Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 15:29
Daca Basescu a lovit un copil sa-i fie rusine, dar ILIESCU si partidul lui au asasinat copii ! De ce va faceti ca ati uitat masacrul de la revolutie si cel din 13-15 iunie?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 15:38
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 10:38:24De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
O fi o facatura filmuletul de care vorbesti fiindca noi cei de pe aici nu putem dovedi contrariul. Putem spune insa cu siguranta ca "PUMNUL IN GURA" este o caracteristica basesciana si implicit a actualul ui PDL. In baza acestui lucru putem presupune ca baietelul a fost pocnit in realitate.
exact ! acest Pumn in gura pe care-l practica si votantii portocalii, aici pe forum !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 15:49
De la: mytcor, la data 2008-12-02 18:00:52"Si tu, Mytcor, ai tot scris despre Basescu reluari de prin ziarele naimite sa-l toace pe Basescu, si tu Brutus. "....
Am postat programul PDL
Nimeni, dar absolut nimeni, nu a dorit a discuta pe marginea programului politic in schimb , toata lumea de pe forum pun tunurile pe T. Basescu.
Mai sa fie-mi spun, hai sa vad ce pete negre gasesc despre T. Basescu
Postez tot ce gasesg negativ la adresa presedintelui.
Se declanseaza si atacul Panzerelor
Cu toate ca am subliniat subiectivismul surselor de informare cat si scepticismul meu referitor la cele postate ca retrospectiva tenebroasa descoperita-n CV-ul presedintelui, ...stupoare !...mai nimeni nu infirma , dimpotriva , sunt repostate de catre diferiti forumisti. mai mult sunt adaugate altele de prin J.National ziar caruia nu-i acord nici un fel de credibilitate, (poate doar in zona anunturilor mortuare)
Cine sunt cei ce-l aparau pe presedinte?...cred ca ne sunt suficiente degetele unei singure maini printre care cel mai fervent era "S" de la Silviu (acum, Atotputernicul )
Am postat petele ROSII din CV-ul lui A. Nastase.
Forumisti ce-au facut????....au tacut !...
Asa am reusit a realiza ca "S" dela SILVIU avea dreptate in tot ceea ce spunea pe acest forum cat si-n alte com-uri ale altor teme.
Edificarea fiindu-mi completa, am spus adressandu-ma distinsei D-ne G :
"
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 22:57
Citeaza Raspunde
@ gabigabi , stimata D-na G. ...cred c-ar trebuii sa renuntam a mai plimba pisica moarta din poarta-n poarta !..s-asa , ce urmeaza nu va fi usor pentru nimeni, si nimeni nu va fi crutat intr-un fel sau altul.
asa ca eu, consider :
@ " S "..de la Silviu ....is the winner !...actualitatii "
Eu , Brutus !?....
Nu-s un Brutus, dar,....
Fereasca-i D-zeu pe fostii si actualii politicieni ai RO. ca din cauza problemelor economico-financiare a statelor U.E. romanii sa se intoarca de prin toate colturile continentului.
Fereasca-i D-zeu ca acea fetita nascuta-n timpul "revolutiei din Dec "89 " ( Victoria o botezase-ra ), si toata generatia ei, sa n-aiba un trai decent,un loc de munca sau o oportunitate si-un cadru economico-financiar prietenos in vederea asigurarii unui trai decent si onest.
Atunci aveti sa vedeti ce n-ati vazut si-o sa traiti vremurile pe care nici macar nu le-ati imaginat vr-odata. Capetele politicienilor in par la recuoastere si resturile, hoiturile la gunoi.
Suze D-na G. aveti iluzia simpatiilor PNL-iste, actualii PNL-isti sunt cei infiltrati de catre I/Iliescu in adevaratul PNL, ei sunt cei care in frunte cu Patriciu, Tariceanu, && Au ciuntit adevaratul PNL si-au format acel PNL-AT, d-aia se-nteleg atat de bine cu PDSR.
Stia el Cervenii ce stia, fie-i tarana usoara !..
Sunt liberali vopsiti, distinsa D-na G. lasati-i dracului ca-s vai de capul lor , habar nu au ce-i aia doctrina , ideologie liberala, neo-liberala etc, etc...
Aveti grja de Patriciu, are sa-l impinga dracu sa calce pe vre-o Duda d-aiia infiltrata pe la C.R.R.
O seara buna !..sperand ca nu-i chiar totul pierdut.
LASULE; UITE COM-UL ! CITESTE-I DATA POSTARII !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 15:52
De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:04:10Vennea, dai dovada pe zi ce trece c-ai devenit o vita-ncaltata, o scursura umana abjecta , un individ lipsit de orice simt civic echilibrat, esti o rusine umana a sec. xxi.
Vanea ai acumulat atat de mult jeg neuronal , balast informational, dejectii pe creierul tau de trepadus, incat nu mai esti in stare sa distingi adevarul ; adevarul aparentelor de cel al evidentelor.
Bai Rahat incrementat in proiect,s-a pronuntat vreun expert criminalist in analizarea acelei "probe video"?
Sti tu care-i viteza de redare corecta a secventei respective?
Ai analizat tu acea secventa video, sa vezi daca-i originalul filmarii sau copie?
A facut cineva analiza histogramei acelui video-sec ?
Si
Si
Si ,chiar de-ar fi adevarata, ce reprezinta aceasta manarie a J.R-ului de Romania ( l-am vazut aseara pe Real.Tv)
De ce n-a dat-o publicitatii acum 4 ani ?
A pastrat-o la saltea pt. ati santaja presedintele Vannea ?
Presedintele, n-a putut fi santajat , si atunci, JR-ul Romaniei ce-a spus; hai cu proba, pac la Rezboiu , (caragialeasca situatiunea Vannea, dar la cat esti tu de idiot...)
Baaaai, mi-e sila de voi, asteptati expertiza tehnica, apoi dati cu opiniile de gard.
Indiferent daca gestul presedintelui este real sau fals, cum se poate cataloga actiunea atacului mediatic intarziat (4 ani) la adresa presedintelui.( presedinte inca in functie)
Organele de specialitate si ancheta ale statlului Ro. ar trebui sa se sesizeze din ofici.
Cine a pus pe sticla o imagine de-asa natura impotriva STATULUI ROMAN a pus-o !....in planul 2 se poate spune ca este un atac direct la presedintele in functie, iar in planul 3 , o discreditare mediatica a candidatului.
Experti criminalisti ar trebui sa-si faca datoria in ceea ce priveste acest filmulet, iar organele juridice ale statului Ro, sa demareze ancheta cu privire la acest atac mediatic impotriva presedintelui in finctiune si a imaginii RO in strainatate.
Bai Vannea, mi-e rusine cu d-astia ca tine ma, a inceput sa-mi fie din ce -in-ce mai rusine de romania (R)
v-ati aculturalizat mai, cei ca tine prin manipulare, ati adus romanian (R)...in stadiul de groapa de gunoi a moralitati eu.
Bai vita congelata, tu ai constiita . voi loviti la propriu in tara mea mai magarilor,in presedintele vostru mai dobitocilor,
Vannea, ia-l pe JR-ul romanilor si pune-l sa candideze pentru presedine vannea !...
hai Vannea, declara-l si aici abuz de limbaj !...
vorbesti ca la usa cortului ,domnule ....mai usor cu injuriile ! De ce nu s-a dat aceasta caseta, e o intrebare si un posibil raspuns ar fi ca NUMAI UNUL CA BASESCU putea sa-l scoata din cursa pe Nastase si PSD ! aveau nevoie de o Fiara ,sperind ca ea va putea fi tinuta sub control si s-a dovedit ca NU s-a putut,ba chiar a iesit intarita din aceasta experienta si acum rupe tot ! ptr. asta au privit in alta parte cei prezenti la scena respectiva si ptr. asta nu a aparut nici atunci aceasta inregistrare,nici altadata ! a aparut acum ....va mai impresiona pe cineva ea ? dupa cum ati sarit voi portocaliilor in aparare , Fiara are
Pui !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 16:02
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 15:52:37De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:04:10Vennea, dai dovada pe zi ce trece c-ai devenit o vita-ncaltata, o scursura umana abjecta , un individ lipsit de orice simt civic echilibrat, esti o rusine umana a sec. xxi.
Vanea ai acumulat atat de mult jeg neuronal , balast informational, dejectii pe creierul tau de trepadus, incat nu mai esti in stare sa distingi adevarul ; adevarul aparentelor de cel al evidentelor.
Bai Rahat incrementat in proiect,s-a pronuntat vreun expert criminalist in analizarea acelei "probe video"?
Ai analizat tu acea secventa video, sa vezi daca-i originalul filmarii sau copie?
Si
Si
Si ,chiar de-ar fi adevarata, ce reprezinta aceasta manarie a J.R-ului de Romania ( l-am vazut aseara pe Real.Tv)
Presedintele, n-a putut fi santajat , si atunci, JR-ul Romaniei ce-a spus; hai cu proba, pac la Rezboiu , (caragialeasca situatiunea Vannea, dar la cat esti tu de idiot...)
Baaaai, mi-e sila de voi, asteptati expertiza tehnica, apoi dati cu opiniile de gard.
Indiferent daca gestul presedintelui este real sau fals, cum se poate cataloga actiunea atacului mediatic intarziat (4 ani) la adresa presedintelui.( presedinte inca in functie)
Organele de specialitate si ancheta ale statlului Ro. ar trebui sa se sesizeze din ofici.
Cine a pus pe sticla o imagine de-asa natura impotriva STATULUI ROMAN a pus-o !....in planul 2 se poate spune ca este un atac direct la presedintele in functie, iar in planul 3 , o discreditare mediatica a candidatului.
Experti criminalisti ar trebui sa-si faca datoria in ceea ce priveste acest filmulet, iar organele juridice ale statului Ro, sa demareze ancheta cu privire la acest atac mediatic impotriva presedintelui in finctiune si a imaginii RO in strainatate.
Bai Vannea, mi-e rusine cu d-astia ca tine ma, a inceput sa-mi fie din ce -in-ce mai rusine de romania (R)
v-ati aculturalizat mai, cei ca tine prin manipulare, ati adus romanian (R)...in stadiul de groapa de gunoi a moralitati eu.
Bai vita congelata, tu ai constiita . voi loviti la propriu in tara mea mai magarilor,in presedintele vostru mai dobitocilor,
Vannea, ia-l pe JR-ul romanilor si pune-l sa candideze pentru presedine vannea !...
vorbesti ca la usa cortului ,domnule ....mai usor cu injuriile ! De ce nu s-a dat aceasta caseta, e o intrebare si un posibil raspuns ar fi ca NUMAI UNUL CA BASESCU putea sa-l scoata din cursa pe Nastase si PSD ! aveau nevoie de o Fiara ,sperind ca ea va putea fi tinuta sub control si s-a dovedit ca NU s-a putut,ba chiar a iesit intarita din aceasta experienta si acum rupe tot ! ptr. asta au privit in alta parte cei prezenti la scena respectiva si ptr. asta nu a aparut nici atunci aceasta inregistrare,nici altadata ! a aparut acum ....va mai impresiona pe cineva ea ? dupa cum ati sarit voi portocaliilor in aparare , Fiara are
Pui !
seros ?...vai de mine, ce sensibiloasa ai devenit !...
Da numai unul ca Basescu putea sa-l scoata din cursa pe ?...ce spui Frantz !...
cum ramane cu dula sposorizare electorala a lu D.P.la alegerile legislative cat si prezidentiale, ..aaaaa?...
N-a putut fi SANTAJAT T.Basescu timp de 5 ani si acum scoatem caseta ?..
Pai daaaa, nu l-am putut santaja pe T. Basescu, HAI sa SANTAJAM POOPRUL ROMAN zicce D-P...si hai cu Ea pe piata media !...ce glumeata esti Gaboanto, ce glumeata !... ce-au spus respectivii, hai pe media ca manipulam cu ea la greu stupid people, prostimea romaneasca, ce casca gura la mai mult circ si mai putina paine !...hai fugi d-aici cu tarna de baclavale !...
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 16:22
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 15:29:04Daca Basescu a lovit un copil sa-i fie rusine, dar ILIESCU si partidul lui au asasinat copii ! De ce va faceti ca ati uitat masacrul de la revolutie si cel din 13-15 iunie?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 16:23
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 16:22:57De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 15:29:04Daca Basescu a lovit un copil sa-i fie rusine, dar ILIESCU si partidul lui au asasinat copii ! De ce va faceti ca ati uitat masacrul de la revolutie si cel din 13-15 iunie?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 16:23:07De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 16:22:57De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 15:29:04Daca Basescu a lovit un copil sa-i fie rusine, dar ILIESCU si partidul lui au asasinat copii ! De ce va faceti ca ati uitat masacrul de la revolutie si cel din 13-15 iunie?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 16:23:17De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 16:23:07De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 16:22:57De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 15:29:04Daca Basescu a lovit un copil sa-i fie rusine, dar ILIESCU si partidul lui au asasinat copii ! De ce va faceti ca ati uitat masacrul de la revolutie si cel din 13-15 iunie?
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 16:36
La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.
All Things Grow With Love
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 16:43
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 15:29:04Daca Basescu a lovit un copil sa-i fie rusine, dar ILIESCU si partidul lui au asasinat copii ! De ce va faceti ca ati uitat masacrul de la revolutie si cel din 13-15 iunie?
Ai dreptate, nu trebuie s uitm, mai ales c Traian Bsescu i-a mai dat o stea de general lui Constantin Zeca i l are ca deputat PD-L pe generalul Eugen Bdlan, doi dintre torionarii Timioarei n decembrie 1989.
Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice.
Goaza este un desert prezidenial.
"Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 16:51
De la: Silviu, la data 2009-11-27 13:50:37..."daca stim ca ultimii 5 ani au fost un dezastru putem presupune ca urmatorii 5 ani pot fi cel putin normali daca nu chiar surprinzator de buni ..."
Pai parca ziceati, Broscuto nefu', ca guvernarea Tariceanu a fost un mare succes ... Sau sunt alti "ultimi 5 ani" Astia sunt ai lui Basescu. Aia, "ultimii 4 ani" plinide succese, cand "duduia economia" erau ai lui Tariceanu, este.
Mare tuta esti, maica ...
si te mai c.... si in drum.
Unde o fi cotoroanta ?
Sta cu lupa pe fiecare frame din filmulet sa vada daca a fost trucat ? Sa fie obiectiva ?
Pe Vanea si ceilalti i-am vazut, isi fac numarul.
Postul meu de dimineata s-au facut ca nu-l vad. N-au nimic de comentat despre el ...
Inseamna ca au ajuuns la concluzia ca am dreptate.
Asa ca ii dau inainte cu vrajelile obisnuite.
Mari cretini astia de ne tot spun povestea pumnului in gura ... Adica unul balacarit zilnic la Televizor e tot el ala care "pune punmul in gura". Ce nenorociti puteti sa fiti, ce jogodii ordinare ....
Gata, pauza s-a terminat.
Deseara !
sa ma pupi....chiar daca financiar ne-a mers mai bine in asti 5 ani,din pct. de vedere al stresului zilnic,am fost bombardati cu de toate si toate au venit de la Sefu' dar ce m-a mirat si ma mira in continuare ,este faptul ca se duce la Grifco,cu palma-ntinsa la Mogulul care nu era mogul inca si cerseste ajutor ! reuseste,face o majoritate confortabila-n parlament si ,in loc sa fie multumit ,ce face ? isi ataca propria coalitie si propriul guvern,pina cind "solutia imorala' isi ia lumea-n cap si pleaca ; apoi il reactiveaza pe draga Stolo ,care-si cere PNL.ul inapoi si ....si......etc ...intrebarea mea : omul asta e sanatos la cap de a procedat asa ?
daca pumnul dat pustiului aparea atunci, aleluia presedentie : iesea Nastase,ori era de neconceput si au preferat sa se faca ca nu vad ! si,uitindu-ma la cit de scurta si rapida i-a fost miscarea miinii si aducindu-mi aminte de ochii speriati si miscarile nesigure ale Mariei Basescu,am convingerea ca si ea cunoaste pe pielea ei viteza de reactie a sotului si mi-e mila de ea !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:00
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 15:06:17De la: Silviu, la data 2009-11-27 13:50:37..."daca stim ca ultimii 5 ani au fost un dezastru putem presupune ca urmatorii 5 ani pot fi cel putin normali daca nu chiar surprinzator de buni ..."
Pai parca ziceati, Broscuto nefu', ca guvernarea Tariceanu a fost un mare succes ... Sau sunt alti "ultimi 5 ani" Astia sunt ai lui Basescu. Aia, "ultimii 4 ani" plinide succese, cand "duduia economia" erau ai lui Tariceanu, este.
Unde o fi cotoroanta ?
Sta cu lupa pe fiecare frame din filmulet sa vada daca a fost trucat ? Sa fie obiectiva ?
Postul meu de dimineata s-au facut ca nu-l vad. N-au nimic de comentat despre el ...
Mari cretini astia de ne tot spun povestea pumnului in gura ... Adica unul balacarit zilnic la Televizor e tot el ala care "pune punmul in gura". Ce nenorociti puteti sa fiti, ce jogodii ordinare ....
Deseara !
Ma faci sa cred ca tu esti de serviciu cu luneta, binoclu sau alt obiectiv la poarta mea, de zici treaba cu "nefu'". E clar, sunt o persoana discreta, nu o fac in ochii lumii si nici de ochii lumii. Confidente pe tema asta am sa-ti fac cand o sa fiu "nefu'". Imi vei fi dator sa-mi asculti confidentele ca prea te-am suportat cu stoicism de peste un an. Deaocamdata considera-te liber de sarcina asta. Rasufla usurat.
Vad ca p-asta ai priceput-o din prima ....
Dar nu te poti dezbara de obiceiul asta de a rastalmacii. Ti-am zis eu c-o faci in vazul lumii ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:05
De la: mytcor, la data 2009-11-27 15:26:41De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 15:06:17De la: Silviu, la data 2009-11-27 13:50:37..."daca stim ca ultimii 5 ani au fost un dezastru putem presupune ca urmatorii 5 ani pot fi cel putin normali daca nu chiar surprinzator de buni ..."
Unde o fi cotoroanta ?
Deseara !
Ma faci sa cred ca tu esti de serviciu cu luneta, binoclu sau alt obiectiv la poarta mea, de zici treaba cu "nefu'". E clar, sunt o persoana discreta, nu o fac in ochii lumii si nici de ochii lumii. Confidente pe tema asta am sa-ti fac cand o sa fiu "nefu'". Imi vei fi dator sa-mi asculti confidentele ca prea te-am suportat cu stoicism de peste un an. Deaocamdata considera-te liber de sarcina asta. Rasufla usurat.
That's your the happy frog, Silviu!....on you see at muppets show.
Is not my frog, is their frog.
And is not green, is a black frog ... !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:07
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 15:38:46De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 10:38:24De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
O fi o facatura filmuletul de care vorbesti fiindca noi cei de pe aici nu putem dovedi contrariul. Putem spune insa cu siguranta ca "PUMNUL IN GURA" este o caracteristica basesciana si implicit a actualul ui PDL. In baza acestui lucru putem presupune ca baietelul a fost pocnit in realitate.
exact ! acest Pumn in gura pe care-l practica si votantii portocalii, aici pe forum !
Cum ti-am pus eu sau Mytcor, pumnul in gura, Cotoroanto ? Aci, pe forum ...
Va plac vorbele sforaitoare cu care va imaginati ca impresionati pe cineva ...
Ti-ai pierdut mintile de tot ?
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:11
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 15:52:37De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:04:10Vennea, dai dovada pe zi ce trece c-ai devenit o vita-ncaltata, o scursura umana abjecta , un individ lipsit de orice simt civic echilibrat, esti o rusine umana a sec. xxi.
Si
Si
Pui !
Nu zau, tu nu esti puiul nimanui ?
Mi se pare mie sau esti pui de Ceusesti, Cototroanto.
Parca semeni cu Elena .... nu Udrea, ci ailalta ... Ceauseasca, aia era asa de a drcului ...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:12
De la: mytcor, la data 2009-11-27 16:02:43De la: gabigabi, la data 2009-11-27 15:52:37De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:04:10Vennea, dai dovada pe zi ce trece c-ai devenit o vita-ncaltata, o scursura umana abjecta , un individ lipsit de orice simt civic echilibrat, esti o rusine umana a sec. xxi.
Si
Si
Pui !
seros ?...vai de mine, ce sensibiloasa ai devenit !...
Da numai unul ca Basescu putea sa-l scoata din cursa pe ?...ce spui Frantz !...
cum ramane cu dula sposorizare electorala a lu D.P.la alegerile legislative cat si prezidentiale, ..aaaaa?...
N-a putut fi SANTAJAT T.Basescu timp de 5 ani si acum scoatem caseta ?..
Pai daaaa, nu l-am putut santaja pe T. Basescu, HAI sa SANTAJAM POOPRUL ROMAN zicce D-P...si hai cu Ea pe piata media !...ce glumeata esti Gaboanto, ce glumeata !... ce-au spus respectivii, hai pe media ca manipulam cu ea la greu stupid people, prostimea romaneasca, ce casca gura la mai mult circ si mai putina paine !...hai fugi d-aici cu tarna de baclavale !...
sisii si scuipi cu otrava si faci abstractie de un adevar pe care -l stie toata lumea : Stolojan a fost inlocuit cu Basescu,ptr.ca numai el il putea infringe pe Nastase care era foarte sus in sondaje ! alianta portocalie avea nevoie de unul ca el,numai ca n-au stiut ca au dat drumul din lant unui killer !.....care-i acel santaj facut asupra poporului roman ,ca nu pricep ?! adica a-i arata cu cine are ,de fapt,de'a face,e santaj ? adica atunci cind un om politic este "demascaT ca fiind pedofil sau homoxexual,poporul este santajat cu acea informatie ? hai,pleaca cu ursu' de aici ca mi se face
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:13
De la: Silviu, la data 2009-11-27 17:00:33De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 15:06:17De la: Silviu, la data 2009-11-27 13:50:37..."daca stim ca ultimii 5 ani au fost un dezastru putem presupune ca urmatorii 5 ani pot fi cel putin normali daca nu chiar surprinzator de buni ..."
Unde o fi cotoroanta ?
Deseara !
Vad ca p-asta ai priceput-o din prima ....
Dar nu te poti dezbara de obiceiul asta de a rastalmacii. Ti-am zis eu c-o faci in vazul lumii ?
Mai omule, ai zis "nefu'". Asta inseamna ca ai zic ca nu o fac...in vazul lumii sau nu, ai zis ca n-o fac. Si eu te contraziceam dicret, nu rastalmaceam. Greu la deal.......
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:16
De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 16:36:54La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.
Cati ani avei tu la revolutie, mamaita mica...?
S-o ocupat Basescu de transportul minerilor ...
Iti scapa cine, ma-ta, i-a chemat, cine a dat ordinul sa vina minerii.
Jigodism sadea.
Esti atat de proasta incat inghiti pe nerasuflate toate nemerniciile astora de la tembeliziuni.
Zici ca ai munca ...
Ce faci, toanto, daca seful tau itit spune sa faci ceva cu care nu esti de acord ?
Faci ce ti se spune, sau demisionezi ?
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:18
De la: 111dinu, la data 2009-11-27 16:43:57De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 15:29:04Daca Basescu a lovit un copil sa-i fie rusine, dar ILIESCU si partidul lui au asasinat copii ! De ce va faceti ca ati uitat masacrul de la revolutie si cel din 13-15 iunie?
Ai dreptate, nu trebuie s uitm, mai ales c Traian Bsescu i-a mai dat o stea de general lui Constantin Zeca i l are ca deputat PD-L pe generalul Eugen Bdlan, doi dintre torionarii Timioarei n decembrie 1989.
Dar Iliescu si Constantinescu, mai sti pe cati i-a avansat, supradotatule ?
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:19
Nici n-am visat vreodata ca in Romania s=ar putea intampla asa ceva .O campanie murdara ca asta nici ca a mai fost vreodata.Rusine Mogulilor. Nu mai am incredere in voi.
GINA
|
hirudo_medicinalis_yahoo_com
3 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:28
Si sa intelegem ca vrei din nou comunism? De ce nu emigrezi in coreia de nord? Eu unu am 42 de ani, nu 17 si am trait si inaintea neocomunistilor actuali. Nu iti dori sa vina comunistii si mafiotii la putere, sa nu cumva sa se implineasca. Nu o fi Basescu bun, dar comunist, marioneta sau lingau nu e. Poti sa spui despre Geoana si ai lui ca sunt oameni cu coloana vertebrala? Poti sa spui despre Crin ca este un om corect si cu principii daca se schimba de la o zi la alta? Poti sa spui un singur lucru bun pe care lau facut pentru tara asta, comunisto-securistii din PSD ? Au furat cat au putut si tot nu sau saturat. Te consideri hot sau mincinos, atunci ai tot dreptu sa votezi cu ei. Dar daca esti un om corect, cinstit si te mai si intereseaza soarta tarii unde ai crescut si vor creste si copii tai, atunci ar trebui sa il votezi pe Basescu. Nu te lasa dus de cateva canale tv, care sunt platite sa iti spele creieru. Ai minte, deci mai gandeste si singur.
|
dragos31
3 mesaje
Oras: Targoviste
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:29
nu numai antena 3 ! toate antenele si realitatea .Dar au coie acum ! pana acum ascultam stirile de la antena 3 la ora 6 dimineata.Doar stiri.Azi,am renuntat si la stirile de la 6 dimineata
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:31
De la: Silviu, la data 2009-11-27 17:16:39De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 16:36:54La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.
Jigodism sadea.
Esti atat de proasta incat inghiti pe nerasuflate toate nemerniciile astora de la tembeliziuni.
Zici ca ai munca ...
Ce faci, toanto, daca seful tau itit spune sa faci ceva cu care nu esti de acord ?
si zici ca nu bagati pumnul in gura nimanui ? asta-i stilul tau si al tuturor portocaliilor si de aceea considerati ca Base are un comportament normal si va "mirati "cum de nu-l placem ! Nu-l placem Silviule,nu-l placem : nici cum se poarta,nici cum se uita cu ochiul ala ticalos si nici cum vorbeste ; are o fata draceasca si o minte diabolica indreptata numai spre rau !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:33
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 17:31:08De la: Silviu, la data 2009-11-27 17:16:39De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 16:36:54La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.
Jigodism sadea.
Zici ca ai munca ...
si zici ca nu bagati pumnul in gura nimanui ? asta-i stilul tau si al tuturor portocaliilor si de aceea considerati ca Base are un comportament normal si va "mirati "cum de nu-l placem ! Nu-l placem Silviule,nu-l placem : nici cum se poarta,nici cum se uita cu ochiul ala ticalos si nici cum vorbeste ; are o fata draceasca si o minte diabolica indreptata numai spre rau !
Te-ai uitat la prea multe filme de groaza....
Mai priveste si tu la irealitatea, la Antana3, mai citesti si tu Gardianul ...
Nu mi-ai spus cum anume ti-am bagat eu pumnul in gura ...
Ai fi vrut sa-ti bag altceva ?
|
aha
39 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:36
De la: xyz, la data 2009-11-27 10:24:40De la: aha, la data 2009-11-27 09:51:07
AMR 9 !!!!
...
pana scapam de marinerul bataush !
:))
S-ar putea sa nu ai ocazia sa deschizi sampania.Dar nu-i bai, vine colea Revelionul...
pariu ca o sa am? :)
uite, promit ca dau o sampanie cand scapam de basexu :)
si daca o sa`l alegeti iar, o sa va dau si 2 sampanii :)))
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:37
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 16:51:52De la: Silviu, la data 2009-11-27 13:50:37..."daca stim ca ultimii 5 ani au fost un dezastru putem presupune ca urmatorii 5 ani pot fi cel putin normali daca nu chiar surprinzator de buni ..."
Unde o fi cotoroanta ?
Deseara !
sa ma pupi....chiar daca financiar ne-a mers mai bine in asti 5 ani,din pct. de vedere al stresului zilnic,am fost bombardati cu de toate si toate au venit de la Sefu' dar ce m-a mirat si ma mira in continuare ,este faptul ca se duce la Grifco,cu palma-ntinsa la Mogulul care nu era mogul inca si cerseste ajutor ! reuseste,face o majoritate confortabila-n parlament si ,in loc sa fie multumit ,ce face ? isi ataca propria coalitie si propriul guvern,pina cind "solutia imorala' isi ia lumea-n cap si pleaca ; apoi il reactiveaza pe draga Stolo ,care-si cere PNL.ul inapoi si ....si......etc ...intrebarea mea : omul asta e sanatos la cap de a procedat asa ?
daca pumnul dat pustiului aparea atunci, aleluia presedentie : iesea Nastase,ori era de neconceput si au preferat sa se faca ca nu vad ! si,uitindu-ma la cit de scurta si rapida i-a fost miscarea miinii si aducindu-mi aminte de ochii speriati si miscarile nesigure ale Mariei Basescu,am convingerea ca si ea cunoaste pe pielea ei viteza de reactie a sotului si mi-e mila de ea !
@silviule, am dat un raspuns logic si am pus o intrebare tot de logica si vad ca va faceti ca ploua !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:38
De la: gabigabi, la data 2009-11-27 15:38:46De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 10:38:24De la: Mony04, la data 2009-11-27 10:15:57ideea este ca ei asta cred, ca ne manipuleaza, ei uite ca nu mai pot face asta, ca nu le mai merge.....toti ne-am dat seama ca acea caseta e o mare facatura......creata din disperarea lor.....
POATE PREFERI O CIZMA IN GURA !!!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:41
De la: Silviu, la data 2009-11-27 17:16:39De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 16:36:54La "Revolutie" am iesit pentru a scapa de dictatori. La 13-15 iunie , Basescu era Ministrul Transporturilor daca imi amintesc bine si s-a ingrijit de garniturile de tren ca doar n-au venit in zbor minerii. Exista o scuza pentru toti, eram noi in democratie, nestiutori, prada manipularilor.Totul a trecut iar acum nu mai vrem sa se repete mascaradele, stratagemele, manipularea ca nu mai exista justificare. Maestrii in astfel de arte trebuie inlocuiti A trecut trevolutia, a trecut tranzitia, traim in democratie si vrem ca lucrurile sa intre intr-o normalitate.
Jigodism sadea.
Zici ca ai munca ...
Nu crezi ca Maria Vlas ar fi iesit mai bine daca demisiona la timpul potrivit ? Da, am demisionat prima data dupa ce am fost obligata sa semnez (pe geam) niste acte de constituire a unei firme in Lichtenstein pe vremea cand era paradis fiscal. Inca de pe atunci am aflat cum zboara banii din tara pe afaceri facute in Romania. alta data am demisionat cand am fost obligata sa semnez un contract de confidentialitate in care era stipulata o suma foarte mare, pe care in raport cu salariul meu as fi putut s-o platesc in zece vieti. Ultima data "mi-am concediat seful" fiindca imi era clar ca va duce firma de rapa. La numai un an dupa demisia mea, multinationala respectiva a decis sa inchida sucursala din Romania. M-a sunat o fosta colega sa-mi spuna ca se carcotea ca eu as avea implicatie in inchiderea biroului. Minti crete. Nu ma mai mira nimic. Afla ca de un an traiesc pe propriile picioare si nu mai sunt o saraca de la un salariu la altul. Iata cum ti-am demonstrat ca o demisie nu e un capat de tara si in unele cazuri iti aduce beneficii si nu deservicii. Asta daca esti o persoana responsabila si sigura pe ceea ce poti.
Rspunsul meu este.: Demisionezi atunci cand constati ca abordarea e lipsita de onestitate.
Acum am 43 de ani, fa tu socoteala cati aveam la Revolutie si te asigur ca eram pe strazi, am vazut cu ochii mei totul si nu inghit povesti contrafacute. Regie gen Sergiu Nicolaescu 100% dar scenariu cerea si victime reale.Gloantele zburau pe la ureche ca tantarii.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 17:47
De la: 9am076753, la data 2009-11-27 17:19:18Nici n-am visat vreodata ca in Romania s=ar putea intampla asa ceva .O campanie murdara ca asta nici ca a mai fost vreodata.Rusine Mogulilor. Nu mai am incredere in voi.
FARA SUPARARE,DAR CHIAR AI INCREDERE IN PERDANTII ASTIA ??? NU TE MAI OSTENI DAR ACESTI PUPIN-CURISTI AI LUI ILIESCU SUNT DE O NESIMTRE FARA DE MARGINI............ EI SUNT CEI PUSI LA ZIDUL IMFAMIEI DE ISTORIE SI TOT EI TIPA ........UITE HOTUL !!!!!!!!!!! NISTE IMBECILI NISTE CAPETE SECI !!!!!!!!!!!!! NU STIU CE SA MAI SCOATA SI SA MAI INVENTEZE PENTRU A DOVEDI CE ??????? CA ATUNCI CAND SE UITA IN OGLINDA SA AIBA UNII DINTRE EI UN SENTIMENT DE LINISTE CARE SA NUI MAI BANTUIE..........DAR II ASIGUR EU CA ACEST SENTIMENT DE DUPLICITATE II VOR INSOTI TOATA VIATA SI MULTI DINTRE EI VOR FI BANTUITI DE RUSINE TOATA VIATA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!ASA CA LINISTESTETE ASA E JOCUL LOR MURDAR PERVERS SI IN SPECIAL PLIN DE URA SI DE IPOCRIZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
|