back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 >> Sari la pagina:

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:20

9am049573, ai dreptate in legatura cu Vespasianus Titus Flavius proclamat imparat in 69.i.H. la Alexandria ..insa daca mergi in profunzime si cauti sa -i intelegi personalitatea si tipologia careia ii apartine, Vespasianus seamana mai curand cu Basescu decat cu Geoana."Om energic,lucid , modest.."A reorganizat finantele, armata ,creeaza flota in Marea Neagra ,reorganizand flota dunareana..El este raspunzator de inceperea constructiei Colosseumului...
Si mai face o chestie foarte interesanta care iar ne duce cu gandul la o anumita tipologie care se aseamana cu aceea a lui Basescu .. A construit latrinele publice(adica WC-urile ,domnule) pe care a pus taxa,de aici venind si expresia ramasa celebra "banii n-au miros"...
Totul este ca un om de acest gen sa fie lasat sa faca ceea ce-si propune..Din pacate acest conflict existent l-au generat cei care acum isi doresc mult uzitata "LINISTE".
Domnul Geoana nu are asemenea calitati ...Si este parerea mea personala si daca doresti iti si argumentez cu exemple concrete ...

george_matu2000

6 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:20

pentru sea_shell: asa de bine sta basescu in calea celor care ne fura banii din 1989 incat si-a capatuit toata famila (fete, frate, nepoti) si au prosperat toti mogulii (si aia buni si aia rai). faptul ca ni s-a impus concediul fara plata nu este dorinta FMI, este rezultatul neputintei guvernului de a reforma sistemul public. cea mai facila metoda de a reduce cheltuielile publice a fost asta. niciodata nu-si vor pierde locurile caldute cei din agentiile guvernamentale, locuri platite cu salarii foarte generoase pentru a taia frunze la caini. ca sa ne adoarma pe noi spun ca au fost reduse posturile cu nu stiu cat la suta, dar nu spun ca aceste posturi erau vacante si practic nu s-a intamplat nimic, doar ca anul viitor nu vor mai fi bugetate.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:21

De ce nu citati din cartarascu si citati din autori anonimi?!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:23

De la: Dorinel, la data 2009-11-29 10:58:20De ce va certati inutil ? De cate ori sa mai repet ca Basescu nu va mai iesi presedinte ?
In alta ordine de idei, sa nu va imaginati ca sub presedentia lui Geoana va fi din start OK. Eu cred ca fiecare om al acestei tari nu-si doreste cand se gandeste la nivelul lui de trai, decat un lucru elementar, sa traiasca decent, INDIFERENT de ce partid este la guvernare ..., dar sa nu uitam in ce stare se afla economia din Romania.

