back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 >> Sari la pagina:

wind27gis

39 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:34

Urmaresc topicul asta de cand avea 3 pagini si am realizat un lucru.... Poporul roman este un popor uituc si ignorant. Poporul roman a uitat ca din '90 incoa' FSN, PDSR, PSD a lasat sa functioneze pe piata BANCOREX, BANKCOOP, FNI, CARITAS s.a. Au vandut minele, uzinele le-au dat la fiare vechi, otelariile le-au desfiintat. A, si flota tot ei au vandut-o! Nu a vandut-o Basescu - el a fost cel ce executa ordinele lu' taticu' Iliescu. Toti cei care sunt acum la putere, inclusiv presedintele inca in functie, au fost cei care au vandut si au desfiintat tara. Dar ROMANUL UITA!!!! si eu personal nu inteleg de ce??? Daca iese Baselu presedinte, o sa fie ca in ultimii 5 ani, daca iese Geoana, va fi la fel de rau sau chiar mai rau pentru ca vom avea ministri gen Vanghelie, Mazare; CEC-ul (singura banca pe care o mai are statul, va fi vanduta lui Vantu, Nastase in cardasie cu Patriciu vor face praf ROMGAZ, iar Voiculescu va prelua OLTCHIM si dupa ce va obtine un profit maxim din el, il va da la fiare vechi fara nici o remuscare ca vor ramane pe drumuri atatia oameni. Eu ma intreb de ce mai voteaza romanii cu acesti oameni care nu au facut decat sa vanda tot, si ce nu s-a putut vinde de-antregul in afara, au taiat, si au vandut pe bucati. La romani a ramas implementat faptul ca presedintele conduce tara. GRESIT!!!! Parlamentul si guvernul conduc tara. Presedintele la noi e de fatada. Si daca nu sunteti multumiti de astia doi care au intrat in turul II, de ce nu ati votat fratilor cu altii???? Au fost inca 10 candidati pe liste! Din aia 10, de ce nici macar unul nu a fost inde-ajuns de bun sa faca ceva??? Pentru ca poporul roman NU STIE SA VOTEZE, NU ESTE INFORMAT, dar nici nu se informeaza singur. Asteapta sa vina unu' sa-i bata in poarta si sa-i spuna ce e bine si ce e rau. Eu l-am votat pe unul de care nu a auzit nimeni. De ce nu a auzit NIMENI de el???? Acel candidat a intrunit 3 si ceva %. Adica numai astia doi sunt demni de voturile romanilor???? Adica numai astia doi pot intruni conditiile pentru presedentie? Si inca o data vin si spun: ROMANII UITA cine i-a dus de rapa, cine i-a adus la sapa de lemn! Acordurile cu UE au fost semnate de Nastase, care a semnat ca primarul si a uitat de popor. Anul viitor conform acordurilor cu UE si cu FMI vor trebui dati afara inca 150 000 de bugetari pentru a primi transa de bani de la ei. Nu conteaza care dintre cei doi va iesi, nu conteaza daca lovesc un copil sau lovesc toata tara in boase, poporul cu tot cu tara se vor duce in prapastie.... Va urez sanatate, sarbatori fericite, votare placuta si sa speram ca ne vom mai permite si la anul sa intram pe net sa postam multumiri si nemutumiri.

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:36

De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:24:12Aparitia acestui filmulet m-a determinat sa am o motivatie pentru faptul ca voi vota : Basescu.

Nu faptul ca Basescu ar fi lovit un copil ma determina sa-l votez, ci faptul ca acest filmulet este difuzat acum.

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:38

Televiziunile -cele 2 motz cocotz-Antena 3 si Realitatea se ocupa doar cu manipularea...
Masurile drastice din ultima vreme, inclusiv concediul fara plata ,sunt luate nu pentru ca e Basescu tampit,ci pentru ca asa sunt acordurile cu FONDUL MONETAR!!!!
Destupati-va oameni buni la cap, judecati cu propriul creier , nu va mai lasati manipulati de filme trucate, amintiti-va cum era pe vremea impuscatului , mineriadele, Piata Universitatii ... Oare vi s-au spalat creierele? !

9am174122

1 mesaj
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:41

Intr-adevar rosie..de la sangele pe care l-au varsat..si cu care ne-au infectat si pe noi.Am pus in fruntea tarii un monstru care a fost capabil sa omoare 2 oameni(fie ei tirani..puteau fi exilati sau inchisi pe viata).si atunci te miri ca ne-au pradat tara cat timp au fost la putere..Hai sa ii punem inapoi!Hai sa il punem pe "urmasul" lui Iliescu,pe urmasul monstrului sa ne conduca si va fi mai rau ca pe vremea comunistilor

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:42

Actual / Prezidentiale 2009
Basescu: Romania va fi o prada pentru rechinii astia (VIDEO)

Basescu: Romania va fi o prada pentru rechinii astia
VIDEO
1
Ceai verde,negru,fructe si rooibos Infuzii kokoon - 12.5 RON
Ceai verde,negru,fructe si rooibos Infuzii kokoon12.5 RON
Presedintele Traian Basescu a participat joi la sedinta Colegiului Director al PD-L, unde si-a exprimat regretul ca nu a introdus la referendum si o a treia intrebare, legata de eliminarea imunitatii parlamentarilor, si a lansat noi atacuri la adresa mogulilor care il sustin pe Mircea Geoana.

Presedintele s-a declarat optimist in privinta turului doi al alegerilor, argumentand ca nici in referendum nu a crezut nimeni si cu toate acestea el s-a validat.

"Nu au stiut cat sunt romanii de inteligenti", a spus Basescu, dezvaluind ca are un "regret formidabil" ca nu a introdus si a treia intrebare la referendum, legata de eliminarea imunitatii ministrilor, parlamentarilor si presedintelui Romaniei.

"Dar poate o obtinem la negocierile pe revizuirea Constitutiei. Daca vom constata ca politicienii nu vor, voi mai organiza un referendum", a avertizat Traian Basescu referindu-se la eliminarea imunitatii celor amintiti mai sus.

In privinta rezultatelor obtinute in primul tur, seful statului a spus ca este multumit chiar daca si-ar fi dorit mai mult, pentru ca este pe primul loc si, prin urmare, are un start mai bun.

"Cu ce luptam? Nu luptam cu populatia, populatia este aliatul nostru si vrem sa convingem oamenii sa vina la vot", a declarat candidatul PD-L la prezidentiale in fata conducerii partidului, lansandu-se din nou intr-un atac dur la adresa contracandidatului sau, Mircea Geoana, si a celor care il sustin.

Mogulii sunt "innebuniti" ca nu ii pot chema la ordine pe toti

"Nu luptam doar cu politicienii ci si cu forma mediatica a acestora", a spus presedintele reamintind de intalnirile semnalate de presa in ultimele zile intre Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vantu, Adrian Nastase si Teodor Melescanu.

"Aceste intamplari devoalate de presa confirma ceea ce eu sustineam. Mircea Geoana, ca si premierul Klaus Johannis, sunt doar niste perdele in spatele carora mogulii vor sa stabileasca ce e de facut in tara asta.(...) Este corect, este cinstit, ca oameni politici importanti sa fie chemati la sediul mogulilor? Face Voiculescu din degete si se prezinta Ion liescu, Crin Antonescu, Marian Vanghelie la el la firma. Face Patriciu din degete si se prezinta fuguta la el la firma si Melescanu si Adrian Nastase si turnatorul Rosca Stanescu", a spus Traian Basescu subliniind ca nu este posibil ca decizii politice importante legate de guvernarea tarii sa fie luate "in locuri nepotrivite si de oameni neautorizati sa faca asa ceva".

Domnul Johannis nu stie in ce s-a bagat, dar domnul Geoana stie

"Daca asta este sistemul de transparenta pe care ni-l propune domnul Geoana, nu are decat o singura varianta 'sa piarda'. (...) Interesant este ca la astfel de discutii nu este chemat spre a fi consultat cel pe care l-au nominalizat a fi prim ministru. Despre ce independenta vorbim? Poate discutam despre un prim ministru la fel de absent in exercitarea functiei cum ar fi Mircea Geoana daca ar ajunge presedinte", a mai spus presedintele.

Traian Basescu a atras atentia insa asupra faptului ca nu toti politicienii pot fi manipulati de catre moguli: "Au o problema: au si oameni pe care i-au considerat ca fiind toxici si nu i-au putut chema la ordine si nici plati. Cred ca asta ii inebuneste!".

De asemenea, seful statului s-a aratat convins ca "domnul Johannis nu stie in ce s-a bagat, dar domnul Geoana stie, este controlat si subordonat acestor rechini, Voiculescu, Patriciu, Vantu" dar si ca va fi in stare sa le "rupa coltii" asa cum a invatat in 12 ani petrecuti pe mare.

"Romania va fi o prada pentru rechinii astia. Credeti ca in discutiile lor s-au intrebat vreo clipa ce facem pentru ca romanii sa treaca peste criza? Intrebarea care i-a framantat este cum pot profita ei din criza", a mai declarat Traian Basescu subliniind ca are obligatia sa castige aceste alegeri. "Sunt foarte determinat si am sa si reusesc", a conchis presedintele.

Geoana poate sa vina cu mogulii la dezbateri sau sa-i trimita doar pe ei

Mai mult, presedintele i-a transmis, ironic, lui Mircea Geoana ca poate veni la confruntarile electorale cu mogulii pe care ii reprezinta sau chiar sa ii trimita doar pe acestia.

"Sa vedem cat de deschis va fi Mircea Geoana pentru aceste dezbateri. Poate sa vina si cu mogulii. Daca nu vine Mircea Geoana, poate vin Vantu si Patriciu la o dezbatere, ca tot ii reprezinta Mircea Geoana', a spus Basescu aratandu-se pregatit chiar si pentru o confruntare directa cu Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu si Dinu Patriciu, pentru a afla electoratul care este viziunea sa si a celor trei oameni de afaceri asupra viitorului Romaniei.

De asemenea, el i-a cerut lui Mircea Geoana sa recunoasca faptul ca mintit atunci cand a dezmintit public faptul ca s-ar fi intalnit cu Vantu in Delta.

"El trebuie sa inceapa campania pentru turul doi cu scuze ca a mintit in plina campanie, la o ora de audienta maxima. L-au auzit milioane de romani spunand nu este adevarat, nu m-am intalnit cu Vantu. Iar aseara, Vantu a spus cu gurita lui ca l-a chemat in Delta, ca s-au intalnit. Nu stiu daca un om care crede ca-i poate minti pe romani in halul acesta poate fi si presedinte. In orice caz, poate candida, dar sa inceapa prin a-si cere scuze', a mai spus Traian Basescu.

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:45

VORBIM DE 2 ZILE DE FILMULETUL ACELA TRUCAT, PAI DAK AR FI FOST REAL VA DATI SEAMA K PANA ACUM L-AR FI MIZILIT PE BASESCU MOGULII? CE INTERESE ARE PATRICIU, SA-L DISCREDITEZE PE BASESCU? LA ANUL TREBUIE SA RESTITUIE 600 MILIOANE EURO DIN AFACEREA PETROM, DECAT SA INAPOIEZE BANII, NU MAI BINE IL DAM JOS PE BASE? OARE CE INTERESE AU ACESTI DOMNI? SA AIBE UN PAPAGAL, O MARIONETA LA CONDUCERE SI EI SA FURE SI CEA CE A MAI RAMAS DE FURAT IN TARA ASTA. TATAL LUI GEOANA A FOST GENERAL DE ARMATA, SE OCUPA DE SUBTERANUL BUC., OMU; LUI CEAUSESCU , APOI LUI ILIESCU?! LUCRURILE SUNT COMPLICATE, CEEA CE VEDEM NOI LA TV, NU E DECAT DIVERSIUNE, INDUCERE IN EROARE, VOICULESCU, VANTU, PATRICIU, ETC. MANEVRE, MANIPULARI. DE CE NU AU LOC CONFRUNTARI INTRE CEI 2 CANDIDATI??? PROSTANACUL FUGE DE ASA CEVA....MAI BINE NE AMETESC O SAPTAMANA CU FACATURA DE CASETA, APOI MAI GASESC EI CEVA. DAR ILIESCU, CEL CU MINERII, CARE AU BATUT STUDENTI, OAMENI NEVINOVATI, BA I-AU SI OMORAT, DE CE NU E JUDECAT FRATILOR, ALA ARE DREPTUL SA OMOARE ? UNDE SUNT FILMARILE, CASETELE CU EI, DE CE NU RULEAZA, DE CE NU E LA PUSCARIE, DE CE TACE TOATA LUMEA??????????????? TREBUIE SA NE GANDIM BINE, SA ANALIZAM CE SI CU CINE VOTAM K VA FI VAI SI AMAR DE CAPUL NOSTRU!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:47

Actual / Politica
Basescu: Pe mine ma bucura ca s-a format aceasta mare alianta

Basescu: Pe mine ma bucura ca s-a format aceasta mare alianta
Pulover Fashion 2 Barbati - 150 RON
Pulover Fashion 2 Barbati150 RON
Prezent marti la dezbaterea "Liberalismul in cadrul dreptei romanesti", Traian Basescu a vorbit despre adevaratele valori ale liberalismului si despre promovarea acestuia in societatea romaneasca.

Presedintele sustine ca alianta formatiunilor politice care impotriva sa este o situatie din care va iesi castigator.

"Ma bucur ca s-a realizat aceasta mare alianta PSD, PNL si UDMR. Astept ca si PRM sa se alinieze exact la referendum, cand i-a deranjat ca am facut lucruri care tin chiar de o abordare de dreapta.

Marea lor suparare a fost atunci ca am avut un discurs in Parlament prin care am spus ca trebuie introodus un vot uninominal si un un Parlament unicameral", a declarat Traian Basescu.

Despre liberalism

Candidatul PD-L la prezidentiale a explicat ca, in opinia sa, adevaratele masuri liberale au fost luate prin introducerea cotei unice, prin neimpozitarea profitului reinvestit si reducerea numarului de taxe, masuri adoptate de Guvernul Boc, sau prin programul "Prima Casa", care a stimulat proprietatea.

"Liberalism inseamna si incurajarea competitiei", a mai spus seful statului referindu-se pe larg la initiativa Ministerului Economiei de a "crea competitie in domeniul energiei" prin crearea a doua companii energetice nationale.

"In energie acum este un tip de liberalism comunist: ne facem ca suntem liberali, unii iau energia la un pret foarte scazut, o trec printr-un birou si apoi o revand la preturi mari", a explicat Traian Basescu referindu-se apoi si la interventia statului de sustinere a industriei auto la Craiova si Pitesti, masuri de asemenea liberale.

Non-liberalism este furia de a nu recunoaste vointa suverana a poporului

Traian Basescu a explicat, in contrapondere, ce este, in opinia sa "non-liberalismul".

"Ce nu este liberalism? Cei care inteleg liberalismul in relatia cu statul, profitorii statului. Cei care nu isi platesc obligatiile la stat si sunt tolerati. Cei care au cumparat societati de la stat uitand sa plateasca pretul corect in cardasie cu statul. Cei care pana si in viata politica fac competitia neloiala, utilizand in favoarea unor politicieni trusturi de televiziune si presa. Si viata politica este o competitie", a explicat presedintele.

Ajungand in zona politica, seful statului s-a referit pe larg la declaratiile si atitudinile politice adoptate de PNL dupa turul intai al alegerilor prezidentiale, cu precadere decizia luata in unanimitate in forurile de conducere de a-l sustine pe social-democratul Mircea Geoana in turul doi.

Sa fii liberal si sa nu vrei reformarea statului nu este liberalism

"Tot non-liberalism este si furia de a nu recunoaste sau de a incerca sa gasesti formule sa nu aplici vointa suverana a poporului", a spus seful statului atragand atentia asupra faptului ca "acum se coaguleaza toti, indiferent de culoarea politica, sa nu aplice reforma clasei politice".

Traian Basescu s-a referit tot ca la non-liberali si la cei care isi folosesc influenta pentru ca obtine contracte si la cei care au relatii in lumea politica si obtin "la masa verde" licitatii in urma contestatiilor.

"Ce nu este liberalism? Statul iresponsabil care devine atat de umflat incat ajunge o povara pe spinarea cetatenilor. Sa fii liberal si sa nu vrei reformarea statului nu este liberalism", a mai declarat el.

Seful statului a criticat PNL si pentru asocierea cu "cel care are de raspuns inca pentru mortii de la Revolutie, pentru 13-15 iunie, pentru Mineriade".

"Sa te duci alaturi de el este mai putin liberalism decat credeam ca se poate intampla.Dar viata merge inainte", a mai punctat Traian Basescu.

Apropierea PNL de cei care vor sa introduca impozitul progresiv este o eroare politica

Presedintele a vorbit si despre valorificarea sansei Romaniei ca urmare a intrarii in Uniunea Europeana care nu se poate face decat prin masuri liberale de reformare a statului.

"Cat timp se promoveaza legislatie care creeaza categorii privilegiate la salarii si pensii, asta nu are nimic comun cu liberalismull sunt doar tare ale unui sistem clientelar. In momentul de fata valorile dreptei, in care includ si valorile liberale sunt singura solutie de reformare a Romaniei. Cred ca alaturarea unora care se pretind a fi de dreapta de cei care vor sa introduca impozitul progresiv este o eroare politica", a mai spus acesta.

Traian Basescu a participat marti la dezbaterea "Liberalismul in cadrul dreptei romanesti", organizata de Institutul de Studii Populare si moderata de democrat-liberalul Valeriu Stoica. Dezbaterea a abordat teme relevante pentru doctrina politica liberala, precum si viabilitatea implementarii acestor politici in contextul politic romanesc actual.

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:50

S-a constituit Monstruoasa Coalitie.....Au antecedente in istorie...Dar de la 1866 si pana in 2009 sunt o gramaaaaaaaaaaaaaaada de ani...Dovediti oameni buni ca v-ati saltat nivelul de perceptie,de constiinta si nu puteti fi iar manipulati si fraudati ..
Succes Basescu!!!

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:52

JOS CHIORUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deschideti ochii mari, aveti grija la votare, mai vreti haos in tara? cand a mai fost asa ceva?
basescu isi bate joc de romani si de romania. nu sunt in nici un partid, dar vad si eu, si calculez, am trait 5 ani de teroare, de ascultarea telefoanelor, etc....

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:57

Mai bine un "chior'' decat un prostanac... "Chiorul "macar mai are un ochi de vultur ..... Prostancul are creierul deteriorat din nastere...
5 ani de teroare si de ascultarea telefoanelor?
Ia intereseaza -te matale despre perioada dinainte de 1989 ca sa vezi ce inseamna cu adevarat teroare...
Oameni batuti de fosta Securitate, oameni arestati ,urmariti,terorizati...
Aberezi dragutzo!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:59

De la: chriss672001, la data 2009-11-28 13:52:47JOS CHIORUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deschideti ochii mari, aveti grija la votare, mai vreti haos in tara? cand a mai fost asa ceva?
basescu isi bate joc de romani si de romania. nu sunt in nici un partid, dar vad si eu, si calculez, am trait 5 ani de teroare, de ascultarea telefoanelor, etc....

BAI FIINTA UMANA ,VEZI CA ACEL NEURON CU CARE TE-AI NASCUT ,E O CHESTIE GENETICA SI PROBABIL DE FAMILIE,TI S-A IMBOLNAVIT DE GRIPA PORCINA !!!!!!!!!! ASA CA VEZI CE MAI POTI SALVA ASATA DACA MAI POTI ........................

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:01

jos basescu. pe 06.12.2009 romanii sa mearga la vot sa scapam de tiran.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:03

Daca nu te superi, pusy , draga ,da-mi 2 argumente(nu mai mult) pentru care dumneata consideri ca Basescu e tiran.....

sorin_0_9

15 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:04

Am citit multe dintre comentarii si sunt speriat de ceea ce a reusit propaganda PCR ( PSD) sa le faca unora. Sa le spele creierele si sa se le ingusteze vederea.Sau poate ca sunt chiar psd-isti inflacarati ( cu creierel deja spalate din fasa ) si atunci dau inainte cu minunatul lor Geoana si tatucul lor Iliescu.
Cine voteaza Geoana ,voteaza Iliescu,Nastase,Goagal (Vanghelie, acest monument de cultura si lingvistica),Voiculescu,Vantu,Patriciu. Ultimii trei interesati sa mai fure inca ceea ce a mai ramas de furat din Romania.
Si acum marea carpa numita Crin Antonescu care in data de 14 noiembrie manca rahat cu polonicul ,zicand ca nu v-a merge cu Geoana chiar daca acesta v-a ajunge in turul doi ,ii pupa mana lui Geoana si Iliescu pt. ca l-au bagat si pe el in seama.
UDMR ca niste adevarati profitori au sarit si ei sa-l pupe in dos pe Geoana doar o sa se mai lipeasca de ceva invarteli ( probabil ca au mai ramas cateva mii de hectare de paduri de hacuit ).
Eu nu fac parte din nici un partid ,dar am votat cu Basescu si voi vota cu el ,pt. ca sunt scarbit de masinatiunile vechilor si noilor comunisti ,pt. ca de fapt PSD este un partid neocomunist.
Apropo sa stii ca nu-mi plac manelele ,urasc tiganii si m-am nascut si stau in oras.
Sunt din Oradea si votez cu Basescu pt. ca nu vreau ca la mine in tara a doua limba in stat sa fie limba maghiara si nici nu vreau ca judetul Bihor sa devina vreo provincie maghiara , cum erau pe vremuri pasalacurile turcesti ,daca stii ce sunt acelea.
Mizeria de campanie electorala care o face PCR( PSD ) ,este de ultima speta ,este a unor oameni disperati sa ajunga la putere cu orice pret .
Patriciu chiar cu mintirea in fata a unei intregi tari ,zicand ca vazut cand Basescu l-a lovit pe copil de doua ori cu pumnul.lucru infirmat in totalitate chiar de catre copil ,dar unii o tin tare cu filmuletul nesocotind insusi afirmatiile baiatului,cat de prost poti sa fii si mintea ingusta sa nu asculti si sa tii seama de declaratiile copilului,ci sa ascultii mai departe de lingaii lui Voiculescu ,Vantu si Patriciu.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:05

De la: pusy_55, la data 2009-11-28 14:01:18jos geoana. pe 06.12.2009 romanii sa mearga la vot sa scapam de prostalan care este aservit rusilor si grupurilor mafiote din romania

stimpy_vik

114 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:06

lasa-ti vrajeala cu post-uile voastre anti-basescu lucrate....modul de campanie al psd e asa dintotdeauna...sa arunce cu rahat in restu
base nu la pocnit degeaba pe ala....nu e retardat si totusi isi da seama k tre sa fie destul de fals in fata camerelor...ceva l-a enervat destul de rau din ce zicea copilu ala, semn k dupa asa zisa pocneala mai si radea SAU nici nu la atins...totul este o lucratura...
PSD ce mare rahat a facut pana acum?...a saracit pe toata lumea la acelasi nivel indiferent de salariu, a crescut coruptia lejer si a vandut tara strainilor pe nimica toata....sau nu kiar nimica toata, pe vilele lor de vacanta, conturile din elvetia si multe alte lucruri

busoilucian

13 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:09

cred ca vorbesti in necunostinta de cauza,sau cred ca iti doresti sa ajungi sclav pe plantatiile lui Patriciu sau Voiculescu,Vantu sau altii de teapa lor care nu vor decat sa isi imparta ce a mai ramas din patrimoniul comunist si restul sa vanda pentru datoriile imense care s-au acumulat dupa revolutie. Cea mai mare parte din aceste datorii sunt facute in perioada Iliescu,Constantinescu,pentru interese meschine si ca acoperire pentru incompetenta lor. Cel satul si imbuibat nu o sa creada niciodata pe cel sarac si amarat,care doar viseaza o viata intreaga la o mica parte din bunastarea acestor parveniti ai societatii moderne. Iliescu si acolitii,timp de 14-15 ani au facut ce au vrut din aceasta tara,lasandu-ne si noua impresia ca o ducem bine,cu riscul de a ne lasa datori vanduti,fondurilor si organizatiilor europene,care abia asteapta sa puna mana pe bogatiile noastre naturale,atatea cate mai sunt. Daca accepti toate acestea si iti place sa fii o marioneta,voteaza Geoana(Nastase,Vanghelie,Iliescu,Patriciu,Vantu,Voiculescu,Hrebenciuc,etc) Ei nu au mama nu au tata,ci doar interese economice si politice. Iti place sau nu asta este adevarul si se vede clar in averile acumulate fara munca,a acestora,mai putin Ion Iliescu care s-a multumit doar cu puterea si cu rentele asigurate acum de urmasii lui la sefia partidului.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:10

Nu te supara stimpy,dar filmuletul s-a dovedit ca e trucat...Basescu o fi om calit pe mare, dintr-o bucata si care-ti spune verde-n fata, dar nu e atat de prost incat sa se compromita (unde?) la un miting electoral,lovind un copil cand stia ca e filmat... In alta ordine de idei exista un proverb provenit din intelepciunea populara:"Cainele care latra , nu musca"... Basescu nu este un om violent fizic,are el alte defecte, dar de agresivitate fizica in veci nu va putea fi acuzat...
Porcaria aia de film e doar un truc ieftin....

stimpy_vik

114 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:14

am spus sau....am luat in calcul amandoua variantele....desi si io credeam k e trucat dupa niste defecte si am vazut la realitatea park, k din cauza acelor defecte specialisti sau pe aproape, spun k e trucat

9am115671

39 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:16

De la: pusy_55, la data 2009-11-28 14:01:18jos basescu. pe 06.12.2009 romanii sa mearga la vot sa scapam de tiran.

Exprimare relativ corecta...Este vorba de tirani,ci nu de tiran...adica "e" mai multi ca ei toti "e" din partidul "primarului care este" si al "presedintelui care vrea el sa fie" si care dupa ce a citit 2 "almanahe" si-a scris 3 cuvinte pe 5 foi a venit sa ne arate ca singurul lucru pe care stie sa il faca e sa citeasca..minciuni si promisiuni..si asta dupa inchiderea urnelor in turul 1...ce o fi in capul unora?!?!?!?!
Cam ce clasa sociala ii mai sustine pe MIZARABILI? probabil tzatza veta din deal care in timpul campaniei a primit 2 pixuri,3 brichete si un radio...toate rosii si imprimate cu 3 trandafiri ofiliti...
Si daca nu avem discernamant...mai bine nu votam...oricum nu avem decat 2 variante....ORI PRO BASE>>>ORI NE ABTINEM

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:20

Nu ne abtinem...Daca ne abtinem , ne vindem tara(cata mai e) comunistilor...

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:32

teo
danika

28 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:32

Basescu e marsav cat cuprinde,mincinos ,manelist ,golan,manipulator,incult.Nu-i atat de evident?.Aveti orbul gainilor.sunteti mult mai manipulati psihic decat pe vremea comunismului,vad.Ne e frica sa recunoastem ca asta nu mai are ce cauta pe scena politica?Scuzati-ma ,dar daca il aparati ,consider ca ne meritam soarta si imaginea.Pe mine nu ma reprezinta un asemenea specimen.Cu astia care-l apara atat de inversunat,cu accente de talibanism ,fanatism,consider c-am decazut ca popor.

twincle

275 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:38

De la: chriss672001, la data 2009-11-28 13:52:47JOS CHIORUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draguta , ma intreb daca esti perfecta fizic , ca vad ca de prostie nu duci lipsa! Cum poti vorbi astfel despre defectul fizic al unei persoane ?Dar daca intr-o zi orbesti , cum te vei simti ca om sa ti se strige din spate "uite o oarba "?Indiferent de ce crezi D. Basescu este in acest moment cel mai indicat sa primeasca un nou mandat , pina va reusi un tinar sa fie destul de pregatit pentru a candida la Presedintie , dar in nici un caz unul gen Antonescu !

teo
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:38

Iubita, danika ,ia argumenteaza -ti mizeriile pe care le postezi aici....
Mincinos=............
Manelist=.............
Marsav=...............
golan=..................
manipulator=.........
incult=....................

Nu poti veni si acuza ,la cei 42 de ani ai tai , asa pur si simplu...se presupune ca ai fost la scoala , nu???
ARGUMENTELE:..............................................................................................................(a se completa spatiile libere de catre danika)
Distinsa doamna Danika....stii ce inseamna ''taliban"???Dar fanatic?????

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:43

Twincle poate e adevarat si Basescu e ''chior'' cum spune stimabila....Dar cum a ajuns asa, se cunoaste????
Basescu este lup de mare, oameni aspriti de viata grea pe vas , pe platforme marine .....
Si-a salvat echipajul de la inec, incendii..Pe mare sunt conditii grele...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:43

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii;
Veacul nostru ni-l umplura saltimbancii si irozii...
In izvoadele batrane pe eroi mai pot sa caut;
Au cu lira visatoare ori cu sunete de flaut
Poti sa-ntampini patriotii ce-au venit de-atunci incolo?
Inaintea acestora tu ascunde-te, Apollo!
O, eroi! care-n trecutul de mariri va adumbriseti,
Ati ajuns acum de moda de va scot din letopiset,
Si cu voi drapandu-si nula, va citeaza toti nerozii,
Mestecand veacul de aur in noroiul greu al prozii.
Ramaneti in umbra sfanta, Basarabi si voi Musatini,
Descalecatori de tara, datatori de legi si datini,
Ce cu plugul si cu spada ati intins mosia voastra
De la munte pan la mare si la Dunarea albastra.
Au prezentul nu ni-i mare? N-o sa-mi dea ce o sa cer?
N-o sa aflu intr-ai nostri vre un falnic juvaer?
Au la Sybaris nu suntem langa capistea spoielii?
Nu se nasc glorii pe strada si la usa cafenelii,
N-avem oameni ce se lupta cu retoricele suliti
In aplauzele grele a canaliei de uliti,
Panglicari in ale tarii, care joaca ca pe funii,
Masti cu toate de renume din comedia minciunii?

Au de patrie, virtute, nu vorbeste liberalul,
De ai crede ca viata-i e curata ca cristalul?
Nici visezi ca inainte-ti sta un stalp de cafenele,
Ce isi rade de-aste vorbe inganandu-le pe ele.
Vezi colo pe uriciunea fara suflet, fara cuget,
Cu privirea-mparosata si la falci umflat si buget,
Negru, cocosat si lacom, un izvor de siretlicuri,
La tovarasii sai spune veninoasele-i nimicuri;
Toti pe buze-avand virtute, iar in ei moneda calpa,
Quintesenta de mizerii de la crestet pana-n talpa.
Si deasupra tuturora, oastea sa si-o recunoasca,
Isi arunca pocitura bulbucatii ochi de broasca...
Dintr-acestia tara noastra isi alege astazi solii!
Oameni vrednici ca sa saza in zidirea sfintei Golii,
In camesi cu maneci lunge si pe capete scufie,
Ne fac legi si ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.
Patriotii! Virtuosii, ctitori de asezaminte,
Unde spumega desfraul in miscari si in cuvinte,
Cu evlavie de vulpe, ca in strane, sed pe locuri
Si aplauda frenetic schime, cantece si jocuri...
Si apoi in sfatul tarii se adun sa se admire
Bulgaroi cu ceafa groasa, grecotei cu nas subtire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
Toata greco-bulgarimea e nepoata lui Traian!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi
Sa ajung-a fi stapana si pe tara si pe noi!
Tot ce-n tarile vecine e smintit si starpitura,
Tot ce-i insemnat cu pata putrejunii de natura,
Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii,

Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
Incat fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
Balbaiti cu gura stramba sunt stapanii astei natii!
Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni!
I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni!
Si aceasta ciuma-n lume si aceste creaturi
Nici rusine n-au sa ieie in smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocara,
Indraznesc ca sa rosteasca pan si numele tau... tara!
La Paris, in lupanare de cinismu si de lene,
Cu femeile-i pierdute si-n orgiile-i obscene,
Acolo v-ati pus averea, tineretele la stos...
Ce a scos din voi Apusul cand nimic nu e de scos?

Ne-ati venit apoi, drept minte o sticluta de pomada,
Cu monoclu-n ochi, drept arma betisor de promenada,
Vestejiti fara de vreme, dar cu creieri de copil,
Drept stiint-avand in minte vre un vals de Bal-Mabil,
Iar in schimb cu-averea toata vrun papuc de curtezana...
O, te-admir, progenitura de origine romana!
Si acum priviti cu spaima fata noastra sceptic-rece.
Va mirati cum de minciuna astazi nu vi se mai trece?
Cand vedem ca toti aceia care vorbe mari arunca
Numai banul il vaneaza si castigul fara munca,
Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela,
Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?
Prea v-ati atatat arama sfasiind aceasta tara,

Prea facurati neamul nostru de rusine si ocara,
Prea v-ati batut joc de limba, de strabuni si obicei,
Ca sa nu s-arate-odata ce sunteti niste misei!
Da, castigul fara munca, iata singura pornire;
Virtutea? e-o nerozie; Geniul? O nefericire.
Dar lasati macar stramosii ca sa doarma-n colb de cronici;
Din trecutul de marire v-ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei,
Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!

mihai eminescu

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:46

"Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei,
Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"
Asta ar trebui sa fie slogan national......
nota: smintiti= adepti ai PSD
misei= adepti ai PNL .....si-au dat mana cautandu-si doar un cuib pentru urmatorii 5 ani

9am129569

7 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:47

De la: sea_shell, la data 2009-11-28 14:38:58Iubita, danika ,ia argumenteaza -ti mizeriile pe care le postezi aici....
Mincinos=............
Manelist=.............
Marsav=...............
golan=..................
manipulator=.........
incult=....................

Nu poti veni si acuza ,la cei 42 de ani ai tai , asa pur si simplu...se presupune ca ai fost la scoala , nu???
ARGUMENTELE:..............................................................................................................(a se completa spatiile libere de catre danika)
Distinsa doamna Danika....stii ce inseamna ''taliban"???Dar fanatic?????

twincle

275 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 14:50

De la: sea_shell, la data 2009-11-28 14:43:44Twincle poate e adevarat si Basescu e ''chior'' cum spune stimabila....Dar cum a ajuns asa, se cunoaste????
Basescu este lup de mare, oameni aspriti de viata grea pe vas , pe platforme marine .....
Si-a salvat echipajul de la inec, incendii..Pe mare sunt conditii grele...

Observ , ca , in ultimul timp, (chiar daca nu am mai intrat demult pe forum ), multi dintre noi au inceput sa vada realitatea pe care tin cu dinadinsul cei din P.S.D. si P.N.L.sa ne-o arate, si incep sa vada lucrurile altfel !

teo
Pagini: << 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: