Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 19:55
De la: sea_shell, la data 2009-11-29 19:49:37Ia uitati-va domnule FlorinPreda ce mai frumusete de urari ne transmiteti.....pai este un blestem care se prinde daca tradatorii poporului roman vor continua sa voteze cu ochii legati si sa-i ridice-n slavi pe cei care au distrus tot ce era bun in romania,chiar si sufletele,nemaivorbind de biata speranta siluita de toti tarselosii care au avut puterea de a face bine unui popor,dar au preferat sa fure,sa minta si sa insele in beneficiul gastii lor,oricum,acest pasaj nu va incrimineaza in mod direct,nici nu este vreo ofensa adresata in mod explicit dumneavoastra,numai bine va doresc !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 19:57
Va promit doamna gabigabi ca voi cauta in arhiva forumului si voi reproduce ceea ce scriati acum vreun an de zile...
Mie chiar imi sunteti simpatica pentru ca nici macar nu va dati seama ,sunteti dintr-o bucata si sunt convinsa ca nici macar nu puteti tine suparare.... Stiti cine mai are un temperament asemanator? In nici un caz cel pe care-l sustineti...
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 20:00
Bine Florine...friends forever..
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 20:12
De la: sea_shell, la data 2009-11-29 19:57:49Va promit doamna gabigabi ca voi cauta in arhiva forumului si voi reproduce ceea ce scriati acum vreun an de zile... aici ai nimeri-o de 2 ori : 1-nu tin supararea ,ptr.ca nu sunt un om razbunator si ptr.ca tot ce mi-ai pus in circa,nu este adevarat ! cauta in arhiva si posteaza ! nu m-am dezmintit niciodata si sunt un om egal cu mine insumi ....nu spun azi una si miine alta ! 2- da este un Marte comun in zodiile noastre ; al meu diurn,al lui nocturn ! unul se lupta la lumina zilei ,cu sabia in mina si moare in lupta de-i nevoie....hehehei, cel nocturn....mai ascuns....ceva comploturi ....oaresce intrigi ....vorbe otravite ....multa ura si ranchiuna .....SCORPION,adica ! ce nu vreti voi sa intelegeti este ca datorita temperamentului sau de intrigant si a setei lui de putere, m-a obligat pe mine ca si pe altii ca mine sa alegem ! ne-a aruncat in bratele lui Geoana ,provocind ruperi de constiinta in multi liberali ....durere si regret ! dar ,mai spun o data si faceti ce vreti : cu B ,romanica are nesansa izolarii si a unei dictaturi ; cu Geoana si o soc-democratie de tip european,mai avem o Sansa ! pe miine ! |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 20:18
Am citit mesajele de azi si m-a amuzat teribil cum isi pun in carca acuzatii de genul cine a marit pensiile si se adreseaza cu critici una la cealalta.Dragelor nu va mai acuzati una pe cealalta ca pensiile s-au marit in campanii electorale si nu le-a dat nimeni din buzunarul lor .Fiecare a muncit si a dat statului contributia lunara si pensiile nu sant un cadou ci un merit al fiecaruia.Dar si eu acuz persoanele care gandesc ca PSD e o alternativa dupa ce ne-a adus tara asa cum e . Am ramas in urma din cauza comunistilor si asta ne asteapta.Eu vreu progres si reformare nu comunism.
GINA
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 20:19
..Inteleg ca sunteti tot scorpion..Numai ca doamna gabigabi ,daca tot cunoasteti putina Astrologie ,inseamna ca stiti ca fiecaruia dintre noi , dupa varsta de 30 de ani,ii intra in prim plan Ascendentul iar zodia natala(adica acolo unde este Soarele) ramane in plan secund.. Deci Basescu are Scorpionul secundar si Fecioara ca si personalitate actuala.
Plus ca Marte natal este tot in Fecioara .Acestea ii dau spiritul analitic, lucrul solid facut si e greu de dus cu ''presul'' pentru ca semnele de pamant sunt foarte stabile ...Si sa va mai spun inca o chestie:dintre toti candidatii,el este singurul care are Destinul(Nodul Nord) suprapus peste Destinul Romaniei.Asta inseamna destin comun... |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 20:36
CITIND PAREREA UNANIMA A POPORULUI DIN TEXTELE DE MAI SUS,NU RAMINE DECIT SA-MI PREGATESC BARCA CU VELE CA FLOTA AM VINDUTO SI SA PLEC PE MARE CU LENUTA
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 20:53
Salut vorbim de base/ cind a fost ultima data cinstit fata de romani/ am asteptat 5 ani promisiuni minciuni ./mai avem nevoie de inca cinci ani/ acest ;jucator este un om fals . Vrem altceva/ vrem altceva in ROMANIA/
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:20
Nu va mai chinuiti sa dezbateti degeaba pe forum, trebuie sa intelegeti cu totii ca era ESCU a luat sfarsit!
de 60 de ani am avuit numai presedinti ESCU care ne-au terorizat. basescu pierde, asta trebuie sa inteleaga toata lumea care inca il mai linge . in curand nu vom mai auzi de el, v-a fi parasit ca un caine, se va constientiza ca el a distrus tara asta timp de 15 ani, nu 5 ani. JOS CHIORUL!!!!!!!!!!!!! stau si ma gandesc, cum poate lumea asta sa fie atat de proasta???????????? ce vad ei in basescu? tot asa au vazut si in Iliescu, si acum comenteaza ca n-a fost bun. nu voi ii votati? un presedinte trebuie schimbat dupa 5 ani, chiar daca a fost bun. basescu n-a fost bun deloc! JOSSSSSSSSSSSSSSSS BASESCUUUUUUUUUUUU |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:32
De la: chriss672001, la data 2009-11-29 22:20:17Nu va mai chinuiti sa dezbateti degeaba pe forum, trebuie sa intelegeti cu totii ca era ESCU a luat sfarsit! eu propun sa te votam pe dumneata,daca nu te cheama ESCU si nu esti chioara,desigur...
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:34
De la: chriss672001, la data 2009-11-29 22:20:17Nu va mai chinuiti sa dezbateti degeaba pe forum, trebuie sa intelegeti cu totii ca era ESCU a luat sfarsit! Ce limbaj !!!!!!!!!!!!!! Cate clase ai iubita? |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:35
Agresivitatea inseamna lipsuri in caracterul tau...
|
|
oana_marry88 7 mesaje Membru din: 28/11/2008 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:41
ce pretentie aveti la basescu sa faca in 5 ani dc alti nu au putut ion 16 pardon ne-au ruinat si ne-au tinut pe loc
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:41
ce pretentie aveti la basescu sa faca in 5 ani dc alti nu au putut ion 16 pardon ne-au ruinat si ne-au tinut pe loc
|
|
aha 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:48
AMR 7 !!! pana scapam de marinerul bataush si mincinos :)
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:57
pacat k noi tineri nu ne inghesiuim la vot cum o fac batrani (psd-ul)de aceea suntem unde suntem pt k desi avem tot viitorul inainte se pare k nu ne pasa ,probail dorim sa ne intoarcem cu 20 de ani inapoi.si mai rau este k televiziunile si presa de da sa mancam c...at si noi chiar il mancam,dar uitam ca patroni acestor televiziuni au niste interese uriase,deacea consider k basescu este un viitor presedinte putin mai bun pt k dc e so luam logic nimeni un este curat si ft bun dar dintre mai multi rai trebuie sa il alegem pe cel mai mic rau.SI ATENTIE DC ROMANIA NU SE TREZESTE RISCAM SA AJUNGEM K K IN 1990 SA SCAPAM DRACU O DATA DE ILIESCU ,NASTASE,GEOANA,VOICULESCU ,PATRICIU,HRBENCIUG,VANTU ETC JOS PSD JOS COMUNISTI SI IPOCRITI DE LA PNL KARE PT PUTERE SI-A PIERDUT DEMNITATEA SI SA-AU VANDUT DAR NU STIE K AU FACUT PACT K DIAVOLUL K EI VOR DOAR CAII OBOSITI SI FOLOSITI
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 23:01
BATAUS.......
ESTE CALR K ESTE FACATURA DAR FILMULTELE DE REVOLUTIE KARE DIN ORDINUL LUI ILIESCU AU MURIT TINERI SI AU FOST BATUTI SAU DE LA MINERIADE CLAR NU ESTE FACATURA SI O STIE TOATA LUME ADRA SE PARE K SA UITAT,PRICUM SI ADEVARAT DC AR FI DESI E CLAR K DC AR FI FOST AR FI APRUT ACUM 4 ANI NU SE COMPARA O IMBRANCELA CU SUTELE DE CRIME SI VILOLENTE NU MA ZIC DE FURTURI SI PRIVATIZARI
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 23:53
Site-ul petitieonline.ro este mai mult blocat sau blocat de tot in perioada asta. Acolo se simtea pulsul real si orientarea utilizatorilor de internet. In schimb au aparut diverse soindaje pe blog-uri si publicatii care in mod surprinzator il dau net pe Basescu castigator in tuturl II :
un exemplu (o diferenta astronomica intre cei doi) : www.my-press.ro/comentarii_sondaje_my-press.php?pollid=141 am votat si eu undeva in dreapta paginii dar cred ca degeaba. Nu cred ca inregistreaza voturile anti-base decat din doi in trei.
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 00:11
De la: serena, la data 2009-11-29 22:32:44RAILOR CE SINTETI,EU CUI RAMIN DACA PLEACA BASESCU PE MARE ?De la: chriss672001, la data 2009-11-29 22:20:17Nu va mai chinuiti sa dezbateti degeaba pe forum, trebuie sa intelegeti cu totii ca era ESCU a luat sfarsit!
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 00:15
De la: chriss672001, la data 2009-11-29 22:20:17Nu va mai chinuiti sa dezbateti degeaba pe forum, trebuie sa intelegeti cu totii ca era ESCU a luat sfarsit! MACAR SA FI TERMINAT SI EU INVESTITIA LA GOLDEN BLITZ,DACA PLEACA TRAIAN CE MA FAC CU DATORIILE DE LA BANCA ?
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 00:23
De la: lasciva1, la data 2009-11-30 00:11:35De la: serena, la data 2009-11-29 22:32:44RAILOR CE SINTETI,EU CUI RAMIN DACA PLEACA BASESCU PE MARE ?De la: chriss672001, la data 2009-11-29 22:20:17Nu va mai chinuiti sa dezbateti degeaba pe forum, trebuie sa intelegeti cu totii ca era ESCU a luat sfarsit! tu chiar nu tra sa-ti faci vreo grija ! ca-si fac multi altii pentru tine...lasa-i cu ...grija lor!
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 00:24
fa de ce gandesti cu dorsalul?nu vezi ca geoana e o marioneta?joaca dupa cum magnatzii trag sforile.D-aia il vor jos pe base.e singurul care are coloana dreapta
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 06:43
De la: 9am104796, la data 2009-11-29 20:53:49Salut vorbim de base/ cind a fost ultima data cinstit fata de romani/ am asteptat 5 ani promisiuni minciuni ./mai avem nevoie de inca cinci ani/ acest ;jucator este un om fals . Vrem altceva/ vrem altceva in ROMANIA/ Daca-mi aduc bine aminte,in 2004 VINTU,VOICULESCU si PATRICIU,mau finantat sa ajung presedinte,iar EU leam traso romanilor cu minciuna ca sau falsificat alegerile si o sa fac ancheta Dar ocupat cu Nutzica ,am aplicat metoda tziganului care ajunge sef,cica intai pe tasu'l omoara,da Eu am distrus si Romania
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 06:50
Traiane,stai linistit!Am fost mazilit de la interne dar sint interimar si apelam din nou la autocar,ca mai sint destui fraieri si prosti carora le place sa fie plimbati
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 07:35
BASESCU A VRUT INTODEAUNA SA DISTRUGA P.N.L ul
Dar cine sapa groapa altuia ,cade sigur el in ea
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:05
De la: florinpreda999, la data 2009-11-29 18:32:56De la: sea_shell, la data 2009-11-29 18:20:18Doamna draga (gabigabi) ,imi propusesem sa nu va raspund...io va blestem pe toti care-l votati pe basescu sa aveti parte de tot binele de care a beneficiat poporul roman sub inteligenta sa ocarmuire si pe cei care-l voteaza pe geoana sa le dea dumnezeu numai gogosi electorale sa puna pe masa,exact cum face iubitul lor PROSTANAC- ASA SA V-AJUTE DUMNEZEU,IPOCRITILOR INCOMPETENTI Iar eu iti urez tie sanatate, ca-i mai buna decat toate! Daca te iei prea mult dupa WC Tudor, incepi sa ai aceleasi simptome, asa ca ai grija ca s-ar putea sa te pasca o vacanta prin stabilimente gen Balaceanca. |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:19
duminic, 29 noiembrie 2009
Geoan e n vrf ...cocoat pe CULMEA PENIBILULUI !!!!! Un candidat la preedenia statului FUGE efectiv de ntlnirile electorale. Dac cineva i putea imagina o aa bazaconie. Mircea Geoan este PRIMUL candidat la o asemenea funcie care se ascunde, fr exagerare, cu o atitudine de-a dreptul disperat, de orice ntlnire cu adversarul su politic. Sincer, m ateptam s fie slab pregtit pentru confruntarile astea, s fie inferior piratului, s fie depit de evenimente i s nu-i gseasc cuvintele la ntrebrile de care sta fraier ar fi s-l crue..... Mi, dar s FUG aproape la propriu din calea lui, pe bune, nu mi-a trecut prin cap. Dei nu e nici o noutate. Vd aici n clipul sta c laitatea este parte definitorie a caracterului acestui nevertebrat politic. Mircea Geoan - e clar cel mai slab candidat la preedenie pe care mi-a fost dat s-l vd/aud. Este nu doar de nivelul penibilului, ci pur i simplu de domeniul incredibilului. Vanghelie ar fi fost mai tare de 1000 de ori. De Crin nu mai vorbesc. Doar gndul c exist fie i posibilitatea ca Romnia s fie reprezentat de o asemenea rm uman, m nfioar. "..Trebuie sa iasa si sa se bata cu Traian Basescu pe proiecte pentru viitorul romanilor. N-am vazut insa in viata mea un las mai mare si un fatalau ca acest candidat la presedintia tarii. El nu stie nici cati romani sunt pe acest pamant, si atunci cum sa conduca el o tara?" Cezar Preda dixit. Mi nea Preda, nici eu. . Publicat de Viq la 17:39 5 comentarii Linkuri de ntoarcere ctre aceast postare Etichete: alegeri 2009, Politice, video |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:22
De la: oana_marry88, la data 2009-11-29 23:01:11BATAUS....... 1)De ce este clar ca fimul este o facatura si mai ales PENTRU CINE ESTE CLAR ACEST LUCRU?Pentru mine este clar ca NU A FOST FACATURA .Nu se poate sa te intrebi aiurea daca l-ai lovit sau nu,sa spui ca ai nevoie de timp de gandire,sa te intrebi daca nu cumva te-a injurat copilul iar peste trei ore sa apari ,sa te hahai si sa spui ca NICIODATA in viata ta nu ai lovit un copil!Doar cine nu vrea sa vada nu vede cum stau lucrurile .Cand ne spuneti amuzata ca Basescu nu este bataus ,aveti in vedere si marturia doamnei Udrea in care arata ca i-a dat un cap in gura unui comerciant ?Credeti ca doamna Udrea este de partea mogulilor si minte si dansa impotriva blandului Basescu? 2)La mineriade ,furturi si privatizari, Basescu era in partidul condus de Iliescu si inca nu se dadea mare dreptaci ca acum! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:26
De la: sea_shell, la data 2009-11-29 20:19:54..Inteleg ca sunteti tot scorpion..Numai ca doamna gabigabi ,daca tot cunoasteti putina Astrologie ,inseamna ca stiti ca fiecaruia dintre noi , dupa varsta de 30 de ani,ii intra in prim plan Ascendentul iar zodia natala(adica acolo unde este Soarele) ramane in plan secund.. Deci Basescu are Scorpionul secundar si Fecioara ca si personalitate actuala. cum Dumnezeu ai inteles ca sunt Scorpion,cind ti-am spus ca Martele meu e diurn?....ca ma lupt la lumina zilei si ca el,din contra : pe intuneric,pe sestache si se ocupa cu intriga si comploturile ? vezi ca nu citesti atenta si astfel tragi concluzii gresite ? pai daca intr-o astfel de chestie, banala, gresesti,de unde stii ca nu gresesti si-n problemele esentiale ? ti-ai pus macar O DATA intrebarea daca nu cumva lumea asta care zice ce zice despre el,are dreptate ? ai pus vreodata pe o pagina de hirtie bunele si relele lui ? minciunile si adevarurile spuse de el ? daca ai fi facut-o,asa cum am facut-o eu, discutia asta nu ar mai fi existat ! o zi buna ! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:41
De la: sea_shell, la data 2009-11-29 20:19:54..Inteleg ca sunteti tot scorpion..Numai ca doamna gabigabi ,daca tot cunoasteti putina Astrologie ,inseamna ca stiti ca fiecaruia dintre noi , dupa varsta de 30 de ani,ii intra in prim plan Ascendentul iar zodia natala(adica acolo unde este Soarele) ramane in plan secund.. Deci Basescu are Scorpionul secundar si Fecioara ca si personalitate actuala. .Doamna,trebuie sa analizati atent faptul ca doamna Udrea a intrat in casa lui Base sub semnul FECIOAREI ! V-ati gandit la acest aspect ? Daca il combinam pe astrograma cu faptul ca soarele a intrat in casa lui Marte,a razboiului , cand Base a lovit copilul, si cu faptul ca Mircea Basescu are o maxima in zodia Mercur (a comertului) atunci observam in mod clar ca domnul Basescu este in semnul Pestilor si cauta sa ajunga pe apa.
|
|
|
|

ESTE CALR K ESTE FACATURA DAR FILMULTELE DE REVOLUTIE KARE DIN ORDINUL LUI ILIESCU AU MURIT TINERI SI AU FOST BATUTI SAU DE LA MINERIADE CLAR NU ESTE FACATURA SI O STIE TOATA LUME ADRA SE PARE K SA UITAT,PRICUM SI ADEVARAT DC AR FI DESI E CLAR K DC AR FI FOST AR FI APRUT ACUM 4 ANI NU SE COMPARA O IMBRANCELA CU SUTELE DE CRIME SI VILOLENTE NU MA ZIC DE FURTURI SI PRIVATIZARI
V-ati gandit la acest aspect ?
Daca il combinam pe astrograma cu faptul ca soarele a intrat in casa lui Marte,a razboiului , cand Base a lovit copilul, si cu faptul ca Mircea Basescu are o maxima in zodia Mercur (a comertului) atunci observam in mod clar ca domnul Basescu este in semnul Pestilor si cauta sa ajunga pe apa.