gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 17:32
@black - ti-am raspuns,dar postarea nu a aparut si nu mai pot relua ce-am scris : as avea impresia de autoplagiere ! tu esti chiar increzator in B ,desi tot acest timp de 5 ani a fost un virtej de vorbe cind asa-cind asa ....din pct. meu de vedere de om dintr-o bucata ,el minte asa cum respira si omul care minte si insala cu buna stiinta e mai rau ca orice altceva,ptr. ca nu te poti increde in el ! a coborit atit de mult demnitatea functiei de PRESEDINTE,incit respectul meu ptr aceasta onoare -cea mai mare la care poate accede un om in viata sa- s-a facut zob ! nu mai am incredere in nici-una dintre institutiile statului si aceasta stare de fapt i se datoreaza cu prisosinta ! A adus un serviciu acestei tari ,te intreb ? consideri ca atunci jurind ca va SLUJI aceasta tara si pe cetatenii ei, si-a indeplinit juramintul de credinta ? da sau nu ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 17:44
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 16:15:41De la: mytcor, la data 2009-11-30 11:29:49De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 11:14:40De la: mytcor, la data 2009-11-30 10:31:28
...adevrata semnificaie a gestului este jenanta D'n !...
...vd c s-a iit i manipulantul Vannea p-aici.
...Vannea, iar ai uitat s te speli pe dini, hai , mar c-i pute fleanca !...
Bubico,sezi mumos mamito!Sa-ti dea mamita zaharel ?!Ia,latra de trei ori traiasca Base!
Vannea, aa-i c nu conoti adevrata semnificaie a gestului fcut de Geoan ?...
Napa bi Vannea i te mai afiezi p-aici ca individ de-o "maner" fin .
...mar bei pseudo !...
adica le-a zis : vedeav-as PSD .isti ? pai, PDL are deja un trandafir !
Vaiiiiiii Gboano !...nici tu nu tii adevrata semnificatie a gestului fcut de Geoan ?..
M faci s cred c i-au fost trangulate Chakrele i nu mai poi reface legturile cu imaginas mundi.
Te-ai metamorfozat ntr-o figurant veritabil, pcat de tine fato, te-ai nscut talent i-ai s mori speran.
Sincer imi pare ru pt. Tine, dar am contina-npcat, ...am ncercat, cu fora nu te pot trece strada, mai trebuie s i vrei !....
bye, bye !..Gboano !...numai bine, cu toate c m-ndoiesc s mai prinzi binele prin Romnia , poate peste vreo 100 de ani !..
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 17:56
Gboano, o inf. pt. tine !...ai grij la anu prin Aprilie-Mai...la ce etaj spuneai c locuieti ?...
Magnitude ML 4.3
Region BLACK SEA
Date time 2009-11-30 at 05:48:08.5 UTC
Location 43.42 N ; 28.65 E
Depth 10 km
Distances 65 km E Varna (pop 312,770 ; local time 07:48 2009-11-30)
25 km E Kavarna (pop 11,205 ; local time 07:48 2009-11-30)
17 km SE Shabla (pop 3,901 ; local time 07:48 2009-11-30)
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:07
normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:10
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 15:49:58De la: black10131307, la data 2009-11-30 09:15:35De la: gabigabi, la data 2009-11-29 20:12:02De la: sea_shell, la data 2009-11-29 19:57:49Va promit doamna gabigabi ca voi cauta in arhiva forumului si voi reproduce ceea ce scriati acum vreun an de zile...
Mie chiar imi sunteti simpatica pentru ca nici macar nu va dati seama ,sunteti dintr-o bucata si sunt convinsa ca nici macar nu puteti tine suparare.... Stiti cine mai are un temperament asemenator? In nici un caz cel pe care-l sustineti...
aici ai nimeri-o de 2 ori :
1-nu tin supararea ,ptr.ca nu sunt un om razbunator si ptr.ca tot ce mi-ai pus in circa,nu este adevarat ! cauta in arhiva si posteaza ! nu m-am dezmintit niciodata si sunt un om egal cu mine insumi ....nu spun azi una si miine alta !
2- da este un Marte comun in zodiile noastre ; al meu diurn,al lui nocturn ! unul se lupta la lumina zilei ,cu sabia in mina si moare in lupta de-i nevoie....hehehei, cel nocturn....mai ascuns....ceva comploturi ....oaresce intrigi ....vorbe otravite ....multa ura si ranchiuna .....SCORPION,adica !
ce nu vreti voi sa intelegeti este ca datorita temperamentului sau de intrigant si a setei lui de putere, m-a obligat pe mine ca si pe altii ca mine sa alegem ! ne-a aruncat in bratele lui Geoana ,provocind ruperi de constiinta in multi liberali ....durere si regret ! dar ,mai spun o data si faceti ce vreti : cu B ,romanica are nesansa izolarii si a unei dictaturi ; cu Geoana si o soc-democratie de tip european,mai avem o Sansa !
pe miine !
Tema vehiculata de voi social-liberalii, a pericolului dictaturii si a izolarii Romaniei, are ca unic scop linistirea constiintei voastre! Cautati doar scuze pentru ceea ce faceti, pentru decaderea voastra. V-ati coborat foarte mult daca ati ajuns sa votati cu Geoana si cu PSD!
Nu pot intelege si nu va acord absolut nicio scuza!
Nu se poate sa vrei binele tarii si sa votezi cu o hahalera lipsita de orice merit, o molusca ordinara, un om de paie care este condus de un kagebist nenorocit care este patat de sangele romanilor morti in decembrie 1989 sau iunie 1990 si de cei care au devastat Romania!
Nu poti sa votezi PSD, la douazeci de ani de la marea regizare din decembrie 1989! Cei care si-au batut joc de noi atunci si chemau tinerii ca pe miei la taiere, sa apere Televiziunea, pentru ca aveau nevoie de victime care sa justifice lovitura lor de stat, sunt inca la conducerea PSD! Tot ei fac jocurile, tot ei stabilesc soarta noastra!
Nu poti sa votezi PSD stiind ca cei care il conduc ne-au rapit sansa unei dezvoltari normale, asemeni cehilor, ungurilor, polonezilor si ne-au aruncat multi ani in izolare si bezna, prin mineriadele pe care le-au organizat. Cum poate cineva sa voteze PSD dupa ce ILIESCU a adus in Bucuresti minerii sa ciomageasca si sa ucida contestatarii lui? Cum dreaq puteti sa il apreciati acum pentru meritele lui in democratizarea tarii? Este aberant!
Cum poti sa votezi PSD, la cinci ani dupa ce i-ai dat jos pe cei care te exasperasera prin nesimtirea cu care te-au furat? Ati uitat asa de repede ce au facut Nastase, Mitrea, Necolaiciuc si toti baronii PSD-ului?
Repetati ca niste papagali ca va este teama, ca tremurati la gandul ca Basescu se va transforma in dictator. Pai sa va fie rusine tovarasi! Sunteti cei mai mari ipocriti daca voi stergeti pe jos cu un om, il faceti in fel si chip, ii batjocoriti familia, pe la mai toate posturile tv, in presa, pe forumuri si apoi il acuzati de tiranie!
Atata timp cat exista un om, cu meritele si cu defectele lui, dar un om adevarat, nu o paiata, un barbat care nu cedeaza santajurilor ordinare si porcariilor pe care le revarsati asupra lui si care este in stare sa stea in picioare si sa infrunte talharii PSD si pe criminalul kagebist Iliescu, omul acesta va avea votul meu! Indiferent de toate mizeriile cu care il bombardati, de filmele pe care le regizati impotriva lui!
Pentru voi cei care clamati bunul-simt, acceptarea compromisului de a-l vota pe Geoana si clanul mafiot din spatele lui, am doar mila si dispret!
desi relatiile noastre s-au racit atit de mult,voi avea intotdeauna o simpatie ptr.tine si am sa-ti si spun de ce : esti un om bun si un pic naiv- nu te supara,e parerea mea - tot ce-ai spus tu in apararea lui e de bun-simt; sunt vorbele unui om care crede sincer in cineva ....numai ca, acel "cineva" ,NU merita absolut deloc loialitatea ta ....tu nu-ti cunosti omul, blackulet ! parca ai vorbi despre altcineva ,eu nu recunosc omul despre care vorbesti ! .....cel despre care vorbesti tu este din aceeasi gasca cu Ceausescu,Iliescu ; au aceeasi "scoala" si nu se dau in laturi de la nici-o manevra ptr a-si atinge scopurile !
- cit despre chestia ca as repeta niste "lozici " , ti-as aduce aminte ca am avut o discutie - cu mult inainte de alegeri - in care ti-am spus ca, stind strimb si judecind drept, tarii asteia cu 45 % traitori la sat; cu scoala putina sau chiar deloc, nu-i trebuie liberalismul meu oricit as dori eu asta ! lui ii trebuie un program clar de protectie sociala; de fonduri UE de sprijinire a agriculturii si a micilor agricultori ; de social-democratie de tip european ....ti-aduci aminte
de discutia asta care te-a si scandalizat ? toate bune !
AUZI BLACK,CE SPUNE SI CE SFATURI ITI DA GABI ????????? ESTI NAIV SI NU STII SA RECUNOSTI OMUL POTRIVIT PT. ROMANIA..........PENTRU EA OMUL PROVIDENTIAL E GEOANA,VANGHELIE,MAZARE,ANTONESCU,TARICEANU............
OARE CUM POT UNII OAMENI SA GANDEASCA ASA ????? SI ASTA DUPA 20 DE ANI............OARE IN CE LUME TRAIM ??? CAND SLUGA E RIDICAT LA RANG DE DOMN,IAR DOMNUL E TERFELIT DE SLUGI !!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:12
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
MAI FEMEIE,SA VEZI CE VIBRATII O SA AI DACA DOAMNE FERESTE IESE GEOANA.........O SA AI CHIAR PALPITATII...............
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:17
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
Gabi, cu mult mai important ar fi s-mi spui care vor fi primele 3 msuri anti-criz ale Guvernului Romn ( indiferent care va fi acesta) imediat dupa alegerile prezideniale.
Hai nu trei, c nu vreau s te obosesc, enun numai pe rimele dou !...Delfi ! i i mai i !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:25
De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:17:28De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
Gabi, cu mult mai important ar fi s-mi spui care vor fi primele 3 msuri anti-criz ale Guvernului Romn ( indiferent care va fi acesta) imediat dupa alegerile prezideniale.
Hai nu trei, c nu vreau s te obosesc, enun numai pe rimele dou !...Delfi ! i i mai i !
ce tehnica diversionista ai : raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare - aiuritoare dupa parerea mea,intrucit Nu sunt Mafalda ,numai ca sa nu raspunzi la intrebarea Esentiala ptr. RO- de dragul careia vad ca te strofocesti foarte tare : IN CIT TIMP VA AVEA RO UN PREMIER SI UN GUVERN CAPABIL SA GESTIONEZE NEVOILE NOASTRE, daca iese Baselu ?
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:27
De la: 9am056627, la data 2009-11-30 18:12:49De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
MAI FEMEIE,SA VEZI CE VIBRATII O SA AI DACA DOAMNE FERESTE IESE GEOANA.........O SA AI CHIAR PALPITATII............... Schimati-l pe Traian Basescu si garda lui de incompetenti si voi vota PDL-ul si doar dreapta la urmatoarele alegeri. Vorbesc serios ... e pacat ca un partid cu o asemenea pondere este condus de un asemenea om.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:30
De la: 9am056627, la data 2009-11-30 18:12:49De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
MAI FEMEIE,SA VEZI CE VIBRATII O SA AI DACA DOAMNE FERESTE IESE GEOANA.........O SA AI CHIAR PALPITATII...............
Mai boule,Traian de cind a intrat in andropauza nu-mi mai creaza vibratii.am emotii pentru 6 decembrie cind o sa plecam pe mare ,sa vad daca mai are forta sa vileasca sa ne salvam
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:34
 Palpitatiile le ai tu deja,ba chiar te trec toate apele : ce vei face TU cind va pleca el de la Cotroceni ? eu sunt o amarasteanca si in virsta pe deasupra si tocmai mi-a spus mytcor,bucurindu-se de raul meu, ca la anu' nu se stie..... de parca as putea dormi-n cimp sau sa ma mut cu cortul cine stie unde.....ce mi-e scris-mi-e scris !
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:37
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:25:43De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:17:28De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
ce tehnica diversionista ai : raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare - aiuritoare dupa parerea mea,intrucit Nu sunt Mafalda ,numai ca sa nu raspunzi la intrebarea Esentiala ptr. RO- de dragul careia vad ca te strofocesti foarte tare : IN CIT TIMP VA AVEA RO UN PREMIER SI UN GUVERN CAPABIL SA GESTIONEZE NEVOILE NOASTRE, daca iese Baselu ? Gabigabi,sa stii ca Traian prefera sa stea mai mult printre prostime,in mijlocul fraierilor ca astia dau votul, nu ca Gioana care vrea confruntare la TV.
sI LA tv ,basescu cu jargonul lui de matroz,o sal faca praf pe Geoana ca in Romania nu a patruns inca civilizatia ,bintuie mitocania
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:37
De la: Dorinel, la data 2009-11-30 18:27:54De la: 9am056627, la data 2009-11-30 18:12:49De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
MAI FEMEIE,SA VEZI CE VIBRATII O SA AI DACA DOAMNE FERESTE IESE GEOANA.........O SA AI CHIAR PALPITATII............... Schimati-l pe Traian Basescu si garda lui de incompetenti si voi vota PDL-ul si doar dreapta la urmatoarele alegeri. Vorbesc serios ... e pacat ca un partid cu o asemenea pondere este condus de un asemenea om.
asta ar fi cea mai logica miscare si daca ei mai doresc sa mai existe ca un partid ce mai conteaza in tara asta , acest lucru trebuie facut !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:43
De la: lasciva1, la data 2009-11-30 18:37:08De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:25:43De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:17:28De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
ce tehnica diversionista ai : raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare - aiuritoare dupa parerea mea,intrucit Nu sunt Mafalda ,numai ca sa nu raspunzi la intrebarea Esentiala ptr. RO- de dragul careia vad ca te strofocesti foarte tare : IN CIT TIMP VA AVEA RO UN PREMIER SI UN GUVERN CAPABIL SA GESTIONEZE NEVOILE NOASTRE, daca iese Baselu ? Gabigabi,sa stii ca Traian prefera sa stea mai mult printre prostime,in mijlocul fraierilor ca astia dau votul, nu ca Gioana care vrea confruntare la TV.
sI LA tv ,basescu cu jargonul lui de matroz,o sal faca praf pe Geoana ca in Romania nu a patruns inca civilizatia ,bintuie mitocania
poate ca ar trebui ignorat ! tot ce-a fost de vazut si de zis, s-a vazut si auzit ! Piratul e in deriva ; a intrat intr-un banc de nisip si are nevoie de o iesire spectaculoasa,cu petarde de acuze si valuri de ura aruncata pe sticla ,la ora de virf si maxima audienta !
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:47
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:43:54De la: lasciva1, la data 2009-11-30 18:37:08De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:25:43De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:17:28De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
poate ca ar trebui ignorat ! tot ce-a fost de vazut si de zis, s-a vazut si auzit ! Piratul e in deriva ; a intrat intr-un banc de nisip si are nevoie de o iesire spectaculoasa,cu petarde de acuze si valuri de ura aruncata pe sticla ,la ora de virf si maxima audienta ! Nu va reusi nici daca-i dau lacrimile de crocodil batran sa ne mai impresioneze .... ca ne vrea binele ....
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:50
De la: Dorinel, la data 2009-11-30 18:47:07De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:43:54De la: lasciva1, la data 2009-11-30 18:37:08De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:25:43De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:17:28De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
poate ca ar trebui ignorat ! tot ce-a fost de vazut si de zis, s-a vazut si auzit ! Piratul e in deriva ; a intrat intr-un banc de nisip si are nevoie de o iesire spectaculoasa,cu petarde de acuze si valuri de ura aruncata pe sticla ,la ora de virf si maxima audienta ! Nu va reusi nici daca-i dau lacrimile de crocodil batran sa ne mai impresioneze .... ca ne vrea binele ....
Da ce credeti ca Eu m-am expus cu cinstea mea de vampa degeaba !
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:57
PUTETI FACE TOT CE DORITI DAR........TOT BASESCU CASTIGA DRAGILOR ! SONDAJELE VORBESC !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:58
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:59
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:01
UNELE ADEVARATE !
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:05
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:05
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 16:06:15De la: xyz, la data 2009-11-30 09:40:38De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 08:54:51De la: gabigabi, la data 2009-11-30 08:48:32De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 08:22:17De la: oana_marry88, la data 2009-11-29 23:01:11BATAUS....... ESTE CALR K ESTE FACATURA DAR FILMULTELE DE REVOLUTIE KARE DIN ORDINUL LUI ILIESCU AU MURIT TINERI SI AU FOST BATUTI SAU DE LA MINERIADE CLAR NU ESTE FACATURA SI O STIE TOATA LUME ADRA SE PARE K SA UITAT,PRICUM SI ADEVARAT DC AR FI DESI E CLAR K DC AR FI FOST AR FI APRUT ACUM 4 ANI NU SE COMPARA O IMBRANCELA CU SUTELE DE CRIME SI VILOLENTE NU MA ZIC DE FURTURI SI PRIVATIZARI
1)De ce este clar ca fimul este o facatura si mai ales PENTRU CINE ESTE CLAR ACEST LUCRU?Pentru mine este clar ca NU A FOST FACATURA .Nu se poate sa te intrebi aiurea daca l-ai lovit sau nu,sa spui ca ai nevoie de timp de gandire,sa te intrebi daca nu cumva te-a injurat copilul iar peste trei ore sa apari ,sa te hahai si sa spui ca NICIODATA in viata ta nu ai lovit un copil!Doar cine nu vrea sa vada nu vede cum stau lucrurile .Cand ne spuneti amuzata ca Basescu nu este bataus ,aveti in vedere si marturia doamnei Udrea in care arata ca i-a dat un cap in gura unui comerciant ?Credeti ca doamna Udrea este de partea mogulilor si minte si dansa impotriva blandului Basescu?
2)La mineriade ,furturi si privatizari, Basescu era in partidul condus de Iliescu si inca nu se dadea mare dreptaci ca acum!
buna dimineata de Luni ! mi-ai lipsit ieri ....m-au napadit raii si uritii si m-am luptat din greu cu ei si n-am lasat steagul jos ! cit despre intrebarile astea ca ba a dat,ba nu a dat palme,pumni sau cap in gura unora, spun doar atit : toate aceste atitudini fac parte din PROFILUL lui psihologic si comportamental ....ce,nu se vede cu ochiul liber ?
Buna dimineata Gabi .Sunt disperati baietii,am vazut si eu avalansa de persoane care au primit alarma sa isi laude idolul in aceste zile si modul absolut penibil cum o fac!Astrograme,analiza filmului,denaturari ingrozitoare de logica,combinarea unor lucrurice nu au legatura intre ele etc! Nu inteleg insa astia ca nu vor reusi altceva decat sa se convinga ei intre ei,unul pe altul, ceea ce ...nu ii aduce lui Base voturi in plus. .Deh,circ portocaliu.Mai au de injurat si de mintit pana duminica iar apoi se vor linisti.
Linistea de mormant...Daca iese Geoana,oare ce vom mai vedea la Irealitatea si Antene?
Chiar imi va lipsi febra acestor replici.Propun sa ne revedem pe acelasi forum si sa discutam despre bunastarea promisa de Geoana$comp.
bunastare promisa ? trebuie sa fie cineva dus cu capul rau de tot,daca-si inchipuie ca de dupa 7 dec. va curge lapte si miere la robinetele patriei ! noi n-avem premier; n-avem guvern; daca in ian.nu le avem cind va veni FMI , adio transa a doua ,care si aia cum vine asa se termina,ptr. ca Boculet n-a pus nimic in schimb in stimularea economiei si din nimic nu iese decit tot nimic ! in acest moment TREBUIE un guvern; un premier si un program; lasat in p...ma-sii toate discutiile contradictorii si conlucrat ; avem o Stare de Necesitate si daca nu se intelege ca-i nevoie de pace si nu razboi, ne va lua pe toti !
''Doamna''(nu-mi aduc aminte cand v-am jignit, de asta nu stiu daca sa va mai consider doamna sau nu) de ce sunt dusa cu capul?Cand am spus ca va curge miere si lapte?Din contra, afirm ca indiferent cine iese presedinte,la inceput va fi o perioada extrem de grea pt. toti, dar ideea este ca la conducerea tarii sa fie o persoana responsabila, nu un paravan impins in fata de oligarhi care abia asteapta sa-si infinga mainile in bugetul tarii ca, deh au sponsorizat campania.Sa avem un premier care sa inteleaga cat de cat economia unei tari si ce implicatii au acordurile Romaniei cu FMI.Sunt de acord sa traiesc mai rau o perioada daca finalul este unul fericit pt.toti oamenii care muncesc in tara asta, nu pt. 2-3 din tara asta.Ce va face Nastase daca partidul sau ajunge la guvernare,ii va reesalona din nou datoriile lui Patriciu?
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:07
De la: xyz, la data 2009-11-30 19:05:13Ce va face Nastase daca partidul sau ajunge la guvernare,ii va reesalona din nou datoriile lui Patriciu? Doar n-ai vrea sa le esaloneze pe cele ale doamnei Elena Udrea Cocos !?
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:12
De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:07:20De la: xyz, la data 2009-11-30 19:05:13Ce va face Nastase daca partidul sau ajunge la guvernare,ii va reesalona din nou datoriile lui Patriciu? Doar n-ai vrea sa le esaloneze pe cele ale doamnei Elena Udrea Cocos !?
As insista sa le le reesaloneze pe ale lui Patriciu, l-a costat mult campania lui Crin.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:12
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:14
De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:25:43De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:17:28De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
ce tehnica diversionista ai : raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare - aiuritoare dupa parerea mea,intrucit Nu sunt Mafalda ,numai ca sa nu raspunzi la intrebarea Esentiala ptr. RO- de dragul careia vad ca te strofocesti foarte tare : IN CIT TIMP VA AVEA RO UN PREMIER SI UN GUVERN CAPABIL SA GESTIONEZE NEVOILE NOASTRE, daca iese Baselu ?
Am s-i spun Gabi, am s-i spun !...dar mai nti s-mi spui tu mie :
cine pltete cele 20 miliarde de euro pe care onor guvernul Triceanu i-a trecut la datoria public in exerciul bugetar 2006-2007.
Aceasta-i msur liberal ? s ierti de datorie firmele ce au fcut mprumuturi n valut primind garanii guvernamentale i apoi s le treci la datoria public ?...
Gabi, necesitile voastre ? care voi ?...voi dormii pe voi, ai impus vreo data ceva vreunui guvern, clasei politice ?...m faci s rd !...NICIODAT !...somn ur dragi romni !...
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:14
De la: xyz, la data 2009-11-30 19:12:14De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:07:20De la: xyz, la data 2009-11-30 19:05:13Ce va face Nastase daca partidul sau ajunge la guvernare,ii va reesalona din nou datoriile lui Patriciu? Doar n-ai vrea sa le esaloneze pe cele ale doamnei Elena Udrea Cocos !?
As insista sa le le reesaloneze pe ale lui Patriciu, l-a costat mult campania lui Crin. Sau pe cele ale lui Videanu .... Cred ca la costat mai mult pe Videanu campania lui Traian Basescu.
Apropo, mai are borduri de vanzare ?!!
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:15
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:17
|
LYLYKAE
309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:17
De la: mytcor, la data 2009-11-30 19:14:21De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:25:43De la: mytcor, la data 2009-11-30 18:17:28De la: gabigabi, la data 2009-11-30 18:07:12normal ca mi-am pierdut legatura : mi-a scazut nivelul de vibratii pina la cel al lui Basel si vreau sa scap de acest nivel teluric .....deci : care-i semnificatia,nu te mai da Pithya ca nu te prinde....suna fals ! P.S vezi ca mi-ai ramas dator la intrebarea Cit crezi ca va dura instalarea unui Premier si a unui guvern in varianta reinstalarii lui B sau nu ti se pare important acest lucru ? vezi de ce nu cred in voi si adevarul vostru ciung si schiop ,ptr. ca ASTA e o PROBLEMA MARE si pe voi parca nu va intereseaza ! sau nu va place raspunsul la aceasta intrebare sau va e frica de el si bagati capul in nisip,ca strutul ?
Am s-i spun Gabi, am s-i spun !...dar mai nti s-mi spui tu mie :
cine pltete cele 20 miliarde de euro pe care onor guvernul Triceanu i-a trecut la datoria public in exerciul bugetar 2006-2007.
Aceasta-i msur liberal ? s ierti de datorie firmele ce au fcut mprumuturi n valut primind garanii guvernamentale i apoi s le treci la datoria public ?...
Gabi, necesitile voastre ? care voi ?...voi dormii pe voi, ai impus vreo data ceva vreunui guvern, clasei politice ?...m faci s rd !...NICIODAT !...somn ur dragi romni !...
Mai ia un drog si culcate mytcor,Romania voteaza GIOANA pentru a esi din marasmul in care a intrat din cauza lui Basescu si sustinatorii lui .
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
|