Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 18:45
De la: black10131307, la data 2009-09-01 16:59:50 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
Mihai Necolaiciuc a fost numit mai intai director al Regionalei CFR Iasi in perioada in care ministru al Transporturilor era Traian Basescu(tine minte cine l-a propulsat pe acest om!). In anul 2000, Anca Boagiu l-a avansat pe Necolaiciuc in functia de director general al SN CFR.Anca Boagiu,MINISTRU AL TRANSPORTURILOR ATUNCI, in ce partid este acum Black ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 19:13
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 18:45:39De la: black10131307, la data 2009-09-01 16:59:50 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
Mihai Necolaiciuc a fost numit mai intai director al Regionalei CFR Iasi in perioada in care ministru al Transporturilor era Traian Basescu(tine minte cine l-a propulsat pe acest om!). In anul 2000, Anca Boagiu l-a avansat pe Necolaiciuc in functia de director general al SN CFR.Anca Boagiu,MINISTRU AL TRANSPORTURILOR ATUNCI, in ce partid este acum Black ?
SALUT.......... IN PNL !!!!!!!!!!!!!! ALATURI DE TOTI HOTII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 19:21
De la: 9am056627, la data 2009-09-01 19:13:32De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 18:45:39De la: black10131307, la data 2009-09-01 16:59:50 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
SALUT.......... IN PNL !!!!!!!!!!!!!! ALATURI DE TOTI HOTII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu neglija esenta discutiei te rog
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 19:22
De la: black10131307, la data 2009-09-01 17:03:59De la: 111dinu, la data 2009-09-01 12:41:12@ black
Nu te înþeleg. Eºti chiar atât de fan Bãsescu ? Aºa de amuzament, poþi sã enumeri niºte calitãþi pe care le are Bãsescu? Nu de alta, dar vrem sã ne mai ºi distrãm pe forum...
Dar tu bai GAOZARULE, poti sa imi enumeri calitatile celui pe care il vezi bun de presedinte?
SALUT BLACK !!!!!!!!!!!! CE MAI FACI ??? AZI MERITI FELICITARI,PT. CA AI TINUT SINGUR PIEPT TUTUROR ASAZISILOR ANTI-BASESCU.......NISTE INFATUATII DE 2 LEI.......CE SA FACI NU TOATE ZILELE SUNT SENINE,ASA CUM NICI TOATA LUMEA NU E ............ REALISTA !!!!!!!!!!! BRAVO TIE !!!!!!!!!!!! FELICITARI !!!!!!!!!!!! MACAR UNU SA FIE PE BARICADE ...DIN PACATE EU INTRU ..........MAI TARZIU !!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 19:25
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 19:21:11De la: 9am056627, la data 2009-09-01 19:13:32De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 18:45:39De la: black10131307, la data 2009-09-01 16:59:50 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
CARE ESENTA ???????? DE VANILIE,DE ROM , DE CARE IT-I PLACE TIE VANEA..........ORI ESENTA NEADEVARULUI ??????????? SI CALOMNIA ??????????LA PRESTATIA VOPSITURII DE ANTONESCU SI A ONANISTULUI DE ORBAN,CE ESENTA GASESTI .............A PROSTIEI............NU ????????
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 19:49
De la: Black, la data 2009-09-01 18:45:39 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 20:09
De la: 9am056627, la data 2009-09-01 19:25:26De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 19:21:11De la: 9am056627, la data 2009-09-01 19:13:32De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 18:45:39De la: black10131307, la data 2009-09-01 16:59:50 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
CARE ESENTA ???????? DE VANILIE,DE ROM , DE CARE IT-I PLACE TIE VANEA..........ORI ESENTA NEADEVARULUI ??????????? SI CALOMNIA ??????????LA PRESTATIA VOPSITURII DE ANTONESCU SI A ONANISTULUI DE ORBAN,CE ESENTA GASESTI .............A PROSTIEI............NU ????????
Vanilieeee, rooom...bleah! Lui Vaniuska ii place de VODCA! Vaniuska, search Gooogule si vezi ca necolaiciuc este acuzat pentru jaful facut in perioada 2000-2004, cind erau la putere fratii vostri de arme, pesedeii!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 20:16
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 19:49:42De la: Black, la data 2009-09-01 18:45:39 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
SI MARMOTA...............HAI MA U. POTI FI SERIOS............NU POTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESTI SLUGA PNL............SI GATA !!!!!!!!!!!!!! ASTA E .............
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 20:26
De la: Black, la data 2009-09-01 18:45:39 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 07:48
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 20:26:45De la: Black, la data 2009-09-01 18:45:39 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
SI? Ce vrein sa demonstrezi cu asta?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 08:24
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 18:45:39De la: black10131307, la data 2009-09-01 16:59:50 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
gainusa motata- alias Anca Boagiu , a fost si este ( mai este ?) una din "fetele "marinarului si nimic nu a facut de capul ei motat,ci la indicatiile pretioase ale mentorului sau !
@056- cine sunt "ei " si cine "noi " ? ROMANIA,in care parte se afla ? vad ca lozinca comunista "cine nu-i cu noi,e impotriva noastra" este reactualizata de Baselu' si PDL.ul lui si tin sa te anunt ca din acest razboi declansat de Voi , ROMANIA iese,ca de obicei, cu capul spart !.....in clipa asta Romania este foarte departe de ceea ce s-a dorit ptr.ea in dec. ' 89 ! iar Criza Mondiala este doar un pretex de care se agata aceasta guvernare ,ptr.a justifica grava CRIZA MORALA si Economica in care suntem si care a inceput prin a fi o "democratie originala " .....spre ce ne indreptam stii cumva @blackule ?
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 09:26
De la: gabigabi, la data 2009-09-02 08:24:39De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 18:45:39De la: black10131307, la data 2009-09-01 16:59:50 Cit a furat Necolaiciuc si mi se pare aberant ca nu sunt anchetati si Mitrea si Nastase! Cum putea sa fure directorul CFR fara ministrul Transporturilor si primul ministru, cind se fac controale de la corpul de control al primului ministru, de la Curtea de Conturi, etc? Toata lumea a stiut insa a fost lasat sa fure linistit!
gainusa motata- alias Anca Boagiu , a fost si este ( mai este ?) una din "fetele "marinarului si nimic nu a facut de capul ei motat,ci la indicatiile pretioase ale mentorului sau !
@056- cine sunt "ei " si cine "noi " ? ROMANIA,in care parte se afla ? vad ca lozinca comunista "cine nu-i cu noi,e impotriva noastra" este reactualizata de Baselu' si PDL.ul lui si tin sa te anunt ca din acest razboi declansat de Voi , ROMANIA iese,ca de obicei, cu capul spart !.....in clipa asta Romania este foarte departe de ceea ce s-a dorit ptr.ea in dec. ' 89 ! iar Criza Mondiala este doar un pretex de care se agata aceasta guvernare ,ptr.a justifica grava CRIZA MORALA si Economica in care suntem si care a inceput prin a fi o "democratie originala " .....spre ce ne indreptam stii cumva @blackule ?
Hai mai Gabi, iarasi incepi cu demagogia asta? Ati impartit tara in doua, ati declansat razboiul, ..., bla, bla, bla...
Uita-te in urma pe forum si ai sa vezi de cite ori cei care spun ca au incredere in Basescu, au fost facuti albie de porci, catalogati drept lingai, slugi, etc.
Da, Romania este departe, dar sa nu imi spui iar ca de vina este Boc, sau Basescu! Boc guverneaza de 8 luni iar prerogativele lui Basescu sunt limitate, nu el are puterea executiva si nu mai spun ca in anii trecuti nu a avut nimic in comun nici cu guvernul.
Scuza-ma, cred ca esti cam rupta de realitate daca pretinzi ca actuala criza economica este un pretext! Sutele de mii de someri, actuali si viitori, astia sunt tot un pretext? Nu lua in considerare zona de stat, uita-te ca si in zona privata situatia e neagra! Stiu ai sa dai iarasi vina pe guvern, dar ai sa constati si in Spania rata cea mai mare a somajuluidin Europa, de vreo 18%.
In ce directie ne indreptam? In niciun caz intr-una buna! Toate campaniile lansate de Patriciu, Voiculescu, Vantu si mercenarii lor, inflameaza societatea! Pina dupa alegeri, sper sa nu degenereze conflictele.
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 09:32
ROBERT HORVATH NEW YORK
CERERE DE EXTRADARE CATRE USA A CETATEANULUI ROMAN TRAIAN BASESCU.
CERERE DE EXTRADARE CATRE USA A CETATEANULUI ROMAN TRAIAN BASESCU. Luni 31 August, 2009 am avut o discutie cu Cristian Gaginski Ministru - Consilier ( Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. Am anuntat cu aceasta ocazie statul roman ca am cerut ANCHETAREA LUI TRAIAN BASESCU de catra cele mai inalte institutii americane SENATUL si CAMERA REPREZENTANTILOR Am mentionat ca COMPANIILE REPREZENTATE IN ROMANIA DE ASOCIATII LUI MIRCEA BASESCI FRATELE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU ,SUNT COMPANII AMERICANE. IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN , ZIARIST SPECIALIZAT IN INVESTIGATII , PRESEDINTELE UNEI COMPANII DE FILM SI TELEVIZIUNE , REPREZENTANT IN USA AL MEDIEI JAPONEZE SI EUROPENE AM SOLICITAT OFICIAL
(IN SCRIS ) DESCHIDEREA UNEI ANCHETE INSTITUTILOR AMERICANE SPECIALIZATE. (U.S Department of State , Bureau of Alcohol Tobacco and Firearms., FBI, TFI, etc )
Companiile reprezentate in Romania de asociatii lui Mircea Basescu sunt
GENERAL DEFENSE CORP. USA si NAVIGATOR DEVELOPMENT LLC, USA si sunt licentiate de U.S Department of State si de Bureau of Alcohol Tobacco and Firearms.
BAE Systems, compania din Marea Britanie face obiectul mai multor anchete la nivel international, privind practici ilegale in obtinerea contractelor. Acuzatia principala este ca gigantul producator de arme a facut un obicei din mituirea oficialilor straini, inclusiv ROMANIA IN AFACEREA FREGATELOR. Tinand seama ca BAE Systems este unul dintre principalii contractori ai Pentagonului britanicii vor avea de dat explicatii si comisiilor de afaceri externe si investitii straine din Senatul si Camera Reprezentantilor din SUA. Negocierile cu firma britanica au fost facute de Aurel Cazacu , partener de firma cu Mircea Basescu fratele presedintelui Romaniei Traian Basescu.
In cursul saptamanii trecute am trimis un material informativ presedintilor comisiilor respective, dezvaluind activitati ilegale si am cerut sa apar in fata comisiei. In scrisoarea adresata senatorului John F. Kerry presedintele Senate Foreign Relations Committee am mentionant incalcarea tuturor embargourilor ONU si sanctiunilor ordonate prin Departamentul de stat prin trasport ilegal de arme catre organizatii teroriste.( imaginati 100 de camione incarcate cu explozibil strabatand Romania pe ruta Constanta ...via Beirut catre Hezbollah ). Faptul ca arma AK- 47 Made in Romania la Cugir a inundat teritoriul african ,aducand moarte si suferita pentru milioane de oameni, dar si milioane in valuta forte pentru mafia Basescu. Si bineinteles faptul ca profitand de lipsa de atentie generala ( nu si a serviciilor occidentalle )presedintele a devenit o umbrela pentru terorismul arab. Faptul ca cel putini 100 de teroristi ( po***tia muslima a romaniei este in jur de 80.000) au fost eliberati pe cuvant de onoare semn un petec de hartie in care promit ca ca nu se reintorc in Romania 15 ani de zile. Si actul criminal de a elibera in aceleasi conditii a liderului AL Queda cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de Musaab Ahmed Mohamed Mujall. Am reliefat un pericol real si imediat : Chemarea de curand a sute de studenti ( teroristi) palestinieni penrtu a se reintalni cu miile adusi de Ceausescu. pe vremea lui Ceusescu pentru a pregati atacurile impotriva tintelelor din vestul Europa, inclusiv baze militare americane. Am CONTACTAT de curand DEPARTAMENTUL DE STAT ( ROMANIAN DESK ) , A, Sallbie pentru a discuta aceste subiecte deosebite de grave. Doctrina americana este clara. Prietenul teroristilor sau cei care ii ascunde este un terorist. In finalul discutiei avute ,am multumit diplomatului de la Ambasada concluzionand: BASESCU ESTE UN TERORIST CARE VA FI PRINS SI PEDEPSIT. Deci titlul acestui comentariu care parea doar o licienta jurnalistica ,are sansa sa devina realitate. Robert Horvath DEVA New York ***devagallery*** 1 Septembrie 2009
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:18
RETINETI acest citat din Scrisoarea deschisa a lui Emil Constantinescui:
...agenþi acoperiþi din presã ai serviciilor de informaþii a cãror existenþã a fost recunoscutã oficial de cãtre aceºtia ºi „postaci“ de pe Internet din aºa-zisele gherile digitale plãtite la bucatã a fost pilonul de rezistenþã...
ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 14:24
De la: romanita, la data 2009-09-02 10:18:34
...agenþi acoperiþi din presã ai serviciilor de informaþii a cãror existenþã a fost recunoscutã oficial de cãtre aceºtia ºi „postaci“ de pe Internet din aºa-zisele gherile digitale plãtite la bucatã a fost pilonul de rezistenþã...
ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelkya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!
AVAND IN VEDERE STAREA IN CARE TE GASESTI........NIMENI DAR NIMENI NU I-SI PUNE MINTEA CU UNA DE AL DE TINE !!!!!!!!!!! ASA CA DATE MARE SI FRUMOASA !!!!!!!!!!!!!!!! ROM-ANITOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:04
De la: 9am056627, la data 2009-09-02 14:24:45De la: romanita, la data 2009-09-02 10:18:34
HOTII striga HOTII!
AVAND IN VEDERE STAREA IN CARE TE GASESTI........NIMENI DAR NIMENI NU I-SI PUNE MINTEA CU UNA DE AL DE TINE !!!!!!!!!!! ASA CA DATE MARE SI FRUMOASA !!!!!!!!!!!!!!!! ROM-ANITOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut 056627 (sa vorbim codat, ca cei de la servicii). I-am mai spus idiotului care se da duduia Romanita ca m-as baga intr-un serviciu, in serviciul de urgente si as veni cu ambulanta s-o bag pe hahalera asta in camasa de forta si sa o duc la Balaceanca!
Pe Vanea l-as duce la dezalcoolizare, ca prea vorbeste numa'n dodii!
|
111dinu
1317 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:08
De la: romanita, la data 2009-09-02 10:18:34
HOTII striga HOTII!
Chiar nu mai înþeleg ce vrea userul "romaniþa". Îmi aduce reproºuri fiindcã am afirmat cã sunt sãtul de moralitatea generaþiei mele, generaþie din care face parte ºi dumnealui. Este adevãrat ! Chiar sunt cu adevãrat sãtul de moralitatea generaþiei mele.
În decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat în altceva decât este acum. Mã simt chiar vinovat. Am avut ocazia, împreunã cu mulþi alþi colegi, de a schimba ceva. ªi spun cu asumarea responsabilitãþii cã am fi putut schimba direcþia de mers a României.
Am fost niºte naivi! Am crezut cã noua putere politicã trebuie lãsatã sã-ºi punã în aplicare programul reorientãrii þãrii spre o societate democraticã. Aºa credeam noi. O societate se construieºte prin voinþa puterii politice. Nu doresc sã spun mai multe. Nu meritã un user, de „teapa” tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, sã-mi cunoascã adevãrata identitate ºi atitudinile avute atunci pentru ca România sã se îndrepte spre o adevãratã societate democraticã. Sincer, nu meritã! Oameni ca el s-au infiltrat în rândul nostru ºi au trãdat.
Mulþi useri îmi cunosc numele ºi mi-au citit cãrþile despre decembrie 1989. Mulþi foºti studenþi îmi cunosc ideile ºi principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului în cauzã, printr-un mesaj privat, cã sunt unul dintre cei arestaþi pe timpul evenimentelor din Timiºoara ºi cã sunt bucuros dacã un securist este demascat. Nu a înþeles nimic. Mã atacã atât pe mine cât ºi pe alþi useri, cunoscuþi mie, useri care, în perioada anilor `90 au încercat sã dea un alt curs istoriei. Cã nu s-a întâmplat, este o altã „poveste”. Procentul FSN-ului (actual despãrþit formal în PSD ºi PD-L), a fost atât de zdrobitor încât ideile noastre nu numai cã au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care apãrau puterea. Ca ºi acuma!
Atitudinea acestui user, nemulþumit de faptul cã schimbarea de sistem i-a îngrãdit ascensiunea în ierarhia comunistã, ierarhie deja prefiguratã a fi realã prin patalamaua oferitã de facultatea muncitoreascã, dovedeºte încrâncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a încerca sã se strecoare în grupul parveniþilor politici. A ajuns chiar ºi în prejma familiei regale.
Securitatea nu doarme. Romanita o aratã din plin.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
111dinu
1317 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:10
De la: 111dinu, la data 2009-09-02 16:08:57De la: romanita, la data 2009-09-02 10:18:34
HOTII striga HOTII!
Chiar nu mai înþeleg ce vrea userul "romaniþa". Îmi aduce reproºuri fiindcã am afirmat cã sunt sãtul de moralitatea generaþiei mele, generaþie din care face parte ºi dumnealui. Este adevãrat ! Chiar sunt cu adevãrat sãtul de moralitatea generaþiei mele.
În decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat în altceva decât este acum. Mã simt chiar vinovat. Am avut ocazia, împreunã cu mulþi alþi colegi, de a schimba ceva. ªi spun cu asumarea responsabilitãþii cã am fi putut schimba direcþia de mers a României.
Am fost niºte naivi! Am crezut cã noua putere politicã trebuie lãsatã sã-ºi punã în aplicare programul reorientãrii þãrii spre o societate democraticã. Aºa credeam noi. O societate se construieºte prin voinþa puterii politice. Nu doresc sã spun mai multe. Nu meritã un user, de „teapa” tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, sã-mi cunoascã adevãrata identitate ºi atitudinile avute atunci pentru ca România sã se îndrepte spre o adevãratã societate democraticã. Sincer, nu meritã! Oameni ca el s-au infiltrat în rândul nostru ºi au trãdat.
Mulþi useri îmi cunosc numele ºi mi-au citit cãrþile despre decembrie 1989. Mulþi foºti studenþi îmi cunosc ideile ºi principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului în cauzã, printr-un mesaj privat, cã sunt unul dintre cei arestaþi pe timpul evenimentelor din Timiºoara ºi cã sunt bucuros dacã un securist este demascat. Nu a înþeles nimic. Mã atacã atât pe mine cât ºi pe alþi useri, cunoscuþi mie, useri care, în perioada anilor `90 au încercat sã dea un alt curs istoriei. Cã nu s-a întâmplat, este o altã „poveste”. Procentul FSN-ului (actual despãrþit formal în PSD ºi PD-L), a fost atât de zdrobitor încât ideile noastre nu numai cã au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care apãrau puterea. Ca ºi acuma!
Atitudinea acestui user, nemulþumit de faptul cã schimbarea de sistem i-a îngrãdit ascensiunea în ierarhia comunistã, ierarhie deja prefiguratã a fi realã prin patalamaua oferitã de facultatea muncitoreascã, dovedeºte încrâncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a încerca sã se strecoare în grupul parveniþilor politici. A ajuns chiar ºi în prejma familiei regale.
|
111dinu
1317 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:11
@ romanita
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:15
[Du-te, ma, panarama de pus in rama, du-te de te culca daca securitatea nu doarme!
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:56
Cum stau lucrurile astazi
Publicat in: Jurnal, data: 02.09.2009
Din gradina Palatului Elisabeta, la 9 aprilie 2009, am anuntat intentia mea de a candida la Presedintia României. Mesajul de astazi este mai insemnat decât cel din aprilie, fiindca este rezultatul unei experiente inegalabile.
De când am hotarât sa ma prezint la alegerile prezidentiale pâna astazi au trecut cinci luni. Acum stiu ca “România Altfel” este posibila, ca ea are adepti. Cei 12% dintre români care ar dori sa voteze cu mine sunt un izvor de bine nepretuit. Ei s-au asezat in jurul ideii de respect al Statului si de profesionalism in viata publica fara sa-i oblige nimeni. 12% dintre români convinsi sunt mai puternici decât 35% dintre români pacaliti, constrânsi sau interesati.
Cum stau lucrurile astazi: Stânga politica este in buzunarul prezidential. Dreapta politica a ales sa ignore proiectul Casei Regale, crezând ca astfel va avea un câstig politic pe termen scurt. Va fi o repetare a greselii din 1997. In mod normal, demersul de insanatosire a institutiilor Statului ar fi trebuit sa faca mediul de afaceri, corifeii societatii civile si mass-media solidari cu proiectul meu. Nu s-a intâmplat asa. 12% dintre români cred, insa, astazi, altfel.
Intelectualii români, cei multi si anonimi, vor suferi o noua portie de umilinta. Cei care au avut urechi sa auda stiu, insa, astazi, ca se poate conta pe o “Românie Altfel”.
Dupa un efort entuziast si neobosit, anunt retragerea mea din cursa pentru Presedintie, cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor.
Odata cu iesirea mea din cursa, de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri.
Presedintele politician, oricare va fi el, va actiona in detrimentul institutiei Statului român, in avantajul partidului sau si pe criteriul intereselor economice de grup. Majoritatea oamenilor puterii din România trateaza institutiile publice si Statul ca pe bunuri personale. Presedintele actual a inceput privatizarea Statului român. Presedintele viitor va continua privatizarea.
Majestatea Voastra, ati asteptat mai bine de saizeci de ani ca Europa, apoi România, sa-si vina in fire. Binecuvântarea pe care mi-ati dat-o sa candidez este cel mai frumos semn de incredere pe care l-am primit in viata mea. Prin ea, mi-ati dat o sansa sa fiu cu adevarat util tarii. Va trebui, cred, sa mai asteptati. Chiriasii istoriei sunt la locul lor, neclintiti.
Cu toate acestea, România anului 2010 va fi o tara conectata, cu 12 milioane de oameni care intra pe internet. Cu sute de mii de tineri care nu inteleg ce inseamna ingenuncherea identitara sau ideologica, actiunea securista ori cumpararea inteligentei. Cu milioane de români care domiciliaza temporar in Europa occidentala si care au scapat de cercul vicios al puterii personale de la Bucuresti.
România profunda de astazi cunoaste proiectul meu prezidential si are, in buna parte, sentimentul ca avem nevoie de o altfel de tara, de un altfel de Stat, de altfel de institutii. De etica si profesionalism.
Principesa si cu mine va asteptam pe toti cei care credeti ca România merita sa aiba un Stat respectabil, institutii profesioniste, mândrie si etica, sa ne construim, in anii care vor urma, “România Altfel”.
Principele Radu al României
Palatul Elisabeta, 2 septembrie 2009
Comentarii: 0
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 20:01
De la: black10131307, la data 2009-09-02 16:04:10
Imi pare rau, nu imi place nici sa injur si nici sa ii ridic ode lui Base.Asta este pentru voi basescienii, maxima claritate in expunere  Oricum,mi-am dat seama ca esti baiat cinstit ,nu intelegi nimic din ce iti spun(observasem asta) si iti pare ca vorbesc "in dodii".
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 20:27
De la: vaneamarin, la data 2009-09-02 20:01:28De la: black10131307, la data 2009-09-02 16:04:10
Imi pare rau, nu imi place nici sa injur si nici sa ii ridic ode lui Base.Asta este pentru voi basescienii, maxima claritate in expunere Oricum,mi-am dat seama ca esti baiat cinstit ,nu intelegi nimic din ce iti spun(observasem asta) si iti pare ca vorbesc "in dodii".
Nu am ce sa mai inteleg! Am inteles destul pina acum!
Ramineti voi astia care v-ati coalizat si duceti mai departe ticalosia. Te descalifica cei care sunt in fruntea voastra: Patriciu, Geoana, Ciuvica, Voiculescu, Vantu,SRS, Ciutacu, etc...Toate loazele securisto-comuniste din esalonul doi. Toti imbuibatii, toti borfasii!
Daca te mindresti ca esti pe aceeasi baricada cu ei, ma apuca sila!
Sa va dea Dumnezeu puterea sa constientizati prostia pe care ati facut-o! Asta ar fi pedeapsa pe care o meritati! Din pacate vor mai suferi si nevinovati, pe linga astia ca voi!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 20:33
@blackule - este un pretex si le-a venit manusa ca sa se scuze de criza ce se prefigura in Romania demult,caci nu poti sa darimi tot, sa nu pui nimic in schimb si sa crezi ca intr-o zi nu vei suporta consecintele si, toate masurile ce vor trebui luate de acum incolo ,vor fi puse in circa FMI.ului !
|
radu_toma_2006
61 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 21:18
De la: 9am056627, la data 2009-08-31 20:29:51De la: black10131307, la data 2009-08-31 20:12:21De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:44:33De la: Subredul, la data 2009-08-31 15:32:01vad ca razboiul merge inainte ...
Nici nu-si mai aminteste nimeni de la ce a inceput ...
chestia e sa se ucida cat mai multi adversari, inamici cum li se spune.
Dupa ce se vor numara mortii, aristocratii vor da medalii si se vor intoarce linistiti la treburile lor.
Si-i vor omagia pe cei ucisi ca sa nu-i descurajeze pe urmatorii fraieri.
Le vor vorbi despre sacrificii pentru tara, patriotism, mandria de a fi .... dupa care se vor incuscri cu inamicul de pana mai ieri, pentru interesul national.
Omorati-va intre voi.
Succes !
Nu se omoara nimeni Silviule dar din pacate asa percep majoritatea Basescienilor lucrurile,ca tine .O discutie aveti impresia ca este un razboi.
Inca o mostra de intelepciune a lui Vanea, ...bunul, sfatosul si patriotul Vanea. Induiosator!
Cel care declara ca-l va vota pe cel care va ajunge in turul doi cu Basescu, indiferent daca acela va fi Vadim!
Sa te ierte Dumnezeu Vanea si pe cei ca tine! Eu nu o pot face!
BLACK E PAREREA LUI..........U NU VEZI CA ORISICE ARGUMENTE II ADUCI EL LE EVITA SI ATACA PRO PNL ???? E DREPTUL LUI.....PANA LA URMA AICI E VB. DE ALTCEVA SUNT EI SI SUNTEM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!
CATI SUNT EI VOM VEDEA............CATI SUNTEM NOI DEASEMENI VOM VEDEA !!!!!!!!!!!!!! EU UNUL SPER SA CASTIGAM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!! EI ??????????? ASTA E LUPTA ELECTORALA ...........CINEVA TREBUIE SA CASTIGE,NU !!!! ARGUMENTELE TREBUIESC ADUSE CU DOVEZI............EI LE ADUC POSTAND PE ROSCA STANESCU, PE CIUTACU,PE STAN,PE VOICULESCU........ASTIA SUNT STALPII PE CARE EI AU CREDIBILITATE IN IMAGINATIA LOR.............SI PUN CAPAC CU TUDOR POPESCU CARE E PUTIN SCHIZOFREN,DUPA PAREREA MEA ,ASA CA LASAI SA LUPTE SI SA POSTEZE IAR NOI SA NE VEDEM DE TREABA SI SA CASTIGAM........... SA FIU BINE INTELES NU SA CASTIGAM NOI CI B A S E S C U !!!!!!!!!!!!!!!!!
mai rahatilor v-ati dat de gol ca sunteti 2 trepadusi pe la partid ( CATI SUNT EI VOM VEDEA............CATI SUNTEM NOI DEASEMENI VOM VEDEA !!!!!!!!!!!!!! EU UNUL SPER SA CASTIGAM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!! EI ??????????? ASTA E LUPTA ELECTORALA ...........CINEVA TREBUIE SA CASTIGE,NU ) ma voi sunteti 2 gainari , va multumiti cu ce ii scapa printre degete lui sefu' (base) . sefii vostri dau tunurile cele mari!! voi - repet- nu sunteti decat 2 gainari de cea mai joasa speta (lingai, oportunisti, latrai)
|
radu_toma_2006
61 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 21:41
propozitii gen : " da sefu", " cum spuneti d-voastra sefu'" , "sefu' d-voastra aveti intodeauna dreptate","sefu' sunteti cel mai destept si cel mai frumos,sefu' " etc va sunt foarte familiare . imi vine sa vomit cand vad oameni ca voi BLEAH !
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 21:50
Tipic romanesc, astia mici si multi, se bat cap in cap, care pe unde poate, si aia isi castiga averile pe spinarea voastra....Ca e PNL, ca e PD, ca e PSD, etc, .... ei tot o vor duce bine....daca aveti impresia ca unu in partidele astea, vor face intradevar diferenta....... sunteti penibili.... 20 de ani au trecut degeaba, si vor mai trece multi.....spor la discutii si "complimente"..... Intrebatii pe aiai de'i sustineti....cand au mers ultima oara in ferentari, berceni, rahova, cu tramvaiul, metroul, sau cand au trait ei pe un salariu mediu pe economie.... va bagati degetele in ochi atat de adanc, ca ati orbit si voi....
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
bilbe
409 mesaje
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 07:07
Nu va mai balacariti atit,uniti partidele ,intrati cu totii in partinul unic si gata cu cearta
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 07:11
Si gata neocomunismul....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 07:57
De la: radu_toma_2006, la data 2009-09-02 21:18:58De la: 9am056627, la data 2009-08-31 20:29:51De la: black10131307, la data 2009-08-31 20:12:21De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:44:33De la: Subredul, la data 2009-08-31 15:32:01vad ca razboiul merge inainte ...
Nici nu-si mai aminteste nimeni de la ce a inceput ...
chestia e sa se ucida cat mai multi adversari, inamici cum li se spune.
Dupa ce se vor numara mortii, aristocratii vor da medalii si se vor intoarce linistiti la treburile lor.
Si-i vor omagia pe cei ucisi ca sa nu-i descurajeze pe urmatorii fraieri.
Le vor vorbi despre sacrificii pentru tara, patriotism, mandria de a fi .... dupa care se vor incuscri cu inamicul de pana mai ieri, pentru interesul national.
Omorati-va intre voi.
Succes !
Nu se omoara nimeni Silviule dar din pacate asa percep majoritatea Basescienilor lucrurile,ca tine .O discutie aveti impresia ca este un razboi.
Inca o mostra de intelepciune a lui Vanea, ...bunul, sfatosul si patriotul Vanea. Induiosator!
Cel care declara ca-l va vota pe cel care va ajunge in turul doi cu Basescu, indiferent daca acela va fi Vadim!
Sa te ierte Dumnezeu Vanea si pe cei ca tine! Eu nu o pot face!
BLACK E PAREREA LUI..........U NU VEZI CA ORISICE ARGUMENTE II ADUCI EL LE EVITA SI ATACA PRO PNL ???? E DREPTUL LUI.....PANA LA URMA AICI E VB. DE ALTCEVA SUNT EI SI SUNTEM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!
CATI SUNT EI VOM VEDEA............CATI SUNTEM NOI DEASEMENI VOM VEDEA !!!!!!!!!!!!!! EU UNUL SPER SA CASTIGAM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!! EI ??????????? ASTA E LUPTA ELECTORALA ...........CINEVA TREBUIE SA CASTIGE,NU !!!! ARGUMENTELE TREBUIESC ADUSE CU DOVEZI............EI LE ADUC POSTAND PE ROSCA STANESCU, PE CIUTACU,PE STAN,PE VOICULESCU........ASTIA SUNT STALPII PE CARE EI AU CREDIBILITATE IN IMAGINATIA LOR.............SI PUN CAPAC CU TUDOR POPESCU CARE E PUTIN SCHIZOFREN,DUPA PAREREA MEA ,ASA CA LASAI SA LUPTE SI SA POSTEZE IAR NOI SA NE VEDEM DE TREABA SI SA CASTIGAM........... SA FIU BINE INTELES NU SA CASTIGAM NOI CI B A S E S C U !!!!!!!!!!!!!!!!!
mai rahatilor v-ati dat de gol ca sunteti 2 trepadusi pe la partid ( CATI SUNT EI VOM VEDEA............CATI SUNTEM NOI DEASEMENI VOM VEDEA !!!!!!!!!!!!!! EU UNUL SPER SA CASTIGAM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!! EI ??????????? ASTA E LUPTA ELECTORALA ...........CINEVA TREBUIE SA CASTIGE,NU ) ma voi sunteti 2 gainari , va multumiti cu ce ii scapa printre degete lui sefu' (base) . sefii vostri dau tunurile cele mari!! voi - repet- nu sunteti decat 2 gainari de cea mai joasa speta (lingai, oportunisti, latrai)
UP YOURS! Ba nu, ca s-ar putea sa-ti placa bai travestitule!
Lovite-ar cu sete o grea basculanta bai vierma schizofrenic!
Iti doresc prosperitate bai cirnatule, sa ai la poarta trei masini: Politia, Ambulanta si Procuratura!
Date-n mata de oligofren homosexual!
|
|
|