back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 09:43

De la: 9am178165, la data 2010-01-18 08:28:41
De la: florinpreda999, la data 2010-01-17 23:00:23mytcor,oamenii vor sa fie mintiti,dar cel putin minte-ne frumos,spune-ne ca esti radu cinamar si lupti cu paranormalu' contra dusmanilor tarii si esti in alianta cu base si guvernu' sa ne salvezi din ghearele ocultei mondiale,repet,minte-ne,da' minte-ne frumos !!!

Si cand v-am spus eu ca nu intamplator au ajuns Bas si perechea lui intr-ale politicii Udrea la OTV, ca una ca si clarvazatoarea Ildiko ajuta foarte la afaceri si la politica, arunca ceata portocalie peste mintile oamenilor si scoate si argintul viu nu m-ati crezut!!!!!!!!!!!!!!!
Vezi daca mititelu` de Honorius n-a lucrat la ceas de noapte cu clarvazatorii si spiritistii ca nu s-a indurat de cluburile de fite n-a reusit taticu, c-a vazut electoratu` limpede si-a votat cu liberalu`!!!!!!!!! Ca daca ar fi stiut cum merge treaba, ar fi luat si prescolaru` o gura de potiune, ar fi recitat vreo incantatie ceva, nu s-a informat dom`le, nu s-a informat ce sa-i faci!!!!!!!!!!!!!!!
Da-mi place ca Udrea e mai pe faza!!!!!!!!! Ea apare printre doua mesaje de dincolo si o portie zdravana de spiritism!!!!!!!! Cred ca vreun spirit i-a spus: Udreeea, Udreeeea, imbraca-te mai cernit, poporul nu suporta, sa nu mai pari si tu asa de ieftina!!!!!!!!! Ma`, si fata a ascultat!!!!!!!!!

Asa ca mama Omida, descantatoarea Matilda intra tare pe piata!!!!!!!!!!!!!!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 10:03

De la: florinpreda999, la data 2010-01-17 19:09:15
De la: mytcor, la data 2010-01-17 18:42:02Ete cã ãºtia de p-afarã s-au cam plictisit s-asiste, de ani de zile, la bâlciul naþional ce se întinde pe plaiurile mioritice cât ºi dincolo de graniþele sale, printre conaþionali.

S-au cam plictisit sã constate cã încrederea acordatã unora, ce se lovesc cu cãrãmida-n pieptul de armã, clamând caratere super civilizate, te excrocheazã fãrã pic de jenã.
Ete cã s-au cam plictisit ,sã tot incerce sã înlãture cauzele acestui blestem cãzut pe capul românilor, ce se macinã-ntre ei datoritã prea multor compromisuri fãcute de-a lungul istoriei , pentru a le reuºi supravieþuirea individualã.
Ete cã s-au cam plictisit sã-ncerce tot timpul sã ajute pe câte cineva sã treacã strada ºi el sã nu doreascã aºa ceva, complacându-se în stãrile de superficialitate ale folcloristicii manelisto-umoristice autohtone atingând culmile satisfacþiilor autoironizându-se ºi mergând pâna la autoflagelare.

Ete cã s-au cam plictisit sã-ºi vadã conaþionalii optând pentru variante mai mult sau mai putin originale de distorsionare a informatiilor si-a bãºcãliei diversificate a unuia faþã de celalalt ºi chiar mai departe, mergând pâna la acel prag pe care l-au trecut de foarte multã vreme , al individualismului anarhic , cultivat pe toate palierele sociale, aþi ajuns a vã autodevora atât la propriu cât si la figurat de-o manierã nemaîntâlnita-n istoria niciunei naþii.
Ete cã s-au cam sãturat sã se mai strãduiascã sã tot explice sau sã atragã atenþia într-un mod decent unora sau altora farã a fi expuºi unor inconvenienþe morale, atunci când prin afirmaþiile ori sustinerea unor teme , ajung a se trezi înjuraþi sau persiflaþi în cel mai josnic mod cu putinþã, în aºa situatii, n-ai alta scapare decât sa-l laºi numai pe el autohtonul, sa-þi aplice înjurãturile, numai pe el trebuie sa-l laºi sã-ºi expunã ºi susþinã afirmatiile chiar dacã fundamentul pe care-l declamã-i inexistent.
Ete cã s-au sãturat sã nu vã contrazicã niciodatã, pentru cã n-ar fi fost mâncator de salam cu soia.

Ete cã s-au saturat sã se poarte cu voi cu en-ºpe rânduri de mãnusi, de teamã sã nu vã deranjeze confortul intelectual autodobândit, motiv pentru care se vãd nevoiti de fiecare datã, sã aducã precizãri peste precizãri privind o temã sau alta de discuþii si precizãri la precizãri, indiferent ce afirmaþie ar face ºi pe ce temã ar ãncerca sã-ºi exprie opinia.
Atât timp cât s-au sãturat sã observe cã-n orice acþiune sau cuvânt ce ºi-ar face simtitã efectele exprimãrii sale de diasporean, în spatiul vostru , îl sau o, tratati la o valoare primara, ( ºtiind voi încã de când nici mãcar nu s-au exprimat cei de p-afarã, cã ei de fapt au vrut sã afirme sau sã susþinã cu totul altceva, las' cã ºtim noi mai bine, noi suntem aici, voi acolo, ce ºtiºi voi etc, etc ).... ºi-aºa repede ajungeþi sã analizati pâna la ultima nuanþã orce cuvânt asezat intr-o propozitie, sau orice expresie dintr-o frazã ºi pânã nu cotrobãiti voi c-o absurditate denotând o demnitate intelectualã ostentativ etalatã , sã descoperiþi voi acele sensuri ale subânþelesurilor ce-ar putea exista , ceea ce de fapt unui om normal nici mãcar prin cap nu i-ar tece sã procedeze de-o aºa manierã, dar voi nu ºi nu , insisþati a vã apãra superioritatea individualã si-a individualismului vostru , fortându-ne pe noi musai sã obsevãm ºi chiar sã fim convinºi de superioritatea voastrã intelectualã multilateral dezvoltatã.

Ete cã ne-am cam sãturat, sã observam cã nu deþineþi vreo specializare dar vã pretindeþi specialiºti în orice domeniu, tot timpul pe toate topicele, debordaþi de-o aºa inteligenþã încât am impresia cã niciodatã n-aveþi sã puteþi face parte dintr-o echipã.
Ete cã ne-am cam plictisit, sã ne explicaþi tot timpul ce si cum se-ntâmplã pe-acolo ºi sã ne intrebaþi pe noi cei d-afarã ,(care oricum nu cunoaºtem realitaþile voastre,...n-asaa?)...cum am face noi mai bine ceea ce de fapt ar trebui sã faceþi voi.
De ce sã vã explicam noi ceea ce voi aþi fi datori sã faceþi pentru voi?...de ce?...pentru a vã descurca º-asa de câte unul singur, cum v-aþi obiºnuit de 60 de ani?...
Noi nu vã putem ajuta decât într-un singur caz ºi-acela va fi atunci când vom observa din partea voastrã un singur gest, el e numeste SOLIDARITATE.

Ete cã ne-am cam sãturat, sã tot apelãm la raþiunea voastrã, cu toate cã vã recunoaºtem toate calitãþile de care dispuneþi,( de-a vã lãsa tot timpul dreptatea de partea voastrã, de-a vã accepta adevãrul pe care numai voi îl percepeti, de-a ne lãsa umiliþi ca sclavi ai occidentului decadent, de-a ne lãsa umiliþi pentru cã puteþi sã ne umiliþi fãrã a ne putea ºi privii direct in ochi,..etc, etc)...cu toate acestea, noi nu renunþãm la a gasi o cale de comunicare cu voi, la o modalitate de-a ne face înþeleºi.
Din pãcate pentru noi, dar ºi pentru voi, pentru a supravietui, românii se vãd în situaþia de-a fi abandonaþi de cãtre elitele ºi intelectualii autohtoni ce s-au ridicat din rândurile natiei lor uitând sã se-ntoarcã pentru a o lumina ºi ridica de-acolo de unde au abandonat-o !
Petru cã noi încã n-am adoptat practic Legea Talionului în ceea ce vã priveste, dar, nici nu dorim a vã plictisi postându-vã com-uri interminabile ºi greu de lecturat, avem sã vã-ntindem creºtineºte ºi celalalt obraz, pentru a primi un nou pumn în gurã !....

scuzaþi !..s-ar putea sa fie chiar ultimul, intre timp , ne strãduim sã ne-adunãm dinþii de pe jos, sau sã nu-i înghiþim.
in numele cui iei tu atitudine nene,al tau sau al celor care sunt plecati pe afara la furaciuni ???

...si iata ca intaresti spusele lui Mytcor..

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 10:08

De la: click_cont, la data 2010-01-18 10:03:31
De la: florinpreda999, la data 2010-01-17 19:09:15
De la: mytcor, la data 2010-01-17 18:42:02Ete cã ãºtia de p-afarã s-au cam plictisit s-asiste, de ani de zile, la bâlciul naþional ce se întinde pe plaiurile mioritice cât ºi dincolo de graniþele sale, printre conaþionali.

S-au cam plictisit sã constate cã încrederea acordatã unora, ce se lovesc cu cãrãmida-n pieptul de armã, clamând caratere super civilizate, te excrocheazã fãrã pic de jenã.
Ete cã s-au cam plictisit ,sã tot incerce sã înlãture cauzele acestui blestem cãzut pe capul românilor, ce se macinã-ntre ei datoritã prea multor compromisuri fãcute de-a lungul istoriei , pentru a le reuºi supravieþuirea individualã.
Ete cã s-au cam plictisit sã-ncerce tot timpul sã ajute pe câte cineva sã treacã strada ºi el sã nu doreascã aºa ceva, complacându-se în stãrile de superficialitate ale folcloristicii manelisto-umoristice autohtone atingând culmile satisfacþiilor autoironizându-se ºi mergând pâna la autoflagelare.

Ete cã s-au cam plictisit sã-ºi vadã conaþionalii optând pentru variante mai mult sau mai putin originale de distorsionare a informatiilor si-a bãºcãliei diversificate a unuia faþã de celalalt ºi chiar mai departe, mergând pâna la acel prag pe care l-au trecut de foarte multã vreme , al individualismului anarhic , cultivat pe toate palierele sociale, aþi ajuns a vã autodevora atât la propriu cât si la figurat de-o manierã nemaîntâlnita-n istoria niciunei naþii.
Ete cã s-au cam sãturat sã se mai strãduiascã sã tot explice sau sã atragã atenþia într-un mod decent unora sau altora farã a fi expuºi unor inconvenienþe morale, atunci când prin afirmaþiile ori sustinerea unor teme , ajung a se trezi înjuraþi sau persiflaþi în cel mai josnic mod cu putinþã, în aºa situatii, n-ai alta scapare decât sa-l laºi numai pe el autohtonul, sa-þi aplice înjurãturile, numai pe el trebuie sa-l laºi sã-ºi expunã ºi susþinã afirmatiile chiar dacã fundamentul pe care-l declamã-i inexistent.
Ete cã s-au sãturat sã nu vã contrazicã niciodatã, pentru cã n-ar fi fost mâncator de salam cu soia.

Ete cã s-au saturat sã se poarte cu voi cu en-ºpe rânduri de mãnusi, de teamã sã nu vã deranjeze confortul intelectual autodobândit, motiv pentru care se vãd nevoiti de fiecare datã, sã aducã precizãri peste precizãri privind o temã sau alta de discuþii si precizãri la precizãri, indiferent ce afirmaþie ar face ºi pe ce temã ar ãncerca sã-ºi exprie opinia.
Atât timp cât s-au sãturat sã observe cã-n orice acþiune sau cuvânt ce ºi-ar face simtitã efectele exprimãrii sale de diasporean, în spatiul vostru , îl sau o, tratati la o valoare primara, ( ºtiind voi încã de când nici mãcar nu s-au exprimat cei de p-afarã, cã ei de fapt au vrut sã afirme sau sã susþinã cu totul altceva, las' cã ºtim noi mai bine, noi suntem aici, voi acolo, ce ºtiºi voi etc, etc ).... ºi-aºa

repede ajungeþi sã analizati pâna la ultima nuanþã orce cuvânt asezat intr-o propozitie, sau orice expresie dintr-o frazã ºi pânã nu cotrobãiti voi c-o absurditate denotând o demnitate intelectualã ostentativ etalatã , sã descoperiþi voi acele sensuri ale subânþelesurilor ce-ar putea exista , ceea ce de fapt unui om normal nici mãcar prin cap nu i-ar tece sã procedeze de-o aºa manierã, dar voi nu ºi nu , insisþati a vã apãra superioritatea individualã si-a individualismului vostru , fortându-ne pe noi musai sã obsevãm ºi chiar sã fim convinºi de superioritatea voastrã intelectualã multilateral dezvoltatã.

Ete cã ne-am cam sãturat, sã observam cã nu deþineþi vreo specializare dar vã pretindeþi specialiºti în orice domeniu, tot timpul pe toate topicele, debordaþi de-o aºa inteligenþã încât am impresia cã niciodatã n-aveþi sã puteþi face parte dintr-o echipã.
Ete cã ne-am cam plictisit, sã ne explicaþi tot timpul ce si cum se-ntâmplã pe-acolo ºi sã ne intrebaþi pe noi cei d-afarã ,(care oricum nu cunoaºtem realitaþile voastre,...n-asaa?)...cum am face noi mai bine ceea ce de fapt ar trebui sã faceþi voi.
De ce sã vã explicam noi ceea ce voi aþi fi datori sã faceþi pentru voi?...de ce?...pentru a vã descurca º-asa de câte unul singur, cum v-aþi obiºnuit de 60 de ani?...
Noi nu vã putem ajuta decât într-un singur caz ºi-acela va fi atunci când vom observa din partea voastrã un singur gest, el e numeste SOLIDARITATE.

Ete cã ne-am cam sãturat, sã tot apelãm la raþiunea voastrã, cu toate cã vã recunoaºtem toate calitãþile de care dispuneþi,( de-a vã lãsa tot timpul dreptatea de partea voastrã, de-a vã accepta adevãrul pe care numai voi îl percepeti, de-a ne lãsa umiliþi ca sclavi ai occidentului decadent, de-a ne lãsa umiliþi pentru cã puteþi sã ne umiliþi fãrã a ne putea ºi privii direct in ochi,..etc, etc)...cu toate acestea, noi nu renunþãm la a gasi o cale de comunicare cu voi, la o modalitate de-a ne face înþeleºi.
Din pãcate pentru noi, dar ºi pentru voi, pentru a supravietui, românii se vãd în situaþia de-a fi abandonaþi de cãtre elitele ºi intelectualii autohtoni ce s-au ridicat din rândurile natiei lor uitând sã se-ntoarcã pentru a o lumina ºi ridica de-acolo de unde au abandonat-o !
Petru cã noi încã n-am adoptat practic Legea Talionului în ceea ce vã priveste, dar, nici nu dorim a vã plictisi postându-vã com-uri interminabile ºi greu de lecturat, avem sã vã-ntindem creºtineºte ºi celalalt obraz, pentru a primi un nou pumn în gurã !....

scuzaþi !..s-ar putea sa fie chiar ultimul, intre timp , ne strãduim sã ne-adunãm dinþii de pe jos, sau sã nu-i înghiþim.
in numele cui iei tu atitudine nene,al tau sau al celor care sunt plecati pe afara la furaciuni ???

...si iata ca intaresti spusele lui Mytcor..

Pai, cine-l pune pe bas sa faca vraji? Eu, nu cred, el singur sa pune in situatia asta ridicola aparand la televiziune printre doua emisiuni abracadabrante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:37

De la: mytcor, la data 2010-01-17 20:13:02
De la: florinpreda999, la data 2010-01-17 19:12:34cumetre mytcor,io zic sa ne cam scutesti de discursuri d'astea ipocrite care nu-ti fac cinste deloc,pune mana si fa ceva concret,nu mai pasa mata moarta dintr-un judet in altu' ,de exemplu din prahova in ilfov si viceversa

Florinache, observ cã te cam roade situaþia ºi pe tine, spune-i comerciantului ce þi-a vâdut marfa, sã-þi returneze banii pe ea, cã-i expiratã ºi de proastã calitate.(dacã doreºti amãnunte, privind licenþa de fabricaþie sau ceva date tehnice, cu deosebitã plãcere am sã-þi servesc atât curiozitãþile cât ºi interesul)

Þin sã-þi spun cu aceastã ocazie cã îþi port totuºi o mare admitaþie, deºi nu cred sã fi finalizat ceva la viaþa ta, constat cã eºti foarte creativ,oricum, vãd cã incerci diferite metode mai mult sau mai puþin eficae de aflarea sensurilor ºi pãtrunderea diferitelor înþelesuri ale vieþii, dacã te-ai abþine sã faci speculaþii suprarealiste, poate-poate chiar ai putea reuºi câte ceva dar, din pãcate pentru tine ai intrat pe mâna unui pseudoîndrumãtor ºtiinþific in ale susþinerii licenþei tale de viaþã ºi nici nu cred c-ai mai avea vreo altã ºansã de aþi susþine acest examen.
Relax Florinache,nu þi-a reuºit decât o singurã experienþã º-aceea a fost de a te autoînvinge cam pe toate planurile, (cred cã-mi obsevi eleganta-mi , nu spun pe toate !) ºi sper ca pânã la sfârºitul inevitabil sã reuºeºti totuºi sã-ntrezãreºti mãcar calitatea umanã a celui ce-þi este adversar îndr-un dialog, chiar de-ar fi necesar s-o descoperi printre rânduri ºi subînþelesuri.
În sfârºit, sper sã ai revelaþia schimbãrii tale în bine ºi sã-nveþi ce-nseamnã sã fii un om de onoare, sã ai simþul respectului faþã de competenþele ºi adevãrurile adversarului, sã-i rãspunzi afirmaþiilor sale argumentându-þi afirmaþiile nu împroºcând cu noroi ,nu cu injurii ºi obscenitãþi, ºi-atunci, numai atunci s-ar putea sã te conider o persoanã recuperabilã sau recuperatã .
Pânã atunci, nu mi te pot imagina decât un biet individ ce-ºi strigã frustrãrile-n van.

Numai bine Florinache ºi sper sã nu uiþi a cauta acel semn revelator ce-þi va descãtuºa valoarea intrinsecã.

Aºa am sã fac Florinache, am sã vã scutesc, n-am sã vã deranjez fãzãnãria !

Mai mytcor,tu cind faci pauza la spalatul latrinelor la stapin.fumeaza si tu o tigara,nu mai mazgali topicul ca ne intoxici

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 12:05

PAZITI-VA!!!! MARTEA SI VINEREA SA NU DATI DIN CASA CA VI SE DUCE NOROCUL, SI ATENTIE MARE, NOAPTEA PE LA ORA O BASE DESCANTA DE IESIRE DIN CRIZA, SI FACE INCANTATII CU TAMAIE RARA DE LA MUNTELE ATHOS.
NU IESITI DIN CASA SI ASCUNDETI-VA SA NU CHEME VREO ALTA PLAGA, CA EU CRED CA SI GRIPA PORCINA EL A ADUS-O CU INCANTATIILE LUI!!!!!!!!!!!!!!
FERITI-VA CAND BATE VANTUL DE LA RASARIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:46

De-ar fi sa-i luam pe toti la rand

Si actualii dar si fostii

Cei mai destepti de pe pamant

au fost intotdeauna prostii

Nu te ruga la ursitoare
sa-ti faca-n viata ta un rost
Mai bine urla-n gura mare
"Iubite Doamne fa-ma prost"

De ce sa tragi ca la galera

Sa-nveti atatea fara rost

De vrei sa faci cariera

Ajunge numai sa fii prost

Laaa la la la la...

In lumea asta cu de toate
Unde se-nvata contra cost
Pacat ca nicio facultate
Nu da diploma de prost

Avem impozite cu carul
dar inotam in saracie
Si ce buget ar avea statul
dintr-un impozit pe prostie

Ei sunt ca iarba cu duiumul
Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti
Doamne de-ar creste graul
Cum cresc recoltele de prosti

Laaa la la la la...

Si-n lumea asta rasturnata
Unde cei strambi sunt cei mai prosti
Soldatii nostri mor de foame
Si numai prostii sunt destepti

NU disperati fiindca e sigur
La noi prostia e eterna

"Comunicat catre tara: Aseara la maternitatea Polizu
mama prostilor a nascut tripleti"

La la la la la...

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
MANELISTUL

271 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:59

De la: 9am178165, la data 2010-01-18 12:05:00PAZITI-VA!!!! MARTEA SI VINEREA SA NU DATI DIN CASA CA VI SE DUCE NOROCUL, SI ATENTIE MARE, NOAPTEA PE LA ORA O BASE DESCANTA DE IESIRE DIN CRIZA, SI FACE INCANTATII CU TAMAIE RARA DE LA MUNTELE ATHOS.
NU IESITI DIN CASA SI ASCUNDETI-VA SA NU CHEME VREO ALTA PLAGA, CA EU CRED CA SI GRIPA PORCINA EL A ADUS-O CU INCANTATIILE LUI!!!!!!!!!!!!!!
FERITI-VA CAND BATE VANTUL DE LA RASARIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am pierdut cu gunoierul un mandat la sectorul 1,dar va tragem pe sfoara cu ceva mai tare!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:42

In primul rand ...BRAVOOOOO MYTCOR

In al doilea rand vreau sa va spun si eu cate ceva ... O parte din subiectele antevorbitorilor le-am atins ...cateva pagini mai inainte .... si nu mai repet....
Puneti problema concretetei.... E un lucru bun !!! Concretul tine insa, de profesional , specializare ...daca vreti !! Si nu pe specializarea "politica" !!!
Fiecare dintre noi (nu toti !!) suntem ... sa zicem specialisti pe un anume domeniu... Silviu , Florin , uitati ca solutiile sunt aplicate de specialisti ... si nu de politicieni... Politica asigura FINANTAREA DE LA STAT... pe proiecte ce au tangenta cu finantare bugetara , cu cadrul legal al desfasurarii activitatii fiecarui domeniu de stat si privat... TEHNICIENII insa sunt cei ce studiaza fiabilitatea !!!
Haideti sa fim cu toti pe aceeasi "lungime de unda" si sa acceptam ADEVARUL !! Noi de la pupitru calculatorului , pe un forum , nu putem sa luam decizii de schimbari in bine a nivelului de trai romanesc sau de reformare a aparatului de stat !!!
Dar afara , prin comportament , prin discutii amicale (intre prieteni adica) , prin reactii ferme contra celor ce noua ni se par ca incalca legea ( sau ii stim SIGUR !!) , vom face ca si noi si ceilalti sa simtim ca intradevar "se misca ceva" !!! Pana atunci ramanem la faza : "-Stiu !! Dar ce pot sa fac eu de unul singur..." .
Iar daca vorbim pe CONCRET , etalati , daca are cineva curaj , FAPTE care au dus la schimbari in bine.... Dar va rog frumos , nu veniti cu texte : " Nu mi-am dat soacra afara din casa !!! " ... ca nu se pune ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:50

De la: 9am178165, la data 2010-01-18 12:05:00PAZITI-VA!!!! MARTEA SI VINEREA SA NU DATI DIN CASA CA VI SE DUCE NOROCUL, SI ATENTIE MARE, NOAPTEA PE LA ORA O BASE DESCANTA DE IESIRE DIN CRIZA, SI FACE INCANTATII CU TAMAIE RARA DE LA MUNTELE ATHOS.
Bai nu mai da idei, ca era lunea cu nedatul. Vrei sa aduci la faliment comertul? Mai gindeste si tu... sau esti bugetara. Atunci efectele la tine apar dupa 3 luni.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:21

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 17:42:04
Iar daca vorbim pe CONCRET , etalati , daca are cineva curaj , FAPTE care au dus la schimbari in bine.... Dar va rog frumos , nu veniti cu texte : " Nu mi-am dat soacra afara din casa !!! " ... ca nu se pune ...
Propun sa etaleze Mytcor cateva ''FAPTE care au dus la schimbari in bine....'' si ... de ce nu ... si tu ....
Promit ca va urmez exemplu ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:28

Si nu vin cu textul de mentionat de tine, vin cu unul mai popular: Bãi gãozarilor, bãi! (…) ...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:29

De la: nastasemihail, la data 2010-01-18 17:50:39
Bai nu mai da idei, ca era lunea cu nedatul. Vrei sa aduci la faliment comertul? Mai gindeste si tu... sau esti bugetara. Atunci efectele la tine apar dupa 3 luni.

Eu n-am stiut nimic legat de lunea eu zic sa cumparam orice. Martea in schimb e mai periculoasa, o data pentru cele trei ceasuri rele, si-apoi cu datul sa nu va dati norocul, "ca asa norocosi ca acu` n-am fost niciodata".

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:29

In loc sa te " lauzi " ca il copiezi pe Mytcor , fa tu ceva !!!
Promit ca eu o sa te ... aplaud la scena deschisa !!! Si NU o sa te copiez !!! Sti tu , legea dreptului de autor...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:34

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 18:29:02In loc sa te " lauzi " ca il copiezi pe Mytcor , fa tu ceva !!!
Promit ca eu o sa te ... aplaud la scena deschisa !!! Si NU o sa te copiez !!! Sti tu , legea dreptului de autor...
Deci nu ai nimic de etalat ? Pai bine domne' ... ne ceri noua fapte ... fapte ...si iar fapte ... ce au adus anumite schimbari in bine, fie si celor apropiati ... si matalica n-ai nimic de spus pe aceasta tema ...
PS In legatura cu Mytcor ... n-am ce sa copiez de la el, sau cel putin deocamdata.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:40

De la: 9am178165, la data 2010-01-18 18:29:01

Eu n-am stiut nimic legat de lunea eu zic sa cumparam orice. Martea in schimb e mai periculoasa, o data pentru cele trei ceasuri rele, si-apoi cu datul sa nu va dati norocul, "ca asa norocosi ca acu` n-am fost niciodata".
m-ai facut...pilaf. Eu stiam sa nu iesim din casa lunea, martea, vinerea, simbata, duminica. Doar miercurea si joia sa muncim....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 19:47

De la: nastasemihail, la data 2010-01-18 18:40:48
De la: 9am178165, la data 2010-01-18 18:29:01

m-ai facut...pilaf. Eu stiam sa nu iesim din casa lunea, martea, vinerea, simbata, duminica. Doar miercurea si joia sa muncim....
misticule,o sa te arda flacara violet,asa sa sti

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 19:49

De la: camioneros70, la data 2010-01-18 17:42:04In primul rand ...BRAVOOOOO MYTCOR

In al doilea rand vreau sa va spun si eu cate ceva ... O parte din subiectele antevorbitorilor le-am atins ...cateva pagini mai inainte .... si nu mai repet....
Puneti problema concretetei.... E un lucru bun !!! Concretul tine insa, de profesional , specializare ...daca vreti !! Si nu pe specializarea "politica" !!!
Fiecare dintre noi (nu toti !!) suntem ... sa zicem specialisti pe un anume domeniu... Silviu , Florin , uitati ca solutiile sunt aplicate de specialisti ... si nu de politicieni... Politica asigura FINANTAREA DE LA STAT... pe proiecte ce au tangenta cu finantare bugetara , cu cadrul legal al desfasurarii activitatii fiecarui domeniu de stat si privat... TEHNICIENII insa sunt cei ce studiaza fiabilitatea !!!
Haideti sa fim cu toti pe aceeasi "lungime de unda" si sa acceptam ADEVARUL !! Noi de la pupitru calculatorului , pe un forum , nu putem sa luam decizii de schimbari in bine a nivelului de trai romanesc sau de reformare a aparatului de stat !!!
Dar afara , prin comportament , prin discutii amicale (intre prieteni adica) , prin reactii ferme contra celor ce noua ni se par ca incalca legea ( sau ii stim SIGUR !!) , vom face ca si noi si ceilalti sa simtim ca intradevar "se misca ceva" !!! Pana atunci ramanem la faza : "-Stiu !! Dar ce pot sa fac eu de unul singur..." .
eu inca te mai suport pe aici e o fapta buna,nu ???

MANELISTUL

271 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 20:17

= ' PAZITI-VA!! Vinerea MARTEA SI SA NU DATI DIN CASA CA, VI, se duce norocul, SI ATENTIE MARE, noaptea PE O BAZA DE LA ORA DESCANTA de iesire DIN CRIZA , SI FACE INCANTATII CU TAMAIE Rara DE LA MUNTELE Athos.
NU IESITI DIN CASA SI ASCUNDETI-VA SA NU CHEME vreo ALTA PLAGA, CA EU CRED CA SI GRIPA EL porcina A adus-O CU INCANTATIILE LUI !!!!!!!!!!!!!!< br />
Feriti-VA CAND BATE Vantul DE LA Rasarit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!![/ Quote] Bai nu mai da idei, ca era lunea cu nedatul. Vrei sa aduci la faliment Comerþul? Mai gindeste si tu ... : SML-happy0158: sau esti bugetarã. Atunci Efectele la tine apar dupa 3 luni. : SML-mad0217:: SML-love0038: [/ quote]

Eu n-am stiut nimic legat de lunea zic eu sa cumparam orice. E mai periculoasa Martea, în schimb, o data pentru cele trei ceasuri rele, si-apoi cu datul Sa nu va dati norocul, "ca norocosi asa ca acu` n-am fost niciodata ". [/ Quote] m-ai facut .. . pilaf. Eu stiam sa nu iesim din casa lunea, martea, Vinerea, simbata, duminica. Doar Miercurea si Joia sa muncim .... : SML-happy0158: [/ quote] misticule, o sa te arda violet Flacara, ASA SA STI: SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009: [/ quote]

Recunosc, aparatul pshihotronic, un fost adus de vicele american inainte de alegeri ca sa pot influenta rezultatele în favoarea mea.E si cei cu treaba asta, si voi faceti uz de sistem daca sinteti in stare: SML-happy0158:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:42

E, uite ca se ascute lupta de clasa ...
Clasa dinauntru si cea din afara tarii ...

Mie nu-mi place absolut de loc aerul asta de superioritate pe care-l capata cei de pa afara, ifosele de "specialisti", de "profesionisti" sfatosi nevoie mare...

Adica numai ei umbla cu ... calculatorul.
Noi, nu !
Ei stiu ce e calea pe valea ...
Noi, nu !
Daca maraim, vorbesc despre ... culmea ! ... solidaritate.
Nu, zau ?
Adicaltea, cum sunteti voi solidari cu noi, nene, ca nu prea inteleg ?
Platiti voi impozite si taxe statului roman ?
Sau noi ?

In plan personal, de cate ori am cerut un sprijin concret, pentru o problema usor de rezolvat, infinit mai usor decat in tara, am primit tacere sau sfaturi binevoitoare ...
Ajutorul l-am primit de fiecare data de la nenorocitii astia de pe plaiurile mioritice, dar de afara ... canci.
Nu pot sa nu intreb, cum dracu se manifesta "solidaritatea"asta ?

Am avut ocazia sa vad insi intorsi cu bani de pe afara, care si-au facut mici afaceri in tara. Comportamentul lor este execrabil. Nu numai ca nu vin cu nimic de afara, dar aduc o cruzime de neimaginat si aplica un soi de sclavagism cu prapaditii pe care-i angajeaza in Romania. Toti sunt prosti, numai ei sunt destepti si frumosi ... Strambatatile pe care le critica devin, brusc, foarte profitabile pentru ei ...

In fine, poate exagerez ... poate sunt nedrept.

Nu-mi place aerul asta inchizitorial pe tema "de ce s-au saturat romanii din afara tarii, cu privire la ce se intampla in tara ..."
De ce nu s-or intoarce sa aplice aici ce zic ei ca au invatat acolo in chip de specialisti, nu pot sa inteleg.
De ce n-or veni aici sa lupte cu hidra numita statul roman, daca sunt atat de indignati si porniti pe schimbare, iar nu stiu.
Dar ne indeamna pe noi sa luptam.
Poate vor o Romanie perfecta la cheie ... dar faurita de altii.
Adica de noi, prostii si incompetentii de aici ..
Pai, pot niste prosti sa schimbe tara ?
S-o schimbe inteligentii de afara pentru ca stiu mai bine cum trebuie facut, nu ?

Nu, nu, nu cred ca asta e calea.
Camioneros, poate ne explici cum e cu ... solidaritatea aia.

Mie viata mi-a aratat mai concret decat mi-as fi imaginat cum sta treaba cu solidaritatea.
Posturile mele au fost citite se oameni care au probleme de sanatate asemanatoare cu ale sotiei mele.
Le-am raspuns si le-am trimis tot ce am acumulat in lupta asta a noastra.
Ii mai sfatuiesc sa nu mai piarda timpul si sa citeasca repede si sa urmeze calea.
Sa ma caute si o sa-i ajut sa ajunga macar pana la nivelul nostru. Si pe urma se vor descurca singuri.

Cu cat se vorbeste mai mult despre ceva cu atat scad sansele ca acel ceva sa se intample.
Actiunea imediata, faptele concrete, astea dau rezultate si oamenii simt imediat asta.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:49

Revenind la politica ...
Am crezut ca dupa vizita de relaxare de la Vantu, Geoana a reusit sa atinga culmea prostiei.
M-am inselat.
Dupa faza asta cu "atacul energetic" mi-am dat seama ca tipul este un perfectionist.
A reusit sa se auto-depaseasca...

Regret ca nu ma pot abtine sa va intreb pe anti-Basescieni...

Asta ati fi vrut voi sa fie presedinte, doar pentru ca vi s-a pus pata pe Basescu ?

A ajuns de misto in presa internationala.
Mihaela, dragostea mea (poveste americana) pare sa fie complet retardata.
Am senzatia ca nu e adevarat ce dau astia din ei ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:55

De la: Silviu, la data 2010-01-18 22:49:25Revenind la politica ...
Am crezut ca dupa vizita de relaxare de la Vantu, Geoana a reusit sa atinga culmea prostiei.
M-am inselat.
Dupa faza asta cu "atacul energetic" mi-am dat seama ca tipul este un perfectionist.

Asta ati fi vrut voi sa fie presedinte, doar pentru ca vi s-a pus pata pe Basescu ?

Sunt de acord cu tine SI antibasescian!

Nu trageti in pianist!
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:56

M-am inselat.

Auzi, abtine-te ca nici Sauron de Cotroceni nu-i mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce cauta bas si toti ai vostrii pe la televiziunea paranormala a lui Dan Diaconescu?
Ce frate, radeti ciob de oala sparta cand apareti printre vise si mesaje de dincolo?
Dumnezeu cand vrea sa piarda pe cineva ii ia mintea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basescu ce se aduna la un loc cu paranormalii si vrajitorii de la OTV?
Cei doi Geoana au facut o afirmatie si atat, bas, udrea si cu boc insa vrajesc de zor la OTV.
Asta ti se pare normal?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:09

De la: 9am178165, la data 2010-01-18 22:56:38
M-am inselat.

Auzi, abtine-te ca nici Sauron de Cotroceni nu-i mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce cauta bas si toti ai vostrii pe la televiziunea paranormala a lui Dan Diaconescu?
Ce frate, radeti ciob de oala sparta cand apareti printre vise si mesaje de dincolo?
Dumnezeu cand vrea sa piarda pe cineva ii ia mintea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basescu ce se aduna la un loc cu paranormalii si vrajitorii de la OTV?
Cei doi Geoana au facut o afirmatie si atat, bas, udrea si cu boc insa vrajesc de zor la OTV.
Asta ti se pare normal?

Habar n-am.
Basescu n-are bunul simt sa ma consulte pe mine cand se duce la vreo televiziune.
Intrebati-l pe el.
Cine va pune sa va uitati la el ?
Faceti ca mine, uitati-va la irealitatea ca se aflati ce-a mai zis si facut Basescu, Udrea, PDL-ul, aia, ailalti ...
La ce televiziune sa se mai duca, saracul ?
Toti il bate, toti-l-injura, toti ...
Ati vazut ce dragut e cu el d-l Senzationescu ?
Si d-l Moraru ?
Si voua tot nu va place ...
Cred ca va doriti o televiziune care sa aiba cel putni doua ore pe zi cu moderator Basescu, invitati permanenti sa fie domnu' Gadea, Badea, Stan si Ciutacu, in care Basescu sa se injure pe sine insusi, acompaniat de analistii precizati, in care sa se "analizeze" ce a spus ... Basescu de dmineata pe la Cotroceni sau pe unde l-au mai dus pasii in cursul zilei.
Si toti sa fie imbracati in ... mov.

Este ?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:15

Ca sa terminam cu acuzatiile nu acum ci peste 5 ani, propun sa folosim si noi sistemul informatic cu votul pe internet.
Oricine voteaza, sa fie inregistrat in baza de date, si oricine se prezinta in sectia de votare sa fie prima data verificat dupa CNP daca figureaza, si daca este depistat sa-i fie aplicata o amenda de cel putin 2000 Ron sau munca in folosul comunitatii fara nici un fel de exceptie, ca pe romanul gainar numai daca il arzi la buzunar il vindeci de hotii!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunteti pregatiti pentru transparenta pe bune domnilor de stanga si de dreapta si domnilor independenti? Atunci demonstrati asta, si haideti sa punem presiune pe guvernanti si pe parlamentari sa adopte acest sistem pentru a intra si noi in randul tarilor civilizate fara caragialisme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunteti pregatiti pentru onestitate prieteni portocalii? Buuuuun, sa vad ca acceptati acest sistem incepand cu alegerile parlamentare.
Sa terminam cu fraudele care i-au adus lui basescu acest mandat si sa punem la punct sistemul informatic. OK?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:17

De la: Silviu, la data 2010-01-18 23:09:11
Silviu, tu porti mov ? Eu am inceput sa vad postarile tale in mov ...!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:23

De la: Dorinel, la data 2010-01-18 23:17:05
De la: Silviu, la data 2010-01-18 23:09:11
Silviu, tu porti mov ? Eu am inceput sa vad postarile tale in mov ...!

Vezi ca ai ... albeata.

Un oculist ti-ar fi de ajutor.
Da' sa nu cheme Geoana, sau Mihaela, sau Hrebe ... ca pe urma vezi rosu inaintea ochilor.

Te-ai tampit si tu dupa Geoana ?
Ai inceput sa vezi monocolor ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:28

De la: 9am178165, la data 2010-01-18 23:15:43Ca sa terminam cu acuzatiile nu acum ci peste 5 ani, propun sa folosim si noi sistemul informatic cu votul pe internet.
Oricine voteaza, sa fie inregistrat in baza de date, si oricine se prezinta in sectia de votare sa fie prima data verificat dupa CNP daca figureaza, si daca este depistat sa-i fie aplicata o amenda de cel putin 2000 Ron sau munca in folosul comunitatii fara nici un fel de exceptie, ca pe romanul gainar numai daca il arzi la buzunar il vindeci de hotii!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunteti pregatiti pentru transparenta pe bune domnilor de stanga si de dreapta si domnilor independenti? Atunci demonstrati asta, si haideti sa punem presiune pe guvernanti si pe parlamentari sa adopte acest sistem pentru a intra si noi in randul tarilor civilizate fara caragialisme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunteti pregatiti pentru onestitate prieteni portocalii? Buuuuun, sa vad ca acceptati acest sistem incepand cu alegerile parlamentare.
Sa terminam cu fraudele care i-au adus lui basescu acest mandat si sa punem la punct sistemul informatic. OK?

Mici nelamuriri:
1. cum "punem presiune pe guvernanti si pe parlamentari sa adopte acest sistem" ? In ce fel ?
2. Ce te face sa crezi ca au furat numai portocalii si rosii s-au uitat fascinati la cravata mov a lui Basescu ?
3. Onestitatea trebuie "demonstrata" numai de portocalii ? Ca sa fure ailalti mai mult ? Sau de ce ?
4. Ponta: "masinaria lor a functionat mai bine ca a noastra"
5. Plimba ursul !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:32

De la: Silviu, la data 2010-01-18 23:23:32
Vezi ca ai ... albeata.

Da' sa nu cheme Geoana, sau Mihaela, sau Hrebe ... ca pe urma vezi rosu inaintea ochilor.

Si eu care credeam ca porti mov !
Cat despre Geaona ... ca sa-ti raspund la intrebare ... Da, stau si ma intreb cum am putut vota un asemenea personaj ! Sincer !
Oricum, pe Basescu nu l-as vota indiferent cine i-ar fi contracandidat..

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 00:11

De la: Dorinel, la data 2010-01-18 23:32:50
De la: Silviu, la data 2010-01-18 23:23:32
Vezi ca ai ... albeata.

Si eu care credeam ca porti mov !
Cat despre Geaona ... ca sa-ti raspund la intrebare ... Da, stau si ma intreb cum am putut vota un asemenea personaj ! Sincer !
Oricum, pe Basescu nu l-as vota indiferent cine i-ar fi contracandidat..

Ai acum probleme ... existentiale.
Eu am votat raul cel mai mic, ca de obicei.
M-am mai si luptat cu voi sa va destup.
Acum va lamureste chiar Geoana de ce v-ati inselat...
Ai o problema cu ura asta viscerala la adresa lui Basescu ...
Lasa-l dracului !
Ce mare chestie a facut asta de e atata inversunare impotriva lui.
Au fost insi muuuuult, dar mult mai ingrozitori ca el.
Si era cat pe ce sa fie si panarama asta de Geoana.
Daca nu-l ajutau cei ca voi, astia inraitii, Basescu nu iesea !
Da' i-ati facut o publicitate, ceva de speriat ...
Trebuie sa recunosc, totusi, fara a va minimiza meritele, ca fara ... Geoana si sinistra sa sotie, Basescu n-ar fi reusit.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 00:36

Ridicolul vostru e mult mai mare decat a lui Geoana! Voi l-ati promovat si i-ati facut reclama in toate sensurile si tot voi vreti acum si sa-l ingropati...cu tot cu nevasta daca se poate. Noi ceilalti putem sa va spunem doar , succes!

Pagini: << 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: