Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:06
De la: vaneamarin, la data 2009-09-11 13:55:57Dunãrea Gândirii s-a vãrsat în Marea Neagrã eh,Vanea ,dupa gestul cu care a gonit-o pe SOTIA sa de linga el,ca sa-i faca loc lu' Mondialu' ,cum sa se scoale-n picioare in fata unei femei,oricare ar fi ea ?!....el e un macho !
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:07
De la: 9am133602, la data 2009-09-11 17:59:24De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-11 17:57:38..si magar, am uitat |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:07
Un gol in piept in care am facut greseala sa ma aplec si sa ma uit si am cazut in el. Dinauntru am strigat ca dintrun canal: Baaa, care arunci cu mine in mine? Raporteaza abuz de limbaj Ana_carmen_baciu 1 mesaj Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:04 Citeaza Raspunde De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:02:16 De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-11 17:54:55 esti un om gol, care nu stii sa simti. AI RASPUNS INAINTE DE REPLICA. |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:10
Uite, GabiGabi a intervenit cu politica sa ne intrerupa partida de sex. Am vayut ca are o varsta care nu o mai recomanda pentru astfel de feluri de a o pune chiar si pe un topic,nu mai yic pe un tapsan.
Vrea sa ne intrerupa inainte de orgasmul tau... |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:14
De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:07:34 |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:15
Ana lui Baciu )alt mester=, hai sa ne retragem pe un topic al nostru si sa ne+o tragem departe de postacii astia.
Caci vad (eu sunt orb, te avertizez) ( tu surdo-muta, eu orb dar magar) ca neintelegem bine si+ti place violul de buna voie. |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:17
Da, da , imi palce sa faci...si cu mana, dar doar la inceput.
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:19
De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:15:08Ana lui Baciu )alt mester=, hai sa ne retragem pe un topic al nostru si sa ne+o tragem departe de postacii astia. banc Culmea impotentei: Ce daca nu-i sculata? Nu-i mishto cum atarna? |
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:21
De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:10:16Uite, GabiGabi a intervenit cu politica sa ne intrerupa partida de sex. Am vayut ca are o varsta care nu o mai recomanda pentru astfel de feluri de a o pune chiar si pe un topic,nu mai yic pe un tapsan. lupul isi schimba parul,dar naravul,ba ! imi este mila de tine,pur si simplu ! |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:21
Ei, fata, ce zic eu, femeie - si ce femeie, te urmaresc de acum prin tufisurile topiucurilor pana ce te iau de nevasta, ori intru in puscarie pentru viol.
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:24
De la: gabigabi, la data 2009-09-11 18:21:52De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:10:16Uite, GabiGabi a intervenit cu politica sa ne intrerupa partida de sex. Am vayut ca are o varsta care nu o mai recomanda pentru astfel de feluri de a o pune chiar si pe un topic,nu mai yic pe un tapsan. Pardonescu?...Doamna Gabescu, cui ma rog i te adresezi? Mie sau fatucii? Daca mie, explicheteaza-te! |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:26
Inseamna ca am avut dreptate, doamnele mai in varsta sunt geloase, asa e si mama mea, desi tata nu mai are cartuse pe teava tot il suspecteaza.
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:28
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-11 18:19:29De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:15:08Ana lui Baciu )alt mester=, hai sa ne retragem pe un topic al nostru si sa ne+o tragem departe de postacii astia. Parafrazez: Ce daca atarna frumos, nu-i mai buna sculata? |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:32
Vezi tu Ana lui Manolescu, naiba ne-a indemnat sa o punem de un viol public, nu credeam ca stau atatia ochi penoi. Halal libertate, halal drepturi ale omului, ce sa mai zic ale romului, sa nu mai zic de ale rromului.
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 18:35
Gata, m-am prins, ne-am pus noi doi pe tavaleala pe topicul lui Basescu! Asa, asa, cum ne permitem sa facem trante sexicioase pe tapsanul lui Base? Si unde au dreptul sa isi puna poalele in cap doar maturele de peste menopauza? Ca in acele bai de multime.
Bai! De multime va arde voua cand tara arde si babele se piaptana, doar doar... |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 20:29
De la: vaneamarin, la data 2009-09-11 08:48:58De la: black10131307, la data 2009-09-10 22:44:00 Dar tu ce vrei mai Aliosa? Nu vrei scandaluri? Dar ce vrei, consens? Il regreti pe Iliescu bag de seama! Adica Basescu sa nu zica nimic, sa-i lase pe ordinarii ca Patriciu sa-si faca mendrele! Hai sa punem batista pe tambal! O sa fie iar liniste si aia vor fura linistiti ca inainte! Tie ce-ti iese la afacera asta? Ca prea le zici cu foc de parca ai fi cumnatul lui Patriciu ori fratele lui Tariceanu. Ca o ducem rau? E vina celor de acum? Ei au inventat criza asta? Am vaga impresie ca lucrezi la stat tati! Facem greve dar cind e vorba sa fim si eficienti intoarcem foaia! Ne plingem de guvern, de presedinte, de efectul razelor de guma asupra galosilor de guma, etc. Nea Vanea, te apreciez ca pe un individ cu ceva materie cenusie, dar pacat ca esti ticalos rau! Noroc ca mai e Gabi pe aici care e o visatoare, ca in rest, ....si caciula! Colcaie de handicapati ca memo, radu toma borfelina, lasciva , monaroma panarama! A tunat si v-a adunat! Natingi, unul si unul! |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 20:45
De la: vaneamarin, la data 2009-09-11 14:44:08De la: 9am133602, la data 2009-09-11 14:37:11Dumneata VANEAMARIN te simti bolsevic sau nu mie mi te-ai adresat? Numai inaintasii lui au fost dar el s-a tratat si nu mai e! Ca i-a ramas sangele slav in vene si ca-l rascoleste dorul de Maica Rusia, asta e evident! Rusul nostru devenit acum un roman neaos, da lectii de patriotism! Ori poate ca l-a adus stapinul lui Patriciu din Kazahstan, la pachet, dupa ce a vindut Rompetrolul, si-l asmute sa latre pe aici pe forum! |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 21:30
De la: TRAIENEL, la data 2009-09-11 16:24:46io, domnule draga, mai vreau 5 ani ahaa, ahaa, ahaaaa ! tare mi-au placut ultimii 5 ani din viata mea! sunt dispus sa mananc si cu cioaba din farfurie numai sa mai ies odata ahaaaa, ahaaaa, ahaaaa! Ma dau si eu cu interlopii ca au influenta la electorat,o sa fac cu Elena de la turism ,un turism electoral,ce sa nu mai fiu ales sa mi se reactiveze dosarul flota ? |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 23:02
De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:32:12Vezi tu Ana lui Manolescu, naiba ne-a indemnat sa o punem de un viol public, nu credeam ca stau atatia ochi penoi. Halal libertate, halal drepturi ale omului, ce sa mai zic ale romului, sa nu mai zic de ale rromului. La ce diaree verbala iti iese pe gura, se recunoaste stilul handicapatului care se auto intitula romanita, monarom sau nu mai stiu cum! Duce-te-ai invartindu-te, dar nu uita sa-l iei si pe bosorogul ala de 111dinu! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 08:37
De la: black10131307, la data 2009-09-11 20:29:39 Black,normal ca sunt ticalos din moment ce nu imi place Base. Singurii cetateni cu sufletul curat pe acest forum,mereu politicosi,mereu postand clar,argumentat si civilizat ,niciodata injurand,mintind sau acuzand aiurea pe cei care nu le dau dreptate , sunteti TU si CIFRA .Restul deh,afaceri cu Patriciu,nostalgiile stepei ,suflet ticalos.In plus,in afara de voi, restul sunt toti fani Iliescu deoarece ,dupa logica ta,nu stiu cum dracu' ,Basescu a ajuns in opozitie cu Iliescu desi partidele lor guverneaza impreuna iar Basescu a fost in mai toate ministerele lui Iliescu si amandoi au originea in acel partid care ne-a dus tara de rapa :FSN.Deci tine minte cinci cuvinte :PRIN BASE ,FRONTUL MERGE INAINTE!
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 09:58
De la: vaneamarin, la data 2009-09-12 08:37:08De la: black10131307, la data 2009-09-11 20:29:39 2007 Editia Scrisa IAN 26 Conducta petroliera PNL Andreea Pora Politica " Draga Traian" n-a vorbit la Pachet pentru "prietenul Patriciu", asa cum ii cerea premierul. N-a vorbit, si doar asa peste dosarul Rompetrol nu s-a asternut praful, dupa cum s-a intamplat sub guvernarea PSD, pe care l-a sponsorizat in campania electorala. Putini mai stiu ca Patriciu a avut un dosar si pe vremea guvernarii Nastase, inchis, cum altfel, cu NUP. Si in noua turnura pe care a luat-o scandalul biletului se pierde din vedere ca, daca lucrurile erau exclusiv la latitudinea premierului, astazi nu ar fi existat la justitie sutele de pagini ale dosarelor care-i vizeaza pe Dinu Patriciu si pe colegii sai de afaceri. Motivul este simplu, implicarile sunt la cel mai inalt nivel si presiunile repetate ale lui Tariceanu demonstreaza cu prisosinta acest lucru. Documentele Parchetului arata ca omul de afaceri liberal a constituit un "grup de crima organizata" pentru a obtine profituri ilegale de pe urma cotarii la Bursa a actiunilor companiei sale. Profituri de zeci de milioane de euro. Astfel, in 7 aprilie 2004, ziua lansarii pe Bursa, in primele trei minute de tranzactionare, cel mai mare cumparator, la pretul de 116 lei actiunea, a fost un off-shore din Cipru, Saltville Ltd., controlat de un partener de afaceri cu Patriciu. Pachete importante de actiuni, la preturi intre 250 si 300 de lei, au fost cumparate de Camelia Voiculescu, prin intermediul lui Sorin Pantis, si de Sorin Rosca Stanescu, iar doua zile mai tarziu, de insusi premierul Tariceanu, care a achizitionat zece milioane de actiuni la pretul de 500 lei actiunea. Anchetatorii sustin ca aceste tranzactii au fost "aranjate", piata bursiera manipulata prin informatii "din casa", iar Patriciu si asociatii ar fi castigat peste sase milioane de euro, pe care i-au transferat in Cipru. Acestor acuze procurorii le adauga pe cele referitoare la creanta din Libia pe care compania lui Patriciu ar datora-o statului roman si care ar fi ajuns in conturile omului de afaceri. Conducta petroliera Patriciu pare a avea insa ramificatii in interiorul partidului si de aici a venit marele necaz, disputa transformata in dusmanie personala dintre presedinte si premier. Daca Tariceanu si-ar fi respectat cuvantul si ar fi demisionat in vara lui 2005, facilitand astfel alegerile anticipate, in loc sa se lase razgandit de colegii de afaceri si partid, nu am fi asistat astazi la comedia biletului. Lideri importanti ai PNL au fost legati de afacerile lui Patriciu, cel care s-a opus anticipatelor si a sustinut intotdeauna o colaborare cu PSD. Ludovic Orban, actualmente vicepresedinte pe comunicare, a fost administrator la una dintre firmele lui Patriciu, la fel Teodor Melescanu, Norica Nicolai si Teodor Atanasiu, toti vicepresedinti, au fost remunerati ca administratori in grupul Rompetrol. La Institutul pentru Libera Initiativa, unul dintre principalii sponsori ai campaniei electorale a PNL, activeaza Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu si Adina Valean, iar Mircea Cosea, deconspirat de CNSAS ca ofiter acoperit al Securitatii si a carui prezenta in partid nu pare sa fi deranjat pe nimeni, a fost unul dintre beneficiarii directi ai acestei surse de finantare. Parteneri de afaceri cu Rompetrol sunt si deputatii liberali George Scutaru, Ion Luchian, Adrian Semcu, Ion Preda si Horia Toma. Dar asa-numita oligarhie liberala nu se reduce doar la grupul de interese Patriciu. RAPPS, din care s-au infruptat pe rand PSD si PD, nu a fost ocolit nici de PNL. Afaceristul Razvan Petrovici, aflat in sfera de influenta liberala, a incercat sa puna mana pe doua terenuri in valoare de 339 milioane de euro, cu ajutorul sefului Regiei, Adrian Dumitru, demis doar in urma scandalului de presa, si cu semnatura lui Radu Stroe, secretar general al guvernului. In mafia retrocedarilor de la Iasi sunt implicati liberali de frunte ai judetului, printre care Radu Prisecaru, fost prefect, si deputatul Relu Fenechiu, care a figurat printre "dalmatienii" Coalitiei pentru un Parlament Curat, dar pe care conducerea PNL a refuzat sa-l scoata de pe listele parlamentare, desi afacerile sale aveau de pe atunci iz penal, lucru demonstrat acum, cand se afla in ancheta DNA." Dupa asta plingeti voi, liberalii lui peste! V-au fost deranjate afacerile subterane! Nu ati putut sa furati in liniste! Asta este visul vostru? Un presedinte spalacit precum Crin, care la viata lui nu a fost nimic! Profesoras de istorie la tara si muzeograf! In rest tras mata de coada prin parlament! Multi liberali au fost cumparati de Patriciu, fiind numiti administratori pe la firmele lui. Asta este coruptie pe fata, nene! I-a cumparat si apoi i-s pus in posturi cheie ca sa ii asigure sprijinul politic! Asta este si presedintele pe care il visezi tu? O paiata, jucaria stricata a lui Patriciu! CE MESAJ ARE ANTONESCU? Anti Basescu! Ce va mai spune dupa ce nu va mai fi Basescu? Vai de capul vostru, si de tara asta! |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:03
De la: black10131307, la data 2009-09-12 09:58:50Ce va mai spune dupa ce nu va mai fi Basescu? Nu stiu ce va spune Antonescu ,stiu insa ce voi spune eu .Voi spune:"URA,A SCAPAT ROMANIA DE INCA UN DEMAGOG ,DE UN HOT,DE O MARE JIGODIE CORUPTA FSNista!" .Probabil desfac si o sampanie , ma gandesc cu amuzament la tine si la Cifra si beau satisfacut ca poporul asta inca nu a ajuns ce dorea FSNul sa ajunga si inca mai altoieste jigodiile MACAR LA CATE 5 ANI. |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:12
De la: black10131307, la data 2009-09-11 23:02:34De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:32:12Vezi tu Ana lui Manolescu, naiba ne-a indemnat sa o punem de un viol public, nu credeam ca stau atatia ochi penoi. Halal libertate, halal drepturi ale omului, ce sa mai zic ale romului, sa nu mai zic de ale rromului. Negrule cu 10 cifre, pentru in demnul de mai sus, de a ma duce invartindu-ma dar sa il iau si pe bosorogul de 111Dinu, chiar nu stiu ce sa zic. Sunt prea nou sosit sa inteleg bisericutele si gastile depe acest blogusor cu plugusor, cu zurgalai, buhai si bici care i se dedica cel mai abitir lui Badica Traian, aho aho copii si frati, si vad si maminunez cum la doi comentatori se impart trei paie ideologice, si va urati unii altora numai de bine. Am crezut si eu ca sunt bine-veniot, caci slava Domnului, la spurcaciuni ma pricep cel mai bine si la facut mistouri. Daca am gresit staulul nu-i vina mea, mi s-a dat gresit adresa. Am crezut ca pot colecta cateva capete de vaci si boi pentru abatorizare, caci asta este afacerea mea de negustor. Dar, pot sa te intreb, romane, ce ai cu stimabilul 111Dinu? Si,in general,ce aveti unuii cu altii? Parca ati candida voi, parca ati face voi parte din clasa asta politica imputita, jegoasa. Parca v-ar da salarii si pensii mai mari din furaciunea lor. Parca v-ar plati sa ii sustineti pe unii sau pe altii, cat sa va stropsiti voi, intre voi. Ca, Doamne iarta-ma, m-ati derutat inca de ieri, la inregistrare, nici nu am apucat sa spun si eu o gluma, sa dau si eu cu modesta mea parere ca si a sarit la mine unul VaneaMarin, pe urma altul,peurma m-am luat cu Ana lui Baciu, pe urma m-a afurisit o cucoana Gabi parca, mai fratilor si surorilor, voi reprezentati ,la microscara, perfect societatea romaneasca de astazi si de ieri, aceea a lui Caragiale. Si, ce este cel mai trist, poporule, fiecare il respinge pe celala;t, fiecare il repugna petovarasul de dialog. Pai ce puteam sa descopar pe blogul asta dcat o mare galceava, poale-n brau si poale-n cap, si mie imi plac al naibii placintele. Si apoi, am observat, vizitand profilele unora si altora, pe aici, pe forumul asta mai nimeni nu isi dezvaluie identitatea ca pe alte forumuri. Si sunt nene multe, lumea isi posteaza pozele, numele reale, profesia, datele de contact, povestea vietii lor. Pai ce adunatura mai este frate si asta a voastra? Din aia ca la usa cortului,tiganeasca, unde stau in jurul focului, pe trotuar, confratii nostri care aproape ca ne domina numeric si rasial, stand la palavrageala, lapus tara la cale pentru furaciuni si intrigi, barbatii ascunsi sub palarii si mustete,iar muierile sub basmale si fuste crete. Nu stiu daca de ieri pana azi am gasit vreo 3-4 comentarii de oameni cu scaun la cap: un nene Vladidec, altul Mihai, cineva 999Florin, etc. dar nu prea multe etceteri chiar daca te includ si pe dumneata, blackule. A, si l-am uitat pe tov. Ghinita, monarhistul, taranistul. E de-al meu. Ca vedeti dumneavoastra, cam de golanasi din astia ca mine ar avea nevoie taranistii si regalistii. Nu de baieti giorno si fini, manierati, elevati. Caci cu un asa popor prosrtit , prosternat si prostituat nu merge fratilor cu mesaje si alocutiuni inaltatoare, cu vorbe alese si educatie nobiliara. Nu ar da bine in ceaunul cu mamaliga de pe focul care va mistuie. Eh, cam atat ca este dimineata si sanu va fac pofta de-o pomana porcului, de-o ciorba de potroace la ceaun. Azi am zi de audiente, cine pofteste il invit la biroul meu parlamentar de pe strada 9am, sa parlamentam. |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:22
De la: vaneamarin, la data 2009-09-12 12:03:51De la: black10131307, la data 2009-09-12 09:58:50Ce va mai spune dupa ce nu va mai fi Basescu? Eu am desfacut deja sampania si am inchinat in norocul si in bafta lui Antonescu si a pseudo-liberalilor! "Au de patrie, virtute, nu vorbeste lliberalul, De ai crede ca viata-i e curata ca cristalul? Nici visezi ca înainte-ti sta un stâlp de cafenele, Ce îsi râde de-aste vorbe îngânându-le pe ele. Vezi colo pe uriciunea fara suflet, fara cuget, Cu privirea-mparosata si la falci umflat si buget, Negru, cocosat si lacom, un izvor de siretlicuri, La tovarasii sai spune veninoasele-i nimicuri; Toti pe buze-având virtute, iar în ei moneda calpa, Chintesenta de mizerii de la crestet pâna-n talpa. Si deasupra tuturora, oastea sa si-o recunoasca, Îsi arunca pocitura bulbucatii ochi de broasca... Dintr-acestia tara noastra îsi alege astazi solii! Oameni vrednici ca sa saza în zidirea sfintei Golii, În camesi cu mâneci lunge si pe capete scufie, Ne fac legi si ne pun biruri, ne vorbesc filosofie. Patriotii! Virtuosii, ctitori de asezaminte, Unde spumega desfrâul în miscari si în cuvinte, Cu evlavie de vulpe, ca în strane, sed pe locuri Si aplauda frenetic schime, cântece si jocuri... Si apoi în sfatul tarii se adun sa se admire Bulgaroi cu ceafa groasa, grecotei cu nas subtire; Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman, Toata greco-bulgarimea e nepoata lui Traian! Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi Sa ajung-a fi stapâna si pe tara si pe noi! Tot ce-n tarile vecine e smintit si stârpitura, Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natura, Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii, Toti se scursera aicea si formeaza patriotii, Încât fonfii si flecarii, gagautii si gusatii, Bâlbâiti cu gura strâmba sunt stapânii astei natii!" Ciocu mic Vaneo! Tu cu descendenta ta din stepa rusa ai face mai bine sa-ti vezi de mujicii `tai si sa nu mai dai sfaturi romanilor! Atita timp cit in venele tale curge spurcatul sange slav ai face mai bine sa te abtii! |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:39
L-am poftit pe Vanea la galceava, adineauri. Trebuie sa soseasca.
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:44
De la: black10131307, la data 2009-09-12 12:22:57 Ce dragut esti mai Black cand te indignezi tu aiurea si cand injuri din patriotism ,pe baza de analize de sange, pe toti cei care nu ii ridica ode lui nen'tu Base.
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:49
Ai vazut Black-ule ca a sosit Vanea?
Pai mint eu? Asa ca fii mai respectuos. Nu mai vorbi de diaree in casa constipatilor (forum 9am). Vorbeste mai bine despre deraiere. |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:53
RASPUNS PENTRU VANEAMARIN preluat depe topicul PNT CD:
Vad ca nu ai ajuns, camarade, pe acel topic. Doar nu ti-am raspuns degeaba. Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:35 Modifica Citeaza Raspunde Cam tarziu vin cu raspunsul, scuze, aseara ma tavaleam cu Ana lui Baciu si m-a retinut ceva vreme activitatea asta. Distrugerea PNTCD a plecat din interior, de foarte aproape de Senior, iar daca vrem sa ii dam un nume tradarii, putem sa ii spunem cum vrem: FSN, Roman, Campeanu, Ciorbea, Patriciu, E.Constantinbescu, nu mai conteaza numele ci originea: fosta securitate si nomenclatura strans unita in jurul tatucului Iliescu sprijinit de KGB-ul sprijinit de CIA, ca asta era pretul intelegerii sacrificarii Romaniei pentru a tine macar vreo 50 de ani comunismul lapoarta istoriei ca poe vitelul proverbial. Marii ideologi, rasuci-s-ar in morminte si mausoleuri, au crezut ca omenirea este pregatita pentru dualismul capitalism/socialism, ideologii care urtmau sa se conjuge, sa nasca o ideologie unica ulterior. De aceea a fost nevoie de un experiment de jumatate de secol, de exterminare in masa, de indobitocire prin indoctrinare in ambele sensuri: democratie versus totalitarism. Experimentul, din nefericire pentru umnitate si mai ales pentru fostele tari comuniste ale blocului din Est nu s-a sfarsit, dincontra, isi va intensifica programul diabolic de control asupra lumii, asupra individului. Verzi, dumneata, stimabile, dupa mai maulti ani de temnita comunista pentru crezurile mele nestramutate, imi permit sa vizitez si eu lumea electronica de pe acest blog si sa imi dau drumul la plisc daca sunt provocat. Dar, sincer, am motive mari safiu de ceptionat Viziteaza topicul "Basescu" sa intelegi de ce.. |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:54
Heeei, Vaneoooo! Te pomenesti ca ai plecat la taranisti inapoi, pe topicul PNTCD.
Lasa, tata, ti-am adus aici raspunsul. |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:55
De la: 9am133602, la data 2009-09-12 12:12:11 Ca vedeti dumneavoastra, cam de golanasi din astia ca mine ar avea nevoie taranistii si regalistii. Nu de baieti giorno si fini, manierati, elevati. Caci cu un asa popor prosrtit , prosternat si prostituat nu merge fratilor cu mesaje si alocutiuni inaltatoare, cu vorbe alese si educatie nobiliara. Nu ar da bine in ceaunul cu mamaliga de pe focul care va mistuie. Eh, cam atat ca este dimineata si sanu va fac pofta de-o pomana porcului, de-o ciorba de potroace la ceaun. Auzi, poporul asta este cum il formeaza liderii lui! Din '47 pana acum au avut parte in general numai de "golansi" si rezultatul nu-ti place tie deloc acum... |
|
|
|

Voteaza dom'le cu Geoana ,oricum mai departe de trunchiul din care au rasarit trandafirii tai nu poti concepe viata .Nu vezi ca de fapt tu esti cel care nu are alta solutie in afara lui Basescu desi esti deja in put?
Singurii cetateni cu sufletul curat pe acest forum,mereu politicosi,mereu postand clar,argumentat si civilizat ,niciodata injurand,mintind sau acuzand aiurea pe cei care nu le dau dreptate , sunteti TU si CIFRA .Restul deh,afaceri cu Patriciu,nostalgiile stepei ,suflet ticalos.In plus,in afara de voi, restul sunt toti fani Iliescu deoarece ,dupa logica ta,nu stiu cum dracu' ,Basescu a ajuns in opozitie cu Iliescu desi partidele lor guverneaza impreuna iar Basescu a fost in mai toate ministerele lui Iliescu si amandoi au originea in acel partid care ne-a dus tara de rapa :FSN.Deci tine minte cinci cuvinte :PRIN BASE ,FRONTUL MERGE INAINTE!
Ce dragut esti mai Black cand te indignezi tu aiurea si cand injuri din patriotism
,pe baza de analize de sange, pe toti cei care nu ii ridica ode lui nen'tu Base.