Info
x
Basescu
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:46
Silviu,
sa-ti intre odat in cap: Base nu e seful statului, e doar presedinte. ti-am mai spus, citesti dintr-o constitutie veche!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:02
economiile se vor face prin "scoaterea din sistem " a batrinilor,bolnavilor ....sper ca v-a placut acest eufemism folosit de bogatul ministru al finantelor ; aceasta edulcorare pina la greata a ceea ce-nseamna ,mai pe romaneste : ba, va omorim cu zile !....bravos natiune ,halal sa-ti fie !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:12
De la: gabigabi, la data 2010-01-16 17:02:36economiile se vor face prin "scoaterea din sistem " a batrinilor,bolnavilor ....sper ca v-a placut acest eufemism folosit de bogatul ministru al finantelor ; aceasta edulcorare pina la greata a ceea ce-nseamna ,mai pe romaneste : ba, va omorim cu zile !....bravos natiune ,halal sa-ti fie ! ....Sã fii fericitã, numai aºa pesiile vor putea fi plãtite !...este de bine Gãbelo, cã-n rest este pe credit extern !. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:26
Ce constitutie veche domnule 9am049573 Baselul nostru nu e numai presedinte sef de stat, e si seful guvernului doar nu l-a numit din nou tot pe Boc primministru ca il poate manui cum doreste dupa cum iii dicteaza propriul interes
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:42
De la: mytcor, la data 2010-01-16 17:12:29De la: gabigabi, la data 2010-01-16 17:02:36economiile se vor face prin "scoaterea din sistem " a batrinilor,bolnavilor ....sper ca v-a placut acest eufemism folosit de bogatul ministru al finantelor ; aceasta edulcorare pina la greata a ceea ce-nseamna ,mai pe romaneste : ba, va omorim cu zile !....bravos natiune ,halal sa-ti fie ! nu stii ce vorbesti ,omule ! cuvintul Genocid,iti spune ceva ? bai, pestele e imputit la CAP si belesti coada,nu-i asa ? scoti din sistem niste oameni care nu vor avea nici dupa ce bea apa : sunt peste 50-60 ani,sunt mai mult sau mai putin bolnavi,cine ii angajeaza ? unde se angajeaza ? cind nici tinerii bine pregatiti nu isi gasesc decit cu greu de lucru ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:55
De la: gabigabi, la data 2010-01-16 17:42:34De la: mytcor, la data 2010-01-16 17:12:29De la: gabigabi, la data 2010-01-16 17:02:36economiile se vor face prin "scoaterea din sistem " a batrinilor,bolnavilor ....sper ca v-a placut acest eufemism folosit de bogatul ministru al finantelor ; aceasta edulcorare pina la greata a ceea ce-nseamna ,mai pe romaneste : ba, va omorim cu zile !....bravos natiune ,halal sa-ti fie ! sa-i exterminam ...pe cei care au construit aceasta taraaaa...sa-i... .....si atuncea ne intrebam!!!!ce schimb de maine au educat si crescut si cu ce au gresit????ca ne-au dat viata??? sau ca am fost copilul mamii si a tatii????
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 18:03
De la: mytcor, la data 2010-01-16 17:12:29De la: gabigabi, la data 2010-01-16 17:02:36economiile se vor face prin "scoaterea din sistem " a batrinilor,bolnavilor ....sper ca v-a placut acest eufemism folosit de bogatul ministru al finantelor ; aceasta edulcorare pina la greata a ceea ce-nseamna ,mai pe romaneste : ba, va omorim cu zile !....bravos natiune ,halal sa-ti fie ! na,ca m-au apucat nu-mi spuneai tu ca numai daca il aleg pe Basescu vor fi bani de pensie si alte alea ,de si vedeam cum curge laptele si mierea pe strazi ?! imi pare bine- acum imi pare bine ca a iesit tot el si pdl.ul lui .....poate asa va va iesi din cap ca EL si NUMAI EL e cel mai bun ! Sa Traiti Bine, fraierilor ,de aveti zile !
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 18:05
Pai ce, Hitler nu toti n ideea asta a conceput lagarele de exterminare - sa creeze o rasa pura alba cu ochi albastri, puternici , sanatosi si disciplinati RASA GERMANICA cei slabi--eliminati
|
|
|
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 18:17
Dece sinteti rai,aveti premier un fost tinar utecist,presedinte un fost activ comunisto-securist,dormiti linistiti ,partidul vegheaza !Datoriile pe care le va face statul nu sint ale mele ,nici ale voastre ci ale nepotilor copiilor vostrii,dece va zbuciumati?
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 19:32
De la: 9am049573, la data 2010-01-16 16:46:34Silviu, Ma silesti la vorbe nesanepidice ... Tie sa-ti intre in capul ala sec in care se pare ca e loc destul ... In organizarea statala din Romania, presedintele e seful statului, adica seful tuturor entitatilor care compun statul roman de azi, supradotatule. Ca vrei tu sau nu vrei, asta este. Ca tu crezi ca e doar un ... presedinte, ca si cum ar fi ca Iliescu, un presedinte onorific, sau un presedinte de scara de bloc, sau cine stie ce tampenii iti mai bantuie capul ala al tau, e treaba ta. Daca nu e asa importanta chestia asta cu presedintele, de ce-ti imaginezi ca s-au mobilizat atatia sa-l matraseasca de pe scaunul de presedinte ? Daca era Geoana, era un alt fel de presedinte ? Plimba ursul, smechere ! Esti prea prost sa te mai bag in seama pe viitor... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 19:34
De la: politrucul, la data 2010-01-16 18:17:30 Nu zau ! Tu cine mai esti smechere ? Ailalti nu ar fi fost de pe la UTC sau judeteana de partid ? Mai du-te la pascut cu fitele astea de imberb, basitule ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:10
De la: Silviu, la data 2010-01-16 19:32:53De la: 9am049573, la data 2010-01-16 16:46:34Silviu, te sarut Silviule si,te rog,nu te enerva ! Tocmai d'aia s-au inghesuit sa-l matraseasca- asa cum spui tu- ptr. ca SI-A DEPASIT ATRIBUTIILE , INCALCIND CONSTITUTIA ! daca ar fi asa cum spui tu,chestia cu SEPARAREA PUTERILOR IN STAT nu si-ar mai fi avut rostul ei in Constitutie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:28
rnsj.ro/94303/justitia-ca-putere-publica-in-statul-de-drept.html
In domeniul justitiei, activitatile de colaborare si control dintre cele trei puteri ale statului sunt urmatoarele: - Presedintele tarii numeste judecatorii si procurorii; acesta participa la sedintele CSM pe care le prezideaza; Guvernul este obligat sa ceara avizul CSM atunci cand promoveaza proiecte de legi in domeniul justitiei; ministrul justitiei este membru de drept al CSM, tot el asigura finantarea sistemul de instante; ministrul justitiei prezinta raportul cu privire la activitatea procurorilor; desfasoara activitate jurisdictionala si alte organe decat instantele. Este de remarcat ca Executivul nu poate solutiona vreun proces, nu poate impiedica cursul judecatii si nu se poate opune executarii hotararilor [14]. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:34
Eu spun:
Pentru o mai buna lamurire a situatiei de fapt din tarisoara noastra draga si daruita de la Dumnezeu, trebuie sa stim ce vrem(inca nu stim ce vrem) sa facem cu soarta noastra. Pentru asta e bine sa stim cine suntem. Daca il vom studia pe C.Radulescu Motru ( Psihologia poporului roman) vom vedea care este cu adevarat imaginea sufletului romanilor- este un suflet gregar (de turma). Nu suntem in stare sa ne luam in propriile miini soarta si sa facem altfel decit cei din jurul nostru sa avem personalitate. Sunt multe de spus si nu este loc- va invit sa cititi acest studiu sociologic scris intr-un limbaj accesibil si pe inteles. Invatamintul nu scoate prosti cu diploma, tinerii nostri sunt capabili de performante in domeniul teoretic al stiintelor suntem dotati cu inteligenta dar nu este dirijata spre a o intrebuinta in domeniul tehnologic, pentru a gasi cai de cresterea productivitatii (sunt niste memoratoare de formule si rezolvitori de probleme de matematica ,fizica, chimie.... in competitie). Celelalte natii orienteaza tinara generatie pentru a face inventii pentru a materializa cele acumulate, sa stie ce sa faca cu stiinta de carte in folosul comunitatii. Avem un handicap mare, nu vrem sa folosim tehnologii aplicate de altii, nu avem fermieri, avem o populatie rurala arhaica si innapoiata, patronatele noastre nu stiu sa investeasca in productia de bunuri de larg consum, investitorii adevarati sunt cei din vest care vin pun pe picioare o fabricuta si scot bunuri de larg consum, pe cind ai nostri taie paduri, fac importuri pe baza de licente, plimba grinele romanesti pe afara si le aduc din nou in tara sub forma de importuri.... si asa au facut averi frumusele in conturi din paradisuri fiscale pe muncusoara noastra. Pai daca nu venea francezu', mai exportam pe Logan la nemti? A venit cu linie tehnologica si s-a pus pe treaba cu mina de lucru ieftina etc samd. E mai usor pentru guvernanti sa puna tara la mezat si sa se bata cu caramida-n piept ca au facut si au dres pentru binele cui!, al lor. Iar noi ne pierdem vremea pe "forumuri" si ne uitam in gura lor. Si mai trist ca ne inflamam in sustinerea gastilor de politicieni, cre la o adica se unesc intr-u sustinerea propriilor interese. Suntem intr-o fundatura cu voie sau fara de voie. Exista o vorba: "Mai bine cu un destept la pierdere, decit cu un prost la cistig". Stimabile si stimabili forumisti, ce credeti se merita sa ne mai consumam energiile pentru a mai baga in seama clasa politica? Sau sa ne gindim pe unde scoatem camasa caci vremurile sunt tulburi, este mai greu decit dupa razboi. |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:45
De la: gabigabi, la data 2010-01-16 20:10:16De la: Silviu, la data 2010-01-16 19:32:53De la: 9am049573, la data 2010-01-16 16:46:34Silviu, Asa o fi, dar daca nu s-a intamplat, inseamna ca N-A INCALCAT CONSTITUTIA ! Si asta au spus-o oamenii lui Iliescu pusi acolo ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:51
Bine, si atunci de ce mai e nevoie de el?
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:52
De la: Silviu, la data 2010-01-16 20:45:08De la: gabigabi, la data 2010-01-16 20:10:16De la: Silviu, la data 2010-01-16 19:32:53De la: 9am049573, la data 2010-01-16 16:46:34Silviu, hmmmm! parca banii n-au miros ! si nici onorurile ! iliescu nu mai avea ce sa le dea,asa ca si-au cautat alt stapin....de ce te miri ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 21:03
De la: 9am126636, la data 2010-01-16 20:34:59 Eu spun: Asa, si ? Le zici bine matale ... esti filozof ... si ? Nu te poate contrazice nimeni, dar ... ce vrei acum ? Sa ne punem mainile pe piept ? Vino cu ceva de facut, de povesti d-astea suntem satui ... Baga material ! Am inteles ! Suntem prosti ... Bine. Si mai departe ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 21:43
So, pt. cei din sectorul 1 maine sunt alegeri...
Cernea a primit raspuns de la Curtea Constitutionala: Prevederea „pot participa numai partidele politice ºi organizaþiile cetãþenilor aparþinând minoritãþilor naþionale care la alegerile generale au îndeplinit pragul electoral prevãzut de lege, individual sau într-o alianþã politicã ori electoralã”- privind alegerile partiale este constitutionala. Deci, a iesit din carti inainte de a intra. Stroe, fost utecist si membru PCR, e sustinut de PSD si PNL printr-un protocol semnat de Chiliman si Vanghelie. Prigoana, fara experienta intr-ale politichiei, s-a remarcat doar in emisiuni mondene pana sa ia mareata hotarare de a candida. Grea alegere... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am063297 20 mesaje Membru din: 29/05/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 22:02
Trebuie reduse pensiile foarte mari
trebuie taiate pensiile tradatorilor =PACEBA In stitutele care studiaza crimele facute de comuniste sunt niste aberatii ca sa ia unii bani S-au facut crime multe pina in 1955 iar dupa venirea la putere a lui Ceausescu DETINUTII POLITICI AU FOST ELIBERATI pana in 1944 ,cei de la putere au omorit sute de oameni la Doftana ,iar dupa 1944 s-a intore roata si au fost omorati cei care initial daduse-ra ordine sa fie omoriti comunistii . Ast este istoria dar prea multi maninca piine degeba studiind condamnind comunismul Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178149 16 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 22:55
PENTRU ,,PACIFISTA" : AVETI UN VOCABULAR ELEVAT,FIN,STILAT SI SE VEDE CA ESTE SI CULTIVAT. FELICITARI. ALUZIILE FINE PE CARE LE FACETI SI ARE PRIVESC ANUMITE PART ALE CORPULUI UMAN,(MAI ASCUNSE DIN PUDICITATE DAR SI DIN TRADITIE SI BUN SIMT), VA PRIVESTE DACA ASA DORITI SA FITI PLATIT. MA REFER LA CONSIDERENTE MORALE.
|
9am178149 16 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:02
NU STIU CINE ESTE ACEST ,,BASE" .DACA CUMVA ATI VRUT SA VA REFERITI LA PRESEDINTELE BASESCU, (ACESTA II ESTE NUMELE), ERA INDICAT DACA VREI SA FII RESPECTAT SA AI DECENTA DE A FI RESPECTOS. NU TE COSTA NIMIC SI TE DETASEZI USOR DE GLOATA DE LA TROACA.
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:14
De la: gabigabi, la data 2010-01-16 17:42:34De la: mytcor, la data 2010-01-16 17:12:29De la: gabigabi, la data 2010-01-16 17:02:36economiile se vor face prin "scoaterea din sistem " a batrinilor,bolnavilor ....sper ca v-a placut acest eufemism folosit de bogatul ministru al finantelor ; aceasta edulcorare pina la greata a ceea ce-nseamna ,mai pe romaneste : ba, va omorim cu zile !....bravos natiune ,halal sa-ti fie ! ... genocid ? ... cine ia obligat pe romani sa cumpere toate rahaturile din strainatate in loc sa suporte economia locala ... cine ia obligat sa faca rate peste rate in loc sa isi dramuiasca resursele reale ? ... cine ia obligat sa aiba 1 maxim 2 copii de familie ? ... bogatia unei tari sint resursele si inteligenta ... resursele importante s-au privatizat iar inteligenta e pe sfirsite ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:56
"Stimabile..." 9am126... sa numai bagam in seama clasa politica ... de ce ???? Ca nu ti-a iesit matale la alegeri...?? Ghinion !! Pai cu de`alde d`astia ca matale a castigat tara asta .... NIMIC !!! Pentru ca , la cel mai mic esec , eroii natiei , ex.: matale!!!.... dati bir cu fugitii si in rest sa se aleaga praful...!! Halal constiinta !!! Buni , rai astia ii avem !!! Matale de ce nu esti printre ei ???? Daca nu ministru macar un ducator de valiza ceva !! Nu esti printre ei si nu o sa fii !! Poate nici eu .... sau poate sant ... dar imi pasa ce se intampla cu tarisoara mea ( care mi-a dat-o Dumnezeu !!) Lipsa ideilor si lipsa "de ce-urilor" din mintea unora ca matale , face acolo sus , sa para ca nimanui nu-i pasa !! Asta pana acum !! De-acum incolo vom vedea ce , cine si cum mai ramane prin politica !!! Importanata este SCHIMBAREA !!! Ramane de vazut daca in bine sau in rau...!
Matale aseazate comod in fotoliu , da pe antena 3 si fii calm ... te lamuresc aia cum stau lucrurile in tarisoara matale !!!
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:15
De la: Silviu, la data 2010-01-16 21:03:13bre,talica nu sti ca prostia-i infinita??? daca vrei ceva de facut ia-ti serviciu,daca deja ai unul mai ia-ti unu',daca tot iti ramane timp liber mai ia-ti unu' si tot asa pana o sa ajungi la concluzia ca-i mai bine fara.....De la: 9am126636, la data 2010-01-16 20:34:59 Eu spun:
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:18
De la: 9am178149, la data 2010-01-16 23:02:01NU STIU CINE ESTE ACEST ,,BASE" .DACA CUMVA ATI VRUT SA VA REFERITI LA PRESEDINTELE BASESCU, (ACESTA II ESTE NUMELE), ERA INDICAT DACA VREI SA FII RESPECTAT SA AI DECENTA DE A FI RESPECTOS. NU TE COSTA NIMIC SI TE DETASEZI USOR DE GLOATA DE LA TROACA.gresit tovarase,numele lu' marinelu' e sindbad pletosu',trebuie sa-l memorati bine
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:21
De la: camioneros70, la data 2010-01-16 23:56:03 "Stimabile..." 9am126... sa numai bagam in seama clasa politica ... de ce ???? Ca nu ti-a iesit matale la alegeri...?? Ghinion !! Pai cu de`alde d`astia ca matale a castigat tara asta .... NIMIC !!! Pentru ca , la cel mai mic esec , eroii natiei , ex.: matale!!!.... dati bir cu fugitii si in rest sa se aleaga praful...!! Halal constiinta !!! Buni , rai astia ii avem !!! Matale de ce nu esti printre ei ???? Daca nu ministru macar un ducator de valiza ceva !! Nu esti printre ei si nu o sa fii !! Poate nici eu .... sau poate sant ... dar imi pasa ce se intampla cu tarisoara mea ( care mi-a dat-o Dumnezeu !!) Lipsa ideilor si lipsa "de ce-urilor" din mintea unora ca matale , face acolo sus , sa para ca nimanui nu-i pasa !! Asta pana acum !! De-acum incolo vom vedea ce , cine si cum mai ramane prin politica !!! Importanata este SCHIMBAREA !!! Ramane de vazut daca in bine sau in rau...!si daca citesc o carte despre cum sa montezi 3 antene,tot asa de lamurit ma simt sau ma simt mai uscat si mai curat si am voie sa ud canapeaua???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:34
Flooooriiiiiin de pe 9 aaaaaamm !!!
De unde vrei sa stiu eu cum stai tucu prostata ???
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:39
De la: camioneros70, la data 2010-01-17 00:34:58Flooooriiiiiin de pe 9 aaaaaamm !!!ba nu te lua de tata,il faci tu prost,ce te crezi mai istet ca tata ???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:43
" Asta imi place mie la tine , ai haz , ai humor !!! "
...
|
|
|

sa-i exterminam
nu-mi spuneai tu ca numai daca il aleg pe Basescu vor fi bani de pensie si alte alea ,de si vedeam cum curge laptele si mierea pe strazi ?! imi pare bine- acum imi pare bine ca a iesit tot el si pdl.ul lui .....poate asa va va iesi din cap ca EL si NUMAI EL e cel mai bun ! Sa Traiti Bine, fraierilor ,de aveti zile !