back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:22

De la: tonsberg, la data 2009-09-04 19:17:49zici de basescu ca ea asa si pe dincolo ,asta inseamna ca esti multumit ce au facut din romania (patriciu, vintu,nastase,tariceanu cu gasca lui de liberali,voiculescu,si multi altii pe care ii stie toata lumea)ati uitat de circul care l-au facut cu demiterea presdintelui (sus numitii)ce sa faca presedintele cind avem republica parlamentara si conduc ei dupa cum le este lor mai bine,o tara a ,daca vrei ca presedintele sa aiba putere de conducere atunci cereti REPUBLICA PREZIDENTIALA atunci da poti da vina pe presedinte ca nu a facut n n n,(sua,franta,rusia etc)nu ca acuma acei nenorociti care au jefuit tara fac circul care este in romania ca sa-si ascunda genocidul pe care l-au facut, dar de romane de vine micu si sarmaua in campanie si pui stampila ,ei bine mersi tu ramii cu gustul micului pe care tot tu lai platit
Lasa ca iau eu PDLul,dau afara PSD ul si trai nineaca

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:31

SALUT BEACK !!!!!!!!!! CE MAI FACI ???? TOT CU CRETINII TE LUPTI, PAI CU CINE ALTCINEVA.............VANIA ROOM=ANITA,DINU SI VAD CA A APARUT SI LASCIVA !!!!!!!!!!!!!! OARE E ASA DE LASCIVA LA MINE PRECUM SE LAUDA ????????
TE SALUT .......O SEARA PLACUTA !!!!!!!!!!!!!!1

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:50

MESAGE IN PARTICULAR PENTRU RAMONA NITA:
la: ..................la 3 Septembrie 2009, 19:25 Pentru : romanita

Subiect: Re: Re: Re: Ma bucur, "scumpule" ca ai primit oarece satisfactii

scumpo iar i-am intaratat pe cei 2 lingai. eu despre oamenii politici am cam aceeasi parere. nu tin cu niciunul. niste laturi toti. eh , dar lingaii imi provoaca voma !
RASPUNDE
De la .......................la 4 Septembrie 2009, 19:41 Pentru : romanita

Subiect: Re: Re: Re: Re: Re: Ma bucur, "scumpule" ca ai primit oarece satisfactii

"scumpa" mea nu te-ai prins ca black si majuscula ala sunt lingaii aia 2 !!! i-am facut de kko !
RASPUNDE

9am060838

11 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:19

De la: goaaddict2003, la data 2008-10-06 01:07:44Dracusor, se scrie "as zice", nu "a-si zice", cum scrii tu. Singura persoana manipulata, indoctrinata si cu un creier mic spalat esti tu, care-l vezi numai pe idolul tau, caruia imi e si scarba sa-i scriu numele. Basescu e un grav accident istoric, e o rusine pentru tara asta, e un hot ca toti hotii, care striga "hotii" si care are de partea sa o serie de procurori portocalii si o serie de persoane dubioase precum Cocos, Bucsaru, Costanda ori Casuneanu. Iar PDL-ul sau este un partid de caraghiosi, de la blonde care cred ca Norvegia e in UE si vor sa fie ministri pe probleme de integrare europeana, la altii cazuti in cap si figurat si la propriu, gen Emil Boc - a se vedea emisiunea lui Andrei Gheorghe. Sa mai zic de hotul de Berceanu, de Stolojan, care e un veritabil traseist politic.

9am060838

11 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:20

De la: goaaddict2003, la data 2008-10-06 01:07:44Dracusor, se scrie "as zice", nu "a-si zice", cum scrii tu. Singura persoana manipulata, indoctrinata si cu un creier mic spalat esti tu, care-l vezi numai pe idolul tau, caruia imi e si scarba sa-i scriu numele. Basescu e un grav accident istoric, e o rusine pentru tara asta, e un hot ca toti hotii, care striga "hotii" si care are de partea sa o serie de procurori portocalii si o serie de persoane dubioase precum Cocos, Bucsaru, Costanda ori Casuneanu. Iar PDL-ul sau este un partid de caraghiosi, de la blonde care cred ca Norvegia e in UE si vor sa fie ministri pe probleme de integrare europeana, la altii cazuti in cap si figurat si la propriu, gen Emil Boc - a se vedea emisiunea lui Andrei Gheorghe. Sa mai zic de hotul de Berceanu, de Stolojan, care e un veritabil traseist politic.

9am060838

11 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:27

Mai bine sã greșești în exprimare decât sã gãndești greșit.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:28

De la: romanita, la data 2009-09-04 20:50:20MESAGE IN PARTICULAR PENTRU RAMONA NITA:
la: ..................la 3 Septembrie 2009, 19:25 Pentru : romanita

Subiect: Re: Re: Re: Ma bucur, "scumpule" ca ai primit oarece satisfactii

scumpo iar i-am intaratat pe cei 2 lingai. eu despre oamenii politici am cam aceeasi parere. nu tin cu niciunul. niste laturi toti. eh , dar lingaii imi provoaca voma !
RASPUNDE
De la .......................la 4 Septembrie 2009, 19:41 Pentru : romanita

Subiect: Re: Re: Re: Re: Re: Ma bucur, "scumpule" ca ai primit oarece satisfactii

"scumpa" mea nu te-ai prins ca black si majuscula ala sunt lingaii aia 2 !!! i-am facut de kko !
RASPUNDE

vai vai room-anitoooooooooooo cine tia scris asa ceva ,iubitul tau radu t. ????????? de kko............da ai dreptate in ziua aia am mancat prajituri >.......... de unde a stiut ?????????? sa fie .........cofetarul ??????????????? hai bahtalo room-anitooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am060838

11 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:41

De la: ranili97, la data 2008-10-11 17:19:51mai dracusor, daca ai 17 ani, dute mai intai si stergeti mucii,si pe urma pupa-l in ... pe base, ca sa nu-l murdaresti..
Inteligența nu crește în funcție de vârstã,iar muci pot fi sub nasul tãu chiar dacã ai 55 de ani,dacã ai anticorpi dupã cum gândești cred cã deja ai ranã în loc de mustațã.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:42

In ziua aia, ca in toate zilele, nmu ai mancat prajitura, ci c...a...c...a...t!
Ceea ce si acum faci,o sa-ti puta gura a c...u...r nespalat!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 21:44

Mesajul era pentru taranul ala agramat cu MAJUSCULA moarta!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 07:54

De la: lasciva1, la data 2009-09-04 20:22:35
De la: tonsberg, la data 2009-09-04 19:17:49zici de basescu ca ea asa si pe dincolo ,asta inseamna ca esti multumit ce au facut din romania (patriciu, vintu,nastase,tariceanu cu gasca lui de liberali,voiculescu,si multi altii pe care ii stie toata lumea)ati uitat de circul care l-au facut cu demiterea presdintelui (sus numitii)ce sa faca presedintele cind avem republica parlamentara si conduc ei dupa cum le este lor mai bine,o tara a ,daca vrei ca presedintele sa aiba putere de conducere atunci cereti REPUBLICA PREZIDENTIALA atunci da poti da vina pe presedinte ca nu a facut n n n,(sua,franta,rusia etc)nu ca acuma acei nenorociti care au jefuit tara fac circul care este in romania ca sa-si ascunda genocidul pe care l-au facut, dar de romane de vine micu si sarmaua in campanie si pui stampila ,ei bine mersi tu ramii cu gustul micului pe care tot tu lai platit

LA TINE ESTE SPERANTA!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 09:21

De la: romanita, la data 2009-09-04 19:15:40
MESAJE IN PARTICULAR DE LA 111DINU CATRE ROMANITA:

De la: 111dinu la 28 August 2009, 12:17 Pentru : romanita

Subiect: [fara subiect]

Nu am nici o treabã cu 999florin sau cu clonele lui. La început am crezut cã este Pavel Coruþ fiindcã posta citate din cãrþile acestuia. Deºi eu i-am spus numele meu real ºi i-am timis o carte al cãrei autor sunt, el nu mi-a dezvãluit identitatea realã.
De la: 111dinu la 29 August 2009, 09:09 Pentru : romanita

Subiect: Re: Sã te cred...

Atâta timp cât nu-i cunosc adevãrata identitate mã feresc sã îi atribui calitatea de securist. În decembrie 1989 eu am fost arestat. Timp de 20 de ani am luat atitudine împotriva celor care au schingiuit, rãnit ºi omorât oameni. Am publicat foarte multe articole, am scris o carte ºi am dat numeroase interviuri despre evenimentele petrecute în decembrie 1989.
Din postãrile pe forum nu am dedus cã userul florin ar putea fii unul dintre torþionari.
Contrãrile nu trebuie sã ne distribuie într-o tabãrã sau alta, mai ales cã acuzaþii de genul "va fi demascat ºi arestat" sunt foarte grave.
Prietenul meu, regretatul regizor, scriitor ºi ziarist Iosif Costinaº a fost, dupã pãrerea mea, ucis tocmai pentru dezvãluirile pe care le fãcea în presã. Aºa cã demascarea unui fost torþionar ar fi un omagiu adus lui Bebe, numele sub care era cunoscut prietenilor.
Pânã nu existã dovezi, eu nu mã pot pronunþa vizavi de useul florin.

Mesajele mele pe topicuri nu se deosebesc de cele pe care þi le-am scris în particular. Aºa cã postarea lor de cãtre tine îmi dã credibilitate faþã de ce scriu pe forum.
Nu este nimic rãu cã nu sunt de acord cu etichetãrile tale fãcute la adresa unora care nu îþi împãrtãºesc opiniile. Dacã ai rãspunde civilizat prin ironii ºi nu prin înjurãturi, sunt sigur cã vei putea întreþine dialoguri serioase pe topicuri.
Mã bucurã faptul cã ai postat cele scrise de mine despre regretatul scriitor, regizor ºi ziarist Iosif Costinaº. Nu cred cã ai dorit sã-i tratezi personalitatea cu ironie...
De asemenea, indiferent de ce vei spune, aflã cã în toamna aceasta vor apãrea multe interviuri cu subsemnatul. Am un atuu : sunt cãutat fiindcã am ce spune...
Voi fi curios sã vizionez ºi ce va spune userul florin. Sunt sigur, deºi nu îl cunosc personal, cã va avea ceva important de transmis ºi de elucidat dupã 20 de ani...

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 10:50

DESPRE FOSTUL POLITIST PREDA FLORIN PETRE, alias 999FLORIN, FLORIN_BAD_BOY2006..................

Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008 privind respingerea ...
- 10:31
Petre Ninosu - judecator. Ion Predescu - judecator ... Cristian Constantin Coman, Aurelian Preda, Florin Petre, Danut Toma, Vasile Gheorghe, Ilie Valentin ...
www.legestart.ro/Decizie-nr-55-din-2008-(MzAwOTM2).htm - În Cache - Pagini similare -

Curtea Constitutionala
Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008)
privind respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru

politisti

Publicat in Monitorul Oficial nr. 118 din 14/02/2008

Pe rol se afla solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti,

C U R T E A,

examinand incheierile de sesizare, punctul de vedere al Avocatului Poporului, rapoartele intocmite de CURTEA CONSTITUTIONALA

In numele legii

D E C I D E:

Respinge, ca fiind inadmisibila, exceptia de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor

pentru politisti,

exceptie ridicata de ....................................................

Preda Florin Petre

......................................................................................

Definitiva si general obligatorie.
Pronuntata in sedinta publica din data de 31 ianuarie 2008.

PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE,
prof. univ. dr. IOAN VIDA

Prim-magistrat-asistent,
Claudia Miu

Act incarcat complet.

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 15:28

Nu te cunosc si nici nu vreau
Esti dus cu pluta oricine ai fi.

radu_toma_2006

61 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:01

bataie mare pe ciolan ! multi bani pusi in joc ! in afara de cei 2 lingai platiti ( black si majuscula ) apar alti useri ce se ocupa cu pupatul in goaza prezidentiala ! oare se merita ptr. un galben sa suporti gustul de cur nespalat , vorba romanitei ?

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:05

Toti ma critica,dar cind ma vad le curg baqlele

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:58

Nu va mai jigniti atit ca nu aveti pentru ce si pentru cine,mai bine ocupativa de bunastarea personala,nu va da nimeni nimic fiti constienti ca toti care vor sa fie la conducere au in spatele lor o ceata de hoti.

radu_toma_2006

61 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:12

De la: INITIATORUL, la data 2009-09-05 17:58:51Nu va mai jigniti atit ca nu aveti pentru ce si pentru cine,mai bine ocupativa de bunastarea personala,nu va da nimeni nimic fiti constienti ca toti care vor sa fie la conducere au in spatele lor o ceata de hoti.

se aproba ! perfect de acord cu tine ! il doare pe vreunul de omul de rand ! sa fim seriosi ! mie imi fac scarba lingaii . nu tin nici cu base , nici cu crin , nici cu nastase etc . aceeasi parere o am despre toti. basescu e hotul care striga hotii fata de ceilalti care au aceleasi apucaturi ca el, fapt ptr. care nu am mai fost la vot de foarte mult timp !

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:18

Unde mai pui si faptul ca de cind este Basescu presedinte,Romania miroase rau de tot a basini,omul saracu cu infatisarea lui da aerul natiunii,numai cind auzi denumirea imaginatia lucreaza.Nu sinteti si voi demni sa alegeti un om cu prestanta?Credeam ca romanii sint oameni inteligenti nu ca americanii idioti

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:33

....daca este "DAMA BUNA COANA JOITICO!!!!!!!!!!!"

INVIDIA MUIERILOR ESTE O MARE PUTERE,INFRANGEI!!! SA VEDEM SI O FEMEIE CARE DA CU BICIU-N EI!!

radu_toma_2006

61 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:56

toti oamenii politici care ii vedem pe la televizor si prin parlament au conturi cu multe zerouri prin elvetia si noi ce avem? sa ne certam ptr ei ? merita? sa ne ducem la vot, merita?

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:57

De la: lasciva1, la data 2009-09-05 17:05:04Toti ma critica,dar cind ma vad le curg baqlele

fata, te-am vazut numarand chilotii salvamarilor, ai dreaq astia de la tv, au vrut sa compromita o dama bine de la Bucuresti...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 22:57

p.n.l. in frunte cu tovarasul tariceanu,manechin de paie si crinuta sluga la doi stapani au pus la cale si au desavarsit furtul secolelor,pe astia vreti voi sa-i votati,tradatorilor,lichele cripto-comuniste ce sunteti,mancurti care uitati istoria,lepadaturi bune de spanzurat,asta sunteti,haimanalelor !Fundaþia Gojdu - Jefuirea României
Nãscut la Oradea, în anul 1802, de descendenþã macedo-românã, Emanuil Gojdu devine unul dintre cei mai cãutaþi avocaþi din Budapesta la jumãtatea secolului al XIX-lea. Adunã, astfel, o mare avere pe care, prin testament, o lasã în vederea înfiinþãrii unei fundaþii, care sã ofere ajutor ºi burse tinerilor români pentru continuarea studiilor medii ºi universitare.

În perioada 1871-1918, Fundaþia Gojdu, cu sediul la Sibiu ºi reprezentanþã la Budapesta, a donat peste 5 300 de burse, ceea ce înseamnã cã majoritatea intelectualilor români din fosta monarhie austro-ungarã au învãþat carte din banii Fundaþiei Gojdu. Printre bursierii Gojdu se numãrã Octavian Goga, Traian Vuia, Victor Babeº, Ioan Lupaº ºi mulþi alþii.

În 1920, însã, conturile Fundaþiei au fost blocate ºi sechestrate de autoritãþile maghiare, care au remarcat rezultatele acestora. (s.n.)

Moºtenirea Fundaþiei Gojdu este estimatã la 1.100 miliarde de dolari în valori financiare ºi mobiliare, sumã ce nu se poate neglija ºi care nu face posibilã restricþioanrea acestei situaþii la o simplã problemã privatã. De câþiva ani, problema Gojdu a fost inclusã în agenda comunã a discuþiilor bilaterale între România ºi Ungaria, dar lucrurile s-au blocat, necesitând mai multã insistenþã din partea românã.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
GISSELLA

57 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 04:14

De la: 999florin, la data 2009-09-05 22:57:52 p.n.l. in frunte cu tovarasul tariceanu,manechin de paie si crinuta sluga la doi stapani au pus la cale si au desavarsit furtul secolelor,pe astia vreti voi sa-i votati,tradatorilor,lichele cripto-comuniste ce sunteti,mancurti care uitati istoria,lepadaturi bune de spanzurat,asta sunteti,haimanalelor !Fundaþia Gojdu - Jefuirea României
Nãscut la Oradea, în anul 1802, de descendenþã macedo-românã, Emanuil Gojdu devine unul dintre cei mai cãutaþi avocaþi din Budapesta la jumãtatea secolului al XIX-lea. Adunã, astfel, o mare avere pe care, prin testament, o lasã în vederea înfiinþãrii unei fundaþii, care sã ofere ajutor ºi burse tinerilor români pentru continuarea studiilor medii ºi universitare.

În perioada 1871-1918, Fundaþia Gojdu, cu sediul la Sibiu ºi reprezentanþã la Budapesta, a donat peste 5 300 de burse, ceea ce înseamnã cã majoritatea intelectualilor români din fosta monarhie austro-ungarã au învãþat carte din banii Fundaþiei Gojdu. Printre bursierii Gojdu se numãrã Octavian Goga, Traian Vuia, Victor Babeº, Ioan Lupaº ºi mulþi alþii.

În 1920, însã, conturile Fundaþiei au fost blocate ºi sechestrate de autoritãþile maghiare, care au remarcat rezultatele acestora. (s.n.)

Moºtenirea Fundaþiei Gojdu este estimatã la 1.100 miliarde de dolari în valori financiare ºi mobiliare, sumã ce nu se poate neglija ºi care nu face posibilã restricþioanrea acestei situaþii la o simplã problemã privatã. De câþiva ani, problema Gojdu a fost inclusã în agenda comunã a discuþiilor bilaterale între România ºi Ungaria, dar lucrurile s-au blocat, necesitând mai multã insistenþã din partea românã.
Nenorocirea este ca se adevereste spusa lui Basescu,aceia ca tinerii sint TIMPITI,existind multi aceia care ,sint mincinosi,borfasi,prefacuti,dornici sa parvina,hoti,constituie electoratul care pledeaza pentru PDL si Basescu

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 04:28

Ai dreptate Gissela,tinerii sint timpiti ca fac scoala,facultati ,instruiti de intelectuali timpiti,meserie nu mai vrea nimeni sa invete,toti vor contopisti la birou.Fauna asta de prosti vin sa voteze ,batrinii sint depasiti,iar cei de virsta medie sint preocupati sa supravetuiasca,asa ca politica se face lejer ,cu promisiuni la sfintu'asteapta ,tot sa fii presedinte !!!

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 04:32

De la: lasciva1, la data 2009-09-05 17:05:04Toti ma critica,dar cind ma vad le curg baqlele
Asai iuby,speranta mea !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 04:38

De la: lasciva1, la data 2009-09-04 20:22:35

Iara Guvernul si PDL ul vom face din rahat bici ,care sa trosneasca

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 09:48

Trusturile media s-au coalizat, în 2009, împotriva lui Traian Bãsescu
Sambata, 05 Septembrie 2009 09:41

Mass media din România nu mai joacã un rol pozitiv în viaþa politicã. Este una din principalele concluzii ale analizei publicate de prestigiosul institut de consultanþã politicã Oxford Analytica despre influenþa presei în bãtãlia politicã din România. Mai mult, analiza aratã cã trusturile media controlate de mogulii Sorin Ovidiu Vîntu, Dinu Patriciu ºi Dan Voiculescu ºi-au coordonat, anul acesta, atacurile împotriva lui Traian Bãsescu. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Subiectul a fost dezbãtut în cadrul unei Ediþii Speciale la Realitatea TV de cãtre Cristian Tudor Popescu, Emil Hurezeanu, Adrian Ursu ºi sociologul Alin Teodorescu.

''Oxford Analityca este o firmã de consultanþã de cel mai înalt nivel. În România însã, a cãzut în mâna unor pseudo-analiºti ºi de ani de zile aceºti pseudo-analiºti îºi transferã în raport propriile obsesii'', a precizat Alin Teodorescu.

Raportul Oxford Analytica susþine cã o mare parte a presei din România ,,pare sã fie o extensie a intereselor de afaceri". Raportul susþine cã din 2008, de la închiderea posturilor de radio Europa Liberã ºi BBC România, canalele media independente s-au redus dramatic.

''Trebuie precizat cã nu au fost închise de autoritãþile din România, nici mãcar de piaþa media din România, care mergea bine în 2008, a fost o decizie la nivel global'', susþine jurnalistul Adrian Ursu.

Jurnaliºtii mai acuzã faptul cã raportul porneºte de la simple bârfe de presã, nedovedite. Cum ar fi întâlnirea patronului de presã Sorin Ovidiu Vântu cu preºedintele PSD, Mircea Geoanã.

''Asta este o bârfã de presã. Neconfirmatã. Cã au fost douã, una, cã s-au întâlnit la Otopeni, sau mai ºtiu eu pe unde, în presã, da, dar nu într-o analizã care trebuie sã fie stick to facts'', a spus Cristian Tudor Popescu.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 09:50

Probabil ca Basescu nu va mai candida si daca va candida,probabil nu va mai fi ales,spre bucuria unora.Eu sunt curios ce subiecte vor aborda ziarele si televiziunile dupa aceea.Care va fi calul de bataie a "ziaristilor" tip:Ciutacu,Cristoiu,Gadea,SS Rosca,Adrian Ursu,Corneliu Stan,etc.
Pana acum la multe televiziuni si in special la Antena 1+3,Realitatea denigrarea lui Basescu a ajuns"pe cele mai inalte culmi".Priviti la Mircea Badea cu rasul lui fals,cum lega o bataie intre derbedei de Basescu.In tot raul din tara asta este Basescu.Despre Tariceanu care a vandut rezevele energetice de loc neglijabile din Marea Neagra nici un cuvant.Nimeni dintre acesti ziaristi nu abordeaza problema.Oare de ce????

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 09:59

De la: trnmh16, la data 2009-09-06 09:50:21Probabil ca Basescu nu va mai candida si daca va candida,probabil nu va mai fi ales,spre bucuria unora.Eu sunt curios ce subiecte vor aborda ziarele si televiziunile dupa aceea.Care va fi calul de bataie a "ziaristilor" tip:Ciutacu,Cristoiu,Gadea,SS Rosca,Adrian Ursu,Corneliu Stan,etc.
Pana acum la multe televiziuni si in special la Antena 1+3,Realitatea denigrarea lui Basescu a ajuns"pe cele mai inalte culmi".Priviti la Mircea Badea cu rasul lui fals,cum lega o bataie intre derbedei de Basescu.In tot raul din tara asta este Basescu.Despre Tariceanu care a vandut rezevele energetice de loc neglijabile din Marea Neagra nici un cuvant.Nimeni dintre acesti ziaristi nu abordeaza problema.Oare de ce????
Deoarece noi am fost fraiere si am folosit banii poporului pentru interesele lui Basescu,acum Elena Udrea ,la plesneala se lupta sa nu o descopere si le da peste nas ,pina la alegeri macar

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Pagini: << 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: