Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 10:58
De la: 9am178165, la data 2010-01-22 10:51:14UITE SCUMPII MEI, CE DORESTE O CETATEANA A ACESTEI BIETE DE EA, JEFUITE TARI, GRASILOR SI SFIDATORILOR EI GUVERNANTI, CAPABILI DOAR LA PREUMBLAREA HAINELOR DE FIRMA PRIN MINISTERE, DOMNILOR MINISTRII - CUIERE AMBULANTE: DAR HALATUL!,HALATUL PE CARE-L POARTA ELENA UDREA CAT COST??????
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 11:03
De la: 9am045616, la data 2010-01-22 10:58:46De la: 9am178165, la data 2010-01-22 10:51:14UITE SCUMPII MEI, CE DORESTE O CETATEANA A ACESTEI BIETE DE EA, JEFUITE TARI, GRASILOR SI SFIDATORILOR EI GUVERNANTI, CAPABILI DOAR LA PREUMBLAREA HAINELOR DE FIRMA PRIN MINISTERE, DOMNILOR MINISTRII - CUIERE AMBULANTE: PAI ASA INVINETITA SI MUSCATA DE SOBOLANI POTI TOT UMBLA SA-I DAI JOS HALATUL, CA NU CRED CA TI-AR CADEA BINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am180747 8 mesaje Membru din: 21/01/2010 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 13:15
Incredibil dar adevãrat. Alegerile prezidenþiale au demonstrat cã bãsescu (cu "b"mic)rãspunde nevoilor a cel puþi 4 milioane de români. ªi anume nevoia de a fi pãcãliþi. O altã parte l-au votat pentru interesul personal . O altã parte din voturi au fost fraude. bãsescu nu e altceva decât un golãnaº de cartier,( vezi comportarea ºi limbajul lui) Aceasta fiind de fapt singura lui "calitate" cu care pãcãleºte românii cãrora le place sã fie pãcãliþi. Ce este cel mai rãu este faptul cã suferã ºi cei care nu se lasã pãcãliþi.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
geovoican 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 14:05
Basescu a facut un mare bine pentru mine. Si ca mine mai sunt multi, multi in tara asta.
Binele pe care ni l-a facut este urmatorul: NE-A SCAPAT DE PSD SI DE TATUCA ILICI. Sper sa reuseasca sa-si formeze un urmas care sa invinga din nou PSD peste 5 ani. Il voi sprijini si pe acesta cu toata taria asa cum am facut-o si cu Basescu. Iliescu si cu ai lui (pecristi, securisti) ne-au facut destul rau, noua, astora care am votat cu Basescu. Suntem vreo 4 millioane si ceva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 14:09
De la: geovoican, la data 2010-01-22 14:05:36Basescu a facut un mare bine pentru mine. Si ca mine mai sunt multi, multi in tara asta. Auzi, ca poate te scapa si de pensie, ca pe cei tineri i-a cadorisit cu somaje. basescu e var bun cu tatuca ilici ca a facut scoala buna securista, da` viseaza prietene, numai iti spun cotizeaza tu ca fraieru` ca pensie, ciu-ciu !!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 14:19
...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLUÞIEI române "...INCREDIBIL !...
Dacã acest gunoi uman are tupeul sã declare aºa ceva în anul de graþie 2010, ºi sã incerce "reformarea" conducerii P.S.D. prin aºezarea-n prim plan a celor ce-i credeam deja-n tomberonul istoriei (A.Nãstase, M.Mitrea, I.Iliescu, V.Surdu etc, etc) atunci populaþia româniei chiar îºi meritã soarta !... O asemenea jicnire la adresa Românilor ºi a celor peste 1600 decedaþi în Dec. "89 este INIMAGINABILà !... ALOOO !...acei ce se simt c-au contribuit din plin la acel procent de ; 49,66% ºi l-aþi votat pe Geoanã, (cel ce flatuleazã flãcãri violete, ducându-se buhul despre clasa politicã dâmboviþeanã pe tot mapamondul) n-aveþi nimic de spus, vã complaceþi în aceastã situaþie, acei indivizi ce v-au distrus de 20 de ani doreaþi sã vã conducã ?... Gãboanþo, ai votat la referendum ?...Ai votat Geoanã ?..îþi face plãcere declaraþia lui iliescu ?... Florinache... Dorineloo... Vannea... Cifra... Dinu 111... ºi toþi conþopiºtii de tip : cititorul, bordura, lasciva,....etc, etc...
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 14:37
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 14:35 Modifica Citeaza Raspunde De la: 9am178165, la data 2010-01-22 12:24:22 De la: ctitorul, la data 2010-01-22 12:20:55 Asa se creiaza legendele.Dar rezulta ca niste oameni chinuiti,amariti ,au promovat o lupta permanenta pentru independenta neamului romanesc.Ce se intimpla in prezent in Romania,cine conduce Romania ?????? In prezent, Romania este condusa de un impostor fraudulos si nelegitim si de alte neamuri proaste!!!!!!!!!!!!! Acele vremuri,acele decenii de munca si zbateri pentru independenta Romaniei ,au ajuns sa fie ponegrite de niste otrepe sociale.Ce doreste un om normal,o viata normala intr-o tara linistita,o familie ,un loc de munca corespunzator pregatirii profesionale ,o casa ,copii si sistemul de invatatura al tinerelor vlastare,posibilitatea de a merge la teatru ,circ,film sau alte distractii in timpul liber.Cu ce efort national a fost facuta industrializarea Romaniei,dotarea agriculturii cu irigatii,constructia de locuinte,pina in 1989 si ce sa ales de aceasta truda nationala dupa 1990 ? Odata cu achitarea datoriilor externe facute pentru revigorarea nivelului de trai al natiunii romane,in mesajul de anul nou ,urma sa fie anuntata etapa noua in care trebuia sa treaca Romania,dar ura pe care o exprimau SUA si URSS ul au impiedicat aceasta victorie a neamului romanesc,profitind de otrepele tradatoare ale statului roman ,au adus Romania in stadiul in care se afla astazi,o tara fara industrie,fara locuri de munca,fara agricultura,fara invatamint gratuit,fara posibilitatea tineretului de intemeiere a unei familii din lipsa de locuinte gratuite,nesiguranta zilei de miine,piata de desfacere a produselor expirate din occident,vindute la pret de lux.Cine conduce astazi ROMANIA ?/// Raporteaza abuz de limbaj Raporteaza abuz de limbaj
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 16:13
De la: mytcor, la data 2010-01-22 14:19:53...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLUÞIEI române "...INCREDIBIL !... iar te-a prins flama ? periodic faci o criza si acuzi in 4 zari pe toti ,numai pe dragul tau Base ,nu ....el e Ingerul salvator al Romaniei ! e un mare vax ! el si toata clasa politica izvorita din PCR.din care si tu ai facut parte cu siguranta ! un tovaras atit de cinstit si devotat ca tine ,nu putea sa nu ia atitudine si sa nu se implice ....esti exact acel gen de individ ce lua cuvintul pe la toate sedintele de partid ! TRAGEDIA vietii noastre este ca voi ati dat o LOVITURA DE STAT ,mascata de revolta strazii si , de 20 ani ,v-ati tot rotit cadrele in asa fel incit n-am avut alege decit dintre cite 2 lichelute : VADIM - ILIESCU ; NASTASE - BASESCU ; BASESCU - GEOANA ....asta n-a fost in prima linie ca ailalti; dar ,desi si el a supt de la aceeasi tzitza,are o gindire occidental democratica .... in toata nebunia asta ,eu si altii ca mine,am intrezarit o Speranta : IOHANNIS ! IOHANNIS ! ptr. asta am pus stampila pe Geoana : pentru IOHANNIS ! de cite ori sa va mai spunem,orbilor si spalatilor la creier ? ptr. IOHANNIS ! n-am votat REFERENDUMUL,ptr. ca nu vreau sa-i dau ocazia nesatulului ala de Putere ,sa puna de'o dictatura personala .....Voi,ati ingropat prin orbirea si slugarnicia voastra,orice sansa de a iesi cumva la lumina ! si nu-mi spune mie cum Boc a mai azvirlit niste bani pe fereastra , garantind Ford ! foarte bine ! va place ? ziceati ca-i cel mai bun ! ca vor rezolva tot : pensii nesimtite, grupuri de interese,moguli .....pina una-alta se lupta exact cu cei mai slabi si saraci - pensionarii,adica- si care nu se pot opune ! marii smenari, capusele pe bugetul tarii,economia subterana,marii evazionisti fiscali,n-au treaba.... conducatorii nostri ? sunt bine,sanatosi : ei isi acorda compensatii,prime, bonificatii,trai pe vatrai nineaca !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 16:28
De la: mytcor, la data 2010-01-22 14:19:53...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLUÞIEI române "...INCREDIBIL !...cumetre mytcor,ultimul presedinte votat de mine a fost emil constantinescu,de atunci nu mai particip la mascarade politice cu iz mafioto-religios
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 16:28
De la: gabigabi, la data 2010-01-22 16:13:02De la: mytcor, la data 2010-01-22 14:19:53...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLUÞIEI române "...INCREDIBIL !... hait ! ca i-ai zis-o ! asa mamico, sparge-l pe mohican
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 16:33
Lupul pazitorul oilor
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 16:43
De la: gabigabi, la data 2010-01-22 16:13:02De la: mytcor, la data 2010-01-22 14:19:53...INCREDIBIL !...INCREDIBIL !... iON iLISCU : " APARATUL P. C. R, motorul REVOLUÞIEI române "...INCREDIBIL !... AI VOTAT PE DRACU PT. JOHANNIS !... Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 22:57 Citeaza Raspunde De la: gabigabi, la data 2010-01-21 19:13:24 De la: 9am115016, la data 2010-01-21 13:15:47nu am nici o parere,este prea devreme,trebuie sa-i dam dreptul sa fie la guvernare cel putin 1 an pentru a ne spune parerea.cred ca este prea dur si de aceea nu prezinta credibilitate.imi aduc aminte de perioada ceausista .pacat .nu avem economisti care sa aiba un plan de iesire din criza. mai este si criza politica care este f. exagerata.crin antonescu vrea la guvernare dar cu ce noutati a spus ca vine ,de ce nu discuta cu boc,poate planul lui este mai bun sau cu geona.asa ar trebui sa fie in politica acum o alianta care sa poata scoate tara din criza.dar nu,ei se cearta ca la usa cortului pe bani pentru pensiile lor,pentru salariile lor,pentru posturile lor. este o rusine Doamne,pe ce lume traiesti ,fetito draga ? avem economisti ; avem si inst. de prognoza ! cine sa-i ia in seama ,cind " gindirea strategica" a lui Boc ii apartine lui T. Basescu ? dar cum de nu-ti dai seama ? daca nu era asa, Sefu' incerca propunerea IOHANNIS - programul Iohannis si RO avea o sansa !....de ce nu s-a vrut ? iaca asa ! Mogulul lui Mircea Geoanã - Sorin Ovidu Vîntu - ºi cel al lui Crin Antonescu - Dinu Patriciu - s-au întâlnit ieri dimineaþã chiar înainte de semnarea acordului de colaborare PSD-PNL, prin care voturile liberalilor au fost transferate prezidenþiabilului social-democrat. Patriciu, Vântu, Nãstase ºi Sorin Roºca Stãnescu, fac programul lui Johannis Teodor Meleºcanu a dat mai multe detalii. „Poziþia noastrã a fost foarte clarã: îl susþinem pe domnul Klaus Johannis ºi am discutat cu domnul Patriciu cam care ar fi perspectivele în timp, ºi mã refer aici la strategia economicã pe care trebuie sã o punem în aplicare, un program pe economic, cu mãsuri foarte urgente, cum am putea sã le adoptãm cât mai repede” Potrivit lui Meleºcanu, discuþia s-a axat pe programul de guvernare al cabinetului ce va purta numele premierului Johannis. În timp ce aceºtia îi fac programul de guvernare, iar PNL ºi PSD împart posturile din guvern, premierul Johannis îºi continuã cãlãtoria prin Europa. Gãbeloooo, atunci când ai sã gãseºti programul K.W.Johannis, te rog posteazã-l pe topic sã-l putem lectura ºi noi,...pleaseeeee!...
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:13
foarte bine ca tu esti atit de bine informat ,incit postezi pe aici tot felul de chestii de ma si mir,si nu numai eu,de unde ai anumite informatii ?! imi pare rau ca trebuie sa recunosc : n-am fost nici membru de partid, m-au "violat" ca sa ma faca utc.ista si nici cu serviciile n-am lucrat ! deci : nema informatii !
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:21
De la: gabigabi, la data 2010-01-22 17:13:49 foarte bine ca tu esti atit de bine informat ,incit postezi pe aici tot felul de chestii de ma si mir,si nu numai eu,de unde ai anumite informatii ?! imi pare rau ca trebuie sa recunosc : n-am fost nici membru de partid, m-au "violat" ca sa ma faca utc.ista si nici cu serviciile n-am lucrat ! deci : nema informatii ! ....pãi Daaaaaaa !..."nema informaþii"...dar.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:25
daca eu sunt vinovata ca votez fara a avea suficiente informatii, atunci Tu,care ai , da' votezi cum votezi,cum te numesti ?
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:28
Lucreaza la Interpol, parol!
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 17:33
nu mai zice o data,ca-ncep sa te cred....oricum,banuieli am demult !
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 18:28
Lasa ca promulg eu Legea pensiilor
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 18:54
De la: politrucul, la data 2010-01-22 18:28:21 ...mai bine ai abroga-o p-aia a pensiilor nesimþite !...ºi-a activiºtior p.c.r. !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 19:01
De la: mytcor, la data 2010-01-22 18:54:33De la: politrucul, la data 2010-01-22 18:28:21 Nu pot ca acum dupa doua mandate ,voi fi si eu nesimtit Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am180747 8 mesaje Membru din: 21/01/2010 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 21:13
Toti politicienii si guvernantii di tara asta sunt incompetenti si rau intentionati. Din cauza lor am ajuns sa traim in halul asta. Poate sa-mi spuna cineva ce e de facut pentru a inlarura aceasta stare de lucruri?
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:04
De la: politrucul, la data 2010-01-22 19:01:49De la: mytcor, la data 2010-01-22 18:54:33De la: politrucul, la data 2010-01-22 18:28:21 Mai mytcore mai, in ce palat de cristal rupt de cele lumesti, iti duci traiul?! Ce ne trombonesti aici cu pensiile nesimtite si cu activistii pcr, cati au pensii nesimtite in tara asta si cati batranei activisti pcr mai traiesc?! Revino si tu cu picioarele pe pamant si nu mai enerva oamenii care numai ei stiu cum isi duc traiul dintr-o pensie de 400 - 500 de ron si nu le mai spune ca au pensii nesimtite ca te aude Cel de Sus si ii pati ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca mie mi-ar fi pur si simplu sa le vorbesc necajitilor de pensii nesimtite!!!!!!!!!!!!! Taica-tu daca traieste cata pensie are? Vreo 20.000 ron pe luna? Pai daca huzuresti chiar asa, barem taci in pisici nu mai batjocori oamenii care numai ei stiu cum traiesc, si pe ce isi cumpara medicamente !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:17
Despre pensiile oamenilor,nu trebuie sa comentam,personal am muncit la stat pina in 1991 ,deci 27 de ani ,dar trecind pe cont propriu am cotizat in continuare la CAS,deci nimeni nu-mi poate contesta dreptul cistigat.Contestarea acestor drepturi ar putea fi fatala orcarui regim. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 00:41
De la: 9am045616, la data 2010-01-22 10:58:46cand se organizeaza marea scuipatoare sa vin si eu sa arunc o flegmã și niște muci ca tot nu am batistã.mai aduc și vreo 2 milioane de pensionari rãciți care nu au bani de medicamente.De la: 9am178165, la data 2010-01-22 10:51:14UITE SCUMPII MEI, CE DORESTE O CETATEANA A ACESTEI BIETE DE EA, JEFUITE TARI, GRASILOR SI SFIDATORILOR EI GUVERNANTI, CAPABILI DOAR LA PREUMBLAREA HAINELOR DE FIRMA PRIN MINISTERE, DOMNILOR MINISTRII - CUIERE AMBULANTE: Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:10
m-ati ucis cu " marea scuipatoare " si asta ptr. ca,inainte de dec.89, imi inchipuiam cum un sir nesfirsit de 21 mil. de romani sta la coada la scuipat Ceausescu ! si-mi faceam socoteala in cit timp terminam trebusoara asta, daca fiecaruia ii trebuia un minut-doua ca sa ajunga la tinta si sa-l scuipe !..atunci ,inchipuirea asta imi trecea de of si suparare ; credeti ca-i cazul sa reiau calculele ?
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:11
De la: gabigabi, la data 2010-01-23 07:10:00m-ati ucis cu " marea scuipatoare " si asta ptr. ca,inainte de dec.89, imi inchipuiam cum un sir nesfirsit de 21 mil. de romani sta la coada la scuipat Ceausescu ! si-mi faceam socoteala in cit timp terminam trebusoara asta, daca fiecaruia ii trebuia un minut-doua ca sa ajunga la tinta si sa-l scuipe !..atunci ,inchipuirea asta imi trecea de of si suparare ; credeti ca-i cazul sa reiau calculele ? Saru' mana! Faine fantezii, doamna Gabi!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:18
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-23 07:11:51De la: gabigabi, la data 2010-01-23 07:10:00m-ati ucis cu " marea scuipatoare " si asta ptr. ca,inainte de dec.89, imi inchipuiam cum un sir nesfirsit de 21 mil. de romani sta la coada la scuipat Ceausescu ! si-mi faceam socoteala in cit timp terminam trebusoara asta, daca fiecaruia ii trebuia un minut-doua ca sa ajunga la tinta si sa-l scuipe !..atunci ,inchipuirea asta imi trecea de of si suparare ; credeti ca-i cazul sa reiau calculele ? buna dimineata,soare chit ca ninge linistit ! asta era atunci ! mai rau este ca am inceput sa ma gindesc iar la asta....devine o fixatie si-i de rau augur !
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:30
De la: camioneros70, la data 2010-01-21 20:25:55Mytcor , tata , nu te chinui cu 9am178... , este o bugetara cu gaura fundului tuguit ca vine tavalugul si ea , o "muncitoare" pasionala in a invartii hartiile isi dete seama de situatiune ... disperarea are caile intortocheate... mai,tot stau si ma-ntreb ,ce invirteai tu pe acolo,de-ai asistat la discutia aia ?! directorul,nu erai ! adjunctul,nu ! ing. sef ? nici ! erai prea tinar ! sefu' de sindicat,nu ! ce mai ramine ? SECRETARA ! este ?
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:37
mytcore,caut postarea aia in care imi doresti sa mi se-nmoaie- zemuiasca- piftia si n-o gasesc ! tin sa-ti raportez ,sefule, c-a iesit ca la carte : limpede, tare, nici prea sarata ; nici prea usturoiata !bogata-n carnita si c'un pic de soricutz,taiat ineluse subtiri ..... am hrean proaspat ras s'un mustar picant ! maaaama, de moarte ! ...te oftici ? iti ploua-n gura ?
vino !
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:50
Ce meniu de dimineata1 Nu tii cont ca mai suntem cativa si la dieta si ne ademenesti cu piftia?
|
|
|

DAR HALATUL!,HALATUL PE CARE-L POARTA ELENA UDREA CAT COST??????
TRAGEDIA vietii noastre este ca voi ati dat o LOVITURA DE STAT ,mascata de revolta strazii si , de 20 ani ,v-ati tot rotit cadrele in asa fel incit n-am avut alege decit dintre cite 2 lichelute : VADIM - ILIESCU ; NASTASE - BASESCU ; BASESCU - GEOANA ....asta n-a fost in prima linie ca ailalti; dar ,desi si el a supt de la aceeasi tzitza,are o gindire occidental democratica .... in toata nebunia asta ,eu si altii ca mine,am intrezarit o Speranta : IOHANNIS ! IOHANNIS ! ptr. asta am pus stampila pe Geoana : pentru IOHANNIS ! de cite ori sa va mai spunem,orbilor si spalatilor la creier ? ptr. IOHANNIS ! n-am votat REFERENDUMUL,ptr. ca nu vreau sa-i dau ocazia nesatulului ala de Putere ,sa puna de'o dictatura personala .....Voi,ati ingropat prin orbirea si slugarnicia voastra,orice sansa de a iesi cumva la lumina ! si nu-mi spune mie cum Boc a mai azvirlit niste bani pe fereastra , garantind Ford ! foarte bine ! va place ? ziceati ca-i cel mai bun ! ca vor rezolva tot : pensii nesimtite, grupuri de interese,moguli .....pina una-alta se lupta exact cu cei mai slabi si saraci - pensionarii,adica- si care nu se pot opune ! marii smenari, capusele pe bugetul tarii,economia subterana,marii evazionisti fiscali,n-au treaba.... conducatorii nostri ? sunt bine,sanatosi : ei isi acorda compensatii,prime, bonificatii,trai pe vatrai nineaca !
chit ca ninge linistit ! asta era atunci ! mai rau este ca am inceput sa ma gindesc iar la asta....devine o fixatie si-i de rau augur !