back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2009, ora 17:04

De la: Subredul, la data 2009-08-31 15:32:01vad ca razboiul merge inainte ...
Nici nu-si mai aminteste nimeni de la ce a inceput ...
chestia e sa se ucida cat mai multi adversari, inamici cum li se spune.
Dupa ce se vor numara mortii, aristocratii vor da medalii si se vor intoarce linistiti la treburile lor.
Si-i vor omagia pe cei ucisi ca sa nu-i descurajeze pe urmatorii fraieri.
Le vor vorbi despre sacrificii pentru tara, patriotism, mandria de a fi .... dupa care se vor incuscri cu inamicul de pana mai ieri, pentru interesul national.

Omorati-va intre voi.
Succes !

....."dupa care se vor incuscri cu inamicul de pina mai ieri,pentru interesul national "....ma bucur ca ai ajuns,in sfirsit,la aceasta concluzie si-mi pare rau ca nu te pot contrazice : PDL si PSD s-au incuscrit bineinteles ca ptr.binele national si noi dam darul !....sau platim tributul,cum vrei s-o spui !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 18:07

De la: gabigabi, la data 2009-08-31 17:04:37
Dupa ce se vor numara mortii, aristocratii vor da medalii si se vor intoarce linistiti la treburile lor.
Le vor vorbi despre sacrificii pentru tara, patriotism, mandria de a fi .... dupa care se vor incuscri cu inamicul de pana mai ieri, pentru interesul national.

Omorati-va intre voi.
Succes !

....."dupa care se vor incuscri cu inamicul de pina mai ieri,pentru interesul national "....ma bucur ca ai ajuns,in sfirsit,la aceasta concluzie si-mi pare rau ca nu te pot contrazice : PDL si PSD s-au incuscrit bineinteles ca ptr.binele national si noi dam darul !....sau platim tributul,cum vrei s-o spui !

POATE AI DREPTATE GABI.........DAR TRIBUTUL CEL MARE IL PLATIM DATORITA CRIZEI !!!!!!!!!!! MA VAD NEVOIT SA RECUNOSC PDL NU FACE ALIANTA SPRE BINELE NOSTRU CU PSD.............. MAI BINE S-AR ALEGE...........ORI PDL ORI PSD..........SA STIM SI NOI PE CINE INJURAM ..........NU ????????? SAU COMBATE SA MA EXPRIM ELEGANT....................

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 19:40

De la: gabigabi, la data 2009-08-31 17:04:37

Pentru Basescu nu este ceva nou Gabi.Iti amintesti ce CIRC(folositor lui Base ,drept este) a facut Vadim la condamnarea comunismului ,cum l-a "injurat" mereu pe Base?Dar pe Boc si PDLul,cum i-a injurat Vadim de moarte si pe ei ?!Ce STIM insa ca s-a intamplat peste putin timp ?Stim ca Base,L-A PUS PE VADIM VICEPRESEDINTE AL SENATULUI !!!Dupa tot acest circ,dupa toate injuraturile ...l-au premiat pe Vadim!Cat de tampit sa fie cineva incat sa nu inteleaga cum merg lucrurile pentru Base si PDL?Acum scuipi- acum lingi,iar fanii tai accepta ORICE !Nici nu ma mira ca FRONTUL merge inainte .Prin oameni ca sustinatorii lui Base, Frontul merge inainte !

www.realitatearomaneasca.ro/content.php?c=articole&id_categorie=...

www.jurnalul.ro/stire-politic/alianta-basescu-vadim-tudor-132787.html

www.tvr.ro/articol.php?id=45520

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 August 2009, ora 20:12

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:44:33

Omorati-va intre voi.
Succes !

Nu se omoara nimeni Silviule dar din pacate asa percep majoritatea Basescienilor lucrurile,ca tine .O discutie aveti impresia ca este un razboi.

Inca o mostra de intelepciune a lui Vanea, ...bunul, sfatosul si patriotul Vanea. Induiosator!

Cel care declara ca-l va vota pe cel care va ajunge in turul doi cu Basescu, indiferent daca acela va fi Vadim!
Sa te ierte Dumnezeu Vanea si pe cei ca tine! Eu nu o pot face!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 20:29

De la: black10131307, la data 2009-08-31 20:12:21
De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:44:33

Omorati-va intre voi.

Succes !

Nu se omoara nimeni Silviule dar din pacate asa percep majoritatea Basescienilor lucrurile,ca tine .O discutie aveti impresia ca este un razboi.

Inca o mostra de intelepciune a lui Vanea, ...bunul, sfatosul si patriotul Vanea. Induiosator!

Cel care declara ca-l va vota pe cel care va ajunge in turul doi cu Basescu, indiferent daca acela va fi Vadim!

BLACK E PAREREA LUI..........U NU VEZI CA ORISICE ARGUMENTE II ADUCI EL LE EVITA SI ATACA PRO PNL ???? E DREPTUL LUI.....PANA LA URMA AICI E VB. DE ALTCEVA SUNT EI SI SUNTEM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!

CATI SUNT EI VOM VEDEA............CATI SUNTEM NOI DEASEMENI VOM VEDEA !!!!!!!!!!!!!! EU UNUL SPER SA CASTIGAM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!! EI ??????????? ASTA E LUPTA ELECTORALA ...........CINEVA TREBUIE SA CASTIGE,NU !!!! ARGUMENTELE TREBUIESC ADUSE CU DOVEZI............EI LE ADUC POSTAND PE ROSCA STANESCU, PE CIUTACU,PE STAN,PE VOICULESCU........ASTIA SUNT STALPII PE CARE EI AU CREDIBILITATE IN IMAGINATIA LOR.............SI PUN CAPAC CU TUDOR POPESCU CARE E PUTIN SCHIZOFREN,DUPA PAREREA MEA ,ASA CA LASAI SA LUPTE SI SA POSTEZE IAR NOI SA NE VEDEM DE TREABA SI SA CASTIGAM........... SA FIU BINE INTELES NU SA CASTIGAM NOI CI B A S E S C U !!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:30

Black,iti multumesc pentru grija si pentru urarea crestineasca adresata mie si "celor ca mine"!Este un lucru frumos, pe care un om cu adevarat religios ca tine simte nevoia sa il faca, cerand iertare lui Dumnezeu pentru noi astia pacatosii care nu il iubesc pe Basescu si neamu' lui ales!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 20:34

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 20:30:32

Black,iti multumesc pentru grija si pentru urarea crestineasca adresata mie si "celor ca mine"!Este un lucru frumos, pe care un om cu adevarat religios ca tine simte nevoia sa il faca, cerand iertare lui Dumnezeu pentru noi astia pacatosii care nu il iubesc pe Basescu si neamu' lui ales!

CE PIOS ESTI...............BRAVO TIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR NU AI RASPUNS DESPRE PROPUNEREA TA DE A EMIGRA NOI ASTIA CARE IL SUSTINEM PE BASESCU .............IT-I MAI PASTREZI OPINIA ??????? VANIA !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:47

De la: 9am056627, la data 2009-08-31 20:29:51....PANA LA URMA AICI E VB. DE ALTCEVA SUNT EI SI SUNTEM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!

CATI SUNT EI VOM VEDEA............CATI SUNTEM NOI DEASEMENI VOM VEDEA !!!!!!!!!!!!!! EU UNUL SPER SA CASTIGAM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!! EI ??????????? ASTA E LUPTA ELECTORALA ...........CINEVA TREBUIE SA CASTIGE,NU !!!!

Cifra,nu vreau sa fiu rau insa mi-am adus aminte din ce spui tu ,de lozinca "ei cu ei, noi cu voi". Nu ca te apuca rasul cum si-a batut Base joc de voi ? Au fost ei cu PSDul(SI NU CA TU CREDEAI CA SUNT DUSMANI ?!) si voi cu ...heh...disponibilizarire,somajul,criza,forfetara ....Lasa Cifra,mint oamenii in politica dar mai exista si limite,NIMENI NU A ATINS PANA ACUM PERFORMANTELE JENANTE ALE LUI BASE SI ALE PDLului .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 21:05

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 20:47:28
De la: 9am056627, la data 2009-08-31 20:29:51....PANA LA URMA AICI E VB. DE ALTCEVA SUNT EI SI SUNTEM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!

CATI SUNT EI VOM VEDEA............CATI SUNTEM NOI DEASEMENI VOM VEDEA !!!!!!!!!!!!!! EU UNUL SPER SA CASTIGAM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!! EI ??????????? ASTA E LUPTA ELECTORALA ...........CINEVA TREBUIE SA CASTIGE,NU !!!!

Cifra,nu vreau sa fiu rau insa mi-am adus aminte din ce spui tu ,de lozinca "ei cu ei, noi cu voi". Nu ca te apuca rasul cum si-a batut Base joc de voi ? Au fost ei cu PSDul(SI NU CA TU CREDEAI CA SUNT DUSMANI ?!) si voi cu ...heh...disponibilizarire,somajul,criza,forfetara ....Lasa Cifra,mint oamenii in politica dar mai exista si limite,NIMENI NU A ATINS PANA ACUM PERFORMANTELE JENANTE ALE LUI BASE SI ALE PDLului .

DUPA CUM AI OBSERVAT FOLOSESC UN LIMBAJ........DECENT !!!!!!!!!! STII CE INSEAMNA SA NUMESTI PE CINEVA CIFRA IN ISRAEL ?????????????? ESTI TERMINAT.........EU NU SUNT EVREU DAR AM INTELES CA NU E BINE SA TE FAC RUS MIC SI PROST DE ACEEIA AM INCETAT .......U POTI SA CONTINUII PE MINE NU MA DERANJEAZA!!!!!!!!!DAR DE CE NU RASPUNZI LA INTREBARE ????????DE CE TE ESCHIVEZI IAR,SI IAR SI IAR .................. ESTI LAS,NU ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:25

De la: 9am056627, la data 2009-08-31 21:05:00 STII CE INSEAMNA SA NUMESTI PE CINEVA CIFRA IN ISRAEL ?????????????? ESTI TERMINAT.........EU NU SUNT EVREU DAR AM INTELES CA NU E BINE SA TE FAC RUS MIC SI PROST DE ACEEIA AM INCETAT .......U POTI SA CONTINUII PE MINE NU MA DERANJEAZA!!!!!!!!!DAR DE CE NU RASPUNZI LA INTREBARE ????????DE CE TE ESCHIVEZI IAR,SI IAR SI IAR .................. ESTI LAS,NU ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cifra,daca nu esti evreu ,acum pot chiar linistit sa-ti spun Cifra! Nu ca simteam ceva neliniste in sensul asta ,nu m-am gandit niciodata ca ai putea fi evreu ,aia sunt baiati foarte foarte inteligenti .Exagerarea pe care o faci comparand faptul ca eu te numesc pe tine Cifra pe un forum,CU SUFERINTA REALA A EVREILOR, este practic antisemitism .Tu insa probabil ca nu esti constient de acest lucru.In ceea ce priveste intrebarea ,Cifra,imi cer scuze dar chiar nu am observat ca m-ai intrebat ceva .Sunt obisnuit de la tine cu injuraturi si probabil din cauza asta nu prea te urmaresc cu atentie .Cu intreaba insa ,daca nu intelegi ceva,daca vrei sa inveti mai multe, iti stau la dispozitie (in masura timpului meu liber ,fireste).

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 21:34

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 21:25:25
De la: 9am056627, la data 2009-08-31 21:05:00 STII CE INSEAMNA SA NUMESTI PE CINEVA CIFRA IN ISRAEL ?????????????? ESTI TERMINAT.........EU NU SUNT EVREU DAR AM INTELES CA NU E BINE SA TE FAC RUS MIC SI PROST DE ACEEIA AM INCETAT .......U POTI SA CONTINUII PE MINE NU MA DERANJEAZA!!!!!!!!!DAR DE CE NU RASPUNZI LA INTREBARE ????????DE CE TE ESCHIVEZI IAR,SI IAR SI IAR .................. ESTI LAS,NU ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cifra,daca nu esti evreu ,acum pot chiar linistit sa-ti spun Cifra! Nu ca simteam ceva neliniste in sensul asta ,nu m-am gandit niciodata ca ai putea fi evreu ,aia sunt baiati foarte foarte inteligenti .Exagerarea pe care o faci comparand faptul ca eu te numesc pe tine Cifra pe un forum,CU SUFERINTA REALA A EVREILOR, este practic antisemitism .Tu insa probabil ca nu esti constient de acest lucru.In ceea ce priveste intrebarea ,Cifra,imi cer scuze dar chiar nu am observat ca m-ai intrebat ceva .Sunt obisnuit de la tine cu injuraturi si probabil din cauza asta nu prea te urmaresc cu atentie .Cu intreaba insa ,daca nu intelegi ceva,daca vrei sa inveti mai multe, iti stau la dispozitie (in masura timpului meu liber ,fireste).

DA VAD CA ESTI F. ISTET................... PTIU SA NU TE DEOCHI............. U. VREI SA MA INVETI PE MNE ???????? CE ???????? PROSTIE ...NU MS !!!!!!!!!!!! ESTI DOAR U. VANEA................ ATAT ,SI NIMIC MAI MULT !!!!!!!!!!!!!!!!! U. SI GANDIREA TA DE 2 BANI !!!!!!!!!!!!!!!!! IAR TIMPUL TAU LIBER FOLOSESTEL IN MOD MAI CONSTRUCTIV.......CE ZICI ????????????? TE CREZI DESTEPT ?????????? POATE PT. CERCURILE IN CARE TE INVARTI !!!!!!!!!!!!!PT MINE ............IARTAMA NU VREAU SA TE JICNESC !!!!!!!!!!!!!ESTI ASA CUM ESTI ,SI CREDEMA CA AM VB. CU TINE SI STIU TOTUL DESPRE TINE...............ESTI DOAR UN CIMPALAC CARE SE DA MARE PE FORUM..........ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VANIA................

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 21:41

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 21:25:25

SI CA SA TE SIMTI U. MAI MASCUL.............. AFLA CA ESI UN TIP CUM RAR AM VAZUT DE LAS,SI DE MEDIOCRU,ASTA E UN MES.PERSONAL.........CAND AM VB. AMANDOI U. ERAI FOARTE AERIAN SI FOARTE,CONFUZ,CA SA ZIC ASA ...............ASA CA NU MAI DA SFATURI ORI DA CELOR CARE SUNT NOVICI SI U. TE DAI MARE SEF IN FATA LOR !!!!!!!!!!!!!!! PE MINE SCUTESTEMA ...............TE ROG !!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:44

De la: 9am056627, la data 2009-08-31 21:34:50

DA VAD CA ESTI F. ISTET................... PTIU SA NU TE DEOCHI............. U. VREI SA MA INVETI PE MNE ???????? CE ???????? PROSTIE ...NU MS !!!!!!!!!!!! ESTI DOAR U. VANEA................ ATAT ,SI NIMIC MAI MULT !!!!!!!!!!!!!!!!! U. SI GANDIREA TA DE 2 BANI !!!!!!!!!!!!!!!!! IAR TIMPUL TAU LIBER FOLOSESTEL IN MOD MAI CONSTRUCTIV.......CE ZICI ????????????? TE CREZI DESTEPT ?????????? POATE PT. CERCURILE IN CARE TE INVARTI !!!!!!!!!!!!!PT MINE ............IARTAMA NU VREAU SA TE JICNESC !!!!!!!!!!!!!ESTI ASA CUM ESTI ,SI CREDEMA CA AM VB. CU TINE SI STIU TOTUL DESPRE TINE...............ESTI DOAR UN CIMPALAC CARE SE DA MARE PE FORUM..........ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VANIA................

Mda, ai fost deosebit de civilizat azi .Doar ceva "ciumpalac" si "gandire de doi bani"?Hm,ajungi in acest mod chiar un interlocutor agreabil . .Din cauza asta azi nici macar nu iti mai corectez greselile gramaticale.

PS:Vezi ca doreai sa intrebi ceva ....Te-ai razgandit cumva,ti-ai dat seama ca nu era de fapt o intrebare importanta ? .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:46

De la: 9am056627, la data 2009-08-31 21:41:27
SI CA SA TE SIMTI U. MAI MASCUL.............. AFLA CA ESI UN TIP CUM RAR AM VAZUT DE LAS,SI DE MEDIOCRU,ASTA E UN MES.PERSONAL.........CAND AM VB. AMANDOI U. ERAI FOARTE AERIAN SI FOARTE,CONFUZ,CA SA ZIC ASA ...............ASA CA NU MAI DA SFATURI ORI DA CELOR CARE SUNT NOVICI SI U. TE DAI MARE SEF IN FATA LOR !!!!!!!!!!!!!!! PE MINE SCUTESTEMA ...............TE ROG !!!!!!!!!!!!!!!

Cifra,zau draga ca este o confuzie.EU NU AM CUNOSCUT UN INDIVID CA TINE,L-AS FI RETINUT ,ZAU !

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:47

Atentiune!
Salut, prieteni si dusmani forumisti!
Azi aveti... liber la cleveteala.
Program de voie, mars!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 21:51

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 21:44:42
De la: 9am056627, la data 2009-08-31 21:34:50

Mda, ai fost deosebit de civilizat azi .Doar ceva "ciumpalac" si "gandire de doi bani"?Hm,ajungi in acest mod chiar un interlocutor agreabil . .Din cauza asta azi nici macar nu iti mai corectez greselile gramaiticale.

PS:Vezi ca doreai sa intrebi ceva ....Te-ai razgandit cumva,ti-ai dat seama ca nu era de fapt o intrebare importanta ? .

HA HA HA DAR PE A TALE DE CE NU LE CORECTEZI ????????? INTREBARI NU IT-I PUN PT. CA ESTI AFON................... DAR LASA INTREABAI MAINE PE COLEGII TAI POATE IT-I RASPUND EI !!!!!!!!!!!!!! CE COCOS TE MAI DAI................ BAI FRATE PANA UNDE MERGE NESIMTIREA..................U. CHIAR ESTI UN FENOMEN AL NESIMTIRII !!!!!!!!!!!!!!!!! DACA IM-I DA VOIE TE FILMEZ SI TE POSTEZ SA VADA TOTI CIUMPALACII CUM IT-I PLACE SA-I NUMESTI U . PE TOTI AIA CU CARE VB. PE NET SI ATUNCI OR SA VADA CINE ESTI DE FAPT .............DAR NU MERITI U. EFORTUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ESTI PREA ..................VANIA !!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 21:53

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 21:46:43
De la: 9am056627, la data 2009-08-31 21:41:27

Cifra,zau draga ca este o confuzie.EU NU AM CUNOSCUT UN INDIVID CA TINE,L-AS FI RETINUT ,ZAU !

CHIAR ?????????? ESTI SIGUR !!!!!!!!!!!!!!!!!! VANIA ..................

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:54

Noapte buna Cifra .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 21:56

De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 21:54:06Noapte buna Cifra .

SOMN USOR ................VANIA ..........F N I=UL TE VEGHEAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 22:02

De la: 9am056627, la data 2009-08-31 21:56:46
De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 21:54:06Noapte buna Cifra .

SOMN USOR ................VANIA ..........F N I=UL TE VEGHEAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pai ce faci, tarane? Ai luat microbul galcevelor. Te-ai pus pe harte si culatii? Te facusi belicos?

Atentiune!
Salut, prieteni si dusmani forumisti!
Azi aveti... liber la cleveteala.
Program de voie, mars!

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 06:38

In ultimul timp ,tot mai multi membrii PDL cauta posibilitatea trecerii catre PSD si PNL,OARE au primit preavizul in vederea restructurarii ?

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:05

Basescu? Este un comunist, asa cum singur a spus, in disputa pentru prezidential e cuy Adrian Nastase.
Si daca tot s-au facut epurari prin institutiile statului, poate ar trebui sa nu-l mai votam si sa alegem pe cineva care sa nu ne mai minta, care sa nu aiba apucaturi de mahala. Cineva care sa ne spuna sa "traiti bine" daca munciti bine si sa nu faca bai de multime pe banii celor care "traiesc bine".
Romanii ar trebui sa stie ca se poate numai daca vor.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:24

La douã decenii de la prãbuºirea dictaturii comuniste plãtitã cu sacrificiul vieþii de mii de români, numai printr-o manipulare susþinutã ºi tenace s-a putut ajunge la situaþia în care:

- un personaj care în decembrie 1989 era un nomenclaturist comunist de rangul doi ºi colaborator pe termen lung al Securitãþii ceauºiste sã fie prezentat ca un luptãtor împotriva comunismului ºi al Securitãþii pe care el însuºi le reprezintã ºi sã fie susþinut politic ºi moral prin invocarea condamnãrii comunismului printr-un show parlamentar în condiþiile în care dacã Parlamentul ar fi votat legea lustraþiei promisã cu acel prilej preºedintele însuºi ar fi fost singurul candidat lustrabil

- un personaj inculpat la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie în cel mai mare proces de corupþie din România, proces suspendat cu tertipuri juridice ºi presiuni în considerarea calitãþii sale de preºedinte, sã fie prezentat ca un luptãtor împotriva corupþiei

- un personaj produs ºi finanþat copios de cercurile de interese cãrora le este îndatorat ºi care a încãlcat sau care a tolerat încãlcarea repetatã a legii în folosul sãu personal, al familiei sau al clanului pe care îl patroneazã sã poatã vorbi de respectarea legalitãþii

- un personaj cu educaþie precarã sã se poatã pronunþa, într-un moment în care lumea intrã în societatea cunoaºterii, asupra unor probleme de educaþie ºi cercetare ºtiinþificã pentru care nu are nici un fel de pregãtire ºi înþelegere

- un personaj care ºi-a probat incompetenþa într-o îndelungatã carierã ministerialã prin distrugerea flotei ºi blocarea construcþiei autostrãzilor sau în calitate de primar general al Capitalei prin lipsa oricãror realizãri edilitare de-a lungul unui întreg mandat sã poatã acuza pe alþii de incompetenþã ºi lipsã de profesionalism

- un personaj permanent conflictual sã poatã fi acceptat ca un moderator valabil între puterile statului

- un personaj grobian, mincinos, cu manifestãri imorale ºi care profereazã permanent insulte la adresa unor persoane sau categorii sociale sã fie prezentat ca un model de comportament popular demn de urmat.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 12:31

De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 11:24:54La douã decenii de la prãbuºirea dictaturii comuniste plãtitã cu sacrificiul vieþii de mii de români, numai printr-o manipulare susþinutã ºi tenace s-a putut ajunge la situaþia în care:

- un personaj care în decembrie 1989 era un nomenclaturist comunist de rangul doi ºi colaborator pe termen lung al Securitãþii ceauºiste sã fie prezentat ca un luptãtor împotriva comunismului ºi al Securitãþii pe care el însuºi le reprezintã ºi sã fie susþinut politic ºi moral prin invocarea condamnãrii comunismului printr-un show parlamentar în condiþiile în care dacã Parlamentul ar fi votat legea lustraþiei promisã cu acel prilej preºedintele însuºi ar fi fost singurul candidat lustrabil

Daca tie ti se pare ca intre 1987-1989, a fost nomenclaturist, ca sef al Agentiei Navrom din Anvers, mi se pare normal, fiindca te raportezi la catindatul vostru, Crinuta care in CV-ul lui are un post de profesor de istorie la sat si muzeograf la Tulcea! Pai asta nu a fost in stare de altceva, dupa ce a fost repetent si in facultate!

- un personaj inculpat la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie în cel mai mare proces de corupþie din România, proces suspendat cu tertipuri juridice ºi presiuni în considerarea calitãþii sale de preºedinte, sã fie prezentat ca un luptãtor împotriva corupþiei

Toarsu Vanea, proces politic, calitate de inculpat, bla, bla, bla...Zi o sentinta a unui tribunal care l-a declarat vinovat! Nu stii, ciocu mic! La intoxicari din astea vad ca esti specialist.

- un personaj produs ºi finanþat copios de cercurile de interese cãrora le este îndatorat ºi care a încãlcat sau care a tolerat încãlcarea repetatã a legii în folosul sãu personal, al familiei sau al clanului pe care îl patroneazã sã poatã vorbi de respectarea legalitãþii

Ma uimeste nerusinarea cu care minti! Ce dovezi ai in sensul asta?
Hai in schimb sa vedem altceva:
"Lideri importanti ai PNL au fost legati de afacerile lui Patriciu, cel care s-a opus anticipatelor si a sustinut intotdeauna o colaborare cu PSD. Ludovic Orban, actualmente vicepresedinte pe comunicare, a fost administrator la una dintre firmele lui Patriciu, la fel Teodor Melescanu, Norica Nicolai si Teodor Atanasiu, toti vicepresedinti, au fost remunerati ca administratori in grupul Rompetrol. La Institutul pentru Libera Initiativa, unul dintre principalii sponsori ai campaniei electorale a PNL, activeaza Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu si Adina Valean, iar Mircea Cosea, deconspirat de CNSAS ca ofiter acoperit al Securitatii si a carui prezenta in partid nu pare sa fi deranjat pe nimeni, a fost unul dintre beneficiarii directi ai acestei surse de finantare. Parteneri de afaceri cu Rompetrol sunt si deputatii liberali George Scutaru, Ion Luchian, Adrian Semcu, Ion Preda si Horia Toma." - Revista 22 din 26 ian 2007

Pai astia nu au fost cumparati de Patriciu? Din cauza asta muriti voi de gat cu adversarii lui Patriciu! Administratori...vrajeala, zi mai bine mita! Patriciu si-a cumparat sprijin politic pentru a-si asigura spatele!

- un personaj cu educaþie precarã sã se poatã pronunþa, într-un moment în care lumea intrã în societatea cunoaºterii, asupra unor probleme de educaþie ºi cercetare ºtiinþificã pentru care nu are nici un fel de pregãtire ºi înþelegere

Hai ca m-ai dat gata! Si Crinuta vopsita ce pregatire are sa conduca o tara cind el in viata lui nu a condus nici macar o gradinita de copii si a mai fost si avid de carte, repetind anul de trei ori in facultate!
Cine ti-a spus tie ca un presedinte trebuie sa fie un savant? Ti-o fi placut tie de coana Leana ca avea titluri multe de doctor.

- un personaj care ºi-a probat incompetenþa într-o îndelungatã carierã ministerialã prin distrugerea flotei ºi blocarea construcþiei autostrãzilor sau în calitate de primar general al Capitalei prin lipsa oricãror realizãri edilitare de-a lungul unui întreg mandat sã poatã acuza pe alþii de incompetenþã ºi lipsã de profesionalism

Vino cu dovezi in sprijinul spuselor tale, nu cu minciuni si intoxicari! Pe timpul cui Basescu primar, eu cred ca am scapat de toate cosmeliile de buticuri, de tigania din comertul de la coltul strazii! Am mai scapat si de cainii vagabonzi!
Dar primarul liberal Crin Halaicu ce realizari a avut?

- un personaj permanent conflictual sã poatã fi acceptat ca un moderator valabil între puterile statului

Moderator intre puteri? Aaaa, adica intre primul ministru si Parchet, nu? Daca dadea curs biletelului lui Tariceanu ca sa intervina la DNA in dosarul Petromidia, ar fi fost bun, nu-i asa?
Eu prefer unul conflictual, decit unul care sa puna batista pe tambal si sa vegheze ca cei de sus sa fure linistiti!

- un personaj grobian, mincinos, cu manifestãri imorale ºi care profereazã permanent insulte la adresa unor persoane sau categorii sociale sã fie prezentat ca un model de comportament popular demn de urmat.

Manifestari imorale? Daca incepi cu relatia cu Udrea, te descalifici Vaneo!
Poate te referi la Crinuta, cind era in bar cu animatoarele pe genunchi!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 12:41

@ black
Nu te înþeleg. Eºti chiar atât de fan Bãsescu ? Aºa de amuzament, poþi sã enumeri niºte calitãþi pe care le are Bãsescu? Nu de alta, dar vrem sã ne mai ºi distrãm pe forum...

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
cmykmihaela

4 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 15:03

De la: goaaddict2003, la data 2008-10-06 01:07:44Dracusor, se scrie "as zice", nu "a-si zice", cum scrii tu. Singura persoana manipulata, indoctrinata si cu un creier mic spalat esti tu, care-l vezi numai pe idolul tau, caruia imi e si scarba sa-i scriu numele. Basescu e un grav accident istoric, e o rusine pentru tara asta, e un hot ca toti hotii, care striga "hotii" si care are de partea sa o serie de procurori portocalii si o serie de persoane dubioase precum Cocos, Bucsaru, Costanda ori Casuneanu. Iar PDL-ul sau este un partid de caraghiosi, de la blonde care cred ca Norvegia e in UE si vor sa fie ministri pe probleme de integrare europeana, la altii cazuti in cap si figurat si la propriu, gen Emil Boc - a se vedea emisiunea lui Andrei Gheorghe. Sa mai zic de hotul de Berceanu, de Stolojan, care e un veritabil traseist politic.

Ha,ha, mai mare ca Nastase? Am citit in presa ca si-a cumparat loc din bratul Dunarii si putin de pe coama muntilor. Nastase e cel mai groaznic pana acum. E adevarat ca sunt plecata din tara si nu mai sunt in tema asa de mult cu Basescu, insa, stiu ca Nastase a furat si fura. Sper ca niciun roman nu il va vota, sincer.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 15:13

De la: cmykmihaela, la data 2009-09-01 15:03:52
De la: goaaddict2003, la data 2008-10-06 01:07:44Dracusor, se scrie "as zice", nu "a-si zice", cum scrii tu. Singura persoana manipulata, indoctrinata si cu un creier mic spalat esti tu, care-l vezi numai pe idolul tau, caruia imi e si scarba sa-i scriu numele. Basescu e un grav accident istoric, e o rusine pentru tara asta, e un hot ca toti hotii, care striga "hotii" si care are de partea sa o serie de procurori portocalii si o serie de persoane dubioase precum Cocos, Bucsaru, Costanda ori Casuneanu. Iar PDL-ul sau este un partid de caraghiosi, de la blonde care cred ca Norvegia e in UE si vor sa fie ministri pe probleme de integrare europeana, la altii cazuti in cap si figurat si la propriu, gen Emil Boc - a se vedea emisiunea lui Andrei Gheorghe. Sa mai zic de hotul de Berceanu, de Stolojan, care e un veritabil traseist politic.

Ha,ha, mai mare ca Nastase? Am citit in presa ca si-a cumparat loc din bratul Dunarii si putin de pe coama muntilor. Nastase e cel mai groaznic pana acum. E adevarat ca sunt plecata din tara si nu mai sunt in tema asa de mult cu Basescu, insa, stiu ca Nastase a furat si fura. Sper ca niciun roman nu il va vota, sincer.

Ce sa-l voteze ca nu -si depune candidatura. Oricum, toti se fac ca tin cu oamenii, dar trag numai ptr ei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
kuhn

20 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 15:27

Cred ca basescu are prea multe pacate pt. a mai continua sa fie presedinte. Nu toate ii apartin personal, dar de ce permite o astfel de hotie, existenta de grupari mafiote, necinste si coruptie in jurul lui ? Prin functia pe care o are, ar putea sa faca ordine, daca ar vrea. Cu siguranta ca bugetul ar fi mult mai bogat daca s-ar reduce hotia in stil mare care exista in Romania. Ar trebui ca toate averile nejustificarte sa se confiste si sa intre in buget. De asemenea, palatele pt. care nu se plateste impozit timp de 1 - 2 ani sa se confiste in favoarea bugetului. Sa vedeti ce bine s-ar trai in Romania !!!
Alex

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 16:59

De la: kuhn, la data 2009-09-01 15:27:12Cred ca basescu are prea multe pacate pt. a mai continua sa fie presedinte. Nu toate ii apartin personal, dar de ce permite o astfel de hotie, existenta de grupari mafiote, necinste si coruptie in jurul lui ? Prin functia pe care o are, ar putea sa faca ordine, daca ar vrea. Cu siguranta ca bugetul ar fi mult mai bogat daca s-ar reduce hotia in stil mare care exista in Romania. Ar trebui ca toate averile nejustificarte sa se confiste si sa intre in buget. De asemenea, palatele pt. care nu se plateste impozit timp de 1 - 2 ani sa se confiste in favoarea bugetului. Sa vedeti ce bine s-ar trai in Romania !!!
Alex

Stau si ma minunez!
Stimate domn Kuhn,

Care sunt acele pacate ale lui Basescu? Hai sa le discutam si sa nu mai enuntam asa, tot felul de citate!
Unde este coruptia aceea generalizata? Ca ea exista, nu contesta nimeni, insa eu sunt de parere ca nu mai este la fel de mare ca in anii trecuti! Care sunt cazurile dovedite de coruptie din jurul lui Basescu?

Ca o ducem rau, asta este evident! Ca va mai trece timp pina cind se vor mai indrepta lucrurile, iarasi este clar!
Ca o ducem prost din cauza lui Basescu, asta este o idiotenie!
Ce vina are el pentru criza asta economica?
Da, copruptia este in floare, dar eu cred ca trebuie judecate guvernele anterioare si Parlamentul, aceasta sursa a raului!
Numai idiotii ar putea sa sustina ca in 8 luni de guvernare, Boc a pus tara asta pe butuci!
Jaful a inceput in 90 si a fost facut de cei care au trecut pe la guvernare, de ei si de parlamentarii care au fost la putere! Ai nuitat cumva baronii PSD-ului, grofii UDMR-ului? Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastyase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!

Sunt de acord ca averile facute prin hotie sa fie confiscate, dar citi s-au imbogatit in ultimele 8 luni? In timpul lui Basescu au inceput sa cada ministri, politicieni dovediti, au demarat procese de coruptie! Cine este insa vinovat ca Justitia functioneaza insa foarte greu si ci foarte nilte scapari? Ca se tergiverseaza procesele pina cind se claseaza dosarele deoarece se prescriu faptele?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 17:03

De la: 111dinu, la data 2009-09-01 12:41:12@ black
Nu te înþeleg. Eºti chiar atât de fan Bãsescu ? Aºa de amuzament, poþi sã enumeri niºte calitãþi pe care le are Bãsescu? Nu de alta, dar vrem sã ne mai ºi distrãm pe forum...

Dar tu bai GAOZARULE, poti sa imi enumeri calitatile celui pe care il vezi bun de presedinte?

Pagini: << 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: