back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 >> Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:50

Hi ! Hi !Hi! Mai desfigurati par PDL-istii, zilele astea. " De ce oare ? Au udat si canapeua ?" Vezi reclama de la pampers.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
aha

39 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:54

De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 15:26:09Mai oameni buni voi astia care aveti ceva inpotriva lui Basscu, chiar a-ti uitat tot raul facut de partidul lui ILIESCU? A-ti uitat privatizarile nesimtite, matusa Tamara, mortii din 13-15 iunie etc?

a-ti se scrie ati :)
ai facut scoala la FF? sau la ID? :)

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:55

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 17:41:44
De la: Silviu, la data 2009-11-27 17:16:39
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 16:36:54La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.

Cati ani avei tu la revolutie, mamaita mica...?
S-o ocupat Basescu de transportul minerilor ...
Iti scapa cine, ma-ta, i-a chemat, cine a dat ordinul sa vina minerii.
Jigodism sadea.
Esti atat de proasta incat inghiti pe nerasuflate toate nemerniciile astora de la tembeliziuni.
Zici ca ai munca ...
Ce faci, toanto, daca seful tau itit spune sa faci ceva cu care nu esti de acord ?
Faci ce ti se spune, sau demisionezi ?

Nu crezi ca Maria Vlas ar fi iesit mai bine daca demisiona la timpul potrivit ? Da, am demisionat prima data dupa ce am fost obligata sa semnez (pe geam) niste acte de constituire a unei firme in Lichtenstein pe vremea cand era paradis fiscal. Inca de pe atunci am aflat cum zboara banii din tara pe afaceri facute in Romania. alta data am demisionat cand am fost obligata sa semnez un contract de confidentialitate in care era stipulata o suma foarte mare, pe care in raport cu salariul meu as fi putut s-o platesc in zece vieti. Ultima data "mi-am concediat seful" fiindca imi era clar ca va duce firma de rapa. La numai un an dupa demisia mea, multinationala respectiva a decis sa inchida sucursala din Romania. M-a sunat o fosta colega sa-mi spuna ca se carcotea ca eu as avea implicatie in inchiderea biroului. Minti crete. Nu ma mai mira nimic. Afla ca de un an traiesc pe propriile picioare si nu mai sunt o saraca de la un salariu la altul. Iata cum ti-am demonstrat ca o demisie nu e un capat de tara si in unele cazuri iti aduce beneficii si nu deservicii. Asta daca esti o persoana responsabila si sigura pe ceea ce poti.
Rspunsul meu este.: Demisionezi atunci cand constati ca abordarea e lipsita de onestitate.
Acum am 43 de ani, fa tu socoteala cati aveam la Revolutie si te asigur ca eram pe strazi, am vazut cu ochii mei totul si nu inghit povesti contrafacute. Regie gen Sergiu Nicolaescu 100% dar scenariu cerea si victime reale.Gloantele zburau pe la ureche ca tantarii.

BROSCUTO AFIRMI CA AI FOST ACOLO PE 13-15 ???????? SI ACUM VREI SA VOTEZI CU ILIESCU ???? E DE NECREZUT,TU AI CREZUT VREODATA CA AI SA FII PUSA IN SITUATIA ASTA ? CRED CA NU !!!!!!! DAR PANA LA URMA CE A FOST A FOST ..CE ESTE ACUM E ALTCEVA,NU ??? UITAM TOATE UMILINTELE UITAM TOATE INJURIILE,TOATE BATAILE,TOATE SCHINGIUIRILE,TOT VANDALISMUL,SI HAI LA VOT SA-L VOTAM PE ILIESCU !!!!!!!!!!!!
BRAVO BROSCUTO...........INSEAMNA CA TOT CE S-A INTAMPLAT ATUNCI,ESTE BINEMERITAT SI PACAT CA NU NE-AU EXTERMINAT ATUNI PENTRU CA IN 2009 TOT PE ILIESCU IL ALEGEM IN AL 4 MANDAT !!!!!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:00

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 17:50:15Hi ! Hi !Hi! Mai desfigurati par PDL-istii, zilele astea. " De ce oare ? Au udat si canapeua ?" Vezi reclama de la pampers.

HA HA HA ............EU NU AM DE CE SA UD CANAPEAUA DAR TU O SA MAI POTI SA TE PRIVESTI IN OGLINDA ??? EU CRED CA NU ASA CUM TE CUNOSC EU,ADICA O FEMEIE LUCIDA PLINA DE RESPECT SI DE BUN SIMT,DAR UN BUN SIMT ROMANESC,NU UN BUN BIMT AL LIBERALILOR.......... CARE SE VEDE ACUM CAT BUN SIMT DOVEDESC,NU CREZI ???

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:04

De la: 9am056627, la data 2009-11-27 17:38:46
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 15:38:46
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 10:38:24
De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....

O fi o facatura filmuletul de care vorbesti fiindca noi cei de pe aici nu putem dovedi contrariul. Putem spune insa cu siguranta ca "PUMNUL IN GURA" este o caracteristica basesciana si implicit a actualul ui PDL. In baza acestui lucru putem presupune ca baietelul a fost pocnit in realitate.

exact ! acest Pumn in gura pe care-l practica si votantii portocalii, aici pe forum !

POATE PREFERI O CIZMA IN GURA !!!!!!!!!

niste mirlani trogloditi,asta sunteti si care vreti sa impuneti unei tari intregi domnia topirlanului !

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:07

ASA ESTE tRAIAN CAPOS.STIE CA NU VA MAI FI PRESEDINTE LA CIOLAN ,DAR MA ARE PE MINE SI VOM FI FERICITI PE MARE

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:08

Geoana: Ma intalnesc constant cu Patriciu, Voiculescu si Vantu
Joi, 26 Noiembrie 2009, ora 15:43 Comenteaza acest articol | 39 comentarii

Geoana: Ma intalnesc constant cu Patriciu, Voiculescu si Vantu Liderul PSD si candidatul la prezidentiale Mircea Geoana recunoaste ca a avut intalniri cu "mogulii" Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu, pentru ca sunt oameni importanti de afaceri si trebuie sa le recunoasca expertiza economica. In schimb, nu discuta cu acestia despre politica.

"Ma intalnesc cu oameni de afaceri din Romania in mod constant, ma vad cu cei care au interes inclusiv in presa si cu domnul Adrian Sarbu de la Pro TV si cu domnul Patriciu si cu domnul Voiculescu si cu domnul Vantu, dar nu discutam politica, cu domnul Paunescu, care este un sustinator aprig al domnului Traian Basescu, sunt oameni de afaceri importanti care desi nu-mi fac mare placere la nivel personal unii dintre ei, trebuie sa le recunosc expertiza economica", a declarat Mircea Geoana joi, la RFI Romania.

Presedintele Traian Basescu a spus joi dimineata ca Mircea Geoana este o perdea in spatele careia mogulii stabilesc ce e de facut in tara.

"Mircea Geoana, ca si premierul Klaus Johannis, sunt doar niste perdele in spatele carora mogulii vor sa stabileasca ce e de facut in tara asta.(...) Este corect, este cinstit, ca oameni politici importanti sa fie chemati la sediul mogulilor? Face Voiculescu din degete si se prezinta Ion liescu, Crin Antonescu, Marian Vanghelie la el la firma. Face Patriciu din degete si se prezinta fuguta la el la firma si Melescanu si Adrian Nastase si turnatorul Rosca Stanescu", a spus Traian Basescu subliniind ca nu este posibil ca decizii politice ...
Alte articole despre: Geoana Vantu Voiculescu, Geoana Basescu prezidentiale 2009, Geoana moguli

Categorie: Alegeri prezidentiale 2009 1439 vizite [ Ziare.com ]
Pe modelul Basescu, Geoana da si el in mogulii de presa
Joi, 12 Februarie 2009, ora 09:39 Comenteaza acest articol | 11 comentarii

Pe modelul Basescu, Geoana da si el in mogulii de presa Tensiunile in coalitie "provin de la mogulii de presa", a declarat presedintele social-democrat, Mircea Geoana, joi, inainte de discutia dintre liderii coalitiei PSD - PD-L.

Mircea Geoana a precizat ca va exista o discutie intre reprezentantii coalitiei inainte de dezbaterea in Parlament a bugetului de stat.

Intrebat de jurnalisti daca exista tensiuni in coalitie, Mircea Geoana a raspuns in ton cu discursul presedintelui Traian Basescu de miercuri, spunand ca tensiunile sunt create de moguluii de presa.

"Tensiunile in coalitie provin din partea mogulilor de presa", a declarat Geoana, pentru Antena 3.

Presedintele Basescu a atacat presa miercuri, in discursul tinut la ceremonia de investitura a ministrului de Interne Dan Nica, sustinand ca "se duce o campanie de discreditare a autoritatii de stat" de catre mogulii de presa, impotriva careia membrii Cabinetului trebuie sa lupte.
Alte articole despre: Mircea Geoana, moguli presa

Categorie: Politica 1420 vizite [ Ziare.com ]
Presa de azi: Presedintele viseaza numai moguli
Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 07:16 Comenteaza acest articol | 27 comentarii

Presa de azi: Presedintele viseaza numai moguli Traian Basescu renunta la baile de multime in turul al doilea, conservandu-si energiile pentru razboiul cu mogulii de la Bucuresti. Armata PD-L a primit ordin sa mearga din casa-n casa si sa le spuna romanilor "adevarul" despre "papusarul" Mircea Geoana si "rechinii" care-l manipuleaza.

PD-L va explica din usa in usa ce inseamna "mogul", aflam din Romania Libera. Democrat-liberalii au pus la punct ieri, in sedinta Colegiului Director, strategia pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Tinta este convingerea electoratului liberal si a celui maghiar sa intoarca armele impotriva propriilor partide aliate cu PSD.

Principalele mesaje pe care liderii din teritoriu le vor transmite electoratului sunt imprumutate de la insusi candidatul partidului, Traian Basescu, si sunt axate, in primul rand, pe atacuri la adresa patronilor de presa, banuiti a fi in spatele lui Mircea Geoana.

"Mesajul e simplu: pe 6 decembrie romanii au de ales intre o Romanie condusa de Mircea Geoana ca papusar, iar in spatele lui sa fie aceia precum Vantu, Voiculescu, Patriciu, care sa mai poata pune mana pe avutia nationala - pentru ca de 5 ani n-au mai reusit sa faca nimic", a explicat presedintele PD-L, Emil Boc, la finalul intalnirii cu liderii din teritoriu.

Sedinta pedelistilor in care s-au analizat rezultatele primului tur de scrutin s-a finalizat fara vreo sanctiune pentru filialele cu rezultate sub asteptari. Principalul argument a fost ca "nu este momentul, oamenii trebuie ...
Alte articole despre: Traian Basescu moguli, Traian Basescu prezidentiale 2009, Traian Basescu turul doi, PDL campanie Basescu

Categorie: Alegeri prezidentiale 2009 1289 vizite [ Ziare.com ]
Basescu il provoaca pe Geoana la o dezbatere pe economie si educatie
Vineri, 13 Noiembrie 2009, ora 16:37 Comenteaza acest articol | 50 comentarii

Basescu il provoaca pe Geoana la o dezbatere pe economie si educatie Presedintele Traian Basescu este dispus sa participe la o dezbatere alaturi de Mircea Geoana, sambata, la Cluj,intre orele 16.00 si 17.00, sugerand ca tema discutiilor sa fie "economie si educatie", a precizat purtatorul de cuvant al candidatului Traian Basescu, Sever Voinescu.

De asemenea, seful staului este dispus sa participe in continuare la un sir de asemenea dezbateri, organizate in diferite centre universitare, programul de campanie electorala urmand a fi ajustat in consecinta, in masura in care este posibil.

"Din punctul de vedere al domnului Traian Basescu, domnul Mircea Geoana este liber sa invite la aceste dezbateri si alti candidati. Adaug ca domnul Traian Basescu este deschis sa abordeze cu domnul Geoana in dezbateri publice si alte teme decat cele enumerate de domnul Geoana, cum ar fi de pilda calatoria domnului Mircea Geoana la Moscova, de asemenea s-ar putea organiza o dezbatere la Tulcea pe tema calatoriilor domnului Geoana in Delta", a spus Sever Voinescu.

Voinescu a subliniat ca seful statului este dispus sa amane sambata plecarea sa spre Brasov si Sibiu pentru a participa la o dezbatere alaturi de Mircea Geoana la Cluj, alegand, dintre temele propus in mod public de candidatul PSD, tema "economie si educatie", dar fiind dispus sa abordeze orice alte subiecte.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, la Sibiu, ca il provoaca pe Traian Basescu la dezbateri publice in trei centre universitare, la care sa aiba acces toate televiziunile. ...
Alte articole despre: dezbatere Geoana Basescu, dezbateri electorale 2009, confruntare directa Geoana Basescu

Categorie: Alegeri prezidentiale 2009 2053 vizite [ Ziare.com ]
De ce-i suparat Antonescu pe moguli
Joi, 12 Noiembrie 2009, ora 07:17 Comenteaza acest articol | 8 comentarii

Exista pe piata, rostita public, o interpretare a recentelor afirmatii ale lui Crin Antonescu referitoare la Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu. Afirmatii in care candidatul liberal apreciaza ca cei doi moguli se folosesc de trusturile de presa pentru a influenta viata politica.

Si anume: ca observand el din sondaje ca lui Traian Basescu ii foloseste demonizarea presei, a imprumutat tema din discursul prezidential.

Prin studiouri se barfeste insa altceva, chiar daca interpretarea pare valabila. Se pare ca altu-i motivul: niste flit.

Adica Antonescu ar fi cerut sa fie mai intens mediatizat si sustinut, suparat fiind pe faptul ca Mircea Geoana a acaparat cea mai mare parte din spatiul alocat transmisiunilor in direct de la mitingurile electorale.

Si deoarece in calculele mogulilor nu pare sa intre varianta cu presedintele liberal ajuns in turul doi, lui Crin Antonescu i s-a transmis ca deocamdata ramane cum s-a stabilit: invitatii, din cand in cand, in platou, interventii telefonice si cate-un pic de miting, dar numai un pic.
Alte articole despre: Crin Antonescu suparat moguli, Antonescu moguli, Antonescu Geoana televiziuni

Categorie: Barfa Politica 2362 vizite [ Ziare.com ]
Familia il impinge pe Geoana la dezbatere
Joi, 19 Noiembrie 2009, ora 08:04 Comenteaza acest articol | 5 comentarii

Necazul lui Mircea Geoana este ca are prea multi sfatuitori si este derutat. Ne-a spus cineva ca, in afara de grupul Vanghelie-Hrebenciuc si grupul mogulilor, asupra vietii presedintelui PSD mai are influenta un grup: cel al familiei.

Din pacate, cea mai mica influenta. Daca primele doua categorii il sfatuiesc sa faca orice ca sa evite o infruntare cu Traian Basescu si Crin Antonescu, pentru a-si conserva procentele pentru turul al doilea, membrii familiei candidatului insista sa accepte de pe-acum masurarea fortelor.

Instinctul ii spune lui Geoana sa mearga pe mana familiei, insa cum pare convins ca trebuie sa apara in fata camerelor in compania contracandidatilor, ceilalti iau o coala de hartie si calculeaza pana-l ametesc.

Asa se explica si naruirea planurilor TVR, Realitatea TV si Antena 3 de-a-i aduce pe primii trei la o infruntare. Planuri oficiale. In ciuda declaratiilor de acceptare a oricarei formule, sfetnicii lui Geoana au insistat sa-i introduca in ecuatie pe Corneliu Vadim Tudor si George Becali, via moguli, fiind convinsi ca vor fi respinsi de tabara PD-L. Si uite-asa, o confruntare fara Traian Basescu nu mai avea sens.
Alte articole despre: dezbatere Geoana Basescu Antonescu, dezbatere candidati prezidentiale

Categorie: Barfa Politica 1609 vizite [ Ziare.com ]

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:10

De la: 9am056627, la data 2009-11-27 17:55:40
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 16:36:54La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.

Jigodism sadea.
Esti atat de proasta incat inghiti pe nerasuflate toate nemerniciile astora de la tembeliziuni.
Zici ca ai munca ...
Ce faci, toanto, daca seful tau itit spune sa faci ceva cu care nu esti de acord ?

Nu crezi ca Maria Vlas ar fi iesit mai bine daca demisiona la timpul potrivit ? Da, am demisionat prima data dupa ce am fost obligata sa semnez (pe geam) niste acte de constituire a unei firme in Lichtenstein pe vremea cand era paradis fiscal. Inca de pe atunci am aflat cum zboara banii din tara pe afaceri facute in Romania. alta data am demisionat cand am fost obligata sa semnez un contract de confidentialitate in care era stipulata o suma foarte mare, pe care in raport cu salariul meu as fi putut s-o platesc in zece vieti. Ultima data "mi-am concediat seful" fiindca imi era clar ca va duce firma de rapa. La numai un an dupa demisia mea, multinationala respectiva a decis sa inchida sucursala din Romania. M-a sunat o fosta colega sa-mi spuna ca se carcotea ca eu as avea implicatie in inchiderea biroului. Minti crete. Nu ma mai mira nimic. Afla ca de un an traiesc pe propriile picioare si nu mai sunt o saraca de la un salariu la altul. Iata cum ti-am demonstrat ca o demisie nu e un capat de tara si in unele cazuri iti aduce beneficii si nu deservicii. Asta daca esti o persoana responsabila si sigura pe ceea ce poti.
Rspunsul meu este.: Demisionezi atunci cand constati ca abordarea e lipsita de onestitate.
Acum am 43 de ani, fa tu socoteala cati aveam la Revolutie si te asigur ca eram pe strazi, am vazut cu ochii mei totul si nu inghit povesti contrafacute. Regie gen Sergiu Nicolaescu 100% dar scenariu cerea si victime reale.Gloantele zburau pe la ureche ca tantarii.

BROSCUTO AFIRMI CA AI FOST ACOLO PE 13-15 ???????? SI ACUM VREI SA VOTEZI CU ILIESCU ???? E DE NECREZUT,TU AI CREZUT VREODATA CA AI SA FII PUSA IN SITUATIA ASTA ? CRED CA NU !!!!!!! DAR PANA LA URMA CE A FOST A FOST ..CE ESTE ACUM E ALTCEVA,NU ??? UITAM TOATE UMILINTELE UITAM TOATE INJURIILE,TOATE BATAILE,TOATE SCHINGIUIRILE,TOT VANDALISMUL,SI HAI LA VOT SA-L VOTAM PE ILIESCU !!!!!!!!!!!!
BRAVO BROSCUTO...........INSEAMNA CA TOT CE S-A INTAMPLAT ATUNCI,ESTE BINEMERITAT SI PACAT CA NU NE-AU EXTERMINAT ATUNI PENTRU CA IN 2009 TOT PE ILIESCU IL ALEGEM IN AL 4 MANDAT !!!!!!!!!!!

Eu nu votez pe Iliescu ci il sustin pe Crin Antonescu si apreciez flexibilitatea, buna-credinta a lui Geoana.
Daca nu au mers aliantele ne-antagonice poate va merge o alianta antagonica. Imi plac sperantele. Sunt esentiale pentru forta de a merge inainte. Altceva, inseamna resemnare si ca atare neputinta. Acceptam un lucru dovedit rau ? Cu cine va conduce Basescu ? Cu partid unic la conducerea tarii ? Cu Marea Adunare Nationala ? Am mai avut. Situatia trebuie deblocata iar Crin nu ne-a tradat a dat dovada de discernamant. Avem nevoie de deblocare altfel nu ne putem misca niciunul din noi. Vom primi la unicul show de violenta si agresivitate pe scena politica : Basescu. La asta e bun ! Suntem blocati nu se vede ? Cu cine ne deblocheaza ? Cum va face ca lucrurile sa mearga, cu cine va adopta legi ? Cu cine le va aplica ? Legile sunt conditia existentei unui stat de drept. Nu ma asteptam sa te resemnezi cu atata usurinta. Nici Crin nu a facut-o. Nu a ramas cu mainile in san. Continua sa faca ceva? Ar fi fost intelept o noua alianta PDL care nu a functionat ? Nici o alianta cu PDL nu a facut fata. Singurul forma politica in care va putea conduce Basescu_PDL este dictatura. Crezi ca asta vor romanii ? Eu cred ca vor libertate si siguranta pentru a putea munci in conditii normale intr-o societate care functioneaza. Fara asta nu functionam niciunul din noi ci doar "creme-de-la-creme" ca si pe vremea lui ceasca. O mana de oameni cu privilegii pe piata. dealtfel asa se comporta, ca si cum nu ne-ar datora nimic ci sunt acolo cu drepturi depline, pentru totdeauna si fara obligatii.
Articolul ala din Cosntitutie in care spune clar ca presedinte ARE ATRIBUTIA de a numi un prim ministru este interpretat de PDL si Basescu in sensul ca presedintele ARE DREPTUL de a numi un presedinte. Ori eu stiu ca o atributie nu inseamna un drept ci o obligatie. Avea obligatia sa numeasca un prim-ministru dupa consultarea cu grupurile parlamentare. Pe langa asta, se stie ca orice lege trebuie interpretata in sensul producerii de efecte, in cazul de fata "numirea unui prim-ministru", nicidecum in sensul blocarii vietii politice a unei tari. Constitutia este facuta spre functionarea unui stat si nu impotriva statului si cetatenilor ei.
Basescu e pe langa adevar mereu in interesul gastii sale.E pe dinafara in foarte multe privinte. A demonstrat ca nu poate gestiona cele mai diverse situatii. degeaba o marlan si tare in gura. Nu faci treaba asa "cu pumnul in gura". Asta il caracterizeaza.
Treaba ta. Votezi pe cine doresti, eu ti-am explicat de ce o sa votez Geoana. Vreau sa am macar de sarbatori macar o speranta si nu o piatra pe inima. Daca stim sigur ca ultimii 5 ani cu Basescu au fost rai nu putem sti ca urmatorii 5 ani fara Basescu vor fi buni dar ar putea sa fie surprinzator de buni prin schimbarea care va avea loc, spre mirarea tuturor.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:10

De la: gabigabi, la data 2009-11-27 18:04:32
De la: 9am056627, la data 2009-11-27 17:38:46
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 15:38:46
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 10:38:24
De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....

O fi o facatura filmuletul de care vorbesti fiindca noi cei de pe aici nu putem dovedi contrariul. Putem spune insa cu siguranta ca "PUMNUL IN GURA" este o caracteristica basesciana si implicit a actualul ui PDL. In baza acestui lucru putem presupune ca baietelul a fost pocnit in realitate.

exact ! acest Pumn in gura pe care-l practica si votantii portocalii, aici pe forum !

POATE PREFERI O CIZMA IN GURA !!!!!!!!!

niste mirlani trogloditi,asta sunteti si care vreti sa impuneti unei tari intregi domnia topirlanului !

NU ADUCETI VOI DOMNIA COMUNISTILOR ,DUPA 20 DE ANI !!!!!!!! RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

alicemarce_yahoo_com

9 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:13

toate bune si frumoase iar bataia e rupta din rai spun batrini

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:13

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 18:10:07

Jigodism sadea.
Zici ca ai munca ...

Eu nu votez pe Iliescu ci il sustin pe Crin Antonescu si apreciez flexibilitatea, buna-credinta a lui Geoana.
Daca nu au mers aliantele ne-antagonice poate va merge o alianta antagonica. Imi plac sperantele. Sunt esentiale pentru forta de a merge inainte. Altceva, inseamna resemnare si ca atare neputinta. Acceptam un lucru dovedit rau ? Cu cine va conduce Basescu ? Cu partid unic la conducerea tarii ? Cu Marea Adunare Nationala ? Am mai avut. Situatia trebuie deblocata iar Crin nu ne-a tradat a dat dovada de discernamant. Avem nevoie de deblocare altfel nu ne putem misca niciunul din noi. Vom primi la unicul show de violenta si agresivitate pe scena politica : Basescu. La asta e bun ! Suntem blocati nu se vede ? Cu cine ne deblocheaza ? Cum va face ca lucrurile sa mearga, cu cine va adopta legi ? Cu cine le va aplica ? Legile sunt conditia existentei unui stat de drept. Nu ma asteptam sa te resemnezi cu atata usurinta. Nici Crin nu a facut-o. Nu a ramas cu mainile in san. Continua sa faca ceva? Ar fi fost intelept o noua alianta PDL care nu a functionat ? Nici o alianta cu PDL nu a facut fata. Singurul forma politica in care va putea conduce Basescu_PDL este dictatura. Crezi ca asta vor romanii ? Eu cred ca vor libertate si siguranta pentru a putea munci in conditii normale intr-o societate care functioneaza. Fara asta nu functionam niciunul din noi ci doar "creme-de-la-creme" ca si pe vremea lui ceasca. O mana de oameni cu privilegii pe piata. dealtfel asa se comporta, ca si cum nu ne-ar datora nimic ci sunt acolo cu drepturi depline, pentru totdeauna si fara obligatii.
Articolul ala din Cosntitutie in care spune clar ca presedinte ARE ATRIBUTIA de a numi un prim ministru este interpretat de PDL si Basescu in sensul ca presedintele ARE DREPTUL de a numi un presedinte. Ori eu stiu ca o atributie nu inseamna un drept ci o obligatie. Avea obligatia sa numeasca un prim-ministru dupa consultarea cu grupurile parlamentare. Pe langa asta, se stie ca orice lege trebuie interpretata in sensul producerii de efecte, in cazul de fata "numirea unui prim-ministru", nicidecum in sensul blocarii vietii politice a unei tari. Constitutia este facuta spre functionarea unui stat si nu impotriva statului si cetatenilor ei.
Basescu e pe langa adevar mereu in interesul gastii sale.E pe dinafara in foarte multe privinte. A demonstrat ca nu poate gestiona cele mai diverse situatii. degeaba o marlan si tare in gura. Nu faci treaba asa "cu pumnul in gura". Asta il caracterizeaza.
Treaba ta. Votezi pe cine doresti, eu ti-am explicat de ce o sa votez Geoana. Vreau sa am macar de sarbatori macar o speranta si nu o piatra pe inima. Daca stim sigur ca ultimii 5 ani cu Basescu au fost rai nu putem sti ca urmatorii 5 ani fara Basescu vor fi buni dar ar putea sa fie surprinzator de buni prin schimbarea care va avea loc, spre mirarea tuturor.

DECI TU NU NU VOTEZI COMUNISTII CI VOTEZI PATRIDUL COMUNIST ROMAN...........NU ,PARCA ANTONESCU S-A INSCRIS IN PSD......NU CREZI ??????? ASA CA DEGEABA ITI GASESTI SCUZE.........TOT ILIESCU VOTEZI..........TREABA TA,FACI CUM ITI DICTEAZA CONSTIINTA !!!!!!!!!!!!!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:15

De la: 9am056627, la data 2009-11-27 18:00:13
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 17:50:15Hi ! Hi !Hi! Mai desfigurati par PDL-istii, zilele astea. " De ce oare ? Au udat si canapeua ?" Vezi reclama de la pampers.

HA HA HA ............EU NU AM DE CE SA UD CANAPEAUA DAR TU O SA MAI POTI SA TE PRIVESTI IN OGLINDA ??? EU CRED CA NU ASA CUM TE CUNOSC EU,ADICA O FEMEIE LUCIDA PLINA DE RESPECT SI DE BUN SIMT,DAR UN BUN SIMT ROMANESC,NU UN BUN BIMT AL LIBERALILOR.......... CARE SE VEDE ACUM CAT BUN SIMT DOVEDESC,NU CREZI ???

Nu stiu ce sa mai cred despre mine si nu e important. Macar sa ma insel eu si sa iasa cum e mai bine petru toti. In general sunt o persoana meticuloasa, deloc superficiala dar non-conformista. Nu am idei fixe, nu imi schimb ideile usor de la o zi la alta. Mi-am facut o parere.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:20

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 18:10:07

Jigodism sadea.
Zici ca ai munca ...

VEZI CA IN DREPT CONSTITUTIONAL,ASTI PE DINAFARA............MAI INTREABA SI TU MAI CITESTE,SI NU MAI CONTRAZICE PE CEI AVIZATI SA SE PRONUNTE.....ASA NE DAM CU TOTI CU PAREREA PE CARE O CREDEM FIECARE SI DAM VERDICTE.............TIE TI-AR PLACE SA FII JUDECATA INT-UN PROCE DE DIVERSI DILETANTI CARE INTELEG LEGEA ASA CUM LI SE PARE LOR MAI PLAUZIBILA ??? EU CRED CA NU ASA CA MAI BINE NU TE PRONUNTA SI ,PANA LA URMA E DECIZIA TA,STII ESTE O VORBA PRINTRE COLEGII MEI DECAT UN LAS MAI BINE UN MORT UITAT........................

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:23

Nu va fie frica si Basescu pica!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:25

Intrebare : de ce a fost bun Geoana si PSD.ul anul trecut ,cind au facut impreuna cu PDl.ul cei 72-4% in Parlament , implinindu-i visul lui Bas',dupa cum a spus-o cu gura lui ,iar acum nu mai e bun ?
-de ce a fost bun Patriciu si Pnl.ul in 2004 si acum nu mai e ?
-de ce a Sefu' fost la Grifco (in 2004) ,de care a zis ca nu stie-nu cunoaste ,asta in prima instanta ,ca apoi sa recunoasca ca da,a fost cu caciula-n miini la grifco,ca sa-l cucereasca pe mogulul Voiculescu ,iar acum astia sunt toti niste ticalosi ?baiiiii, hai cintati la altii mai surzi....cintati Fals si zgirie urechea !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:26

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-27 18:15:30
De la: 9am056627, la data 2009-11-27 18:00:13

Nu stiu ce sa mai cred despre mine si nu e important. Macar sa ma insel eu si sa iasa cum e mai bine petru toti. In general sunt o persoana meticuloasa, deloc superficiala dar non-conformista. Nu am idei fixe, nu imi schimb ideile usor de la o zi la alta. Mi-am facut o parere.
STIU CA TI-AI FACUT O PARERE,E MERITUL TAU SI TI-O RESPECT,,,DAR TE-A INTREBAT CINEVA SI PE TINE CAND A LUAT DECIZIA DE A TE INSULTA ??? EI TI-AI RESPECTAT PAREREA ??? NU ,JONGLEAZA CU VOTURILE VOASTRE CA SI CUM LE-AR APARTINE.........VA CRED NISTE OAMENI LIPSITI DE DISCERNAMANT SI NISTE MARIONETE........UNE E RESPECTUL ????????????

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:30

9am056627,
in prima etapa Base a luat 3 milioane de voturi din 18 miloane posibile.
cite crezi ca va mai lua in etapa a a doua?

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:32

Ups!
SRI zice ca textele anti psd imputate unor ofiteri sri sunt false!
avea dreptate dom base, sri nu s-a implicat in campanie.
deci totul e miscare de cmpanie orange, stilul udrea&Co?
sunt slabi! nu-si merita banii!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:33

De la: gabigabi, la data 2009-11-27 18:25:12Intrebare : de ce a fost bun Geoana si PSD.ul anul trecut ,cind au facut impreuna cu PDl.ul cei 72-4% in Parlament , implinindu-i visul lui Bas',dupa cum a spus-o cu gura lui ,iar acum nu mai e bun ?
-de ce a fost bun Patriciu si Pnl.ul in 2004 si acum nu mai e ?
-de ce a Sefu' fost la Grifco (in 2004) ,de care a zis ca nu stie-nu cunoaste ,asta in prima instanta ,ca apoi sa recunoasca ca da,a fost cu caciula-n miini la grifco,ca sa-l cucereasca pe mogulul Voiculescu ,iar acum astia sunt toti niste ticalosi ?baiiiii, hai cintati la altii mai surzi....cintati Fals si zgirie urechea !

INTERPRETEZI CUM ITI COMVINE
1 ALIANTA PD-L -PSD S-A FACUT DEOARECE ERA UNICA SOLUTIE SI PENTRU CA LIBERALII IAU REFUZAT PE PD-LISTI !!!!
2 IN 2004 ALIANTA DA S-A FACUT INTRE PD-L SI PNL ,PE ATUNCI SEFUL ERA UN OM DE ONOARE ADICA STOLOJAN ,CINE A DAT PD-L AFARA DE LA GUVERNARE SI A PREFERAT SA FIE PRESUL PSD ????
3CAND A FOST PRESEDINTELE LA GRIFCO A FOST FACUT PUBLIC ACEASTA VIZITA SI S-A DAT UN COMUNICAT DE PRESA CU CE SA DISCUTAT ACOLO !!!!!!!!!!
ASA CA FALS MAI MULT AFON CANTA ALTII CARE DEZIMFORMEAZA SI MINT FARA RUSINE !!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:34

Jigodism sadea.
Zici ca ai munca ...

Asa, si, nu-ti mai merg afacerile din cauza lui Basescu ?
Daca-ti merge ata de bine, de un an, tocmai ala incriminat de toti cei ca tine, de unde atata pornire ?
Unde este marea ta problema ?
Te-au pus astia sa platesti si tu impozite, ca toata lumea, sau cum e treaba ?
43 ... multi inainte !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:35

De la: 9am049573, la data 2009-11-27 18:30:149am056627,
in prima etapa Base a luat 3 milioane de voturi din 18 miloane posibile.
cite crezi ca va mai lua in etapa a a doua?

SINCER NU STIU DAR SPER CA VA LUA 50.1 %IN TURUL 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:36

Decretul de numire al lui Blaga semnat de Base a fost ilegal?
Inca o data Bse a facut ceva pe Contitutie?
Boc zice ca Blaga e ministru suspensor de interne!

danika

28 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:49

Daca si dupa alte evidente(copil batut de un grobian care-a fost presedinte,mincinos fara de pereche,care spune ca el n-a fost la GRIVCO ,ca apoi pus in fata faptelor ,sa recunoasca ,balbait,c-a fost sa pupe mana lui Voiculescu,atunci cand inca lumea il credea bine intentionat),dupa marlania afisata ,tot ii mai ridicati osanale pe-aici ,inseamna ca sustinatorii lui basescu sunt chiar mai prosti,mai necinstiti,mai neciopliti,mai lipsiti de toate calitatile umane decat credeam. Degradarea umana in Romania devine tot mai evidenta.Cred ca asta a fost si- un interes al regimului basescu .Sa prosteasca,prin deteriorarea invatamantul,sa dezbine,ca sa poata conduce mai usor.

aha

39 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 18:53

he he he, ati observat cate comentarii sunt pe vreo 2-3 topicuri, de ieri incoace?
o multime de noi utilizatori, inregistrati pe 27.11.2009, care au postat 1-2-3 comentarii pe forum... toate (sau marea majoritate) pro BASEXU :)))
oare sa cerem adminului sa verifice ceva IP-uri? :)))
cred ca nu, ca s`ar putea sa fie uimit sa observe cat de bine functioneaza masinaria portocalie a PDL-istilor :D
=))

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:05

De la: aha, la data 2009-11-27 18:53:55he he he, ati observat cate comentarii sunt pe vreo 2-3 topicuri, de ieri incoace?
o multime de noi utilizatori, inregistrati pe 27.11.2009, care au postat 1-2-3 comentarii pe forum... toate (sau marea majoritate) pro BASEXU :)))
oare sa cerem adminului sa verifice ceva IP-uri? :)))
cred ca nu, ca s`ar putea sa fie uimit sa observe cat de bine functioneaza masinaria portocalie a PDL-istilor :D
=))

he he...ce vechi esti dumneata.. si ce multe comentarii...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:27

De la: 9am049573, la data 2009-11-27 18:23:37Nu va fie frica si Basescu pica!

cine crede cu adevarat nu are de ce teme,ies acum la iveala toate mizeriile posibile,toate filmuletele trucate ,pai la banii lui patrici poate reusesa un trucaj mai de buna clitate.....si eu pot sa il fac mai veridic........dar lumea uita ca un vicepresedinte al csat.pleaca la moscova fara sa anunte si nu da nici o explicatie,uita ca conform stenogramelor care sun asumate de convivi,impatre tara si da mogulilor ce a mai ramas din resursele noastre,uita,uita,uita............vreti un trai bun ??? o sa vedeti de ce o sa aveti parte daca doamne fereste iese geoana..........deabea atuni o sa intelegeti dar o sa fie prea tarziu...........cat despre crin..............saptaman trecuta spunea se vizita lui geoana la moscova,despre cumnatul lui geoana il cataloga drept demagog .....iar saptamana asa spune ca far geoana romania se prabuseste,ca nu e alt viitor al tarii fara geoana,pai nu e cutra ??? cad va fraierit ??? saptamana trecuta sau saptamana asta ???????
mie scarba de antonescu si geoana cu toata sleatca lor de pupincuristi !!!!!!!!!!!!!!!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:28

Ma mai amuza ceva la Base, daca poate sa te amuze ceva la cest personaj sinistru din istoria contemporana.
Cind vine vorba de flota el arata un dosar cu 5 file si spune: uitati expertiza!
Bai nene bai, personaj burlesc ce esti, dosarul flota a fost adus la instanta cu camionul si tu vii cu 5 file!

a tinut in 2002 si in 2004 dar acum mai bine recitesti levantul decit sa vinzi aceleasi gogosi cu dosarul si expertiza ta.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:30

cei ce scriu pentru base sunt patrioti si vizionari, vocea rationala de pe urma?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:31

De la: 9am049573, la data 2009-11-27 18:36:39Decretul de numire al lui Blaga semnat de Base a fost ilegal?
Inca o data Bse a facut ceva pe Contitutie?
Boc zice ca Blaga e ministru suspensor de interne!

chestia asta o s-o descalceasca legea,cel putin nici un pd-list nu s-a pus mai presus de lege votand de 2 ori,asa ca sa treaca o marsavie de a lor .....vezi cazul geoana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 19:34

De la: 9am049573, la data 2009-11-27 19:30:18cei ce scriu pentru base sunt patrioti si vizionari, vocea rationala de pe urma?

nici cei care scriu despre Basescu nu sunt vizionari nici cei care mai au tupeul sa scrie in favoarea aliantei psd-pnl nu sunt cu bun simt........... mie personal daca mi se intampla asa ceva adica ca cel in care cred sa faca asa alianta si sa declare sus si tare ca are si votul meu in traista aveam macar decenta sa nu mai apar pe forum..........dar fiecare cu cei 7 ani de acasa.......pacat ca un conducator de partid isi permite sa isi bata joc de alegatorii lui..........ce sa0r intampla daca itr-o misiune comandantul care are in mana viata subordonatilor lui iar trimite pe ei sa se sacrifice pentru simplu fapt ca el are interese cu adversarul ???????
bine asta e imposibil deoarece noi nu tradam ......preferam sa fim niste morti uitati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagini: << 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: