back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:22

De la: romanita, la data 2009-08-27 14:11:09Repede, repede, a disparut 111DINU si a aparut 999FLORIN pe topicul destinat lui, topicul pentru fazan...

CE SPUNEAM?...A APARUT CA MUSCA LA RAHAT!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:23

De la: romanita, la data 2009-08-27 14:22:06
De la: romanita, la data 2009-08-27 14:11:09Repede, repede, a disparut 111DINU si a aparut 999FLORIN pe topicul destinat lui, topicul pentru fazan...

CE SPUNEAM?...A APARUT CA MUSCA LA RAHAT!

PANA ACUM A STAT IN CURUL CALULUI!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:24

A SI PUS BOTUL LA CLATITA CU BRANZA STRICATAS DIN GAOAZA DINULUI111...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:25

CE MAI FACETIO FETELOR? CAM PUTITI BAIETI CLONATI SI SONATI! VI S-A STRICAT UMPLUTURA...

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:26

@ romanita

Florin îmi este prieten. Eu, (1954ppll, memo, 111dinu) nu sunt o clonã a lui florin999. Am explicat faptul cã, de fiecare datã, respectivele avataruri pe care le-am folosit ca user au fost virusate. Pânã a afla cine este Florin, folosind userul 1954ppll, l-am atacat crezând cã este Pavel Coruþ. M-am dumirit cã este altã persoanã, la fel cum m-am dumirit cã eugenb nu este generalul Eugen Bãdãlan ci o cunostinþã a mea de peste 30 de ani. Sunt bucuros cã aceste douã persoane au dorit sã colaboreze cu mine, deºi, deseori, ideile nu coincid.
Este bine ca ºi dumneata sã renunþi la obsesiva clonare.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:27

TU CE MAI LATRI, CE MAI BALESTI, CE MAI GUDURESTI FLORINE? DAT TU DINULE, CE MAI BELESTI?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:29

@romanita

Tu nu trebuie sã te trezeºti prea de dimineaþã. Ai noaptea în cap tot timpul.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:30

De la: 111dinu, la data 2009-08-27 14:26:36@ romanita

Florin îmi este prieten. Eu, (1954ppll, memo, 111dinu) nu sunt o clonã a lui florin999. Am explicat faptul cã, de fiecare datã, respectivele avataruri pe care le-am folosit ca user au fost virusate. Pânã a afla cine este Florin, folosind userul 1954ppll, l-am atacat crezând cã este Pavel Coruþ. M-am dumirit cã este altã persoanã, la fel cum m-am dumirit cã eugenb nu este generalul Eugen Bãdãlan ci o cunostinþã a mea de peste 30 de ani. Sunt bucuros cã aceste douã persoane au dorit sã colaboreze cu mine, deºi, deseori, ideile nu coincid.

NICI NU IM I IMAGINAM CA NU ATI FI BUNI "PRETINI", DOAR AVETI ATATEA (TAMPENII) IN COMUN, SEMANATI CA DOI RAHATI PROVENITI DIN ACELASI RECT, CLONATI DE ACELASI MAT GROS! SIU PUTITI IDENTIC!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:30

nu trebuie sa-i dai explicatii prea detaliate memo,oricum sunt cativa cretini si cretine carora poti sa le pui si dovada-n fata,tot o tin pe-a lor,tot niste imbecili fara pic de substanta vor ramane-n veci,romania-i plai cu dor,ducem-as de-aici in zbor[cu avionu' ,evident,ca doar nu-s zburatoare ca acest romio tiganesc]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:31

De la: 111dinu, la data 2009-08-27 14:29:57@romanita

AZ AM CHEF SA VA MUIESC LAS GREU!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:32

De la: romanita, la data 2009-08-27 14:31:10
De la: 111dinu, la data 2009-08-27 14:29:57@romanita

AZ AM CHEF SA VA MUIESC LAS GREU!
las palma de majorca poate ai vrut sa scri,ca alta meserie nu vad sa cunosti

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:33

SI DACA NU SUNTETI ACEEASI PERSOANA, TOT AS JURA CA SUNTETI! SI TOT NU AR MAI CONTA, ASA CUM NICI NU CONTATI DECAT AM STABILIT scatologic, coprologic...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:35

þmUIESCþ ESTE PERSOANA A DOUA A PREYENTULUI REFLEXIV AL VERBULUI LICENTA
A "MUI" care se conjuga astfel: eu muiesc, tu muiesti...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:37

De la: romanita, la data 2009-08-27 14:35:48þm

Corectez:

"TE MUIESC" ESTE PERSOANA A DOUA A PREZENTULUI REFLEXIV AL VERBULUI (LICENTA)

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:40

De la: romanita, la data 2009-08-27 14:35:48þmUIESCþ ESTE PERSOANA A DOUA A PREYENTULUI REFLEXIV AL VERBULUI LICENTA
muieste in continuare,ca-ti sade bine si oricum la asta te pricepi sa iei tot tacamu' de la orice mort,asta ai facut o viata intreaga prin subsolurile de la ,,dorin hociota''[a fost sefu' tau al mare],alcoolicule,romio de preerie si proprietar de cort carele -mi esti,zburatoareo

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:44

@romanita
Discuþiile despre Bãsescu sunt mult mai importante decât a-þi rãspunde. ªi totuºi, îºi rãspund cu gândul cã, de acum, poþi lãtra singur cât vrei ! Nu mã vei face sã deturnez conversaþiile despre Bãsescu prin diverse altercaþii cu tine, fiindcã, la prostia ºi incultura ta, doar Elena Udrea Cocoº îþi va mai putea rãspunde. Amândoi sunteþi de aceeaºi teapã. Niºte þaþe, cu tendinþe masculine. De fapt, nu mã intereseazã coloratura ta politicã, însã comportamentul ºi limbajul tãu nu pot fi desluºite din noianul mitocãniilor Bãsescu-Udrea. Aceste ultime personaje fiind reperul silniciei moralitãþii în România.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:45

POT RENUNTA CUI USURINTA LA "OBSESIVA CLONARE" DACA NU MAI POSTEZI OBSESIVA CLATITAREALA GAOZISTA SI NU IL MAI IMITI PE FLACAUL FLORIN999, FA CE FACI SA PARI CA AI PROPRIA PERSONALITATE, PROPRIUL TRECUT, PROPRIA FILOZOFIE DACA NU E PREA MULT SPUS. ALTFEL VEI CADEA CUIM AM SPUS,, CA MUSCA... PE ACESTE TOPICURI ESTYE UN MIC MARE RAZBOI AL DEMASCARII, O LUPTA DE HARTUIRE CARE TREBUIE SA CULMINEZE CU DEZBRACAREA LA PIELEA GOALA (MORAL VORBIND) A UNUI PERSONAJ MULTIPLICAT. GATA CU AVERTISMENTELE...
PREFER SA VA BALACARESC PANA VA SCOT DIN BOCANCII DE SECURISTI, LA LUMINA!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:48

Un mic cliseu din ceea ce inseamna politica in Romania, oamenii care ne-au condus si inca se joaca cu soarta noastra. Felul in care suntem "papusariti" seamana cu "De-ale Carnavalului"

Maior, în pãienjeniºul Talpeº-Watts-Treptow

* Autor: Andrei Badin

* Data: 28 sep 2006

* 37 afiºãri

*

Mãrime text:

- + |

* Trimite unui prieten |

* Print

Senatorul PSD George Maior, propus pentru postul de director al SRI, este un personaj apropiat grupului Ioan Talpeº-Larry Watts. Din grup a fãcut parte pentru un timp ºi istoricul american Kurt Treptow, care a fost condamnat la ºapte ani de închisoare pentru pedofilie. Treptow a editat în 2002 un volum semnat de Maior ºi Watts.

Liviu Maior, tatãl candidatului la ºefia principalului serviciu secret, este cunoscut ca un apropiat al lui Ioan Talpeº, fost ºef al SIE, dar ºi al omului de afaceri Ovidiu Tender. De altfel, Maior ºi Talpeº au fost colegi de facultate, iar apoi subalternii generalului Ilie Ceauºescu la Institutul de Istorie Militarã, unitatea propagandistã a fostului dictator. Prietenia a fost ºi între copiii celor doi, iar George Maior a fost naºul de cununie al lui Talpeº junior. Talpeº a avut legãturi apropiate cu duetul american Kurt Treptow-Larry Watts. Treptow a fost condamnat pentru pedofilie la Iaºi, iar Larry Watts a fost consilier al lui Talpeº la Departamentul pentru Securitate Naþionalã de la Administraþia Prezidenþialã în timpul preºedinþiei lui Iliescu. Treptow ºi Wats au avut legãturi ºi cu Maior tatãl ºi fiul. Americanii sunt adepþi ai "fascismului românesc", dupã cum i-a caracterizat presa din SUA, ºi au fost folosiþi de regimul Ceauºescu înainte de 1989, dar ºi dupã 1990 sub "zodia" lui Talpeº. Actualul pretendent la funcþia de director al SRI a scris chiar o carte cu Watts în 2002, apãrutã la fundaþia "Centrul pentru Studii Româneºti" din Iaºi condusã de Treptow. Watts a fost naºul de cununie al lui Kurt Treptow, iar Talpeº senior, al lui Watts. În 2002, Watts ºi Maior au mai colaborat ºi la un alt volum, apãrut la Editura Enciclopedicã. Despre fundaþia lui Treptow s-a spus cã beneficia din plin de sprijinul SIE.

Istorie alternativã difuzatã de SIE în SUA

Surse contactate de Adevãrul susþin cã, la începutul anilor '90, Talpeº, Treptow ºi Watts l-au susþinut pe Maior senior sã obþinã funcþia de ministru al învãþãmântului. Cei doi americani acþionau în acea perioadã în zona Clujului, unde activa familia Maior. De altfel, Maior a fost iniþiatorul unei Istorii alternative scrise de Watts ºi Treptow, difuzatã în SUA prin intermediul SIE. "Îndrumãtorii" lucrãrii erau Liviu Maior ºi Ion Talpeº. Watts a avut afaceri în România ºi cu William Matser, un oficial NATO acuzat de corupþie pe filiera România, care era ºi în relaþii apropiate cu Talpeº.

Presa ar trebui sa fie prima care sa-l protejeze pe Treptow"

* Data: 30 sep 2002

* 24 afiºãri

*

Mãrime text:

- + |

* Trimite unui prieten |

* Print

Consilierul lui Ion Iliescu a devenit un adevarat avocat al fostului agent american

"Adesea, in Romania s-au facut cercetari care n-au fost ulterior probate cu documente. S-ar putea sa ne aflam in fata unui asemenea caz. Este mai bine ca acest caz sa fie cercetat de profesionisti, intrucat ar putea avea implicatii majore, iar noi sa nu ne grabim cu concluziile". Acestea au fost vorbele consilierului prezidential pe probleme de Aparare, Ioan Talpes, intrebat de ziaristi care este evolutia cazului Kurt Treptow. Talpes a mai declarat ca personal nu s-a interesat de caz, dar anchetatorii stiu unde se afla in acest moment americanul Kurt Treptow si tin in permanenta legatura cu el. Ioan Talpes a mai amintit ca Treptow a fost delegat al Ambasadei Statelor Unite pentru cetatenii americani rezidenti in zona Moldovei. S-a sugerat ideea ca implicarea unui astfel de personaj intr-un scandal de proportii nu este benefica Romaniei. "Autoritatile nu-si pot permite masuri penibile, cu filmari si arestari pe strada, care s-ar putea solda cu scuze", a apreciat consilierul presedintelui Ion Iliescu. Acesta a continuat cu indicatii catre mass-media din Romania, care "ar fi trebuit sa fie prima care sa-l protejeze pe Treptow", personaj care, spune Talpes, beneficiaza de dreptul la imagine, ca orice alt om. O campanie de presa care nu a facut decat sa-l discrediteze pe Treptow l-ar indreptati pe acesta din urma sa ceara unele daune, concretizate in sume mari de bani, a spus amenintator reprezentantul d-lui Iliescu. In fine, Ioan Talpes a incercat sa explice ca nu orice american venit la studii in Romania printr-o bursa Fulbright este recrutat de serviciile secrete, asa cum nici romanii plecati afara nu sunt neaparat agenti straini, lasand de inteles ca Treptow nu are nici o legatura cu serviciile de informatii de la noi. "

Un mic cocktail
www.omenia.ro/

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:55

Fratilor? inca nu v-ati trezit ? Inca dormiti ? pai nu vedeti ca in BANTUSTANUL asta numit romania .cu r mic se perinda la putere aceiasi HOTI de 20 de ani , EI AU MILIARDE IN CONTURI ,DIN BANCI STRAINE ,se prefac, ca se cearta fraierimea pune BOTUL la vrajala lor.EI fura in continuare .Pe absolut toti din PARLAMENTELE ,DE DUPA LOVITURA DE MAFIA DIN 89 SI CEI FOSTI SI ACTUAL GUVERNANTI , II DOARE IN 14 DE FRAIERII CARE II VOTEAZA. EI se zbat absolut cum si cat sa fure cat mai repede si mai mult din bugetul din ce in ce mai mic al BANTUSTANULUI NUMIT romania .NOI SUNTEM ADORMITI,.SI II LASAM SA FACA CE VOR EI .A-TI VAZUT CA,FRANCEZII,GRECII,NEMTII,CAND GUVERNANTII AU DAT LEGI CARE NU ERAU BUNE ,OAMENII AU IESIT CU ZECILE DE MII SI AU DAT FOC LA CATEVA SUTE DE MASINI .AU SPART CATEVA ZECI DE VITRINE SI IMEDIAT LEGILE AU FOST RETRASE,NOI DORMIM SI MAFIA LUCREAZA.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:56

d.lor clone sau neclone ,va rog sa va controlati vocabularul ! @florine - cit despre "cretinele" carora le-ai adus argumente ,ai folosit si folosesti cuvinte si expresii ale altor persoane ;stilul tau seamana pina la identificare cu a unora,asa ca,da-mi voie sa ma indoiesc de ce spui tu ....de altfel,nu ziceai sa nu credem nimic din ce spui tu,intr-o oarecare postare ,dindu-te filozof ? felul in care blochezi,boicotezi discutiile celorlalti participanti la discutii si-i insulti pe cei care nu gindesc la fel ca tine,m-au facut sa NU mai am incredere in absolut nimic din cele afirmate de tine ,caci te-ai demonetizat singur ! nimeni nu are nimic cu tine personal,ci cu acest fel de a intelege relatiile interumane,caci daca suferim de ceva ,cu adevarat,in tara asta ,asta este : decaderea morala a cetatenilor tarii,intr-o promiscuitate greu de acceptat....vezi vocabularul folosit chiar adineauri aici si nu numai aici !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:59

De la: romanita, la data 2009-08-27 14:45:51

POT RENUNTA CUI USURINTA LA "OBSESIVA CLONARE" DACA NU MAI POSTEZI OBSESIVA CLATITAREALA GAOZISTA SI NU IL MAI IMITI PE FLACAUL FLORIN999, FA CE FACI SA PARI CA AI PROPRIA PERSONALITATE, PROPRIUL TRECUT, PROPRIA FILOZOFIE DACA NU E PREA MULT SPUS. ALTFEL VEI CADEA CUIM AM SPUS,, CA MUSCA... PE ACESTE TOPICURI ESTYE UN MIC MARE RAZBOI AL DEMASCARII, O LUPTA DE HARTUIRE CARE TREBUIE SA CULMINEZE CU DEZBRACAREA LA PIELEA GOALA (MORAL VORBIND) A UNUI PERSONAJ MULTIPLICAT. GATA CU AVERTISMENTELE...

Este pentru ultima oarã când îþi rãspund.
Þi-am fãcut câteva recomandãri referitoare la DEX. Nu au fost cu rea intenþie. Limba românã, dupã cum se vede, nu îþi este prea familiarã. Rãmâi un pic mai mult "în pauzã de forum" ºi treci la carte ! Facultatea muncitoreascã, dupã cum se vede, nu þi-a priit atât de mult, mai ales în exprimare, sau mai bine zis "esprimare". Apropo, scrisul cu litere de tipar dovedeºte cã nu ai fost pe la orele de caligrafie... Ce sã faci ºi tu, la facultatea muncitoreascã trebuia doar sã dovedeºti cã numele tãu este scris "citeþ".

ticutafta

25 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:00

De la: gabigabi, la data 2009-08-27 14:56:58d.lor clone sau neclone ,va rog sa va controlati vocabularul ! @florine - cit despre "cretinele" carora le-ai adus argumente ,ai folosit si folosesti cuvinte si expresii ale altor persoane ;stilul tau seamana pina la identificare cu a unora,asa ca,da-mi voie sa ma indoiesc de ce spui tu ....de altfel,nu ziceai sa nu credem nimic din ce spui tu,intr-o oarecare postare ,dindu-te filozof ? felul in care blochezi,boicotezi discutiile celorlalti participanti la discutii si-i insulti pe cei care nu gindesc la fel ca tine,m-au facut sa NU mai am incredere in absolut nimic din cele afirmate de tine ,caci te-ai demonetizat singur ! nimeni nu are nimic cu tine personal,ci cu acest fel de a intelege relatiile interumane,caci daca suferim de ceva ,cu adevarat,in tara asta ,asta este : decaderea morala a cetatenilor tarii,intr-o promiscuitate greu de acceptat....vezi vocabularul folosit chiar adineauri aici si nu numai aici !
va rog frumos sa nu mai bateti campii,sunteti niste penibili,incetati va rog aceasta mascarada creata si intretinuta de acest coate goale de monarom sau tarhon,numai bine

ticu tafta sunt un crestin mai ceva decat toti crestinii dar urasc crestinii care vor sa fie altceva decat sunt eu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:03

De la: ticutafta, la data 2009-08-27 15:00:21
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 14:56:58d.lor clone sau neclone ,va rog sa va controlati vocabularul ! @florine - cit despre "cretinele" carora le-ai adus argumente ,ai folosit si folosesti cuvinte si expresii ale altor persoane ;stilul tau seamana pina la identificare cu a unora,asa ca,da-mi voie sa ma indoiesc de ce spui tu ....de altfel,nu ziceai sa nu credem nimic din ce spui tu,intr-o oarecare postare ,dindu-te filozof ? felul in care blochezi,boicotezi discutiile celorlalti participanti la discutii si-i insulti pe cei care nu gindesc la fel ca tine,m-au facut sa NU mai am incredere in absolut nimic din cele afirmate de tine ,caci te-ai demonetizat singur ! nimeni nu are nimic cu tine personal,ci cu acest fel de a intelege relatiile interumane,caci daca suferim de ceva ,cu adevarat,in tara asta ,asta este : decaderea morala a cetatenilor tarii,intr-o promiscuitate greu de acceptat....vezi vocabularul folosit chiar adineauri aici si nu numai aici !
va rog frumos sa nu mai bateti campii,sunteti niste penibili,incetati va rog aceasta mascarada creata si intretinuta de acest coate goale de monarom sau tarhon,numai bine
ticule,pai acelasi lucru i-am rugat si io sa nu mai puna botu ' la toate jegurile emise de romio tiganu' da' vad ca n-ai cu cine domne',niste tarani,aia e

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:03

Þi-am fãcut câteva recomandãri referitoare la DEX. Nu au fost cu rea intenþie. Limba românã, dupã cum se vede, nu îþi este prea familiarã. Rãmâi un pic mai mult "în pauzã de forum" ºi treci la carte ! Facultatea muncitoreascã, dupã cum se vede, nu þi-a priit atât de mult, mai ales în exprimare, sau mai bine zis "esprimare". Apropo, scrisul cu litere de tipar dovedeºte cã nu ai fost pe la orele de caligrafie... Ce sã faci ºi tu, la facultatea muncitoreascã trebuia doar sã dovedeºti cã numele tãu este scris "citeþ".

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:11

domnule administrator ce facusi cu postarea mea? e ceva interzis in ea? de nuo afisezi? sa-ti fie rusine.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:12

Multumesc, amice, pentru pretioasele aprecieri.Iti promit sa nu te mai sacai, sa nu te mai blagoslovesc, sa nu te mai balacaresc...Asta stiu, asta ne-a invatat la facultatea aia muncitoreasca si la scoala aiapostliceala muncitoreasca, pe vremea lui Staliun cand mama era mninoira si tata se juca in tarana cu putica...Dar toate acestea nu ma impiedica sa te bag si sa te scot ori de cate ori te intalnesc pe topicuri, daca te mai dai patrat sau rotund! Si cazi si tu de acord cu Florin999 cat priveste scoliule mele si meseriile mele, ici va contraziceti...Dovada ca vorbiti cu himere ale imaginatiei voastre nesanatoase.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:13

De la: tielenti, la data 2009-08-27 15:11:01domnule administrator ce facusi cu postarea mea? e ceva interzis in ea? de nuo afisezi? sa-ti fie rusine.

PAI VEZI MAI TICU-LOS MASCAT?
BA ESTI TICU, BA LIN...DICU!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:14

Vibro...mesaj pentru nenea 111 dai cu tunu` in nebunu`, adica 111DINU!

De la: romanita, la data 2009-08-27 15:12:12Multumesc, amice, pentru pretioasele aprecieri.Iti promit sa nu te mai sacai, sa nu te mai blagoslovesc, sa nu te mai balacaresc...Asta stiu, asta ne-a invatat la facultatea aia muncitoreasca si la scoala aiapostliceala muncitoreasca, pe vremea lui Staliun cand mama era mninoira si tata se juca in tarana cu putica...Dar toate acestea nu ma impiedica sa te bag si sa te scot ori de cate ori te intalnesc pe topicuri, daca te mai dai patrat sau rotund! Si cazi si tu de acord cu Florin999 cat priveste scoliule mele si meseriile mele, ici va contraziceti...Dovada ca vorbiti cu himere ale imaginatiei voastre nesanatoase.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:16

De la: romanita, la data 2009-08-27 15:14:58Vibro...mesaj pentru nenea 111 dai cu tunu` in nebunu`, adica 111DINU!

De la: romanita, la data 2009-08-27 15:12:12Multumesc, amice, pentru pretioasele aprecieri.Iti promit sa nu te mai sacai, sa nu te mai blagoslovesc, sa nu te mai balacaresc...Asta stiu, asta ne-a invatat la facultatea aia muncitoreasca si la scoala aiapostliceala muncitoreasca, pe vremea lui Staliun cand mama era mninoira si tata se juca in tarana cu putica...Dar toate acestea nu ma impiedica sa te bag si sa te scot ori de cate ori te intalnesc pe topicuri, daca te mai dai patrat sau rotund! Si cazi si tu de acord cu Florin999 cat priveste scoliule mele si meseriile mele, ici va contraziceti...Dovada ca vorbiti cu himere ale imaginatiei voastre nesanatoase.
papagalule,numele adina popescu iti spune ceva???

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:20

De la: 111dinu, la data 2009-08-27 15:03:14

DAR CE TE FREACA PE TINE GRIJA SI PROSTIA DE NU SUPORTI MAJUSCULELE ???? E INTERZIS SA SCRII UM IT-I PLACE ??????? MAI BINE FII ATENT LA POSTARILE TALE ......SA AIBA UN INTELES ,O LOGICA CEVA CA DE PROFESORI SUNTEM SATUI !!!!!!!!!! ESTI OFTICAT CA NU TI-A MARIT SALARIU CU 50% GUVERNUL PT. 4 ORE DE MUNCA SI PT 8 ORE DE MEDITATII PE CARE IEI 50 LEI PE ORA NEIMPOZABILI ???????? SI MAI AI SI 3 LUNI DE CONCEDIU PE AN PLATITE CU TOT CU SPORURI !!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Pagini: << 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: