back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:57

De la: mytcor, la data 2010-01-25 14:47:44
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 10:37:59
Mytcor , credeam ca , pana la urma o sa fie o combatere constructiva cu amicii astia antibase... Mi-am dat seama ca se combate cu URA , cu CUIDA , cu CONSTIINTA NEPUTINTEI.... Lamentabila CONTRA avem parte pe topicul asta...

...din păcarte, acel com. al meu ce a avut ca efect declanșarea urzicăturilor voaste, se confirmă din zi-în-zi și mai mult decât atât, observ că cei mai veemenți critici au reușit să și îl confirme pe alocuri , prin zonele esențiale.
Legislația unui stat este alcătuită-n favoarea majorității cetățenilor săi nu în defavoarea lr așa cum se practică-n Ro. sau, nu în favoarea unora și-n defavoarea altora.
P-aici legislația nu-i doar pentru căței și nici pentru smecherii ce trec pe sub , dștepții ce sar peste ea, sau pentru proștii ce dau cu capu-n dânsa, totu-i unitar și se aplică de la acel spălător de latrină și până la capetele-ncoronate.
Numai că, presiunea opiniei publice si atitudinea civică a cetățenilor, își face simțită prezența din plin fiind așezată-ntr-o legislație aproape fără cusur și-o mentalitate ce are la bază valori general umane de comportament social veritabile.

În Ro. cei ce gândesc și ar dori s-aplice așa ceva sunt încă o minoritate ce dispune momentan numai de 2 variante; să nu se implice datorită scârbei pur și simplu, sau, să părăsească țara oripilați de gradul de îndobitocire a majorității.

Priviți comentariile de pe acest topic, cu câtă îndărătnicie se comportă cei de teapa lui Dorinel, Florin, Gabi, etc, etc, pe care dacă cineva încearcă să-i convingă să-și schimbe modul de abordare a problemelor politico-socio-economice la nivel individual , ei bine, toți cei ce s-au străduit, nu reușesc să-i determine să accepte că modul lor de abordare este greșit.

Ce-i de făcut atunci când majoritarii nu vor (nu că n-ar putea) să-ți urmeze, sau să se alăture cuiva ce-i propune progresul în schimbul taclalelor și-al clefetirilor de tot felul servite ca mic dejun, prânz și cină , pe toată media românească ce propune cu totul altceva dezbaterii opiniei publice decât ceea ce ar trebui ?...B.T.~
mytcor,iar o dai in buru-buru cu mine??? spune frate ce nu-ti ajunge si incercam sa completam,credeam ca ai inceput sa gandesti constructiv,vad ca tot la demolari lucrezi,numa' bine

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:58

De la: camioneros70, la data 2010-01-25 11:07:33
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 10:48:19daca tu reusesti sa-mi dai un raspuns de bun simt la discutia despre milionul de lei si cei 60mii de verzisori,ai sefului, agonisiti din "munca lui fizica si efectiva ",eu ma declar inveninata !....da' mai intii citeste mica mea postare citata de tine ,Camionerosule si spune-mi ce-i neadevarat de acolo !

Bai Gabita o fi adevarat... Recunosc ca si eu am facut bijnita cu ajutoare in `90... Cinstit din partea voastra ar fi ( in loc sa va faceti de ras cu tratarea astor subiecte...) , sa vedeti atent de ce JAF NATIONAL se face vinovat Basescu ... Sa vedeti CONCRET - DE CE CRIME IL FACEM VINOVAT PE OMUL ASTA ?????
Acuzatii de care unuia sa-i fie rusine sa candidaze ...
...Ce stiu sigur este cu NU aveti nimic concret sau nimic DEVASTATOR contra lui...
Asa pe " lai-lai-uri" si pe prezumtii ... hai s-o lasam balta !

Dar de la scandalul `322 , am vazut cu totii , ca clicile comuniste cu f.f. mari interese de afaceri ( sau , pe intelesul lui Dorinel , interese de grup...) ... Eu unul am interles atunci ca , sa spunem cariera politica a lui basescu s-a terminat !! Nu poti sa te pui cu "CARACATITA" si sa scapi...Ei uite ca el , Basescu , un om ambitios , s-a incrancenat in ideea de a combate...

Eu sunt cu el si voi fi mereu , pentru MARELE SPIRIT de care da dovada ..

Ca voi NU VRETI SA RECUNOASTETI asta ... n-o sa moara nimeni... Ca voi o tineti sus si tare anti , huo , jos basescu ... va aduc aminte ca e democratie si libertate de exprimare...

Ca intelegem diferit lucrurile ... asa e natura umana...Fiecare in felul nostru suntem unici...

nici pe asta cred ca n-ai vazut-o !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:01

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 11:24:14multumesc ptr. sinceritate,macar ! dar, recunoscind ca ai facut bijnita cu ajutoarele, in '90 , s-a incheiat discutia mea cu tine ! "Marele Spirit "al lui Basescu este si al tau si,iarta-ma , cind am iesit in strada Atunci, eram gata sa-mi dau si viata ptr. poporul asta si binele lui.....tu ,ca si el, faceati B JNITA ! ....nu mai e nimic de comentat : corb la corb nu-si scoate ochii ,iar eu doresc sa scapam de Corbi ....tragic!

asta nu te-a impresionat !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:03

De la: camioneros70, la data 2010-01-25 11:45:00gabi , nu fi gasculita.....

Si tu si eu venim dintr-un mediu comunist de "afaceri" !!!!! Ce dracului numai eu o faceam sau basescu ???????????????
Treziti-va dracului odata din amorteala !!!!
Pe vremea aia daca nu " completai"ceva din fabrica nu era bine... DAAAA!!! Nu toata lumea !!! Dar , daca ai muncit pe vremea lui "Ceasca" , imposibil sa nu-i cunosti pe aia cu blugii , pe aia cu scule , pe aia cu tigari fine , pe aia cu adidasi , pe aia cu cafea, pe aia cu geci , pe aia cu.... s.a.m.d. ....
Pai fir-ar mamA lor a dracului , alora care nu recunosc ca asa era viata !!!

AI DRACULUI , TOTI VA FACETI CA ATI UITAT ACUMA !!! TOTI POZATI IN FECIOARA SI FECIORU` !!!

Veneam dintr-un sistem oprimant , cu lipsuri imense in necesitatile vieii de zi cu zi !!!

ASTA NU E O ACUZA !!! ASA ERA VIATA ... SI PUNCT !!!

Nu va mai dati rotunzi , voi astia de ati trait vremurile acelea , ca nu va sta bine....Spaga , pe vremea aia era si o forma de "lupta" contra regimului , era o forma de exprimare a neputintei, a constrangerii , a interdictiilor....

ASTA NU E O ACUZA !!! ASTA ESTE UN MOD DE VIATA !!!!

SI HAI CA MA PLICTISITI DRACULUI CU SUBIECTE DE DEZBATERE NEINTERESANTE , DIN CARE VOI ...CA ANTENA 3 SI IREALITATEA ... LE DATI ASA O IMPORTNTA CRUCIALA....

PROMIT SOLEMN CA NU MAI POSTEZ NIMIC PE SUBIECTUL BASESCU !!!

iar cu asta esti de acord ,este ? si atunci, despre ce discutam ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:04

De la: florinpreda999, la data 2010-01-25 14:57:47
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 10:37:59
Mytcor , credeam ca , pana la urma o sa fie o combatere constructiva cu amicii astia antibase... Mi-am dat seama ca se combate cu URA , cu CUIDA , cu CONSTIINTA NEPUTINTEI.... Lamentabila CONTRA avem parte pe topicul asta...

...din păcarte, acel com. al meu ce a avut ca efect declanșarea urzicăturilor voaste, se confirmă din zi-în-zi și mai mult decât atât, observ că cei mai veemenți critici au reușit să și îl confirme pe alocuri , prin zonele esențiale.
Legislația unui stat este alcătuită-n favoarea majorității cetățenilor săi nu în defavoarea lr așa cum se practică-n Ro. sau, nu în favoarea unora și-n defavoarea altora.
P-aici legislația nu-i doar pentru căței și nici pentru smecherii ce trec pe sub , dștepții ce sar peste ea, sau pentru proștii ce dau cu capu-n dânsa, totu-i unitar și se aplică de la acel spălător de latrină și până la capetele-ncoronate.
Numai că, presiunea opiniei publice si atitudinea civică a cetățenilor, își face simțită prezența din plin fiind așezată-ntr-o legislație aproape fără cusur și-o mentalitate ce are la bază valori general umane de comportament social veritabile.

În Ro. cei ce gândesc și ar dori s-aplice așa ceva sunt încă o minoritate ce dispune momentan numai de 2 variante; să nu se implice datorită scârbei pur și simplu, sau, să părăsească țara oripilați de gradul de îndobitocire a majorității.

Priviți comentariile de pe acest topic, cu câtă îndărătnicie se comportă cei de teapa lui Dorinel, Florin, Gabi, etc, etc, pe care dacă cineva încearcă să-i convingă să-și schimbe modul de abordare a problemelor politico-socio-economice la nivel individual , ei bine, toți cei ce s-au străduit, nu reușesc să-i determine să accepte că modul lor de abordare este greșit.

Ce-i de făcut atunci când majoritarii nu vor (nu că n-ar putea) să-ți urmeze, sau să se alăture cuiva ce-i propune progresul în schimbul taclalelor și-al clefetirilor de tot felul servite ca mic dejun, prânz și cină , pe toată media românească ce propune cu totul altceva dezbaterii opiniei publice decât ceea ce ar trebui ?...B.T.~
mytcor,iar o dai in buru-buru cu mine??? spune frate ce nu-ti ajunge si incercam sa completam,credeam ca ai inceput sa gandesti constructiv,vad ca tot la demolari lucrezi,numa' bine

Florinache, tu ești un caz special, mă scuzi că te-am intodus în mulțime, cât despre demolări prin implozie, nici dracu' nu te-ntrece așa că....vorbești de funie-n casa spânzuratului, nu crezi ?..

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:06

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 12:00:54

Si tu si eu venim dintr-un mediu comunist de "afaceri" !!!!! Ce dracului numai eu o faceam sau basescu ???????????????
Pe vremea aia daca nu " completai"ceva din fabrica nu era bine... DAAAA!!! Nu toata lumea !!! Dar , daca ai muncit pe vremea lui "Ceasca" , imposibil sa nu-i cunosti pe aia cu blugii , pe aia cu scule , pe aia cu tigari fine , pe aia cu adidasi , pe aia cu cafea, pe aia cu geci , pe aia cu.... s.a.m.d. ....

AI DRACULUI , TOTI VA FACETI CA ATI UITAT ACUMA !!! TOTI POZATI IN FECIOARA SI FECIORU` !!!

Veneam dintr-un sistem oprimant , cu lipsuri imense in necesitatile vieii de zi cu zi !!!

Nu va mai dati rotunzi , voi astia de ati trait vremurile acelea , ca nu va sta bine....Spaga , pe vremea aia era si o forma de "lupta" contra regimului , era o forma de exprimare a neputintei, a constrangerii , a interdictiilor....

SI HAI CA MA PLICTISITI DRACULUI CU SUBIECTE DE DEZBATERE NEINTERESANTE , DIN CARE VOI ...CA ANTENA 3 SI IREALITATEA ... LE DATI ASA O IMPORTNTA CRUCIALA....

NU -I ADEVARAT ! e scuza ta si a lui si tuturor profitorilor ! SINGURUL FEL IN CARE PUTEAI SA REZISTI ,era sa REFUZI SA FII CA EI ! .....in sfirsit ,am inteles de ce s-a intimplat tot ce s-a-ntimplat in tara ,asa : MODUL DE VIATA expus de tine ! si de ce nu mai avem nici-o iesire ! intrebarea care se pune,vine pe nesimtite, iata : pai,daca asa Suntem, care Iesire ? din ce Iesire ? pe cine intereseaza aceasta Iesire ,inafara de citeva gisculite si niscaiva fraieri care mai cred ca VIATA NU SE MERITA A FI TRAITA ALTFEL, DECIT ONORABIL ? multumesc de lamurire !

din pct. meu de vedere si tu @mytcore esti unul din Corbii de care citiva lunatici si visatori au crezut ca pot sa scape aceasta tara ,atunci in ' 89 ! recunosc un singur lucru : ne-am inselat,caci voi sunteti mai multi decit acei citiva !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:12

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 15:06:58
din pct. meu de vedere si tu @mytcore esti unul din Corbii de care citiva lunatici si visatori au crezut ca pot sa scape aceasta tara ,atunci in ' 89 ! recunosc un singur lucru : ne-am inselat,caci voi sunteti mai multi decit acei citiva !

acuratețea citării lasă de dorit.

Greșești profund.

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:17

De la: mytcor, la data 2010-01-25 15:12:12
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 15:06:58

acuratețea citării lasă de dorit.

Greșești profund.

Nu va mai certati! Politicienii braveaza ca le dati atentie !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:28

gresesc profund ?! GRESESC PROFUND ? pai daca le tii partea si te aliezi cu corbii ,care au ciugulit oricind si de oriunde si MODUL LOR DE VIATA era sa nu lase nimic din ce putea fi praduit, cum gresesc eu profund ? mai spun o data : CRIZA MORALA e cea care ne doboara....ca foame ne-a mai fost si frig si intuneric in case ! ne doboara ca aceleasi japite umane sunt cele care ne conduc si dupa 20 ani si " modul de viata" descris de camioneros este in singele nostru si-n mintea noastra...e plaga ce ne maninca pe dinauntrul fiintei nationale ! si cind ne alegem conducatorii ni-i alegem in conf. cu modul asta de a gindi si a aprecia valorile morale ! care va sa zica noi nu mai avem printzipuri si ce e negru zicem ca-i alb ; alegem un om diabolic,crezind ca-i mesia !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:41

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 15:28:41 gresesc profund ?! GRESESC PROFUND ? pai daca le tii partea si te aliezi cu corbii ,care au ciugulit oricind si de oriunde si MODUL LOR DE VIATA era sa nu lase nimic din ce putea fi praduit, cum gresesc eu profund ? mai spun o data : CRIZA MORALA e cea care ne doboara....ca foame ne-a mai fost si frig si intuneric in case ! ne doboara ca aceleasi japite umane sunt cele care ne conduc si dupa 20 ani si " modul de viata" descris de camioneros este in singele nostru si-n mintea noastra...e plaga ce ne maninca pe dinauntrul fiintei nationale ! si cind ne alegem conducatorii ni-i alegem in conf. cu modul asta de a gindi si a aprecia valorile morale ! care va sa zica noi nu mai avem printzipuri si ce e negru zicem ca-i alb ; alegem un om diabolic,crezind ca-i mesia !

ai avut alternativă electorală.

Remus Cernea
Eduard Manole
etc...

tu pe cine-ai votat?...p-aceeași !..Geoană, Crin, Băsescu ,așa-i ?...

deci: doreai cumva să schimbi un chior hoț, cu-n măscărici prostănac !...și-acum ce să-ți fac ?!...

Voi doriți schimbare, sau doar satisfacerea orgoliilor de mentalitate strict personală ?..

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:51

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 15:03:01

iar cu asta esti de acord ,este ? si atunci, despre ce discutam ?
pai sinbad pletosu' a promis ca-si da demisia,iar dupa cinci minute se intreba singur cand a spus el asa ceva

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 15:56

am avut un Boc turcesc,asta am avut !

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:59

Mai fratilor,hai sa 'ngopam securea razboiului,am eu o solutie sa le facem la politicieni in necaz,sa le demonstram ca sint inutili si ca noua nu ne pasa,dar trebuie sa abandonati acest topic fara importanta.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:08

Interersant mod de arunca cu petarde demagogice de doi bani a acestui ''camionagiu''. Mai mult, pretinde ca este si educat.
Pai bine mai omule, cum poti tu pretinde cuiva sa fie de acord cu ideile tale, asa cum le tot etalezi p'aci, cand tu n'ai pic de bunavointa sa le motivezi (daca se poate ... fara vorbe, vorbe ... si iar vorbe ! )....? Asta numesti tu educatie ?
Ti-am sugerat eu vreodata ca ... doar ASA ... si NUMAI ASA ... stau lucrurile ? Bat zurgalaii p'aci ca unii au batista pi' ochii si vad precum calul ? Nici nu-mi permit asa ceva ... si asta tine de acele bune maniere, care vin tot din educatie ...
Inca mai insisti cu non-activismul tovarasului Traian Basescu ? Tu te auzi ce spui ? Chiar vrei sa rada - acum lasand gluma la o parte - toti de tine cu o asemenea afirmatie, chiar si din randul celor ce'l sustin pe tovarasul Base ? Te rog sa cobori cu picioarele pe pamant si mai lasa naibi bata aia ... N'o mai zgudura de toti pereti !
Dar fie, sa lasam trecutul de AUR a tovarasului Basescu ...
Dupa '90 ce mama masii a facut de tot incerci sa mi'l bagi pe gat mie si multor altora ? Ce merite deosebite are pe care noi refuzam sa le vedem si sa le recunoastem ?
A stat sub basca comunista lui Ilici ? Da ! Acum il scuipa in cap ? Da ! - Cum se numeste asta ?
A facut parte din FSN ? Da ! A pus umarul alaturi de toti cei care dupa '90 au furat ca'n codru in tara asta ? A coabitat cu ei ? Da !
A instarinat flota comerciala a Romaniei impreuna cu alti ''camarazi'' si dupa ... ''afara ploua !" ...? Da ! A acționat in diverse moduri care au starnit nemultumiri în randul clasei politice si a societatii romane, mai putin in randurile PDL-ului ? Da !
Are derbedei si mafioti politici in randurile PDL-ului ? Da !
A dat cu unul dintre ei de pamant pana acum ? Nu ! Mai mult, desi toata media vuieste de matraplazacurile lui Videanu si Lenutei ... in noul guvern sunt in prima linie ! ! !
A incalcat constitutia dupa bunul lui plac ? Da !
Si-a tras o viluta in Mihaileanu la un pret de cacao in calitate de primar ? Da !
---------------------------------------------------------------- si multe ... multe alte gainari nedemne de un presedinte ce se pretinde un reformator .... !
Imi ceri mie sa am incredere intr-un asemenea exemplar de .... guineeea ?
Imi rezerv dreptul sa-l dau dracului si sa spun raspicat : Traian Basescu nu este presedintele meu !
Nici nu vad cum ar putea fi un asemenea specimen politic ... suflul schimbarii acestei tarisoare, indiferent ca se numeste azi se numeste Basescu si maine, oricine altcineva ... !
In concluzie: .... intelegi ce vrei mataluta ! Pe mine ma dor timpanele de la zgarieturile placii reformei promovata de PDL si tovarasul Basescu !

PS: Lupul isi schimba parul dar naravul ba ! ... sau daca nu intelegi : "Năravul din fire n-are lecuire" ...
Naravul in acest caz are un nume : comunismul .... sau mai rau, modul in care s-a inteles in Romania comunismul ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:23

mai posteaza o data @camioneros,daca tu esti cel care vrei sa dai o explicatie ! Nu apare decit in fereastra cu stiri de pe forum !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:23

Am scris un pomelnic intreg si nu a aparut ... Poate asta este politica 9am , poate sunt probleme"tehnice"... Am scris un pomelnic intreg raspunzandu-i gabitei ... Nu mai am concentrarea necesara sa mai scriu inca o data... M-am cam plictisit de cate ori am scris ceva , ceva "voluminos" ... si nu a aparut... Ma retrag , din acest forum , macar o perioada ... promit sa va citesc postarile , in masura timpului meu... De raspuns , Gabi , Dorinel... nu prea...Nu am ce !! Voi doi le stiti deja pe toate !!! Asa ca , sa nu va jignesc in amor ... nu mai postez... Nu cred ca o sa faca cineva vreo criza si sa se imbolnaveasca de deces pentru asta...:)

Hasta la vista !!

PS. Mytcor , nu lasa-te frate , tu ai cu ce !!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:28

De la: camioneros70, la data 2010-01-25 18:23:13Am scris un pomelnic intreg si nu a aparut ... Poate asta este politica 9am , poate sunt probleme"tehnice"... Am scris un pomelnic intreg raspunzandu-i gabitei ... Nu mai am concentrarea necesara sa mai scriu inca o data... M-am cam plictisit de cate ori am scris ceva , ceva "voluminos" ... si nu a aparut... Ma retrag , din acest forum , macar o perioada ... promit sa va citesc postarile , in masura timpului meu... De raspuns , Gabi , Dorinel... nu prea...Nu am ce !! Voi doi le stiti deja pe toate !!! Asa ca , sa nu va jignesc in amor ... nu mai postez... Nu cred ca o sa faca cineva vreo criza si sa se imbolnaveasca de deces pentru asta...:)

Hasta la vista !!

hai,n-o mai face pe modestu' ca si tu ai cu ce,dar nu mai umbla cu vrajeli ....daca vreti sa discutati serios despre ce ni se-ntimpla,eu tot am spus ba una ba alta,dar voua vi s-au parut a fi neinsemnate !
si nu te mai izmeni : mie mi-a disparut topicul cu totul si trebuie ori sa urmaresc cine ce posteaza in leg.cu subiectul,ori sa dau click pe forum-politica si sa intru pe el !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:29

De la: camioneros70, la data 2010-01-25 18:23:13
Hasta la vista !!

Hasta la vista ... si harakiri ... dragul meu combatant !

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:30

De la: camioneros70, la data 2010-01-25 18:23:13Am scris un pomelnic intreg si nu a aparut ... Poate asta este politica 9am , poate sunt probleme"tehnice"... Am scris un pomelnic intreg raspunzandu-i gabitei ... Nu mai am concentrarea necesara sa mai scriu inca o data... M-am cam plictisit de cate ori am scris ceva , ceva "voluminos" ... si nu a aparut... Ma retrag , din acest forum , macar o perioada ... promit sa va citesc postarile , in masura timpului meu... De raspuns , Gabi , Dorinel... nu prea...Nu am ce !! Voi doi le stiti deja pe toate !!! Asa ca , sa nu va jignesc in amor ... nu mai postez... Nu cred ca o sa faca cineva vreo criza si sa se imbolnaveasca de deces pentru asta...:)

Hasta la vista !!

Picard ne-a parasit, pleaca si camioneros, oare nu va fi plictisitor? Cei ce nu sunt de parere cu noi, nu sunt dusmanii nostri ci doar parteneri de discutie _ar trebui sa intelegem asta.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:57

De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 18:30:09

Hasta la vista !!

Picard ne-a parasit, pleaca si camioneros, oare nu va fi plictisitor? Cei ce nu sunt de parere cu noi, nu sunt dusmanii nostri ci doar parteneri de discutie _ar trebui sa intelegem asta.

pai rodik,tocmai ca sa nu abandoneze,i-am spus si eu ca face pe modestu si nu-i cazul,caci are cu ce sa scrie : are si verb ,are si nerv, dar sa nu umble la vrajeala de adormit copiii !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 19:36

Pentru inceput, am sa fac o plecaciune adanca in fata modului in care privesti tu problemele politico-socio-economice ... la nivel individual ....
_________________________________ Mai, mai, sa nu-mi rup genunchii ...!
Pai bine domn Mytcor, tot -... pe loc ... pe loc ... pe Boc ...- cu aceiasi golani si mafioti politici ne intoxici ca trebuie sa facem schimbarea ? Cu aceiasi care au pus umarul la injosirea acestei tari si au furat ca'n codru avutia nationala ? In continuare cu tovarasii Basescu si Boc ?!!
Cum as putea sa fac abstracție de aceste doua caricaturi politice autohtone, sa ma fac ca ploua, si sa incerc la nivel individual .... sa ma imbat cu apa rece ?!
Stii ceva ... ?!!! Ramai tu cu ei, cu iluzia reformei promovata de tovarasul Basescu , si eu .... cu o bere neagra ! Mi-e sila de toata cloaca asta politica !

PS. Nu-mi plac naivii ...si mai mult, pe cei ce au potential intelectual !

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 21:57

Nevasta politicianului cu nume de floare calca in strachini:
www.soros.ro/ro/comunicate_detaliu.php?comunicat=112

''Scrisoare deschisa adresata Partidul National Liberal

Scrisoare deschisa adresata Biroului Politic Central al Partidului National Liberal

Domnului Crin Antonescu, Presedintele Partidului National Liberal

Bucuresti, 25 ianuarie 2010

Stimate domnule Crin Antonescu,
Stimati membri ai Biroului Politic Central,

Va scriem pentru a va semnala o situatie cel putin ingrijoratoare privind activitatea europarlamentarilor liberali.

Ni s-a adus la cunostinta ca maine, 26 ianuarie 2010, europarlamentarul european Adina Valean organizeaza o dezbatere in favoarea proiectului minier Rosia Montana in cadrul careia actorii principali vor fi reprezentantii companiei Rosia Montana Gold Corporation.
De asemenea, se pare ca aceasta dezbatere a fost organizata contrar bunelor proceduri de informare ale grupului parlamentar european din care doamna Adina Valean face parte, precum si intr-o de neegalat lipsa de transparenta fata de publicul din Romania, avand in vedere faptul ca nicio informare privind aceasta activitate a doamnei europarlamentar nu a fost transmisa catre mass-media romanesti.

Cunoasteti, suntem siguri, controversele privind respectarea principiilor statului de drept in cazul Rosia Montana, semnalate atat de reprezentantii comunitatii locale din Rosia Montana, precum si de sute de voci ale societatii civile care s-au alaturat comunitatii.
Prin prisma acestor controverse, suntem siderati de lipsa de transparenta dovedita de europarlamentul PNL Adina Valean in organizarea acestei dezbateri la care nu a fost invitata nici macar o voce critica la adresa proiectului minier propus de Gabriel Resources pentru Rosia Montana. Va reamintim ca printre aceste voci critice se afla zeci de organizatii neguvenamentale, Biserica Ortodoxa Romana, Academia Romana si peste 1.000 de oameni si institutii de cultura din Romania si din strainatate.

Fundatia Soros Romania constata cu deosebita amaraciune ca lipsa de transparenta pe care o reprosa statului roman in ceea ce priveste proiectul minier Rosia Montana este o boala care se intinde inclusiv peste „revolutia bunului simt” pe care ati ales sa o aduceti in politica romaneasca. Suntem indignati si revoltati in fata generalizarii unor practici evident contrare bunului simt chiar in cadrul partidului care si-a propus sa faca o altfel de politica.

Va reamintim ca cei 2 milioane de romani care v-au votat in decembrie 2009 au votat transparenta decizionala si respectul legii si statului de drept, nu apararea intereselor economice private in detrimentul intereselor comunitatii.

Inca increzatori in „revolutia bunului simt”,

Gabriel Petrescu,
Director Executiv''

Borbely, referitor la proiectul Rosia Montana, a comentat:'sa mai vedem'. De asta am plans dupa Korodi, care era ferm contra.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:06

De la: Dorinel, la data 2010-01-25 19:36:36
Pentru inceput, am sa fac o plecaciune adanca in fata modului in care privesti tu problemele politico-socio-economice ... la nivel individual ....
Pai bine domn Mytcor, tot -... pe loc ... pe loc ... pe Boc ...- cu aceiasi golani si mafioti politici ne intoxici ca trebuie sa facem schimbarea ? Cu aceiasi care au pus umarul la injosirea acestei tari si au furat ca'n codru avutia nationala ? In continuare cu tovarasii Basescu si Boc ?!!
Cum as putea sa fac abstracție de aceste doua caricaturi politice autohtone, sa ma fac ca ploua, si sa incerc la nivel individual .... sa ma imbat cu apa rece ?!
Stii ceva ... ?!!! Ramai tu cu ei, cu iluzia reformei promovata de tovarasul Basescu , si eu .... cu o bere neagra ! Mi-e sila de toata cloaca asta politica !

Ia spune-ne si noua ce a furat domnul Boc!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 07:52

De la: click_cont, la data 2010-01-25 22:06:20
De la: Dorinel, la data 2010-01-25 19:36:36

Ia spune-ne si noua ce a furat domnul Boc!!!

Pai scumpo, nu a furat direct boc, ca el nu e capabil sa ia vreo decizie neavand autonomie de gandire, e un cyborg, s-a furat prin boc, de cine?!
Binenteles de fraudulosul vostru de la Cotroceni care fura si puii de sub closca asa e de experimentat!!!!!!!!!!!!!!
Si hai mai las-o cu ofensarea ca doar nu-i avea pretentia ca si camioneros sa iti imbratisam pe loc opiniile portocalii si sa ne manifestam iubirea pentru impostorul de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!
Pur si simplu iti repet ca individul merita anibuni de temnita grea.
Ce zici, ti-am dat destul ca sa te simti ofensata, doamne?!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 11:21

Bun ...
A furat Basescu ...
Sa zicem ca e asa cum spuneti voi ...
Ca fura si puii de sub closca ...
Sa zicem si ca Boc nu-a furat pentru ca nu stie sa fure, ca e cuborg sau ce vreti voi ...
Buuuun ...
Care ar fi fost alternativa ?
Sa zicem ca iesea Geoana ...
Goana era un fel de ... Boc.. El nu fura !
Si nici Crin !
Perfect.
Am fi avut niste ingerasi neprihaniti in fruntea tarii ..
Excelent !
Dar Patriciu ?
Dar Vantu ?
Dar Nastase ?
Dar Hrebe ?
Dar Vanghelie ?
Ahaha ... cati ar mai fi de insirat ...
Ce credeti voi, anti-Basescienii ca ar fi facut astia ?
Va mai amintiti ce AU FACUT cand aveau puterea discretionara ?
Ziceti ca Basescu e tiran, pervers si nu mai stiu cum ...
Va mai amintiti cum era perceput Nastase, si de omul simplu si de cei din PSD ?
Dar PSD-ul ? Prin 2004 ...
Ce credeti voi ca ar fi facut un guvern PSD+PNL+UDMR acum, in situatia asta de criza ?
N-ar fi mai dat bugetarii afara cum s-au angajat fata de FMI si UE ?
Ar fi marit pensiile si alocatiile ?
Ar fi redus impozitele ? Contributiile ?
Ce credeti voi ca ar fi facut astia de-i tot laudati pe cale de consecinta cand il injurati cu atata patos pe Basescu ?
Ia, sa va vad ...
Zi, Cotoroanto, dragalasa !
Hai !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 13:12

De la: mytcor, la data 2010-01-25 15:41:24
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 15:28:41 gresesc profund ?! GRESESC PROFUND ? pai daca le tii partea si te aliezi cu corbii ,care au ciugulit oricind si de oriunde si MODUL LOR DE VIATA era sa nu lase nimic din ce putea fi praduit, cum gresesc eu profund ? mai spun o data : CRIZA MORALA e cea care ne doboara....ca foame ne-a mai fost si frig si intuneric in case ! ne doboara ca aceleasi japite umane sunt cele care ne conduc si dupa 20 ani si " modul de viata" descris de camioneros este in singele nostru si-n mintea noastra...e plaga ce ne maninca pe dinauntrul fiintei nationale ! si cind ne alegem conducatorii ni-i alegem in conf. cu modul asta de a gindi si a aprecia valorile morale ! care va sa zica noi nu mai avem printzipuri si ce e negru zicem ca-i alb ; alegem un om diabolic,crezind ca-i mesia !

Remus Cernea
Eduard Manole
etc...

deci: doreai cumva să schimbi un chior hoț, cu-n măscărici prostănac !...și-acum ce să-ți fac ?!...

Voi doriți schimbare, sau doar satisfacerea orgoliilor de mentalitate strict personală ?..

remus cernea, eduard manole...doi cretini....

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 13:24

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 13:12:25

Remus Cernea
Eduard Manole
etc...

Mai bine il votam pe Kelemen Hunor, nu???

Surprinzator, a vorbit cel mai corect romaneste dintre toti.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 13:35

De la: xzy, la data 2010-01-26 13:24:01
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 13:12:25

Remus Cernea
Eduard Manole
etc...

Da, si eu am observat la ungurii care vorbesc romaneste, ca vorbesc romaneste mai corect decat multi romani ...

Remus Cernea si Manole asta nu mi s-au parut chiar niste cretini ...
Problema cu ei a fost ca n-au prea convins pe mai nimeni.
Nici prin vest povestea asta cu ecologia nu are cine stie ce succes.
Cine e ecologist ar trebui sa stea in colibe de panat si lemn, sa nu foloseasca produsele petroliere, tehnologia moderna creata cu consumuri de resurse poluante ... multe de genul asta, pentru ca altmiinteri ar fi ... demagogi. Ceea ce cam si sunt.
Cam ca popii. Vorbesc despre umilinta si simplitate si-l au ca model pe Isus, dar poarta vesminte aurite si slujesc in altare cu icoane aurite si-si impodobesc bisericile cu lucruri materiale scumpe.
Adica exact ce Isus, n-a propovaduit.... n-a purtat ... n-a facut.

Mai bine il votam pe Kelemen Hunor, nu???

Surprinzator, a vorbit cel mai corect romaneste dintre toti.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 13:43

De la: Silviu, la data 2010-01-26 11:21:02Bun ...
A furat Basescu ...
Sa zicem si ca Boc nu-a furat pentru ca nu stie sa fure, ca e cuborg sau ce vreti voi ...
Buuuun ...
Si nici Crin !
Perfect.
Excelent !
Dar Patriciu ?
Dar Vantu ?
Dar Nastase ?
Dar Hrebe ?
Dar Vanghelie ?
Ce credeti voi ca ar fi facut un guvern PSD+PNL+UDMR acum, in situatia asta de criza ?
Ce credeti voi ca ar fi facut astia de-i tot laudati pe cale de consecinta cand il injurati cu atata patos pe Basescu ?
Ia, sa va vad ...
Hai !

Te afli in eroare !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu faceam comparatii intre CANDIDATI !!!!!!!!!!!
Iar candidati au fost dl. Antonescu, Geoana si cu fraudulosul, si nu Patriciu, Vantu, Nastase, Hrebe, Vanghelie !!!!!!!!!!!!!
Daca fraudulosul vostru e un infractor, nu considerati ca toti sunt la fel, nicidecum !!!!!!!!!!!!!
Priceput companero, cine au fost candidatii?! Sa m-apuc si eu sa-l compar pe dl. Antonescu cu Berceanu, Videanu, Blaga si altii? Pai nu, ca nu e normal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si stiu ca va doare, but, Dl Antonescu si Geoana sunt niste oameni principiali, au cuvant de onoare, au credibilitate deoarece sunt niste oameni corecti, sorry dar nu te poti prostitua si apoi sa te pretinzi fecioara, drumul pe care l-ai ales te defineste ca om.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 13:56

De la: 9am178165, la data 2010-01-26 13:43:36
De la: Silviu, la data 2010-01-26 11:21:02Bun ...
A furat Basescu ...
Buuuun ...
Si nici Crin !
Perfect.
Excelent !
Dar Patriciu ?
Dar Vantu ?
Dar Nastase ?
Dar Hrebe ?
Dar Vanghelie ?
Ia, sa va vad ...
Hai !

Te afli in eroare !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu faceam comparatii intre CANDIDATI !!!!!!!!!!!
Iar candidati au fost dl. Antonescu, Geoana si cu fraudulosul, si nu Patriciu, Vantu, Nastase, Hrebe, Vanghelie !!!!!!!!!!!!!
Daca fraudulosul vostru e un infractor, nu considerati ca toti sunt la fel, nicidecum !!!!!!!!!!!!!
Priceput companero, cine au fost candidatii?! Sa m-apuc si eu sa-l compar pe dl. Antonescu cu Berceanu, Videanu, Blaga si altii? Pai nu, ca nu e normal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si stiu ca va doare, but, Dl Antonescu si Geoana sunt niste oameni principiali, au cuvant de onoare, au credibilitate deoarece sunt niste oameni corecti, sorry dar nu te poti prostitua si apoi sa te pretinzi fecioara, drumul pe care l-ai ales te defineste ca om.

Si fii sigur ca un guvern PNL+PSD ar fi gasit solutii mult mai pragmatice si mai civilizate decat sa condamne populatia la foamete, nu s-ar fi ajuns la atatea disponibilizari, punctul de pensie s-ar fi marit usor, primeam cei 2% pentru inflatie la salariu, s-ar fi aplicat si la noi ca stat membru UE acordarea ingrijirii copilului noi-nascut sanatos pana la 3 ani cu plata de 85% din salariu, asa cum se procedeaza in toate statele membre UE, numai la noi sa practica ciupitul din amaratele de salarii!!!
Si se pastra impozitul de 3% pe venit pentru microintrepprinderi, asa ciu-ciu, voi si numai voi nu veti incasa nici cat se incasa inainte pentru ca se va face evaziune fiscala, si tot voi veti pierde prin masura asta fara scaun la cap.
V-ati dovedit haini frate prin bugetul pe 2010!!!!!!!!!!
Te miri ca nu pot sa va respect fraudulosul de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar spune-mi cum nu i-a fost rusine obrazului sa-si majoreze bugetul pentru Cotroceni cu 40%, el nu e in criza? El nu trebuie sa faca sacrificiile pe care le cere natiunii, mie treaba asta mi se pare de un cinism si de o nerusinare strigatoare la cer!!!!!!!!!!!!
Dar pe parlamentari ii vede, ca, vezi Doamne, cheltuiesc prea mult, stii ce, i-a sa returneze la buget o parte din banii primiti pentru Cotroceni si apoi mai vorbim!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca sa nu incerce nimeni sa-l disculpe pe impostor ca de fundul lui a avut grija, cetatenii sa crape!!!!!!!!!!!

Pagini: << 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: