Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:38
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:44
De la: twincle, la data 2009-11-28 14:38:38De la: chriss672001, la data 2009-11-28 13:52:47JOS CHIORUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deschideti ochii mari, aveti grija la votare, mai vreti haos in tara? cand a mai fost asa ceva?
basescu isi bate joc de romani si de romania. nu sunt in nici un partid, dar vad si eu, si calculez, am trait 5 ani de teroare, de ascultarea telefoanelor, etc....
Draguta , ma intreb daca esti perfecta fizic , ca vad ca de prostie nu duci lipsa! Cum poti vorbi astfel despre defectul fizic al unei persoane ?Dar daca intr-o zi orbesti , cum te vei simti ca om sa ti se strige din spate "uite o oarba "?Indiferent de ce crezi D. Basescu este in acest moment cel mai indicat sa primeasca un nou mandat , pina va reusi un tinar sa fie destul de pregatit pentru a candida la Presedintie , dar in nici un caz unul gen Antonescu !
 si la cam cit timp apreciezi ca va apare acel tinar care sa-l inlocuiasca pe Bas' ? vreo 15-20 ani,immmm ? ajunge ,ce zici ?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:59
De la: Silviu, la data 2009-11-28 17:23:19De la: gabigabi, la data 2009-11-28 17:13:51De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:10:23...Gboano, iar ai aprut p-aici ?...
...specialitatea ta, faci figuraie la greu nu glum, aa-i ?...
Minciunele vd c te pricepi s prepari, sper s nu treci i la poale-n bru ! aici mai conteaza i vrsta.
Figuristo !...
ce-i Minciuna din ce am postat ? ca ne e frica ? da, ne e frica de voi ca si de "oameni de bine" din '90 si care erau la fel de violenti ca si voi ! si il ACUZ pe Traian Basescu de invrajbirea cu buna stiinta a populatiei ,inoculindu-va in capul ala cu idei putine dar fixe si care n-au nimic de'a face cu un STAT de DREPT si Democratic ca ,indiferent de optiunile politice ale unuia sau a altuia,toti suntem Romani ! cetateni ai acestei tari si presedintele Trebuie sa tina cont de toti acesti cetateni !
P.S eu te-as sfatui sa o lasi mai moale cu ironiile rasuflate : figuratie faci tu- ca esti platit ,asta fiindu-ti meseria ! eu scriu dupa cum imi dicteaza constiinta !
Cotoroanto, nu Basescu i-a invrajbit pe oameni cu Antena 3 Irealitatea tv si alte instrumente ale celor carora Basescu le-a dat peste gheare ...
ei hai, zi zau cu limba scoasa ! pai cind Seful statului tipa-n gura mare ca poporul e cu el si acel "popor" este format din doar 32,5% din cei iesiti la vot , ceilalti de 67 % ce sint mai Silviule ? da'aia care n-au iesit la vot ,48% ,nu-i tot popor ? departajarea asta parsiva,instiga si -i imparte pe oameni in tabere opuse,gata oricind sa se ia la bataie !...le-a dat peste gheare si lui Ridzi ? si lui Videanu ? si lu' Lenus ? hai ca nu te poci crede .....
|
Quartz
6 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:02
Cine nu si-a dat seama ca filmuletul este o facatura ordinara ar trebui sa se uite foarte atent la culoarea fetei copilului cand se transforma in albastru deschis, foarte neclara, dealtfel. Este clar ca "tovarasii" vor cu orice chip sa castige pentru ca altfel, si sunt constienti de asta, li se pregatesc catusele. Nu le ajunge ca au furat 20 de ani ? Chiar un mare numar de romani nu si-au dat seama ca psd-ul a fost si este in spatele tuturor manevrelor de culise ? Traian Basescu nu a reusit sa-si duca mandatul la bun sfarsit din cauza "sforarilor" care au manevrat parlamentul dupa bunul loc plac. De ce nastase nu este in puscarie? Pai "tovarasii" din parlament au avut grija sa-l scape de fiecare data. Daca vrem liniste, si pe "baietii destepti" sa-i lasam sa fure-n continuare, atunci romanii vor vota pe geoana (adica ilici iliescu). Daca vrem sa vedem pe Traian Basescu cum dizolva parlamentul si apoi il micsoreaza la 300, atunci nu stati in casa, mergeti la vot si sustineti pe singurul care le-a tinut piept si a incercat sa-i bage-n puscarie pe acesti "oameni de bine". Am sa-l votez pe Traian Basescu si sper din tot sufletul sa castige !
|
|
|
SOGUNUL
389 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:03
Cita dreptate avea IORGOVAN. Sa facem o CONSTITUTIE care sa impiedice orce primata(nebun) care profitind de naivitatea poporului,ajungind presedinte sa poata impune O NOUA DICTATURA.
Uuite ca traim vremea in care un babuin a ajuns sa aduca Romania in stadiul in care sa nu mai existe articole in Constitutie si tot mai vrea sa devina DICTATOR.
Constitutia este foarte buna,alegeti un om pentru presedentie,primatele numai la circ sint bune ca jucator!
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:14
De la: gabigabi, la data 2009-11-28 17:44:04De la: twincle, la data 2009-11-28 14:38:38De la: chriss672001, la data 2009-11-28 13:52:47JOS CHIORUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deschideti ochii mari, aveti grija la votare, mai vreti haos in tara? cand a mai fost asa ceva?
basescu isi bate joc de romani si de romania. nu sunt in nici un partid, dar vad si eu, si calculez, am trait 5 ani de teroare, de ascultarea telefoanelor, etc....
Draguta , ma intreb daca esti perfecta fizic , ca vad ca de prostie nu duci lipsa! Cum poti vorbi astfel despre defectul fizic al unei persoane ?Dar daca intr-o zi orbesti , cum te vei simti ca om sa ti se strige din spate "uite o oarba "?Indiferent de ce crezi D. Basescu este in acest moment cel mai indicat sa primeasca un nou mandat , pina va reusi un tinar sa fie destul de pregatit pentru a candida la Presedintie , dar in nici un caz unul gen Antonescu !
si la cam cit timp apreciezi ca va apare acel tinar care sa-l inlocuiasca pe Bas' ? vreo 15-20 ani,immmm ? ajunge ,ce zici ? [/quote
POFTICIOASO !!!!!!!!!!! CE TIA MAI PLACUT VIATA,LA SEDINTELE DE PARTID,MA REFER LA PARTIDUL COMUNIST DESIGUR UNDE AI FOST ACTIVIST DE FRUNTE........LA SFARSIT CE TAVALEALA MAI ESEA !!!!!!!!!!! CE VREMURI.........SIGUR CA LE REGRETI...........DAR CU OAMENI CA TINE NU O SA PROSPERAM NICIODATA,ASA CA MAI PUNETI POFTA IN CUI SI VEZI POATE MAI POATE MOSU LUI MATALE..............
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
george_matu2000
6 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:17
nu se va intampla nimic! relaxeaza-te! dimpotriva vor fi mai prosperi. sa nu mai zici ca esti in politica! ori esti naiv ori esti degeaba. corb la corb nu-si scoate ochii! aceste certuri sunt pentru noi prostimea. ei tot timpul vor lucra pentru a prospera ei si protejatii lor si vor face orice pentru a accede la putere. cand fac aliante nu mai conteaza nici doctrine, nici moguli, nimic. ai memoria asa de scurta incat ai uitat alianta PSD - PDL (de fapt FSN-ul reunit)?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:19
De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:03:19
Cita dreptate avea IORGOVAN. Sa facem o CONSTITUTIE care sa impiedice orce primata(nebun) care profitind de naivitatea poporului,ajungind presedinte sa poata impune O NOUA DICTATURA.
Uuite ca traim vremea in care un babuin a ajuns sa aduca Romania in stadiul in care sa nu mai existe articole in Constitutie si tot mai vrea sa devina DICTATOR.
Constitutia este foarte buna,alegeti un om pentru presedentie,primatele numai la circ sint bune ca jucator!
NITELUS EU INTELEG CA AI DUSO BINE PE TIMPUL LUI CEASCA.........MAI TURNAI LA SECU, MAI VENEA UN BAN,MAI O VRAJEALA CEVA.........DAR A SOSIT TIMPUL SA MAI TRAIM SI NOI TU VEZITI DE PENSIA PE CARE O IEI SI E DESTUL DE MARE CHIAR NESIMTITA.......SI MAI LASANE,ESTI SI AI FOST O NULITATE !!!!!!!!!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:23
De la: george_matu2000, la data 2009-11-28 18:17:20nu se va intampla nimic! relaxeaza-te! dimpotriva vor fi mai prosperi. sa nu mai zici ca esti in politica! ori esti naiv ori esti degeaba. corb la corb nu-si scoate ochii! aceste certuri sunt pentru noi prostimea. ei tot timpul vor lucra pentru a prospera ei si protejatii lor si vor face orice pentru a accede la putere. cand fac aliante nu mai conteaza nici doctrine, nici moguli, nimic. ai memoria asa de scurta incat ai uitat alianta PSD - PDL (de fapt FSN-ul reunit)?
SI PNL-UL UNDE E IN ECUATIA ASTA ??? ORI VREI SA SPUI CA EI ERAU IN EXIL ATUNCI SI NU AU PARTICIPAT.........ATUNCI CUM ITI EXPLICI ATATEA CERTIFICATE DE REVOLUTIONARI AFLATE IN POSESIA CONDUCATORILOR PNL DE ASTAZI ???SI CARE AU FACUT PARTE DIN FSN0UL DE CARE VORBESTI ???
DIFERANTA E CA PSD ESTE PCR-UL DE ASTAZI PE CAND PD-L E ARIPA CARE A INTELES CA VREMURILE S-AU SCHIMBAT,ASA CA ????????????????
|
9am174385
50 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:28
De la: gabigabi, la data 2009-11-28 09:30:11De la: Silviu, la data 2009-11-27 20:28:49Broscuto, traiesti intr-un univers paralel ...
Selectiv.
Cand un presedinte are ATRIBUTIA de a face ceva, atunci are dreptul si OBLIGATIA de a face acel ceva. Dupa cum il taie capul, pentru ca el este ales de fraieri ca noi ...., pana la sfarsitul mandatului, pana in ultima zi de mandat.
Te faci ca uiti ca, in urma discutiei dintre Voiculescu, Patriciu (ala cu sforile, de-l manevreaza pe Crin dupa cum vor muschii lui ... ), au stabilit ei cine sa fie prim-ministru, netrecandu-le prin cap sa stea de vorba si cu seful statului. C-asa fac comunistii, stabilesc ei si gata, nu le pasa de legi, stiu ei cum sa le rastalmaceasca, nu le pasa de ce vor cei multi ... le pasa numai de ce interese au ei.
Si Basescu nu s-a lasat !
Si nici n-o sa se lase. A demonstrat-o !
Ca pe unii ca voi nu-i duce mintea sa vada, ca vorbesc despre tiranie si alte tampenii d-astea, e treaba lor.
Sunt bucuros sa constat ca oameni care, pana acum, s-au multumit doar sa citeasca, nevrand sa se bage in troaca asta a porcilor, au reactionat si au scris in favoarea lui Basescu.
Am observat, spre cinstea lor, si PNL-isti care au spus clar ca vor vota cu Basescu. Cinste lor, pentru ca-si asculta constiinta.
Cine nu intelege, nu intelege, asta este ...
Broscuto, am crezut, la un moment dat, ca e ceva de capul tau...
Dar, de fiecare data, ai facut tot ce ai putut sa te incadrezi in tiparul de genul Vanea si Gabi.
Regret (pentru tine) dar nu iti dai seama ce faci. Cand va veni Geoana la putere ai sa regreti amarnic alegerea asta. Firmulita ta va deveni o amintire. ... ca si viata ta.
Ai grija de copil ! Nu-l infesta. Vei vedea ca el va gandi cu totul altfel dacat tine...
Adio !
eiii ! cine zice ca-i simpatizant PNL si ca a votat cu C.Antonescu in primul tur si acum va vota cu Bas', nu-i liberal ! ori a zis si el asaa ,ptr.ca-n grupul lui sau familie erau liberali si voia sa faca impresia de intelectual rasat si cu mintea libera de indoctrinarea basciana,ori are un psihic labil si e dupa cum bate vintul ....la momentul in care a inceput cearta in alianta DA si B a inceput cu presiunile de absorbtie a liberalilor; cu atacul monei musca la adresa lui tariceanu ; cu ruperea unei grupari in frunte cu stolo si stoica si fuga la pd ptr. a face acea struto-camila numita pd_l , alianta DA s-a rupt in doua si de atunci cei care au facut zid imprejurul lui tariceanu si a liberalilor,sunt mereu aceeasi si constant voteaza cu ei .... reprezinta cam 18-20% din electorat si nici morti nu vor vota cu Base' ,intrucit Stiu cu cine au de'aface !
din pct.lor de vedere,ca si al meu , Base este o persoana dizarmonica, foarte autoritara si fara nici-un Dumnezeu ! n-are mama,n-are tata si nici frate,daca ala ii incurca socotelile .....nu-i bun de presedinte,intrucit nu construieste,ci darima ! nu-i aduna pe oameni intr-un tel comun,ci-i dezbina ! nu are nimic de'a face cu Democratia si nici Constitutia nu-i pe placul lui si vrea s-o schimbe dupa pohta ce'o pohteste !.....Nu pretind sa fi de acord cu obtiunea mea/noastra , dar macar intelege care-i ratiunea
gestului nostru ! si apropo : si tu ai copii si nepoti(parca) ,gindeste-te daca nu cumva vei fi intrebat intr-o zi : cum a fost posibil sa dati apa la moara unui bolnav de putere !
Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
|
9am115671
39 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:29
De la: gabigabi, la data 2009-11-28 17:59:35De la: Silviu, la data 2009-11-28 17:23:19De la: gabigabi, la data 2009-11-28 17:13:51De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:10:23...Gboano, iar ai aprut p-aici ?...
Minciunele vd c te pricepi s prepari, sper s nu treci i la poale-n bru ! aici mai conteaza i vrsta.
Figuristo !...
ce-i Minciuna din ce am postat ? ca ne e frica ? da, ne e frica de voi ca si de "oameni de bine" din '90 si care erau la fel de violenti ca si voi ! si il ACUZ pe Traian Basescu de invrajbirea cu buna stiinta a populatiei ,inoculindu-va in capul ala cu idei putine dar fixe si care n-au nimic de'a face cu un STAT de DREPT si Democratic ca ,indiferent de optiunile politice ale unuia sau a altuia,toti suntem Romani ! cetateni ai acestei tari si presedintele Trebuie sa tina cont de toti acesti cetateni !
P.S eu te-as sfatui sa o lasi mai moale cu ironiile rasuflate : figuratie faci tu- ca esti platit ,asta fiindu-ti meseria ! eu scriu dupa cum imi dicteaza constiinta !
Cotoroanto, nu Basescu i-a invrajbit pe oameni cu Antena 3 Irealitatea tv si alte instrumente ale celor carora Basescu le-a dat peste gheare ...
ei hai, zi zau cu limba scoasa ! pai cind Seful statului tipa-n gura mare ca poporul e cu el si acel "popor" este format din doar 32,5% din cei iesiti la vot , ceilalti de 67 % ce sint mai Silviule ? da'aia care n-au iesit la vot ,48% ,nu-i tot popor ? departajarea asta parsiva,instiga si -i imparte pe oameni in tabere opuse,gata oricind sa se ia la bataie !...le-a dat peste gheare si lui Ridzi ? si lui Videanu ? si lu' Lenus ? hai ca nu te poci crede .....
Procentul de 51% sau 52%...reprezinta ISTEATO populatia care a reusit sa voteze...Noi saracii ne-am prezentat mull mai multi,dar nu am avut loc...daca geoana s-a dus cu autocarele la vot......ca sa nu iti mai explic,ca oricum nu cred ca voi intelege,...ca Base a obtinut cel mai pare procent...asta nu inseamna ca in turul 2 o sa aibe acelasi procentaj...sau tu crezi ca cei 67% o sa voteze cu geoana?!?!?!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:30
De la: gabigabi, la data 2009-11-28 17:59:35De la: Silviu, la data 2009-11-28 17:23:19De la: gabigabi, la data 2009-11-28 17:13:51De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:10:23...Gboano, iar ai aprut p-aici ?...
Figuristo !...
CODUL PENAL AL ROMNIEI
2006
Prezenta editie cuprinde textul actualizat al Codului Penal prin ncorporarea tuturor modificarilor aduse dupa ultima republicare, inclusiv completarile introduse prin Legea nr. 278 publicata in M.Of. nr. 601 din 12 iulie 2006
Art. 1681. - Comunicarea de informatii false
Comunicarea sau rãspndirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, dacã prin aceasta se pune n pericol siguranta statului, se pedepseste cu nchisoare de la unu la 5 ani.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:31
Ma duc sa fac o ciorba zdravana.....serios
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
george_matu2000
6 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:34
din "baietii destepti" fac parte si umbrarescu, casuneanu, popoviciu, cocos, videanu sau numai cei pe care ni-i repeta ostentativ tatucul "basescu" ca sa ne intre bine in cap. unde ai fost in ultimii cinci ani? ti se pare ca s-a furat mai putin pe timpul acestui presedinte? chiar crezi ca mai cred in placa cu "nu mi-am putut indeplini obiectivele din cauza parlamentului". acelasi lucru l-a spus cand a cersit al doilea mandat ca primar al capitalei. ti se pare ca s-a intamplat ceva bun in capital in ultimii 10 ani? printre cei 475 de parlamentari se mai strecura si cate un naiv care credea ca face politica pentru cei pe care ii reprezinta. dupa ce vor ramane 300, o sa fie vai si amar de noi. astia o sa fie cei mai buni "colectori" pentru partid si propriile buzunare. mai vorbim dupa ce va fi ales noul parlament unicameral. poate ca o sa se numeasca chiar MAREA ADUNARE NATIONALA.
|
9am115671
39 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:39
De la: 9am174385, la data 2009-11-28 18:28:17De la: gabigabi, la data 2009-11-28 09:30:11De la: Silviu, la data 2009-11-27 20:28:49Broscuto, traiesti intr-un univers paralel ...
Selectiv.
Cand un presedinte are ATRIBUTIA de a face ceva, atunci are dreptul si OBLIGATIA de a face acel ceva. Dupa cum il taie capul, pentru ca el este ales de fraieri ca noi ...., pana la sfarsitul mandatului, pana in ultima zi de mandat.
Te faci ca uiti ca, in urma discutiei dintre Voiculescu, Patriciu (ala cu sforile, de-l manevreaza pe Crin dupa cum vor muschii lui ... ), au stabilit ei cine sa fie prim-ministru, netrecandu-le prin cap sa stea de vorba si cu seful statului. C-asa fac comunistii, stabilesc ei si gata, nu le pasa de legi, stiu ei cum sa le rastalmaceasca, nu le pasa de ce vor cei multi ... le pasa numai de ce interese au ei.
Si Basescu nu s-a lasat !
Si nici n-o sa se lase. A demonstrat-o !
Ca pe unii ca voi nu-i duce mintea sa vada, ca vorbesc despre tiranie si alte tampenii d-astea, e treaba lor.
Sunt bucuros sa constat ca oameni care, pana acum, s-au multumit doar sa citeasca, nevrand sa se bage in troaca asta a porcilor, au reactionat si au scris in favoarea lui Basescu.
Am observat, spre cinstea lor, si PNL-isti care au spus clar ca vor vota cu Basescu. Cinste lor, pentru ca-si asculta constiinta.
Cine nu intelege, nu intelege, asta este ...
Broscuto, am crezut, la un moment dat, ca e ceva de capul tau...
Dar, de fiecare data, ai facut tot ce ai putut sa te incadrezi in tiparul de genul Vanea si Gabi.
Regret (pentru tine) dar nu iti dai seama ce faci. Cand va veni Geoana la putere ai sa regreti amarnic alegerea asta. Firmulita ta va deveni o amintire. ... ca si viata ta.
Ai grija de copil ! Nu-l infesta. Vei vedea ca el va gandi cu totul altfel dacat tine...
Adio !
eiii ! cine zice ca-i simpatizant PNL si ca a votat cu C.Antonescu in primul tur si acum va vota cu Bas', nu-i liberal ! ori a zis si el asaa ,ptr.ca-n grupul lui sau familie erau liberali si voia sa faca impresia de intelectual rasat si cu mintea libera de indoctrinarea basciana,ori are un psihic labil si e dupa cum bate vintul ....la momentul in care a inceput cearta in alianta DA si B a inceput cu presiunile de absorbtie a liberalilor; cu atacul monei musca la adresa lui tariceanu ; cu ruperea unei grupari in frunte cu stolo si stoica si fuga la pd ptr. a face acea struto-camila numita pd_l , alianta DA s-a rupt in doua si de atunci cei care au facut zid imprejurul lui tariceanu si a liberalilor,sunt mereu aceeasi si constant voteaza cu ei .... reprezinta cam 18-20% din electorat si nici morti nu vor vota cu Base' ,intrucit Stiu cu cine au de'aface !
din pct.lor de vedere,ca si al meu , Base este o persoana dizarmonica, foarte autoritara si fara nici-un Dumnezeu ! n-are mama,n-are tata si nici frate,daca ala ii incurca socotelile .....nu-i bun de presedinte,intrucit nu construieste,ci darima ! nu-i aduna pe oameni intr-un tel comun,ci-i dezbina ! nu are nimic de'a face cu Democratia si nici Constitutia nu-i pe placul lui si vrea s-o schimbe dupa pohta ce'o pohteste !.....Nu pretind sa fi de acord cu obtiunea mea/noastra , dar macar intelege care-i ratiunea
gestului nostru ! si apropo : si tu ai copii si nepoti(parca) ,gindeste-te daca nu cumva vei fi intrebat intr-o zi : cum a fost posibil sa dati apa la moara unui bolnav de putere !
cine afirma ca e liberal si ca l-a sustinut pe Garoafa in primul tur,iar in turul 2 il voteaza pe Base..nu e liberal...dar simpatizantii pnl-isti care in turul 2 il voteaza pe iliescu cel tanar cum se numesc?!?!?! LIMBISTI se numesc...DACA antonescu poate linge acolo unde a scuipat(ca asta a facut...a incercat sa ii denigreze pe contracandidati...ca apoi sa il pupe undeva pe geoana)...ma gandesc ca sustinatorii pnl-ului vor avea dreptul la alegere...e democratie domnule...dar daca sunteti cu turma,mai bine il votati pe cioban
|
9am111693
2 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:50
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:53
Figuristo !...
Nu te grabi, Cotoroanto, cu artimetica ta ticaloasa. conform ei, ceilalti au avut si mai mult impotriva, nu fi tampita, sau mai bine zis, nu-ti imgina ca vorbesti cu tampiti ...
Pe 6 dec se vede cu cine voteaza poporul asta despre care vorbesti ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:57:23De la: 9am049573, la data 2009-11-28 11:51:23Mai bine sa vorbim despre agricultura!
S vorbim despre agricultur....
...despre industrie,
...despre cercetare,
...despre nvmnt,
...despre educatie,
...despre, cultur,
...despre sntate,
...despre justitie,
...despre nivel de trai,
...etc
...etc..
...CU CINE DOM'LE, CU CINE ?
...N-AI CU CINE DOM'LE, N-AI CU CINE !... Ei uite ca ai cu cine ...
Sunt disponibil la dialog, nu inainte de a mentiona cateva realizari in aceste domenii de cand ne este presedinte Traian Basescu.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
SOGUNUL
389 mesaje
|
De la: 9am056627, la data 2009-11-28 18:19:01De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:03:19
NITELUS EU INTELEG CA AI DUSO BINE PE TIMPUL LUI CEASCA.........MAI TURNAI LA SECU, MAI VENEA UN BAN,MAI O VRAJEALA CEVA.........DAR A SOSIT TIMPUL SA MAI TRAIM SI NOI TU VEZITI DE PENSIA PE CARE O IEI SI E DESTUL DE MARE CHIAR NESIMTITA.......SI MAI LASANE,ESTI SI AI FOST O NULITATE !!!!!!!!!!!!!!!
Munceste si tu 44 de ani sa ajungi la o pensie ca a mea fara sa stai plecat in fata mascaricilor.Acum pentru primii 200 de ani doresc sa-mi maninc pensia intr-o tara linistita,fara scandal politic ,sa-mi cresc nepotii carora sa le pregatesc un viitor sigur nu un motiv de emigrare,sa existe un miine pentru fiecare cetatean al Romaniei,nu doar pentru lingai
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:55
De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:03:19
Constitutia e buna precum esti tu inteligent, idiotule !
Ce dracu iti mai trebuie sa vezi ca nu e buna ? Esti retard ?
Babuin esti tu cu muma-ta !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:57
De la: Dorinel, la data 2009-11-28 18:53:15De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:57:23De la: 9am049573, la data 2009-11-28 11:51:23Mai bine sa vorbim despre agricultura!
...despre industrie,
...despre cercetare,
...despre nvmnt,
...despre educatie,
...despre, cultur,
...despre sntate,
...despre justitie,
...despre nivel de trai,
...etc
...etc..
Sunt disponibil la dialog, nu inainte de a mentiona cateva realizari in aceste domenii de cand ne este presedinte Traian Basescu. Si nu uita ...  ''Proletari din toate tarile, inclusiv Austria, uniti-va !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:00
De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:53:54De la: 9am056627, la data 2009-11-28 18:19:01De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:03:19
Munceste si tu 44 de ani sa ajungi la o pensie ca a mea fara sa stai plecat in fata mascaricilor.Acum pentru primii 200 de ani doresc sa-mi maninc pensia intr-o tara linistita,fara scandal politic ,sa-mi cresc nepotii carora sa le pregatesc un viitor sigur nu un motiv de emigrare,sa existe un miine pentru fiecare cetatean al Romaniei,nu doar pentru lingai
Cine te pune, mosule, sa te uiti la televizor ?
Cine nu te lasa sa fi lin linistit ?
Numai tu ai muncit 44 de ani ?
Crezi ca noi nu muncim ?
Ce pensie ai, tataita-babuin ?
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:04
De la: Dorinel, la data 2009-11-28 18:53:15De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:57:23De la: 9am049573, la data 2009-11-28 11:51:23Mai bine sa vorbim despre agricultura!
...despre industrie,
...despre cercetare,
...despre nvmnt,
...despre educatie,
...despre, cultur,
...despre sntate,
...despre justitie,
...despre nivel de trai,
...etc
...etc..
Sunt disponibil la dialog, nu inainte de a mentiona cateva realizari in aceste domenii de cand ne este presedinte Traian Basescu. Cu mine se poate discuta despre etichi
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
BOBITA
638 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:08
De la: Silviu, la data 2009-11-28 19:00:36De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:53:54De la: 9am056627, la data 2009-11-28 18:19:01De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:03:19
Cine te pune, mosule, sa te uiti la televizor ?
Cine nu te lasa sa fi lin linistit ?
Numai tu ai muncit 44 de ani ?
Crezi ca noi nu muncim ?
Ce pensie ai, tataita-babuin ?
Vezi Silviule dece pierde tata alegatorii,din cauza voastra care credeti ca-l aparati dar cu asemenea vocabula,dati cu muci'n ciorba.
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:11
Sant f. dezamagita de ce se intampla in tara noastra si ma mira crunta inversunare intre partide si persoane politice .In loc sa fie uniti sa faca ceva pentru tara , ei dezbina tot pentru niste functii sant instare liberalii sa se vanda PSDului pentru portofolii.De ce nu se arata K Iohannis, ca la inceput cand venea ca un print in Bucuresti sa dezbine totul.Acum cand sant hotarati cu totii IOHANNIS nu i.
GINA
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:11
De la: nastasemihail, la data 2009-11-28 19:04:43De la: Dorinel, la data 2009-11-28 18:53:15De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:57:23De la: 9am049573, la data 2009-11-28 11:51:23Mai bine sa vorbim despre agricultura!
...despre industrie,
...despre cercetare,
...despre nvmnt,
...despre educatie,
...despre, cultur,
...despre sntate,
...despre justitie,
...despre nivel de trai,
...etc
...etc..
Sunt disponibil la dialog, nu inainte de a mentiona cateva realizari in aceste domenii de cand ne este presedinte Traian Basescu. Cu mine se poate discuta despre etichi
EEoEKirxNEuiroELoNcTEuEShooyimgxVc2rVLNnErxNunnxEunc2VIlEcnNKVSuntVnpxEuimxIlirEnrKTounpVxKoimToSuntLognchoygEIlimnNKEimunENoun
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:12
De la: mytcor, la data 2009-11-28 19:11:23De la: nastasemihail, la data 2009-11-28 19:04:43De la: Dorinel, la data 2009-11-28 18:53:15De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:57:23De la: 9am049573, la data 2009-11-28 11:51:23Mai bine sa vorbim despre agricultura!
...despre industrie,
...despre cercetare,
...despre nvmnt,
...despre educatie,
...despre, cultur,
...despre sntate,
...despre justitie,
...despre nivel de trai,
...etc
...etc..
EEoEKirxNEuiroELoNcTEuEShooyimgxVc2rVLNnErxNunnxEunc2VIlEcnNKVSuntVnpxEuimxIlirEnrKTounpVxKoimToSuntLognchoygEIlimnNKEimunENoun ASA TI-AI REVENIT DIN PUMNII LUI BASE.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:25
De la: george_matu2000, la data 2009-11-28 18:34:37din "baietii destepti" fac parte si umbrarescu, casuneanu, popoviciu, cocos, videanu sau numai cei pe care ni-i repeta ostentativ tatucul "basescu" ca sa ne intre bine in cap. unde ai fost in ultimii cinci ani? ti se pare ca s-a furat mai putin pe timpul acestui presedinte? chiar crezi ca mai cred in placa cu "nu mi-am putut indeplini obiectivele din cauza parlamentului". acelasi lucru l-a spus cand a cersit al doilea mandat ca primar al capitalei. ti se pare ca s-a intamplat ceva bun in capital in ultimii 10 ani? printre cei 475 de parlamentari se mai strecura si cate un naiv care credea ca face politica pentru cei pe care ii reprezinta. dupa ce vor ramane 300, o sa fie vai si amar de noi. astia o sa fie cei mai buni "colectori" pentru partid si propriile buzunare. mai vorbim dupa ce va fi ales noul parlament unicameral. poate ca o sa se numeasca chiar MAREA ADUNARE NATIONALA.
IATA CA A APARUT UN INITIAT IN ARTA DE A FI POPONAR CA SI CEILALTI ANALFABETI DE PE FORUM..................CARE SUNT CU DOSARE SI INREGISTRATI LA POLITIE SI LA ALTE INSTITUTII.........CUM SE FACE DE TOCMAI ASTFEL DE OAMENI POSTEAZA????????????? AU FOST SCOSI LA BATAIE ?????? CINE EI ????? APOI COMUNISTII O DUC RAU DACA SCOT NUMAI OLIGOFRENI SA LE JUSTIFICE POLITICA..........
MAI MATU 9ASTA VINE DE LA MAT ?0 E O PORECLA CEVA ??? MAI INTAI IATI DOZA VEZI CA MAI ESTE O GURA DE SANIUTA IN STICLA INCEARCA SA TE CALMEZI DAR CRED CA NU POTI ESTI IN SEVRAJ,NU ? SI BASCA TE-A PARASIT SI IUBITUL !!!!!!!!!! VEZI CA O SA-TI GASESTI ALTUL MUHAIA CE ESTI,SCURSURA PENALA !!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:34
De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:53:54De la: 9am056627, la data 2009-11-28 18:19:01De la: intelus1946, la data 2009-11-28 18:03:19
Munceste si tu 44 de ani sa ajungi la o pensie ca a mea fara sa stai plecat in fata mascaricilor.Acum pentru primii 200 de ani doresc sa-mi maninc pensia intr-o tara linistita,fara scandal politic ,sa-mi cresc nepotii carora sa le pregatesc un viitor sigur nu un motiv de emigrare,sa existe un miine pentru fiecare cetatean al Romaniei,nu doar pentru lingai nene,esti un visator incurabil,n-o sa apuci asa ceva in romania,chiar de-ar fi sa traiesti inca trei sute de ani
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
ioni9am
1 mesaj
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:42
RUSINE ANTONESCU! TE-AI DESCALIFICAT PT CA AI SEMNAT CU COMUNISTII. FILMULETUL E TRUCAT SUTA LA SAUTA. SUNTETI DE RAS, COMUNISTILOR, IN FRUNTE CU GEOANA, ILIESCU SI ETC.
VOTEZ BASESCU!
|
|
|