Info
x
Basescu
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 11:41
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 August 2009, ora 11:47
De la: romanita, la data 2009-08-28 11:21:53Un raspuns simplist este acesta: un independent, chiar si de rang...princiar (acest lucru este mai putin important, tine de eticheta si notoriuetate) nu este un politician corupt, un sacaldin aceeasi fauna pradatoare asa cum sunt ceilalti in frunte cu Basescu, sau mai ales in acest caz. Echidistanta, liberul arbitraj, rolul infailibil de mediator, de intelept aflat deasupra oricaror grupari, tabere, clase...sunt atribute esentiale care lipsesc fara exceptie celorlalti candidati de conjunctura politica si financiarda avand in spate sprijinul unor magnati, unor pradatori fara echivoc. De multe ori am luat apãrarea principelui Duda, când jignirile depãºeau limita. De data aceasta sunt mai mult decât ºocat. Laudele aduse principelui, din partea unuia "de teapa ta", îi fac mai mult rãu decât bine. Sunt convins cã eºti pus de cineva anume pentru a-l discredita. Nu poþi trece de la mitocãniile ºi mizeriile pe care le foloseºti pe forum la cuvinte gen : "Echidistanta, liberul arbitraj, rolul infailibil de mediator, de intelept aflat deasupra oricaror grupari, tabere, clase...sunt atribute esentiale care lipsesc fara exceptie celorlalti candidati de conjunctura politica si financiarda avand in spate sprijinul unor magnati, unor pradatori fara echivoc. "
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2009, ora 11:48
De la: romanita, la data 2009-08-28 10:26:14Am un sentiment unic: Indiferent ce postez si debitez pe un topic sau altul, aproape nimeni nu ma (ma)i stanjeneste. nu mai indrazneste sa imi sara la jugulara, sa imi puna botnita, sa ma cenzureze sau sa imi infiereze cuvintele, preferintele, optiunile.... Iar daca o face, muci il fac! Lauda mie! ...cu psihiatrii, cu asistentii de la Balaceanca! |
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 28 August 2009, ora 12:02
De la: 111dinu, la data 2009-08-28 11:47:16De la: romanita, la data 2009-08-28 11:21:53Un raspuns simplist este acesta: un independent, chiar si de rang...princiar (acest lucru este mai putin important, tine de eticheta si notoriuetate) nu este un politician corupt, un sacaldin aceeasi fauna pradatoare asa cum sunt ceilalti in frunte cu Basescu, sau mai ales in acest caz. Echidistanta, liberul arbitraj, rolul infailibil de mediator, de intelept aflat deasupra oricaror grupari, tabere, clase...sunt atribute esentiale care lipsesc fara exceptie celorlalti candidati de conjunctura politica si financiarda avand in spate sprijinul unor magnati, unor pradatori fara echivoc. V-am tot atras atentia asuprta faptului ca cineva pe forum nu se cloneaza doar pe sine, ci si pe altii! Dar aceasta insistenta cu care vreti sa demonstrati ceea ce numai dstra stiti, este dovada fapotului ca sunteti de fapt chiar autorul clonarilor: FLORIN999! Nu mai amintesc de postarea de pe un topic mai nou, cel cu singuratatea pe topic...Va trebuie prea multa intelepciune sa va dati seama ca nimeni nu se autoexpune in asa fel cat sa fie suspectat de :nebunie"? Sa frizeze in psihopat? SAa se sinucida moral? Sa isi compromita total credibilitatea?... Cum spunea si una din clone: Cand 111DINU posteaza, 999FLORIN vegeteaza, dispare...Dar userul FLORIN_BAD... apare on line non stop. Ma rog, nu este treaba mea sa investighez... CXu bine domnule, indiferent cine esti dumneata dincolo de un text sec, fara identitate. Exista persoane mult mai istete intre cei care frecventeaza forumul si care au inteles cateceva din jocul unora si altora... |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 12:27
intr-adevar,este adevarata vorba aceea cu :ai grija cine te lauda si te apara,caci iti poate aduce un deserviciu mai mare decit crezi,dar , asa cred si eu ca, R.Duda ar fi singurul in masura sa asigure echidistanta dintre PRESEDINTIE si PARTIDE si CETATENI .! si @vanea,as mai aduce un argument....nu-mi place,dar il voi aduce : este atit de plina clasa asta politica de Oportunism si Obedienta fata de PUTERE ,incit ptr.ei conteaza,nu zic nu cine-i presedinte,dar daca-i R.Duda,acu' ce sa facem ? il Servim cu adinca plecaciune,ca doar el e PUTEREA !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 28 August 2009, ora 12:37
De la: gabigabi, la data 2009-08-28 12:27:50 @vanea,as mai aduce un argument....nu-mi place,dar il voi aduce : este atit de plina clasa asta politica de Oportunism si Obedienta fata de PUTERE ,incit ptr.ei conteaza,nu zic nu cine-i presedinte,dar daca-i R.Duda,acu' ce sa facem ? il Servim cu adinca plecaciune,ca doar el e PUTEREA ! Gabi,ai avut impresia ca Emil Constantinescu a fost servit cu adanca plecaciune de clasa politica ?Si el a fost presedinte al Romaniei iar teoria ta nu cred ca a fost corecta in cazul lui.Ce treaba aveau cu el decat sa il mai puna din cand in cand,in timpul lui liber, pe Vadim sa il mai injure ?De ce sa nu ne gandim ca poate il vor injura zdravan pe Duda,il vor ataca si vor compromite prin el si Casa Regala?Auzi Gabi,te-ai gandit cum va fi acum la alegeri , interactiunea ,confruntarea intre Vadim,Becalli,Nati Meir si ...Radu Duda ?!
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 12:51
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 August 2009, ora 13:20
Deocamdatã, politica este un cor de trâmbiþe ce anunþã înfruntarea în arenã a mitocanilor. Principele Radu Duda nu are ce cãuta într-o bãtãlie fãrã reguli, unde injurãtura, mojicia, incultura ºmecherilor acapareazã electoratul.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 13:40
ah@vanea,de ce-l aduci in discutie pe E.Constantinescu ? el avea o conventie democratica in spatele lui,nu ca R.Duda,care nu are nimic....poate un mic partid regalist ! am vrut sa spun ca el,dintre toti candidatii ,are cele mai mari sanse sa fie echidistant fata de toti ceilalti si institutiilor statului ! cit despre obedienta fata de PUTERE,oricare ar fi ea,tu zici ca nu exista si nu-i vizibila cu ochiul liber si nu se manifesta la toate nivelurile ? ca va fi un circ execrabil,nu zic nu :asa va fi si mi-e si mie teama de situatia de a fi R.Duda fata-n fata cu cei pomeniti de voi si mizeriile ce-i vor fi servite lui si monarhiei @dinu....dar pe de alta parte ,el este un Guliver in tara piticilor si conduita lui va tine la respect haita de grohaitori ....as vrea sa se sparga o data buboiul asta si trebuie inceput de undeva ; a pune in contrapartida lui Basescu,pe oricine altcineva,nu cred sa aibe sanse ....zic si eu,nu dau cu paru '
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 28 August 2009, ora 16:27
De la: gabigabi, la data 2009-08-28 12:27:50 intr-adevar,este adevarata vorba aceea cu :ai grija cine te lauda si te apara,caci iti poate aduce un deserviciu mai mare decit crezi,dar , asa cred si eu ca, R.Duda ar fi singurul in masura sa asigure echidistanta dintre PRESEDINTIE si PARTIDE si CETATENI .! si @vanea,as mai aduce un argument....nu-mi place,dar il voi aduce : este atit de plina clasa asta politica de Oportunism si Obedienta fata de PUTERE ,incit ptr.ei conteaza,nu zic nu cine-i presedinte,dar daca-i R.Duda,acu' ce sa facem ? il Servim cu adinca plecaciune,ca doar el e PUTEREA !Cu laudatu birfitor ,a luat Basescu PDul de la Roman,tot un laudat de capacitate pentru sabotarea viIitoare a fost aducerea minerilor in Bucuresti de catre Basescu ,sub pretextul credintei si devotamentul membrului FSN lOZINCA"pETRICA ESTI CEL MAI BUN"cu tenta batjocoritoare
|
|
radu_toma_2006 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 August 2009, ora 18:32
cred ca am descoperit un lingau mai mare decat black sau cifra (majuscula) : www.9am.ro/comunitate/P_D_L__La_bine_si_la_greu_ (sau o fii black ???? )
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 18:45
De la: romanita, la data 2009-08-28 10:26:14Am un sentiment unic: Indiferent ce postez si debitez pe un topic sau altul, aproape nimeni nu ma (ma)i stanjeneste. nu mai indrazneste sa imi sara la jugulara, sa imi puna botnita, sa ma cenzureze sau sa imi infiereze cuvintele, preferintele, optiunile.... Iar daca o face, muci il fac! Lauda mie! MUCI .ESTI !!!!!!!!!!!!! LAUDA TIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:01
De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-28 18:32:10cred ca am descoperit un lingau mai mare decat black sau cifra (majuscula) : www.9am.ro/comunitate/P_D_L__La_bine_si_la_greu_ (sau o fii black ???? ) MAI HERMAFRODITULE, AI DESCOPERIT PANA LA URMA IN CE GEN TE INSCRII ? R. TOMA.......... EU STIU ? U ESTI MAI MULT NEUTRU DECAT .......R.TOMA SI ROM-ANITA ,COLEGI DE CLUBURI PRIVATE.........?!!!!!!!!! HOMOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR CINE DINTRE VOI E FEMEIA ??????? ORI STATI PE RAND............ CAPRA !!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:09
mai pupinbaseule puti de la o posta a prost - nici macar nu stii sa scrii corect romaneste. ai mari probleme . dupa postari am impresia ca esti femeia de serviciu de la pdl . uita vreo latura d-aia politica calculatorul deschis si te mai joci si tu in loc sa dai cu mopul ca "d-na udrea". curios mi se pare faptul ca tu si black va completati unul pe altul, va dati dreptate intre voi ... nu cumva sunteti una si aceeasi persoana? mah, nu cumva daca va place linsul in goaza , va lingeti reciproc intre voi? nu vreti sa ne lingeti si pe noi ? uite romanitei i-ar place sa o lingeti la bijboaca !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:27
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:33
1. Sunteti multumiti cu veniturile pe care le obtineti?
sigur da 8% 2 raspunsuri probabil da 16% 4 raspunsuri probabil nu 12% 3 raspunsuri sigur nu 64% 16 raspunsuri 2. Credeti ca Romania merge pe un drum gresit? sigur da 68% 17 raspunsuri probabil da 24% 6 raspunsuri probabil nu 8% 2 raspunsuri sigur nu 0% 0 raspunsuri 3. Credeti ca actualul Presedinte Traian Basescu este si el raspunzator de starea proasta in care se afla Romania? sigur da 56% 14 raspunsuri probabil da 16% 4 raspunsuri probabil nu 16% 4 raspunsuri sigur nu 12% 3 raspunsuri 4. Cum ar trebui sa fie viitorul Presedinte al Romaniei? carismatic 0% 0 raspunsuri competent 40% 10 raspunsuri cunoscator al legilor 8% 2 raspunsuri intelept 24% 6 raspunsuri drept si bun 16% 4 raspunsuri vizionar 8% 2 raspunsuri patriot 4% 1 raspunsuri 5. Pe cine a-ti vota la alegerile prezidentiale ? un politician consacrat 48% 12 raspunsuri un independent cunoscut, dar care a facut parte din PSD;PNL;PD-L;PRM etc 8% 2 raspunsuri un independent necunoscut 8% 2 raspunsuri un independent cunoscut, dar care nu a facut niciodata parte din partidele parlamentare 36% 9 raspunsuri 6. Pe cine a-ti vota dintre, Mircea Geoana-PSD 4% 1 raspunsuri Traian Basescu 24% 6 raspunsuri Crin Antonescu-PNL 16% 4 raspunsuri Vadim Tudor-PRM 12% 3 raspunsuri Dan Voiculescu-PC 0% 0 raspunsuri Maria Milut- PNT-CD 0% 0 raspunsuri Sorin Oprescu-Independent(fost PSD) 0% 0 raspunsuri Cosmin Gusa-independent(fost PSD;PD;s.a. 0% 0 raspunsuri Ion Talpes-independent(fost PSD;PD) 4% 1 raspunsuri Dinu Gheorghe- Independent 12% 3 raspunsuri Mona Musca- Independenta 0% 0 raspunsuri Elena Udrea-PD-L 0% 0 raspunsuri Radu Duda-Independent(casa regala) 28% 7 raspunsuri 7. Care dintre candidatii propusi este cel mai carismatic? Mircea Geoana-PSD 0% 0 raspunsuri Traian Basescu-PDL 32% 8 raspunsuri Crin Antonescu-PNL 12% 3 raspunsuri Vadim Tudor-PRM 16% 4 raspunsuri Sorin Oprescu-Independent 12% 3 raspunsuri Dinu Gheorghe - Independent 12% 3 raspunsuri Ion Talpes-Independent 8% 2 raspunsuri Marian Milut-PNTCD 0% 0 raspunsuri Cosmin Gusa-Independent 0% 0 raspunsuri Dan Voiculescu-PC 4% 1 raspunsuri Mona Musca-Independent 0% 0 raspunsuri Elena Udrea-PDL 4% 1 raspunsuri 8. Ce profesie ar fi de preferat pentru viitorul Presedinte? inginer 20% 5 raspunsuri medic 4% 1 raspunsuri scriitor 4% 1 raspunsuri avocat 20% 5 raspunsuri economist 8% 2 raspunsuri arhitect 0% 0 raspunsuri om de afaceri 20% 5 raspunsuri muncitor 4% 1 raspunsuri ofiter de informatii 4% 1 raspunsuri militar 16% 4 raspunsuri 9. Vei merge la vot? sigur da 72% 18 raspunsuri probabil da 12% 3 raspunsuri probabil nu 8% 2 raspunsuri sigur nu 8% 2 raspunsuri Autor: informatie confidentiala
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:33
De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-28 19:09:27mai pupinbaseule puti de la o posta a prost - nici macar nu stii sa scrii corect romaneste. ai mari probleme . dupa postari am impresia ca esti femeia de serviciu de la pdl . uita vreo latura d-aia politica calculatorul deschis si te mai joci si tu in loc sa dai cu mopul ca "d-na udrea". curios mi se pare faptul ca tu si black va completati unul pe altul, va dati dreptate intre voi ... nu cumva sunteti una si aceeasi persoana? mah, nu cumva daca va place linsul in goaza , va lingeti reciproc intre voi? nu vreti sa ne lingeti si pe noi ? uite romanitei i-ar place sa o lingeti la bijboaca ! DA E CLAR.........IT-I PLACE MIROSUL,GUSTUL,FARMA .......GAOAZEI.....ESTI BATUT DE DUMNEZEU SA FII O FIINTA ,CU APUCATURI DE GAOZAR........DAR SPUNEMI O PRIMESTI ORI O DAI ...........DESI LA VARSTA TA MAI DEGRABA O PRIMESTI........... APUCATURILE ASTEA LE AI DE LA.......FACULTATE ????????? CATI ANI AI FACUT ??????????? PENTRU CE E CLAR........PT GAOAZA NU ????????? ESTI OBSEDAT DE GAOAZA MOSULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE FAPT ESTI UN OBSEDAT IN GENERAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:37
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:41
1. Cu cine votati la alegerile prezidentiale din toamna ?
Traian Basecu 20% 12 raspunsuri Mircea Geoana 5% 3 raspunsuri Crin Antonescu 35% 21 raspunsuri Radu Duda 18.33% 11 raspunsuri Sorin Oprescu 6.67% 4 raspunsuri Vadim Tudor 15% 9 raspunsuri
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 20:57
1. Daca in turul 2 al alegerilor prezidentiale ar accede Traian Basescu si Crin Antonescu cu cine ati vota?
Traian Basescu 31.38% 438 raspunsuri Crin Antonescu 68.62% 958 raspunsuri
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:00
exista pe net circa treizeci si ceva de sondaje,in toate basescu este cotat cu sansa a doua dupa crin antonescu,nu e gluma,se pare ca in sfarsit vom scapa de base,dea dumnezeu sa vina crinisoru' ofilit cu alte conceptii si sa inceapa sa se miste lucrurile in tara,la ora asta base face pe el cand i-or citi consilierii toate sondajele de pe net
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:06
De la: 9am056627, la data 2009-08-28 19:33:53De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-28 19:09:27mai pupinbaseule puti de la o posta a prost - nici macar nu stii sa scrii corect romaneste. ai mari probleme . dupa postari am impresia ca esti femeia de serviciu de la pdl . uita vreo latura d-aia politica calculatorul deschis si te mai joci si tu in loc sa dai cu mopul ca "d-na udrea". curios mi se pare faptul ca tu si black va completati unul pe altul, va dati dreptate intre voi ... nu cumva sunteti una si aceeasi persoana? mah, nu cumva daca va place linsul in goaza , va lingeti reciproc intre voi? nu vreti sa ne lingeti si pe noi ? uite romanitei i-ar place sa o lingeti la bijboaca ! mai analfabetule invata sa scrii corect ! prostu' satului ! |
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:30
Ma asociez...
De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-28 21:06:20De la: 9am056627, la data 2009-08-28 19:33:53De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-28 19:09:27mai pupinbaseule puti de la o posta a prost - nici macar nu stii sa scrii corect romaneste. ai mari probleme . dupa postari am impresia ca esti femeia de serviciu de la pdl . uita vreo latura d-aia politica calculatorul deschis si te mai joci si tu in loc sa dai cu mopul ca "d-na udrea". curios mi se pare faptul ca tu si black va completati unul pe altul, va dati dreptate intre voi ... nu cumva sunteti una si aceeasi persoana? mah, nu cumva daca va place linsul in goaza , va lingeti reciproc intre voi? nu vreti sa ne lingeti si pe noi ? uite romanitei i-ar place sa o lingeti la bijboaca ! |
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:31
Cu RADU_TIOMA_2006, desigur!
|
|
eugen_nic67 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:31
Ce a facut bun Basescu ptr. Romania si ptr. romani? In afara de gargara si matrata
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:36
De la: 999florin, la data 2009-08-28 19:37:20www.petitieonline.ro/sondaj-s19030043.html[/quote] |
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:37
De la: eugen_nic67, la data 2009-08-28 21:31:52Ce a facut bun Basescu ptr. Romania si ptr. romani? In afara de gargara si matrata Ce e aia "matrata"? In ce limba...? |
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:42
"mai analfabetule invata sa scrii corect ! prostu' satului !"
Gunoiul asta, gaura asta de covrig,masculul asta majusculos(!) abioa daca stie sa scrie! |
|
eugen_nic67 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:42
A fost o singura obiectie ( o greseala de tipar) am vrut sa scriu " matreata". Din context nu-ti dai seama deoarece, probabil, ai un vocabular cam redus, oricum intrebarea ramane valabila...cu "matrata" sau "matreata", asta e mai putin important.
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 21:44
De la: romanita, la data 2009-08-28 21:42:13"mai analfabetule invata sa scrii corect ! prostu' satului !" Despre tine este vorba, ineptule: 9am056627 |
|
|
|

cat de curand..