Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:23
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 16:13:43De la: Silviu, la data 2010-01-19 16:04:28De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:54:19De la: Silviu, la data 2010-01-19 15:42:22De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:22:41asa ti s-a parut @ Silviule,ca l-am scuzat pe Geoana ? ti s-a parut,prietene ! Geoana este ,ca si noi 2 ,de altfel,de doar 50 -60 ani pe pamintul asta ....iar ce-am scris eu in 3 rinduri este o imfima particica dintr-o mica parte a ceea ce inseamna o stiinta milenara ! sa nu amestecam ratza cu varza,ca n-au legatura ! Aci ai adus-o binisor din condei, Cotoroanto ... Ai reusit tu sa mai spargi ceata aia ... acolo cum te-ai priceput. Vorba ta, d-aia te iubesc eu pe tine, mamaita ... Da' la politica nu prea esti optimista ... Mai trebuie exerciþ ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:25
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 16:20:41De la: click_cont, la data 2010-01-19 16:13:06De la: gabigabi, la data 2010-01-19 09:38:03 despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv ! O fi si d-aia ... om fi niste nenorociþi, se prea poate. Dar o fi ºi din cauzã ca langa ãilalþi, ne-am simþit nasol, nu crezi _ Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:25
De la: Silviu, la data 2010-01-19 16:17:08De la: vasile_vali, la data 2010-01-19 16:10:15De la: Alex24, la data 2010-01-19 15:49:09Domnule Vasile vali, dupa cum observi eu iti ofer titlul de domn deoarece aceasta este o discutie pe internet si nu te cunosc deci nu stiu inca daca meriti respectul meu sau nu. Revenind, care anume e problema ta? Suferi de o frustrare dupa cum observ...si te manifesti prin tendinta de a generaliza de parca toti cei care au votat sau au sustinut vreodata PDL sunt oamenii in cautare de contracte cu statul si deci atentatori la banul public. De asemenea ai tinut sa ma compari pe mine si pe alti sustinatori ai acestui partid cu un nou tip de individ, comunist si care asculta manele, in general niste nulitati care asculta de stapan. Vreau sa te anunt ca nu il consider pe Basescu stapanul meu, nici nu il vad ca un om perfect(ba poate chiar dimpotriva), totodata am sustinut PDL doar prin vot si am facut asta deoarece ceilalti 2 candidatii cu sanse reale nu mi s-au parut vrednici de votul meu...poate daca ajungea Antonescu in turul 2 m-as fi gandit in mod serios sa nu il votez pe Basescu. In final cred ca ar trebui sa adaug ca nu sunt nici comunist si nici nu ascult manele, sfatul meu pentru tine fiind sa iti cauti si o alta metoda de a refula o parte din frustrarile dobandite de-alungul unei vieti ratate. Mda, ce scriam mai sus? Nu ai idei, tinere/batrane, nu stii de unde vii si incotro te indrepti! Esti doar un numar doar printre "ei", cei fara trecut si viitor, ci doar cu prezent! Un prezent urat, asa cum ti-e vorba! Da zvidanya, tavarisci Silviu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:27
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 16:09:47De la: 9am180342, la data 2010-01-19 15:59:56De ce sa nu recunoastem, ca avem cu totii frustrari mai mici sau mai mari. TU, alex24 ce faci, nu refulezi sau nu realizezi ca asta faci ? ptr. Alex 24 - complexe n-ai,asta-i clar ! dar simtul umorului,ai ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:33
De la: Alex24, la data 2010-01-19 16:22:35am ras la cei antiB? interesanta formulare ce sa zic....in ceea ce priveste faptul ca e prima postare nu ma simt intimidat in nici un fel daca asta era scopul...prefer discutiile face to face cand pot purta o discutie civilizata. Oricum domnule vasili ma bucur ca ai recunoscut macar ca ai exagerat...in ceea ce priveste profilul politicianului sau alegatorului....hai sa fim seriosi sunt subiective toate si nu poti spune ca 50 la suta din cei care au votat sunt asa cum ii descriu acele profile psihologice. De asemenea daca tot exista o tabara clara aici antiB cum spunea gabigabi de ce nu criticati in mod clar greselile politicianului si de ce simiti nevoia sa criticati ori sa insultati pe cei care l-au votat? In ceea ce priveste limbajul utilizat de unii sustinatori ai lui Basescu... ce pot spune, oameni care nu stiu sa se controleze si sa discute civilizat sunt de ambele tabere si a afirma ca cei care sustin PDL insulta mai mult decat ceilalti este din nou doar o generalizare inutila si care evident nu poate fi probata. Ma crezi uituc si asta ma supara! Ma supara pentru ca ai posibilitatea sa te informezi singur, dar nu o faci! Poate ai preocupari mai serioase, decat noi, astia antiB, dar nu-ti strica sa rasfoiesti fie memoria personala [daca posezi], fie articolele din presai! Un lucru sa-ti fie clar: nu sunt antiB, ci sunt anti-daramatori de guverne, anti-cei care-si dau "demisia in 5 min." dar nu si-o dau, anti-cei care-i numesc pe ceilalti zoaie, desi din acele "zoaie" provin...Deja ai uitat FSN-ul anilor '90? Eu, no, pentru ca cu ei ma luptam prin Piata. Tu cred ca erai la piata, nu-i asa? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:35
De la: Alex24, la data 2010-01-19 16:22:35am ras la cei antiB? interesanta formulare ce sa zic....in ceea ce priveste faptul ca e prima postare nu ma simt intimidat in nici un fel daca asta era scopul...prefer discutiile face to face cand pot purta o discutie civilizata. Oricum domnule vasili ma bucur ca ai recunoscut macar ca ai exagerat...in ceea ce priveste profilul politicianului sau alegatorului....hai sa fim seriosi sunt subiective toate si nu poti spune ca 50 la suta din cei care au votat sunt asa cum ii descriu acele profile psihologice. De asemenea daca tot exista o tabara clara aici antiB cum spunea gabigabi de ce nu criticati in mod clar greselile politicianului si de ce simiti nevoia sa criticati ori sa insultati pe cei care l-au votat? In ceea ce priveste limbajul utilizat de unii sustinatori ai lui Basescu... ce pot spune, oameni care nu stiu sa se controleze si sa discute civilizat sunt de ambele tabere si a afirma ca cei care sustin PDL insulta mai mult decat ceilalti este din nou doar o generalizare inutila si care evident nu poate fi probata. Hai domnule, da-o încolo, nu e clar ? Ãilalþi sunt ãia rãii ! Mereu e aºa. Geoanã i-a dezamãgit pe ai lui ºi de vinã suntem noi, cu profilul nostru jegos. Si atacurile energetice... Si culoarea cravatei sau a pulovãrului ... E ceva de speriat, cât putem fi de malefici când ne imbrãcãm, când gândim altfel ... Trebuie sã recunoaºtem cã e o premierã. Chestia asta cu energia ... Mihaela-dragostea-mea ar trebui s-o breveteze la OSIM, repede ... Sa vedeþi ce energii pozitive o sa indrepte impotriva lui Mircicã, alde Mitrea la congres ... Si Vanghelie. Oho ... Si cum o sa ne spunã unii cã asta e mâna lui .... exact ! Bãsescu ! Sã mori de râs nu alta ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:40
De la: vasile_vali, la data 2010-01-19 16:33:08De la: Alex24, la data 2010-01-19 16:22:35am ras la cei antiB? interesanta formulare ce sa zic....in ceea ce priveste faptul ca e prima postare nu ma simt intimidat in nici un fel daca asta era scopul...prefer discutiile face to face cand pot purta o discutie civilizata. Oricum domnule vasili ma bucur ca ai recunoscut macar ca ai exagerat...in ceea ce priveste profilul politicianului sau alegatorului....hai sa fim seriosi sunt subiective toate si nu poti spune ca 50 la suta din cei care au votat sunt asa cum ii descriu acele profile psihologice. De asemenea daca tot exista o tabara clara aici antiB cum spunea gabigabi de ce nu criticati in mod clar greselile politicianului si de ce simiti nevoia sa criticati ori sa insultati pe cei care l-au votat? In ceea ce priveste limbajul utilizat de unii sustinatori ai lui Basescu... ce pot spune, oameni care nu stiu sa se controleze si sa discute civilizat sunt de ambele tabere si a afirma ca cei care sustin PDL insulta mai mult decat ceilalti este din nou doar o generalizare inutila si care evident nu poate fi probata. De ce nu spui nene cã eºti revoluþionar ? Ãi fi vreun pomanagiu d-ãsta, obiºnuit sã nu plãteascã taxe si impozite pentru cã au fost în piaþã ... Aºa da ! ªi ce stigai acolo în piaþã, în mod cu totul ºi cu totul politicos ? - Tovaraºul Ceuºescu !, Vã rugam frumos sã va daþi jos ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:43
De la: Silviu, la data 2010-01-19 16:35:33Bla, bla, bla .... Sã mori de râs nu alta !Pãi cum sã nu mor de râs când aud muzica ce vã animã partidul !? www.youtube.com/watch?v=E8SQWJgkXR0 Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:46
De la: vasile_vali, la data 2010-01-19 16:33:08De la: Alex24, la data 2010-01-19 16:22:35am ras la cei antiB? interesanta formulare ce sa zic....in ceea ce priveste faptul ca e prima postare nu ma simt intimidat in nici un fel daca asta era scopul...prefer discutiile face to face cand pot purta o discutie civilizata. Oricum domnule vasili ma bucur ca ai recunoscut macar ca ai exagerat...in ceea ce priveste profilul politicianului sau alegatorului....hai sa fim seriosi sunt subiective toate si nu poti spune ca 50 la suta din cei care au votat sunt asa cum ii descriu acele profile psihologice. De asemenea daca tot exista o tabara clara aici antiB cum spunea gabigabi de ce nu criticati in mod clar greselile politicianului si de ce simiti nevoia sa criticati ori sa insultati pe cei care l-au votat? In ceea ce priveste limbajul utilizat de unii sustinatori ai lui Basescu... ce pot spune, oameni care nu stiu sa se controleze si sa discute civilizat sunt de ambele tabere si a afirma ca cei care sustin PDL insulta mai mult decat ceilalti este din nou doar o generalizare inutila si care evident nu poate fi probata. daca acel 24 sunt anii lui,ce-ar putea sa-si mai aduca aminte ? stie si el ce i-au spus ceilalti ! insa ce ma intriga pe mine cel mai tare este : cum de'a reusit d'le ,acest om ,sa le Lege mintile romanilor in asa hal,incit sa-l creada ca e anticomunist; ca lupta impotriva "baietilor destepti ", a grupurilor de interese si a sistemului ticalosit ,cind EL ESTE CITE UN PIC DIN TOATE ASTEA ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:48
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 16:46:09Simplu ! Culoarea mov e de vina !
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:52
De la: Silviu, la data 2010-01-19 16:40:06De la: vasile_vali, la data 2010-01-19 16:33:08De la: Alex24, la data 2010-01-19 16:22:35am ras la cei antiB? interesanta formulare ce sa zic....in ceea ce priveste faptul ca e prima postare nu ma simt intimidat in nici un fel daca asta era scopul...prefer discutiile face to face cand pot purta o discutie civilizata. Oricum domnule vasili ma bucur ca ai recunoscut macar ca ai exagerat...in ceea ce priveste profilul politicianului sau alegatorului....hai sa fim seriosi sunt subiective toate si nu poti spune ca 50 la suta din cei care au votat sunt asa cum ii descriu acele profile psihologice. De asemenea daca tot exista o tabara clara aici antiB cum spunea gabigabi de ce nu criticati in mod clar greselile politicianului si de ce simiti nevoia sa criticati ori sa insultati pe cei care l-au votat? In ceea ce priveste limbajul utilizat de unii sustinatori ai lui Basescu... ce pot spune, oameni care nu stiu sa se controleze si sa discute civilizat sunt de ambele tabere si a afirma ca cei care sustin PDL insulta mai mult decat ceilalti este din nou doar o generalizare inutila si care evident nu poate fi probata. ne,ne,ne....esti patimas si partinitor ! nu toti cei care au iesit in strada si au fost in p.ta universitatii sunt revolutionari cu certificat ! eu Nu sunt si-i mai stiu si pe altii ! si tocmai de aceea ,asa cum l-am identificat pe Iliescu si m-am opos cum am putut lui si PSD.ului,tot asa l-am identificat si pe Basescu ca este un fals ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:55
pt.gabigabi: exact cum s-a reusit propaganda prin care un copil din flori,facut de o tanara semisalbatica si analfabeta cu soldatul roman pandera sa fie considerat mantuitorul lumii si produs de sfantul duh
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
pt.gabigabi: exact cum s-a reusit propaganda prin care un copil din flori,facut de o tanara semisalbatica si analfabeta cu soldatul roman pandera sa fie considerat mantuitorul lumii si produs de sfantul duh
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
De la: Silviu, la data 2010-01-17 21:39:13De la: mytcor, la data 2010-01-17 18:42:02Ete cã ãºtia de p-afarã s-au cam plictisit s-asiste, de ani de zile, la bâlciul naþional ce se întinde pe plaiurile mioritice cât ºi dincolo de graniþele sale, printre conaþionali. ....Nu poate posta cineva un com. în care sã-þi exprime câteva opinii, ce pot fi char subiective, cã hop, se ºi declanºeazã mineriada-n potriva sa. Nu-i problemã, eu nu mã numesc(mona_simona) ºi n-am sã abandonez cu una cu douã acest schib de replici indiferent câte de corozive ar deveni ele. Doresc sã menþionez încã de la-nceputul acestui com. surprinderea plãcutã ce mi-a ofert-o Dorinel, dacã ar fi tratat cu mai multã atenþie pasajul in care fãceam referire la zona intelectualitãþii româneºti, atunci chiar îmi puteam permite sã-i felicit comentariul în proporþie de 100%, oricum , observ cã-n ultimul comentariu ce-l posteazã, încearcã a se delimita pe cât posibil d-acel partizanat politic orbitor încercând sã trateze întreaga clasã politicã româneascã folosind un etalon pe care ar fi trebuit sã-l foloseascã de foarte multã vreme, inclusiv pe timpul campaniei electorale ce tocmai s-a sfârºit. Dorinele, o ultimã remarcã în ceea ce te priveºte; dacã tu ai impresia cã socializarea virulalã da diferitilor useri , ar fi echivalentã unei socializãri terapeutice de grup asistatã de un specialist în psihologie, nu-þi pot spune decât cã eºti pe cale sã comiþi o mare greºealã din acest punct de vedere. O socializare veritabilã nu poate avea rezultate benefice pentru cel ce doreºte aºa ceva, decât în viaþa realã în cadrul unei socializãri fireºti, cotidiene, sau, in cadrul unor ºedinþe de socializare asistate, aºa cum de altfel am menþionat mai sus, în rest, ºi-n special cele virtuale nu pot fi decât paleative pur iluzorii, la fel de virtuale precum sunt ºi acele clipe onirice "trãite" în stare de semiconºtienþã ale unei stari ....... Florinache, dacã am folosit pluralul, nu înseamnã cã am vorbit în numele cuiva ci în numele meu ,ºi-apoi, am folosit acest plural al începutului de frazã din cel puþin douã motive: a) pentru cã se uziteazã , ca o tarã ºi-o meteahnã mai veche a metalitãþii umane ce provine dintr-un sistem social ce totul era al tuturor dar nu aparþinea nimãnui efectiv ci numai acelora ce-ºi asumau rãspunederea, ( consider cã ai sã-þi aminteºti cu aceastaã ocazie cine erau cei ce tot timpul îºi asumau rãspunderea dar imediat ce nu funcþiona ceva conform tezelor din Iunie, Iulie, sau cine ºtie cãror teze, îºi declinau instant responsabilitãþile) b) pentru cã din discuþiile pe care le-am avut cu diferiþi conaþionali, percepþia lor este unanimã, concluzionând în urma acestor schimburi de opinii, într-o proporþie covârºitoare ºi intr-o plajã foarte strânsã , conform acelui com pe care l-am postat. Florinache, referitor la acel com. extrem de acid, pe care l-am dorit supercoroziv la adresa ta, am fãcut-o pentru cã in repetate rânduri am încercat sã-þi atrag atenþia cã toti acei ce te sãrutã pe obraz, sunt la fel de capabili, în meschinãria lor comportamentalã, de a te muºca de cur atât la propriu cât ºi la figurat, chiar dacã aceste muºcãturi sunt de facturã virtualã, în unele cazuri s-ar putea transforma ºi-ar putea deveni purã realitate. Politrucului, n-am timp sã-i rãspund, oricum, sfatul sãu este de-o valuare inferioarã conþinutului din latrinã. În ultimul rând, dar nu printre ultimii, doresc sã-i râspund lui Silviu dar numai pe zona ce-l intereseazã, în rest, nu pot spune decât cã pentru cele ce ne privesc personal n-am sã-i rãspund public. Silviu, dacã tu crezi cã eu îmi folosesc computerul în alt mod decât ca pe-o sculã atunci n-are rost a încerca sã-þi schimb pãrerea. Nu eºti singurul care ai probleme de-o anumitã facturã ºi eu am problemele mele de rezolvat, poate sunt cu mult mai multe ºi de-o gravitate asemãnãtoare,dar, acest fapt nu-mi dã dreptul de a apostrofa pe cineva pe un forum public de lipsã de caracter pentru faptul cã nu a reuºit (din motive obiective,... dacã citeai rãspunsul pe care l-am dat lui Gierabi pe un alt topic, pe care de fapt l-ai aflat ºi personal intr-o discuþie ce-am purtat-o împreunã pe talk, dar, ºi primul paragraf al com-ului meu, acela în care vorbeam de acea cãrãmidã pe care-o folosesc aproape toþi pentru a se bate cu ea în piept...) te-ar fi împiedicat sã macini la o moarã ce nu-ºi schimbã pietrele-i uzate reuºind a mãcina grosier. Informaþiile pe care le-am obþinut ºi furnizat, întradevãr, au fost de-o anumitã facturã, tu, ai ales o altã cale spre aþi rezolva problemele, OK. este opþiunea ta ºi-þi respect decizia , chiar ºi aºa, þi-am trimis informaþiile necesare privind absolut tot ceea ce inseamnã piaþã ºi producþie BIO-certificatã, (nu am nici o vinã cã acele linck-uri sunt în Lb. Germanã) iar absolut toate rãspunsurile pe care le-am primit de la diferitele ferme de producþie ºi reþelei comercializare a acestor produse, toate au sunat la fel de sec. (persoanã juridicã- precontract-cotract, persoanã fizicã, indicaþii cãtre contactarea reþelei de comercializare.) Oricum am sã pun punct acestei probleme aici,iar dacã tu cunsideri cã aº fi avut posibilitatea sã te ajut mai mult de atât, de la aproape 2.400Km. atunci nu-mi rãmãne decât sã încerc ºi pe viitor în limita-mi propriilor disponibilitãþi. Sã ºtii cã ºi noi plãtim taxe ºi impozite în Ro. deasemenea, ºi noi avem diferite obligaþiicrie de facturã financiarã chiar ºi pentru simplul motiv cã încã sperãm, ca mica afacere ce-o desfãºuram în Ro. nu trebuie sã moarã. etc, etc... Camioneros, a scrie ºi comenta ceea ce percepi ºi aºa cum gândeºti vãd cã a încins multe spirite p-aici dar, nu-i bai mare , aºa cum se-n cing aºa se ºi domolesc. Cât despre etalarea faptelor pe care câte cineva le solicitã expuse public, n-ar fi nicio problemã se pot expune dar, ar mai reprezenta ele pentru cel ce ºi-ar expune aceste fapte , exact ceea ce ºi-a dorit a fi la momentul în care le-a comis?..nu cred ! Cred cã ar fi un fel de bravadã etalatã pe-o tarabã ieftinã, ar fi ceva gen bravadele etalate de cãtre unul gen Becali, sau, un promo abject al propriei imagini virtuale. Nu n-am sã cobr atât de jos, numai cã acea "Veciniadã" propusã tuturor cu foarte multã vreme-n urmã chiar pe acestã pubilcaþie media digitalã, chiar a avut loc. Numai bine tuturor !..ºi sã nu credeþi cã pe viitor n-am sã scriu aºa cum mã pricep ori n-am sã spun exact ceea ce percep ºi gândesc. P.S. Dorinele, noi aºtia panfiziciºtii nu prea putem aspira la poziþiile ocupate deja de cãtre acele entitãþi umane ce se considerã INTELECTUALI, ar fi trebuit sã-þi însuºeºti afirmaþiile lui Bolcaº referitoare la intelectulalitatea rasatã a lui A.Nãstase, fãcutã pe un post public privat de televiziune la o orã de maximã audienþã. Aºa cã.... . Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: Dorinel, la data 2010-01-19 16:48:13De la: gabigabi, la data 2010-01-19 16:46:09Simplu ! Culoarea mov e de vina ! o fi ! altfel inseamna ca suntem vai de steaua noastra ! dar nu mai ride ,ca-ti trimit acus' o raza sa te paleasca !...sau sa te trazneasca....ca d'aia i se zice Zeus !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:04
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 16:55:27pt.gabigabi: exact cum s-a reusit propaganda prin care un copil din flori,facut de o tanara semisalbatica si analfabeta cu soldatul roman pandera sa fie considerat mantuitorul lumii si produs de sfantul duh propaganda-nepropaganda, tine de 2000 de ani ,ceea ce ar trebui sa te puna pe ginduri ,caci omul e iute la razgindeala si uitare ; daca a reusit sa treaca peste toate epocile si chiar peste comunismul ateu, e ceva in asta si asta-i Arhetipul uman ....e inscris in genele noastre ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:06
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 17:04:06pe ganduri ma pune vaticanu ca nu scoate la lumina documentele sa vada odata toti crestinii cat de terminati au fost timp de 2000 de aniDe la: florinpreda999, la data 2010-01-19 16:55:27pt.gabigabi: exact cum s-a reusit propaganda prin care un copil din flori,facut de o tanara semisalbatica si analfabeta cu soldatul roman pandera sa fie considerat mantuitorul lumii si produs de sfantul duh Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:13
pt.mytcor:sa fii iubit......si electronica......si fizica
Albert Einstein
|
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:34
De la: vasile_vali, la data 2010-01-19 16:33:08De la: Alex24, la data 2010-01-19 16:22:35am ras la cei antiB? interesanta formulare ce sa zic....in ceea ce priveste faptul ca e prima postare nu ma simt intimidat in nici un fel daca asta era scopul...prefer discutiile face to face cand pot purta o discutie civilizata. Oricum domnule vasili ma bucur ca ai recunoscut macar ca ai exagerat...in ceea ce priveste profilul politicianului sau alegatorului....hai sa fim seriosi sunt subiective toate si nu poti spune ca 50 la suta din cei care au votat sunt asa cum ii descriu acele profile psihologice. De asemenea daca tot exista o tabara clara aici antiB cum spunea gabigabi de ce nu criticati in mod clar greselile politicianului si de ce simiti nevoia sa criticati ori sa insultati pe cei care l-au votat? In ceea ce priveste limbajul utilizat de unii sustinatori ai lui Basescu... ce pot spune, oameni care nu stiu sa se controleze si sa discute civilizat sunt de ambele tabere si a afirma ca cei care sustin PDL insulta mai mult decat ceilalti este din nou doar o generalizare inutila si care evident nu poate fi probata. SAU POATE ERAI OCUPAT SA-I NUMEIR OUALE LUI NASTASE???
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:40
Pentru dvs. etalantii de idei...
INCA O DATA... va rog din din suflet , cand doriti sa exprimati idei demagogice , incercati a fi ... PUTIN... nu mult... seriosi !! De mistocareala de trei lei sunt , slava domnului , topicuri o gamada pe 9am !! Daca unii dintre voi coboara nivelul "tratamentului" unui subiect la cel de jos.... no comment !! Demagogilor antibasescu le pot spune insa , cateva lucruri... Dragii mei , voi traiti foarte , foarte rau !! Se vede de la o posta ca ceva va roade in viata !!! Ati gasit mijlocul "propice" in care sa va manifestati frustrarile ce nu va dau pace , zi si noapte !!! Mai baieti si fete , viata merge mai departe... ca voi il "inghitit" sau nu pe Presedintele vostru !! Ca flacari , ca atacuri energetice ... life go`s on !! ... Daca in strafundurile bagajului vostru de cunostinte gasiti vreodata un scop , un crez , un tel , vreo dorinta... dati-i drumul !!! Folositi-va resursele "canalizati" pe a face !! Caci aici , pe forum , pe topicul Basescu , .... cadeti mereu , mereu in derizoriu !!! Daca voi credeti ca schimbul de replici taioase la adresa celor care recunosc ca-l sustin pe Presedinte in demersurile lui viitoare , va schimba mentalitatea lor , va inselati amarnic !!! Am vazut tot felul de indivizi , mai mult sau mai putin pregatiti , mai mult sau mai putin detinatori de oarecare experienta de viata ... si sunt uluit sa constat ca un rezultat al unui scrutin politic , poate sa provoace atata durere si suferinta !!! Patetismul unor comentarii lasa de dorit !!! Dar pretentii aveti cat cuprinde !!! De ce voi , atotstiutorii valentelor umane ale unor politicieni, nu aveti pretentii si de la voi insiva ??? Eu v-as intreba doar atat , unde este capacitatea voastra de analiza ??? Unde vreti sa ajungeti "tipand " pe net ca noi , votantii lui Base am gresit ??? Sustinerea ideilor "amortite" de atata ura nu va par PARANORMALE ????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:45
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 17:06:53De la: gabigabi, la data 2010-01-19 17:04:06pe ganduri ma pune vaticanu ca nu scoate la lumina documentele sa vada odata toti crestinii cat de terminati au fost timp de 2000 de aniDe la: florinpreda999, la data 2010-01-19 16:55:27pt.gabigabi: exact cum s-a reusit propaganda prin care un copil din flori,facut de o tanara semisalbatica si analfabeta cu soldatul roman pandera sa fie considerat mantuitorul lumii si produs de sfantul duh si chiar crezi ca-i va impresiona pe toti ? eu zic ca nu ! de altfel si asa se pregateste ERA NOUA cu exact acest program : darimarea tuturor religiilor si "implementarea" altui Dumnezeu....tu nu cumva il astepti pe ala ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 17:52
De balalai , de ... "blonzi"... pamantul GEME !!!!!
Muuult mai infricosator este faptul ca incepe se geama ... si de" balalai" ( TAAAAA ) cu oarecare materie cenusie !!!Comunisti , neocomunisti , democrati , liberali , " de stanga ' , " de dreapta " .... Iata o enigma !!! Cine, ce peprezinta ??? In cine , in ce credem ??? Care , cum ne impartim ??? Alegeti o dogma , studiati-o ... faceti o analiza atenta ... si pe urma "vociferati" !!! Iar cand o sa va re-regasiti , poate o sa aveti raspunsuri si pentru sine !!! Nu vad decat incercari infantile de " combatere " de dragul de a va vedea postat mesajul... Fooooooarte interesant !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:07
ce tare esti,mai Camioneros la teorie ! voi care-l sustineti pe Basescu in actiunile lui viitoare.....pai aici este problema si de aici vine reprosul nostru : Actiunile lui ramin perpetuum viitoare ! si tu marele Analist,nu-ti dai seama de asta ,dar ne ceri noua sa analizam ! mai,fratello : omul asta Mimeaza actiunea ! mereu este ceva-cineva care-i pune bete-n roate,care nu-l lasa sa faca ce vrea el sa faca ! dati-mi si Consiliul ,s-a plins el in campania ptr realegerea sa ca Primar,ca d'aia n-am putut sa fac ce-am promis ....mai dati-mi o sansa ! si i s-a dat ! si eu,timpita de mine,i-am dat ...l-am crezut ,asa cum l-am crezut si-n 2004 ! dar cite TZEPE....nu in pta Victoriei .... iti trebuiesc tie sau romanilor,ca sa-si dea seama ca omul e un pacalici ?! cite tzepe suporti,ia zi ?
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:13
De la: camioneros70, la data 2010-01-19 17:52:41De balalai , de ... "blonzi"... pamantul GEME !!!!! esti sigur ca ai inteles,inteleptule,despre ce se discuta sau ai vrut si tu sa-ti vezi postat mesajul ?....stii,de obicei ,ce vezi la altul iti este si tie asemanator ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:26
Bai fata , mai Gabito , eu nu sunt mai destept ca tine !!!! Sunt cu muuuult . cu muuult mai prost !!!
Tu .... si inca vreo cativa postanti , politic , de renume mondial , sunteti ai mai destepti oameni ce i-a suportat planeta pe sufrsts ei , de cand exista ea !!! Eu , ca sa traiesc printre voi , am cerut voie !!! M-i s-a dat , ce-i drept , dar nu cat voua !!! O sa traiesc putin !!! Dar , spre deosebire de voi , "initiatii" planetei , o sa traiesc din plin !!! Si cand oi muri , o sa-mi rog copii sa ma treaca la rubrica - neinsemnati - !!! Gloria si nemurirea v-o las voua !!! Te rog mult nu ma mai ridica la nivelul vostru de intelectuali !! Doar tu ma cunosti , ce naibii !!! Merit eu atata efort ??? Uite , ia exemplul lui Vasile Stan ... ohh... iarta-ma , vasile ...ala ... El nici nu-mi mai citeste postarile si nici nu-mi mai raspunde !?... Eu tin cu Basescu asaaaa.... de pamflezir... !!! Si scuza-ma !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:38
cinti fals, camioneros ! si lasa falsele modestii : comenteaza postarea cealalta si la obiect ! ti-am dat unul din motivele ptr. care suntem atit de suparati pe voi dar, conf. obiceiului,ce nu-ti place,nu vezi !
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:09
Iti comentez !! Na !!
mai draguta fata , ... nu s-a uscat cerneala pe documentele punerii in functie , fie Base , fie Boc... si voi vreti rezultate ??? Pai nu va duce capusorul ala , ca luare de DECIZII ... si trebuie sa recunosti ca trebuie luate o gramada !!... dureaza . Plus ca trebuie , ca vrem sau nu , sa combatem criza economica !!! Insistenta cu care voi si altii cereti detalii exacte : cati someri , cati bani , de unde "taiati", cu cine incepeti ???? Pai trebuie analiza fratilor !! Fortati mana lui Vladescu sa va dea "in scris" ce ?? opisul in ordine alfabetica pe ministere ??? ACUM ???? Pai , scuzati-ma , lasati oamenii aia sa lucreze un timp , voi faceti-va treaba in continuare si dac vor gresi pe parcurs ii vom spanzura !! Daca vor face ca "ceva" sa se schimbe in Romania in bine va vom spanzura pe voi !!! Dar intelegeti ca sunt rezolvari ce necesita ceva timp ! Nu e nimeni Rumburack acolo sus sa intoarca inelul si sa se schimbe in "ceva" !!! Intelegi ?? Vezi ceva cu ochii mintii sau esti inca sub incidenta "puterii" flacarii mov ??? ... Si se face o analiza , draga mea , ca nu cumva "secera" reformei , sa secere tocmai pe cine nu trebuie !!! Dar in ritmul "atacurilor" de trei lei , formulate ca vai de capu` nostru , nu o sa avem timp sa vedem ca ceva , intradevar se schimba !! in bine !!!.... linga noi..... Hai pa !!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:33
De la: camioneros70, la data 2010-01-19 17:40:40Pentru dvs. etalantii de idei...huo,huo !!!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:34
De la: camioneros70, la data 2010-01-19 19:09:57Iti comentez !! Na !!huo,huo !!!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:35
De la: camioneros70, la data 2010-01-19 18:26:07Bai fata , mai Gabito , eu nu sunt mai destept ca tine !!!! Sunt cu muuuult . cu muuult mai prost !!!ce-mi plac omenii cu simtul masurii dezvoltat,HUO,HUO !!!
Albert Einstein
|
|
|
|

) cu oarecare materie cenusie !!!