele este urat doar de catre imbecilii care nu au pregatire iar in momentul disponibilizarii singurul lucru pe care il stiu sa-l faca este sa vanda seminte in colt de strada !

cit ? 2 500ron ? si nu-ti ajung ? mai rastringe-te ! ...pai eu cu barbatu-meu n-avem atit ,desi avem 35 ani si respectiv 38 ani de munca : proiectanti ,cind tara asta mai si construia ,nu demola si vindea la fiare vechi ce-am facut noi ! nu-ti doresc in nici-un caz,domnule sa ajungi in situatia de a fi disponibilizat,apoi sa primesti vreo 350 somaj ,iar dupa 9 luni sa-ncepi sa-ti cauti de lucru ,ptr. ca atunci te va podidi plinsul : la 50 ani cu greu iti vei mai gasi de lucru ! si atunci,n-as vrea sa fiu in preajma ta sa-ti aud injuraturile la adresa guvernantilor ....caci pina nu sti cum este si pe partea cealalta a drumului,nu te mai da rotund !
Pentru acesti bani muncesc 14-15 ore pe zi iar sambata tot la munca ma duc si fac curatenie la o firma ! Nu ma plang dar muncesc . Asa rebuie sa faca toti cei care doresc cu adevarat sa traiasca mai bine !

Ma bag si eu doar pentru a aprecia ca 2500 ron pe luna la 14-15 ore de munca pe zi inclusiv sambata e totusi prea putin!!!!!!!!!!
La atata munca s-ar cuveni echivalentul a 1000 euro pe luna pe putin , trebuie sa-ti negociezi salariul mai bine!!!!!!!!!
Am observat eu ca te multumesti cu putin, vezi , m-ai criticat pe mine ca ma fac foc contra stapanirii dar macar imi negociez la sange drepturile.
Dar e treaba ta, nu ma bag in viata personala a nimanui atata vreme cat nu este politician la putere si imi poate influenta soarta !!!!!!!
Nu cred ca este putin...pentru ca 8 ore sunt bugetar cu un salariu de 1100 lei iar diferenta pana la 2500 inseamna 4-5 ore de munca la un notariat.....Pentru ce fac sambata alta este socoteala : ....inpreuna cu un prieten am deschis o firma de curatenie, dar merge relativ slab si aduce fiecaruia inca aproximativ 1000 lei curati pe luna.. .

Ma rog te priveste cat castigi, dar eu iti recomand sa ai in vedere ca : "cine se multumeste cu felia mica de tort cu ea ramane ", prin urmare daca tu crezi ca nu meriti 10 zile de Ibiza pe an asa ca o persoana din clasa de mijloc cum cred eu ca putem fi incadrati, poti sta foarte linistit acasa.
Eu personal, cer si de obicei primesc mai mult de la viata!!!!!!!!!!!!
Si asta mai ales, pentru ca cer!!!!!!!!!!!!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 09:19

Discutam aici despre individul basescu un roman ce nu poate depasi prestatia tatucului sau [iliescu ]si care se da un sfint pe cind el este un hot notoriu /
discutam de fapt despre o clasa politica care nu a facut altceva decit sa puna tara pe butuci si care se duce la fund si ne trage si pe noi /cum se vede romania in comparatie cu celelalte state capitaliste?
cum ne vad vestici presedintele ales cind asupra sa planeaza fapte incompatibile cu statutul de presedinte?
cum trateaza vestici un presedinte care patroneaza coruptia la nivel de politica de stat?
cum se vede de la nivelul vesticilor imbogatirea peste noapte a clasei politice romane?
dar noi romanii cum putrm sa ne privim in oglinda fara ca aceasta sa se sparga?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 10:39

De la: 9am104796, la data 2010-01-30 09:19:16 Discutam aici despre individul basescu un roman ce nu poate depasi prestatia tatucului sau [iliescu ]si care se da un sfint pe cind el este un hot notoriu /
discutam de fapt despre o clasa politica care nu a facut altceva decit sa puna tara pe butuci si care se duce la fund si ne trage si pe noi /cum se vede romania in comparatie cu celelalte state capitaliste?
cum ne vad vestici presedintele ales cind asupra sa planeaza fapte incompatibile cu statutul de presedinte?
cum trateaza vestici un presedinte care patroneaza coruptia la nivel de politica de stat?
cum se vede de la nivelul vesticilor imbogatirea peste noapte a clasei politice romane?
dar noi romanii cum putrm sa ne privim in oglinda fara ca aceasta sa se sparga?[/quote
Da. basescu este o tumoare pentru Romania, si atata vreme cat va fi sustinut de blaga, de serviciile secrete, de pd-l-eii din teritoriu care acu` o iau in freza pentru ca au indraznit sa creada ca base va deconta si pentru ei serviciile facute in teritoriu cu ocazia fraudarii alegerilor prezidentiale (da` ciu-ciu, ciolanu` se imparte intre cei din primul esalon), Romania va involua continuu, va saraci continuu!!!!!!!!!!!
Cum si-a permis talharul de la Cotroceni sa dea 100 de milioane de euro din banii nostri, Republicii Moldova, si inca nerambursabili?!!!!!!!!!!!!
Uite cine era tara bogata si prospera, tocmai Romania era si noi nu stiam!!!!!!!!!!!!!
Avem bani?
Atunci sa nu te muste sarpele talharule de flote sa nu platesti salarii si pensii, ca te scurtam de cap!!!!!!!!!!!!!!!
Si nu ma luati ca asta e treaba lingaului de boc, noooooo, sa scoata prezidentialul bani din conturile lui pentru salarii, ca tot de la noi sunt furati si banii aia!!!!!!!!!!!!!!
Hai nelegitimule, scoate banii jecmaniti si inapoiaza-i populatiei, ca pentru fraudatul alegerilor ai avut bani, hai, scoate-i repede talharule!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:21

De la: 9am178165, la data 2010-01-30 10:39:03
De la: 9am104796, la data 2010-01-30 09:19:16 Discutam aici despre individul basescu un roman ce nu poate depasi prestatia tatucului sau [iliescu ]si care se da un sfint pe cind el este un hot notoriu /
dar noi romanii cum putrm sa ne privim in oglinda fara ca aceasta sa se sparga?[/quote
Da. basescu este o tumoare pentru Romania, si atata vreme cat va fi sustinut de blaga, de serviciile secrete, de pd-l-eii din teritoriu care acu` o iau in freza pentru ca au indraznit sa creada ca base va deconta si pentru ei serviciile facute in teritoriu cu ocazia fraudarii alegerilor prezidentiale (da` ciu-ciu, ciolanu` se imparte intre cei din primul esalon), Romania va involua continuu, va saraci continuu!!!!!!!!!!!
Cum si-a permis talharul de la Cotroceni sa dea 100 de milioane de euro din banii nostri, Republicii Moldova, si inca nerambursabili?!!!!!!!!!!!!
Uite cine era tara bogata si prospera, tocmai Romania era si noi nu stiam!!!!!!!!!!!!!
Avem bani?
Atunci sa nu te muste sarpele talharule de flote sa nu platesti salarii si pensii, ca te scurtam de cap!!!!!!!!!!!!!!!
Si nu ma luati ca asta e treaba lingaului de boc, noooooo, sa scoata prezidentialul bani din conturile lui pentru salarii, ca tot de la noi sunt furati si banii aia!!!!!!!!!!!!!!
Hai nelegitimule, scoate banii jecmaniti si inapoiaza-i populatiei, ca pentru fraudatul alegerilor ai avut bani, hai, scoate-i repede talharule!!!!!!!!!!!!!!!!

Si-a permis pentru ca si aia sunt romani, tontilor.
I-am dat eu voie.
Germania de Vest a bagat sume astronomice in est, de 20 de ani, pentru ca si aia erau nemti, tampitilor.
Va dati milosi pe-aici, ba cu saracii, ba cu bugetarii, ba cu cine vreti voi, dar cand se face ceva concret cu unii, tot romani ca noi, mai saraci ca noi si asa zice si mai indobitociti ca noi (mai exact ca voi), va apuca turbarea.
Sau, altfel spus, va dati arama pe fata...
Cine sa-i ajute daca nu noi ?
Cum sa traga spre noi, nu spre rusi ?
Mari hahalere sunteti, mari de tot.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:23

De la: florinpreda999, la data 2010-01-29 12:55:55
De la: 9am178850, la data 2010-01-29 12:09:49Si cum era????

Geoana era cel mai curat????

Ati auzit ultimile stiri??? Ati citit ultimile ziare...

Tot mai bine un Basescu...decat un las de Geoana...si decat un monarh de import...
zi-ne ultimele nouatati despre geoana si bal-bal

Mici omisiuni...la declaratii....

Evaziune fiscala...

Cand a retras ministrii din GUVERN????

Dar ma bucur ca nu a iesit la vot,..ma bucur ca din recalculare tot el a fost in pierdere....

Priveste-i ochii incercanati si vei realiza ce 'sincer ' este el cu noi electoratul... Priveste-i disperarea din ochi...

Singurul conducator auto de 16 ani la noi in tara fiul lui Geoana...

DAR... Tu ne inveti ...DEMOCRATIA...
De pe ce meleaguri????

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:34

De la: Silviu, la data 2010-01-30 12:21:23
Avem bani?

I-am dat eu voie.
Germania de Vest a bagat sume astronomice in est, de 20 de ani, pentru ca si aia erau nemti, tampitilor.
Va dati milosi pe-aici, ba cu saracii, ba cu bugetarii, ba cu cine vreti voi, dar cand se face ceva concret cu unii, tot romani ca noi, mai saraci ca noi si asa zice si mai indobitociti ca noi (mai exact ca voi), va apuca turbarea.

Recunoaste ca esti base, ca nici un om cu mintea intreaga nu vorbeste ca tine!!!!!!!!
Auzi inteligenta de duzina, ai auzit de CREDIT RAMBURSABIL CU DOBANDA AVANTAJOASA?!!!!!!!!
Nu ti-e rusine sa ne condamni pe noi la foame criminalule, ca impostorul sa-si plateasca factura pentru alegerile fraudate din Republica Moldova?!!
Esti atat de prost incat sa crezi ca se va face ceva pentru cetatenii moldoveni, cu banii luati de base de la gura noastra?!!!!!!!!
Vise om caraghios ce esti, banii aia REPREZINTA ACHITAREA FACTURII FRAUDARII ALEGERILOR DIN MOLDOVA!!!!!!!!!!!!!

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:36

Avem bani?

I-am dat eu voie.

Cred ca faci mici confuzii....Basescu a fost in PD,...Deci PD s-a rupt de PSD...

Partidul la putere a fost PSD cei mai multi ani si a vandut tot....industria uleiului...inainte mai si exportam...astazi doar importam....si ce importam imbuteliem...

Iliescu inginer constructii hidrotehnice....a scos in somaj intii constructiile hidrotehnice si imbunatatirile funciare....

Basescu a fost obstructionat in toate actiunile ce privea combaterea coruptiei...dosarele respinse de parlament,..adica PSD procent mare...si cei mai multi corupti PSD...REFERENDUM...pentru pastrarea lui ca presedinte... Primul Mistru Emil Boc...a fost obstructionat in toate actiunile.... Cand o sa-i lasati sa faca ce au promis????

Ne dai lectii??? Noi am trait si am muncit aici. Tu unde ai fost,..unde esti....????

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:51

De la: 9am178850, la data 2010-01-30 12:36:49
Avem bani?

I-am dat eu voie.

Cred ca faci mici confuzii....Basescu a fost in PD,...Deci PD s-a rupt de PSD...

Partidul la putere a fost PSD cei mai multi ani si a vandut tot....industria uleiului...inainte mai si exportam...astazi doar importam....si ce importam imbuteliem...

Iliescu inginer constructii hidrotehnice....a scos in somaj intii constructiile hidrotehnice si imbunatatirile funciare....

Basescu a fost obstructionat in toate actiunile ce privea combaterea coruptiei...dosarele respinse de parlament,..adica PSD procent mare...si cei mai multi corupti PSD...REFERENDUM...pentru pastrarea lui ca presedinte... Primul Mistru Emil Boc...a fost obstructionat in toate actiunile.... Cand o sa-i lasati sa faca ce au promis????

Ne dai lectii??? Noi am trait si am muncit aici. Tu unde ai fost,..unde esti....????

Ciocu` mic, ca fraudulosul de la Cotroceni este tartorul hotilor si al talharilor!!!!!!!!
Nu-l apara pe cainele de la Cotroceni, si nici pe dezgustatorul boc ca imi vine sa vars cand aud de el, mai bine spune-i sa inapoieze flota, ca apartine romanilor, n-a mostenit-o fraudulosul de la masa-mare!!!!!!!!!!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:00

Prietene, lozinca aia, este pentru tarile unde exista cu adevarat proletariat, nu pentru noi. Aia am pus-o la "sto". Cind in Romanica, coloana vertebrala a societatii va fi populatia productiva de bunuri materiale care sa fie date la export, pentru ca sa ne intre euroi adevarati in buzunare si sa nu cersim de la FMI bani de pensii si salarii, atunci mai putem spera la o viata decenta. Si pentru ca sa ne lamurim toti forumistii, aflati ca suntem in pragul unui colaps nedeclarat. Nu vedeti ca guvernul nu mai are solutii si le titiie curu si ne duc cu zaharelul din luna in luna. Pai sa muncesti, dar unde? Patronii mai au bani decit pentru sufletelul lor. Acum a venit vremea sa platim pentru specula facuta cu paminturi, cu locuinte (s-au demolat ferme de cresterea animalelor pe la Pipera, pentru cartiere rezidentiale neterminate unde sunt ingropati bani seriosi) si cite altele. A venit scadenta. Din pacate platim noi astia, masa de manevra. Dumnezeu este ocupat cu ale lui, la vremea potrivita ne-a trimis ce avem de facut, dar omenirea n-a luat in seama. Si sa nu crezi mata ca romanii sunt cu frica lui Dumnezeu. Ce gindeste omul aceea va face si nu ceea ce spune. Daca acum aveam o agricultura performanta cu fermieri adevarati ne dadeau rusnacii gazul in primul rind noua, dar a fost mai usor sa demolam ceea ce tot noi am construit, la indemnul unui jidov imputit si a altora (pariul cu agricultura).

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:15

De la: 9am126636, la data 2010-01-30 14:00:32 Prietene, lozinca aia, este pentru tarile unde exista cu adevarat proletariat, nu pentru noi. Aia am pus-o la "sto". Cind in Romanica, coloana vertebrala a societatii va fi populatia productiva de bunuri materiale care sa fie date la export, pentru ca sa ne intre euroi adevarati in buzunare si sa nu cersim de la FMI bani de pensii si salarii, atunci mai putem spera la o viata decenta. Si pentru ca sa ne lamurim toti forumistii, aflati ca suntem in pragul unui colaps nedeclarat. Nu vedeti ca guvernul nu mai are solutii si le titiie curu si ne duc cu zaharelul din luna in luna. Pai sa muncesti, dar unde? Patronii mai au bani decit pentru sufletelul lor. Acum a venit vremea sa platim pentru specula facuta cu paminturi, cu locuinte (s-au demolat ferme de cresterea animalelor pe la Pipera, pentru cartiere rezidentiale neterminate unde sunt ingropati bani seriosi) si cite altele. A venit scadenta. Din pacate platim noi astia, masa de manevra. Dumnezeu este ocupat cu ale lui, la vremea potrivita ne-a trimis ce avem de facut, dar omenirea n-a luat in seama. Si sa nu crezi mata ca romanii sunt cu frica lui Dumnezeu. Ce gindeste omul aceea va face si nu ceea ce spune. Daca acum aveam o agricultura performanta cu fermieri adevarati ne dadeau rusnacii gazul in primul rind noua, dar a fost mai usor sa demolam ceea ce tot noi am construit, la indemnul unui jidov imputit si a altora (pariul cu agricultura).

... de dincolo de pragul nesimirii, cam aa se poate numi crepusculara zon-n care actuala clas politic romneasc, a reuit a se poziiona n raport cu majoritatea de peste 90% a societii civile, reuindu-i performana de a o dezagrega i demobiliza ntr-o aa msur nct, atunci cnd este vorba de solidaritate membrii acestei societi civile se metamorfozeaz instant n individualiti feroce, dar atunci cnd individzalistul observ c se afl n imposibilitatea de a mpune clasei politice respectarea obligaiilor sale fa de individ, atunci brusc i amintete i chiar strig solicitnd solidarizarea celorlali indivizi n atingerea scopului cauzei sale.

Iertat s-mi fie ndrzneala dar, att timp ct aceast societate civil nu va aciona unitar slujind cauzele fiecrui individ n parte n atingerea scopurilor , indiferent dac acel individ este activ socio-economic sau nu, pn atunci nimic i nimeni n-o s reueasc altceva dect a vorbi vorbe i a ipa pentru a-i auzi glasul .
Dac ar fi s analizai mai cu are atenie, att cei ce se consider astzi n cmpul cu flori al muncii, dar i ceilali ce suntei astzi pensionari cu ceva cupoane acumulate-n techerea, felul n care evolueaz economicul romnesc, atunci sigur ar trebui s fii ngrijorai att unii ct i ceilali.
Nu tiu dac ar fi posibil o schimbare de mentalitate peste noapte a societii civile i chiar dac acest fapt ar putea fi i posibil, tare-mi este team c ar fi prea trziu, efectele rulului care a fost fcut deja au nceput a nu mai putea fi nlturate cu alte cuvinte sentina este deja pronunat.
Aceast mentalitate pguboas a populaiei, n majoritatea ei lipsit de educaia minim necesar distingerii realitii socio-economice n care se-ndreapt ara, asociat cu incompetena i incontiena total a clasei politice romneti dar nu numai, includ aici n zona incompetenelor indiferente i acea zon a oamenilor de afaceri romni -miliardarii de carton ai romniei- ce nu au fcut altceva n ultimii 20 de ani dect s susin o clas politic confecionat din acelai carton , mahalagit i manelizat pna-n mduva oaselor dar convenabil datorit faptului c i-au onorat promisiunile , admind i promovnd schemele de afaceri cu statul, ai exact, schemele de jefuire a statului la umbra legislaiei, prin diferite inginerii financiare, prin diferite modaliti de garantare de ctre trecutele guvernri a creditelor externe sau interne contactate de aceti "oameni de afaceri" veroi, fr a se aduga vreo-dat o ctime de plus valuare n sectorul lor de activitate.
Pe unde au trecut aceti afaceriti, a lasat locul pustiu,prjolit, fr sperane de-a se mai putea resuscita acel sector de activitaten, ceea ce a condus evident la un adevrat dezastru socio-economic dar, trecnd dincolo de acest generalist sintacm- socio-economic- dorina lor de mbogire peste noapte i cu orice pre, au condus i-au lsat n urma lor adevrate drame umane.
Sute de mii de locuri de munc, poate chiar milioane, desfiinate, ntregi sectoare economice i chiar ramuri industriale pulverizate-n neant, o varietate de produse autohtone scoase din piaa intern pe motiv c-ar fi depite moral, dar nimeni nu s-a interesat de retehnologizare, nimeni nu s-a gndit la eficientizare a produciei autohtone, s-a btut moneda pe importuri, pe consumul produselor ce soseau din Vest i pe al cror importuri l controlau mai marii zilei, att cei din politic ct i cei din mediul de "afaceri".
n final ce-ar mai fi de spus, s trec la concluzii sau s-o las ntre ape?...cum ar fi corect din punct de vedere civic, eu cred c nici n cel mai de groaz pelicul cinematografic pe care ai viziona-o, nu avei s trii un epilog mai dezastruos dect cel pe care o s-l trii n Romnia viitorilor ani.
Ai putea spune c aberez, ei bine nu.
Tocmai datorit celor enunate mai sus, rezultatul final nu va fi altul dect intrarea economiei romneti in stare total de faliment, impicit a statului Roman, c el acum i-a prelungit agonia n care se zbate cumprnd factor timp prin acest mprumut acordat de ctre FMI, acest fapt va produce numai ntrzierea finalului, dar nu-l va evita.
Restituirile imprumuturilor, scadena termenelor prevzute-n acel acord-i-al clauzelor sale confideniale- dorina fiecruia ct mai mare de consm nesbuit, cu mult peste ceea ce dispune, dorina altora de mbogire n ctiva ani ct alii de-a lungul ctorva generaii, imposibilitatea unora de rambursare a mprumuturilor contactate, etc, etc, extapolate la nivel naional, vor conduce la un blocaj general al economiei implicit la intrarea statului n incapacitate de plat. FALIMENT !...
Dorii s evitai acest faliment?...atunci nc de ieri trbuie s economisii, s stopai risipa, s limitai consumul la strictul necesar, s v stabilii prioriti"zero" i s acionai energic i fr-ntrziere n acea direcie, avei nevoie de a nva a deveni modeti, a fi zgrcii cu banii votrii dar mai ales ai statului Romn.
Nu dorii s vedei la propriu chipul falimentului?...atunci este bine s tii c suportarea eforturilor i sacrificiilor populatei vor fi direct proporionale pentru evitarea acesti faliment, pe ct este ea de solidarizat mpotriva palierelor politico-economice ce au stat la baza situaiei actuale a romniei din toate punctele de vedere.

Pagini: << 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: