back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 >> Sari la pagina:

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:24

Aparitia acestui filmulet m-a determinat sa am o motivatie pentru faptul ca voi vota : Basescu.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:30

De la: Silviu, la data 2009-11-27 20:28:49Broscuto, traiesti intr-un univers paralel ...
Selectiv.
Cand un presedinte are ATRIBUTIA de a face ceva, atunci are dreptul si OBLIGATIA de a face acel ceva. Dupa cum il taie capul, pentru ca el este ales de fraieri ca noi ...., pana la sfarsitul mandatului, pana in ultima zi de mandat.
Te faci ca uiti ca, in urma discutiei dintre Voiculescu, Patriciu (ala cu sforile, de-l manevreaza pe Crin dupa cum vor muschii lui ... ), au stabilit ei cine sa fie prim-ministru, netrecandu-le prin cap sa stea de vorba si cu seful statului. C-asa fac comunistii, stabilesc ei si gata, nu le pasa de legi, stiu ei cum sa le rastalmaceasca, nu le pasa de ce vor cei multi ... le pasa numai de ce interese au ei.
Si Basescu nu s-a lasat !
Si nici n-o sa se lase. A demonstrat-o !
Ca pe unii ca voi nu-i duce mintea sa vada, ca vorbesc despre tiranie si alte tampenii d-astea, e treaba lor.
Sunt bucuros sa constat ca oameni care, pana acum, s-au multumit doar sa citeasca, nevrand sa se bage in troaca asta a porcilor, au reactionat si au scris in favoarea lui Basescu.
Am observat, spre cinstea lor, si PNL-isti care au spus clar ca vor vota cu Basescu. Cinste lor, pentru ca-si asculta constiinta.
Cine nu intelege, nu intelege, asta este ...
Broscuto, am crezut, la un moment dat, ca e ceva de capul tau...
Dar, de fiecare data, ai facut tot ce ai putut sa te incadrezi in tiparul de genul Vanea si Gabi.
Regret (pentru tine) dar nu iti dai seama ce faci. Cand va veni Geoana la putere ai sa regreti amarnic alegerea asta. Firmulita ta va deveni o amintire. ... ca si viata ta.
Ai grija de copil ! Nu-l infesta. Vei vedea ca el va gandi cu totul altfel dacat tine...
Adio !

eiii ! cine zice ca-i simpatizant PNL si ca a votat cu C.Antonescu in primul tur si acum va vota cu Bas', nu-i liberal ! ori a zis si el asaa ,ptr.ca-n grupul lui sau familie erau liberali si voia sa faca impresia de intelectual rasat si cu mintea libera de indoctrinarea basciana,ori are un psihic labil si e dupa cum bate vintul ....la momentul in care a inceput cearta in alianta DA si B a inceput cu presiunile de absorbtie a liberalilor; cu atacul monei musca la adresa lui tariceanu ; cu ruperea unei grupari in frunte cu stolo si stoica si fuga la pd ptr. a face acea struto-camila numita pd_l , alianta DA s-a rupt in doua si de atunci cei care au facut zid imprejurul lui tariceanu si a liberalilor,sunt mereu aceeasi si constant voteaza cu ei .... reprezinta cam 18-20% din electorat si nici morti nu vor vota cu Base' ,intrucit Stiu cu cine au de'aface !
din pct.lor de vedere,ca si al meu , Base este o persoana dizarmonica, foarte autoritara si fara nici-un Dumnezeu ! n-are mama,n-are tata si nici frate,daca ala ii incurca socotelile .....nu-i bun de presedinte,intrucit nu construieste,ci darima ! nu-i aduna pe oameni intr-un tel comun,ci-i dezbina ! nu are nimic de'a face cu Democratia si nici Constitutia nu-i pe placul lui si vrea s-o schimbe dupa pohta ce'o pohteste !.....Nu pretind sa fi de acord cu obtiunea mea/noastra , dar macar intelege care-i ratiunea
gestului nostru ! si apropo : si tu ai copii si nepoti(parca) ,gindeste-te daca nu cumva vei fi intrebat intr-o zi : cum a fost posibil sa dati apa la moara unui bolnav de putere !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:33

De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:24:12Aparitia acestui filmulet m-a determinat sa am o motivatie pentru faptul ca voi vota : Basescu.

Normal doamna,un copil lovit este o excelenta motivatie de a il vota pe domnul Basescu.Vedeti ca mai exista un cetatean ,unul ...Abdul caruia domnul Basescu i-a dat un cap in gura!Asta va va intari si mai mult in convingerea dumnevoastra care de fapt,rezumata pe scurt,inseamna ca IL VOTATI PE BASESCU INDIFERENT DE FAPTELE SALE!

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:39

Sunteti dragut, dar sa sa stiti ca dintre:
"Ce-i in gusa si-n capusa."
si
"Afara-i vopsit gardu', nauntru-i leopardu'.",
il prefer pe primul.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:41

De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:24:12Aparitia acestui filmulet m-a determinat sa am o motivatie pentru faptul ca voi vota : Basescu.

hai,fugi ! ti-a placut cum i-a tras-o,este ? scurt si pe sestache ! daca asta-i singurul motiv ptr. care-l votezi,inseamna ca esti masochista si ai o bubita la scufita !

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:43

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:47

De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:39:12Sunteti dragut, dar sa sa stiti ca dintre:
"Ce-i in gusa si-n capusa."
si
"Afara-i vopsit gardu', nauntru-i leopardu'.",
il prefer pe primul.

ai nimerit-o la fix p'asta cu "capusa" ! asa a si facut : a capusat FSN; l-a capusat pe P.Roman; flota,primaria si acum TARA ....el si cei / cele din spatele lui ,care capuseaza si ei bugetul statului ! sila mi-e !

c_berbec

4 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 10:37

Este incredibilcit de rai pot fi oamenii cu cit se apropie momentul votului cu atit creste atacul ,ca un animal care simte ca i-se apropie sfirsitul .Sint sigur ca rominii cu adevarat ,vor vota Basescu avind convingerea ca se va termina cu o mare parte din politicieni cu interes ascuns .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:04

De la: c_berbec, la data 2009-11-28 10:37:03Este incredibilcit de rai pot fi oamenii cu cit se apropie momentul votului cu atit creste atacul ,ca un animal care simte ca i-se apropie sfirsitul .Sint sigur ca rominii cu adevarat ,vor vota Basescu avind convingerea ca se va termina cu o mare parte din politicieni cu interes ascuns .

"romanii cu adevarat " l-au votat in proportie de 32%....cu restul de 68 % ce faceti ? ca deh : cine nu-i cu noi,e impotriva noastra si trebuie batuti eventual sau inchisi ...sau trimisi la reeducare ,goniti din tara sau ce faceti cu noi cei carora ne este teama ca teroarea va reaparea in aceasta tara ? la 20 ani de la revolutia din '89 ne este TEAMA iar ! e bine asa,asta va doriti,nebunilor ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:10

...Gboano, iar ai aprut p-aici ?...

...specialitatea ta, faci figuraie la greu nu glum, aa-i ?...

Minciunele vd c te pricepi s prepari, sper s nu treci i la poale-n bru ! aici mai conteaza i vrsta.

Figuristo !...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:30

Ce-o fi aia "sa-i adune pe oameni in jururl unui tel comun " ? Capacitatea pe care Basescu n-ar avea-o ...
Care oameni si care e telul ala ?

Pai, PD-ul s-a ridicat tocmai datorita lui ....
Se invartea pe la 8-10% cand era Roman, acum a ajuns la 33% si nu stie sa lucreze cu oamenii.
Petre Roman, a strans 2% la presedintie cand PD-ul lua 10% ...
Si acum Petre Roman e liberal ...
Adica exact in partidul alora carora le-a dat, inca de atunci ... si le-a dat, nu s-a jucat.
Imi amintesc ca "saracului Tiriac" i-a repartizat o casa, un viloi, ca n-avea amaratul decat cateva sute de milioane de dolari prin anii '90... Dar oamenii nu mai tin minte pentru ca nu li s-a vorbit la nesfarsit decat despre casa din Mihaileanu ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:49

APEL PENTRU SIMPATIZANTII DOMNULUI PRESEDINTE BASESCU:

Dragi concetateni, cind veti merge la vot nu uitati sa dati mai intii un dos de laba copiilor vostri si puneti stampila pe Basescu!
Traiasca presedintele Basescu vinatorul de moguli!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:51

Mai bine sa vorbim despre agricultura!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:54

In Grecia antica orasele e luptau intre ele pentru diferite motive dar cind au venit persii toti si-au unit falangele impotriva raului cel mare!
Pe satrapul Basescu il asteapta o Salamina!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:57

De la: 9am049573, la data 2009-11-28 11:51:23Mai bine sa vorbim despre agricultura!

S vorbim despre agricultur....
...despre industrie,
...despre cercetare,
...despre nvmnt,
...despre educatie,
...despre, cultur,
...despre sntate,
...despre justitie,
...despre nivel de trai,
...etc
...etc..

...CU CINE DOM'LE, CU CINE ?

...N-AI CU CINE DOM'LE, N-AI CU CINE !...

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:00

Hidoenia subuman a blatistului-ef

- Oriunde-n lumea democratic, un candidat la preedinie (nu mai vorbesc de un preedinte-n funcie) surprins n ipostaza lui Bsescu de asear devine aproape automat istorie pentru viaa politic. Unii pleac benevol, alii sunt rejectai.

- Cnd ai tupeul greos (a aptea zi dup scripturi) s susii c n-ai dat ntr-un copil n viaa ta, trebuie s te gndeti c nu cu mult naintea declaraiei ferme de campanie cutai disperat, n direct, scuze penibile de tipul m-o fi njurat.
- Marele cap de familie, masculul alfa protector care-i apra familia mpotriva agresiunilor verbale ale jurnalitilor, i-a devoalat intreaga-i hidoenie subuman.

- Mi-a plcut cum, dincolo de penibilii ia care perorau prin studiouri (Roberta Anastase i Szobi Czeh ar trebui s stea ascuni mcar juma de an), susinnd varianta abracadabrant a falsului mogulilor contra lupttorului anticorupie, mainria pedelist l-a gsit instant, ca martor incocent, pe propriul activist Iuracu. L-a splat, l-a mbrcat la sacou/cravat, l-a livrat ntr-o or (cu alai de sepepiti) la Realitatea i B1. Pe la casierie trece mai ncolo; dac-o mai avea unde.

- Felix Ttaru spunea asear la Realitatea ca el a filmat i c este un trucaj ordinar (adic prost fcut?). Atunci, pna la ateptata expertiz, s vina el cu originalul i s demonteze fctura. Mai precaut, Traian Bsescu n-a acuzat asear falsul. Oare fiindc bnuiete (sau tie deja) c mai exist i alte filmri similare?

- Virginele intelectuale de pot pe bani publici se ntreab, chipurile naiv, de ce apar abia acum acele imagini. Fiindc n toat lumea lucrurile compromitoare despre candidai se folosesc la antaj i/sau n campaniile electorale. i pentru c, dac atunci nu exista interesul ca lumea s tie, azi exist.

- Juctorul i-a pierdut antrenamentul de la attea blaturi televizate. A devenit un soi de Gloria Bistria. Cnd joac pe bune, ia de la trei n sus. D-aia l-a executat profesional Rzvan Dumitrescu. Fiindc nu s-a pretat la tradiionala reciprocitate.

- Atept contraatacul: film sau arestare? Fiara rnit-i apr viaa sfiind tot.
P.S. Numele experilor sunt la loc sigur de diminea. Trei persoane le au salvate.
Dup ce a fcut spume pe-o pagin de ziar c TVR i-a fcut un rs de campanie lui Geoan n timpul meciului (justificat, pn-n punctul n care uit povetile similare cu Bsescu), eroul popular Tolontan i-a bgat mna-n gips, s nu cumva s fie nevoit s scrie ceva de pumnul de dreapta al idolului su politic

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:00

si Ceuseascu se pricepea la toate!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:03

Strategia electorala a PDL

Dup al doilea tur, Boc se duce la Bsescu si i spune: - Sefu, am o veste bun si una proast. Aia proast e c Geoan are 60% din voturi.
Bse suprat i spune - Pi cum mai poate exista si una bun pe lng asta, mai Emile?
- Pi, sefu, tu ai 70%!

antonica

3 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:09

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:29

De la: gabigabi, la data 2009-11-28 09:41:56

hai,fugi ! ti-a placut cum i-a tras-o,este ? scurt si pe sestache ! daca asta-i singurul motiv ptr. care-l votezi,inseamna ca esti masochista si ai o bubita la scufita !

Poate e trucaj. oricum un filmulet fie el trucat sau netrucat nu poate influenta ceea ce stim pana in momentul difuzarii lui. Nu poate cantari un filmulet mai mult decat concluziile cu care ne-am ales fiecare la final de mandat. Eu una am fost afectata negativ doar de ultima perioada de timp, utlimele sase lui in care nesimtireaa Ridzi, Udrea et Co au fost duse la extreme, peste puterea de ingaduinta a celui mai tolerant om. La-u impins pe Boc in situatii extreme pana la umilinta publica. Nu era cazul si pentru asta nu-i iert acum. Poate data viitoare daca-si baga mintile in cap.Pe mine nu ma suceste un filmulet. Poate a fost chiar emanatia PDL pentru a se victimiza si a castiga capital de incredere in plus. Pe unii in baza milei fata de un om "hartuit" vezi doamne iar pe altii care cu siguranta gusta violenta (pe astia din urma ii avea dar le-a intarit increderea).
Da-l incolo de filmulet. Ca principiu general, orice tip de diversiune ar trebui sa treaca fara sa-i acordam atentie. E mai "safe" pentru toata lumea. Sa trecem filmuletul la categoria "diversiune". Restul cercetarilor cad in sarcina SRI. Sa vada ei cine l-a emanat si sa-i faca raspunzatori. Pana acum nimeni nu a raspuns pentru faptele sale in tara asta. Numai batrana care a mutat un tarus, unul care a furat un telefon mobil, si alte gainarii de doi lei. Ori nu asta ne-a tras tara in jos ci aia care se acuza reciproc dar niciunul nu e vinovat. Daca nu sunt vinovati ? Sa nu se mai acuze. Sa stea naibii in banca lor ca nu-i mai credem. Diversionisti ordinari, ambele parti sau toate in final. A, am uitat lk-au aresta pe Gigi, ce mare scofala au facut, circ balacareal. Ei, in cazul asta am vazut cum justitia a fost pusa sa lucerze 24 de ore din 24 la termene scurte de pe o zi pe alta, de la o ora la alta. Se pare ca nu suntem egali in fata legii. Eu as fi primit termen de judecata peste vreo luna si mai bine iar pana atunci as fi ramas la dicretia vreunui sef de politie. Da, incerc sa ma plasez in locul protagonistilor cand judec o situatie. Toate sunt strambe si de tot rahatul. Sa vorbim de ceea ce conteaza si nu de un filmulet. Sa se ocupe de descoperirea diversionistilor, cei datori sa o faca.

All Things Grow With Love
9am035009

98 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:35

Promisiunile preedintelui devin pericol public. Cnd jur c "se va bate pentru..." trebuie s-o iei cum se citete i s-o tai de nebun fr s-ntorci capul. Pn acum, n delt i-era fric numai cnd vorbeai cu petii. Afla preedintele. Dar dac te ntlneai chiar cu dl Bsescu? Fceai cu mna suitei prezideniale, eful de stat i fcea i el cu mna i, deodat, trosc! Mai tare dect SRI-ul i doi -un sfert la un loc e caraba de marinar.
Gestul de mardeia al preedintelui, un dos de lab ca ntre barbugii, avea rostul s omagieze victoria portocalie de la Ploieti. la micu a zis de Iliescu, i-a stricat marinarului cheful i a furat-o.

Aprtorii lui Bse menionau cu demnitate c se exagereaz. Bieelul are totui falca la loc. Nu i-au srit nici dinii. C, la urma urmei, o palm la timpul potrivit, mai ales dac e prezidenial, aduce copilului noroc. Noroc prezidenial (despre ce vorbim?): apartament de peste juma de milion n Bneasa i drumuri la Bruxelles. Golnia de acum patru ani de la Ploieti a fost ntoars pe toate prile de politicieni i specialiti. Dna Roberta Anastase nu-i explica micarea. Chipul ei nechinuit de ntrebri trda sinceritate. Capul copilului era la locul lui, palma lui Bse, la fel. E drept (admitea Roberta), pe neateptate, pumnul lui Bsescu a strbtut fulgertor vzduhul municipiului, dar viteza execuiei se datora superioritii portocaliilor, primii n toate, n munc, n sport i la dat castane.

Sobi Czech, Buz de Iepure n echipa Mrgelatului, a privit atent i a pus diagnosticul: trucaj ordinar. I-au lungit mna preedintelui. Dac am neles bine: mna dlui Bsescu ar fi primit un stimul de la creier la auzul numelui Iliescu i la care a trucat imaginea pe calculator i-a ntins mna pn la o lungime de pagaie, proptind-o n capul copilului.
Lavinia andru i aduce perfect aminte de ntmplare. Nu i-a venit s cread nici atunci, nu-i vine s cread nici azi, n-o s-i vin s cread nici la alegerile viitoare. "Lng mine era Roberta, care i ea era uluit." Roberta a rmas uluit i dup patru ani. Cu excepia pumnului, ziceam, nu-i era nimic clar. Dna Anastase e perfectibil: recunoate fora palmei. E de-a casei.
n aceste condiii, promisiunile preedintelui devin pericol public. Cnd jur c "se va bate pentru..." trebuie s-o iei cum se citete i s-o tai de nebun fr s-ntorci capul. Pn acum, n delt i-era fric numai cnd vorbeai cu petii. Afla preedintele. Dar dac riscai s dai nas n nas chiar cu dl Bsescu? Erai cu nevasta, copiii, fceai cu mna suitei prezideniale, eful de stat i fcea i el cu mna i, deodat, trosc! Mai tare dect SRI-ul i doi -un sfert la un loc e caraba de marinar.

S-ar putea ca bizonul, care a i nscut nelepciunea "s-i bai copiii pn le sun apa", s-l voteze pe Bsescu. Tocmai fiindc tie s dea porcrii pe goarn i s trosneasc primul, scurt, ca maroii de port. Crin Antonescu se arta ngrozit nu de caset, ci de reacia preedintelui. Eu, de lipsa de reacie a preedintelui. Frate, cnd dai un pumn, mergi pn la capt. Bai tot ce mic. M rog, cu excepia dnei Udrea. Dna Udrea e bun naional. Dar, de fapt, preedintele n-a avut nici o reacie. Fiindc nu mai inea minte. Habar n-avea dac i-a dat luia mic una sau nu. Nici nu i-a dat seama cnd i-a crmit dosul de palm. Fcea parte din recuzit. S recunoatem, pe ceva din tipul sta de golnie preedintele a ctigat un mandat. Susinut de Liiceanu, Patapievici etc.

De aia m gndesc dac s ies la vot. Dac ne ntlnim la urne i Bsescu apuc s dea primul?

P.S. Nu tii de ce s te temi mai tare, de pumnul lui Bsescu sau de criz? Un studiu temeinic arat c anul acesta 70 la sut dintre romni au cumprat mai puin i mai prost. C 22 la sut au rmas fr serviciu iar 44 la sut au salariul dijmuit. C femeile ntre 55 i 65 de ani (ca femeia cu memoriul de la Ploieti) sunt cele mai atinse de criz. Copiii sunt atini i de criz i de pumnii lui Bsescu. Politica pumnului prezidenial e garania c scandalul are viitor la poalele Carpailor.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:01

Este clar ce optiune de vot e necesara...Basescu!!!!!!
Mizeria din Romani a a intrecut orice limite si putere de intelegere...
Decat un prostanac manipulabil, mai bine un haiduc...cu tot cu palma aia(nereala)

liv_xxxx

66 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:06

Este adevarat ca nu ai cu cine sa vorbesti si mai rau decat atat este faptul ca noi ne pierdem vremea pro si contra unora iar relitatea este ca acetia fac bani pe spinarea unora ca noi.
Ambele tabere nu merita atentie. Mai mult decat atat i-as imparte in doua cete
-in smintiti si in misei
cineva spunea stazi la TV - nu ma pot duce sa votez intre mitocan si prost
diferenta intre acestia este ca primul tine sforile pe care danseaza papusile de paie
iar celalat este o papusica chidata prin sfori de o ceata de exploatatori.
Cert este ca ambele tabere pot fi arestate si condamnate pentru infractiunea votata si
prevazuta de codul penal roman - asocierea in vedera savarsirii de infractiuni.
Care ar fi acele infractiunii ce ar intra in concurs cu aceasta deja savarsita prin constituirea acestor asa zise partide ?
ia sa vedem - supunerea la sclavie a poporului roman
- iselaciune
- deturnarea de fonduri
-fals intelectual ;i alte infr.de fals
- Atentatul contra unei colectivitati
Comunicarea de informatii false
Abuzul n serviciu prin ngradirea unor drepturi
Purtarea abuziva etc

Si cica tinerii vorbesc urat despre tara lor - si eu zic ca tara si poporul nu au nici o vina dar satul de drept asa cum este el organizat, lasa de dorit.
cat despre ce spun politicienii unii despre altii, cred ca putem aplica principil copilariei noastre -- '' cine zice ala e !!!!''

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:10

De ce doresc sa dispara cat mai rapid Basescu din fotoliul prezidential: si-a inceput mandatul cu o minciuna sfruntata fraudarea alegerilor prezidentiale in turul 2; si-a batut joc de guvernarea tarii numind initial premier pe draga Stolo si apoi pe nimuricul de Boc pe care l-a manevrat si il manevreaza in continuare ca pe marioneta; a lansat marea diversiune a rapirii jurnalistilor in Iraq ca profesor al lui Hayssam, implicandu-se direct ca scenarist si actor principal; a lansat sintagma presedinte-jucator pentru a-si masca tendintele dictatoriale; a lansat teza anticipatelor la cateva luni de la alegeri, sperand intr-o debarcare a liberalilor de la guvernare si detinerea unei majoritati confortabile in parlament, lucru cu totul imposibil pentru o minte normala; a sabotat permanent guvernarea Tariceanu care leza grupurile de interese din jurul Cotroceniului; a acuzat permanent Parlamentul Romaniei de ineficienta, de institutie parazitara si oponenta a democratiei imaginate de Basescu si acolitii; a incalcat cu buna stiinta, permanent, prevederile Constitutionale, desi ca presedinte ar fi trebuit sa vegheze la respectarea acestora; a promovat in functii ministeriale incompetenta, slugarnicia, clanul propriu; a aruncat permanent perdele de fum pentru distragerea atentiei populatiei de la realele probleme ale tarii; a mintit cu dezinvoltura si buna stiinta cand a afirmat ca Romania nu va fi afectata de criza, existand lichiditati suficiente; in conditii decriza a fost suplimentat, inclusiv cu fonduri din rezerva , bugetul institutiei prezidentiale si ministerelor favorite, aruncandu-se pe apa sambetei sute de milioane de euro; a folosit institutiile statului si bugetul de stat pentru campania electorala a Elenei Basescu EBA; a aruncat tara in criza politica dupa demiterea democratic a guvernului BOC de incompetenti; in toata campania electorala prezidentiala a mintit cu cea mai mare nerusinare, atacand institutiile statului si persoane care nu erau candidati, a ridicat minciuna si diversiunea politica la rang de virtute prezidentiala, a folosit serviciile secrete ale statului pe post de politie politica pentru obtinerea de date si informatii cu care sa loveasca in oponenti si contracandidati etc.. Disperarea de care este cuprins ii intuneca total ratiunea si arunca in continuare minciuni si populisme ieftine inghitite doar de cei din jurul lui si de cei a caror minte refuza sa gandeasca.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:20

GEOANA---un produs a lui ILIESCU,NASTASE,HREBENCIUC..etc.--al COMUNISTILOR cu STATE...
Basescu--un comunist produs de mass-media,pentru a infrunta pe vechii comunisti si a-i da jos..
De ce s-au intors..?
Sint intrat in politica printr-o conjunctura nefericita si am reusit sa-i cunosc pe toti..sint infecti ,plini de interese doar pentru ei, criminali chiar...
V-ATI GINDIT CE SE VA INTIMPLA CU ACESTI MOGIULI DACA IESE TOT BASESCU????
ATUNCI CRED CA VA EXPLICATI ACEASTA FRICA DE MOARTE A LOR.

HAI BASE.

Maranatha
gabriela_radu2007

5 mesaje
Oras: Urziceni

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:22

Sa dispara ciuma rosie din Romania

9am115671

39 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:23

De la: 9am035009, la data 2009-11-28 13:10:41
De ce doresc sa dispara cat mai rapid Basescu din fotoliul prezidential: si-a inceput mandatul cu o minciuna sfruntata fraudarea alegerilor prezidentiale in turul 2; si-a batut joc de guvernarea tarii numind initial premier pe draga Stolo si apoi pe nimuricul de Boc pe care l-a manevrat si il manevreaza in continuare ca pe marioneta; a lansat marea diversiune a rapirii jurnalistilor in Iraq ca profesor al lui Hayssam, implicandu-se direct ca scenarist si actor principal; a lansat sintagma presedinte-jucator pentru a-si masca tendintele dictatoriale; a lansat teza anticipatelor la cateva luni de la alegeri, sperand intr-o debarcare a liberalilor de la guvernare si detinerea unei majoritati confortabile in parlament, lucru cu totul imposibil pentru o minte normala; a sabotat permanent guvernarea Tariceanu care leza grupurile de interese din jurul Cotroceniului; a acuzat permanent Parlamentul Romaniei de ineficienta, de institutie parazitara si oponenta a democratiei imaginate de Basescu si acolitii; a incalcat cu buna stiinta, permanent, prevederile Constitutionale, desi ca presedinte ar fi trebuit sa vegheze la respectarea acestora; a promovat in functii ministeriale incompetenta, slugarnicia, clanul propriu; a aruncat permanent perdele de fum pentru distragerea atentiei populatiei de la realele probleme ale tarii; a mintit cu dezinvoltura si buna stiinta cand a afirmat ca Romania nu va fi afectata de criza, existand lichiditati suficiente; in conditii decriza a fost suplimentat, inclusiv cu fonduri din rezerva , bugetul institutiei prezidentiale si ministerelor favorite, aruncandu-se pe apa sambetei sute de milioane de euro; a folosit institutiile statului si bugetul de stat pentru campania electorala a Elenei Basescu EBA; a aruncat tara in criza politica dupa demiterea democratic a guvernului BOC de incompetenti; in toata campania electorala prezidentiala a mintit cu cea mai mare nerusinare, atacand institutiile statului si persoane care nu erau candidati, a ridicat minciuna si diversiunea politica la rang de virtute prezidentiala, a folosit serviciile secrete ale statului pe post de politie politica pentru obtinerea de date si informatii cu care sa loveasca in oponenti si contracandidati etc.. Disperarea de care este cuprins ii intuneca total ratiunea si arunca in continuare minciuni si populisme ieftine inghitite doar de cei din jurul lui si de cei a caror minte refuza sa gandeasca.

Ai avut 2 argumente foarte inteligente....
1. de unde stii tu ca a fraudat alegerile???
2. daca nu era Base presedinte,tara nu mai intra in criza???? Cand spui criza...ar trebui sa te gandesti(daca poti) la faptul ca nu doar pe teritoriul tarii noastre s-a instaurat...elvetia,una dintre cele mai mari puteri economie...a cunoscut termenul de criza....
DAR...fiecare gandeste dupa cum il ajuta....PARTIDUL

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:24

Nu-mi vine sa cred ce aberatii se scriu pe aici...
Lipsa crasa de scoala, de simt al realitatii isi spune cuvantul... Am ajuns un popor cu nivel submediu...Acum,daca intalnesti un om care vorbeste coerent si bazat pe fapte reale si daca scrie corect gramatical, e mare minune..Il cauti ca pe ac in carul cu fan...
Cordeluta draga, pe ce lume traiesti? Oare chiar traiesti?!
Succes Basescu!
Si by the way,a propos de furt...umbla PSD-eii pe la blocuri cu sacosele de nu mai ai loc de ei... Cine fura?????????????????????
Traiesc intr-o tara cu aer irespirabil, cu un popor fara creier in cap,o tara care-si hotaraste destinul cu nostalgia comunismului,o tara de orbi,surzi,care iau drept reale gogosile transmise pe televiziuni aservite unor oameni care au mai lasat nefurate doar caramizile ...
Antonescu?! Un moment am avut senzatia ca e chiar sincer si ca apare un suflu nou...Vai , ce grava eroare...Era doar un nou acolit care s-a facut de rasu'-plansu'
Basescu nu e perfect , dar e mai bun decat sleahta proaspat coalizata...Dixit!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:29

De la: BIOBITA, la data 2009-11-27 21:09:29
De la: 9am056627, la data 2009-11-27 19:51:49
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 19:42:21
De la: 9am056627, la data 2009-11-27 18:20:08
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 18:10:07
De la: 9am056627, la data 2009-11-27 17:55:40
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 17:41:44
De la: Silviu, la data 2009-11-27 17:16:39
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 16:36:54La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.

Cati ani avei tu la revolutie, mamaita mica...?
S-o ocupat Basescu de transportul minerilor ...
Iti scapa cine, ma-ta, i-a chemat, cine a dat ordinul sa vina minerii.
Jigodism sadea.
Esti atat de proasta incat inghiti pe nerasuflate toate nemerniciile astora de la tembeliziuni.
Zici ca ai munca ...
Ce faci, toanto, daca seful tau itit spune sa faci ceva cu care nu esti de acord ?
Faci ce ti se spune, sau demisionezi ?

Nu crezi ca Maria Vlas ar fi iesit mai bine daca demisiona la timpul potrivit ? Da, am demisionat prima data dupa ce am fost obligata sa semnez (pe geam) niste acte de constituire a unei firme in Lichtenstein pe vremea cand era paradis fiscal. Inca de pe atunci am aflat cum zboara banii din tara pe afaceri facute in Romania. alta data am demisionat cand am fost obligata sa semnez un contract de confidentialitate in care era stipulata o suma foarte mare, pe care in raport cu salariul meu as fi putut s-o platesc in zece vieti. Ultima data "mi-am concediat seful" fiindca imi era clar ca va duce firma de rapa. La numai un an dupa demisia mea, multinationala respectiva a decis sa inchida sucursala din Romania. M-a sunat o fosta colega sa-mi spuna ca se carcotea ca eu as avea implicatie in inchiderea biroului. Minti crete. Nu ma mai mira nimic. Afla ca de un an traiesc pe propriile picioare si nu mai sunt o saraca de la un salariu la altul. Iata cum ti-am demonstrat ca o demisie nu e un capat de tara si in unele cazuri iti aduce beneficii si nu deservicii. Asta daca esti o persoana responsabila si sigura pe ceea ce poti.
Rspunsul meu este.: Demisionezi atunci cand constati ca abordarea e lipsita de onestitate.
Acum am 43 de ani, fa tu socoteala cati aveam la Revolutie si te asigur ca eram pe strazi, am vazut cu ochii mei totul si nu inghit povesti contrafacute. Regie gen Sergiu Nicolaescu 100% dar scenariu cerea si victime reale.Gloantele zburau pe la ureche ca tantarii.

BROSCUTO AFIRMI CA AI FOST ACOLO PE 13-15 ???????? SI ACUM VREI SA VOTEZI CU ILIESCU ???? E DE NECREZUT,TU AI CREZUT VREODATA CA AI SA FII PUSA IN SITUATIA ASTA ? CRED CA NU !!!!!!! DAR PANA LA URMA CE A FOST A FOST ..CE ESTE ACUM E ALTCEVA,NU ??? UITAM TOATE UMILINTELE UITAM TOATE INJURIILE,TOATE BATAILE,TOATE SCHINGIUIRILE,TOT VANDALISMUL,SI HAI LA VOT SA-L VOTAM PE ILIESCU !!!!!!!!!!!!
BRAVO BROSCUTO...........INSEAMNA CA TOT CE S-A INTAMPLAT ATUNCI,ESTE BINEMERITAT SI PACAT CA NU NE-AU EXTERMINAT ATUNI PENTRU CA IN 2009 TOT PE ILIESCU IL ALEGEM IN AL 4 MANDAT !!!!!!!!!!!

Eu nu votez pe Iliescu ci il sustin pe Crin Antonescu si apreciez flexibilitatea, buna-credinta a lui Geoana.
Daca nu au mers aliantele ne-antagonice poate va merge o alianta antagonica. Imi plac sperantele. Sunt esentiale pentru forta de a merge inainte. Altceva, inseamna resemnare si ca atare neputinta. Acceptam un lucru dovedit rau ? Cu cine va conduce Basescu ? Cu partid unic la conducerea tarii ? Cu Marea Adunare Nationala ? Am mai avut. Situatia trebuie deblocata iar Crin nu ne-a tradat a dat dovada de discernamant. Avem nevoie de deblocare altfel nu ne putem misca niciunul din noi. Vom primi la unicul show de violenta si agresivitate pe scena politica : Basescu. La asta e bun ! Suntem blocati nu se vede ? Cu cine ne deblocheaza ? Cum va face ca lucrurile sa mearga, cu cine va adopta legi ? Cu cine le va aplica ? Legile sunt conditia existentei unui stat de drept. Nu ma asteptam sa te resemnezi cu atata usurinta. Nici Crin nu a facut-o. Nu a ramas cu mainile in san. Continua sa faca ceva? Ar fi fost intelept o noua alianta PDL care nu a functionat ? Nici o alianta cu PDL nu a facut fata. Singurul forma politica in care va putea conduce Basescu_PDL este dictatura. Crezi ca asta vor romanii ? Eu cred ca vor libertate si siguranta pentru a putea munci in conditii normale intr-o societate care functioneaza. Fara asta nu functionam niciunul din noi ci doar "creme-de-la-creme" ca si pe vremea lui ceasca. O mana de oameni cu privilegii pe piata. dealtfel asa se comporta, ca si cum nu ne-ar datora nimic ci sunt acolo cu drepturi depline, pentru totdeauna si fara obligatii.
Articolul ala din Cosntitutie in care spune clar ca presedinte ARE ATRIBUTIA de a numi un prim ministru este interpretat de PDL si Basescu in sensul ca presedintele ARE DREPTUL de a numi un presedinte. Ori eu stiu ca o atributie nu inseamna un drept ci o obligatie. Avea obligatia sa numeasca un prim-ministru dupa consultarea cu grupurile parlamentare. Pe langa asta, se stie ca orice lege trebuie interpretata in sensul producerii de efecte, in cazul de fata "numirea unui prim-ministru", nicidecum in sensul blocarii vietii politice a unei tari. Constitutia este facuta spre functionarea unui stat si nu impotriva statului si cetatenilor ei.
Basescu e pe langa adevar mereu in interesul gastii sale.E pe dinafara in foarte multe privinte. A demonstrat ca nu poate gestiona cele mai diverse situatii. degeaba o marlan si tare in gura. Nu faci treaba asa "cu pumnul in gura". Asta il caracterizeaza.
Treaba ta. Votezi pe cine doresti, eu ti-am explicat de ce o sa votez Geoana. Vreau sa am macar de sarbatori macar o speranta si nu o piatra pe inima. Daca stim sigur ca ultimii 5 ani cu Basescu au fost rai nu putem sti ca urmatorii 5 ani fara Basescu vor fi buni dar ar putea sa fie surprinzator de buni prin schimbarea care va avea loc, spre mirarea tuturor.

VEZI CA IN DREPT CONSTITUTIONAL,ASTI PE DINAFARA............MAI INTREABA SI TU MAI CITESTE,SI NU MAI CONTRAZICE PE CEI AVIZATI SA SE PRONUNTE.....ASA NE DAM CU TOTI CU PAREREA PE CARE O CREDEM FIECARE SI DAM VERDICTE.............TIE TI-AR PLACE SA FII JUDECATA INT-UN PROCE DE DIVERSI DILETANTI CARE INTELEG LEGEA ASA CUM LI SE PARE LOR MAI PLAUZIBILA ??? EU CRED CA NU ASA CA MAI BINE NU TE PRONUNTA SI ,PANA LA URMA E DECIZIA TA,STII ESTE O VORBA PRINTRE COLEGII MEI DECAT UN LAS MAI BINE UN MORT UITAT........................

Nu mi-ar placea sa fiu judecata de niste diletanti daca te referi la un demers juridic. Aici nu despre asta e vorba.Imi exprim parerea exact asa cum o fac cu vecinii, prietenii sau rudele atunci cand stam la taclale. In perioada asta predomina discutiile pe tema politica. E vai si amar la gura tuturor in casele romanilor. E imposibil ca inainte de alegeri sa fie altfel. Asa e de cand lumea. Nimic anormal mai ales in democratie. Chiar si pe timpul dictaturii lui Ceausescu tot asa se intampla dar mai pe furis, pe ascuns si aveai uneori nenorocul sa te toarne cineva pentru cele spuse. Le-am trait pe toate. Nu vad care e supararea ta si in general a voastra. Veniti cu argumente serioase. eu as fi incantata sa-mi pot schimba parerea. Nu am idei fixe dar cred in niste valori universale si nu pot fi usor manipulata. Hai, o seara placuta ! Va las pana cand mai prind calculatorul liber. Fiul meu e liber zilele astea si n-o sa mai pup usor accesul la taste.

SA-TI TRAIASCA COPII BROSCUTO !!!!!!! AI GRIJA DE EI DEOARECE EI SUNT CEA MAI MARE AVERE A NOASTRA.........EU DIN PACATE CU RUSINE RECUNOSC CA NU SUNT SIGUR IN CE CLASA E FICAMEA,CE SALARIU AM DACA SOTIA MA MAI IUBESTE,DACA A MAI FACUT CURAT IN CASA ANUL ACESTA........SUNT PREA OCUPAT...........SI O B O S I T !!!!!!!!!!!!!!!! TOATE CELE BUNE BROSCUTO !!!!!!!!!!
DE LA 14 ANI STIU DOAR RIGORILE ARMATEI,CURSURI,SI MISIUNI..........TE ROG SA MA CREZI CA NU AM AVUT NICIODATA CONCEDIU.........BA DA 3 ZILE CAND M-AM INSURAT,SINCER NU TIN MINTE DATA SI NICI ANUL ................ASTA E,SUNT UN MAGARRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!! MA MIR CUM MA MAI SUPORTA NEVASTAMEA !!!!!!!!!!!!!!!!

Atunci lasate de comentarii,ca faci rau PDL ului.SA VOTEZE LUMEA CU GIOANA SA SE FACA LINISTE ODATA,TATA ESTE UN CERTARET,SE CIARTA SI SINGUR,ACUM TOTUL ESTE PIERDUT,TREBUIA SA ASCULTE SI EL DE MAJORITATE,DICTATURA NU MAI ARE LOC INTR-O TARA CA ROMANIA.AM VAZUT CASETA REALA,NU MAI ARE ROST SA COMENTAM,LA POCNIT PE COPIL CA A FOST OBRAZNIC.

SA MORI TU CA AI PUTEREA DE A GANDI .......MACAR LA LUCRURI SIMPLE ???????????
MERGI LA SCOALA CA S-A INVENTAT SI SERALUL !!!!!!!!!!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:32

De la: 9am049573, la data 2009-11-28 12:00:50si Ceuseascu se pricepea la toate!

OARE SE PRICEPEA LA FEL CA HREBENCIUC ???????? ATUNCI ASTEPTAM 24 DECEMBRIE.............VAI DE HREBENCIUC....................

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Pagini: << 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: