back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2009, ora 17:42

De la: romanita, la data 2009-08-27 16:42:03Revin cu mesajele antologice ale educatului si cizelatului FLORIN PETRE PREDA, trimise pe Email particular. Interzise copiilor, doamnelor, domnisoarelor, domnilor, batranelor si batranilor!

TOPICUL STE BASESCU NU RAFUIALA VOASTRA !!!!!!!!!!!!!!! DE LIMBAJ DE MAHALA ..........NU DUCEM LIPSA DECI NE CONCENTRAM PE BASESCU ????????????
ROMANITA TE ROG SA RASPUNZI CE PARERE AI U DESPRE PRESEDINTELE BASESCU ???? DESPRE POLITICA PE CARE A FACUTO IN ACESTI 5 ANI DE MANDAT !!!!!!!!!!!! RASPUNDE TE ROG !!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 17:45

De la: 999florin, la data 2009-08-27 15:37:45
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-27 15:32:27Cui serveste maimutzareala asta fara capat dintre voi ? V-ati pus intrebarea ?
roxi,tu n-ai inteles ca atata timp cat acest romio tiganu' nu va disparea cu tot cu jegurile lui si multiplicatii lui vrajba se va mentine si vor aparea alti cretini care sa puna botu' la mojiciile lui,devenind ei insisi niste mojici fara limite sau frontiere???

Asta vrea, atentie ! Da-le in colo de clone pana la urma. M-am saturat de tzacaneala asta de pe forum. Sa fie asta scopul ? Sa ni se faca lehamite sa mai intram pe aici ? Daca e pe asa, nici o pierdere pentru noi. Cei care ne intelegem putem comunica in privat pana la urma, in afara diversiunilor jalnice.
Nu vedetzi ca umpletzi pagini intregi cu balacareli de trei lei? Nu merita deranjul.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 17:47

De la: 9am056627, la data 2009-08-27 17:42:11
De la: romanita, la data 2009-08-27 16:42:03Revin cu mesajele antologice ale educatului si cizelatului FLORIN PETRE PREDA, trimise pe Email particular. Interzise copiilor, doamnelor, domnisoarelor, domnilor, batranelor si batranilor!

TOPICUL STE BASESCU NU RAFUIALA VOASTRA !!!!!!!!!!!!!!! DE LIMBAJ DE MAHALA ..........NU DUCEM LIPSA DECI NE CONCENTRAM PE BASESCU ????????????
ROMANITA TE ROG SA RASPUNZI CE PARERE AI U DESPRE PRESEDINTELE BASESCU ???? DESPRE POLITICA PE CARE A FACUTO IN ACESTI 5 ANI DE MANDAT !!!!!!!!!!!! RASPUNDE TE ROG !!!!!!!!!!!!!

Crezi ca sunt, cumva, un pro-Basescu, pedelist sau...viceversa, pesedist, ori vadimist sau...?

O PRIVIRE PESTE GARD ÎN GRÃDINA LUI ION (ILIESCU)...

Nu ºtim cine pe cine va reuºi sã dea afarã de la guvernare, din alianþã, dar ameninþãrile de o parte ºi cealalta ºi scandalurile împotriva unei pãrþi sau alta se înmulþesc pe mãsurã ce ne apropiem de alegerile prezidenþiale care se vor desfãºura cu tãrãboi ºi rãzboi . Este perioada în care se fac jocurile, în care se încearcã fel ºi fel de scenarii, în care abundã sondajele tot mai contradictorii, în care scapã intenþionat fel ºi fel de note interne ºi înregistrãri de la ºedinþe „secrete”, în care pãsãrile politice de pradã nu dorm liniºtite nici în curtea Bãsescului, la PD-L, nici în grãdina Iliescului, la PSD, arealul exotic în care Geoanã, o pasãre mai specialã, mai rarã ºi cu ciocul mic, face mai degrabã figuraþie ca prestaþie ºi pozeazã în pãun de decor, deºi continuã în mod pãgubos sã fie cotat în sondaje sub pragul partidului pe care nici el nu ºtie unde îl duce, dupã cum conduce (cine îl conduce...).
Cicã o notã internã „strategicã”, un fel de document secret al PSD, curat secret, ar fi scãpat(!) în presã, nu se ºtie cum, ca sã se afle ºi sã se ºtie cã la început de toamnã, când ar trebui numãraþi bobocii coaliþiei, va începe marea bãtãlie politicã între cele douã tabere de la guvernare, din cauza pedeliºtilor care, pretextând conflictele (inevitabile ºi previzibile) pe marginea reformei educaþiei, cerând capul Androneascãi, fãrã a primi satisfacþie, vor rupe coaliþia ca pe un covrig fierbinte, eliberânndu-i gaura(!) ºi azvârlind PSD-ul de la guvernare, gest cu atât mai apocaliptic ºi eliptic cu cât covrigarii lui Boc ºi Bãsescu vor încerca o nemernicã racolare a nu mai puþin de 18 zburãtoare, parlamentare, din ograda PSD. ªi, ca orice document pentru împuns, taurul mediatic scos în arenã nu se putea sã nu ia în coarne ºi copite scandalurile Ridzi, Udrea, fratele Mircea ºi „diversiunea” Oprescu pe care l-au pasat mai nou în tabãra pedelistã, scandaluri care îl vor mobiliza pe Bãsescu, în disperare de urã ºi gurã, sã loveascã în partidul aliat pentru instaurarea „brutalã” a unei noi „configuraþii”politice. Dovada?... Pãi mai mulþi senatori ºi deputaþi din PSD ar fi primit (ºi acceptat) propuneri de trãdare a PSD ºi de a vota legile educaþiei contra strategiei de partid, primind, se pare(!), prin curierii lui BãseBoc, „mandat explicit”. Inexplicabil de explicit! Aºadar, pãzea pesedea cã vine Armagedonul cu prilejul asumãrii rãspunderii guvernamentale pentru diferitele legi. Dar e vai-vãleu ºi pentru pedeleu, i se pregãteºte (încã) ceva la cacealma: (i) se pune de o moþiune de cenzurã! Bogdan Olteanu ºi cumetria lui liberalo-pesedistã, care comite comitete ºi comisii, îºi freacã bãtãturile din palme de nerãbdare sã ancheteze, sã investigheze, sã boicoteze, sã cenzureze...Ei ºi? Bine fac - bine gãsesc, dar trebuie luatã poziþie,. ca opoziþie chiar dacã PSD se aflã ºi în cãruþã ºi în teleguþã, ºi la putere ºi...viceversa, pentru contra(!). Este, totuºi, lãudabil frontul comun pe care îl fac ai lui Iliescu ºi Nãstase în jurul unicului candidat la cotrocezidenþiale. Þel de oþel pentru care marii strategi social-democraþi îºi strâng rândurile, îºi frâng falangele ºi îºi înfrâng antipatiile faþã de acest candidat care îºi autodepãºeºte sportiv, de la cursã la cursã, performanþa de a menþine partidul deasupra preferinþelor electoratului faþã de cele pentru lider, rod al celei mai altruiste ºi neofeseniste strategii hrebenciste(!). De aceea se mobilizeazã toate energiile, ca nu cumva sã fie partidul surclasat de cãtre liderul candidat care trebuie, totuºi, sã treacã în turul doi, decât sã îi lase locul trãdãtorului ex-pesedist Sorin Oprescu, acest cal troian al lui Iliescu pentru Bãsescu...Cum va face ºi desface Geoanã scenariile nu bãnuim, dar, chiar avânnd baftã pe cât ambiþ(!) sã intre în finalã, pentru imaginea PSD este clar ceva neclar(!): autoritatea în partid, aºa cum afirmã cu inconfundabilele lui cuvinte confundabile însuºi Vanghelie, a stârnit disputele pãcãtoase care i-au stricat autoritatea lui Geoanã ( înþelegeþii dumneavoastrã, cititorii...), dar acum întreg partidul îl sprijinã ºi cei „mulþi care puneau sub semnul întrebãrii candidatura lui la preºedinþie” nu mai vor „sã îl dea jos ºi sã punã pe altcineva. Sondajele asta indicã”, a mai postulat liderul de Bucureºti. Depinde care sondaje din potopul cu sondaje...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 17:50

De la: romanita, la data 2009-08-27 17:47:33

Crezi ca sunt, cumva, un pro-Basescu, pedelist sau...viceversa, pesedist, ori vadimist sau...?

O PRIVIRE PESTE GARD ÎN GRÃDINA LUI ION (ILIESCU)...

Nu ºtim cine pe cine va reuºi sã dea afarã de la guvernare, din alianþã, dar ameninþãrile de o parte ºi cealalta ºi scandalurile împotriva unei pãrþi sau alta se înmulþesc pe mãsurã ce ne apropiem de alegerile prezidenþiale care se vor desfãºura cu tãrãboi ºi rãzboi . Este perioada în care se fac jocurile, în care se încearcã fel ºi fel de scenarii, în care abundã sondajele tot mai contradictorii, în care scapã intenþionat fel ºi fel de note interne ºi înregistrãri de la ºedinþe „secrete”, în care pãsãrile politice de pradã nu dorm liniºtite nici în curtea Bãsescului, la PD-L, nici în grãdina Iliescului, la PSD, arealul exotic în care Geoanã, o pasãre mai specialã, mai rarã ºi cu ciocul mic, face mai degrabã figuraþie ca prestaþie ºi pozeazã în pãun de decor, deºi continuã în mod pãgubos sã fie cotat în sondaje sub pragul partidului pe care nici el nu ºtie unde îl duce, dupã cum conduce (cine îl conduce...).
Cicã o notã internã „strategicã”, un fel de document secret al PSD, curat secret, ar fi scãpat(!) în presã, nu se ºtie cum, ca sã se afle ºi sã se ºtie cã la început de toamnã, când ar trebui numãraþi bobocii coaliþiei, va începe marea bãtãlie politicã între cele douã tabere de la guvernare, din cauza pedeliºtilor care, pretextând conflictele (inevitabile ºi previzibile) pe marginea reformei educaþiei, cerând capul Androneascãi, fãrã a primi satisfacþie, vor rupe coaliþia ca pe un covrig fierbinte, eliberânndu-i gaura(!) ºi azvârlind PSD-ul de la guvernare, gest cu atât mai apocaliptic ºi eliptic cu cât covrigarii lui Boc ºi Bãsescu vor încerca o nemernicã racolare a nu mai puþin de 18 zburãtoare, parlamentare, din ograda PSD. ªi, ca orice document pentru împuns, taurul mediatic scos în arenã nu se putea sã nu ia în coarne ºi copite scandalurile Ridzi, Udrea, fratele Mircea ºi „diversiunea” Oprescu pe care l-au pasat mai nou în tabãra pedelistã, scandaluri care îl vor mobiliza pe Bãsescu, în disperare de urã ºi gurã, sã loveascã în partidul aliat pentru instaurarea „brutalã” a unei noi „configuraþii”politice. Dovada?... Pãi mai mulþi senatori ºi deputaþi din PSD ar fi primit (ºi acceptat) propuneri de trãdare a PSD ºi de a vota legile educaþiei contra strategiei de partid, primind, se pare(!), prin curierii lui BãseBoc, „mandat explicit”. Inexplicabil de explicit! Aºadar, pãzea pesedea cã vine Armagedonul cu prilejul asumãrii rãspunderii guvernamentale pentru diferitele legi. Dar e vai-vãleu ºi pentru pedeleu, i se pregãteºte (încã) ceva la cacealma: (i) se pune de o moþiune de cenzurã! Bogdan Olteanu ºi cumetria lui liberalo-pesedistã, care comite comitete ºi comisii, îºi freacã bãtãturile din palme de nerãbdare sã ancheteze, sã investigheze, sã boicoteze, sã cenzureze...Ei ºi? Bine fac - bine gãsesc, dar trebuie luatã poziþie,. ca opoziþie chiar dacã PSD se aflã ºi în cãruþã ºi în teleguþã, ºi la putere ºi...viceversa, pentru contra(!). Este, totuºi, lãudabil frontul comun pe care îl fac ai lui Iliescu ºi Nãstase în jurul unicului candidat la cotrocezidenþiale. Þel de oþel pentru care marii strategi social-democraþi îºi strâng rândurile, îºi frâng falangele ºi îºi înfrâng antipatiile faþã de acest candidat care îºi autodepãºeºte sportiv, de la cursã la cursã, performanþa de a menþine partidul deasupra preferinþelor electoratului faþã de cele pentru lider, rod al celei mai altruiste ºi neofeseniste strategii hrebenciste(!). De aceea se mobilizeazã toate energiile, ca nu cumva sã fie partidul surclasat de cãtre liderul candidat care trebuie, totuºi, sã treacã în turul doi, decât sã îi lase locul trãdãtorului ex-pesedist Sorin Oprescu, acest cal troian al lui Iliescu pentru Bãsescu...Cum va face ºi desface Geoanã scenariile nu bãnuim, dar, chiar avânnd baftã pe cât ambiþ(!) sã intre în finalã, pentru imaginea PSD este clar ceva neclar(!): autoritatea în partid, aºa cum afirmã cu inconfundabilele lui cuvinte confundabile însuºi Vanghelie, a stârnit disputele pãcãtoase care i-au stricat autoritatea lui Geoanã ( înþelegeþii dumneavoastrã, cititorii...), dar acum întreg partidul îl sprijinã ºi cei „mulþi care puneau sub semnul întrebãrii candidatura lui la preºedinþie” nu mai vor „sã îl dea jos ºi sã punã pe altcineva. Sondajele asta indicã”, a mai postulat liderul de Bucureºti. Depinde care sondaje din potopul cu sondaje...

EU CA SA FIU CINSTIT SUNT PRO BASESCU !!!!!!!!!!!!! DECI TI-AM CERUT SA-TI EXPUI APARTENENTA TA POLITICA CA SA DEFINIM DISCUTIA ............ E ASA DE GREU ???????????

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 17:57

degeaba il rogi,nu a invatat la el in satra termenul de dialog civilizat,numai ,,ca la usa cortului'' c'asa-i in tiganie,n'ai ce-i cere

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 18:02

De la: 999florin, la data 2009-08-27 17:57:52

degeaba il rogi,nu a invatat la el in satra termenul de dialog civilizat,numai ,,ca la usa cortului'' c'asa-i in tiganie,n'ai ce-i cere

POATE FLORINE DAR ORISICE OM ARE O OPTIUNE,NU ?????? IAR TOPICUL E BASESCU ...........CA E DE SATRA,CA E DOAR O FEMEIE CARE ARE UN CARACTER MAI PUTERNIC,ORI VREA SA VA PROVOACE, ASTA E ALTA CHESTIE......... EU VREAU SA STIU OPTIUNEA EI POLITICE !!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:14

Stimate domn/doamna,
nu imi pot permite o "apartenenta" politica, cel mult o orientare, o simpatie politica. Nu am fost si nu sunt politruc sau politicianist. Dincontra, sunt un inveterat independent, un rebel independent fata de actul politic si clasa asta jalnica, parvenita, fara stofa si staif.
In constiinta mea intima cred, in intrinsecul moralei mele cred ca as fi dorit mai degraba revenirea la monarhie in 1989, revenirea la Constitutia din 1923, pregatirea natiunii prin educatie si cunmoasterea istoriei si apoi as fi lasat poporul sa decida prin referendum, dupa mai multi ani de normalitate, nu de furaciune politica si economica. Masinaria iomposturii se pusese in miscare. Nimic nu mai poate sa o opreasca acum. Poate doar o revolta generala, o revolutie profesionista(!), nu de gloata in strada, de turma manata de securitate in bataia pustilor, lunetistilor. Dar asta este alta poveste.
Raspuns la obiect: pana la Basescu cel mai "bun" era tot Basescu. Dupa cincinalul cu Basescu oricine este mai bun decat Basescu ( cu exceptia lui Vadim, a lui Geoana, a soricelului Antonica). Vezi bine, prea multe optiuni nu mai am, de aceea sustin schimbarea, o schimbare nu atat politica pe cat morala. Din acest punct de vedere ii dau credibilitate (pana la proba contrarie) cetateanului RADU DUDA! Aduce a presedinte mai bine, este neimplicat in mizeria politica, stie sa ramnana la distanta, este distins, da bine ca figura noua, moderna, regala chiar, princiara chiar dar moderna, tinereasca, impartiala. Din pacate insa, natiunea nu a fost in acesti 20 de ani educata sa aprecieze aceste calitati, sa inteleaga rostul democratiei si sa isi manifeste dreptul; suprem: puterea de a schimba, prin vot! Suntem, din nefericire, un popor inca inapoiat! Chiar daca nu ne place sa recunoastem. Daca va candida *dupa toata tavaleala...), Basescu va castiga, doar si pentru ca va sti sa se victimizeze, asa cum a stiut cu prilejulk inscenarii suspendarii. Este un politician (pentru o asa natriune) rasat, versat, abil. Sper sa nu mai candideze. In locullui asa as face, intru liniustea (poate dureroasa) a poporului. Ar dovedi ca nu i s-aurcat la cap puterea, ca a ramas om, popular si hazos, un om normal. mitoican dar si rafinat..Este o figura! Din pacate a expirat. Chiar avem nevoie de un alt sef de stat sa ne reprezinte. Este exact ca pe topicurile aste de pe 9am: PETRE FLORIN PREDA vrea sa para puterea. Eu vreau sa par opozitia. Vedeti bine ce halimai...La fel e si in parlament, la alta scara. Care dintre voi, userii, va asumati acum rolul de mediator, de "presedinte"impartial, de lider de opinie sincer si neutru? Si mai este nevoie si de sustinere, de o personalitate. Stiti pe cineva?
Imi cer scuze pentru greselile de tastare. Scriu extrem de repede, nu mai corectez...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 18:22

De la: romanita, la data 2009-08-27 18:14:49Stimate domn/doamna,
nu imi pot permite o "apartenenta" politica, cel mult o orientare, o simpatie politica. Nu am fost si nu sunt politruc sau politicianist. Dincontra, sunt un inveterat independent, un rebel independent fata de actul politic si clasa asta jalnica, parvenita, fara stofa si staif.
In constiinta mea intima cred, in intrinsecul moralei mele cred ca as fi dorit mai degraba revenirea la monarhie in 1989, revenirea la Constitutia din 1923, pregatirea natiunii prin educatie si cunmoasterea istoriei si apoi as fi lasat poporul sa decida prin referendum, dupa mai multi ani de normalitate, nu de furaciune politica si economica. Masinaria iomposturii se pusese in miscare. Nimic nu mai poate sa o opreasca acum. Poate doar o revolta generala, o revolutie profesionista(!), nu de gloata in strada, de turma manata de securitate in bataia pustilor, lunetistilor. Dar asta este alta poveste.
Raspuns la obiect: pana la Basescu cel mai "bun" era tot Basescu. Dupa cincinalul cu Basescu oricine este mai bun decat Basescu ( cu exceptia lui Vadim, a lui Geoana, a soricelului Antonica). Vezi bine, prea multe optiuni nu mai am, de aceea sustin schimbarea, o schimbare nu atat politica pe cat morala. Din acest punct de vedere ii dau credibilitate (pana la proba contrarie) cetateanului RADU DUDA! Aduce a presedinte mai bine, este neimplicat in mizeria politica, stie sa ramnana la distanta, este distins, da bine ca figura noua, moderna, regala chiar, princiara chiar dar moderna, tinereasca, impartiala. Din pacate insa, natiunea nu a fost in acesti 20 de ani educata sa aprecieze aceste calitati, sa inteleaga rostul democratiei si sa isi manifeste dreptul; suprem: puterea de a schimba, prin vot! Suntem, din nefericire, un popor inca inapoiat! Chiar daca nu ne place sa recunoastem. Daca va candida *dupa toata tavaleala...), Basescu va castiga, doar si pentru ca va sti sa se victimizeze, asa cum a stiut cu prilejulk inscenarii suspendarii. Este un politician (pentru o asa natriune) rasat, versat, abil. Sper sa nu mai candideze. In locullui asa as face, intru liniustea (poate dureroasa) a poporului. Ar dovedi ca nu i s-aurcat la cap puterea, ca a ramas om, popular si hazos, un om normal. mitoican dar si rafinat..Este o figura! Din pacate a expirat. Chiar avem nevoie de un alt sef de stat sa ne reprezinte. Este exact ca pe topicurile aste de pe 9am: PETRE FLORIN PREDA vrea sa para puterea. Eu vreau sa par opozitia. Vedeti bine ce halimai...La fel e si in parlament, la alta scara. Care dintre voi, userii, va asumati acum rolul de mediator, de "presedinte"impartial, de lider de opinie sincer si neutru? Si mai este nevoie si de sustinere, de o personalitate. Stiti pe cineva?
Imi cer scuze pentru greselile de tastare. Scriu extrem de repede, nu mai corectez...

MS.PT SINCERITATE,NU SUNT DE ACORD CU TINE DAR E OPTIUNEA TA SI O RESPECT........... CAT DESPRE DOMN SAU DOAMNA SUNT RENUMIT PE TOPIC PT MAJUSCULA MEA ......ASA CA ............CAND E ASA DE BUNA PI..Da de ce sa te spurci cu ,c...ul !!!!!!!!!!!!!!! fii incredintata ca sunt mascul !!!!!!!!!!!!!!1

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:22

Si va asigur, cetatene, ca am un registru exersat, lexical si...ideatic, cultural si mediatic. In ceea ce priveste arta teatrala, va pot spune doar ca stiu sa fiu un bun actor, in travesti...Joc pe orice scena: boema sau de mahala. cum bine poate vedeti...Am registru, repet.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:25

Mda, pot sa-ti sugi linistit majuscula, ca pe o acadea si bezea!
Nici nu ma amageam sa sper ca dincolo de aparente se ascunde vreun omnicultivat si mai putin grosolan. Dar vroia jegul de tine, musai, daca am si eu vreo optiune politica. Ei si? Mare branza, cu sau fara clatita.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:29

Cum tastatura mea sa fii de acord cu parerile mele, ale unuia sau altuia si ale oricui, altele decat ale tale?!Te-am retinut, te-am indexat, te-am taxat.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:35

Incredintata ca esti mascul pot fi, ca te-ai nascut femela sau mascul, vca oricare animal. Dar nu sunt incredintata ca mascula ta, majuscula ta corespunde calitatii de barbat. Ca de masculi e polina jungla!
Te crezi destept, nu? Ca vezi, doamne, m-ai prins...Tu, masculuyltopicului...zAla tare/n majuscula...Tipic impootentilor, aere de Terente...Daca te scutur din copac iti cad fuduliile de maimutoi. Rica Fante de Obor,
pramatie de duzina cu duhoare de basina! Masculinul de la scroafa: SCROF! Ca porc este prea delicat, jignesc sarmanul animal!
Astept provincia...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:37

Altul la rand!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:51

MESAJE IN PARTICULAR, DE LA TINE, MASCULULE CU...MAJUSCULA MARE CARE TI SE FACE ACUSICA MICA:

la: 9am056627 la 23 August 2009, 18:00 Pentru : romanita

Subiect: BUNA

RASPUNDE

la: 9am056627 la 27 August 2009, 14:56 Pentru : romanita

Subiect: BUNA

HEI CE ZICI ? DE PROPUNEREA MEA ? ESTI SINGURA FEMEIE DE PE TOPIC CARE MERITA CITITA.........DACA NU VREI E K ,DAR U PIERZI !!!!!!!!!!!
RASPUNDE

: 9am056627 la 27 August 2009, 10:03 Pentru : romanita

Subiect: Re: Buna, buna...

FORMATA ? IN CE SENS ? FIZIC INFORMATIONAL,INTELECTUAL ?

De la: 9am056627 la 27 August 2009, 14:22 Pentru : romanita

Subiect: Re: Re: Re: Buna, buna...

OOOOOOOOOOO ......... FELICITARI !!!!!!!!!! INTR-UN CUVANT O FEMEIE PERICULOASA ............ VREI SA FIM PRIETENI ????????????
RASPUNDE

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 27 August 2009, ora 18:54

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:01

Amutisi cetatene cu mascula mare? Cu majuscula tare? Nu mi vrei sa iti fiu prietena? Ca in reclama aia..."Esti dragut...Pe mine ma cauti? Ai prietena?...Nu vrei sa fiu eu prietena ta?...Nu vrei sa mergem la un film de dragoste?...Ca abonamentul pe luna la NETMOBIL e cat un bilet la cinema la MALL!..."

Pai nu ziceam eu bine, fetelor, ca astia sunt barbatii? Se dau mari in scula si cand colo...Râmã!
Porcul râmã, dar râma nu porc!
Tramvaiul are odunga rosie, dar o rosie nu are o dunga tramvai, nu-i asa dom profesor 111DINU?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 August 2009, ora 19:07

De la: romanita, la data 2009-08-27 18:37:44Altul la rand!

Tu eºti chiar consumator fruntaº de clãtite umplute cu inculturã. Eºti un aiurit care-ºi uitã buzele pe bucile propriei gãoaze, suferi de daltonism la auz în culori de secerã ºi ciocan, ºi nu în ultimul rând eºti permanent cu noaptea în cap fãrã sã dovedeºti cã te-ai trezit devreme.
Eºti incurabil în dovedirea nivelului tãu intelectual. Ai câteva cuvinte vulgare pe care, cu greu, ce-i drept, le uneºti într-o frazã agramatã ºi defilezi ca la paradã fãrã sã-þi pese de caraghiosa poziþie în care te afli. Cu nasul încurajat de flerul parvenirii tale.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 19:20

De la: romanita, la data 2009-08-27 19:01:26Amutisi cetatene cu mascula mare? Cu majuscula tare? Nu mi vrei sa iti fiu prietena? Ca in reclama aia..."Esti dragut...Pe mine ma cauti? Ai prietena?...Nu vrei sa fiu eu prietena ta?...Nu vrei sa mergem la un film de dragoste?...Ca abonamentul pe luna la NETMOBIL e cat un bilet la cinema la MALL!..."

Pai nu ziceam eu bine, fetelor, ca astia sunt barbatii? Se dau mari in scula si cand colo...Râmã!

Porcul râmã, dar râma nu porc!

Tramvaiul are odunga rosie, dar o rosie nu are o dunga tramvai, nu-i asa dom profesor 111DINU?

AUZI SEX NECUNOSCUT............ DUTE LA ANTIPA ,POATE EI ,ZIC POATE EI ,DAR NU GARANTEZ............. IT-I VOR DESCOPERI SEXUL........ DAR AVERTIZEAZAI SA-SI PUNA MASCA DE GAZE SI DACA REZISTA ATUNCI NU SUNT MASI DE GAZE ROMANESTI ......... DUPA LIMBAJ SIGUR ESTI DIN TABARA ........INCHISA LA CULOARE.........DUPA RASPUNSURI SIGUR ESTI IN SEVRAJ........NU MAI AI BANI DE BILUTE ????? DUPA AFISARI SIGUR ESTI O TAMPITA!!!!!!!!!!!! IA VEZI U NU ESTI CUMVA NEVINOVATA SI AI DUNGA ROSIE PE BULETIN ???????? ORI A BAGAT NET PE BALACEANCA ???????????? VEZI U ROMANITO ............TE DAI COCOS DAT TOT PE VINE TE URINEZI............ NU AI SA POTI NICIODATA SA TE PISI DIN PICIOARE DACAT DACA ESTI HERMAFRODIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LAIESA ? URSANCA? CALDARARITA? ORI DE ASTA DE MODA NOUA MULTILATERALA ADICA DE TOATE !!!!!!!!!!!!!!!! MAHALAGIOACA,PROST CRESCUTA,SI TAMPITA IN ACELAS TIMP ASTA TE CARACTERIZEAZA SI ASTA ESTI !!!!!!!!!!!!!!!! RECUNOSTI ?????? CE MAI CONTEAZA TOT ESTI O TARATURA NOCIVA SI SCARBOASA .......UF PUTI DE .............. HAI SICTIR DOAMNA ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:26

Nu ma laudai tu ca sunt "periculoasa", masculule cu majuscula mareZ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 19:29

De la: romanita, la data 2009-08-27 19:26:32Nu ma laudai tu ca sunt "periculoasa", masculule cu majuscula mareZ?

REPET DOAMNA H A I SI C TI R !!!!!!!!!!!!!! ORTEAPA !!!!!!!!!!!!!!!!!1 IT-I GARANTEZ CA VB. ...........PE TOPIC !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:30

De la: romanita, la data 2009-08-27 19:26:32Nu ma laudai tu ca sunt "periculoasa", masculule cu majuscula mareZ?

Da` ce e bre, te cufurisi petine?
Ti-a murit scularita?
Ti s-a blegit starvul?
Ti-ai innodat trompa... uterina?
Tot tu te superi dupa ce-mi facuysi curte in jurul cortului?
Mai bine vezi de glandul mortului...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:32

Ce VB pe topic, maimutoiule?
Ai cetitate deodata?
Te balbai? Dadusi in balbaiala?
Nu mai deosebesti acufenele de sunetele diafane?
Ti s-a rupt diapazonul...?

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:35

REPET DOAMNA H A I SI C TI R !!!!!!!!!!!!!! ORTEAPA !!!!!!!!!!!!!!!!!1 IT-I GARANTEZ CA VB. ...........PE TOPIC !!!!!!!!!!!!!

Prostu`asta s-a gasit sa ma curteze sa mi-o traga!
Atunci ce sa mamai mir de 111DINU, de 999FLORIN?
Astia au urmatoatele cote in milimetri: 111 si 999...
Dar nea MAJUSCULA cat o avea-o?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 19:36

De la: romanita, la data 2009-08-27 19:30:14

Da` ce e bre, te cufurisi petine?
Ti-a murit scularita?
Ti s-a blegit starvul?
Ti-ai innodat trompa... uterina?
Tot tu te superi dupa ce-mi facuysi curte in jurul cortului?
Mai bine vezi de glandul mortului...

HAI SA VAD CE POIEZII STII SA RECITI .......................
O SA LE COMPUI SINGUTA TI-O GARANTEZ !!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:41

Dupa cat de agramat scrii...Nici cuvantul (diafan) POEZIE nu stii sa il scrii corect!
Hai, fii animal erect!
Nu abject...
Vrei subiect?
Stiu, esti defect!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:44

Am 3 potai in canisa, in adapostul cu maidanezi pana acum:
999FLORIN,
111DINU
si 9AM056627.
Sa-i sterilizam!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:47

111dinu

1 mesaj
Oras: Timisoara
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:07 Citeaza Raspunde

DINULE CRETINULE,
ERA O INVITATIE LA CLATITE: "ALTUL LA RAND"!...

De la: romanita, la data 2009-08-27 18:37:44

Altul la rand!

Tu eºti chiar consumator fruntaº de clãtite umplute cu inculturã. Eºti un aiurit care-ºi uitã buzele pe bucile propriei gãoaze, suferi de daltonism la auz în culori de secerã ºi ciocan, ºi nu în ultimul rând eºti permanent cu noaptea în cap fãrã sã dovedeºti cã te-ai trezit devreme.
Eºti incurabil în dovedirea nivelului tãu intelectual. Ai câteva cuvinte vulgare pe care, cu greu, ce-i drept, le uneºti într-o frazã agramatã ºi defilezi ca la paradã fãrã sã-þi pese de caraghiosa poziþie în care te afli. Cu nasul încurajat de flerul parvenirii tale.

Raporteaza abuz de limbaj

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:48

Vedetio ce las este prietenul vostru FLORIN?
V-a lasat, saracutii. singuri cu o muiere!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 19:49

De la: romanita, la data 2009-08-27 19:48:16Vedetio ce las este prietenul vostru FLORIN?
V-a lasat, saracutii. singuri cu o muiere!
ba pe-a matii,tigan abject

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 19:51

Mai baieti,
japonezii au camere speciale la servici, in care sa se retraga si sa sparga lucruri, sa isi verse energia negativa, nervii, sa refuleze....
Eu va am pe voi, prapaditilor!
Trei doamne si toti trei...pana acum, de George Cosbuc!

Pagini: << 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: