Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:48
daca tu reusesti sa-mi dai un raspuns de bun simt la discutia despre milionul de lei si cei 60mii de verzisori,ai sefului, agonisiti din "munca lui fizica si efectiva ",eu ma declar inveninata !....da' mai intii citeste mica mea postare citata de tine ,Camionerosule si spune-mi ce-i neadevarat de acolo !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:07
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 10:48:19daca tu reusesti sa-mi dai un raspuns de bun simt la discutia despre milionul de lei si cei 60mii de verzisori,ai sefului, agonisiti din "munca lui fizica si efectiva ",eu ma declar inveninata !....da' mai intii citeste mica mea postare citata de tine ,Camionerosule si spune-mi ce-i neadevarat de acolo ! Bai Gabita o fi adevarat... Recunosc ca si eu am facut bijnita cu ajutoare in `90... Cinstit din partea voastra ar fi ( in loc sa va faceti de ras cu tratarea astor subiecte...) , sa vedeti atent de ce JAF NATIONAL se face vinovat Basescu ... Sa vedeti CONCRET - DE CE CRIME IL FACEM VINOVAT PE OMUL ASTA ????? Acuzatii de care unuia sa-i fie rusine sa candidaze ... ...Ce stiu sigur este cu NU aveti nimic concret sau nimic DEVASTATOR contra lui... Asa pe " lai-lai-uri" si pe prezumtii ... hai s-o lasam balta ! Dar de la scandalul `322 , am vazut cu totii , ca clicile comuniste cu f.f. mari interese de afaceri ( sau , pe intelesul lui Dorinel , interese de grup...) ... Eu unul am interles atunci ca , sa spunem cariera politica a lui basescu s-a terminat !! Nu poti sa te pui cu "CARACATITA" si sa scapi...Ei uite ca el , Basescu , un om ambitios , s-a incrancenat in ideea de a combate... Eu sunt cu el si voi fi mereu , pentru MARELE SPIRIT de care da dovada .. Ca voi NU VRETI SA RECUNOASTETI asta ... n-o sa moara nimeni... Ca voi o tineti sus si tare anti , huo , jos basescu ... va aduc aminte ca e democratie si libertate de exprimare... Ca intelegem diferit lucrurile ... asa e natura umana...Fiecare in felul nostru suntem unici... Pace si virtute !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:11
Si multumesc 9am pentru disparitii din mesaje si chiar nepublicarea unora ...
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:21
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 11:07:33De la: gabigabi, la data 2010-01-25 10:48:19daca tu reusesti sa-mi dai un raspuns de bun simt la discutia despre milionul de lei si cei 60mii de verzisori,ai sefului, agonisiti din "munca lui fizica si efectiva ",eu ma declar inveninata !....da' mai intii citeste mica mea postare citata de tine ,Camionerosule si spune-mi ce-i neadevarat de acolo ! Daca tu nu pricepi nimic din ce se scrie contra fraudulosului de la Cotroceni documentat, daca tonele de probe impotriva nelegitimului prezidential nu inseamna nimic concret sau devastator pentru tine, stii ce, lasa-le-n colo de analizele politice si concentreaza-te pe camioane!!!!!!!!!! Poate ca acolo esti bun, si vezi lucrurile ca un profesionist!!!!!!!!!! Sincer, n-are nimeni pofta sa predice de o mie de ori pentru o baba surda, ca asta inseamna consum inutil de energie!!!!!!!!!! In concluzie, las-o moarta si apuca-te de ceva unde poti face fata !!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:24
multumesc ptr. sinceritate,macar ! dar, recunoscind ca ai facut bijnita cu ajutoarele, in '90 , s-a incheiat discutia mea cu tine ! "Marele Spirit "al lui Basescu este si al tau si,iarta-ma , cind am iesit in strada Atunci, eram gata sa-mi dau si viata ptr. poporul asta si binele lui.....tu ,ca si el, faceati B JNITA ! ....nu mai e nimic de comentat : corb la corb nu-si scoate ochii ,iar eu doresc sa scapam de Corbi ....tragic!
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:32
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 11:24:14multumesc ptr. sinceritate,macar ! dar, recunoscind ca ai facut bijnita cu ajutoarele, in '90 , s-a incheiat discutia mea cu tine ! "Marele Spirit "al lui Basescu este si al tau si,iarta-ma , cind am iesit in strada Atunci, eram gata sa-mi dau si viata ptr. poporul asta si binele lui.....tu ,ca si el, faceati B JNITA ! ....nu mai e nimic de comentat : corb la corb nu-si scoate ochii ,iar eu doresc sa scapam de Corbi ....tragic! Auzi camioneros, ce zici ca am gasit un topic numai bun pentru tine: bani pe net, hai, nu te bagi, ca la invartit ajutoare sa iasa un ban te-ai bagat!!!!!!!!!!! Hai nu te sfii, poate sare un ban si in punga ta !!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:45
gabi , nu fi gasculita.....
Si tu si eu venim dintr-un mediu comunist de "afaceri" !!!!! Ce dracului numai eu o faceam sau basescu ??????????????? Treziti-va dracului odata din amorteala !!!! Pe vremea aia daca nu " completai"ceva din fabrica nu era bine... DAAAA!!! Nu toata lumea !!! Dar , daca ai muncit pe vremea lui "Ceasca" , imposibil sa nu-i cunosti pe aia cu blugii , pe aia cu scule , pe aia cu tigari fine , pe aia cu adidasi , pe aia cu cafea, pe aia cu geci , pe aia cu.... s.a.m.d. .... Pai fir-ar mamA lor a dracului , alora care nu recunosc ca asa era viata !!! AI DRACULUI , TOTI VA FACETI CA ATI UITAT ACUMA !!! TOTI POZATI IN FECIOARA SI FECIORU` !!! Veneam dintr-un sistem oprimant , cu lipsuri imense in necesitatile vieii de zi cu zi !!! ASTA NU E O ACUZA !!! ASA ERA VIATA ... SI PUNCT !!! Nu va mai dati rotunzi , voi astia de ati trait vremurile acelea , ca nu va sta bine....Spaga , pe vremea aia era si o forma de "lupta" contra regimului , era o forma de exprimare a neputintei, a constrangerii , a interdictiilor.... ASTA NU E O ACUZA !!! ASTA ESTE UN MOD DE VIATA !!!! SI HAI CA MA PLICTISITI DRACULUI CU SUBIECTE DE DEZBATERE NEINTERESANTE , DIN CARE VOI ...CA ANTENA 3 SI IREALITATEA ... LE DATI ASA O IMPORTNTA CRUCIALA.... PROMIT SOLEMN CA NU MAI POSTEZ NIMIC PE SUBIECTUL BASESCU !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:48
SI PE TINE 9AMXXXXX , IN NEPUTINTA TA DE A INTELEGE VIATA TE-AS BAGA UNDEVA ... DAR SUNT PREA DOMN SA MA REDUC IN HALUL ASTA ... SA NU CREZI CA NU VAD CA DAI CU BATA POLITICA IN MULTE BALTI( TOPICURI ) CARE NU AU DE A FACE MACAR PE DEPARTE CU POLITICA ... POT SA-TI SPUN UN LUCRU INSA : MEDIOCRITATE CRASA , SUPERFICIABILITATE...
|
|
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:52
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 11:45:00gabi , nu fi gasculita..... Numai sa te tii de promisiune nu ca maistrul tau cotrocenist, care promite si el multe dar vorbeste singur, ca sa te si tii de cuvant, e lucru mare........................... Si stii ce? Nu toti am pus mana pe spaga, nu toti am acceptat foloase necuvenite, ca unii dintre noi mai tinem si la cinste, cred ca suntem astia neafectati de ceata portocalie. Auzi sa nu emigrezi niciodata si mai ales nu in vest, pentru ca cu conceptiile tale despre viata ori ai veni intr-o luna inapoi, ori ai infunda puscariile. Daca tu ai trait intre interlopi, nu ne baga pe toti in aceeasi tolba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:54
De la: 9am178165, la data 2010-01-25 11:32:19Asculta 9am , nu ca ar avea Camioneros nevoe de ajutor, dar lipsa de tupeu cu care intepi un OM care a avut taria de a racunoaste ceea ce a facut mi se pare mult mai necinstita decat acea fapta in sine si inca marturisita!De la: gabigabi, la data 2010-01-25 11:24:14multumesc ptr. sinceritate,macar ! dar, recunoscind ca ai facut bijnita cu ajutoarele, in '90 , s-a incheiat discutia mea cu tine ! "Marele Spirit "al lui Basescu este si al tau si,iarta-ma , cind am iesit in strada Atunci, eram gata sa-mi dau si viata ptr. poporul asta si binele lui.....tu ,ca si el, faceati B JNITA ! ....nu mai e nimic de comentat : corb la corb nu-si scoate ochii ,iar eu doresc sa scapam de Corbi ....tragic! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:57
De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 11:54:32De la: 9am178165, la data 2010-01-25 11:32:19Asculta 9am , nu ca ar avea Camioneros nevoe de ajutor, dar lipsa de tupeu cu care intepi un OM care a avut taria de a racunoaste ceea ce a facut mi se pare mult mai necinstita decat acea fapta in sine si inca marturisita!De la: gabigabi, la data 2010-01-25 11:24:14multumesc ptr. sinceritate,macar ! dar, recunoscind ca ai facut bijnita cu ajutoarele, in '90 , s-a incheiat discutia mea cu tine ! "Marele Spirit "al lui Basescu este si al tau si,iarta-ma , cind am iesit in strada Atunci, eram gata sa-mi dau si viata ptr. poporul asta si binele lui.....tu ,ca si el, faceati B JNITA ! ....nu mai e nimic de comentat : corb la corb nu-si scoate ochii ,iar eu doresc sa scapam de Corbi ....tragic! Nu te amesteca ca nu cunosti problema per ansamblu, si oricum nu e minor!!!!!!!!!!!!!!!! Deci daca recunoaste este pardonabil, si ah, imaculat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pai tu vezi ce murdarii arunca din gura? Vezi deci de treaba ta si nu te baga unde nu-ti fierbe oala!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:00
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 11:45:00gabi , nu fi gasculita..... NU -I ADEVARAT ! e scuza ta si a lui si tuturor profitorilor ! SINGURUL FEL IN CARE PUTEAI SA REZISTI ,era sa REFUZI SA FII CA EI ! .....in sfirsit ,am inteles de ce s-a intimplat tot ce s-a-ntimplat in tara ,asa : MODUL DE VIATA expus de tine ! si de ce nu mai avem nici-o iesire ! intrebarea care se pune,vine pe nesimtite, iata : pai,daca asa Suntem, care Iesire ? din ce Iesire ? pe cine intereseaza aceasta Iesire ,inafara de citeva gisculite si niscaiva fraieri care mai cred ca VIATA NU SE MERITA A FI TRAITA ALTFEL, DECIT ONORABIL ? multumesc de lamurire ! |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:04
Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:07
De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:04:26Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public Sa recunosti nu inseamna nimic, e clar, mai ales ca unul ca si camioneros ar face bisnita maine daca ar mai veni niste ajutoare. Daca ai ucis un om si recunosti, esti un om de mare caracter si esti absolvit de crima?!!! Niciodata!!!!!!!!!!!!!! Trebuie sa platesti in conformitate cu legea penala indiferent daca recunosti sau nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fapta a fost comisa? Atunci vine si pedeapsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:14
De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:04:26Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public hmmm! si da si nu ! si spun nu,ptr. ca el nu crede ca-si atrage oprobiul public si-mi spune ca sunt gisculita,devreme ce eu nu cred ca toti faceau asa ! el este chiar convins ca are dreptate si n-are nici-un pic de regret ....si tot din acelasi motiv, nu-l / nu-i deranjeaza pe multi altii activitatea de bijnitar si profitor al sistemului al SEFULUI ....ba trebuie sa-l luam de model ! societatea asta sufera de o grava criza morala ,inainte de cea financiara , si daca astea-s modelele noastre ,DUMNEZEU CU MILA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:20
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 12:14:17De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:04:26Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public Asta ma ingrozeste, si mai ales conceptii de genul: lasa ma` ca daca ai fi in functia lui cutare si tu ai baga mana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu n-as face asa ceva niciodata!! De asta nu putem iesi din cloaca asta de marsavii pentru ca gasim justificare la fapte penale, de asta a ajuns si unul ca base la putere!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uite in Germania, incalca usor doar legile rutiere si platesti de pomenesti, nu exista telefoane pe la sefi!!!!! De asta nici politistii nostrii nu indraznesc sa-si faca datoria, ca nu stiu daca nu-i vor certa sefii ca au amendat nu-s ce somutate!!!!!!!!!!! As fii cel mai fericit om din lume sa vad ca justitia functioneaza si organele isi fac datoria exemplar si la noi!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:23
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 12:14:17De model nici intr-n caz nu poate fi vorba Dar cand gresim e important sa recunoastem ca am facut-o, sa marturisim si ce e mai important SA NU MAI GRESIM. Am o experienta in sensul acesta ,fapta fiind de cu totuLalta natura, dar in momentul cand am marturisit m-am simtit ELIBERATA.De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:04:26Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:28
De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:23:13De la: gabigabi, la data 2010-01-25 12:14:17De model nici intr-n caz nu poate fi vorba Dar cand gresim e important sa recunoastem ca am facut-o, sa marturisim si ce e mai important SA NU MAI GRESIM. Am o experienta in sensul acesta ,fapta fiind de cu totuta natura, dar in momentul cand am marturisit m-am simtit ELIBERATA.De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:04:26Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public Ma rog, e experienta ta, eu as vrea ca romanii sa se comporte cinstit si in respectul legilor, care si ele sa se aplice pe bune, sa terminam cu actiunile la limita legii, pur si simplu pe strada vecina e sens unic, apoi e sens unic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:48
De la: Dorinel, la data 2010-01-24 16:42:53De la: Silviu, la data 2010-01-24 16:36:01Eu ma f--t in ea de politica ! Toti sunt niste neispraviti ordinari si doar gura e de ei !De la: Dorinel, la data 2010-01-24 14:50:23De la: mytcor, la data 2010-01-24 14:35:13Te referi la faptul ca unul dintre ei nu si-a negat trecutul comunist ?!De la: Dorinel, la data 2010-01-24 14:31:45De la: mytcor, la data 2010-01-24 13:44:38Pai ... Adrian Nastase fost membru PCR, secretar general al UTC ... deci un comunist veritabil care combatea perestroika in 1989, Traian Basescu fost mebru PCR si activist de nadejde (mai ales dupa 1987) in cabinetul Dascalescu ... deci, din acelasi topor ... Io ti-am tot spus ca Antonescu e un derbedeu, dar n-ai vrut sa auzi. Daca ar fi acceptat propunerea odiosului, acum erau la guvernare si alta faina se macina la moara. El s-a asociat cu looserul de Geoana, de parca ar fi fost de stanga. Chiar sunt de stanga. Aripa de stanga a PSD ... Ar trebui sa mai pui si niste scuze pentru cat ne-ai mancat ficatii cu tembelul asta al tau ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:17
De la: 9am178165, la data 2010-01-25 12:28:20De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:23:13De la: gabigabi, la data 2010-01-25 12:14:17De model nici intr-n caz nu poate fi vorba Dar cand gresim e important sa recunoastem ca am facut-o, sa marturisim si ce e mai important SA NU MAI GRESIM. Am o experienta in sensul acesta ,fapta fiind de cu totuta natura, dar in momentul cand am marturisit m-am simtit ELIBERATA.De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:04:26Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public Da, dar si legile sa fie cu cap si coada, ca-n Germania. Pe acolo nu vezi reglemantari idioate care sa-l faca pe cetatean sa devina contravenient sau infractor ... Cel putin in circulatia rutiera si sunt convins ca si in alte privinte. Nu se poate sa ne purtam nemteste dupa legi romanesti ! Majoritatea romanilor vor, evident de la ceilalti, un comportament occidental, dar nu vorbesc nimic despre modificarea legilor asa cum e la cei pe care-i dau drept exemplu. Nici nu stiu prea bine ce reglementari sunt pe afara din Romania. Stiind ca merg des prin Ungaria si Austria, un prieten m-a intrebat cum te amendeaza aia daca faci vreo nazdravanie cu masina. I-am spus ca nu stiu si ca nici n-am fost curios sa aflu. Am condus cat am putut eu de corect si, pana acum, n-am avut de-a face cu ei. Beleaua apare cand ma intorc in Romania. Vreau sa conduc corect si nu se poate. Ia incercati sa mergeti cu 50 km/h, nu cu 40 km/h cum e prin localitatile din Hu, sa vedeti cati va baga ceva pe gat, ce coloana se face in spatele vostru ... Noi suntem un popor de tampiti inteligenti foc, pentru care nici o lege nu este de respectat. O tara eminamente balcanica, in care cel mai tare s-a deteriorat cetateanul de rand. Si un astfel de popor nu poate avea conducatori ... nemti. Conducatorii sunt dintre noi, ne reprezinta dupa chipul si asemanarea noastra. cand ne vom schimba noi, astia de rand, atunci vom avea alt fel de conducatori. Cata vreme televiziunile fac rating cu crime si violuri si tot felul de tampenii, nu vor accede in functii de conducere, oameni de valoare reala. Pentru simplul motiv ca nu are cine sa-i voteze. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:27
De la: Silviu, la data 2010-01-25 13:17:57De la: 9am178165, la data 2010-01-25 12:28:20De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:23:13De la: gabigabi, la data 2010-01-25 12:14:17De model nici intr-n caz nu poate fi vorba Dar cand gresim e important sa recunoastem ca am facut-o, sa marturisim si ce e mai important SA NU MAI GRESIM. Am o experienta in sensul acesta ,fapta fiind de cu totuta natura, dar in momentul cand am marturisit m-am simtit ELIBERATA.De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 12:04:26Mi-am exprimat doar parerea proprie fara intentia de a leza pe cineva Am insa respect pentru cei ce au taria de a recunoaste public ca au gresit Intr-o lume perfida, unde fiecare vrea sa pozeze in ceea ce nu este , mi se pare un gest de mare caracter sa recunosti ca ai gresit chear stiind ca iti vei atrage oprobiul public offff,cind ai dreptate, ai dreptate si ma enerveeezi ca ai dreptate dar Carol I cum s-a descurcat cu balcanismul nostru ? ca de descurcat neamtul ,s-a descurcat si ne-a scos din salvari si ne-a introdus in rindul tarilor europene ! totusi nu CAPUL conduce si impune o anumita conduita ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:22
Cred ca pe vremea lui Carol I erau alte conditii si interese atat geopolitice cat si economice.
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:26
Conduce capul cum spui tu, Cotoroanto, dar vad destui pe aici care o tin puia-gaia ca Basescu, capul, ar fi ilegitim ...
Iti spun eu ca, oricat de exemplar ar fi Basescu, cei care au pata pusa pe el, ar tine-o la infinit cu textele lor, orice ar fi. Astia de suntem si am fost cu Basescu va tot spunem ca s-a terminat, sa vorbim dracului despre altceva, iar voi, ori ne injurati si ne etichetati ca snutem comunisti, lachei, interesati, dracu' sa mai stie cum vreti voi, citati la nesfarsit postul ala al lui Mytcor de acum cateva sute de pagini ... repetati aceleasi invective la adresa lui si a noastra ... si tot asa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:27
De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 14:22:05Cred ca pe vremea lui Carol I erau alte conditii si interese atat geopolitice cat si economice.ba,ia nu mai vorbiti de neamu' de fomisti a lu' hopintol,de domnul unirii cuza-voda va sta-n gat daca scrieti doua vorbe???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:28
De la: Silviu, la data 2010-01-25 14:26:24Conduce capul cum spui tu, Cotoroanto, dar vad destui pe aici care o tin puia-gaia ca Basescu, capul, ar fi ilegitim ...traiasca flacara violet
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:35
De la: florinpreda999, la data 2010-01-25 14:27:24De la: rodik_mi, la data 2010-01-25 14:22:05Cred ca pe vremea lui Carol I erau alte conditii si interese atat geopolitice cat si economice.ba,ia nu mai vorbiti de neamu' de fomisti a lu' hopintol,de domnul unirii cuza-voda va sta-n gat daca scrieti doua vorbe??? de ce nu vorbesc eu,de exemplu ? poate ptr. ca am o oftica mare pe el din cauza ca n-a fost in stare sa se ridice la nivelul de responsabilitate a acelui moment extraordinar de unire a principatelor ! atunci am fost ca natiune,la un moment de rascruce in care ni s-a deslusit destinul ca neam si el nu a inteles ! a fost depasit de moment si, ca un om simplu ce era, mai curind aprecia femeile decit politica de stat !.... |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:39
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 10:37:59Cu Dorinel am rezolvat...! Unde nu ajunge cu capu` , o ia ca un atac direct si reactioneaza ca atare !! Adica de o mediocritate rar intalnita !!! In fine important ar fi sa se inteleaga pe el singur ... ca ceilalti vad ca nu il mai inteleg... Eu nu ma mai agit sa-l fac sa inteleaga ceva ca lui oricum ii plac postarile tip copy-paste...Mai scoate si tu tractorul de pe aratura ! Huooooo moara stricata ! Pana atunci sa expui si cateva copy-pasteuri de care ma tot acuzi. Ma ocup eu de tine mai pe seara .... Esti execrabil ! Mai rar unul pe acest topic ca tine !
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:43
Nu stiu cum se intampla, ca noi pierdem mereu momentele prielnice si-n vremea lui Cuza , si-n 89 , natiunea noastra n-a fost capabila sa se foloseasca de oportunitatile vremii.
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:47
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 10:37:59 ...din pãcarte, acel com. al meu ce a avut ca efect declanºarea urzicãturilor voaste, se confirmã din zi-în-zi ºi mai mult decât atât, observ cã cei mai veemenþi critici au reuºit sã ºi îl confirme pe alocuri , prin zonele esenþiale. Legislaþia unui stat este alcãtuitã-n favoarea majoritãþii cetãþenilor sãi nu în defavoarea lr aºa cum se practicã-n Ro. sau, nu în favoarea unora ºi-n defavoarea altora. P-aici legislaþia nu-i doar pentru cãþei ºi nici pentru smecherii ce trec pe sub , dºtepþii ce sar peste ea, sau pentru proºtii ce dau cu capu-n dânsa, totu-i unitar ºi se aplicã de la acel spãlãtor de latrinã ºi pânã la capetele-ncoronate. Numai cã, presiunea opiniei publice si atitudinea civicã a cetãþenilor, îºi face simþitã prezenþa din plin fiind aºezatã-ntr-o legislaþie aproape fãrã cusur ºi-o mentalitate ce are la bazã valori general umane de comportament social veritabile. În Ro. cei ce gândesc ºi ar dori s-aplice aºa ceva sunt încã o minoritate ce dispune momentan numai de 2 variante; sã nu se implice datoritã scârbei pur ºi simplu, sau, sã pãrãseascã þara oripilaþi de gradul de îndobitocire a majoritãþii. Priviþi comentariile de pe acest topic, cu câtã îndãrãtnicie se comportã cei de teapa lui Dorinel, Florin, Gabi, etc, etc, pe care dacã cineva încearcã sã-i convingã sã-ºi schimbe modul de abordare a problemelor politico-socio-economice la nivel individual , ei bine, toþi cei ce s-au strãduit, nu reuºesc sã-i determine sã accepte cã modul lor de abordare este greºit. Ce-i de fãcut atunci când majoritarii nu vor (nu cã n-ar putea) sã-þi urmeze, sau sã se alãture cuiva ce-i propune progresul în schimbul taclalelor ºi-al clefetirilor de tot felul servite ca mic dejun, prânz ºi cinã , pe toatã media româneascã ce propune cu totul altceva dezbaterii opiniei publice decât ceea ce ar trebui ?...B.T.~ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:56
De la: gabigabi, la data 2010-01-25 09:45:59De la: mytcor, la data 2010-01-24 20:20:07De la: gabigabi, la data 2010-01-24 19:04:05 poate nu ai vazut postarea asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

poti sa scoti atitea bazaconii din tine, nu stiu ?! lucra el fizic ,efectiv ? phaiiii,ce tare-i asta ! aaaa,da, cara cu circa intr-adevar, dar nu pentru patrie ,ci pentru uzul personal : covoare cu rapirea din serai,cafea,tigari, blugi ... crezi ca 1 milion de lei in 89 si 60.000dolari,se fac stind cu miinile in sin ? da' stii ceva ? nu mi -ar pasa de asta ,daca nu S-AR DADEA CINSTIT SI NEPATAT ! sa taca naibii din gura,ca nu suntem prostii lui ! ...in fond, d'aia nici pe voi nu v-a deranjat asta ! principala "calitate " a romanului este ca se "descurca" ciordind ce se putea !