Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:22
URMARITI ULTIMILE STIRI SI VETI AVEA SURPRIZE! TOTUL ESTE O FACATURA ! RUSINEEEEE!  ACUM BASESCU V A CASTIGA LA SCOR ! CATA NESIMTIRE FRATILOR !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
cs_iceprinc3ss
20 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:24
avem nevoie sa scapam de subjugarea PSD ului , de cei din umbra gen iliescu care nu mai moare odata si are si idei de mosneag..
Ne trebuie un om care sa aiba un cuvant de spus.Macar cand zice ceva nu da inapoi precum geoana cu cei 300 de parlamentari... etc etc
Basescu e un rau vrut, cel mai bun rau dintre rai.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:24
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:33
LA STREASUL LA CARE A FOST SUPUS IN ULTIMA VREME ESTE SI NORMAL SA AIBE O REACTIE INTARZIATA ! CAND CINEVA TE ACUZA DE CEVA ASA DE GRAV ESTE NORMAL SA RAMAI BLOCAT ! TOT OM ESTE SI BASESCU !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:40
Salut, tuturor !
A inceput campania electorala ...
Deja incepem sa ne apropiem de modelul american. Banii ...
Dar sa intram in subiect.
Pe 25, la irealitatea tv, intr-o discutie "pasnica" intre doi moguli si niste moderatori ce pareau a fi devenit brusc obiectivi, chiar partinitori in favoarea lui Basescu, unul din moguli faca o "dezvaluire" despre un incident petrecut in urma cu 5 ANI, la Ploiesti, la un miting. Dar mentioneaza ca nu poate proba, desi au fost si martori dar sunt PDL-isti.
In ziua urmatoare, Basescu este invitat la aceeasi televiziune, la ora 20 pentru linsajul in direct. Trebuia sa n-aiba timp de gandire, sa fie prins izolat de staful sau, sa nu se poata sfatui cu nimeni.
O caseta cu imagini despre care vorbise Patriciu cu o zi inainte este difuzata de toate televiziunile exact in acest timp. Dumitrescu, stiind cum va reactiona Basescu, zice ca nu vrea sa dea inregistrarea pe post ... dar Basescu zic ca nu e nici o problema pentru el ... si se da filmuletul.
Basescu are o reactie de soc. Si spune ca nu-si aminteste, ca e posibil ca pustiul sa fi spus lucruri obraznice ... in fine se incheie in coada de peste... o sa vedem, ...
Si, gata !
Toata lumea are despre ce vorbi !
Nu mai intereseaza nimic altceva, pe nimeni. Toata lumea este ocupata sa-si exprime indignarea, oripilarea, etc ...
Cum pleaca Basescu, hop, vine in studio Patriciu. Care spune ca Basescu l-a mai lovit odata pe pusti, inainte de acest episod pe care irealitatea il da la infinit. Dar il mai da si pe Patriciu care vorbeste.
Patriciu e trist, ingrijorat...
Ma intreb, dupa asa o victorie, de ce nu e vesel, destins, jovial, doar si-a pus dusmanul de moarte la pamant ... ?
Si ne spune mai departe, cu lux de amanunte, unde era fiecare din cei prezenti, plasat pe scena...
Mai, sa fie, toti cei care ar fi putut spune ceva erau ... in partea cealalta.
Ma gandesc daca eu imi mai amintesc unde eram in urma cu o saptamana, cu cine si ce faceam ... si ma intreb cum de-si aduce aminte atat de exact, mogulul Patriciu toate detaliile acestea despre ceva CARE S-AR FI PETRECUT CU 5 ANI IN URMA ! SI DE CE N-A SPUS NIMIC PANA ACUM ?
Patriciu ne mai spune ca, la acel mitiing, N-AU FOST DECAT DOI CAMERAMANI, UNUL DINTRE EI DE LA O TELEVIZIUNE LOCALA, DIN CAMPINA.
Extraordinar, te duci la un miting si numeri cameramanii, ba stii si de unde sunt ... Mai sa fie ... Mai ramanea sa ne spuna si numele si prenumele fetelor de la firma de catering care a asigurat gustarile, in ordine alfabetica ...
Il vad trist in continuare.
Si-mi dau seama ca trebuie sa mai uit mai atent la filmulet.
Si ma uit. Nici nu e greu. Se da continuu.
Si ce vad ...?
Inainte de "lovitura" este un flash care lumineaza toata imaginea ... si dupa, un altul.
Dar atunci cand copilul este "lovit" cu dosul palmei, face unul sau doi pasi inapoi, capul lui se da pe spate si fata copilului DEVINE FOARTE LUMINOASA, fara ca lumina aceea sa mai afecteze celelalte obiecte din cadru, dupa care revine la culoarea rosie ...
Pozitia femeii mascheaza mana lui Basescu.
Dupa lovitura, copilul zimbeste ... pe fundal se vede un domn care-l urmareste cu privirea pe pusti dupa care intoarce capul ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Mama copilului n-are nici o reactie de a-si apara fiul. SPP-ul nu este nicaieri. Nu urmeaza nici un scandal ...
Si asta pentru ca nu s-a intamplat nimic !
Pentru ca, in realitate n-a fost asa ...
D-aia e Patriciu trist. Stie ca-l va lovi pe Basescu, ca ii va face rau chiar daca se va dovedi trucajul, dar nu e sigur ca va fi destul. E disperat.
Sfatuiesc SPP-ul sa nu-l mai lase pe Basescu de capul lui ... daca tine la viata lui.
La cat sunt de disperati, o sa treaca la asasinate politice...
Banii.
Asta e miza !
Banii !
Au simtit ca Basescu nu le mai lasa liber la bani si putere.
Si nu se dau in laturi de la nimic.
Veti vedea ca se va dovedi ca presupusa inregistrare este un trucaj.
Dar lovitura data isi va face efectele, vor ramane destui nehotarati care vor crede in ea.
Asta e rolul acestei "dezvaluiri".
De a-i canaliza pe cei care au ramas disponibili dupa turul unu.
Sau de a-i determina sa nu vina la vot.
Pentru ca, desi au furat si PDL si PSD si PNL cu autobuzele, cel mai mult a furat PSD-ul. De ce ?
Pentru ca PSD este cel mai bine organizat partid in toata tara.
De ce nu se scoate aceasta prevedere cu votul in sectii speciale ?
Tocmai d-aia ? Ca sa poata fura cu "turistii" pe care ii apuca "excursia" taman in ziua alegerilor.
De ce tipa Nica despre intentia de fraudare a alegerilor acum doua luni ?
Pentru ca a primit semnale ca si ceilalti au inceput sa inchirieze autobuze ...
Daca le-ar fi putut lua pe toate numai PSD-ul, atunci ar fi fost in regula, nu era frauda...
Dar nici asa nu le-a tinut.
Au facut tot ce-au putut sa nu treaca referendumul.
De ce le-a fost frica, n-au scapat ! A trecut la mustata.
Acum o sa incerce sa-l aplice la anul si la multi ani.
Sunt disperati !
Si fraieri.
Povestea asta cu caseta trucata ar fi trebuit s-o dea exact peste o saptamana.
Daca tot n-au spus nimic 5 ani, ce mai conta o saptamana ?
Dar si-au facut socoteala ca n-o sa-l mai asculte nimeni pe Basescu despre ce vorbeste el si ca o sa dea o pista falsa. Lumea se va ocupa cu altceva decat cu ce-i doare pe toti. Si pentru ca n-au nici un plan concret despre iesirea din criza asta economica, atunci ... sa fie circ.
Cam asta e parerea mea despre povestea asta ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:43
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 08:33:18LA STREASUL LA CARE A FOST SUPUS IN ULTIMA VREME ESTE SI NORMAL SA AIBE O REACTIE INTARZIATA ! CAND CINEVA TE ACUZA DE CEVA ASA DE GRAV ESTE NORMAL SA RAMAI BLOCAT ! TOT OM ESTE SI BASESCU !
Asa este, Basescu a avut un soc, nu l-a gestionat cum trebuie. Lucru normal, pentru oricine ... pentru absolut oricine...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:46
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 08:33:18LA STREASUL LA CARE A FOST SUPUS IN ULTIMA VREME ESTE SI NORMAL SA AIBE O REACTIE INTARZIATA ! CAND CINEVA TE ACUZA DE CEVA ASA DE GRAV ESTE NORMAL SA RAMAI BLOCAT ! TOT OM ESTE SI BASESCU !
Nu cred ca asa stau lucrurile.Pe mine daca ma acuza cineva de asa ceva spuneam imediat clar si fara ezitare CA EU NU AM BATUT UN COPIL LA UN MITING NICIODATA.Probabil ca si dumnevoastra spuneati tot asta daca intr-adevar asa stateau lucrurile,nu avea ce anume sa va faca sa ezitati.In cazul in care batutul copiilor la mitinguri nu era ceva obisnuit pentru domnul Basescu (si este clar ca nu era) atunci indiferent de stres,oboseala etc raspunsul nu putea sa fie decat cel de mai sus.Daca insa si-a amintit ca a lovit acel copil,atunci ezitarea era de inteles.In acel caz trebuia sa se gandeasca ce sa spuna si pe ce varianta sa mearga.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 08:46
Veti vedea ca povestea asta cu lovitul copilului se va intoarce in favoarea lui Basescu ...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:08
De la: Silviu, la data 2009-11-27 08:46:31Veti vedea ca povestea asta cu lovitul copilului se va intoarce in favoarea lui Basescu ...
Silvliule,caseta DACA SE DOVEDESTE CA ESTE TRUCATA, se poate intoarce in favoarea presedintelui.Declaratiile sale insa de la REALITATEA NU SE MAI POT INTOARCE IN FAVOAREA SA.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:15
De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 09:08:25De la: Silviu, la data 2009-11-27 08:46:31Veti vedea ca povestea asta cu lovitul copilului se va intoarce in favoarea lui Basescu ...
Silvliule,caseta DACA SE DOVEDESTE CA ESTE TRUCATA, se poate intoarce in favoarea presedintelui.Declaratiile sale insa de la REALITATEA NU SE MAI POT INTOARCE IN FAVOAREA SA.
Depinde cine si ce vrea sa vada.
Daca ramai cu atentia focalizata NUMAI pe reactia de la irealitate, e ca tine, daca e trucata atunci se explica si reactia unui om socat, un om normal.
Fiecare va crede ce-i place mai mult. Tu o sa pedalezi pe fiecare vorbulita care-i este defavorabila lui Basescu si vei incerca sa le scoti in fata chiar daca vad ca ai inceput sa-ti dai seama ca e o marsavie, un trucaj ....
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:18
Vad ca la irealitatea se continua lupta anti-Basescu ...
Si se toaca la Basescu.
D-aia a si fost invitat ?
Ca sa se poata specula orice spune.
Si se speculeaza !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:26
Un ziarist anti-Basescian ne explica schimbarea luminii pe fata copilului din cauza reflectoarelor ... Pai reflectoarele alea nu luminau si in jurul copilului ?
Ce pregatire are un ziarist sa vorbeasca despre modul cum se poate truca o imagine ?
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:30
De ce nu a aparut aceasta 'inregistrare' la referendumul de inlaturare a presedintelui?
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:30
Ma duc sa-mi vad de treaba mea. N-o sa-mi fie mai bine daca nu muncesc pentru mine si familia mea. Sunt in concediu. Trebuie sa construiesc ceva....
Candidatii n-o sa-si schimbe comportamentul din cauza postului meu ...
si nici n-o sa-mi aduca bunastarea.
Sper sa nu mi-o ia, pe asta pe care mi-o fac singur...
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:32
De la: xyz, la data 2009-11-27 09:30:01De ce nu a aparut aceasta 'inregistrare' la referendumul de inlaturare a presedintelui?
Pentru ca nu era gata !
Si Patriciu nu era atat de disperat. Mai spera ... in Crin. In Geoana nu crede nici el ...
Si atunci n-a mai stat in baza lui Goana.
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:36
Acum se explica intalnirea cea de taina de la resedinta lui Patriciu, au destupat sampania si au impartit ministerele. Au stabilit scenariul: Patriciule,declari ca ai ceva personal cu Basescu si dupa 24 ore aparem noi cu caseta. Vantule, asigura-te ca il ai pe Base in platou la difuzare.Apoi ne putem relaxa si putem urmari potopul.
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:47
Cel mai castigat e Crin in povestea asta, care probabil a negociat dur inainte de alianta cu Geoana, iar acum Geoana isi roade unghiile gandindu-se ca putea castiga singur puterea, doar cu ajutorul acestui 'filmulet'.Deh, acum mireasa parca nu mai valoreaza atat de mult ca inaintea petirii.
|
aha
39 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 09:51
AMR 9 !!!!
...
pana scapam de marinerul bataush !
:))
|
Mony04
9 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:15
ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:18
De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
Cand zici TOTI vorbesti de familia ta ?
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:24
De la: aha, la data 2009-11-27 09:51:07
AMR 9 !!!!
...
pana scapam de marinerul bataush !
:))
S-ar putea sa nu ai ocazia sa deschizi sampania.Dar nu-i bai, vine colea Revelionul...
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:33
Semeni vant, culegi furtuna ! Asta e explicatia stress-ului la care "a fost supus". In fapt se supune singur tuturor stresurilor si obliga o tara intreaga sa traiasca in stress-ul provocat. S-a gandit vreo clipa ca in tara asta exista foarte multe persoane care nu suporta agresivitatea, violenta si cruzimea ? Practic suntem siluti sa suportam toate astea in mod continuu.
Toate se rezolva cu pumnul in gura, fara a se oferi o altrenativa celorlalti. Incapacitate de a se implementa si derula proiecte si strategii echitabile pentru toti cei implicati sau afectati de deciziile de guvernare. Unii sau altii am fost pusi in situatii limita de fiecare data cand s-au luat decizii. Asa se explica faptul ca de la revolutie si pana acum au fost evacuati oameni si lasati in strada, din lipsa unoir reglementari legale care sa asigure drepturile ambelor categorii, pe de o parte ai proprietarilor care si acum sunt in procese interminabile iar pe de alta parte al chiriasilor care locuiesc de o viata in casele statului ca frunze in vant, aruncati in strada dupa bunul plac al statului fara a li se oferi alternativa. Nu s-au emis legi in baza carora sa se reglementeze problemele esentiale ale societaii. am continuat sa functionam arbitrar ca societate, la mica intelegere. Am dat un exemplu care afecteaza multe vieti, cei chinuti prin hatisul judecatoresc, familii intregi destabilizate si saracite. Aceste familii nu au avut dreptul la o viata normala. Au fost blocati in situatii fara iesire de peste 20 de ani. Copiilor acestor familii li s-a furat egalitatea de sansa intrucat familiile lor nu au putut lucra si contribui in conditii normale la asigurarea viitorului lor.
Controversata lege 112 este si acum nereglementata, suntem obligati sa traim cate trei sau patru familii in aceeasi locuinta fiindca nu avem dreptul de a instraina locuinta. In cartea funciara imobilele sunt inscrise cu interdictia de a fi instrainate. Imobilele nu se afla in circuitul civil /comercial. Blocaje in toate directiile. Se stie ca peste 80% din aceste imobile in fapt au fost instrainate in fapt desi e interzis prin lege. Au fost intrainate prin cai oculte si tranzactii ocolitoare de catre marii rechini imobiliari. Li s-a lasat cale libera de a abuza dupa bunul plac de cei care au ales sa scape de un astfel de imobil, fie el fost chirias fie el fost proprietar sau mostenitor. Cei din urma au preferat sa vanda pe nimic drepturile litigioase nefiind in stare sa biruiasca coruptia si birocratia din tara. Ceilalti ajunsi in situatii limita,batrani sau boilnavi s-au lasat jefuti de aceeasi rechini imobiliari care le-au propus cai alternative si aparent legale de instrainare a imobilelor achizionate in baza legii 112.
Mai sunt multe alte domenii lasate nereglementate, la voia intamplarii. Un alt exemplu ar fi curtile caselor cumparate in baza legii 112. S-a vandut casa dar curtea nu. Un non-sens. Pana in ziua de azi proprietarii platesc chirie statului pentru curte dar mai platesc in acelasi timp si impozit pe aceeasi curte. Asta e sistem fanariot de reglemntare legala si de dubla dijmuire. Pe aceste terenuri in fapt curtile oamenilor s-ar incasa la buge sume importante de bani. A fost si e nevoie de bani. de ce nu promulga legile necesare si utile tuturor? Fiindca se ocupa cu manarii, stau si pandesc ce aranjamente sa mai puna la cale in folosul lor strict personal. Pana cand ne tineti incurcate vietile dragi guvernanti ? Pana cand veti pleca de la conducere cu siguranta.
Viata noastra a fost lasata la dicretia arbitrariului si abuzului in toatre domeniile esentiale, asigurari sociale, salarizare, sanatate, proprietate. Nu au fost respecate aceste drepturi prin lipsa de reglementare legala.
La fostele alegeri a avut ca slogan electoral urarea "Sa traiti bine !". La un moment dat a spus ca va transforma aceasta "urare" in promisiuine. Acum isi trimite emisarii sa ne clarifice cu cinismul specific PDL-ului actual, ca sloganul a fost doar o simpla urare.
Domnilor, noi suntem in clar in toate privintele. NU NE MAI LASAM MINTITI !
Va uram la randul nostru "Sa va fie de bine !"
Eu una nu mai votez Basescu si sunt perfect indreptatita sa afirm asta.Votez Gioana in incercarea de a transforma jumatate de sansa intr-una intreaga. Votez o noua speranta pentru ca actualul conducator nu-mi ofera nici macar o speranta.
All Things Grow With Love
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:38
De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
O fi o facatura filmuletul de care vorbesti fiindca noi cei de pe aici nu putem dovedi contrariul. Putem spune insa cu siguranta ca "PUMNUL IN GURA" este o caracteristica basesciana si implicit a actualul ui PDL. In baza acestui lucru putem presupune ca baietelul a fost pocnit in realitate.
All Things Grow With Love
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 10:40
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 10:38:24De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
O fi o facatura filmuletul de care vorbesti fiindca noi cei de pe aici nu putem dovedi contrariul. Putem spune insa cu siguranta ca "PUMNUL IN GURA" este o caracteristica basesciana si implicit a actualul ui PDL. In baza acestui lucru putem presupune ca baietelul a fost pocnit in realitate.
Roberta Anastase,preedinta camerei deputailor, martor la acel incident, a afirmat n direct la Realitatea Tv c biatul a vorbit urt iar preedintele doar l-a mpins, nu l-a lovit. De asemenea, Traian Bsescu a afirmat c probabil biatul a vorbit urt.
Ambele declaraii, identice ca motivaie, dovedesc faptul c cele dou persoane au spus adevrul. Trucaj sau nu, incidentul a avut loc.
Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice.
Goaza este un desert prezidenial.
"Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:04
Vennea, dai dovada pe zi ce trece c-ai devenit o vita-ncaltata, o scursura umana abjecta , un individ lipsit de orice simt civic echilibrat, esti o rusine umana a sec. xxi.
Vanea ai acumulat atat de mult jeg neuronal , balast informational, dejectii pe creierul tau de trepadus, incat nu mai esti in stare sa distingi adevarul ; adevarul aparentelor de cel al evidentelor.
Bai Rahat incrementat in proiect,s-a pronuntat vreun expert criminalist in analizarea acelei "probe video"?
Sti tu care-i viteza de redare corecta a secventei respective?
Ai analizat tu acea secventa video, sa vezi daca-i originalul filmarii sau copie?
A facut cineva analiza histogramei acelui video-sec ?
Si
Si
Si ,chiar de-ar fi adevarata, ce reprezinta aceasta manarie a J.R-ului de Romania ( l-am vazut aseara pe Real.Tv)
De ce n-a dat-o publicitatii acum 4 ani ?
A pastrat-o la saltea pt. ati santaja presedintele Vannea ?
Presedintele, n-a putut fi santajat , si atunci, JR-ul Romaniei ce-a spus; hai cu proba, pac la Rezboiu , (caragialeasca situatiunea Vannea, dar la cat esti tu de idiot...)
Baaaai, mi-e sila de voi, asteptati expertiza tehnica, apoi dati cu opiniile de gard.
Indiferent daca gestul presedintelui este real sau fals, cum se poate cataloga actiunea atacului mediatic intarziat (4 ani) la adresa presedintelui.( presedinte inca in functie)
Organele de specialitate si ancheta ale statlului Ro. ar trebui sa se sesizeze din ofici.
Cine a pus pe sticla o imagine de-asa natura impotriva STATULUI ROMAN a pus-o !....in planul 2 se poate spune ca este un atac direct la presedintele in functie, iar in planul 3 , o discreditare mediatica a candidatului.
Experti criminalisti ar trebui sa-si faca datoria in ceea ce priveste acest filmulet, iar organele juridice ale statului Ro, sa demareze ancheta cu privire la acest atac mediatic impotriva presedintelui in finctiune si a imaginii RO in strainatate.
Bai Vannea, mi-e rusine cu d-astia ca tine ma, a inceput sa-mi fie din ce -in-ce mai rusine de romania (R)
v-ati aculturalizat mai, cei ca tine prin manipulare, ati adus romanian (R)...in stadiul de groapa de gunoi a moralitati eu.
Bai vita congelata, tu ai constiita . voi loviti la propriu in tara mea mai magarilor,in presedintele vostru mai dobitocilor,
Vannea, ia-l pe JR-ul romanilor si pune-l sa candideze pentru presedine vannea !...
hai Vannea, declara-l si aici abuz de limbaj !...
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:22
De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 09:08:25De la: Silviu, la data 2009-11-27 08:46:31Veti vedea ca povestea asta cu lovitul copilului se va intoarce in favoarea lui Basescu ...
Silvliule,caseta DACA SE DOVEDESTE CA ESTE TRUCATA, se poate intoarce in favoarea presedintelui.Declaratiile sale insa de la REALITATEA NU SE MAI POT INTOARCE IN FAVOAREA SA. Cum dracu, Doamne iarata-ma, sunteti atat de ***i sa nu admiteti o proba evidenta? Base cinci ani a fost super violent si scandalagiu, iar dovada asta este incununarea evidenta a caracterului sau. Daca era un sfant, un "calugar" in politica atunci in mod sigur puneam la indoiala ...mai c-o fi, mai c-o pati... dar marinarul asta asasin ne-a mintit continuu 5 ANI!!!! Oricat de mult adevar ar avea cat de cat vorbele sale legate de moguli, palesc comparativ cu lipsa de caracter, verticalitate morala si fair play. Toti ziaristii care l-au sustinut acum 5 ani sa devina presedinte, cat si cei din presa audiovizuala(inclusiv Dinescu pe care il respect) sunt vinovati ca au pupat in fund acest dement al timpurilor noastre si au facilitat accesiunea lui la Cotroceni. Sa-l dam jos, oameni buni, caci acel pumn in gura aplicat pustiului se va multiplica asupra tuturor celor care ii suntem potrivnici.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:24
Ei Florine,s-a dat alarma in Modrogan.Au aparut ca furnicile pe toate forumurile si zbiara ca sa creada lumea ca sunt mai mult de ...30%
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:32
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 10:38:24De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
Broscuto, acel pumn in gura dat tuturor romanilor prin devalizarea financiar-economica a ultimilor 20 de ani post decembristi, cine l-o fi dat ?...
Poti raspunde ?...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:33
Am primit un pumn n fa
de Cristian Tudor POPESCU | 27 NOIEMBRIE 2009
"i atunci, dl Bsescu a trecut la ceea ce i-a rmas i tie cel mai bine s fac: s manipuleze, s amenine, s insulte, s mechereasc, s prosteasc lumea n fa. Mi-e pur i simplu lehamite s mai comentez ieirea sa n replic la declaraiile dnilor Antonescu i Geoan. Cine vrea s-l cread, n-are dect". Aa mi ncheiam editorialul de mari. Cnd Dinu Patriciu a afirmat miercuri seara c Traian Bsescu a dat un pumn unui copil pentru c ar fi strigat: "Triasc Iliescu!", cu toate c am ncheiat ultima emisiune "Cap i Pajur" spunndu-i dlui Hurezeanu c Traian Bsescu este un om josnic i punct, nu mi-am spus dect c n campania asta se depesc nu limitele bunului sim, ci ale umanului. Orict de proast ar fi prerea mea despre Bsescu ca om, n-a fi pus vreodat printre verbele de mai sus - s manipuleze, s amenine, s insulte - s loveasc un copil cu pumnul n gur. Chiar i cnd am vzut pe net imaginile loviturii pe care personajul T. Bsescu o aplic unui copil aflat lng o femeie disperat care i cere s-i rezolve o petiie, dei m-am nfiorat, mi-am pstrat rezerve ca ziarist. Trebuie s vedem i ce spune Bsescu. Filmul ar putea fi trucat. ns cnd T. Bsescu a rspuns la ntrebarea dlui Rzvan Dumitrescu "Poate c m-a njurat copilul" nu mi-am putut stpni un icnet, pentru c primisem un pumn n fa.
Din acel moment nu mai conta dac filmul e trucat sau nu. Singurul lucru pe care l mai ateptam de la T. Bsescu era s spun, aa cum a fcut-o de attea ori, cu privirea n camer, fr s clipeasc, rostind rar: "Nu numai c nu am fcut ce se vede n imagini, niciodat n viaa mea i sub nici un motiv n-a putea s lovesc n felul sta un copil". Iar traian Bsescu a spus: "Poate c m-a njurat copilul".
ntrebat ce consecine ar trebui s suporte un oficial n Occident n ipoteza c s-ar face vinovat de o asemenea lovire, T. Bsescu rspunde: "Nu tiu, trebuie vzut". Am rmas fr grai!
Mai observ un singur lucru: lovitura pe care n aceste imagini personajul T. Bsescu o d acelui copil este tipic pentru agenii de paz ai serviciilor secrete: scurt, lateral, fr elan, din ncheietur, fr a-l privi n ochi pe cel lovit.
n rest, a vrea ca filmul s fie trucat. E mai suportabil dect s fie adevrat.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:34
De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 12:24:00Ei Florine,s-a dat alarma in Modrogan.Au aparut ca furnicile pe toate forumurile si zbiara ca sa creada lumea ca sunt mai mult de ...30%
Hai Vannea, lasa-l pe Florinache , da pace omului, tu cu mine te razboiesi acum, hai ca-ti raspund pe cate topice doresti .
Ceva impartial poti scoate pe trambita sau te lasi pagubas ?=
|
|
|