Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:56
De la: 9am074895, la data 2009-11-26 15:38:18MAI DRACUSOR Mare dreptate ai .Nu vezi ca multi nu gindeste?Il vor pe Geoana ca sa dea mina libera lui Vintu, Patriciu,, Voiculescu. NU va dati seama ce o sa fie? Votati fratilorPSD O sa va vad mincind ciorba de dude.Noi suntem un grup de 842 de insi ,daca iese PSD vom pleca din tara.!!!Aveti grije asti sunt ca un sar putea sa mai nasca ori gemeni ori tripleti PSD PNL UDMR cumetre,indiferent cine castiga e bine sa nu despachetati,oricum tot calea strainatatii veti alege,vei vedea,romanii nu vor duce-o mai bine pana nu se implineste blestemu' brucanului si ceausescului
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:59
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-26 15:44:51De la: 9am076753, la data 2009-11-26 15:41:05Chiar daca pierde batalia cea mare sant alaturi de dansul voi merge la vot. AI DREPTATE DAR VEI VEDEA CA BASE CASTIGA LA SCOR.........AVEM POPOR DESTEPT
Te vad un om optimist si increzator in inteligenta poporului roman.Ma bucura ca nu esti descurajat de faptul ca 70% din romani nu au fost atat de "destepti" incat sa-l voteze in turul intai pe Basescu si ca mai ai sperante.In turul doi de la cine crezi ca o sa ia voturi ,de la PSD,de la PNL,de la PRM sau de la UDMR?  .Cred ca amandoi intelegem ca acei 30% nu ii sunt suficienti pentru un nou mandat si CA MAI ARE NEVOIE de alte voturi!De unde speri deci sa castige voturi Base?  . Rog seriozitate!
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:01
astazi PRM a anuntat ca se uneste cu UDMR , ce popor !!!!!!!!interse ,interese ..............
M
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:04
De la: black10131307, la data 2009-11-26 08:42:20De la: gabigabi, la data 2009-11-26 08:05:24De la: black10131307, la data 2009-11-25 19:50:41De la: gabigabi, la data 2009-11-25 18:23:56De la: mytcor, la data 2009-11-25 16:00:19De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 15:43:16
PS:Venirea lui Carol in urma unei "monstruase" coalitii te-a deranjat pe tine ca monarhist si iti pare ceva rau?Interesant punct de vedere insa m-am obisnuit sa nu ma mai mire nimic de la tine, deoarece "monarhistii basescieni" ca tine nu au nici mama,nici tata,nici Dumnezeu ci il slujesc doar pe Base
Pe topicul MonarhieVSRepublic ai s primeti rspunsul cuvenit.
Aici am s-ti fac o propunere, c tot spui tu c liberalii-s monarniti ...
De ce s alegi tu Vannea rul cel mai mic, ...pe Geoana preedinte.
De ce n-ai alege binele cel mai de bine,
1-anularea alegerilor datorit fraudei generalizate pe care o tot clamai,
2-reinstaurarea monarhiei constituionale pentru c tot a spus Tismneanu in raport c-a fost instaurat in "48 un regim politic "ilegitim i criminal",
3- Principesa Margareta, REGINA REGATULUI ROMNIA.
Hai liberalule, s te vd ct esti de liberal !...asa alegi binele absolut pentru TOI ROMNII, i dup 3 zile m mut n Ro.
de cit timp tot spun ca n-am fost intrebati niciodata,in mod EXPLICIT ,daca vrem sau nu Monarhie ?! re-formarea statului propusa de amicu' B nu are in vedere aceasta intrebare ! am spus,ca m-am si plictisit de cite ori am spus ca beleaua consta in faptul ca aceasta Constitutie facuta de Iorgovan ptr. Iliescu a fost prea darnica ptr. el,dar e prea strimta ptr.Bas' si vrea mai mult ptr. el - adica rep. PREZIDENTIALA si voi il sustineti ! nu sunt Ana Ipatescu sa ma duc si sa arestez guverne,presedinti ; a trecut vremea romantismului revolutionar ! in mod democratic trebuie puse intrebariea CE VREM : rep. parlamentara ( nu semiparlamentara ) ? rep. prezidentiala sau monarhie ?! abia dupa un asemenea referendum stim cum stam cu adevarat si se poate daca se vrea,actionat in consecinta !
Si pana vei reusi sa inscaunezi vreun rege, te multumesti cu Geoana, acest Duce de Rapa?
Si pana va fi posibil sa te inchini in fata Regelui, preferi sa te inchini in fata lui Iliescu?
Chiar nu va dati seama cat de rau ati decazut? Cum puteti sa va doriti PSD-ul la putere si pe Iliescu papusar sef?
Din doua una: ori ati fost sulfe cand ati spus ca ati fost Golani in Piata Universitatii, ori sunteti sulfe acum! Pozitia voastra de slugi ale lui Iliescu va dezonoreaza pe vecie!
tot bateti moneda pe chestia asta si ignorati o realitate : Basescu este un tip dictatorial si doreste ascultare absoluta ! cu el,statutul meu de om liber,inceteaza,caci voi deveni ROB ! servitorul-sau sluga- cum zici tu ,este un om liber care presteaza ptr.moment o munca mai putin calificata....hai sa zicem,dar e falsa si aceasta chestie,intrucit toti oamenii au drept la respect,indiferent ce munceste cinstit !
cit despre PNL si Antonescu, ce putea face altceva decit o alianta cu PSD.ul ? daca voi ati facut-o ptr. binele natiunii ,de ce n-ar fi facut-o si el,in aceeasi idee ? Blackule, ne trebuie un premier si un guvern,intelegi ? ca daca nu,am fript-o ! cu B nu se ajunge decit la reluarea scandalului ....cu Livache si ai lui care nu trece,cu suspendarea parlamentului,cu alegeri anticipate - care nu va rezolva nimic,intrucit proportia de 33-35% PSD vs. PDL va fi aceeasi - si, cam prin iunie-iulie s-ar putea sa avem un premier s'un guvern ! isi poate permite RO asa ceva ? raspunde-mi ! isi poate permite asa ceva ?
Dar cand v-ati bucurat si ati facut tumbe pe aici ca a fost daramat guvernul Boc, in preajma alegerilor si a venirii delegatiei FMI, erati tot asa de patrihoti si de grijulii pentru soarta tarii?
Voi nu mai prezentati nicio garantie morala! Din moment ce pupati acolo unde ati scuipat, adica obrazul lui Iliescu, pentru mine nu mai valorati nici cat o ceapa degerata!
Nimic nu justifica pe lumea asta asumarea de bunavoie a nemerniciei. Sa stii ca a curs sange nevinovat din cauza unui comunist ordinar bolnav de putere, sa fi manifestat impotriva lui, sa-i fi cerut demisia si acum sa-l lauzi pentru caracterul lui democratic, este peste putinta mea de intelegere!
Cei ce rabd jugul -a tri mai vor,
Merit s-l poarte spre ruinea lor!
domnule, daca insusi BASESCU a putut pupa acolo unde a scuipat si a facut alianta pe care a visat-o,cu Geoana si intreaga familie psd.ista din spatele, pot si eu ! asa ca las-o jos cu nemernicia ! NIMIC nu l-a impiedicat pe B sa accepte majoritatea ad-hoc constituita in parlament si sa-l fi acceptat de la bun inceput pe Johannis si nimic din toate astea nu s-ar fi intimplat ! ba,mai mult, taia nasul psd.ului fara drept de apel ,dar NU - el cu incapatinarea si orgoliul lui nemarginit culege azi ce-a semanat acu' 2 luni ! nu mai dati vina pe altii-mereu altii - VINA va apartine in totalitate si-l ACUZ de destabilizarea si invrajbirea tarii ! omul asta, NU merita sa fie PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR ! este incapabil sa coaguleze fortele democratice ,societatea civila si intelectualii intr-un tot unitar,care sa dea tot ce are mai bun ptr. a depasi criza morala,mai ales,in care ne zbatem de atita timp ! AJUNGE !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:04
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:05
CUNOSC MULTI OAMENI CARE NU AU FOST LA PRIMA STRIGARE DAR CARE VOR MERGE INDIGNATI DE CE SE INTAMPLA LA AL DOILE TUR SA VOTEZE BASESCU ! SI EU SUNT UNUL DITRE CEI CARE NU AU VOTAT LA PRIMUL TUR SCARBIT DE TOT CE INSEAMNA POLITICA ....DAR ACUM VOI VOTA BASESCU !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:08
DUMNEAVOASTRA CREDETI CA MEMBRII PNL..UDMR..PRM. VOR VOTA ASA CUM DICTEAZA PRESEDINTII DE PARTIDE?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:16
Eu cunosc multi oameni care nu au votat niciodata fiindca nu au avut pe cine. Considerau ca protestul lor va fi luat in seama si va fi inteles ca atare faptul ca in mod constat guvernantii nostri sunt alesii unei mici parti de romani.
Anul asta, la primul tur oamenii astia au iesit la vot pentru a nu mai fi ignorati de guvernanti. Categoria asta este mult mai mare decat sustinatorii lui Basescu ramasi acasa la primul tur. Cu toate astea, votul tau conteaza in aceeasi masura cu votul oricarui cetatean al tarii .Faci bine prezentandu-te la vot asa cum ar trebui sa facem noi toti. Sa ne prezentam la vot pentru a se stabili o reprezentativitate echitabila si cta mai aproape de nevoile tarii. Sa intelegem ca tara inseamna "noi toti", nu doar o mana de oameni care merg constat si neconditionat la vot.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:23
De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:04:00De la: black10131307, la data 2009-11-26 08:42:20De la: gabigabi, la data 2009-11-26 08:05:24De la: black10131307, la data 2009-11-25 19:50:41De la: gabigabi, la data 2009-11-25 18:23:56De la: mytcor, la data 2009-11-25 16:00:19De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 15:43:16
PS:Venirea lui Carol in urma unei "monstruase" coalitii te-a deranjat pe tine ca monarhist si iti pare ceva rau?Interesant punct de vedere insa m-am obisnuit sa nu ma mai mire nimic de la tine, deoarece "monarhistii basescieni" ca tine nu au nici mama,nici tata,nici Dumnezeu ci il slujesc doar pe Base
2-reinstaurarea monarhiei constituionale pentru c tot a spus Tismneanu in raport c-a fost instaurat in "48 un regim politic "ilegitim i criminal",
Hai liberalule, s te vd ct esti de liberal !...asa alegi binele absolut pentru TOI ROMNII, i dup 3 zile m mut n Ro.
de cit timp tot spun ca n-am fost intrebati niciodata,in mod EXPLICIT ,daca vrem sau nu Monarhie ?! re-formarea statului propusa de amicu' B nu are in vedere aceasta intrebare ! am spus,ca m-am si plictisit de cite ori am spus ca beleaua consta in faptul ca aceasta Constitutie facuta de Iorgovan ptr. Iliescu a fost prea darnica ptr. el,dar e prea strimta ptr.Bas' si vrea mai mult ptr. el - adica rep. PREZIDENTIALA si voi il sustineti ! nu sunt Ana Ipatescu sa ma duc si sa arestez guverne,presedinti ; a trecut vremea romantismului revolutionar ! in mod democratic trebuie puse intrebariea CE VREM : rep. parlamentara ( nu semiparlamentara ) ? rep. prezidentiala sau monarhie ?! abia dupa un asemenea referendum stim cum stam cu adevarat si se poate daca se vrea,actionat in consecinta !
Si pana vei reusi sa inscaunezi vreun rege, te multumesti cu Geoana, acest Duce de Rapa?
Si pana va fi posibil sa te inchini in fata Regelui, preferi sa te inchini in fata lui Iliescu?
Chiar nu va dati seama cat de rau ati decazut? Cum puteti sa va doriti PSD-ul la putere si pe Iliescu papusar sef?
Din doua una: ori ati fost sulfe cand ati spus ca ati fost Golani in Piata Universitatii, ori sunteti sulfe acum! Pozitia voastra de slugi ale lui Iliescu va dezonoreaza pe vecie!
tot bateti moneda pe chestia asta si ignorati o realitate : Basescu este un tip dictatorial si doreste ascultare absoluta ! cu el,statutul meu de om liber,inceteaza,caci voi deveni ROB ! servitorul-sau sluga- cum zici tu ,este un om liber care presteaza ptr.moment o munca mai putin calificata....hai sa zicem,dar e falsa si aceasta chestie,intrucit toti oamenii au drept la respect,indiferent ce munceste cinstit !
cit despre PNL si Antonescu, ce putea face altceva decit o alianta cu PSD.ul ? daca voi ati facut-o ptr. binele natiunii ,de ce n-ar fi facut-o si el,in aceeasi idee ? Blackule, ne trebuie un premier si un guvern,intelegi ? ca daca nu,am fript-o ! cu B nu se ajunge decit la reluarea scandalului ....cu Livache si ai lui care nu trece,cu suspendarea parlamentului,cu alegeri anticipate - care nu va rezolva nimic,intrucit proportia de 33-35% PSD vs. PDL va fi aceeasi - si, cam prin iunie-iulie s-ar putea sa avem un premier s'un guvern ! isi poate permite RO asa ceva ? raspunde-mi ! isi poate permite asa ceva ?
Dar cand v-ati bucurat si ati facut tumbe pe aici ca a fost daramat guvernul Boc, in preajma alegerilor si a venirii delegatiei FMI, erati tot asa de patrihoti si de grijulii pentru soarta tarii?
Voi nu mai prezentati nicio garantie morala! Din moment ce pupati acolo unde ati scuipat, adica obrazul lui Iliescu, pentru mine nu mai valorati nici cat o ceapa degerata!
Nimic nu justifica pe lumea asta asumarea de bunavoie a nemerniciei. Sa stii ca a curs sange nevinovat din cauza unui comunist ordinar bolnav de putere, sa fi manifestat impotriva lui, sa-i fi cerut demisia si acum sa-l lauzi pentru caracterul lui democratic, este peste putinta mea de intelegere!
domnule, daca insusi BASESCU a putut pupa acolo unde a scuipat si a facut alianta pe care a visat-o,cu Geoana si intreaga familie psd.ista din spatele, pot si eu ! asa ca las-o jos cu nemernicia ! NIMIC nu l-a impiedicat pe B sa accepte majoritatea ad-hoc constituita in parlament si sa-l fi acceptat de la bun inceput pe Johannis si nimic din toate astea nu s-ar fi intimplat ! ba,mai mult, taia nasul psd.ului fara drept de apel ,dar NU - el cu incapatinarea si orgoliul lui nemarginit culege azi ce-a semanat acu' 2 luni ! nu mai dati vina pe altii-mereu altii - VINA va apartine in totalitate si-l ACUZ de destabilizarea si invrajbirea tarii ! omul asta, NU merita sa fie PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR ! este incapabil sa coaguleze fortele democratice ,societatea civila si intelectualii intr-un tot unitar,care sa dea tot ce are mai bun ptr. a depasi criza morala,mai ales,in care ne zbatem de atita timp ! AJUNGE !
Exact,nimic nu se intampla la suprafata, apele ramaneau linistite, iar smenurile continuau in spatele 'paravanului' Johannis.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:25
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-26 16:05:11CUNOSC MULTI OAMENI CARE NU AU FOST LA PRIMA STRIGARE DAR CARE VOR MERGE INDIGNATI DE CE SE INTAMPLA LA AL DOILE TUR SA VOTEZE BASESCU ! SI EU SUNT UNUL DITRE CEI CARE NU AU VOTAT LA PRIMUL TUR SCARBIT DE TOT CE INSEAMNA POLITICA ....DAR ACUM VOI VOTA BASESCU !
Pai in primul tur ai fost scarbit si de Basescu si de Geoana iar acum te duci sa il votezi pe Basescu si nu mai esti scarbit?Bun,admit ca exista o logica care acum imi scapa mie dar te rog sa imi explici tu.Faptul insa ca tu procedezi asa si ca mai cunosti si pe altii care procedeaza asa ,NU CONSTITUIE O DOVADA STATISTICA.Eu cred ca voturile celor care au stat acasa in turul intai dar participa acum,se vor imparti(in cel mai bun caz pentru Basescu) in mod egal intre cei doi candidati si nu vad un motiv pentru care ar merge catre Base mai multe voturi decat catre TOTI CEILALTI (Geoana practic acum are sustinerea tuturor in afara de PDL).Se obtine deci un scor aproape egal in turul doi fara sa consideram pe cei care au votat in turul intai cu PNL,UDMR si PRM.Rezultatul final depinde insa de votantii din turul intai ai acestor partide si am serioase dubii ca acestia vor vota cu Basescu.Nu vreau sa descurajez pe cineva,chiar nu ar avea rost, insa pur si simplu "nu se pupa" calculele cu o victorie a lui Basescu.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:26
De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:04:00De la: black10131307, la data 2009-11-26 08:42:20De la: gabigabi, la data 2009-11-26 08:05:24De la: black10131307, la data 2009-11-25 19:50:41De la: gabigabi, la data 2009-11-25 18:23:56De la: mytcor, la data 2009-11-25 16:00:19De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 15:43:16
Patetic,patetic, patetic, patetic,...ce s mai !...criz moral a clasei politice, oooooo ce descoperire Gboano !...
...intresul tu i al tuturor celor la fel ie , pe unde-o fi pribegind ?!...
|
dragos31
3 mesaje
Oras: Targoviste
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:34
cand un partid de stanga se aliaza cu unul puternic de dreapta incepi sa-ti pui intrbari ! de ce ?????? doctrinele lor nici pe departe nu se aseamana! si atunci cum pot sa guverneze imptruna? un singur lucru poate sa-i uneasca! te las sa gandesti singur!! SUCCES!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:34
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-26 16:08:21DUMNEAVOASTRA CREDETI CA MEMBRII PNL..UDMR..PRM. VOR VOTA ASA CUM DICTEAZA PRESEDINTII DE PARTIDE?
Nu,nu obligatoriu isi asculta presedintele,asa este.Mie spre exemplu daca imi spunea Antonescu in turul doi sa votez cu Basescu, nu il ascultam.Votantii PNL ,UDMR si PRM sunt insa impotriva lui Basescu prin mentalitatile lor.Nu se pot uita faptele si comportamentul avut de Basescu in ultimii cinci ani asa ca sansele ca cineva care sustine aceste partide sa il voteze pe Basescu, sunt foarte mici.Singurul avantaj al lui Basescu poate sa provina din STATUL ACASA AL acestui electorat insa asta nu stim in ce proportie se va intampla.Eu unul si toti cei pe care ii stiu sustinatori liberali,votam in turul doi IMPOTRIVA LUI BASESCU.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:35
De la: dragos31, la data 2009-11-26 16:34:31cand un partid de stanga se aliaza cu unul puternic de dreapta incepi sa-ti pui intrbari ! de ce ?????? doctrinele lor nici pe departe nu se aseamana! si atunci cum pot sa guverneze imptruna? un singur lucru poate sa-i uneasca! te las sa gandesti singur!! SUCCES!!!!!!!!!
Pai PDLul si PSDul de ce au guvernat impreuna?Nu este adevarat ca PDLul este de dreapta sau a existat si alt motiv ?
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:38
domnule, daca insusi BASESCU a putut pupa acolo unde a scuipat si a facut alianta pe care a visat-o,cu Geoana si intreaga familie psd.ista din spatele, pot si eu ! asa ca las-o jos cu nemernicia ! NIMIC nu l-a impiedicat pe B sa accepte majoritatea ad-hoc constituita in parlament si sa-l fi acceptat de la bun inceput pe Johannis si nimic din toate astea nu s-ar fi intimplat ! ba,mai mult, taia nasul psd.ului fara drept de apel ,dar NU - el cu incapatinarea si orgoliul lui nemarginit culege azi ce-a semanat acu' 2 luni ! nu mai dati vina pe altii-mereu altii - VINA va apartine in totalitate si-l ACUZ de destabilizarea si invrajbirea tarii ! omul asta, NU merita sa fie PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR ! este incapabil sa coaguleze fortele democratice ,societatea civila si intelectualii intr-un tot unitar,care sa dea tot ce are mai bun ptr. a depasi criza morala,mai ales,in care ne zbatem de atita timp ! AJUNGE ! si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:43
De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:38:06si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
 Aa Florinache, este cel mai bun cm. al tu de cnd te tiu , pe 9 am
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:46
@ma mir ca ma-ntrebi asta @mytcore ,ca doar stii : al meu e aici,al tau prin tari straine de unde dai sfaturi si faci morala !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:52
De la: mytcor, la data 2009-11-26 16:43:41De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:38:06si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
bun ! si ce ar trebui sa facem ca sa fiti voi,de ex.,multumiti de cum actioneaza poporul ? sa iesim cu furcile-n strada ? sa arestam guvernul provizoriu ? sa luam cu asalt Cotroceniul, CE ? si apoi,ce urmeaza si cu cine si-n ce fel ?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:56
De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:46:24@ma mir ca ma-ntrebi asta @mytcore ,ca doar stii : al meu e aici,al tau prin tari straine de unde dai sfaturi si faci morala !
Country
Romania
Date
January 24, 2007
Un nou site lansat n Australia, Wikileaks, pune n pericol documentele guvernamentale din ntreaga lume, fiind realizat special pentru publicarea de informaii confideniale fr ca persoanele care le-au publicat s poat fi urmrite, scrie "The Sydney Morning Herald". Comparndu-se cu angajatul de la Pentagon care a dat o lovitur grav administraiei Nixon i a erodat ncrederea publicului american n rzboiul din Vietnam, creatorii Wikileaks promit c vor dezvolta "un proiect de tip Wikipedia unde s poat fi publicate, fr posibilitatea de a fi urmrite, documente confideniale i analize".
Creatorii Wikileaks spun c proiectul lor include i o tehnologie criptografic sofisticat, care face ca autorii comentariilor s nu poat fi urmrii. Sistemul "wiki" este considerat o metod mai eficient de scurgere a documentelor dect publicarea lor n cadrul unor articole de pres sau pe site-uri tradiionale, permind mai ales colaborarea la scar mondial. Kim Sawyer, profesor asociat la University of Melbourne, a declarat c site-ul ofer persoanelor care au acces la documente confideniale compromitoare "s le expun la nivel internaional".
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:59
De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:52:04De la: mytcor, la data 2009-11-26 16:43:41De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:38:06si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
bun ! si ce ar trebui sa facem ca sa fiti voi,de ex.,multumiti de cum actioneaza poporul ? sa iesim cu furcile-n strada ? sa arestam guvernul provizoriu ? sa luam cu asalt Cotroceniul, CE ? si apoi,ce urmeaza si cu cine si-n ce fel ? CARE VOI,CA IO-S PERSOANA FIZICA INDEPENDENTA SI NU MA RALIEZ DECAT IDEILOR DE BUN SIMT SI OAMENILOR ADEVARATI CARE VOR BINELE ACESTEI TARI,E CLAR???
Albert Einstein
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:01
De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:52:04De la: mytcor, la data 2009-11-26 16:43:41De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:38:06si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
bun ! si ce ar trebui sa facem ca sa fiti voi,de ex.,multumiti de cum actioneaza poporul ? sa iesim cu furcile-n strada ? sa arestam guvernul provizoriu ? sa luam cu asalt Cotroceniul, CE ? si apoi,ce urmeaza si cu cine si-n ce fel ?
...fr furci !...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:03
CU FURCULITE CEVA, CA POATE MERGEM LA MASA DUPA ACEEA....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:05
De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:59:48De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:52:04De la: mytcor, la data 2009-11-26 16:43:41De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:38:06si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
bun ! si ce ar trebui sa facem ca sa fiti voi,de ex.,multumiti de cum actioneaza poporul ? sa iesim cu furcile-n strada ? sa arestam guvernul provizoriu ? sa luam cu asalt Cotroceniul, CE ? si apoi,ce urmeaza si cu cine si-n ce fel ? CARE VOI,CA IO-S PERSOANA FIZICA INDEPENDENTA SI NU MA RALIEZ DECAT IDEILOR DE BUN SIMT SI OAMENILOR ADEVARATI CARE VOR BINELE ACESTEI TARI,E CLAR???
...alooo !..toaiu' PF-ist violatu cu vaginu spartu. SRL (LTD) SC (AS)... ia vezi, c-i tirbeti com-ul i imunitatea de-adineaurilea !...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:05
De la: mytcor, la data 2009-11-26 17:01:04De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:52:04De la: mytcor, la data 2009-11-26 16:43:41De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:38:06si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
...fr furci !...
Aici chiar ai dreptate.Cum naiba il poate lua cineva pe Boc in furca?Nu ati vazut ce greu este cu maslinele cand le luati cu furculita?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:17
... eu s fiu n locul vostru, m-a duce-n faa parlamentului la o demonstraie de protest panic.
- conditie obligatorie :
toat lumea va sta cu spatele ctre politicieni !...
Atunci cnd ei o s v in discursuri din balcon, voi s le-aratai poponeul gol !...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:19
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:22
De la: mytcor, la data 2009-11-26 17:01:04De la: gabigabi, la data 2009-11-26 16:52:04De la: mytcor, la data 2009-11-26 16:43:41De la: florinpreda999, la data 2009-11-26 16:38:06si prostanacu-i plin de forta si ne coaguleaza sangele-n vene de bine ce ne-o fi cu el la conducerea tarii,copiii mei de suflet,sunteti total debusolati,oricare din cei doi va ajunge presul astei tari,tot noi vom suporta datoria publica uriasa,nesimtirea si tupeul gascarilor de bine ,fie ca-s ai marinelului chior de beat,fie ca-s ai prostanacului hrebenciucit cu iz e-vanghelic iliescian
...fr furci !...
la care Furci te-ai gindit tu ?eu ma gindeam sa-mi prind furca-n briu si sa torc lina oitelor lui Flutur .....sau la furcile caudine ,printre care sa-i trecem pe toti cei care ne-au condus 20 ani mizerabili ! din pacate Invinsii suntem noi - vai noua !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Am vazut nerusinati care sustin ca pe Basescu nu l-ar fi votat 70% din cei care au votat ...
Minte de PNL-ist sadea.
Pai, daca respectam aceeasi regula din aritmetica asta, atunci pe Basescu nu l-au votat 67, ceva %, pe Geoana 66, eva %, pe Crin 79, ceva %, nu ?
Sau e valabil numai pentru basescu aritmetica asta ?
Mari nenorociti. De la nimic nu se dau in laturi !
Jigodii !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:24
Bine ai venit, Florine !
Florin nu e anti-Basescu, e anti-oricine !
E altceva ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|