misub942000 la 29 Noiembrie 2009, ora 11:30

Cu multa stima tuturor ziaristilor care doresc sa lupta impotriva coruptiei
Va rog dovediti-va onestitatea,si mai ales curajul,faceti cercetari si dezvaluiri si in cazul Rompetrol,la cum a obtinut Rompetrol titei de calitate buna de la Petrom in schimbul titeiurilor sulfuroase,despre zestrea conductei de titei,despre hotararea de guvern prin care Rompetrol a fost scutit sa plateasca o insemnata cantitate de titei.Aceasta hotarare este si acum publica si publicata in monitorul oficial, ce aveti de comentat? A respectat Rompetrol dosarul de privatizare? Este oare caz penal? Este atat de greu sa cercetati asta?
De ce nu raspunde PSD cum a fost posibila concesionarea petrolului Romanesc? Si ce grave consecinte economice are asta acum?Si si consecinte sociale,Petrom avea la data privatizarii peste 80 000 angajati,acum mai putin de 25 000.Atunci Petrom contribuia cu peste 15 % la PIB-ul Romaniei, acum oare cu cat? Cat ne costa acum factura import gaze si titei fata de atunci? E atat de greu de aflat si publicat toate astea? O sa le publice cat de curand DNA,asa sper.Putina lume stie ca atunci cand au votat modificarea constitutiei,atunci la referendum 2003, cand toate posturile TV si ziare spuneau ca votameliminarea serviciului militar obligatoriu ..Unde au fost atunci ziarele si Tv?Unde a fost sindicatul lui Luca? Petrolul romanesc a fost al Romanilor si in timpul razboaielor si dupa,gazele la fel. Nemernici din PSD, ca si Iliescu,Nastase,Geoana au modificat constitutia si apoi legea petrolului in folosul austriecilor,a lui Vantu,Patriciu si in detrimentul unei tari intregi.Trebuie judecati pentru tradare nationala fiindca asta au facut si asta vor sa faca in continuare cu putinul care mai este.
Stiu foarte,foarte clar cum au fost intocmite listele de casare si casate utilajele de la Petrom si care au ramas insa in curtea Petromservice.Utilaje cumparate(de la Austrieci) pe bani grei cu 2-3 ani inaintea privatizarii au fost casate dar au ramas in curtea lui Liviu Luca,respectiv Petromservice.
. Aici este clar,clar caz de DNA si sper cat de curand sa depun marturie la DNA impreuna cu cei care au intocmit si semnat listele de casari .Si acum se lucreaza cu acele utilaje de miliarde chipurile casate Nereguli cu sacul dar nimeni nu se oboseste sa le arate, e prea mare pericolul, fosta jurista din perioada postprivatizare a Petrom ,Dna Hanes de la Ploiesti a fost "sinucisa" saraca s-a aruncat chiar din sediul Petrom si sigur nu avea motive,era realizata material si profesional. doar ca trebuia sa faca niste jocuri. Despre concesiunile petroliere ale Romaniei in Cazakstan nu se pomeneste nimic? Romania avea o mina de aur negru acolo, 80 000 KMp de terenuri petrolifere concesionate,numai de acolo si Romanii ar fi trait regeste. Cautati revistele federatiei Petrom si veti afla foarte multe lucruri chiar si numai de acolo.Si acele concesiuni s-au impartit intre Patriciu,OMV si alte firme aparute din neant si inregistrate in Cipru, etc...
.Primul lucru care la facut OMV dupa privatizarea Petrom a fost ca hoteste,cu slepuri pe Dunare sa duca la Viena arhiva fostului Petrom In arhiva aceea erau date f.f,importante ,strategice, atat cu privire la rezervele nationale dar si casarile mijloacelor cumparate de la Austrieci pe bani grei.Aici ar cam trebui sa intervina si SRI
Daca DNA ar incerca sa faca lumina in concesiunile lui Patriciu, Sterling si Petrom OMV ar avea masura dezastrului. Si PSD-ul nu raspunde ,desi ei eu modificat constitutia in acest sens,constitutie care stipula ca bogatiile subsolului nu pot fi concesionate,instrainate.ca sant ale intregului popor.Acum sant tot ale intregului popor,dar Austriac
Va multumesc si sper sa incepeti niste investigatii adevarate,sa o luati inaintea DNA si SRI si Consiliului pentru securitate nationala.

Cu stima si respect.

Barbu Mihail,Ploiesti
misub942000@yahoo.com

Dorinele, expica-i respectivului !....

Asta gasesc eu in presa Ro, ca raspuns la articolele aparute.

hai desteptule, raspunde-i omului respectiv si nu numai TU, ci si restul...

Gaboanto, ai si Tu cuvantul figuranto !...Cheama-l si pe Vannea sa dea cu presupusul !...

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:25

Domnule Matu... eu nu intru in polemica si nici nu o sa incerc sa va schimb parerea ...Ceea ce va recomand ,insa,este sa cautati sa vedeti CEEA CE E ADEVARAT , nu pareri pe care le auziti la colt de strada sau pe televiziuni care servesc interesele unuia sau altuia... Stati stramb si judecati drept , pentru ca e pacat ca ajungem la anumita varsta si avem o anumita pregatire in sensul educatiei, cunoasterii si nu suntem in stare sa facem dovada maturitatii si impartialitatii....

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:26

De la: mytcor, la data 2009-11-29 12:10:57
Va rog dovediti-va onestitatea,si mai ales curajul,faceti cercetari si dezvaluiri si in cazul Rompetrol,la cum a obtinut Rompetrol titei de calitate buna de la Petrom in schimbul titeiurilor sulfuroase,despre zestrea conductei de titei,despre hotararea de guvern prin care Rompetrol a fost scutit sa plateasca o insemnata cantitate de titei.Aceasta hotarare este si acum publica si publicata in monitorul oficial, ce aveti de comentat? A respectat Rompetrol dosarul de privatizare? Este oare caz penal? Este atat de greu sa cercetati asta?
De ce nu raspunde PSD cum a fost posibila concesionarea petrolului Romanesc? Si ce grave consecinte economice are asta acum?Si si consecinte sociale,Petrom avea la data privatizarii peste 80 000 angajati,acum mai putin de 25 000.Atunci Petrom contribuia cu peste 15 % la PIB-ul Romaniei, acum oare cu cat? Cat ne costa acum factura import gaze si titei fata de atunci? E atat de greu de aflat si publicat toate astea? O sa le publice cat de curand DNA,asa sper.Putina lume stie ca atunci cand au votat modificarea constitutiei,atunci la referendum 2003, cand toate posturile TV si ziare spuneau ca votameliminarea serviciului militar obligatoriu ..Unde au fost atunci ziarele si Tv?Unde a fost sindicatul lui Luca? Petrolul romanesc a fost al Romanilor si in timpul razboaielor si dupa,gazele la fel. Nemernici din PSD, ca si Iliescu,Nastase,Geoana au modificat constitutia si apoi legea petrolului in folosul austriecilor,a lui Vantu,Patriciu si in detrimentul unei tari intregi.Trebuie judecati pentru tradare nationala fiindca asta au facut si asta vor sa faca in continuare cu putinul care mai este.
Stiu foarte,foarte clar cum au fost intocmite listele de casare si casate utilajele de la Petrom si care au ramas insa in curtea Petromservice.Utilaje cumparate(de la Austrieci) pe bani grei cu 2-3 ani inaintea privatizarii au fost casate dar au ramas in curtea lui Liviu Luca,respectiv Petromservice.
. Aici este clar,clar caz de DNA si sper cat de curand sa depun marturie la DNA impreuna cu cei care au intocmit si semnat listele de casari .Si acum se lucreaza cu acele utilaje de miliarde chipurile casate Nereguli cu sacul dar nimeni nu se oboseste sa le arate, e prea mare pericolul, fosta jurista din perioada postprivatizare a Petrom ,Dna Hanes de la Ploiesti a fost "sinucisa" saraca s-a aruncat chiar din sediul Petrom si sigur nu avea motive,era realizata material si profesional. doar ca trebuia sa faca niste jocuri. Despre concesiunile petroliere ale Romaniei in Cazakstan nu se pomeneste nimic? Romania avea o mina de aur negru acolo, 80 000 KMp de terenuri petrolifere concesionate,numai de acolo si Romanii ar fi trait regeste. Cautati revistele federatiei Petrom si veti afla foarte multe lucruri chiar si numai de acolo.Si acele concesiuni s-au impartit intre Patriciu,OMV si alte firme aparute din neant si inregistrate in Cipru, etc...
.Primul lucru care la facut OMV dupa privatizarea Petrom a fost ca hoteste,cu slepuri pe Dunare sa duca la Viena arhiva fostului Petrom In arhiva aceea erau date f.f,importante ,strategice, atat cu privire la rezervele nationale dar si casarile mijloacelor cumparate de la Austrieci pe bani grei.Aici ar cam trebui sa intervina si SRI
Daca DNA ar incerca sa faca lumina in concesiunile lui Patriciu, Sterling si Petrom OMV ar avea masura dezastrului. Si PSD-ul nu raspunde ,desi ei eu modificat constitutia in acest sens,constitutie care stipula ca bogatiile subsolului nu pot fi concesionate,instrainate.ca sant ale intregului popor.Acum sant tot ale intregului popor,dar Austriac
Va multumesc si sper sa incepeti niste investigatii adevarate,sa o luati inaintea DNA si SRI si Consiliului pentru securitate nationala.

Cu stima si respect.

Barbu Mihail,Ploiesti
misub942000@yahoo.com

Gaboanto, ai si Tu cuvantul figuranto !...Cheama-l si pe Vannea sa dea cu presupusul !...
Mytcor, raspunsul e unul cat se poate de simplu: era una din conditiile ''negociate'' cu UE, mai speciale, pentru aderarea Romaniei. Sa nu crezi un moment ca ma bucura ce s-a intamplat, chiar am fost si sunt mahnit si azi de acest deznodamant, dar indiferent cine ar fi fost la putere in Romania, la fel s-ar fi petrecut lucrurile. Sub guvernarea PSD ... ar mai fi de comentat si alte ''privatizari''.
Ce nu ai inteles de la mine sau din postarile mele, e ca pe mine nu ma deranjeaza PDL-ul sau ca ar avea deja o eticheta pusa dupa ''carmaciul'' lor, asa cum i-am mai spus si lui Silviu, doar persoana lui Traian Basescu si a altor cativa oportunisti incompetenti de doi bani ma deranjeaza. Un PDL fara aceste personaje ... ar fi OK.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:26

mytcor,
e un mesaj anonim. oamenii aia inca au de munca. altii nu au avut sansa sa fie cumparati de o firma capitalista straina pentru ca domnul boureanu trebuia sa vinda terenuri.

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:29

sea_shell,
Vespasian era in relatii bune cu Senatul!
base i-a transformat in dusmani pentru imaginea sa publica.
cei din constanta sunt fani base desi in zilele revolutiei base avea o singura grija, cum sa faca sa-i dispara dosarul de informator din biroul securistului de la sediul navrom.

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Oras: Onesti

Dragii mei nustiu cind veti intelege odata pentru totdeauna .... ce este bine pentru toti Romanii! deschideti bine ochii sa vedeti ce se intimpla in tara asta din cauza mogulilor si mafiotilor care a vindut tara .Acum se bat pentru ce a mai ramas pe ciolan
Nu va mai inmselati Votati Basescu
.

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Mircea Geoana e doar o papusa in mainile marilor mafiotzi.stai tu si cu fraerii tai in Ro da iese pres

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:33

Prefer pribegia in locul exasperarii ca nu vretzi sa deschidetzi ochii.Nu e cel mai bun dar repet e singurul care poate scapa tzara de hotzi.Hai Base.Diaspora e cu tine

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:34

De la: Dorinel, la data 2009-11-29 12:26:41
De la: mytcor, la data 2009-11-29 12:10:57

Cu stima si respect.

Barbu Mihail,Ploiesti
misub942000@yahoo.com

Mytcor, raspunsul e unul cat se poate de simplu: era una din conditiile ''negociate'' cu UE, mai speciale, pentru aderarea Romaniei. Sa nu crezi un moment ca ma bucura ce s-a intamplat, chiar am fost si sunt mahnit si azi de acest deznodamant, dar indiferent cine ar fi fost la putere in Romania, la fel s-ar fi petrecut lucrurile. Sub guvernarea PSD ... ar mai fi de comentat si alte ''privatizari''.
Ce nu ai inteles de la mine sau din postarile mele, e ca pe mine nu ma deranjeaza PDL-ul sau ca ar avea deja o eticheta pusa dupa ''carmaciul'' lor, asa cum i-am mai spus si lui Silviu, doar persoana lui Traian Basescu si a altor cativa oportunisti incompetenti de doi bani ma deranjeaza. Un PDL fara aceste personaje ... ar fi OK.

Fugi-te plimba !...Dorinele, o recomandare !...schimba-ti avatarul ca te ia m.............i , BOLSEVICULE !...

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:35

9am 049573...
Si Basescu poate avea relatii bune cu Parlamentul daca nu i-ar pune bete-n roate PSDul....Aminteste-ti de cate ori a propus un prim ministru...Aminteste-ti ca in 2007 au dorit sa-l dea jos .... Oare e chiar atat de greu sa aflam argumentele pro si contra? De ce vedem trunchiat doar unele fapte in timp ce pe celelalte le ignoram cu buna stiinta doar pentru ca nu ne convine noua.?..
Iar in legatura cu ceea ce zici cu dosarul si etc , vino cu dovezi , pentru ca asa o sa-ti spun si tie sa nu te mai iei dupa pareri aflate la colt de strada...

george_matu2000

6 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:37

pentru sea_shell: am tot respectul pentru ceea ce a-ti scris pana acum pe forum. eu nu intru in polemica. ceea ce am spus este corect si se poate verifica. sa nu credeti ca imi petrec timpul urmarind televiziunile mogulilor. cel putin dupa primul tur al alegerilor, ma uit foarte rar la emisiunile acestor posturi tv pentru ca nu mai suport balacareala continua. nu sunt implicat politic in nici un fel si din acest motiv cred ca pot fi cel putin obiectiv daca nu impartial. imi pare rau ca nu m-am facut inteles.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:42

De la: george_matu2000, la data 2009-11-29 12:37:43pentru sea_shell: am tot respectul pentru ceea ce a-ti scris pana acum pe forum. eu nu intru in polemica. ceea ce am spus este corect si se poate verifica. sa nu credeti ca imi petrec timpul urmarind televiziunile mogulilor. cel putin dupa primul tur al alegerilor, ma uit foarte rar la emisiunile acestor posturi tv pentru ca nu mai suport balacareala continua. nu sunt implicat politic in nici un fel si din acest motiv cred ca pot fi cel putin obiectiv daca nu impartial. imi pare rau ca nu m-am facut inteles.

FELICITARI , @MANTULE !...

....sunt curios cine-ndrazneste sa-ti raspunda si sa combata ceea ce ai afirmat in com-ul tau !...

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:43

george_matu2000...doar facem schimb de pareri...asa se nasc marile idei,din discutii....Faptul ca avem opinii diferite ,nu inseamna ca trebuie sa ne batem sau ataca(asa cum inteleg unii)..Daca ma veti intreba, va voi raspunde cu argumente clare de ce de 2 saptamani am hotarat sa -l aleg pe Basescu si nu pe Geoana.... Puteti face acelasi lucru? (dar cu dovezi , nu cu impresii)

omul_de_afara

14 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:45

MAI OAMENI........NU VA FACETI GANDURI....
BASESCU TREBUIE SA IASA PRESEDINTE CA SA FIE MAI BINE.....
altfel ....o sa papam fasole cu linte....si nimeni n-o sa ne tina minte......
VOTATI CE TREBUIE DRAGILOR CACI....NE TREZIM VANDUTI CU TOTUL DE COMUNISTII PSD..
SI DEMNITARII LU' DRACU'..........

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:49

De la: 9am049573, la data 2009-11-29 12:21:06De ce nu citati din cartarascu si citati din autori anonimi?!

Daca Mircea Cartarescu s-ar fi ocupat cu studiul istoriei ,probabil ca l-as cita si pe el...Asa ,l-am ales pe Horia C Matei cu "Dictionarul biografic al lumii antice" ...
Sensul peiorativ(adica dispretuitor) pe care-l dati referindu-va la Cartarescu ,arata ca nu l-ati citit deloc...Si e pacat sa dispretuiti munca unui om despre care nu stiti nimic....

george_matu2000

6 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:57

sea_shell nu am argumente pentru a-l vota pe Geoana (imi dau seama ca ai inteles ca il simpatizez pe Prostanac) dar nu am nici argumente pentru a-l vota pe Baselu. cu toate ca intuiesc ce argumente ai tu pentru a-l vota, te rog sa mi le impartasesti. poate, cine stie, ma vei convinge sa merg la vot in turul 2.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:09

Domnule Matu, in trecut oamenii s-au ''batut'' sa aiba acces la posibilitatea de a-si exprima vointa..Identificarea poporului cu puterea( adica barbatii se identificau cu puterea), facea sa excluda paturile jos ,in primul rind muncitorii si femeile din numarul cetatenilor cu drept de vot.In mai multe sisteme democratice din vest ,in prima jum. a sec. XX-lea s-au pastrat ca si criteriu al dreptului la vot ,bogatia .Erai bogat, votai , nu erai ,nu te baga nimeni in seama... Acum dvs. si noi toti avem acest drept pentru care altii si-au dat viata.De ce nu-l folositi? DE CE????

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:11

De la: sea_shell, la data 2009-11-29 10:59:13Mai trist este ca in tot acest conflict se uzeaza ideile pe care s-au cristalizat niste partide istorice ,pentru ca noi nu putem vedea mai sus decat lungul nasului.
Antonescu sau oricare altul NU este PNL.
Iliescu sau oricare altul NU este PSD,Basescu sau oricare altul NU este PD-L... Ceausescu sau oricare altul NU era Partidul Comunist. Identificarea unei doctrine sau platforme cu o persoana ESTE O GRESEALA.. Daca Antonescu sau Basescu sau Iliescu fac greseli , asta NU inseamna ca trebuie aruncat un partid...
De ce au murit oameni in Decembrie 1989? Pentru a putea exista si aceste partide care sa aiba dialog, confruntari, etc... Cum de nu se vede asta???? Unde este dictatura???????

Aici cam gresesti.
Nu exista organizatii fara oameni.
Din punctul tau de vedere, Ceausescu a fost cel care a subinat comunismul cel mai tare, el a fost cel mai bun agent al capitalismului, prin actiunile lui a facut ca din ce in ce mai multa lume sa-si piarda increderea intr-un sistem pe care l-a gestionat direct si personal, dupa bunul lui plac.
Ar trebui sa fie precum spui tu, dar, din pacate, Iliescu este PSD pana va muri, indiferent pe ce pozitie va fi, Basescu va fi PDL (ce era PD-ul pana sa vina Basescu in fruntea lui ?) si tot asa.
Faci teorie, dar pleci de la premize gresite.
Asa s-a acreditat si ideea ca Stalin s-ar fi indepartat de la principiile comunismului...
Si, tot asa, dupa o perioada de condamnat predecesorii, cei aflati in functie au descoperit repede ca, in calitate de lider, e mult mai profitabil sa le aplici metodele.
Rusi, spre exemplu, l-au indepartat de la putere pe Gorbaciov, in loc sa il mentina in functie, pentru ca, chiar comunist fiind, a reusit sa desfiinteze sistemul sinistru pe care l-au impus prin teroare in urma cu 70-80 de ani. Si, l-au ales pe Eltan, care, la randul lui, a lasat in urma un securist, pe Putin. In Rusia e liniste, liniste d-aia pe care o clameaza astia pe la noi, ziaristii care injura la seful statului sunt calcati de metrou in lift ... impuscati in fata casei ... si tot asa. Si democratia occidentala nu spune ca la Moscova e comnunism si tiranie cum fac cretinii astia de pe la noi ...

Gabita, bati campii ... Unde e S. Ionescu acum ? La ce partid ?
I s-a intamplat ceva pentru ca a fost securist sadea ? De ce ar trebui sa i sa intample lui Basescu ?
Si de ce nu spune Silvian Ionescu asta al tau ce mari fapte de turnatorie facea Basescu la Anvers ? Pe cine turna BAsescu la Anvers ? Pe occidentali, pe romani ?
Dar strainii nu aveai si ei tot d-astia care se ocupau tot cu asa ceva pe la noi ?
Auzi, rastalmacesti absolut tot ...
60%.
Ai tupeu mare in tine.
Jegos tupeu.
Nerusinare sadea.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:16

De ce am ales sa-l votez pe Basescu ...Uite de ce....
Sa luam doar o categorie de oameni care sunt aruncati de toata lumea, pensionarii... Stii cum e vorba..Si-au trait traiul, si-au mancat malaiul.... Pana anul trecut erau milioane de oameni care traiau cu extrem de putini bani,abia aveau de paine si intretinere,de medicamente nici nu mai putea fi vorba. Oameni care in viata lor au fost profesori, medici aveau o pensie de mizerie... Ce folos ca au stat si si-au tocit coatele invatand si invatandu-i pe altii,daca sunt batrani, hai sa-i aruncam, ca nu ne mai folosesc.... Ce s-a intamplat???? Li s-a marit pensia ..au ajuns multi dintre ei sa aiba 1000 RON -1200Ron....ca sa nu mai vorbim despre agricultori care au ajuns si ei la 850 RON....
A condamnat comunismul, a impins guvernul si Parlamentul de la spate ca sa indeplineasca toate criteriile pentru aderarea la UE, face sa se miste lucrurile tocmai pt ca e un tip orgolios - care probabil vrea sa ramina in istorie ...atitudinea fata de Basarabia, a tinut piept celor 322 de trantori...
Geoana???? 0

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:20

De la: giova, la data 2009-11-29 12:33:05Prefer pribegia in locul exasperarii ca nu vretzi sa deschidetzi ochii.Nu e cel mai bun dar repet e singurul care poate scapa tzara de hotzi.Hai Base.Diaspora e cu tine
Adevarul e ca am scapat de hotii de Ministerul Turismului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Economiei si nu in ultimul rand, Ministerul Turismului. Sa fim macar un minut seriosi.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:32

Silviu.... Daca Antonescu vinde PNL-ul PSDului ,eu ce ar trebui sa fac? Sa elimin PNL de pe scena politica? Nu cred...
Si nu am spus ca Basescu e ''rupt din soare'' , doar ca e mai bun decat Geoana..Asa cum e el,il prefer unuia care e manipulat si care nu poate sa-si expuna proriile idei si sa ne arate ,de fapt, ce fel de om este si ce doreste sa faca...Pana acum ,la Geoana nu am auzit decat aceeasi limba de lemn caracteristica lui Iliescu., discursuri sforaitoare invatate pe de rost (atunci cand poate si nu are fituici sau nu-i sopteste Iliescu sau Ponta din spate )..Cand o sa -l vad in stare de lucruri simple ,atunci o sa-i accept pretentiile la functia suprema in stat... Pentru ca am drept de a alege ..

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:37

De la: Dorinel, la data 2009-11-29 13:20:57
De la: giova, la data 2009-11-29 12:33:05Prefer pribegia in locul exasperarii ca nu vretzi sa deschidetzi ochii.Nu e cel mai bun dar repet e singurul care poate scapa tzara de hotzi.Hai Base.Diaspora e cu tine
Adevarul e ca am scapat de hotii de Ministerul Turismului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Economiei si nu in ultimul rand, Ministerul Turismului. Sa fim macar un minut seriosi.
Rectific ... '' si nu in ultimul rand, Ministerul Tineretului i Sportului''.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:46

De la: sea_shell, la data 2009-11-29 13:32:53Silviu.... Daca Antonescu vinde PNL-ul PSDului ,eu ce ar trebui sa fac? Sa elimin PNL de pe scena politica? Nu cred...
Si nu am spus ca Basescu e ''rupt din soare'' , doar ca e mai bun decat Geoana..Asa cum e el,il prefer unuia care e manipulat si care nu poate sa-si expuna proriile idei si sa ne arate ,de fapt, ce fel de om este si ce doreste sa faca...Pana acum ,la Geoana nu am auzit decat aceeasi limba de lemn caracteristica lui Iliescu., discursuri sforaitoare invatate pe de rost (atunci cand poate si nu are fituici sau nu-i sopteste Iliescu sau Ponta din spate )..Cand o sa -l vad in stare de lucruri simple ,atunci o sa-i accept pretentiile la functia suprema in stat... Pentru ca am drept de a alege ..

Da, cam ar trebui sa-l stergi, pentru ca dupa ce Crin a facut de capul lui, hop si lingaii din partidul lui, la sedinta ... unanimitate.
Cam d-aia ar trebui. Daca ar fi fost unii dintre ei care ar fi avut alta opinie, ma mai gandeam la ce ai spus tu, dar n-a fost asa.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:48

Pai de ce-l identifici pe Antonescu cu PNL?Nu vezi ca toti isi cauta un cuib cald pentru urmatorii 5 ani?? Cei care sunt liberali din vechime si s-au alaturat PNL pentru ca au puncte comune cu ideea de liberalism,nu au nici o treaba cu multi dintre actualii "liberali"...Pentru un moment , chiar am crezut ca Antonescu e sincer ,ca are coloana vertebrala...Din pacate ,nu e asa....
"...n sens larg, liberalismul se refera la construirea unei societi caracterizate prin: libertatea de gndire a indivizilor, domnia dreptului natural, liberul schimb de idei, economia de pia pe baza iniiativei private i un sistem transparent de guvernare, n care drepturile minoritilor sunt garantate..."
Eu vreau sa am libertate de gandire,vreau dreptul sa-mi fac viata asa cum imi doresc si dreptul la proprietate,toate la un loc reprezentand drepturile mele naturale....Antonescu ,prin ceea ce a facut nu corespunde cu aceste lucruri... Geoana ,nici atat..

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:54

Scrisoare deschisa de la viitorul presedinte al Romaniei, ce-i drept cu mare intarziere.
Prostanacu
Pentru o Romanie mai inteleapta
--------------------------------------------------------------------------------
Muncesc tot mai mult, invat tot mai multe. Oare de ce nu vor astia sa se confrunte cu mine???
PS: imi cer scuze ca postez atat de rar pe blog; sunt foarte ocupat cu campania; abia astept sa se termine; de cand am inceput campania asta am scazut 4 kile in greutate; doua eu si doua soacra-mea; imi ajunge!; nu mai suport!; vreau doar sa fiu presedinte, ce cacat atata balamuc?

Si ca sa ma intorc la subiectul acestei postari: oare de ce nu vor Base si Crin o confruntare directa cu mine si cu Ninel la ASE? Daca ar fi dupa curaj si competenta economica, cei care merita sa intre in turul doi suntem eu si cu Ninel. Din pacate pentru Ninel, in turul doi nu se intra dupa curaj si competenta in economie ci dupa programul anticriza al candidatilor.

Voi reveni curand cu programul meu anticriza (astept si eu sa-l termine Hrebe)

V-am mai zis ca imi place muzica?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:57

Iar PNL-istii de rand au posibilitatea sa faca cum i taie capul, si cred ca multi dintre ei il vor vota pe Basescu, dupa cum multi dintre ei vor vota pe Geoana.
Chestia cu filmuletul lui Patriciu i-a facut pe multi nehotarati sa se decida in favoarea lui Basescu.
Ce cauta Patriciu in toata povestea asta ?
De unde apare el si de ce ?
Nu cumva pentru ca le e frica de fac pe ei ?
De ce atata mobilizare pentru o functie care n-are cine stie ce prerogative, cand guvernul si parlamentul au cel mai important rol in economie ?
Sa fie pentru ca Basescu nu tace ?
Ca-i da-n gat la popor ?
Si nu mai pot sa faca ce-au facut ?

A fost un prost de prim-ministru, Radu Vasile, care a spus ca nu mai e nimic de furat ...
Mai e si profesor la ASE, tembelul asta ...
Nu, oameni buni, Intr-o tara e tot timpul ceva de furat ! Impozitele si taxele. Doar nu s-or face autostrazi sau alte chestii cu banii aia ...
Daca va amintiti, inaintea lui, am mai fost alt prost de prim-ministru, Ciorbea, care facea "reforme" inchidea rafinarii, unitati economice ... stiti pe mana cui au ajuns ? Va mai amintiti cine a determinat caderea idiotului ?

Vad ca Gabi nu raspunde la lucruri serioase, spuse de altii nu de mine. E surda. N-are grai.
I se pare ca e isteata foc. O cotoroanta veritabilla.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 13:57

Doamne fa-ma prost !

De-ar fi sa-i luam pe toti la rand,
Si actualii dar si fostii,
Cei mai destepti de pe Pamant
Au fost intotdeauna...PROSTII.

Nu te ruga la ursitoare
Sa-ti faca-n viata ta vreun rost,
Mai bine urla-n gura mare:
"Iubite Doamne, fa-ma....PROST!"