Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 20:15
De la: circotas, la data 2010-02-06 16:27:05De la: camioneros70, la data 2010-02-06 14:53:06De la: circotas, la data 2010-02-06 13:28:17 Ție încă nu ți-a ezplodat capul , măă , de atâta deșteptăciune ??? fă-ți o clismă , băi înfumuratule , dar la creier că văd că ție pe-acolo îți ies fecalele !! Și dacă mai vrei ... postează ... că eu unul te omenesc mereu ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 20:38
De la: camioneros70, la data 2010-02-06 20:15:34AM CEVA PROASPAT PENTRU TINE,POFTA BUNA !De la: circotas, la data 2010-02-06 16:27:05De la: camioneros70, la data 2010-02-06 14:53:06De la: circotas, la data 2010-02-06 13:28:17 Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 20:53
Moooooamăăăăă , băi cârcotașule..... m-ai debusolat complet !!!!
FRAȚILOOOOOOR , AJUTAȚI-MĂ , VĂ ROG !!!! NUUU MAiii vă....d ..... nimiiiiiii......c ! Băi țâcă , poate ai trebă și noi ... îți ocupăm timpul ....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 20:53
De la: BERBEC1946, la data 2010-02-05 22:40:34De la: serena, la data 2010-02-05 22:14:05De la: Dorinel, la data 2010-02-05 21:07:34De la: Dorinel, la data 2010-02-05 00:28:08Maine am sa provoc la o discutie pe tema propunerii americane de a amplasa pe teritoriul Romaniei sistemul antirachetă, pe care CSAT-ul a aprobat-o fara nici un gen de dezabatere nationala.Ce stim oficial si ce ne este servit pe masa despre sistemul antiracheta s-ar rezuma pe scurt in doua capitole: scutul e "anti"- racheta, deci folositor in a dobori rachetele, si nu in a ameninta populatia; scutul anti-racheta se vrea pentru a proteja Romania, Europa in speta, si interesele militare ale SUA - eu le-as adauga cu ochii inchisi si pe cele economice. Aceasta pozitie o sustin si eu este interesul UE sa impinga ganitele catre tarile riverane rusiei in caz in care sar declansa un conflict romanii sant primii care o iau in bot . Aceste scenarii au fost planificate de mult ( imediat dupa caderea lui ceausescu ) dar Guvernantii romani nu vad acest lucru sint usor de imbrobodit si cumparat. Ca toate actiunile intreprinse de ei fara a consulta populatia . Se pare ca Basescu nea imbrobodit si pe noi poporul de tot de a reusit din nou sa iasa presedinte . Cred cu tarie ca trebuie facut ceva urgent cu acest GUVERN INCAPABIL sa ia hotarari logice benefice poporului roman |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 21:08
Mai bine o luam in bot doar de la rusi, pentru ca daca nu eram in NATO o luam si de la americani! Cu totii am dorit intrarea in aceasta alianta iar acum au aparut desteptii ......si ce dores ei..? Neutralitate??O tara situata geografic asa cum este Romania nu poate fii neutra pentru ca nu ar fii lasata!! Este simplu ca daca nu eram in NATO, sigur treceam in tabara rusa asa cum este dorinta Bunicutei si Prostanacului..... Asa ca acest scut este foarte necesar chiar daca vor fii cheltueli enorme!!
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 21:34
De la: costelaeg, la data 2010-02-06 20:53:54De la: BERBEC1946, la data 2010-02-05 22:40:34De la: serena, la data 2010-02-05 22:14:05De la: Dorinel, la data 2010-02-05 21:07:34De la: Dorinel, la data 2010-02-05 00:28:08Maine am sa provoc la o discutie pe tema propunerii americane de a amplasa pe teritoriul Romaniei sistemul antirachetă, pe care CSAT-ul a aprobat-o fara nici un gen de dezabatere nationala.Ce stim oficial si ce ne este servit pe masa despre sistemul antiracheta s-ar rezuma pe scurt in doua capitole: scutul e "anti"- racheta, deci folositor in a dobori rachetele, si nu in a ameninta populatia; scutul anti-racheta se vrea pentru a proteja Romania, Europa in speta, si interesele militare ale SUA - eu le-as adauga cu ochii inchisi si pe cele economice. Ia du-te măi filozofule si ia taurul de coarne , cum se spune , izbăvește-ne tu Iluminăția Ta ... că noi nu suntem vrednici ... Dar înainte de asta , piaptănă-te , aranjează-ți ținuta .... ți ștrege-ți mucii , ca îți atârnă pe piept ... si ne bate nenea aghiotantul ... Ce naibii , te-ai făcut și tu băiat mare !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 01:11
De la: camioneros70, la data 2010-02-06 21:34:30De la: costelaeg, la data 2010-02-06 20:53:54De la: BERBEC1946, la data 2010-02-05 22:40:34De la: serena, la data 2010-02-05 22:14:05De la: Dorinel, la data 2010-02-05 21:07:34De la: Dorinel, la data 2010-02-05 00:28:08Maine am sa provoc la o discutie pe tema propunerii americane de a amplasa pe teritoriul Romaniei sistemul antirachetă, pe care CSAT-ul a aprobat-o fara nici un gen de dezabatere nationala.Ce stim oficial si ce ne este servit pe masa despre sistemul antiracheta s-ar rezuma pe scurt in doua capitole: scutul e "anti"- racheta, deci folositor in a dobori rachetele, si nu in a ameninta populatia; scutul anti-racheta se vrea pentru a proteja Romania, Europa in speta, si interesele militare ale SUA - eu le-as adauga cu ochii inchisi si pe cele economice. Vicele american a venit in Romania inaintea alegerilor ,sa trateze falsificarea alegerilor ,fusese respins de Polonia cu scutul de paguba.Basescu face Referendum pentru nimicuri dar pentru aducerea teroristilor americani face de capul lui.Ce facem cit il mai tinem ,sasi bata joc de Romania ?
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 12:13
De la: circotas, la data 2010-02-07 01:11:43De la: camioneros70, la data 2010-02-06 21:34:30De la: costelaeg, la data 2010-02-06 20:53:54De la: BERBEC1946, la data 2010-02-05 22:40:34De la: serena, la data 2010-02-05 22:14:05De la: Dorinel, la data 2010-02-05 21:07:34De la: Dorinel, la data 2010-02-05 00:28:08Maine am sa provoc la o discutie pe tema propunerii americane de a amplasa pe teritoriul Romaniei sistemul antirachetă, pe care CSAT-ul a aprobat-o fara nici un gen de dezabatere nationala.Ce stim oficial si ce ne este servit pe masa despre sistemul antiracheta s-ar rezuma pe scurt in doua capitole: scutul e "anti"- racheta, deci folositor in a dobori rachetele, si nu in a ameninta populatia; scutul anti-racheta se vrea pentru a proteja Romania, Europa in speta, si interesele militare ale SUA - eu le-as adauga cu ochii inchisi si pe cele economice. Te-ai uitat in oglinda sa vezi ce urechi clapauge ai? nu ti se pare ca semeni foarte bine cu un idiot???
|
|
|
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 12:19
De la: acumvotez2009, la data 2010-02-06 19:37:19De la: Dorulet, la data 2010-02-06 18:19:59De la: circotas, la data 2010-02-06 13:28:17 ... Nu văd ce rost are să fiu altfel!!! ...și chiar mi s-a întâmplat, fără glumă!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 12:20
...liderii marilor centrale sindicale (de stat, cele private nu există...n-așa? )...nu doresc depunerea declarațiilor de avere....de ce oareeeeeee ?!.... le e firică de BaBau !?...
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 15:42
La nici doua zile de la propunerea amplasari pe teritoriul nostru a scutului antiracheta, reactia oficiala - atentie !!! - a Rusiei este : NATO ameninta securitatea Rusiei si a aliatilor sai ! Presedintele rus a validat o noua doctrina militara care plaseaza NATO in fruntea amenintarilor la adresa securitatii statului .....
Citez ''"Rusia își rezervă dreptul de a recurge la arma nucleară în caz de atac nuclear sau cu alte arme de distrugere în masă la adresa sa și a aliaților săi, dar și în cazul unui atac cu armă convențională împotriva Rusiei, dacă acesta amenință însăși existența statului." Eu zic ca nu-i de gluma aici si chiar este nevoie de a refelecta in modul cel mai serios la propunerea partii americane. De-a lungul istoriei, politicienii nostri s-au situat de multe ori pe pozitii contrare interesului real național. Ohoooo, si de cate ori ! La fel procedeaza si in cazul amplasarii scutului antiracheta in România, cand posibil vor vota în Parlament in favoarea proiectului american de securitate. Imediat ce Parlamentul va vota in favoarea scutului antiracheta, Romania va trebui sa se pregateasca serios de un posibil razboi. Am convingerea ca este necesara o dezbatre nationala pe acesta tema, si pentru ca vorbim de interesul si siguranta statului roman, cum am facut un referendum pentru nimic concludent, ce nu ne tine nici de frig, foame sau reformeaza cu adevarat statul roman, este necesar un referendum national pe acesta tema. Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 15:55
De la: Dorinel, la data 2010-02-07 15:42:21La nici doua zile de la propunerea amplasari pe teritoriul nostru a scutului antiracheta, reactia oficiala - atentie !!! - a Rusiei este : NATO ameninta securitatea Rusiei si a aliatilor sai ! Presedintele rus a validat o noua doctrina militara care plaseaza NATO in fruntea amenintarilor la adresa securitatii statului ..... Referendum,la ce sa fac ,a fost necesar sa prostesc alegatorii cu remanierea parlamentarilor,dar cu scutul antiracheta nu are sens ,eu sint stapinul 5 ani si fac ce vreau,pina se prescrie dosarul flota,dupa aia ,potopul
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic
am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:30
Toate viitoarele , mult-trâmbițatele , stră-anunțate de tembeliziunile cică de știri ... sunt mișcările găozărești ale funcționarilor publici , citez o tembeliziune : "funcționarii publici puternic afectați de concedierile anunțate de guvern......."
Deci , să înțelegem de aici , dragii mei , că România este reprezentată de funcționari..... ÎN TOATĂ LUMEA ASTA MARE , municipalitățile tutror orașelor , au redus la zero aproape , cheltuiala cu salarii pentru angajați ... introducând ,cu succes , tehnica de calcul , IT. , computerizarea aproape totală.... Numai noi , cu o insistență de catâr , ne chinuim să " punem în evidență " faptul că acești oameni sunt indispensabili sistemului ... Bineînțeles că sunt indispensabil... atâta vreme cât eiîi "ajută" doar pe cei care i-au "sprijinit " să ajungă în acele posturi ... Iar multe dintre posturi sunt inventate de pleiada de "lucrători" perindați dea lungul anilor prin primării , în funcție de rezultatul alegerilor ....Numiți deci , politic -si nu pe criterii de profesie !!!!!!! Acum fac mișcări sociale ! De frica pierderii postului !!! Ocupat în mod abuziv... Dar , acea găselniță ziaristică , cică -afectați de anunțatele concedieri.... Păi ei ni știu , pe cine , când , cum , în ce an ... etc. ... important este să facem grevă !!! Nu știu fraților români , nu v-ați săturat de stat la cozi pe la primării , indiferent de doleanța voastră ?? Nu v-ați săturat , ca în orice birou al primăriei intri , ețti luat peste picior , sau și mai rău dat afară cu tupeu ???? Nu vedeți ca șleahta asta de funcționari publici , sunt unica formațiune ce ne mai face încă să ȘTIM ce este aia coadă ??????? Și noi îi plătim din taxele și impozitele statului .... Voi când o să aveți și voi tupeul să vă cereți drepturile , popor român obișnuit deja cu tăcerea eternă ??? Voi sunteți deja morți ??? VOI PLĂTIȚI SALARIILE , UNELE NESIMȚITE , ALE CĂCĂNARILOR ĂSTORA !!!!! DEEEEEEECI AVEȚI DREPTURI !!!! NU MAI ZACEȚI ÎN LETARGIA ETERNĂ ȘI CEREȚI , SIMPLU ȘI FRUMOS DREPTUL CE VI SE CUVINE DE DREPT !!! CÂT MAI AVEȚI DE GÂND SĂ SUPORTAȚI MANIPULAREA FĂRĂ SCRUPULE ???? LA NESFÂRȘIT ??????? Și , remenierea profesională , să știți și voi că este INDISPENSABILĂ intr-o economie de piață... Eu de unul singur nu pot să vă deservesc interesele ... Așa că : WAKE UP , TREZIREEEEEEAAAAA !!!!!!!!!! |
|
Magnacum_Laude 184 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:37
De la: camioneros70, la data 2010-02-07 17:30:41Toate viitoarele , mult-trâmbițatele , stră-anunțate de tembeliziunile cică de știri ... sunt mișcările găozărești ale funcționarilor publici , citez o tembeliziune : "funcționarii publici puternic afectați de concedierile anunțate de guvern......." Poi, daca nu cunosc nici imnul tarii, cum sa-l inteleaga? Ne-au indobitocit din '89 cu pseudo-democratia. Maine de-ar fi sa iesim in strada si sa luam atitudine, ne-am trezi MAXIM 100 de oameni....in cazul fericit. Ce ne-ar trezi? Poate o luna in care statul n-ar avea cu ce sa plateasca pensii, salarii...alocatii...poate atunci. |
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:38
De la: camioneros70, la data 2010-02-07 17:30:41Toate viitoarele , mult-trâmbițatele , stră-anunțate de tembeliziunile cică de știri ... sunt mișcările găozărești ale funcționarilor publici , citez o tembeliziune : "funcționarii publici puternic afectați de concedierile anunțate de guvern......." este destul de dificil sa te trezesti dintr-o stare in care ti-ai petrecut toata viata...sistemul este bolnavicios si creeaza dependenta...
Omerta Vision
|
|
Magnacum_Laude 184 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:40
Cea mai buna reprezentare grafica a evolutiei .... www.funzug.com/index.php/funny-pictures/funny-evolution-of-a-man.html Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:56
De la: Dorulet, la data 2010-02-07 12:19:15nu stiu de ce,dar parca este alta romanie acolo unde spune dorulet,am fost,am vazut ,m-am convinsDe la: acumvotez2009, la data 2010-02-06 19:37:19De la: Dorulet, la data 2010-02-06 18:19:59De la: circotas, la data 2010-02-06 13:28:17
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:58
De la: camioneros70, la data 2010-02-07 17:30:41Toate viitoarele , mult-trâmbițatele , stră-anunțate de tembeliziunile cică de știri ... sunt mișcările găozărești ale funcționarilor publici , citez o tembeliziune : "funcționarii publici puternic afectați de concedierile anunțate de guvern......."fraticu',nu te mai uita la televizor,fa ca mine,ia o bere
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:06
Și mai am o problemă ...
Eu unul , sunt simpatizant sau membru , nu contează , PDL ... Și noi ne cheltuim timpul prețios , să vedem cum partidele se "reformează" ...... Exemplu : PSD !!! -reformă , adunări , congrese ... bla-bla-bla !!!!!.... dar aceeași oameni !!!!!... Nimeni nou , gen Johannis , cineva necunoscut , dar capabil ............ Aceiași burdihănoși , milionăriți dea lungul scurtei noastre istorii de popor democratic...cică..., asta de 20 de ani , .... Diaconescu ăla ce mai mișcă ceva , în rest ... toți o apă și-un pământ....Iar Diaconescu șef nu cred că ar avea tupeu să remanieze drastic partidul... Are nevoie de sprijin....Aceiași manțocari... Păi asta e reforma de care până și Iliesckovici behăia că trebuie facută ?? Eu știu ce să zic .... nu prea ... seamănă... Nu zic că PDL sau PNL sunt exemplele cele mai demne de urmat , dar , au promovat mereu și oameni din afara veșnicelor "cercuri" de decizii... Nu toți au excelat , nu toți au confirmat , dar au fost aduși , cu riscurile de rigoare din alte părți ... Ca să facem o comparație , ptr. PNL ar trebui documentariști aduși să vedem ce au făcut înainte , foști sau actuali membri... din conducere... Idem la PDL Dar la PSD , deși e mare partidul , poți singur și fără ajutor ... Sigur , sunt rău aici , dar nu lipsit total de dreptate Trăiască partidul și poporul !! HAI LA LUPTAAAAA CEAAA MAAAARE ... TRA-LA-LA-LA , LAAA LAA LA !!!! LUPTĂĂ STEAUAA !!! LUPTĂĂ STAEUAA!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:57
UITATI ce a scris acum 3 ani Octavian Paler despre ...subiectul Basescu:
,,Vreau sa spun ca marii complici ai lui Traian Basescu nu sunt Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca sau Boc. Acestia sunt, pur si simplu, niste auxiliari. Marii complici au nume de fenomene.Sondaje 1. Mizeria, tot mai mare din Romania, este mana cereasca pentru ambitiile unuia ca Basescu. Mai ales ca ea ii determina pe multi romani, la ora actuala, sa nu mai puna nici un pret pe libertate. Cui i-a folosit, se intreaba ei, libertatea obtinuta prin caderea lui Ceausescu? Invartitilor care au putut sa fure tot ce putea fi furat? Panglicarilor si canaliilor care nu s-au mai lovit de nici o teama si de nici o ipocrizie? Nulitatilor gonflabile care au sarit in diverse barci? La ce serveste, in fond, o libertate care ne asigura doar dreptul de a injura? 2. In locul linistii de cimitir din timpul comunismului, postcomunismul a pus nu ceea ce s-a asteptat de la el, ci un dezmat zgomotos si agresiv, in care, pentru omul de rand, nimic nu mai e sigur. Chiar si simpla iesire pe strada reprezinta acum un risc. Cenusiului arid i-a urmat o jungla in care ratacesti fara busola. Nu e de mirare ca, dupa saisprezece ani, numerosi romani nu mai au chef de jocul democratic. Ar prefera o minima siguranta, fie si cu ajutorul unei dictaturi. De dreapta sau de stanga, n-are importanta. La urma urmei, ce doctrina mai e azi suficient de decenta? Stanga a fost compromisa de PSD. Indivizi ca Hrebenciuc, Mitrea si altii pe care nu-i mai amintesc au pregatit un soclu de pe care Traian Basescu a putut tine, cu doi ani in urma, spiciuri demagogice despre sistemul ticalosit. Cacealmaua oranj a facut restul. A distrus, in multe minti, orice incredere in politica. Si, deci, in democratie. A pregatit un soi de disperare confuza in care unul ca Basescu, cu un bun instinct populist, poate reprezenta o speranta. Sunt convins, de altfel, ca fosta Casa a poporului ar putea deveni, peste noapte, muzeu, daca Traian Basescu si-ar putea permite sa provoace un referendum in care romanii sa fie intrebati daca mai vor parlament sau nu. 3. In fine, ar mai trebui observat ceva. Ca se insala grav si liberalii, si altii care isi imagineaza ca vechile legaturi ale lui Basescu, de la Anvers sau dinainte, cu Securitatea ar fi un calcai al lui Ahile. Opinia mea e ca inclusiv mentalitatea de securist de care da dovada Basescu in tot ce face lucreaza in favoarea lui. Dupa cum si lipsa de maniere, si vulgaritatea ii cresc cota, de fapt, nu i-o scad! Sa nu uitam din ce ingrediente se compune, azi, in Romania popularitatea. Prostitutie, jaf, smecherie, tupeu si discursuri despre Europa. , Atat mai am de adaugat: ROMANIA DE AZI ESTE REZULTATUL PROSTIEI, IPOCRIZIEI, DEMAGOGIEI SI HALUCINATIEI CLASEI POLITICE IN COMPLICITATE CU SOCIETATEA CIVILA ASERVITA POLITICIENILOR. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:52
De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:18
De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57Ce mytcor ,ai luato pe aratura,nu vezi ca eu si cu seful vrem sa modelam noul tip de roman si Constitutia,avem totul in mina si nu ne mai da nimeni la oparte,democratie originalaDe la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:24
De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59UITATI ce a scris acum 3 ani Octavian Paler despre ...subiectul Basescu: Dar ce vrei draga Alehin ,tarlaua este goala ,nu se baga nimeni la condus tractorul ,asa ca Basescu si cu mine avem caii slobozi
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:53
De la: Dorulet, la data 2010-02-07 12:19:15De la: acumvotez2009, la data 2010-02-06 19:37:19De la: Dorulet, la data 2010-02-06 18:19:59De la: circotas, la data 2010-02-06 13:28:17 Credeam ca doar eu vad deformat realitatea!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:24
De la: camioneros70, la data 2010-02-07 17:30:41Toate viitoarele , mult-trâmbițatele , stră-anunțate de tembeliziunile cică de știri ... sunt mișcările găozărești ale funcționarilor publici , citez o tembeliziune : "funcționarii publici puternic afectați de concedierile anunțate de guvern......."Ai o problema de deductie ! Fie ! Ce facem dupa ce ''reformam'' cateva sute de mii de bugetari, cu oameni ramasi pe drumuri ? Ce alternative ofera statul roman pentru acesti oameni ? Nu ca nu trebuie redus drastic numarul functionarilor / bugetarilor, dar ti-ai pus aceste intrebari ? Ai idee ce presiune se exercita asupra bugetului cu aceasta ''reformare'' ? Ai idee care sunt implicatiile la nivel macro pentru economie ? Citez: ''Și , remenierea profesională , să știți și voi că este INDISPENSABILĂ intr-o economie de piață..'' Ai habar despre ce vorbesti ? Reconversie profesionala in ce ? In ce domenii ? Ce facem cu omul, cu familia lui ? Cum ramane cu fosti si actuali securisti ? Astia nu trebuie ''reformati'' .... monetar ?!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:43
De la: lasciva1, la data 2010-02-07 20:24:42De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59UITATI ce a scris acum 3 ani Octavian Paler despre ...subiectul Basescu: Mda ...pana nu va prinde Cocos sa va altoiasca spinarea cu geanta L.Vuitton a lu Leana Udea (!!!)
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:44
De la: Dorinel, la data 2010-02-07 21:24:38Stilul de viata modern indeamna atat adultii cat si copiii spre o viata sedentara. Munca la birou, comunicarea electronica, masina personala indeamna adultii la sedentarism, iar in cazul copiilor, televizorul si jocurile pe computer le acapareaza timpul si-i indeamna la sedentarism. Basescu si Boc,vor sa ucida lent poporul roman prin sedentarismDe la: camioneros70, la data 2010-02-07 17:30:41Toate viitoarele , mult-trâmbițatele , stră-anunțate de tembeliziunile cică de știri ... sunt mișcările găozărești ale funcționarilor publici , citez o tembeliziune : "funcționarii publici puternic afectați de concedierile anunțate de guvern......."Ai o problema de deductie ! Fie ! Insa viata sedentara are numeroase repercursiuni nocive asupra sanatatii, unele putand fi chiar letale mai ales pentru persoanele care mai au si alte patologii cronice. 6 efecte nocive ale sedentarismului Luarea in greutate. Modificarile metabolice precum si diminuarea arderilor determina organismul sa depoziteze sub forma de grasimi surplusul energetic pe care il detine. Astfel treptat, persoana sedentara incepe sa ia in greutate, ajungand la supraponderabilitate sau chiar obezitate. Obezitatea reprezinta totodata o boala cu multe implicatii metabolice, avand risc de ateroscleroza, boli cardio-vasculare, infarcte, accidente cerebrale, accidente vasculare, gonartroza etc. Efecte genetice. Specialistii au demonstrat ca repausul a 4 ore pe zi pe scaun (nu este vorba de repausul din timpul somnului, ci cel din starea de veghe) determina ca genele care regleaza cantitatea de grasimi si glucoza din organism sa isi inceteze activitatea. Acest fapt are efecte negative asupra sanatatii, perturband metabolismul si putand culmina cu diverse boli, spre exemplu diabetul zaharat de tip II. Diminuarea oxigenarii organismului. In sedentarism sangele circulant este in cantitati mai mic, fluxul tisular sanguin deasemenea scade si odata cu acesta si cantitatea de oxigen care ajunge la tesuturi. Astfel in timp, sedentarismul duce la o scadere a oxigenarii tesuturilor organismului, ceea ce evolueaza prin aparitia diverselor disfunctii si a bolilor. Imbatranirea. Viata sedentara accelereaza imbatranirea celulelor organismului, caci tonusul functional al corpului scade mult in lipsa solicitarii fizice. In felul aceste persoanele sedentare imbatranesc mai repede decat cele care practica sport cu regularitate. Riscuri letale. Sedentarismul favorizeaza stagnarea sangelui in vene, mai ales la nivelul picioarelor, ceea ce se traduce prin aparitia varicelor de diverse grade. In timp, pot sa apara trombi la nivelul venelor varicoase (cheaguri de sange) care ulterior pot migra din zonele respective si pot obstrua diverse vase ale altor organe, ducand la infarcte. Perturbarea echilibrului hormonal. Echilibrul hormonal, in special cel al hormonilor de stres, este strans legat de miscare. In conditiile in care activitatea fizica aproape ca lipseste din vietile noastre, hormonii de stres nu pot fi consumati, acestia favorizand ulterior aparitia tuturor bolilor care au printre cauzele principale stresul, ca bolile cardiace, metabolice, cancerele, disfunctiile genitale, dezechilibrele psihice etc. Vor umple strazile cu dezaxati ca in Statele Unite,aia barem trimit tineretul in Irak sa scape de ei si reduce somajul
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:45
De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:49
De la: alehin, la data 2010-02-07 21:45:37De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59 Draga tovarasa,ai perfecta dreptate,eu si la 92 de ani aici unde stau muncesc,munca inobileaza,trindavia are efectul Base asupra poporului. Raporteaza abuz de limbaj
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:54
De la: ctitorul, la data 2010-02-07 21:49:43De la: alehin, la data 2010-02-07 21:45:37De la: mytcor, la data 2010-02-07 19:52:57De la: alehin, la data 2010-02-07 18:57:59 la 92???? sau 29????
|
|
|

Ne ofera americanii o masina blindata si pentru faptul ca-i si un pasager de-al lor in ea,tu vrei sa ne intrebam daca e oportun sau nu sa ne urcam in ea???
...liderii marilor centrale sindicale (de stat, cele private nu există...n-așa?
)...nu doresc depunerea declarațiilor de avere.