Info
x
Basescu
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 00:58
De la: click_cont, la data 2010-01-19 00:36:55Ridicolul vostru e mult mai mare decat a lui Geoana! Voi l-ati promovat si i-ati facut reclama in toate sensurile si tot voi vreti acum si sa-l ingropati...cu tot cu nevasta daca se poate. Noi ceilalti putem sa va spunem doar , succes!Fie. Sa fii sanatoasa alaturi de inteleptul natiunii si sa ai succesuri pe toate planurile !...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 09:25
De la: camioneros70, la data 2010-01-18 17:42:04In primul rand ...BRAVOOOOO MYTCOR ce bine ar fi sa fie asa cum spui tu....din pacate,e viceversa ! totul e Politic ....tehnicienii au tacut ,ptr. ca nu-i baga nimeni in seama ! ...cit despre schimbari in astia 20 ani,eu zic despre Libertatea Cuvintului ! problema este ca nu prea intereseaza pe nimeni : nici ce zice presa ; nici ce zic ONG.urile sau ProDemocratia....cit despre parerile cetateanului de rind ....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 09:26
De la: Silviu, la data 2010-01-18 23:28:51De la: 9am178165, la data 2010-01-18 23:15:43Ca sa terminam cu acuzatiile nu acum ci peste 5 ani, propun sa folosim si noi sistemul informatic cu votul pe internet. DA SCUMPULE, AU FURAT EN GROS SI EN DETAIL PRIETENII TAI PORTOCALII!!!!!!!!!!!!! DOVEZI SUNT CU TONELE!!!!!!!!!! PARCA VOI BAGATI CU PACHETELE BULETINE DE VOT IN URNE PE LA PARIS, PE LA CHISINAU, ASA MAI FIN PRIN TARA, HAI NU FACE PE FECIOARA, CA LUCRURILE SUNT CLARE SI STIE TOT POPORUL CA PRESEDINTELE DE LA COTROCENI ESTE UN IMPOSTOR, A AJUNS ACOLO IN MOD FRAUDULOS. STII CARE E DIFERENTA INTRE UN PRESEDINTE LEGITIM SI UNUL NELEGITIM? EXACT DIFERENTA DINTRE FIUL LEGITIM, DORIT SI IUBIT, SI BASTARDULUL CE INTOXICA LINISTEA FAMILIEI. BASESCU ESTE UN BASTARD, SI IMAGINEAZA-TI TU CA POPORUL ROMAN, NU NUMAI CELE 5 MILIOANE CARE NUUUUUUUUUUUUUUUUU...... L-AU VRUT, CI TOT MAI MULTI DIN CEILALTI AU INCEPUT SA SE LAMUREASCA CUM E CU NECINSTEA SI INTENTIILE NECURATE ALE LUI BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA AIBA GRIJA SA NU DISPRETUIASCA POPULATIA ASA CUM O FACE ACUM, CA POPORUL ROMAN NU E UN CAINE FRICOS CUM CREDE EL, SI S-AR PUTEA CA-NTRO BUNA ZI SA-L SFASIE!!!!!!!! VEZI CA NU VRETI TRANSPARENTA IN VOTARE, DE CE? PENTRU A FURA MAI DEPARTE? ATENTIE MARE, CA MERGETI PE O GHEATA DIN CE IN CE MAI SUBTIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 09:38
despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv !
sa fiti iubiti si ocrotiti !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 09:49
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 09:38:03 despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv ! Da scumpa mea, stiu ca ar trebui sa cultivam armonia si pacea universala, sa fim diafani si relaxati, dar sincer acu` traim vremuri de mare tradare si inselaciune nationala, traim vremuri tulburi cand guvernantii nostrii au ales sa ne termine cu totul pe noi sarmana populatie, au ales sa ne infometeze, sa ne prosteasca mereu si mereu ca actioneaza in interesul nostru. Eu sunt cumplit de indignata de nerusinarea cu care ne sfideaza!!!!!!!!!!! O pd-l-ista mai impertinenta imi spunea: "cum ai vreo pretentie sa-ti mearga bine, ce eu trebuie sa-ti spun ca banii sunt ai celor de la putere care au dreptul sa-i toace cum vor ei. Tie ce-ti trebuie?! Tu sa crapi nenorocit-o platind la impozite ca noi trebuie sa ne ingrasam". Care noi? Noi, Blaga, Udrea, Videanu, Berceanu, Boc si Sauron de Cotroceni, gurul PD-L-ului. |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 12:03
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 09:38:03 despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv ! Draga mea Cotoroanta, Hai sa nu teoretizam tampenia infinita din capul lui Geoana si a sinistrei sale sotii. Nimeni nu neaga chestiile astea cu energiile, cu paranormalul ... Dar cand topaia ca un bou la noua seara, nu era atacat energetic ? Cand s-a dus la Vantu sa se relaxeze, cine l-a atacat energetic ? Mihaela-dragostea-mea, soacra-sa ? Am inteles ca aveti dambla pe Basescu... Asta este. Dar sa o tineti puia-gaia cu explicat idioteniile prostului asta de Geoana va pune intr-o lumina de tot rahatul. Chestia asta cu culorile cum ca ar fi determinate si ar avea nu stiu ce influente negative sau pozitive este un cretinism inventat de boii astia doi din familia Geoana ca sa zica si ei ceva ... Ca sa nu zica: Am fost prost cu diploma ! Intr-un fel ii inteleg pe ei. Pe voi nu prea va inteleg. Chiar tineti neaparat sa va faceti de ras alaturi de dobitocul asta ? Sau imprumutati comportamentul lui Geoana pentru ca nu aveti obrazul, "bunul-simt" pe care-l tot invoca Antonescu, sa spuneti clar: Domnule, de scarba lui Basescu am tinut cu prostul asta, dar se vede treaba ca ne-am inselat, nu-l credeam atat de prost ! E greu ? Maine-poimanie asta cere o comisie parlamentara care sa ancheteze vreo 200 de ani paranormalul si energiile negative cu care a fost bombardat el. Cand a iesit de la guvernare cine i-a mai bombardat "energetic" ? Ma intreb cat mai dureaza pana schimba macazul si panarama asta de Crin. INca o tine cu huo Basescu ! Nici asta n-a bagat de seama ca s-a terminat campania electorala si Basescu nu mai candideaza la nimic. N-au bagat de seama asta nici tampitii de pe forumuri care vorbesc in continuare despre frauda, despre faptul ca ar fi ilegitim si alte basme d-astea care deja plictisesc lumea. Liderii celorlalte tari stau cu el de vorba, participa la intruniri ... e presedintele tarii si gata. Cum-necum, cu fraude, fara fraude, mai mari, mai mici, cu CNP, fara CNP, cu autobuze, cu dracu, cu lacu', gata nene .... s-a terminat. Mai a aparut un idiot care sugereaza ca noi, portocalii, ne-am opune votului electronic ... In afara de faptul ca pentru asta iti trebuie legislatie adecvata, iti mai trebuie si logistica. Pentru ca trebuie sa poata vota toti cetatenii, nu numai aia care au si stiu cum sa foloseasca un calculator. Ideea este buna, dar tembelul asta o prezinta ca si cum ar fi aplicabila si nu stiu cine, din capul lui, s-ar opune pentru ca asa a stabilit el.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 12:48
ROMANI TOVU A IESIT INVINGATOR / INCEPIND DE AZI TREBUIE SA DISCUTAM DOAR DESPRE DINSUL SI DACA NOI AM ALES CONSTRUCTIV SAU NUMAI INPOTRIVA CELUILALT .DACA AM A
LES PROST PROST VOM TRAI / ANALIZAM SI VOM VEDEA / ASA ESTE MAI INTERESANT DE DISCUTAT/
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:31
''Sunteti sau nu lamuriti asupra iluziilor create de politicieni la fiecare alegere ? Cand spun ei, ma refer la toti; nimeni nu face rabat de la asta. Sunteti satui de politicieni demagogi fara simt istoric si fara pic de caracter ? Inca nu ?! ''
www.youtube.com/watch?v=pCTWWPh0Bu0 ...
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:56
De la: Silviu, la data 2010-01-19 12:03:08De la: gabigabi, la data 2010-01-19 09:38:03 despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv ! Tovarase Silviu, ca domn nu pot sa-ti spun, Ti-am trimis o atentionare pt. limbaj, tipic de altfel pentru voi, "lupii tineri" si hamesiti de-alde honorius -29%. Scriam mai demult unuia ca este ceea ce scrie, prin prisma faptului ca - nu-i asa?- intai gandim, facem o corectie de fond si forma a ceea ce vrem sa postam si mai apoi dam un "send". A ramas valabil si pt. tine si cei platiti de Modrogan [sa nu crezi ca am uitat cine mi-a umplut inbox-ul cu mesaje "322" in 2007!!!]. La voi - la pedisti [de unde tupeul de a va pune si-un "L" in coada?, poate de la latrai sau lachei...], lipsa fondului este contracarata de balacareli, de inversarea valorii si unde prinde [la manelisti, privitoare de soap-opera si mancurti] de ATACUL la orice: familie, origine, rasa, cultura. Bine v-a mai invatat tatuca Stalin: "murdareste-i, ceva-ceva tot ramane!". Ieri v-ati inchinat lui, azi lui Zeus, maine... veti gasi pe cineva sa-i pupati mana cu care va umple de bani din contracte publice! C-o fi Antonescu, c-o fi Geoana, c-o fi altul, pentru voi conteaza doar banul si "succesurile" voastre, restul sunt "idioti", "tiganca imputita", "zoaie", "moguli", "gaozari", "dobitocul asta", "bou", "tembelul" etc. [o parte din "limbajul academic" e preluat din postarea ta, alta din "emanatiile" ilustrului tau stapan..]. |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:19
De la: vasile_vali, la data 2010-01-19 14:56:46De la: Silviu, la data 2010-01-19 12:03:08De la: gabigabi, la data 2010-01-19 09:38:03 despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv ! Domnu' Vasile, Ati auzit cumva de libertatea de exprimare ? Va spune ceva aceasta expresie ? Dar de liberatatea de alegere ? Nu sunt nici PD-ist nici tanar. N-o cunoasteti nici pe Gabi-Cotoroanta nici pe mine. Va bagati ca musca in pardonu' calului si tineti lectii despre exprimari. V-a numit cineva pe forumul asta pe post de tovarasul diriginte ? Va invit sa plimbati ursul, la viteza. Nu va sileste nimeni sa cititi si nici sa cenzurati pe cineva ... Nici nu va rugam, eu si alti magari ce bantuim pe aici, sa ne faceti "educatie". Nu ne ajutati sa trecem strada ! Nu vrem ! Daca insistati va pot povesti si niste chestii sexual-religioase de durata... Ce zi e azi ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:22
asa ti s-a parut @ Silviule,ca l-am scuzat pe Geoana ? ti s-a parut,prietene ! Geoana este ,ca si noi 2 ,de altfel,de doar 50 -60 ani pe pamintul asta ....iar ce-am scris eu in 3 rinduri este o imfima particica dintr-o mica parte a ceea ce inseamna o stiinta milenara ! sa nu amestecam ratza cu varza,ca n-au legatura !
prietena mea @9am178... dupa cum am zis in postarea mea,putem crede sau nu,dar daca ochiul nostru Interior ar putea sa vada si altceva decit ce este numai palpabil si concret,atunci am vedea ca deasupra romanicii noastre dragi,pluteste o ceata deasa ca un lintoliu format din ginduri negre; de ura,de invidie; de dorinta de razbunare .....de altfel,la ora actuala TOT Pamintul este inconjurat de aceasta ceata urita si rea ! si ne miram ca ni se-ntimpla ce ni se-ntimpla ! ce copii suntem ! sa fiti iubiti si ocrotiti !
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:28
Si ocoliti de flacara VIOLET!
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:39
aaaaa, ei uite ca am gresit : tatza cu varza merg al
de bine bagate la cuptor ,bine condimentate si rumenite ! dar,desi stiu ca doar mi-ai zis ca crezi in zodii, am sa-ti spun cu titlu informativ ca, Basescu este Scorpion ....zodie de alchimisti; de maestri ai ocultismului,al otravurilor si conspiratiilor de tot felul.... Geoana? Rac - zodie de apa ; influentabil si sensibil ....dominat masiv de Scorpion ,oricit ar incerca sa i sa opuna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:41
gura pacatosului,adevar graieste : tatza a vrut sa fie Ratza !....mi-ai facut ceva la creieras,stiu eu !
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:42
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:22:41asa ti s-a parut @ Silviule,ca l-am scuzat pe Geoana ? ti s-a parut,prietene ! Geoana este ,ca si noi 2 ,de altfel,de doar 50 -60 ani pe pamintul asta ....iar ce-am scris eu in 3 rinduri este o imfima particica dintr-o mica parte a ceea ce inseamna o stiinta milenara ! sa nu amestecam ratza cu varza,ca n-au legatura ! O fi, o fi pamantul inconjurat de ceata aia, cum zici tu, da' io am impresia ca sursa ei vine din capul unora ca Geoana, Mircea si Mihaela-te-iubesc ... Pe papagal o sa-l ia Aghiuta, responsabilul cu ceata planetara. Si numele lui de scena va fi Mitrea, Nastase sau cine o hotara congresul ala. Iar Geoana va deveni o amintire trista, intruchiparea unei alte sanse ratate din sirul nesfarsit al PSD-ului, un partid de "stanga" condus de miliardari care gem de mila saracilor si care se straduieste sa-i faca si mai saraci ca sa nu-si piarda obiectul muncii ... Ca PDL-ul nu e departe de PSD, e o chestie, dar vom vedea daca vor duce mai departe "traditia" instaurata de Iliescu. Deocamdata, rabdare ... Sa vedem cum ne-o trag si astia ... Ca p-ailalti i-am vazut ... Este ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:49
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:39:32aaaaa, ei uite ca am gresit : tatza cu varza merg al Adica s-a intalnit Machiavelli cu Maica Tereza ? Pai de ce n-ai spus asa de la inceput ? Asa, da ! Se explica ... Io zic sa se treaca chestia asta si in noua Constitutie: sa nu fie admise decat candidaturile anumitor zodii ! Sa candideze numai aia blajinii, cu zodie corespunzatoare. Sau numai aia care poarta o anumita culoare. Nu ? Violet in nici un caz. E buna roz ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:49
Domnule Vasile vali, dupa cum observi eu iti ofer titlul de domn deoarece aceasta este o discutie pe internet si nu te cunosc deci nu stiu inca daca meriti respectul meu sau nu. Revenind, care anume e problema ta? Suferi de o frustrare dupa cum observ...si te manifesti prin tendinta de a generaliza de parca toti cei care au votat sau au sustinut vreodata PDL sunt oamenii in cautare de contracte cu statul si deci atentatori la banul public. De asemenea ai tinut sa ma compari pe mine si pe alti sustinatori ai acestui partid cu un nou tip de individ, comunist si care asculta manele, in general niste nulitati care asculta de stapan. Vreau sa te anunt ca nu il consider pe Basescu stapanul meu, nici nu il vad ca un om perfect(ba poate chiar dimpotriva), totodata am sustinut PDL doar prin vot si am facut asta deoarece ceilalti 2 candidatii cu sanse reale nu mi s-au parut vrednici de votul meu...poate daca ajungea Antonescu in turul 2 m-as fi gandit in mod serios sa nu il votez pe Basescu. In final cred ca ar trebui sa adaug ca nu sunt nici comunist si nici nu ascult manele, sfatul meu pentru tine fiind sa iti cauti si o alta metoda de a refula o parte din frustrarile dobandite de-alungul unei vieti ratate.
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:54
De la: Silviu, la data 2010-01-19 15:42:22De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:22:41asa ti s-a parut @ Silviule,ca l-am scuzat pe Geoana ? ti s-a parut,prietene ! Geoana este ,ca si noi 2 ,de altfel,de doar 50 -60 ani pe pamintul asta ....iar ce-am scris eu in 3 rinduri este o imfima particica dintr-o mica parte a ceea ce inseamna o stiinta milenara ! sa nu amestecam ratza cu varza,ca n-au legatura ! Corectel ....adica,aproape Corect ! ceata aia vine din capul tuturor ! fiecare om pune cite ceva din el,din gindurile,din sperantele lui ....etc.etc ., in ea ! este zestrea noastra colectiva si acum e aproape neagra....ca si viitorul nostru ! daca nu schimbam ceva din conduita si gindurile noastre, am kkrisit-o ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:58
@Silviu: Am auzit de lucrurile pe care le insiri! Frumoase, dar NU CASTIGATE DE DE-ALDE TINE, ci de de-alde mine, oameni simpli si multi, pe care Piata Universitatii ne-a "inrait" frumos, chiar cu riscul de a parea vetusti, "profesori" sau altceva...Pentru ca tie, nu-i asa ca nu pricepi?, ti se pare ca libertatea de exprimare, dreptul la opinie etc. au venit de la sine, nimeni nu a facut nimic pentru asta si ca atare nu esti dator nimanui! Ba da, tinere/batrane, esti dator "celor care nu au stat cu mainile in san" macar cu o limba romana cu figuri de stil si exprimari elevate! Daca nu esti in stare, te rog sa te adresezi cluburilor de pedisti bamboo-isti, ei sunt experti in balacareli!
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:59
De ce sa nu recunoastem, ca avem cu totii frustrari mai mici sau mai mari. TU, alex24 ce faci, nu refulezi sau nu realizezi ca asta faci ?
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:01
De la: Silviu, la data 2010-01-19 15:49:01De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:39:32aaaaa, ei uite ca am gresit : tatza cu varza merg al chiar c-ai nimerit-o bine pe asta ! banuiesc ca "maica tereza"-asa cum i-ai spus- a fost impins de la spate de familie ! daca ar fi fost dupa ce-i dorea sufletelul lui, ar fi trebuit sa aibe o gradina cu flori,o casuta undeva; liniste; un piriias; un sezlong,o carte s'un pic de muzica ....citiva prieteni si o sueta placuta ,pe teme variate ! un astrolog s'un psiholog ar fi bine de consultat de catre oricine vrea sa intre-n politica.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:01
De acord cu tine cu totii avem frustrari mici sau mari dar nu cred ca am exagerat cand am raspuns "domnului" de mai inainte care a adoptat o pozitie de intelectual dar nu ezita sa arunce cu noroi la prima ocazie...
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:04
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:54:19De la: Silviu, la data 2010-01-19 15:42:22De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:22:41asa ti s-a parut @ Silviule,ca l-am scuzat pe Geoana ? ti s-a parut,prietene ! Geoana este ,ca si noi 2 ,de altfel,de doar 50 -60 ani pe pamintul asta ....iar ce-am scris eu in 3 rinduri este o imfima particica dintr-o mica parte a ceea ce inseamna o stiinta milenara ! sa nu amestecam ratza cu varza,ca n-au legatura ! Inseamna ca eu nu mi-am adus contributia la ceata, pentru ca eu nu vad viitorul in negru. Totdeauna, cand a cazut cerul pe mine, am sperat si m-am gandit la o modalitate de a rezolva problema care m-a facut sa fiu, pe moment, abatut. Ai vazut singura ca sunt om de actiune. Imi identific problemele si caut sa le gasesc o rezolvare corecta si imediata. De murit vom muri fiecare la timpul nostru ! Intre timp e bine sa fim optimisti ... Problemele de sanatate apar si trebuie sa le depasim. Care cum ne pricepem si ne ajuta capul. Daca nu gandim asa, ne e si mai rau. Daca vrei sa-ti fie mai bine, intai trebuie sa crezi ca-ti va fi mai bine si pe urma sa te apuci de treaba in directia asta. Ca binele nu vine chiar asa, gramada pe tine ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:09
De la: 9am180342, la data 2010-01-19 15:59:56De ce sa nu recunoastem, ca avem cu totii frustrari mai mici sau mai mari. TU, alex24 ce faci, nu refulezi sau nu realizezi ca asta faci ? ma si intreb ce-i veni asa deodata ! a aparut din senin din iarba verde, a ras la @vali ,la noi astialalti anti B....si cind ma uit sa vad cine-i marele razboinic,ce sa vezi :are la activ 1postare ! m-a si pufnit risul ! ar fi trebuit sa stea si el la rind un pic...sa chibiteze oleaca; sa vada cine-s combatanti....dar el,nu : hirst,hirst si gata ! bai,flacauuuuu,un pic de respect,ce
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:10
De la: Alex24, la data 2010-01-19 15:49:09Domnule Vasile vali, dupa cum observi eu iti ofer titlul de domn deoarece aceasta este o discutie pe internet si nu te cunosc deci nu stiu inca daca meriti respectul meu sau nu. Revenind, care anume e problema ta? Suferi de o frustrare dupa cum observ...si te manifesti prin tendinta de a generaliza de parca toti cei care au votat sau au sustinut vreodata PDL sunt oamenii in cautare de contracte cu statul si deci atentatori la banul public. De asemenea ai tinut sa ma compari pe mine si pe alti sustinatori ai acestui partid cu un nou tip de individ, comunist si care asculta manele, in general niste nulitati care asculta de stapan. Vreau sa te anunt ca nu il consider pe Basescu stapanul meu, nici nu il vad ca un om perfect(ba poate chiar dimpotriva), totodata am sustinut PDL doar prin vot si am facut asta deoarece ceilalti 2 candidatii cu sanse reale nu mi s-au parut vrednici de votul meu...poate daca ajungea Antonescu in turul 2 m-as fi gandit in mod serios sa nu il votez pe Basescu. In final cred ca ar trebui sa adaug ca nu sunt nici comunist si nici nu ascult manele, sfatul meu pentru tine fiind sa iti cauti si o alta metoda de a refula o parte din frustrarile dobandite de-alungul unei vieti ratate. Poate ca am exagerat...zic poate! Tinere sau ce-oi fi tu, nu tin sa castig respectul tau, nu reprezinta, cred eu, vreo valoare in sine. Cat priveste pe votantii pede: 1) Nu stiu ei ce e "dreapta", deci sunt intr-o "ceata" ideologica: 2) Discutia cu un pedist aluneca nu pe principii, ci pe orice altceva, pentru ca nu-i asa?, nu e nevoie de studii, din moment ce seful tau avea in scoala 7 la Geografie, iar "Neagoe Basarab a domnit intre 1412-1421" [si a ajuns mare sef de Tara, cu fiica europarlamentar!]; 3) Nu intreba un pedist despre ce a facut el in astia 20 de ani, pt. ca te va intreba ce ai facut tu! [caci in afara daramarilor de Guverne, ei - pedistii- nu se pricep decat la impozite, taxe si supraaccizari!!]; 4) Dupa cum vazusi, sunt agresivi in limbaj, nepoliticosi, grabnici a te pune la respect, respectul lor insa de marginea societatii... Sa-ti mai insir si profilul alegatorului pedist, chiar vrei? Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:13
De la: gabigabi, la data 2010-01-19 09:38:03 despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv ! SOACRA LUI GEOANA, IA SPUNE-NE CE A DECLARAT FIICA-TA PE ANTENA TRE!? OARE CEEA CE SPUI TU MAI SUS SA FIE MOTIVUL PENTRU CARE IN PREAJMA PRESEDINTELUI NE SIMTIM BINE SI IN PREZENTA VOASTRA NU? NU DE ALTA DAR VOI SUNTETI CEI CE INVRAJBESC SI CARE L-ATI LUAT PE "NU" IN BRATE. ASTA SA FIE SI MOTIVUL PENTRU CARE D-L ANTONESCU RADEA FARA JENA SI FARA MOTIV , AIUREA, PE PERCURSUL CONFRUNTARII DINTRE CANDIDATI; SA NE FACETI PE NOI SA VA IUBIM SI SA NE SIMTIM BINE PRIVINDU-VA IPOCRIZIA??
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:13
De la: Silviu, la data 2010-01-19 16:04:28De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:54:19De la: Silviu, la data 2010-01-19 15:42:22De la: gabigabi, la data 2010-01-19 15:22:41asa ti s-a parut @ Silviule,ca l-am scuzat pe Geoana ? ti s-a parut,prietene ! Geoana este ,ca si noi 2 ,de altfel,de doar 50 -60 ani pe pamintul asta ....iar ce-am scris eu in 3 rinduri este o imfima particica dintr-o mica parte a ceea ce inseamna o stiinta milenara ! sa nu amestecam ratza cu varza,ca n-au legatura ! exact,despre asta-i vorba : despre speranta,bucurie,dragoste,prietenie....singurele in masura sa sparga ceata cea urita si rea !
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:17
De la: vasile_vali, la data 2010-01-19 16:10:15De la: Alex24, la data 2010-01-19 15:49:09Domnule Vasile vali, dupa cum observi eu iti ofer titlul de domn deoarece aceasta este o discutie pe internet si nu te cunosc deci nu stiu inca daca meriti respectul meu sau nu. Revenind, care anume e problema ta? Suferi de o frustrare dupa cum observ...si te manifesti prin tendinta de a generaliza de parca toti cei care au votat sau au sustinut vreodata PDL sunt oamenii in cautare de contracte cu statul si deci atentatori la banul public. De asemenea ai tinut sa ma compari pe mine si pe alti sustinatori ai acestui partid cu un nou tip de individ, comunist si care asculta manele, in general niste nulitati care asculta de stapan. Vreau sa te anunt ca nu il consider pe Basescu stapanul meu, nici nu il vad ca un om perfect(ba poate chiar dimpotriva), totodata am sustinut PDL doar prin vot si am facut asta deoarece ceilalti 2 candidatii cu sanse reale nu mi s-au parut vrednici de votul meu...poate daca ajungea Antonescu in turul 2 m-as fi gandit in mod serios sa nu il votez pe Basescu. In final cred ca ar trebui sa adaug ca nu sunt nici comunist si nici nu ascult manele, sfatul meu pentru tine fiind sa iti cauti si o alta metoda de a refula o parte din frustrarile dobandite de-alungul unei vieti ratate. Nu ne-nebuni ! Ia fa, tataita si profilul alora din tabara lui Vanghelie ... Ai aparut acum, n-ai scoala si ne plictisesti apa calda si mersul pe jos. Mai citeste, tataita, mai conspecteaza... Ai la tine caietul cooperatorului ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:20
De la: click_cont, la data 2010-01-19 16:13:06De la: gabigabi, la data 2010-01-19 09:38:03 despre bioenergie, despre energii pozitive si negative,puteti ride cit vreti....ele exista si functioneaza .....de ex. ,cind zicem despre cineva ca vede totul in Negru ,atunci,chiar fara sa vrem,realizam ca cineva GINDESTE NEGATIV si statul in preajma acelui om,ne Sleieste ; ne oboseste ! ne agita sau chiar ne enerveaza si dimpotriva,un om cu o fata luminoasa,optimista si surizatoare , ne face sa ne simtim bine linga el si zicem despre el nu o data ca e revigorant ; ca ne relaxam in preajma sa ; sau ca ne da sperante ! suntem interconectati intre noi ,ca-ntro pinza de paianjen ...de se misca intr-un colt,vibratia acelei miscari se simte pina-n coltul celalalt ! ....desigur,cel mai simplu este sa batjocoresti ceea ce nu intelegi ! cu mult mai greu este sa pui mina p'o carte,doua,trei,ca sa vezi despre ce vorbesc aia de zic ca stiu cite ceva despre subiectul respectiv ! "soacra lui geoana " ...n-ai uitat ! m-ai facut sa rid ,merci ! eu stiu mai fata,de ce va simtiti voi bine linga Jupinu ? poate ca sunteti de aceeasi factura cu el ? aveti aceleasi bucurii simple,ca el ? un spritz,o gagicuta ? habar n-am ,Victorito draga ! raspunde-ti tu !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:22
am ras la cei antiB? interesanta formulare ce sa zic....in ceea ce priveste faptul ca e prima postare nu ma simt intimidat in nici un fel daca asta era scopul...prefer discutiile face to face cand pot purta o discutie civilizata. Oricum domnule vasili ma bucur ca ai recunoscut macar ca ai exagerat...in ceea ce priveste profilul politicianului sau alegatorului....hai sa fim seriosi sunt subiective toate si nu poti spune ca 50 la suta din cei care au votat sunt asa cum ii descriu acele profile psihologice. De asemenea daca tot exista o tabara clara aici antiB cum spunea gabigabi de ce nu criticati in mod clar greselile politicianului si de ce simiti nevoia sa criticati ori sa insultati pe cei care l-au votat? In ceea ce priveste limbajul utilizat de unii sustinatori ai lui Basescu... ce pot spune, oameni care nu stiu sa se controleze si sa discute civilizat sunt de ambele tabere si a afirma ca cei care sustin PDL insulta mai mult decat ceilalti este din nou doar o generalizare inutila si care evident nu poate fi probata.
|
|
|

... ca nu se pune ...
de bine bagate la cuptor ,bine condimentate si rumenite !