Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 13:00
Mare adevar graisi, badie Vanea.
Si atunci, mint eu cand fac apel la urechili tutulora sa auda si sa faca bine sa iasa la lumina, sa isi dea jos zdrentele de pe ei si masca de pe fata? Unde este badie lidershipul cel mult asteptat? Pai nu are poporul conducatorii pe care si-i merita? Ha? |
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:02
De la: 9am133602, la data 2009-09-12 12:12:11De la: black10131307, la data 2009-09-11 23:02:34De la: 9am133602, la data 2009-09-11 18:32:12Vezi tu Ana lui Manolescu, naiba ne-a indemnat sa o punem de un viol public, nu credeam ca stau atatia ochi penoi. Halal libertate, halal drepturi ale omului, ce sa mai zic ale romului, sa nu mai zic de ale rromului.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:05
De la: 9am133602, la data 2009-09-12 12:54:42Heeei, Vaneoooo! Te pomenesti ca ai plecat la taranisti inapoi, pe topicul PNTCD. Stai linistit ca nu scapi de el asa usor! Unde pune rusul cizma, poti sa dai si cu apa fiarta ca nu se mai dezlipeste...
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:23
Cioc, cioc...Cazacioc..
|
|
lumy1963 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:26
sunteti imaturi si superficiali daca nu vedeti ce s-a ales din tarisoara asta de cand pastoreste basescu!!! un vagabond de marinar, care a facut bisnita in toate porturile lumii si a uitat sa se opreasca cand a devenit presedinte. cati bugetari au averea lui? din munca cinstita se castiga banetul pe care il are el? si odraslele lui sunt asa capabile? nu vedeti ca frizeaza bunul simt?au ajuns incultii sa ne reprezinte? ne umilim in alte tari , ca slugi, cand normal ar fi sa traim aici decent!!!si ceilalti au fost rai, nimic de zis, dar ca acum, bataie de joc nu a fost.cred ca a venit vremea sa dea seama pentru toate gogomaniile facute. si apoi eu vreau un presedinte cu care sa nu-mi fie rusine. nu unul care dansaza pe ritm de manele cu tiganii si banditii din pleava societatii!!!!!
|
|
9am052429 4 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:32
Dumneata care scrii americaneste in favoarea celui care o duce tara de rapa, nu numai ca esti incult ci si neinformat. Nu ai citit raspunsul ambasadorului SUA din Bucuresti ca actualul este indizerabili pentru americani. Nu vezi ca scade economia si creste manelomania! Nu vezi ca arunca nu sticla de sampanie in popor si poporul o duce mai rau decat in vremea tovarasului din Scornicesti! Romanii si Romania au nevoie de un rege german (Carol I) sau de un poet armean (Vosganian vare le pune ambele picioare la un pantof celor care o duc tara de rapa), sau de un Crin Antonescu care nu are masina personala, sau de un Vadim Tudor (bun pentru politica interna si prost pentru politica ecterna fiindca este prosarb si antiamerican in materie de Kosova), sau de un vice/rege care nu prea are sanse sa devine presedinte fiindca face parte din curtea regala care a insusit averile regale care sunt averi nationale. Precum se vede, lucririle sunt incurcate. Romanii nu au norocul sa aiba un presedinte proroman din punct de vedere economic si patriotic, si proamerican din punct de vedere diplomatic. Pe cine il vota eu? Pe cel care va iesi la duel cu atualul. Ar fi bine ca acest mesaj sa apara la rubrica deschisea, sa vada romanii si parerea unui "strain". Nu sa traiti bine ca blasfemia comunista banala, ci sa traiti ca lumea occidentala! Badea Cartan din Telebalcani
|
|
TRAIENEL 52 mesaje Membru din: 11/09/2009 |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 17:01
delez bahtalo frate black ( oi fii tz@gan dupa nume?) k u ma pupi in cur cel mai seducator dintre toti ! ia fii antena la calu; d@ lemn INVITATIE : saptamana ce vine bairam mare la cotroceni vine majestatea sa imparatu' iulian impreuna cu baragladina lui. mai vine florin salam, copilu' d@ aur, vali vijelie, adi minune si dan bursucu ! delez bahtalo la toti care ma pupa'n cur !
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 17:08
Nea Troiene, din care plugusor vii matale, ce verti sa zici prin ce ai zis dar nu ai zis?
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 17:11
UITE K AM ZIS NU VEZI MANCATI-ASI K M-AM TZIGANIT DRACU; D@ TOT !
|
|
radu_toma_2006 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 17:20
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 17:37
Gat, bre, manca-ti-as musteata matale,m-am prins ca est sefu de stat cu musteata, travesti...
Bravo Trainelo...inelus de aur....de la Faram,ita Lambru cantare... Maaaa, cand va dati si oi romani, gagii, ziceti bre sa stium si noi alegatorii si ciorditorii! Ca nici nu aflam bine ca s-a schimbat regimu` si iar se schima ...regimu si guvernu`. |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 17:43
De la: 9am133602, la data 2009-09-12 17:37:51Gat, bre, manca-ti-as musteata matale,m-am prins ca est sefu de stat cu musteata, travesti... |
|
9am052429 4 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 02:19
Am raspuns dar vad ca nu ati publiocat raspunsul meu. Nu cumva si Dumneavoastra faceti parte din mafia sarbo/romana impotriva independentei kosovare! Adio!
|
|
adiereapadurii 28 mesaje Membru din: 18/08/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 05:59
De la: vaneamarin, la data 2009-09-12 12:55:01De la: 9am133602, la data 2009-09-12 12:12:11 Ca vedeti dumneavoastra, cam de golanasi din astia ca mine ar avea nevoie taranistii si regalistii. Nu de baieti giorno si fini, manierati, elevati. Caci cu un asa popor prosrtit , prosternat si prostituat nu merge fratilor cu mesaje si alocutiuni inaltatoare, cu vorbe alese si educatie nobiliara. Nu ar da bine in ceaunul cu mamaliga de pe focul care va mistuie. Eh, cam atat ca este dimineata si sanu va fac pofta de-o pomana porcului, de-o ciorba de potroace la ceaun. Adevarul este ca numai un timpit avar dupa functie ,vrea sa fie presedinte in Romania,normal ar fi sa doreasca acest post un om cu harul de gospodar priceput si cu devotament fata de Romania,dar tti betivii,idiotii,cretinii,haimanalele se aciuiaza si profta de prostia romanului flamind
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 08:45
De la: 9am133602, la data 2009-09-12 13:00:09Mare adevar graisi, badie Vanea. Pai am mai explicat,chestia asta cu conducatorii pe care si-i merita poporul este ca povestea cu oul si gaina.Conducatorii formeaza poporul iar poporul isi alege conducatorii dupa mentalitatile pe care le are .Aparent din jocul asta nu exista iesire deoarece un popor condus prost,va avea mentalitati proaste si va inclina catre lideri demagogi ,mincinosi,scandalagii,cum a fost obisnuit .Nu vezi cine participa la alegerile de anul acesta ?Alde Basescu,Vadim,Becalli,Nati Meir,Bataiosu,Miron Cozma ? Curat circ,nu ?!O sa ne fie jena sa ne uitam la TV cand se apuca astia sa injure si sa lanseze SFuri .Si culmea este ca o parte din romani vor alege si astfel de indivizi! |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 09:18
Marele Consiliu al Marii Loji Nationale (MLNR) a Romaniei a decis in cadrul reuniunii prilejuite de deschiderea anului masonic, retragerea sprijinului acordat institutiilor fundamentale ale statului, inclusiv pentru Presedintie si Guvern.
"Pana astazi, Marea Loja Nationala a Romaniei a declarat si a sustinut Presedintia, Guvernul Romaniei, dar din pacate, in toti acesti ani si-au manifestat o ignoranta fata de institutia francmasonica. Astfel, s-a hotarat in aceasta dimineata in Marele Consiliu retragerea totala a sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului, unde intra inclusiv Presedintia si Guvernul", a declarat, sambata, Marele Maestru al acestei loji, Viorel Danacu (foto), citat de Adevarul. Acesta a mai spus ca MLNR nu doreste sa fie "partas la haosul si hotia care din pacate se instaleaza in toate institutiile statului". |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 10:35
NUTZI E CEA MAI BUNA !!!!!
|
|
adiereapadurii 28 mesaje Membru din: 18/08/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 10:43
Haideti mai fratilor,votatima pe mine ,sa va scap de jigodiile care murdaresc Romania !
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 10:48
De la: vaneamarin, la data 2009-09-13 09:18:51Marele Consiliu al Marii Loji Nationale (MLNR) a Romaniei a decis in cadrul reuniunii prilejuite de deschiderea anului masonic, retragerea sprijinului acordat institutiilor fundamentale ale statului, inclusiv pentru Presedintie si Guvern. Buna dimineata, Ieri, pe unul dintre topicuri, nu mai stiu pe care si nu ma incumet sa rasfoiesc paginile, (praca pe un topic pe tema unei noi revolutii a tinerilor...), descriam in cuvinte sugestive, digerabile de orice "stomac" mental, exact situatia Romaniei in acest an crucial, precum si ce s-a dorit la lovitura de stat din 89 si dupa si faceam referiri si la experimentul comunism versus capitalism...Dojeneam pe alt toipic, in disputa nea Mytcor (mai din popor si din topor), societatea romaneasca,m aici pe forum reperezentativa la microscara sociala, ca se lasa luata de valuri, ca este in deriva ideologica si morala, ca nu se coaguleaza in jurul unui lider, ca pica in galceava, ca se tiganeste... Siimediat ce am aruncat o bomba cu faasss ati disparut toti de pe forum ca la un semn; il atentionam polemic pe Mytcor ca eu sunt platit sa postez, la norma, la bucata iar el munceste pe gratis sa imi tina isonulincercand sa-mi faca fata, ca spate as refuza de la asemenea ganditor greoi la minte si care ar da mai bine cu fundul decat cu gura. Sunt unul dintre putinii cercetatori ai fenoimenului prioritatii ou-gaina, sau invers, gaina-ou si pot sa marturisesc in premiera ca am dezlegat acest mare mister biologic, sociolog, istoric, fenomenologic si ilogic |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:01
...si ilogc, spuneam. Desigur, teorias este accesibila numai exegetilor, tracogetilor si dacogetilor si sotiilor acestora: Getele...Fete bune primitoare de popoare migratoare (mai ales intre picioare). Coana Geta, de pilda, spre deosebire de coana Mita biciclista care a cazut... sau coana Dida-Didina de pe soseaua Coletintia pe unde trecea Raj cu masina...ca sa nu mai zic de coana Zoitica...
Dar, vezi dumneata coane Vanea, nu pot pentru ca sa-mi permit sa incarca aceste pagini cu lungul meu studiu si rezultatele cercetarilor mele de o viata, inclusiv prin experiemente practice, de laborator, in special in domeniul embriologiei, asupra zigotului, a ovulelor, a ARN si ADN nuclear sau extranuclear... Eheiii, intelegi dumneata, si pana la finalul lucrarii mult mai este si pana vei pricepe chiar si dumneata de ce este cum este acest popor din cauza controversatei paradigme si dileme: OUL sau GAINA mai intai...? |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:03
De la: 9am133602, la data 2009-09-13 10:48:58De la: vaneamarin, la data 2009-09-13 09:18:51Marele Consiliu al Marii Loji Nationale (MLNR) a Romaniei a decis in cadrul reuniunii prilejuite de deschiderea anului masonic, retragerea sprijinului acordat institutiilor fundamentale ale statului, inclusiv pentru Presedintie si Guvern. Pai sa-mi spui si mie concluzia?Imi plac misterele dezlegate .Deci,este vinovat poporul ca alege astfel de lideri sau liderii ca au creat un astfel de popor?Eu inclin sa spun ca FSNul este cel vinovat insa ma stii deja ,am o mica obsesie cu FSNul . .
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:11
Stimabile, vezi,asta e cusurul tau: pot pentru ca sa zic, eu te duc pe la traci si daci, tu ma aduci la draci, la FSN...Si eu muncest de o viata sa descopar adevarul dilemei, dumneata vrei asa in public, solutia.
Se vede ca mata ai pregatire tehnica, inginereasca sau pe acolo, nu neaparat mai jos, trebuie sa citesti cu profunzime, sa anlizezi cu discernamant astfel de studii inclusiv despre stridii, ca si icrele tot oua sunt. Si abia pe urma ajungem laFSN, la NASTASE si ai lui si la closca lui cu pui, ce puii mei! |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:13
Iar de la ou...oo..oulale...oaulile, ma rog, coaiele lui Nastase si la masoni mai este putina cale.
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:18
Nu mai vorbesc despre oualele priunciare, dudiste, care au fost clocite sub closca masona si urmeaza sa iasa pui cu sange mov: rosu cu albastru da mov-indigo, in conformitate cu paleta cromatica ...R O G V A I G...din spectrul luminii albe si efectul trecerii unei raze de lumina printro prisma...Descompunerea stii tu.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:18
eu n-am aceasta dilema ,am iesit de mult din ea ; cine a fost intii?oul sau gaina ? Oul - ca celula germinativa : oul ! si,ca si el, Poporul ! numai asa se poate explica de ce fuga la Inalta Poarta sa mai vrei o domnie; sa-l mazilesti pe cutare sau cutare ; sa mai ridici un pic peschesul ! numai asa se explica de ce au aparut fanariotii sau Carol I ; numai asa se explica faptul ca din secretar general de partid ,Ceausescu a devenit presedinte ,apoi nu i-a mai ajuns si a vrut pe viata, in aplauzele multimii entuziaste - INTOTDEAUNA enuziaste ....si in fata lui Iliescu ; si a minerilor-primiti cu flori ; si entuziastelor si inaltatoarelor bai de multime si elanul cu care se doreste o republica Prezidentiala si,in entuziasmul tuturor va mai fi ales o data si mai vedem noi....doamne fereste !
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:19
De la: 9am133602, la data 2009-09-13 11:11:37Stimabile, vezi,asta e cusurul tau: pot pentru ca sa zic, eu te duc pe la traci si daci, tu ma aduci la draci, la FSN...Si eu muncest de o viata sa descopar adevarul dilemei, dumneata vrei asa in public, solutia. Exista varianta lui Istodor de la Catavencu .Am o parere foarte proasta despre acest ziar insa nu le pot contesta umorul si unele texte cum este cel de mai jos . "Ou ºi disocierea binelui de rãu Oul fãcut de gãinã, oul a fost pus în cofrag. Gãina a mai fãcut 100 de ouã în viaþã, apoi a fost sacrificatã ca neoutoare. Nimerind în plinã crizã, gãina a zãcut în galantarul unui magazin. Apoi, expiratã ºi duhnind a trecut în niºte cremvuºti. A revenit în forþã în magazin, unde iar a avut ghinion: niºte beþivi au cumpãrat un buchet de flori ºi doi crenvuºti din patru pentru care expirase gãina. Florile pentru nevasta ofticatã, crenvuºti pentru copil. Ceilalþi doi crenvuºti, mai mult pulpe ºi spinare de gãinã au avut norocul unei familii unite, care s-a intoxicat. Intoxicaþia a durat vreo sãptãmînã. Florile din proproziþia de mai înainte s-au ofilit. iar crenvuºtii au fost uitaþi în frigider: a ieºit un scandal monstru, dupã care nevasta a plecat cu copilul în toiul nopþii. ASTA ar fi povestea gãinii. Povestea OULUI vreau s-o scorniþi voi. Una optimistã. " |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:27
Spre rusinea mea, ca scarman si scarpin subiectul acesta, cu ouale si gainile, nu am citit pana acum aceasta dizertatie din Catavencu si in general refuz sa mai gust acest pseudo-parodie de cand a fost inghitit de trustul lui Vantu. De altfel, caderea calitativa a fost evidenta.
Avem atatia scriitori in inflatia asta culturala si intelkectuala, incxat nimeni nu mai scrie epigrama, pamflet, maniferst, prodie, fabula, catren... specii literare care ar face praf politicienii, moravurile cate nu si-au imaginat ca se vor inmulti contemporanii clasicilor... |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:31
De la: gabigabi, la data 2009-09-13 11:18:41eu n-am aceasta dilema ,am iesit de mult din ea ; cine a fost intii?oul sau gaina ? Oul - ca celula germinativa : oul ! si,ca si el, Poporul ! numai asa se poate explica de ce fuga la Inalta Poarta sa mai vrei o domnie; sa-l mazilesti pe cutare sau cutare ; sa mai ridici un pic peschesul ! numai asa se explica de ce au aparut fanariotii sau Carol I ; numai asa se explica faptul ca din secretar general de partid ,Ceausescu a devenit presedinte ,apoi nu i-a mai ajuns si a vrut pe viata, in aplauzele multimii entuziaste - INTOTDEAUNA enuziaste ....si in fata lui Iliescu ; si a minerilor-primiti cu flori ; si entuziastelor si inaltatoarelor bai de multime si elanul cu care se doreste o republica Prezidentiala si,in entuziasmul tuturor va mai fi ales o data si mai vedem noi....doamne fereste ! Atunci ne-am dat dracu' pe scurt !Oricum Gabi,nu pot demonstra, insa sunt destul de sigur ca daca dupa 1989 am fi avut Monarhie si alta clasa politica la putere decat cea FSNista ,alte mentalitati ar fi avut acum poporul roman.Pacat de momentul 1989 ,PUTEA SA FIE UN NOU INCEPUT! |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:35
Ei, veziu, a fost momentul cand a fost scos miseleste oul de sub closca nationale unde clocea de 5o de ani! ERra suficient sa fie lasat sa scoata un pui.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:38
De la: vaneamarin, la data 2009-09-13 11:31:14De la: gabigabi, la data 2009-09-13 11:18:41eu n-am aceasta dilema ,am iesit de mult din ea ; cine a fost intii?oul sau gaina ? Oul - ca celula germinativa : oul ! si,ca si el, Poporul ! numai asa se poate explica de ce fuga la Inalta Poarta sa mai vrei o domnie; sa-l mazilesti pe cutare sau cutare ; sa mai ridici un pic peschesul ! numai asa se explica de ce au aparut fanariotii sau Carol I ; numai asa se explica faptul ca din secretar general de partid ,Ceausescu a devenit presedinte ,apoi nu i-a mai ajuns si a vrut pe viata, in aplauzele multimii entuziaste - INTOTDEAUNA enuziaste ....si in fata lui Iliescu ; si a minerilor-primiti cu flori ; si entuziastelor si inaltatoarelor bai de multime si elanul cu care se doreste o republica Prezidentiala si,in entuziasmul tuturor va mai fi ales o data si mai vedem noi....doamne fereste ! o, da ! categoric DA ! |
|
|
|

.Deci,este vinovat poporul ca alege astfel de lideri sau liderii ca au creat un astfel de popor?Eu inclin sa spun ca FSNul este cel vinovat insa ma stii deja ,am o mica obsesie cu FSNul .
.