back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:11

De la: 9am056627, la data 2009-09-03 17:23:23

Salut Cifra! Ce mai faci ?Iti traduc cu placere ...

Black a spus ca toti sustinatorii lui Antonescu au un coeficient de inteligenta extrem de redus.

Nu stiu daca are sau nu dreptate dar precis ca tu ii vei da dreptate in viitoarea ta postare.Pariu ?

VANIA DACA TOT ESTI U. ASA DESTEPT ,DE CE NU RASPUNZI tu la aceasta intrebare ?????????

VANIA .........DESTEPTULE.......RASPUNZI ORI NU STII ??????????

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:14

De la: 9am056627, la data 2009-09-03 19:07:56
De la: black10131307, la data 2009-09-03 19:01:17
De la: radu_toma_2006, la data 2009-09-03 18:41:43mai lingailor nu va e rusine . cum puteti sa-l pupati atata in fund pe base cand toata lumea stie ce stie despre el? voi ati vinde-o si pe mata cand moare la sapun , trepadusi dracu! scarba mi-a fost in viata de latrai si lingai ca voi. uaaaaaa rahatilor fara personalitate !!

Mars bai homosexual bosorog! A dracu matracuca batrina ce esti! Mai zi ceva si ii trimit pe cei de la Moravuri sa te salte!
Du-te si prostitueaza-te in alta parte zdreanto!

LASAL BLACK......E NEFERICIT IN DRAGOSTE,CREDEL!!!!!!!!!! PENSIA O TERMINA IN 2 ZILE PE VOTCA.....SI MAI SE OFTICA SI EL PE NET..........ASTA NU AJUNGE SA MEARGA LA VOT,SI CHIAR DACA MERGE NU VOTEAZA CA NU STIE SA CITEASCA.......... EL MAI CU FUNDUL,MAI CU GURA,.......FACE SI EL CE POATE !!!!!!!!!!!!

O fi Paul Pacuraru?
Astia's liberalii lui Vanea! Nu sunt crema cremelor, sunt crema cramelor! Consumatori de vodca "Adio mama!" si pidosnici!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:21

De la: black10131307, la data 2009-09-03 19:14:59
De la: 9am056627, la data 2009-09-03 19:07:56
De la: black10131307, la data 2009-09-03 19:01:17
De la: radu_toma_2006, la data 2009-09-03 18:41:43mai lingailor nu va e rusine . cum puteti sa-l pupati atata in fund pe base cand toata lumea stie ce stie despre el? voi ati vinde-o si pe mata cand moare la sapun , trepadusi dracu! scarba mi-a fost in viata de latrai si lingai ca voi. uaaaaaa rahatilor fara personalitate !!

Mars bai homosexual bosorog! A dracu matracuca batrina ce esti! Mai zi ceva si ii trimit pe cei de la Moravuri sa te salte!
Du-te si prostitueaza-te in alta parte zdreanto!

LASAL BLACK......E NEFERICIT IN DRAGOSTE,CREDEL!!!!!!!!!! PENSIA O TERMINA IN 2 ZILE PE VOTCA.....SI MAI SE OFTICA SI EL PE NET..........ASTA NU AJUNGE SA MEARGA LA VOT,SI CHIAR DACA MERGE NU VOTEAZA CA NU STIE SA CITEASCA.......... EL MAI CU FUNDUL,MAI CU GURA,.......FACE SI EL CE POATE !!!!!!!!!!!!

O fi Paul Pacuraru?
Astia's liberalii lui Vanea! Nu sunt crema cremelor, sunt crema cramelor! Consumatori de vodca "Adio mama!" si pidosnici!

SUNT CONDUCEREA PNL,LA UN LOC........FIECARE ARE CATE O PROBLEMA............UNUL CU CALTABORSUL,UNUL CU VOTCA,UNUL CU PAMANTUL,SI ASA .........SUNT NISTE JAVRE CU TOTII !!!!!!!!!!!
IN FRUNTE CU VOPSITURA AIA DE ANTONESCU SI ONANISTUL DE ORBAN !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:51

Nu vreau sa va deranjez,puteti continua!Imi plac dialogurile voastre PDListe,inteligenta ,cultura si argumentele voastre.Este limpede ca imbogatiti spiritual si cultural acest forum. .Ati putea chiar sa faceti o emisiune TV cu analizele profunde si cu dialogurile inteligente dintre voi daca mai iese Basescu .

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:58

De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 19:51:02Nu vreau sa va deranjez,puteti continua!Imi plac dialogurile voastre PDListe,inteligenta ,cultura si argumentele voastre.Este limpede ca imbogatiti spiritual si cultural acest forum. .Ati putea chiar sa faceti o emisiune TV cu analizele profunde si cu dialogurile inteligente dintre voi daca mai iese Basescu .

Ha, Ha, Ha!
Asta e Vanea! Cu hiane si sacali ca voi, trebuie sa ne integram in peisaj! Altfel o sa credeti ca facem ura de rasa!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:01

Acesta este... agora!
Acesta areopagul!
Un apex al elitei si culturii!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:04

Ce exprimare docta:
"a face URA de rasa"!

Mai degraba voi va faceti rasa de...ura!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:45

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:00

Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la preºedinþia României, scriu jurnaliºtii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Primarul Sorin Oprescuîºi va anunþa candidatura pentru Cotroceni. Potrivit catavencu.ro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fãcut joi o vizitã la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena. Aceeaºi sursã scrie cã suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de omul de afaceri Dinu Patriciu.

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:26

Unu din cei mai tari REPREZENTATIVI ai NATIUNII - PATRICIU !!!
Ar fi cazu sa-si dea lumea seama ca asta a facut rau Romaniei - care evolueaza exact la fel si mai departe.
Alianta OPRESCU - PATRICIU - ceva mai extraordinar nici nu mai era posibil.
Ar trebui intrebat OPRESCU pana la urma care este meseria lui de fapt ? Ca n-are nici una si le da peste cap pe toate , in orice tpi de asociatii...etc

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:34

De la: romanita, la data 2009-09-04 13:00:52Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la preºedinþia României, scriu jurnaliºtii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Primarul Sorin Oprescuîºi va anunþa candidatura pentru Cotroceni. Potrivit catavencu.ro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fãcut joi o vizitã la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena. Aceeaºi sursã scrie cã suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de omul de afaceri Dinu Patriciu.

Nu ma mai mira nimic! Patriciu este personajul cheie! Ii invarte pe toti ca pe paiate...mai putin pe Base!

Crinuta Antoneasca a fost salariata lui Patriciu, nu-i asa Vanea?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:36

De la: black10131307, la data 2009-09-04 14:34:20
De la: romanita, la data 2009-09-04 13:00:52Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la preºedinþia României, scriu jurnaliºtii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol

Nu ma mai mira nimic! Patriciu este personajul cheie! Ii invarte pe toti ca pe paiate...mai putin pe Base!

Crinuta Antoneasca a fost salariata lui Patriciu, nu-i asa Vanea?

Si Base al securitatii,n-asa Black ?

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:10

Exista in ROMANIA multi NEA MARINI care vor un OSPATAR la conducerea natiunii ,care sa se chinuie sa lege cuvintele ca ei si ca la BODEGA pentru ca asa se simt romanii bine. Ei sunt formati la carciuma.
Domnu ANTONESCU se chnuie sa lege cuvintele intre ele desi a terminat Facultatea de istorie si de la VLAD TEPES in nici un caz n-a invatat nimic.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:15

De la: adela1zone5, la data 2009-09-04 15:10:55Exista in ROMANIA multi NEA MARINI care vor un OSPATAR la conducerea natiunii ,care sa se chinuie sa lege cuvintele ca ei si ca la BODEGA pentru ca asa se simt romanii bine. Ei sunt formati la carciuma.
Domnu ANTONESCU se chnuie sa lege cuvintele intre ele desi a terminat Facultatea de istorie si de la VLAD TEPES in nici un caz n-a invatat nimic.

Propun sa-i injuram chiar daca nu ii cunoastem de fapt, ca sa castige Base !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:57

rintre beneficiarii „manipularii bursei” imputate presedintelui Rompetrol se numara Camelia Voiculescu si Rosca Stanescu

Numele premierului Calin Popescu-Tariceanu, cel al directorului ziarului „Ziua”, Sorin Rosca Stanescu, al senatorului UDMR, Verestoy Attila, si al fiicei liderului PUR, Camelia Voiculescu, apar in documentele din dosarul penal in care omul de afaceri Dinu Patriciu este acuzat de manipularea pietei bursiere. Cei patru ar fi avut de castigat sume importante in urma operatiunilor de vanzare-cumparare a actiunilor Rompetrol, desfasurate in primele zile de la inceperea tranzactionarii pe bursa. Cititi si...
AVAS tine cu Patriciu
Opinii diferite în dosarul „Patriciu“
Patriciu vrea toti oamenii de la EVZ
Mai mult, Rosca Stanescu si Verestoy Attila sunt mentionati ca beneficiari ai acestor tranzactii chiar in procesul-verbal prin care procurorii Parchetului General au dispus extinderea cercetarilor impotriva lui Patriciu. Audierile in acest caz au continuat si ieri, cand vicepresedintele Rompetrol, Phil Stephenson, a raspuns intrebarilor anchetatorilor. In acelasi timp, alte doua persoane, Florin Aldea, broker la Alfa Finance, si Colint Hart, au fost puse sub acuzare.

Miliarde, in cateva minute

In mod concret, anchetatorii sustin ca presedintele Rompetrol ar fi decis sa inceapa listarea la bursa a companiei la un pret mult mai mic decat cel normal. Decizia ar fi fost luata pentru ca cei „avizatii” sa poata cumpara pachete importante de actiuni pe care sa le vanda ulterior, cand pretul crestea semnificativ. Astfel, in ziua lansarii la bursa, pe 7 aprilie 2004, pretul unei actiuni Rompetrol a fost de doar 116 lei.

In primele trei minute de la inceperea tranzactionarii au fost inregistrate importante operatiuni de cumparare-vanzare. Printre cei mai mari investitori s-a numarat un off-shore din Cipru care a achizitionat actiunile la pretul de lansare. La doar cateva minute, societatea cipriota a vandut actiunile la un pret aproape dublu. O parte din pachetele de actiuni vandute au fost cumparate de Camelia Voiculescu (peste 450 de milioane de titluri), senatorul Verestoy Attila (peste 70 de milioane de actiuni) si Sorin Rosca Stanescu (peste 10 milioane de titluri). Doua zile mai tarziu, Tariceanu achizitioneaza si el zece milioane de actiuni Rompetrol, cu 500 de lei/actiune. Pe 12 aprilie, la cinci zile de la cotarea pe bursa a Rompetrol, Camelia Voiculescu, Verestoy si Rosca Stanescu au vandut o mare parte a actiunilor la un pret de aproape sase ori mai mare decat cel initial.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 16:13

De la: black10131307, la data 2009-09-04 15:57:41rintre beneficiarii „manipularii bursei” imputate presedintelui Rompetrol se numara Camelia Voiculescu si Rosca Stanescu

Numele premierului Calin Popescu-Tariceanu, cel al directorului ziarului „Ziua”, Sorin Rosca Stanescu, al senatorului UDMR, Verestoy Attila, si al fiicei liderului PUR, Camelia Voiculescu, apar in documentele din dosarul penal in care omul de afaceri Dinu Patriciu este acuzat de manipularea pietei bursiere. Cei patru ar fi avut de castigat sume importante in urma operatiunilor de vanzare-cumparare a actiunilor Rompetrol, desfasurate in primele zile de la inceperea tranzactionarii pe bursa. Cititi si...
AVAS tine cu Patriciu
Mai mult, Rosca Stanescu si Verestoy Attila sunt mentionati ca beneficiari ai acestor tranzactii chiar in procesul-verbal prin care procurorii Parchetului General au dispus extinderea cercetarilor impotriva lui Patriciu. Audierile in acest caz au continuat si ieri, cand vicepresedintele Rompetrol, Phil Stephenson, a raspuns intrebarilor anchetatorilor. In acelasi timp, alte doua persoane, Florin Aldea, broker la Alfa Finance, si Colint Hart, au fost puse sub acuzare.

In mod concret, anchetatorii sustin ca presedintele Rompetrol ar fi decis sa inceapa listarea la bursa a companiei la un pret mult mai mic decat cel normal. Decizia ar fi fost luata pentru ca cei „avizatii” sa poata cumpara pachete importante de actiuni pe care sa le vanda ulterior, cand pretul crestea semnificativ. Astfel, in ziua lansarii la bursa, pe 7 aprilie 2004, pretul unei actiuni Rompetrol a fost de doar 116 lei.

In primele trei minute de la inceperea tranzactionarii au fost inregistrate importante operatiuni de cumparare-vanzare. Printre cei mai mari investitori s-a numarat un off-shore din Cipru care a achizitionat actiunile la pretul de lansare. La doar cateva minute, societatea cipriota a vandut actiunile la un pret aproape dublu. O parte din pachetele de actiuni vandute au fost cumparate de Camelia Voiculescu (peste 450 de milioane de titluri), senatorul Verestoy Attila (peste 70 de milioane de actiuni) si Sorin Rosca Stanescu (peste 10 milioane de titluri). Doua zile mai tarziu, Tariceanu achizitioneaza si el zece milioane de actiuni Rompetrol, cu 500 de lei/actiune. Pe 12 aprilie, la cinci zile de la cotarea pe bursa a Rompetrol, Camelia Voiculescu, Verestoy si Rosca Stanescu au vandut o mare parte a actiunilor la un pret de aproape sase ori mai mare decat cel initial.

Ai uitat sa pui data articolului din Ev Zilei (Joi, 08 Septembrie 2005) precum si concluzia articolului.Hai ca voi completa eu

":Procurorii cauta nod in papura.

Rompetrol considera ca noile acuzatii aduse conducerii companiei
sunt dovada faptului ca procurorii cauta nod in papura, intrucat aceleasi infractiuni au fost cercetate, in vara anului trecut, de CNVM si nu s-au gasit nereguli. Rompetrol opineaza ca aceste noi acuzatii sunt o extensie a unei investigatii motivate politic, se arata intr-un comunicat al companiei. "

www.evz.ro/articole/detalii-articol/692080/Lista-lui-Patriciu/

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 17:41

De la: adela1zone5, la data 2009-09-04 15:10:55Exista in ROMANIA multi NEA MARINI care vor un OSPATAR la conducerea natiunii ,care sa se chinuie sa lege cuvintele ca ei si ca la BODEGA pentru ca asa se simt romanii bine. Ei sunt formati la carciuma.

deci : Basescu nu,ca-i legat de bodegi si ospatari
Antonescu nu,ca se chinuie sa va faca sa-ntelegeti si nu puteti
Iliescu ? sau te pomenesti ca-l vreti pe educatul domn VAdim ? ca de ei n-ati zis nimic ....va ascultam cu interes !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 17:51

mie mi se pare chiar necesara aceasta dezgropare de dosare vechi si incheiate ....calomniaza,calomniaza,ca tot ramine ceva ! cum altfel sa-l bagi in r...t pe Sorin Rosca stanescu, devenit inamicul public nr.1 al baseselului ,prin dezvaluirea mafiei prezidentiale !?

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:01

Eu am facut o prezentare a lui CRIN ANTONESCU - scurt si clar! Da' pricepe cine: - CE POATE!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:05

Dintre toþi candidaþii, Crin Antonescu vorbeºte cursiv, corect, la obiect, este spontan fiindcã nu recitã "poeziile" scrise de alþii.
Mulþi spun cã doresc un preºedinte neimplicat în matrapazlâcuri, aºa cum sunt implicaþi Bãsescu, Geoanã ºi, spre surprindere, Oprescu, însã este fals. Cei care spun sunt cameleoni. Vorbesc pentru a arãta, chipurile, cã sunt integrii, când de fapt le convine administraþia Bãsescu, sau a lui Geoanã, sau a lui Oprescu.
Timp de 20 de ani, Crin Antonescu nu s-a mânjit în nici un fel. Pe când ceilalþi...

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
PETROM

1 mesaj
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:38

Deocamdata nu avem ;Constitutie,guvern,politicieni,presedinte,ministri si daca stai sa te gindesti nu stiu tara daca mai este?Basexu fase bai de multimi nerealizind ca nu mai este pe vapor.Constitutia este doar forma amorfa de taifasuri in betiventul romaniei ,Politicienii nostri au diplome de alienati mintali sunt amnezici dupa votare.Ministri fac promisiuni si trateaza cu asazise sindicate care sunt doar traficanti de romini.Rominia este tara tuturor dar nu a rominilor !Besescu a facut ca si cu flota ,a vindut cea ramas si sa intrebat ca nu a dat degeaba

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:42

De la: PETROM, la data 2009-09-04 18:38:18Deocamdata nu avem ;Constitutie,guvern,politicieni,presedinte,ministri si daca stai sa te gindesti nu stiu tara daca mai este?Basexu fase bai de multimi nerealizind ca nu mai este pe vapor.Constitutia este doar forma amorfa de taifasuri in betiventul romaniei ,Politicienii nostri au diplome de alienati mintali sunt amnezici dupa votare.Ministri fac promisiuni si trateaza cu asazise sindicate care sunt doar traficanti de romini.Rominia este tara tuturor dar nu a rominilor !Besescu a facut ca si cu flota ,a vindut cea ramas si sa intrebat ca nu a dat degeaba

Nea PETROIAME ai cumva dreptate din cate se poate intelege din ceea ce scrii. Si trebuie sa recunosc, scii mai bine, mai corect si mai coerent decat 111DINU-FLORIN999! Si esti sincer, nu postac raspandac.

tomino75

4 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:49

De la: black10131307, la data 2009-09-04 15:57:41rintre beneficiarii „manipularii bursei” imputate presedintelui Rompetrol se numara Camelia Voiculescu si Rosca Stanescu

AVAS tine cu Patriciu

Tatelu' ...bursa e locul unde se tranzactioneaza actiunile si unde are loc oricine doreste sa se joace. Puteai sa cumperi si tu, de ce n-ai luat? In plus, celor care au cumparat actiuni mai scumpe nu le-a bagat nimeni mana in buzunar, ei au vrut sa le cumpere. Ai auzit cumva ca s-au cheltuit banii statului pe actiuni Rompetrol? In schimb banii satului se cheltuie la Ministerul Turismului, pe ulitele asfaltate de prietenii lu' Baselu, pe contractele cu armament intermediate de cine stim noi si probsbil pe vreo afacere ce o gestionezi si tu, ca altfel n-am decat vechea explicatie: ai doi neuroni, unul de ras si unu de mers.
Hai pa pa!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:51

De la: 111dinu, la data 2009-09-04 18:05:41

Dintre toþi candidaþii, Crin Antonescu vorbeºte cursiv, corect, la obiect, este spontan fiindcã nu recitã "poeziile" scrise de alþii.
Mulþi spun cã doresc un preºedinte neimplicat în matrapazlâcuri, aºa cum sunt implicaþi Bãsescu, Geoanã ºi, spre surprindere, Oprescu, însã este fals. Cei care spun sunt cameleoni. Vorbesc pentru a arãta, chipurile, cã sunt integrii, când de fapt le convine administraþia Bãsescu, sau a lui Geoanã, sau a lui Oprescu.
Timp de 20 de ani, Crin Antonescu nu s-a mânjit în nici un fel. Pe când ceilalþi...

Ca agent electoral si postac angajat al Antonescului, mascariciule nu prea iti meriti retributia, mai securici DINU-FLORIN! Daca vei face la fel si in televiziunea lui Patriciu...Faci un mare deserviciu echipei. Faptul ca nu reusesti sa convingi pe nimeni sa iti imbratiseze ineptiile e una, dar ca si pe cei cativa indecisi cu usoare simpatii pentru castratul de Crin reusesti sa ii scarbesti, este o performanta din lunga ta lista de succesuri(!). Motiv pentru care te felicisictir!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:12

Deci,
cand e vorba despre Basescu cu flota cu Mihaileanu, PNL-istii n-au nici un dubiu ca toate astea s-au si intamplat, nu tin cont de ce a zis justitia, procuratura, .... nimic. E SIGUR !
cand e vorba despre patriciu, Tariceanu, Rosca Stanescu ... .... nu mai e ... atunci conteaza ce a zis curtea de conturi, procurorul nu stiu care ...

Cand e vorba ca Base ar fi fost securist pe la Amsterdam sau pe cine stie unde, ASA E NENE ! zic PNL-istii, dar cand e vorba de colaborarea lui Sorin Rosca Stanescu cu securitatea ... in chip de turnator recunoscut de el insusi, .... atunci .... mucles, batista pe tambal.

Cand e vorba ca Base a tacut, sau n-a tacut, ....e clar, nu trebuia sa taca dar nici sa spuna aia, dar cand ne spune Patriciu ca leul ar fi trebuit sa fie 5-7 lei acum si nu e, mucles....

E belea mare cu berbecii.

O gramada de cretini, unii de la care nu m-as fi asteptat, sustin ca Base e creator de scandal, de "atmosfera incordata", ca noua " ne trebuie liniste", "sa se inteleaga ei acolo, in spatele usilor si sa nu ne mai agite pe noi, oamenii simpli ..."
Am avut "liniste" cu Iliescu si Constantinescu. Si ?

Vreti liniste ?
Mergeti, va rog la cimitir !

Am constatat ca majoritatea PNL-istilor sunt dupa chipul si asemanarea lui Vanea. De-o impertinenta de neinchipuit. Mincinosi ceva de groaza ....
Toti politicenii mint !
Dar astia de la PDL mint cel mai convingator.
Si Basescu la fel.

In fine, maine plec la clinica din budapesta si-mi vad de ale mele cu beleaua mea.
Sa fiti sanatosi sa puteti sa va sfaditi in continuare, cu spor si fara nici un rezultat !
Si sa nu treceti niciodata prin probleme de natura celor pe care trebuie sa le rezolv eu !
Nici unii.
Nici Vanea, nici Romanita, nici un anti-Base !
Va doresc numai bine, tuturor !
Doamne' ajuta !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:15

MESAJE IN PARTICULAR DE LA 111DINU CATRE ROMANITA:

De la: 111dinu la 28 August 2009, 12:17 Pentru : romanita

Subiect: [fara subiect]

Nu am nici o treabã cu 999florin sau cu clonele lui. La început am crezut cã este Pavel Coruþ fiindcã posta citate din cãrþile acestuia. Deºi eu i-am spus numele meu real ºi i-am timis o carte al cãrei autor sunt, el nu mi-a dezvãluit identitatea realã.
De la: 111dinu la 29 August 2009, 09:09 Pentru : romanita

Subiect: Re: Sã te cred...

Atâta timp cât nu-i cunosc adevãrata identitate mã feresc sã îi atribui calitatea de securist. În decembrie 1989 eu am fost arestat. Timp de 20 de ani am luat atitudine împotriva celor care au schingiuit, rãnit ºi omorât oameni. Am publicat foarte multe articole, am scris o carte ºi am dat numeroase interviuri despre evenimentele petrecute în decembrie 1989.
Din postãrile pe forum nu am dedus cã userul florin ar putea fii unul dintre torþionari.
Contrãrile nu trebuie sã ne distribuie într-o tabãrã sau alta, mai ales cã acuzaþii de genul "va fi demascat ºi arestat" sunt foarte grave.
Prietenul meu, regretatul regizor, scriitor ºi ziarist Iosif Costinaº a fost, dupã pãrerea mea, ucis tocmai pentru dezvãluirile pe care le fãcea în presã. Aºa cã demascarea unui fost torþionar ar fi un omagiu adus lui Bebe, numele sub care era cunoscut prietenilor.
Pânã nu existã dovezi, eu nu mã pot pronunþa vizavi de useul florin.

tonsberg

24 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:17

zici de basescu ca ea asa si pe dincolo ,asta inseamna ca esti multumit ce au facut din romania (patriciu, vintu,nastase,tariceanu cu gasca lui de liberali,voiculescu,si multi altii pe care ii stie toata lumea)ati uitat de circul care l-au facut cu demiterea presdintelui (sus numitii)ce sa faca presedintele cind avem republica parlamentara si conduc ei dupa cum le este lor mai bine,o tara a ,daca vrei ca presedintele sa aiba putere de conducere atunci cereti REPUBLICA PREZIDENTIALA atunci da poti da vina pe presedinte ca nu a facut n n n,(sua,franta,rusia etc)nu ca acuma acei nenorociti care au jefuit tara fac circul care este in romania ca sa-si ascunda genocidul pe care l-au facut, dar de romane de vine micu si sarmaua in campanie si pui stampila ,ei bine mersi tu ramii cu gustul micului pe care tot tu lai platit

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:50

De la: romanita, la data 2009-09-04 19:15:40
MESAJE IN PARTICULAR DE LA 111DINU CATRE ROMANITA:

De la: 111dinu la 28 August 2009, 12:17 Pentru : romanita

Subiect: [fara subiect]

Nu am nici o treabã cu 999florin sau cu clonele lui. La început am crezut cã este Pavel Coruþ fiindcã posta citate din cãrþile acestuia. Deºi eu i-am spus numele meu real ºi i-am timis o carte al cãrei autor sunt, el nu mi-a dezvãluit identitatea realã.
De la: 111dinu la 29 August 2009, 09:09 Pentru : romanita

Subiect: Re: Sã te cred...

Atâta timp cât nu-i cunosc adevãrata identitate mã feresc sã îi atribui calitatea de securist. În decembrie 1989 eu am fost arestat. Timp de 20 de ani am luat atitudine împotriva celor care au schingiuit, rãnit ºi omorât oameni. Am publicat foarte multe articole, am scris o carte ºi am dat numeroase interviuri despre evenimentele petrecute în decembrie 1989.
Din postãrile pe forum nu am dedus cã userul florin ar putea fii unul dintre torþionari.
Contrãrile nu trebuie sã ne distribuie într-o tabãrã sau alta, mai ales cã acuzaþii de genul "va fi demascat ºi arestat" sunt foarte grave.
Prietenul meu, regretatul regizor, scriitor ºi ziarist Iosif Costinaº a fost, dupã pãrerea mea, ucis tocmai pentru dezvãluirile pe care le fãcea în presã. Aºa cã demascarea unui fost torþionar ar fi un omagiu adus lui Bebe, numele sub care era cunoscut prietenilor.
Pânã nu existã dovezi, eu nu mã pot pronunþa vizavi de useul florin.

ROOM-ANITOOOOOOOOOOOOO,BAFTALE !!!!!!!!!!!! INTR-E DOUA SUGARELI MAI VII SI U. CU ...........ADEVARUL !!!!!!!!!!!!!!! SE VEDE DE LA O POSTA CA TE PRICEPI.............. BRAVOOOOOOOOOOOO !!!!!!!! DECI BAHTALE ROOM-ANITOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:52

999florin

3355 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:36 Citeaza Raspunde

priviti mai sus,a aparut un caz tipic de bolnav psihic,aici e mult mai grav decat isi poate inchipui orice psihiatru sau psiholog, brrrrr

Raporteaza abuz de limbaj

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii...

romanita

1 mesaj
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:40 Modifica Citeaza Raspunde

Agramatule, corect gramatical se spune "oricare", "oricine"...pentru persoane ;i "orice" pentru lucruri neinsufletite.
Nu prea v-au predat Limba Romana la scoala de subofiteri de securitate...

romanita

1 mesaj
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:49 Modifica Citeaza Raspunde

De la: romanita, la data 2009-09-04 19:40:24

Agramatule, corect gramatical se spune "oricare", "oricine"...pentru persoane ;i "orice" pentru lucruri neinsufletite.

ERATA (de tastare): "si orice..."

Desigur, pentru tine este valabil adverbul "orice", intrucat esti un obiect, un lucru neinsufletit, o masinarie de raspandire a zvonurilor, de inoculare, de intoxicare, de manipulare si sugestie in mase prin multiplicare aparenta,iunductie colectiva si instigare dinspre o pseudomasa de formatori de opinie inspre o masa amorfa de indivizi fragili, labili si indecisi, de presupuse tinte vulnerabile...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:22

De la: romanita, la data 2009-09-04 19:52:32999florin

3355 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:36 Citeaza Raspunde

priviti mai sus,a aparut un caz tipic de bolnav psihic,aici e mult mai grav decat isi poate inchipui orice psihiatru sau psiholog, brrrrr

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii...

romanita

1 mesaj
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:40 Modifica Citeaza Raspunde

romanita

1 mesaj
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:49 Modifica Citeaza Raspunde

De la: romanita, la data 2009-09-04 19:40:24

ERATA (de tastare): "si orice..."

Desigur, pentru tine este valabil adverbul "orice", intrucat esti un obiect, un lucru neinsufletit, o masinarie de raspandire a zvonurilor, de inoculare, de intoxicare, de manipulare si sugestie in mase prin multiplicare aparenta,iunductie colectiva si instigare dinspre o pseudomasa de formatori de opinie inspre o masa amorfa de indivizi fragili, labili si indecisi, de presupuse tinte vulnerabile...

BAHTALO FRUMOASO CHIPAROASO, PADUCHIOASO,ROOM-ANEASO CA BINE LE ZICI MATALE TANTI, PACAT CA LIMBA E IN ROMANES SI NU INTELEG SI EU SCRIE TE ROG IN RO. VIERMANOASO !!!!!!!!!!!!!

Pagini: << 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: