back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 12:03

De la: gabigabi, la data 2010-01-13 12:01:00
De la: Silviu, la data 2010-01-13 11:45:40Din cand in cand, la distanta de ani, Udrea isi mai aduce aminte de cate ceva...
La cirese... Caprele Irinucai ... La scaldat ...
La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Din cand in cand mai face spoturi publicitare despre pamantul nostru... minunat.
Tot degeaba ...
N-au cum sa ajungi la pamantul asta ca dai prin gropi.
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.
Asa se 'fac" banii de-o poseta, de-o curelusa acolo la un 25.000 euro ... ceva.

da'uite ca porumbelul asta,scapat pe gurita dumisale,nu-i unul al pacii ! declanseaza un scandal, asta daca se va trage de "firul " pe care l-a tors, de zile mari ! care-i interesul ei in batalia asta ?! dupa parerea mea i-a dat un SAH lu' Bas' !

Sah ca sah, ca putin i l-a cam dat
Si nu-l place nici ca barbat!!!!!!!!!!!
Base, Base, te credeam mai victorios pe frontul feminin!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 12:08

De la: Silviu, la data 2010-01-13 11:45:40Din cand in cand, la distanta de ani, Udrea isi mai aduce aminte de cate ceva...
La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Din cand in cand mai face spoturi publicitare despre pamantul nostru... minunat.
Tot degeaba ...
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.

da'uite ca porumbelul asta,scapat pe gurita dumisale,nu-i unul al pacii ! declanseaza un scandal, asta daca se va trage de "firul " pe care l-a tors, de zile mari ! care-i interesul ei in batalia asta ?! dupa parerea mea i-a dat un SAH lu' Bas' !
presimte in capusoru ei blond ...ca cea sau acesta eiste inceputul sfarsitului concobinajului si a inceput intre ei??

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 12:12

De la: 9am045616, la data 2010-01-13 12:08:30
La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Tot degeaba ...
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.

presimte in capusoru ei blond ...ca cea sau acesta eiste inceputul sfarsitului concobinajului si a inceput intre ei??

No problem, cearta dintre dusmani este satisfactia mea.
Numa` sa nu o pateasca precum Elodia ( ca asemanari ar fi: ea jurista, Bas alias Cioaca cam politist poate asa putin cam securist), ca avem ce-o cauta mai pe urma cu OTV-ul!!!!!!!!!!!

BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 13:36

La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Tot degeaba ...
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.

Bulangiule,pina acum citva timp tineai cu tata ,acu dai in amoarea lui !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 13:42

La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Tot degeaba ...
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.

Pina cind sa o mai mosmondim,trebuie aflat si adevarul,nu ?

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 13:47

De la: lasciva1, la data 2010-01-13 13:42:47
La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Tot degeaba ...
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.

Al cui adevar?

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 13:50

De la: 9am178165, la data 2010-01-13 13:47:59
La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Tot degeaba ...
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.

Al cui adevar?

GATA,AM TREABA LA MINISTER ,DACA NORODUL NU PRICEPE,I-MI RACESC GURA DE POMANA

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 13:55

De la: lasciva1, la data 2010-01-13 13:50:26
De la: 9am178165, la data 2010-01-13 13:47:59
La spioni ...
La servicii ...
Are o temporizare.
La ce ajuta ?
La nimic !

Tot degeaba ...
Dar ce conteaza ?
Nu sunt banii ei.
Sunt ai nostri.
Si ce daca ?
Comisionul e al ei.

Al cui adevar?

GATA,AM TREABA LA MINISTER ,DACA NORODUL NU PRICEPE,I-MI RACESC GURA DE POMANA
la ministerul turismului si........acolo unde se cheltuesc bani multi

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 15:12

Betivan Hitler Basescu-plangere penala
Procuror General al Romaniei Laura Codruta Kovesi

Subsemnatul,Mihai Florin,domiciliat in Paulesti,Prahova,strada sediul CAP-ului,nr.513,identificat cu CI seria PH numarul 640396,CNP 1680312293147,telefon 0741215844,email:florinmihai58@yahoo.com
In temeiul art 221,222 si 223 din CPP formulez:
PLANGERE PENALA

Impotriva numitului:
Traian Basescu -Presedinte al Romaniei,fost primar general al Capitalei,fost ministru,fost capitan de vas,fost sef de agentie in Anvers.

Adolf Hitler Basescu

Adolf Hitler Basescu

Pentru infractiunile de :

* conducere in stare de ebrietate
* abuz in serviciu contra intereselor persoanelor
* abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi
* abuz in serviciu contra intereselor publice
* purtare abuziva
* propaganda nationalist sovina

Conducere in stare de ebrietate

Consumul de alcool la volan este interzis cu desavarsire la volan,in situatia in care concentratia este de sub 0,8 g/l de alcool in sange sau 0,4 mg /l de alcool pur in aerul expirat fapta comisa se numeste conducere sub influenta bauturilor alcoolice se pedepseste cu amenda si suspendarea permisului pe o perioada de la una luna la trei luni,incadrata -contraventie.

Consumul de alcool la volan in situatia cand se depasesc limitele de mai sus se pedepseste cu inchisoarea de la unu la cinci ani si anularea permisului de conducere.

Potrivit ziarului Cotidianul aparut in data 7 aprile 2006,numitul Basescu Traian a consumat bauturi alcoolice in compania lui George Becali dar si a altor persoane in spatiul restaurantului Golden Blitz.Persoanele nominalizate in articol sunt antrenorul echipei Steaua- Cosmin Olaroiu,portarul echipei Carlos,membrii stafului echipei Steaua si ai echipei ,lautari si altii.Intalnirea incununa victoria echipei Steaua in dauna echipei Rapid in cupele europene.

Dupa ce a consumat mai multe sticle de alcool ,numitul Traian Basescu s-a urcat la volanul autoturismului Volkswagen Golf si a parasit incinta restaurantului Golden Blitz deplasandu-se catre alte locatii in stare de ebrietate avansata insotit de coloana oficiala,respectiv echipajele de paza si protectie.Astfel a savarsit infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice incadrata ca infractiune datorita consumului avansat de alcool.

Referitor la mijloacele de proba articolul la care am facut referire,respectiv articolul din Cotidianul din ziua de 7 iulie 2006 intitulat „Basescu a baut si s-a suit la volan „ link-ul:

www.cotidianul.ro/basescu_a_baut_si_s_a_suit_la_volan-10012.html

florinmihai.wordpress.com

De asemenea arat ca infractiunea comisa de numitul Traian Basescu a fost oglindita de mass-media inclusiv in jurnalele de stiri ale televiziunilor Antena 1 etc.

* abuz in serviciu contra intereselor persoanelor
* abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi
* abuz in serviciu contra intereselor publice
* purtare abuziva
* propaganda nationalist sovina

Numitul Traian Basescu in calitate de Presedinte al Romaniei in exercitiu ,cel mai inalt functionar aflat in slujba poporului roman ,cu stiinta a indeplinit in mod defectuos atributiile de Presedinte al Romaniei periclitand insasi siguranta nationala ,a abuzat de functia sa pentru a comite infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Numitul Traian Basescu in calitate de Presedinte al Romaniei in exercitiu ,cel mai inalt functionar aflat in slujba poporului roman,a ingradit folosinta sau exercitiul dreptului unui/unor cetatean/cetateni si a creat pentru acesta situatia inferioritatii pe tema de nationalitate,rasa,sex , religie sau orientare sexuala.

Numitul Traian Basescu in calitate de Presedinte al Romaniei in exercitiu ,cel mai inalt functionar aflat in slujba poporului roman ,cu stiinta ,nu a indeplinit un act sau a indeplinit in mod defectuos si prin aceasta a cauzat o tulburare insemnata bunului mers al unui organ sau al unei institutii de stat ori al altei unitati din aceiasi categorie sau o paguba patrimoniului acesteia.

Numitul Traian Basescu in calitate de Presedinte al Romaniei in exercitiu,cel mai inalt functionar aflat in slujba poporului roman ,a intrebuintat expresii jignitoare fata de o persoana .

Numitul Traian Basescu in calitate de Presedinte al Romaniei in exercitiu,cel mai inalt functionar aflat in slujba poporului roman a atatat la ura de rasa sau nationalitate si chiar fata de persoane cu alta orientare sexuala.

In concret numitul Traian Basescu a comis infractiunea de conducere in stare de ebrietate cunoscand ca datorita inaltei sale functii detinuta in statul roman acea de Presedinte,era un cazul presedintelui era unul special, circula intr-o coloana oficiala care nu putea fi oprita in trafic, de politisti, decat in cazul unui pericol iminent in acest mod a abuzat de prerogativele ce derivau din functia sa.

Potrivit articolului din ziarul Cotidianul din 7 iulie 2007,dar si in majoritatea presei de la acea data numitul Traian Basescu a abuzat de pozitia sa de inalt functionar aflat in slujba poporului roman acea de Presedinte, a ingradit folosinta sau exercitiul dreptului unui/unor cetatean/cetateni si a creat pentru acesta situatia inferioritatii pe tema de nationalitate,rasa,sex , religie sau orientare sexuala, cu stiinta ,nu a indeplinit un act sau a indeplinit in mod defectuos si prin aceasta a cauzat o tulburare insemnata bunului mers al unui organ sau al unei institutii de stat ori al altei unitati din aceiasi categorie sau o paguba patrimoniului acesteia. a intrebuintat expresii jignitoare fata de o persoana , a atatat la ura de rasa sau nationalitate si chiar fata de persoane cu alta orientare sexuala.

Solicit extinderea cercetarilor si asupra altor abuzuri sau infractiuni comise de numitul Traian Basescu,in afara celor din articolul din Cotidianul,cum ar fi cazul ziaristilor Victor Ciutacu,Andreea Pana ,Ovidiu Zara ,politisti care l-au surprins in trafic in stare de ebrietate la volan si alte persoane la propria autosesizare a organelor competente.

In sprijinul acestor acuzatii probez cu articolul de presa:

„Basescu a baut si s-a suit la volan „din ziarul Cotidianul din 7 iulie 2007,

Link: www.cotidianul.ro/basescu_a_baut_si_s_a_suit_la_volan-10012.html

„Traian Basescu a primit avertisment pentru discriminare rasiala” din data de 20 mai 2007

Link: www.realitatea.net/62939_Traian-Basescu-a-jignit-din-nou-un-jurn...

Link:www.ziare.com/Traian_Basescu_a_glumit_in_engleza_cu_jurnalistii_...

Link:www.telegrafonline.ro/1160168400/articol/11051/gaozar_noul_apela... – 54k

www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=25064&... – 29k -
Articolele proprii sau articole de presa cumulate pe blogul meu in pagina „Betivanul” dar si in celelalte pagini cum ar fi „Casuneanu-omul lui Basescu” etc.

Link: florinmihai.wordpress.com/betivan-la-volan-tb/

Link: florinmihai.wordpress.com

In sustinerea acestor acuzatii solicit ca mijloace de proba:

* proba cu martori,

* orice mijloc de proba legal admis

* articole de presa
* emisiuni de televiziune si stiri
* blog propriu cu adresa :florinmihai.wordpress.com

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 16:15

Preºedintele Bãsescu a promovat pe când era ministru al Transporturilor o ordonanþã de urgenþã a Guvernului prin care familia sa scãpa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobânzi cãtre Banca Agricolã, obþinutã în mod preferenþial pe când era parlamentar.

În perioada în care a deþinut diferite funcþii publice între 1994 ºi 2001, omul politic Traian Bãsescu ºi familia sa au obþinut echivalentul a peste un milion de dolari din fondurile destinate României prin programul PHARE-UE pentru firmele lor. Povestea prosperitãþii lui Bãsescu scoate la ivealã un politician care nu prea are multe în comun cu principiile pe care le declamã astãzi. Conform contractului de credit nr. 10120 din 18 mai 1994, familia preºedintelui Bãsescu a obþinut pentru firma SC Star Marine SRL un credit de la Banca Agricolã, azi Raiffeisen, din surse ale BIRD-BERD, adicã din fondurile oferite de Banca Europeanã pentru Reconstrucþie ºi Dezvoltare. Suma împrumutatã era de 158.000 USD, plus 41.375.000 lei, echivalentul a 39.500 USD. Interesant este faptul cã, potrivit contractului de credit obþinut de JN, echivalentul sumei de 39.500 USD a fost obþinut nu prin calcularea echivalentului sumei la data aprobãrii împrumutului, ci "la cursul de la data întocmirii documentaþiei". Adicã unul mai mic, deoarece, pentru cei care îºi aduc aminte, acum 14 ani valoarea dolarului american creºtea în fiecare zi. Datoritã acestei stratageme, familia preºedintelui Bãsescu a fost avantajatã din start de o bancã de stat. Dar nu numai atât, deoarece firma de îngheþatã a preºedintelui a obþinut ºi dobânzi preferenþiale. O afacere dubioasã, care ºi mai apoi a avut multe episoade interesante ºi în dispreþul legii. Familia Bãsescu a obþinut creditul din 1994 pentru achiziþionarea unei linii tehnologice de fabricaþie industrialã a îngheþatei de la firma italianã Technogel SA. La aceea vreme, în firma Star Maritime acþionari erau Mircea, fratele, ºi Maria Bãsescu, soþia preºedintelui. Firma Star Maritime s-a metamorfozat apoi sub diferite nume ºi într-un final, câþiva ani mai târziu, îl avea ca acþionar ºi pe Traian Bãsescu.

SÃ PLÃTEASCÃ ROMÂNUL! Familia Bãsescu a obþinut creditul cu o dobândã preferenþialã. 9% pentru dolari ºi 140% pentru lei. Fixã pe cinci ani. Dar chiar ºi acest beneficiu obþinut nu l-a mulþumit pe actualul preºedinte. Între timp, Banca Agricolã ajunsese în faliment ºi ca atare familia Bãsescu s-a gândit cã poate profita. Zis ºi fãcut. În 1997, Bãsescu ajunge ministru al Transporturilor în Guvernul condus de Victor Ciorbea. Atunci a început, de fapt, ascensiunea politicã a actualului preºedinte. Dincolo de sabotarea permanentã a Executivului din care fãcea parte, Bãsescu ºi Partidul Democrat au încercat sã tragã diverse beneficii. Au sãrit ca arºi atunci când Valerian Stan, ºeful Corpului de Control al Guvernului, a fãcut un raport referitor la vilele obþinute de membrii PD (foºti FSN) în cartierele de lux ale nomenclaturii roºii. Dar au încercat sã se îmbogãþeascã ºi pe seama cadavrului Bãncii Agricole. Ca atare, Bãsescu ºi PD pun la cale o ordonanþã de urgenþã, nr. 43 din 1997, prin care anulau returnarea creditelor de la Banca Agricolã pentru un numãr de persoane ºi firme, banii urmând sã fie trecuþi la categoria pierderi. Bineînþeles, actualul preºedinte nu a uitat sã treacã printre beneficiari ºi firma fratelui ºi soþiei sale.

DISPREÞ FAÞÃ DE CONSTITUÞIE. La data de 10 iulie 1997, Bãsescu a fost cel care a înscris firma soþiei ºi fratelui sãu printre cele care urmau sã scape de plata datoriilor cãtre Banca Agricolã, statul urmând sã-ºi asume pierderea, evident, pe spinarea contribuabililor. Cam aceeaºi schemã ca ºi în cazul Bancorex, situaþie în care contribuabilul a plãtit apoi nota de platã, una de altfel foarte piperatã. Bãsescu a propus, Guvernul a aprobat, iar 200.000 USD plus dobânzile erau deja în buzunarul preºedintelui. Problema a apãrut un an mai târziu, când FMI ºi Banca Mondialã au reclamat aceste afaceri ilegale fãcute "pe sub masa Guvernului", aºa cum îi place astãzi preºedintelui sã spunã, uitând, evident, cã a fost unul dintre cei care a prestat astfel de acþiuni în beneficiul propriu. Dupã protestele organismelor financiare internaþionale, Guvernul a trebuit sã anuleze ºmecheria pusã la cale de Bãsescu. De altfel, în posesia JN se aflã un document al Bãncii Agricole, devenitã între timp Raiffeisen, prin care se confirmã aprobarea ordonanþei de urgenþã amintite, dar ºi a alteia care fãcea trimitere la anularea datoriilor. Pentru a ascunde conflictul de interese în care se afla, în 1997, Bãsescu a cerut sã nu publice lista societãþilor comerciale scãpate de datorii în Monitorul Oficial. În acest caz, Bãsescu a încãlcat Constituþia care prevede la articolul 107 cã se excepteazã de la publicare numai hotãrârile cu caracter militar.

AVANTAJUL POLITIC. Documentul semnat de directorul Ionel Ferãstrãu de la Banca Raiffeisen, fostã Agricolã, la 12.11.2001, preciza cã datoriile restante ale firmei familiei Bãsescu au fost achitate în 1999 ºi confirma existenþa ordonanþei de guvern la care am fãcut referire. Per total, din afacerea pusã la cale, familia actualului preºedinte a luat pânã la urmã creditul aproape gratis þinând cont de evoluþia dobânzii ºi a evoluþiei cursului de schimb. Dacã în 1994 cursul de schimb era de 1.655 lei pentru un dolar, în 1998 acesta era la jumãtate, 875 lei. De asemenea, în 1998-1999, dobânzile pentru creditele în lei ajungeau ºi la 250%, dar familia preºedintelui obþinuse creditul cu doar 140%.

FUNCÞIA POLITICà FACE AFACERILE. La 18 ianuarie 2000, Traian Bãsescu, pe atunci ministru al Transporturilor, declara în ziarul Curentul: "ªi eu am 20% dintr-o firmã de îngheþatã constituitã printr-un credit PHARE de 1.000.000 de dolari". Era vorba despre firma îngheþatã unde era asociat împreunã cu fratele ºi soþia sa. Banii proveneau din fondurile UE puse la dispoziþia Guvernului român pentru dezvoltarea întreprinderilor mici ºi mijlocii. Într-un cuvânt, Bãsescu ºi-a folosit funcþia de membru al Executivului pentru a obþine bani acordaþi de Guvernul din care fãcea parte. O firmã care îºi schimbase numele de-a lungul anilor, aºa cum am arãtat anterior. La 3 martie 2000, cotidianul Evenimentul zilei scria cã firma familiei Bãsescu obþinuse un credit de 100 milioane de lei de la Banca Þiriac ºi cã la aceea vreme "încerca sã punã mâna pe un credit PHARE de 50.000 de dolari pentru dezvoltare". Era perioada în care actualul preºedinte era negociator în relaþia cu Banca Mondialã, dar ºi cu BERD ºi cu alte organisme europene. Într-o traducere liberã, Bãsescu ºi-a folosit funcþia pentru a obþine avantaje materiale pentru afacerile sale private. De asemenea, ar mai trebui consemnat ºi faptul cã, în perioada în care Bãsescu era ministru al Transporturilor, aceasta era asociat ºi administrator al societãþii comerciale Triton Company SA. Dar ºi asociat unic ºi administrator al MT Vega Transport SRL. Ambele firme se ocupau de transporturile maritime ºi de coastã, dar ºi de întreþinerea, repararea ºi dezmembrarea navelor ºi transporturi terestre, rutiere ºi pe cãi navigabile. Adicã, tocmai domeniile pe care le administra Bãsescu ºi din calitate oficialã. Astfel, actualul preºedinte a încãlcat articolul 104 din Constituþie ºi s-a aflat în incompatibilitate. Mai mult, Bãsescu a folosit apartamentul de protocol care îi fusese repartizat din Bdul Aviatorilor nr. 57, Sector 1, Bucureºti, ca sediu pentru una dintre firmele sale, MT Vega Transport SRL, ceea ce era nu era legal.

Confirmãri
Instanþa a confirmat oficial acuzaþiile aduse lui Traian Bãsescu. Un proces de calomnie a fost declanºat de actualul preºedinte dupã ce Valerian Stan, fostul ºef al Corpului de Control al Guvernului Ciorbea, a vorbit despre creditul din 1994 ºi despre celelalte afaceri cel puþin imorale ale acestuia. Iar instanþa a decis cã Stan nu l-a calomniat pe Bãsescu. Morala poveºtii ar fi cã sã facem ce spune preºedintele atât de frumos. Nu ce a fãcut ºi face.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 17:45

Bravaaa !! In sfarsit un acuzator redutabil !!! Domnul Floriiiiiiiin !!! Care uita cu desavarsire debandada legii proprietatii , care cu atat profesionalism si lipsa totala DE INTERES , dl. Iliescu a propovaduit-o ... si scandalul Bancorex ,... si jaful padurilor ...jaful platformelor industriale reduse la zero cu acelasi profesionalism...... . Astea dragii mei nu prezinta interes national ....Balacareala , in schimb , mistocareala de trei lei....da !! Acuzatiile fara temelie ce vor unii cu tot dinandinsul sa n-i le arate ca de netagaduit.....imi provoaca o stare de ...mila fata de postanti !! Florine , trezirea tata !! Trebuie sa facem tu , eu , ...cam toti ce spune el ca este PRESEDINTELE ALES , al tuturor romanilor...Ai putintica rabdare !! Vreo cinci ani , ca pe urma scapi de el... Pana atunci ciocu` mic si joc marunt de glezne... Daca nu e base e udrea , sau videanu sau mai stiu eu care.... Pateticilor !! Nu intelegeti ca razboiul l-ati pierdut cu propriile voastre arme???? Va sta in gat ??? Apica tata ... si s-a rezolvat!! Da` stiu ca tie ti-e frica de apa... ca se lasa la genunchi !!! Da` altfel il acuzam pe ala si pe ala ca bea !! Ca pe voi v-a raspopit Tata Floarea Sapoca ... Tara arde si baba se piaptana... asta e sloganu` vostru ... INDIENILOR !!!(ROSII , ADICA )

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:25

De la: camioneros70, la data 2010-01-13 17:45:31Bravaaa !! In sfarsit un acuzator redutabil !!! Domnul Floriiiiiiiin !!! Care uita cu desavarsire debandada legii proprietatii , care cu atat profesionalism si lipsa totala DE INTERES , dl. Iliescu a propovaduit-o ... si scandalul Bancorex ,... si jaful padurilor ...jaful platformelor industriale reduse la zero cu acelasi profesionalism...... . Astea dragii mei nu prezinta interes national ....Balacareala , in schimb , mistocareala de trei lei....da !! Acuzatiile fara temelie ce vor unii cu tot dinandinsul sa n-i le arate ca de netagaduit.....imi provoaca o stare de ...mila fata de postanti !! Florine , trezirea tata !! Trebuie sa facem tu , eu , ...cam toti ce spune el ca este PRESEDINTELE ALES , al tuturor romanilor...Ai putintica rabdare !! Vreo cinci ani , ca pe urma scapi de el... Pana atunci ciocu` mic si joc marunt de glezne... Daca nu e base e udrea , sau videanu sau mai stiu eu care.... Pateticilor !! Nu intelegeti ca razboiul l-ati pierdut cu propriile voastre arme???? Va sta in gat ??? Apica tata ... si s-a rezolvat!! Da` stiu ca tie ti-e frica de apa... ca se lasa la genunchi !!! Da` altfel il acuzam pe ala si pe ala ca bea !! Ca pe voi v-a raspopit Tata Floarea Sapoca ... Tara arde si baba se piaptana... asta e sloganu` vostru ... INDIENILOR !!!(ROSII , ADICA )

uluitor ! adica,n-are importanta ca a FURAT ! important e ca el e PRESEDINTELE ....e Dumnezeu ! ptui !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:47

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 20:03

GATAAAA !! OPRITI-VA !!! M-AAAAAAM PRINS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabita cu Florin l-au prins pe Base in FLAGRANT ... la furat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In sfarsit am elucidat enigma !!!!!!!

Doamne gizus craist , ai facut o minune !!! I-ai lasat pe ilustrii mei colegi internauti sa puna mana pe becisnic !!!! Ai laviu gizas !!! De maine ma pocaiesc.... Chemati-o si pe baba Dochia Sapocara sa ma impartasesc ....................................................

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 20:10

De la: camioneros70, la data 2010-01-13 20:03:17GATAAAA !! OPRITI-VA !!! M-AAAAAAM PRINS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabita cu Florin l-au prins pe Base in FLAGRANT ... la furat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In sfarsit am elucidat enigma !!!!!!!

Doamne gizus craist , ai facut o minune !!! I-ai lasat pe ilustrii mei colegi internauti sa puna mana pe becisnic !!!! Ai laviu gizas !!! De maine ma pocaiesc.... Chemati-o si pe baba Dochia Sapocara sa ma impartasesc ....................................................

degeaba ne iei peste picior ,minimalizind s'tuatia ! "baiatul " a avut iuteala de mina si la cite nebagare de seama a avut organu' cu siguranta statului ,a palmat si el cite ceva....ce i-a cazut sub mina ! eeeee! ce big dil si asta ,de facem atita caz ??asa-i mai fratelo !

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 20:15

De la: florinpreda999, la data 2010-01-13 16:15:51Preºedintele Bãsescu a promovat pe când era ministru al Transporturilor o ordonanþã de urgenþã a Guvernului prin care familia sa scãpa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobânzi cãtre Banca Agricolã, obþinutã în mod preferenþial pe când era parlamentar.

În perioada în care a deþinut diferite funcþii publice între 1994 ºi 2001, omul politic Traian Bãsescu ºi familia sa au obþinut echivalentul a peste un milion de dolari din fondurile destinate României prin programul PHARE-UE pentru firmele lor. Povestea prosperitãþii lui Bãsescu scoate la ivealã un politician care nu prea are multe în comun cu principiile pe care le declamã astãzi. Conform contractului de credit nr. 10120 din 18 mai 1994, familia preºedintelui Bãsescu a obþinut pentru firma SC Star Marine SRL un credit de la Banca Agricolã, azi Raiffeisen, din surse ale BIRD-BERD, adicã din fondurile oferite de Banca Europeanã pentru Reconstrucþie ºi Dezvoltare. Suma împrumutatã era de 158.000 USD, plus 41.375.000 lei, echivalentul a 39.500 USD. Interesant este faptul cã, potrivit contractului de credit obþinut de JN, echivalentul sumei de 39.500 USD a fost obþinut nu prin calcularea echivalentului sumei la data aprobãrii împrumutului, ci "la cursul de la data întocmirii documentaþiei". Adicã unul mai mic, deoarece, pentru cei care îºi aduc aminte, acum 14 ani valoarea dolarului american creºtea în fiecare zi. Datoritã acestei stratageme, familia preºedintelui Bãsescu a fost avantajatã din start de o bancã de stat. Dar nu numai atât, deoarece firma de îngheþatã a preºedintelui a obþinut ºi dobânzi preferenþiale. O afacere dubioasã, care ºi mai apoi a avut multe episoade interesante ºi în dispreþul legii. Familia Bãsescu a obþinut creditul din 1994 pentru achiziþionarea unei linii tehnologice de fabricaþie industrialã a îngheþatei de la firma italianã Technogel SA. La aceea vreme, în firma Star Maritime acþionari erau Mircea, fratele, ºi Maria Bãsescu, soþia preºedintelui. Firma Star Maritime s-a metamorfozat apoi sub diferite nume ºi într-un final, câþiva ani mai târziu, îl avea ca acþionar ºi pe Traian Bãsescu.

SÃ PLÃTEASCÃ ROMÂNUL! Familia Bãsescu a obþinut creditul cu o dobândã preferenþialã. 9% pentru dolari ºi 140% pentru lei. Fixã pe cinci ani. Dar chiar ºi acest beneficiu obþinut nu l-a mulþumit pe actualul preºedinte. Între timp, Banca Agricolã ajunsese în faliment ºi ca atare familia Bãsescu s-a gândit cã poate profita. Zis ºi fãcut. În 1997, Bãsescu ajunge ministru al Transporturilor în Guvernul condus de Victor Ciorbea. Atunci a început, de fapt, ascensiunea politicã a actualului preºedinte. Dincolo de sabotarea permanentã a Executivului din care fãcea parte, Bãsescu ºi Partidul Democrat au încercat sã tragã diverse beneficii. Au sãrit ca arºi atunci când Valerian Stan, ºeful Corpului de Control al Guvernului, a fãcut un raport referitor la vilele obþinute de membrii PD (foºti FSN) în cartierele de lux ale nomenclaturii roºii. Dar au încercat sã se îmbogãþeascã ºi pe seama cadavrului Bãncii Agricole. Ca atare, Bãsescu ºi PD pun la cale o ordonanþã de urgenþã, nr. 43 din 1997, prin care anulau returnarea creditelor de la Banca Agricolã pentru un numãr de persoane ºi firme, banii urmând sã fie trecuþi la categoria pierderi. Bineînþeles, actualul preºedinte nu a uitat sã treacã printre beneficiari ºi firma fratelui ºi soþiei sale.

DISPREÞ FAÞÃ DE CONSTITUÞIE. La data de 10 iulie 1997, Bãsescu a fost cel care a înscris firma soþiei ºi fratelui sãu printre cele care urmau sã scape de plata datoriilor cãtre Banca Agricolã, statul urmând sã-ºi asume pierderea, evident, pe spinarea contribuabililor. Cam aceeaºi schemã ca ºi în cazul Bancorex, situaþie în care contribuabilul a plãtit apoi nota de platã, una de altfel foarte piperatã. Bãsescu a propus, Guvernul a aprobat, iar 200.000 USD plus dobânzile erau deja în buzunarul preºedintelui. Problema a apãrut un an mai târziu, când FMI ºi Banca Mondialã au reclamat aceste afaceri ilegale fãcute "pe sub masa Guvernului", aºa cum îi place astãzi preºedintelui sã spunã, uitând, evident, cã a fost unul dintre cei care a prestat astfel de acþiuni în beneficiul propriu. Dupã protestele organismelor financiare internaþionale, Guvernul a trebuit sã anuleze ºmecheria pusã la cale de Bãsescu. De altfel, în posesia JN se aflã un document al Bãncii Agricole, devenitã între timp Raiffeisen, prin care se confirmã aprobarea ordonanþei de urgenþã amintite, dar ºi a alteia care fãcea trimitere la anularea datoriilor. Pentru a ascunde conflictul de interese în care se afla, în 1997, Bãsescu a cerut sã nu publice lista societãþilor comerciale scãpate de datorii în Monitorul Oficial. În acest caz, Bãsescu a încãlcat Constituþia care prevede la articolul 107 cã se excepteazã de la publicare numai hotãrârile cu caracter militar.

AVANTAJUL POLITIC. Documentul semnat de directorul Ionel Ferãstrãu de la Banca Raiffeisen, fostã Agricolã, la 12.11.2001, preciza cã datoriile restante ale firmei familiei Bãsescu au fost achitate în 1999 ºi confirma existenþa ordonanþei de guvern la care am fãcut referire. Per total, din afacerea pusã la cale, familia actualului preºedinte a luat pânã la urmã creditul aproape gratis þinând cont de evoluþia dobânzii ºi a evoluþiei cursului de schimb. Dacã în 1994 cursul de schimb era de 1.655 lei pentru un dolar, în 1998 acesta era la jumãtate, 875 lei. De asemenea, în 1998-1999, dobânzile pentru creditele în lei ajungeau ºi la 250%, dar familia preºedintelui obþinuse creditul cu doar 140%.

FUNCÞIA POLITICà FACE AFACERILE. La 18 ianuarie 2000, Traian Bãsescu, pe atunci ministru al Transporturilor, declara în ziarul Curentul: "ªi eu am 20% dintr-o firmã de îngheþatã constituitã printr-un credit PHARE de 1.000.000 de dolari". Era vorba despre firma îngheþatã unde era asociat împreunã cu fratele ºi soþia sa. Banii proveneau din fondurile UE puse la dispoziþia Guvernului român pentru dezvoltarea întreprinderilor mici ºi mijlocii. Într-un cuvânt, Bãsescu ºi-a folosit funcþia de membru al Executivului pentru a obþine bani acordaþi de Guvernul din care fãcea parte. O firmã care îºi schimbase numele de-a lungul anilor, aºa cum am arãtat anterior. La 3 martie 2000, cotidianul Evenimentul zilei scria cã firma familiei Bãsescu obþinuse un credit de 100 milioane de lei de la Banca Þiriac ºi cã la aceea vreme "încerca sã punã mâna pe un credit PHARE de 50.000 de dolari pentru dezvoltare". Era perioada în care actualul preºedinte era negociator în relaþia cu Banca Mondialã, dar ºi cu BERD ºi cu alte organisme europene. Într-o traducere liberã, Bãsescu ºi-a folosit funcþia pentru a obþine avantaje materiale pentru afacerile sale private. De asemenea, ar mai trebui consemnat ºi faptul cã, în perioada în care Bãsescu era ministru al Transporturilor, aceasta era asociat ºi administrator al societãþii comerciale Triton Company SA. Dar ºi asociat unic ºi administrator al MT Vega Transport SRL. Ambele firme se ocupau de transporturile maritime ºi de coastã, dar ºi de întreþinerea, repararea ºi dezmembrarea navelor ºi transporturi terestre, rutiere ºi pe cãi navigabile. Adicã, tocmai domeniile pe care le administra Bãsescu ºi din calitate oficialã. Astfel, actualul preºedinte a încãlcat articolul 104 din Constituþie ºi s-a aflat în incompatibilitate. Mai mult, Bãsescu a folosit apartamentul de protocol care îi fusese repartizat din Bdul Aviatorilor nr. 57, Sector 1, Bucureºti, ca sediu pentru una dintre firmele sale, MT Vega Transport SRL, ceea ce era nu era legal.

Confirmãri
Instanþa a confirmat oficial acuzaþiile aduse lui Traian Bãsescu. Un proces de calomnie a fost declanºat de actualul preºedinte dupã ce Valerian Stan, fostul ºef al Corpului de Control al Guvernului Ciorbea, a vorbit despre creditul din 1994 ºi despre celelalte afaceri cel puþin imorale ale acestuia. Iar instanþa a decis cã Stan nu l-a calomniat pe Bãsescu. Morala poveºtii ar fi cã sã facem ce spune preºedintele atât de frumos. Nu ce a fãcut ºi face.

Acest lucru vreau si eu,o Ordonanta de urgenta care sa ma absolve de datoria de 3,5 milioane de euro luati de la banca.Dar am zis ,nu mai vreau sa apar la televizor,am multa treaba la minister.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 23:41

Hai cagabia luat-o de buna expunerea lui Florin !! Nimic rau in asta !!

Acum mai dragaaa , Florine !!! Chiar crezi tot ce spuitu acolo?? Chiar asa de tembeli ne crezi tu pe noi ??? Asta la tine cum se cheama informare sau "nota informativa" ??? Ai condus tu ,dinjiltul dumitale vreofirma sau vreun grup de firme din `90 pana in 2000 ??? Te intreb , fiindca vad ca tot ne dam toti cu presupusu` ... pe "cica" publicatii facute in urma (banuiesc ) unor anchete jurnalistice , de iscusiti manuitori ai condeiului post-revolutionari !!! Interesant ca nu ne dai si numele lor ...! Din asta inteleg ca anchetele le-ai facut tu !! M.F. !!!!!!!!!!! Ce interesant !!!! Altfel ai multa treaba la viata ta !!! Manca-l-ar tata de baiat harnic si muncitor ...!!!..... Maaaa Florineee !! Sa nu ti se aplece de-atata munculita !!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 09:45

De la: lasciva1, la data 2010-01-13 20:15:11
De la: florinpreda999, la data 2010-01-13 16:15:51Preºedintele Bãsescu a promovat pe când era ministru al Transporturilor o ordonanþã de urgenþã a Guvernului prin care familia sa scãpa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobânzi cãtre Banca Agricolã, obþinutã în mod preferenþial pe când era parlamentar.

Confirmãri

Acest lucru vreau si eu,o Ordonanta de urgenta care sa ma absolve de datoria de 3,5 milioane de euro luati de la banca.Dar am zis ,nu mai vreau sa apar la televizor,am multa treaba la minister.
uauuu....ce dea turnatori lucra prin ministere!!!!S>R>I>-ul a ajun mic copil ,cred caaa.....a trecut pe ...biberon

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:06

De la: 9am045616, la data 2010-01-14 09:45:03

Confirmãri

uauuu....ce dea turnatori lucra prin ministere!!!!S>R>I>-ul a ajun mic copil ,cred caaa.....a trecut pe ...biberon

Am citit si eu cu atentie despre activitatea interlopa a lui basescu si m-am ingrozit!!!!!!!!!!!!!!!
Mogulii pe care ii tot incrimineaza sunt mici copii pe langa excrocheriile lui.
Si-un talhar nenorocit ca asta e sef de stat, ca si franghia si sapunul sunt prea valoroase sa le stricam pe gatul lui.
VOI, CEI 5 MILIOANE DE ROMANI CARE L-ATI VOTAT VA SIMTITI BINE? AVETI CONSTIINTA IMPACATA?

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:07

De la: camioneros70, la data 2010-01-13 23:41:01Hai cagabia luat-o de buna expunerea lui Florin !! Nimic rau in asta !!

Acum mai dragaaa , Florine !!! Chiar crezi tot ce spuitu acolo?? Chiar asa de tembeli ne crezi tu pe noi ??? Asta la tine cum se cheama informare sau "nota informativa" ??? Ai condus tu ,dinjiltul dumitale vreofirma sau vreun grup de firme din `90 pana in 2000 ??? Te intreb , fiindca vad ca tot ne dam toti cu presupusu` ... pe "cica" publicatii facute in urma (banuiesc ) unor anchete jurnalistice , de iscusiti manuitori ai condeiului post-revolutionari !!! Interesant ca nu ne dai si numele lor ...! Din asta inteleg ca anchetele le-ai facut tu !! M.F. !!!!!!!!!!! Ce interesant !!!! Altfel ai multa treaba la viata ta !!! Manca-l-ar tata de baiat harnic si muncitor ...!!!..... Maaaa Florineee !! Sa nu ti se aplece de-atata munculita !!!

Poate ca Florin n-a vazut cu ochii lui ce facea animalul ala de Basescu...Da' eu am vazut!!! Pt. ca pe vremea aia eram martor la potlogariile pe care le punea la cale. Iar persoanele care il vorbesc de rau, in comparatie cu adevarata fata pe care o are, II FAC COMPLIMENTE!!!!

Asa ca deschideti OCHISORII, daca ii aveti .....Si de viata lui FLORINEL luati-va cand calca in strachini, NU CAND VINE CU DATE CONCRETE...

PE CARE EU LE SUSTIN !!!!!!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:08

De la: 9am178165, la data 2010-01-14 10:06:33
De la: 9am045616, la data 2010-01-14 09:45:03

Confirmãri

Am citit si eu cu atentie despre activitatea interlopa a lui basescu si m-am ingrozit!!!!!!!!!!!!!!!
Mogulii pe care ii tot incrimineaza sunt mici copii pe langa excrocheriile lui.
Si-un talhar nenorocit ca asta e sef de stat, ca si franghia si sapunul sunt prea valoroase sa le stricam pe gatul lui.
VOI, CEI 5 MILIOANE DE ROMANI CARE L-ATI VOTAT VA SIMTITI BINE? AVETI CONSTIINTA IMPACATA?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 11:07

Zice cã odatã, acu vreo sutã ºi nu ºtiu câþi ani, a dat poruncã Dardarot, împãratul iadului, sã s-adune dinainte-i diavolii, de la mare pân la mic, unul sã nu fle lipsã, cã-i scurteazã coada ºi-i lungeºte urechile! ªi, dacã s-au adunat ei cu toþii, împãratul s-a tras de þãcãlie scrâºnind straºnic, a tuºit de i-a pârâit jeþul, a holbat ochii la el ºi le-a zbierat aºa:

- Afurisiþilor! care dintre voi nu e zevzec, sã-i treacã pe sub nas toate ºi el sã nu bage nimic la cap, trebuie sã fi luat seama, ca ºi mine, cã toþi oamenii sosiþi de pe la dânºii aici la noi nu se plâng decât numa ºi numa de soþiile lor; toatã vina pentru pierzarea lor o aruncã în spinarea nevestelor; pe care-l întrebi de ce a ajuns aici: "femeia" ºi iar "femeia". Mãi, am zis eu în gândul meu, adevãrat sã fie asta?... Pe spusele oamenilor, fireºte, mare temei nu putem pune, fiindcã-i ºtim ce iubitori de adevãr sunt. Dar iarãºi nu-mi vine sã las aºa lucru ciudat fãrã de aproape cercetare; cãci politica împãrãþiei noastre cere ca sã ºtim tot, fãrã greºalã, nici îndoialã... Mai întâi, era sã vã poruncesc a supune la cazne fioroase pe toate femeile, doar de-om putea afla de la dânsele un crâmpei de adevãr; dar, pe urmã, m-am gândit cã nici aºa n-ajungem la mare ispravã; le cunoaºtem ºi pe dumnealor cât de-ndãrãtnice ºi de-ncãpãþânate sunt... Aºadar ºi prin urmare, dupã multã chibzuinþã, am hotãrât sã trimit pe mititelul, pe Aghiuþã... Ce? n-a venit Aghiuþã?... Unde-i Aghiuþã?

Mititelul sta pitit tocma pântre diavolii mãrunþei de la urmã, ºi, pe când cuvânta Dardarot, el, trãgând cu urechea, îºi cântãrea coada-n mâni. Cum ºi-a auzit numele, a lãsat coada ºi a þipat:

- Aici sunt, întunecimea-ta!

- Apoi, dacã eºti aicea, ce nu te-arãþi mai la vedere? Vino-n-coace, proclete! Te dai coadei, ai? Simþiºi c-am sã te pun la treabã ºi te piteºti, sã nu-þi vãd mutra, sã nu-mi aduc aminte de tine, mititelul taichii!

ªi când s-a apropiat Aghiuþã de tron, l-a-nhãþat Dardarot de urechi ºi scuturându-l, de-i trosnea junghietura - de dragoste multã ce avea pentru el, fiindcã era mititelul mucalit ºi când se plictisea împãratul de treburile-mpãrãþiei, pe el îl chema, sã-i spuie lafuri ºi sã-i facã giumbuºuri.

- Ascultã-mã, Aghiuþã puiule... Dumneata numaidecât ai sã iei din comoara-mpãrãteascã suta de mii de galbeni aduºi alaltãieri cu zgârcitul pe care-l îngroparã cu talerul pârliþii de mahalagii, cã-ncepuse sã le miroasã - zi o sutã de mii de galbeni. Apoi, o sã te-mpeliþezi din cap pânã-n cãlcâie în chip de om muritor ºi sã te duci pe pãmânt, în ce loc þi s-o pãrea mai potrivit. Acolo - ascultã bine, astâmpãrã-te cu codiþa! - sã te cãsãtoreºti ºi sã trãieºti cu nevasta zece ani. Pe urmã sã te faci cã mori; sã-þi laºi acolo trupul, ºi sã te-ntorci sã-mi dai socotealã una câte una de toate pân câte ai fost trecut ca om însurat...

Bietul Aghiuþã! ºtia el de ce sta pitit pântre plevuºcã, mãcar cã era un drac ºi jumatate: bãnuise ce-l aºtepta, cã iar o sã-i dea cine ºtie ce grea sarcinã. Când a mai auzit cã o sã aibã a face ºi cu femeie, a vârât coada-ntre picioare; încã n-o putea uita pe baba la care intrase sã slugãreascã trei ani... Îi dedese baba de lucru - sã-i îndrepteze un fir de pãr creþ: l-a tot muiat cu limba Aghiuþã ºi l-a tras pân degete, zi ºi noapte fãrã rãpaos; de ce-l muia ºi-l trãgea, de-aia firul se-ncârlionþa ºi mai tare; ºi aºa ºi iar aºa, pânã i-a ieºit dracului pãrul pân cãciulã; s-a lipsit ºi de simbrie ºi de tot, º-a fugit de la stãpânã.

- ... ªi sã ºtii - a adãogat Dardarot, dupã ce a stat puþintel la gânduri - cã în toatã vremea de zece ani pe pãmânt, ai sã fii supus la toate necazurile, slãbiciunile ºi ticãloºiile pãmântenilor... la neºtiinþã, la sãrãcie, robie, prostie ºi la mânie chiar, rãmânând sã te aperi de toate relele cum ãi putea ºi cum te-o tãia capul... înþelesu-m-ai, puiule?

Ce sã mai zicã puiul? Nu mai încãpea câr-mâr; cã Dardarot, cât îi vorbise, nu-l slãbise din ghearã.

- Înþeles, întunecimea-ta!

- Apoi, dac-ai înþeles, puiule dragã, ce mai stai?

- Dacã nu-mi dai drumul de ureche...

Mare haz a fãcut împãratul de vorba asta, ºi zice râzând:

-Pt! sã nu te deochi!

ªi l-a stupit pe mititelul în vârful nasului. Pe urmã, i-a lãsat urechea ºi, fãrã sã mai zâmbeascã, rãcnindu-i furios: "Ai plecat?", i-a tras un picior drept unde-ncepe sã-i zicã spatelui coadã. S-a dus de-a berbeleacul puiul pânã la comoara împãrãteascã; a luat suta de mii de galbeni, ºi, p-aci þi-e drumul! într-un suflet, la-mplinirea datoriei.

Pe drum s-a prefãcut în chip de om, nici matuf, dar nici prea þângãu; om tocmai în puterea vârstei, frumos ºi arãtos; ºi, dupã ce s-a gândit, în care loc anume sã meargã pe pãmânt, zice:

"ªtii ce?... Am sã mã duc la Bucureºti... cunosc oraºul... (cã mai umblase de multe ori p-acolo) e loc de petrecere. Banul e scump; învârtit bine, aduce peste sutã la sutã; vorba veche: dacã eºti sãrac, du-te-ntr-o politie bogatã... din ce scapã pântre degete altora, poþi culege destul; dacã eºti bogat, du-te-ntr-una sãracã... din orice firimiturã dã s-aducã un nevoiaº la gurã, îi smulgi peste jumãtate".

Gândind astfel, cum a picat în Bucureºti, a tras în miezul târgului, la hanul lui Manuc. Acolo, a chemat îndatã un samsar ºi i-a spus sã-i gãseascã fãrã zãbavã o pereche de case frumoase, cu încãperi multe pentru stãpâni, musafiri ºi slugi, la aer curat, cu grãdinã ºi fântânã-n curte, cu pimniþe, bucãtãrii, spãlãtorii, cu grajduri ºi ºoproane, în sfârºit cu toate câte trebuiesc pentru aºezarea cuviincioasã a unui negustor chiabur. La vreo câteva zile, casele erau ºi dereticate cu tot dichisul - niºte case mari în mahalaua Negustorilor; ºi slugi peste slugi, ºi cai la grajd, ºi caleºti în ºopron...

Stãpânul casei, cunoscând pãcatul oamenilor ºi mai ales al femeilor, cã or sã-l descoasã care mai de care, ca sã-i afle rostul - cã de unde e, cine e, cu ce trãieºte, ce cautã aici ºi câte altele - a chemat pe jupâneasa bãtrânã - o cotoroanþã zugrãvitã ºi smãlþuitã, pe care o pusese mai mare peste slugi, sã poarte cheile ºi sã ducã grija de toate - a poftit-o sã ºazã jos pe chilim, iar el, de pe divan, trãgând ciubuc, s-a apucat a-i povesti pã cum urmeazã.

- Uite, dragã kera Marghioalo... Mie, cum þi-am mai spus, îmi zice kir Ianulea... Eu sunt de felul meu din pãrþile despre Sfântagora. Pãrinþii mei, oameni de jos, se þineau cu o livede micã de mãslini. Pe când împlineam ºeapte aniºori, le-a venit pãrinþilor dorinþa sã meargã la hagialâc; ºi aºa, dupã ce au fãcut rost "de ceva parale, m-au luat împreunã ºi ne-am dus cãlare pe catâri pânã la portul Salonicului. Acolo, ne-am suit pe o corabie mare, care aºtepta cu pânzele ridicate vânt, ca sã porneascã spre miazãzi cãtre Iafa. N-a trecut mult; a-nceput sã sufle vântul aºteptat; s-au umflat pânzele, ºi am pornit. Trei zile cu soare ºi trei nopþi pe lunã am mers tot drept înainte fãrã nici o supãrare. Noi mâncam dupã datinã post. Cam a treia zi, am mâncat la nãmiez fasole ºi ridichi... Ce sa te pomeneºti?... Aºa pe la toacã, au început amândoi pãrinþii mei sã se þie cu mânile de pântece ºi sã se vaite grozav: "mor" ºi iar "mor"!... Cãpitanul, vãzându-i cum se zvârcolesc ºi se zgârcesc în dureri de moarte, a chemat degrab pe un cãlugãr papistaº, care se suise cu noi pe corabie, om învãþat, priceput ºi la cãutarea boalelor. Pânã sã vie acela, bolnavii începuserã sã-nvineþeascã ºi d-abia i-au putut spune ce mâncaserã - fasole ºi ridichi. Cãlugãrul a-ntrebat încã o datã:

- Înþeleg, fiilor; dar trebuie sã-mi spuneþi: aþi mâncat fasole ºi ridichi, ori ridichi ºi fasole?

Iar mama i-a rãspuns cu glasul leºinat:

- Ridichi ºi fasole...

- Atunci, nu prea e bine!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:33

Bi Bianaca , nu mai poza in maica precista ca nu-ti sta bine... SI EU AM AVUT ONOAREA SA-L CUNOSC PERSONAL PE BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De la toti descreieratii planetei sa ma apuc eu acum, om cu oare`s`ce coate tocite si pingele mii - schimbate , sa cred orice publicari sau publicatii facute de oameni mai mult sau mai putin ...REPROBABILI , inseamna sa ma autojignesc si sa decad in ultima trepta a increderii de sine !!!

EU , spre deosebire de tine si alti multi ca tine , am capacitatea analizei de unul singur a unor fapte si intamplari , care din nimereala sau succedat in fata ochilor mei .... Tu poate ai participat la oaresce orgii mascate si masca ce ti-a provocat tie greata a fost aia a lui "sefu`" !!!
Ma crucesc cat de repede pot fi pacaliti romanii , indusi in eroare de , " cica " , cei ce "vegheaza" asupra bunurilor moravuri ai cetatenilor patriei.... Pai daca era asa cum spuneti voi Domnul presedinte B A S E S C U !!!!!!... de ce pana acum nu a fost niciodata macar inchis o zi ( cum a fost patriciu) .... CA NU POT SA CRED NICI IN RUPTUL CAPULUI CA EL A AVUT PUTEREA-N MANA DIN `90 ...PANA AZI...!!!

TREZESTE ROMANE
DIN SOMNUL CEL DE MOARTE
IN CARE TE-ADANCIRA
BARBARII DE TIRANI !!!..... Si inca mai incearca sa te adanceasca , cetatene , iar tu - mai slab de inger , cazi in letargie.... o letargie cam periculoasa caci cu inaintarea in varsta nu mai poti scapa de ea !!!!!!!!!!!

Si mai stiti un lucru ..... voi bugetarii ...... SE FACE CURATENIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

DECI PAAAAAZEEEEEEAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:58

....Nu, nu cred cã ROMÂNII se mai poat trezii din somnul cel de moarte sau din starea de hipnozã ce i-a fost indusã dupã DEc."89..

Într-o þarã al cãrui popor a atins un anumit prag de degradare moralã- în ultimii 20 de ani -ajungând la stadiul de populaþie, tare-mi este teamã de dezintegrarea teritorialã n-ar fi un pas chiar de neglijat.
Într-o þarã în care indicele de dezvoltare umanã atinge an-de-an limite inferioare din ce-în-ce mai scãzute, sã nu vã mire faptul cã aveþi sã constataþi în scurt timp o crizã cronicã pânã ºi de personal calificat, folosesc acest termen pentru a nu mã exprima prea dur.
Într-o þarã în care jaful financiaro-economic din ultimii 20 de ani , au produs pagube statului Român însutite faþã de cele ale celui d-al doilea rãzboi mondial, sã nu vã mire faptul cã aþi fost împinºi din punct de vedere al industrializãrii þãrii spre sfârºit de sec.XIX ºi-nceput de sec. XX.
Într-o þarã în careprocentul ISA creºte accelerat mai ales acum pe timpul acestei crize globale, sã nu vã mire faptul cã aþi depãºit cu mult stadiul lumii a-III-a , ºi ,vã-ndreptaþi cu paºi mari spre zona celor din lumea a-IV-a
Sã nu vã mire dacã aveþi sã ajungeþi un stat asistat din toate punctele de vedere.

Sã nu vã mire !...cã n-am glumit pentru încã o datã.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:30

De la: mytcor, la data 2010-01-14 12:58:20
Sã nu vã mire dacã aveþi sã ajungeþi un stat asistat din toate punctele de vedere.

Ca o completare spuselor tale: cu largul concurs al intregii clicei, nu clasei, politice de dupa '89 (nimeni nu face rabat de la asta), cu ''ajutorul'' institutiilor financiare internationale si ''bunavointei'' occidentului ...
Si da, ai dreptate, personal stiu ca nu glumesti ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:51

Ma vad nevoit sa fac unele precizari.
Eu l-am sustinut si votat pe Basescu !
Alegerile s-au terminat ! (lucru pe care Geoana si Crin nu l-au aflat inca, si nici PSD-ul si nici PNL-ul, dar o sa-l constate in curand cand baronilor lor din teritoriu nu le vor mai veni banii ...)
Pentru mine, astia doi si trupa lor de la conducerile partidelor lor, nu mai au nici o relevanta.
Acum e treaba mea sa-i critic pe cei pe care i-am votat, daca mi se pare ca fac altceva decat au promis sau in alt spirit.
Nu e cazul sa ma aplaude adversarii pentru postul despre Udrea.
N-am trecut in tabara cealalta.
Pentru ca nu exista tabara cealalta. Acolo sunt niste morti care n-au aflat inca despre moartea lor...
Dar nu pot sa-i las de capul lor pe cei pe care i-am votat !
Dupa mine, Udrea n-are ce sa caute in nici un guvern.
Pentru ca nu stie ce sa faca.
Poate pe la justitie, cine stie ... pentru ca e avocata si se pare ca s-ar descurca binisor.
Proasta nu e.
Chestia cu consilierii nu tine.
Te fac astia din vorbe.
Trebuie sa sti tu insuti ce si cum e cu domeniul respectiv si sa-ti asumi raspunderea.
PDL-ul se va eroda daca va continua cu chestii de genul asta, Udrea si Ritzi ...
Si nu pentru ca le injura adversarii ci pentru ca n-a rezultate sau fac lucruri care toaca bani aiurea in tramvai, pe fite si lucruri care nu se fac in criza.

In rest, gabi, la cererea ta, o sa te numesc cotoroanta in continuare ... ca sa-ti fac pe plac. Stai sa te prind cu ceva.
Mytcor, cine crezi tu ca citeste poeziile tale interminabile ?
Dar tu Florine ce crezi, ca lumea n-are alta treaba decat sa citeasca copy-paste al vostru.
Da' voi nu puteti sa scrieti din capul vostru ?
Cum face camionagiul asta fioros ...
Unde ai fost nene pana acum ?
Ai avut alt nume ?
Le zici binisor, mataluta, dar cand ne bagi vrajeala cu "romani, desteptati-va !" pe mine ma cam bufneste rasul ...
Suna ca dracu' ...

Io nu ma pricep la chestia cu bugetul, ca toata lumea ailalta, dar astept sa-i dea afara pe bugetarii aia de sunt in plus...
Nici nu ma astept la mariri de pensii fara mariri de salarii, pentru ca mi s-ar parea o tampenie.
Si nici nu ma mira impozitarea averilor mari, dar parca vad, ca tembelii astia, o sa ne declare bogati tocmai pe astia saraci, in stilul romanesc, si birul bogatilor o sa-l plateasca aia saracii, ca de obicei ... asa ca,.... la astea ar trebui sa fim cu ochii pe ei.
Basescu nu mai e interesant.
O sa devina cand o sa inceapa din nou sa critice guvernul pus de el ...
Pana atunci ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:03

De la: Dorinel, la data 2010-01-14 13:30:13

Ca o completare spuselor tale: cu largul concurs al intregii clicei, nu clasei, politice de dupa '89 (nimeni nu face rabat de la asta), cu ''ajutorul'' institutiilor financiare internationale si ''bunavointei'' occidentului ...

Mãi Tigrule, nu arunca pisica moartã-n poarta instituþiilor financiare internaþionale, cum îþi permiþi aºa ceva ?...
Instituþiile financiare internaþionale v-au înfiinþat: caritas-ul , geral-ul ºi toate skemele piramidale financiar în deceniul "90 ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au devalizat bãncile ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au distrus ramurile industriale de bazã a unui stat ce se respectã din punct de vedere economic, practicând pt.Ro dobânzi cu mult
peste piaþa creditelor internaþionalã?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã garantaþi guvernamental creditele companiilor private?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã scutiþi de la plata datoriilor cãte bugetul de stat a restanþelor ºi sumelor niciodatã achitate de cãtre sectorul de stat pt. plata pensiilor (casa de pensii ºi de sºnãtate, sau cum se numesc acum ele în Ro)

Ai uitat Tigrule cele 2,8Mld € reprezentând datorii cãtre bugetul de stat al RO. scutite de cãtre Gov. Tãriceanu ?..

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã faceþi consum în proportþie de peste 80% din import ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã vã-ndatoraþi (persoane fizice ºi nu numai) mai mult decât era necesar ºi acum sã intraþi în incapacitate de platã?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã devalizaþi sau sã administraþi prost fondurile de pensii ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au indicat sã acumulaþi datorii exclusiv pent. consum ?

Tigrule, lista ar fi foarte lungã, dar, am s-o sfârºesc aici evident nu înainte de aþi spune cã:

Fundamentul politico-fiscalo-financiaro-economico-social de dupã Dec."89 din RO. a fost ºi este construit pe MINCIUNÃ, pânã când aceastã minciunã ce dãinuie de 20 de ani nu va fi distrusã ºi reconstruit de la 0 (zero)...nimic benefic ºi durabil nu va putea fi construit în Ro de catre nimeni.

Capitalismul, în esenþa sa, este legea evoluþiei naturale, pe selecþie darwinistã Tigrule, totul este performanþã ºi competiþie, cine-i "tare" supravieþuieºte ºi prosperã cine nu, MOARE.

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:41

De la: Silviu, la data 2010-01-14 13:51:38Ma vad nevoit sa fac unele precizari.
Eu l-am sustinut si votat pe Basescu !
Alegerile s-au terminat ! (lucru pe care Geoana si Crin nu l-au aflat inca, si nici PSD-ul si nici PNL-ul, dar o sa-l constate in curand cand baronilor lor din teritoriu nu le vor mai veni banii ...)
Pentru mine, astia doi si trupa lor de la conducerile partidelor lor, nu mai au nici o relevanta.
Acum e treaba mea sa-i critic pe cei pe care i-am votat, daca mi se pare ca fac altceva decat au promis sau in alt spirit.
Nu e cazul sa ma aplaude adversarii pentru postul despre Udrea.
N-am trecut in tabara cealalta.
Pentru ca nu exista tabara cealalta. Acolo sunt niste morti care n-au aflat inca despre moartea lor...
Dar nu pot sa-i las de capul lor pe cei pe care i-am votat !
Dupa mine, Udrea n-are ce sa caute in nici un guvern.
Pentru ca nu stie ce sa faca.
Poate pe la justitie, cine stie ... pentru ca e avocata si se pare ca s-ar descurca binisor.
Proasta nu e.
Chestia cu consilierii nu tine.
Te fac astia din vorbe.
Trebuie sa sti tu insuti ce si cum e cu domeniul respectiv si sa-ti asumi raspunderea.
PDL-ul se va eroda daca va continua cu chestii de genul asta, Udrea si Ritzi ...
Si nu pentru ca le injura adversarii ci pentru ca n-a rezultate sau fac lucruri care toaca bani aiurea in tramvai, pe fite si lucruri care nu se fac in criza.

In rest, gabi, la cererea ta, o sa te numesc cotoroanta in continuare ... ca sa-ti fac pe plac. Stai sa te prind cu ceva.
Mytcor, cine crezi tu ca citeste poeziile tale interminabile ?
Dar tu Florine ce crezi, ca lumea n-are alta treaba decat sa citeasca copy-paste al vostru.
Da' voi nu puteti sa scrieti din capul vostru ?
Cum face camionagiul asta fioros ...
Unde ai fost nene pana acum ?
Ai avut alt nume ?
Le zici binisor, mataluta, dar cand ne bagi vrajeala cu "romani, desteptati-va !" pe mine ma cam bufneste rasul ...
Suna ca dracu' ...

Io nu ma pricep la chestia cu bugetul, ca toata lumea ailalta, dar astept sa-i dea afara pe bugetarii aia de sunt in plus...
Nici nu ma astept la mariri de pensii fara mariri de salarii, pentru ca mi s-ar parea o tampenie.
Si nici nu ma mira impozitarea averilor mari, dar parca vad, ca tembelii astia, o sa ne declare bogati tocmai pe astia saraci, in stilul romanesc, si birul bogatilor o sa-l plateasca aia saracii, ca de obicei ... asa ca,.... la astea ar trebui sa fim cu ochii pe ei.
Basescu nu mai e interesant.
O sa devina cand o sa inceapa din nou sa critice guvernul pus de el ...
Pana atunci ....

Pina atunci culcate Silviule,ca nu mai avem nevoie de partinirile tale.

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:46

De la: mytcor, la data 2010-01-14 14:03:17
De la: Dorinel, la data 2010-01-14 13:30:13

Mãi Tigrule, nu arunca pisica moartã-n poarta instituþiilor financiare internaþionale, cum îþi permiþi aºa ceva ?...
Instituþiile financiare internaþionale v-au înfiinþat: caritas-ul , geral-ul ºi toate skemele piramidale financiar în deceniul "90 ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au devalizat bãncile ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au distrus ramurile industriale de bazã a unui stat ce se respectã din punct de vedere economic, practicând pt.Ro dobânzi cu mult
peste piaþa creditelor internaþionalã?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã garantaþi guvernamental creditele companiilor private?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã scutiþi de la plata datoriilor cãte bugetul de stat a restanþelor ºi sumelor niciodatã achitate de cãtre sectorul de stat pt. plata pensiilor (casa de pensii ºi de sºnãtate, sau cum se numesc acum ele în Ro)

Ai uitat Tigrule cele 2,8Mld € reprezentând datorii cãtre bugetul de stat al RO. scutite de cãtre Gov. Tãriceanu ?..

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã faceþi consum în proportþie de peste 80% din import ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã vã-ndatoraþi (persoane fizice ºi nu numai) mai mult decât era necesar ºi acum sã intraþi în incapacitate de platã?

Instituþiile financiare internaþionale v-au determinat sã devalizaþi sau sã administraþi prost fondurile de pensii ?

Instituþiile financiare internaþionale v-au indicat sã acumulaþi datorii exclusiv pent. consum ?

Tigrule, lista ar fi foarte lungã, dar, am s-o sfârºesc aici evident nu înainte de aþi spune cã:

Fundamentul politico-fiscalo-financiaro-economico-social de dupã Dec."89 din RO. a fost ºi este construit pe MINCIUNÃ, pânã când aceastã minciunã ce dãinuie de 20 de ani nu va fi distrusã ºi reconstruit de la 0 (zero)...nimic benefic ºi durabil nu va putea fi construit în Ro de catre nimeni.

Capitalismul, în esenþa sa, este legea evoluþiei naturale, pe selecþie darwinistã Tigrule, totul este performanþã ºi competiþie, cine-i "tare" supravieþuieºte ºi prosperã cine nu, MOARE.

Astai Mytcor,cu cit inrobim poporul mai mult ,cu atit stapinim mai usor situatia,iar Basescu nu ne va critica deoarece sintem opera lui.

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:52

De la: mytcor, la data 2010-01-14 14:03:17

Pentru inceput o mica petarda: La Summit-ul tarilor Baltice din 2005 Bush junior sustine ca:
''Revolutiile (loviturile de stat) reprezinta politica de stat a Americii'' ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Pagini: << 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: