Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 08:48
De la: gabigabi, la data 2009-08-25 08:22:01apropo de falsuri si spalari de imagine : m-am uitat aseara pe realitatea si-mi venea sa-l scuip pe Ulieru care se straduia din greu sa-l curete de acuzatii pe Sefu'....concluzia mea ? ca-s doua aripi in servicii ! una considera ca a facut deja un rau suficient de mare tarii si vrea sa-l indeparteze, cealalta aripa, ca inca nu-i deajuns !.... :
Nu stiu Gabi,dupa mine nu sunt dovezi ca sunt implicate serviciile secrete in aceste lucruri .Daca insa sunt implicate atunci tin sa le spun ca sunt suparat pe ei ca se baga in politica  ,sa le fie rusine,  dar si ca ii admir pentru patriotismul lor pe cei care lupta impotriva lui Base pentru ca nu lasa tara sa mearga pe sistemul dezastruos al fostelor republici sovietice.Probabil ca stiu si ei cat de nefast este Basescu pentru Romania .Parerea mea insa este ca nu sunt implicate serviciile secrete decat in interceptarile din Parlament iar acest lucru se va clarifica.In ceea ce priveste Ridzi,Udrea,Mircea ,aici este implicata presa si Parlamentul ceea ce este perfect normal.Ce naiba Gabi,iar ajunge Base asta victima degeaba ?Nu mai este victima a celor 322 acum si este victima a serviciilor ?De ce naiba este victima a serviciilor,ca nu fura Ridzi si Udrea linistite ?Ca nu face Mircea afaceri cu arme fara ca aceste lucruri sa fie trecute sub tacere de presa ?Daca va mai castiga inca un mandat asa se va intampla...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 08:52
De la: black10131307, la data 2009-08-25 08:45:05
Ce demonstreaza scandalul Udrea? Ca s-au facut niste greseli contabile. S-a demonstrat ca s-a furat ceva? NU!
Ce demonstreaza scandalul M. Basescu? Ca s-a asociat cu cine nu trebuie! A luat vreun ban din vreun contract? NU! Avea ca obiect de activitate al firmei comertul cu armament? NU!
Logica asta a ta este foarte bine surprinsa de CT Popescu in editorialul sau.
„Rog onorata instanþã sã þinã seama de faptul cã am predat totul miliþiei care mã aºtepta la ieºirea din bloc.“ Este un citat din celebra rubricã „Din caietul grefierului“, foarte popularã în presa ante ’89. Ea se potriveºte perfect explicaþiilor acoperitoare pentru cel mai recent rahat din poarta Cotrocenilor, livrate populaþiei de cãtre preºedintele Bãsescu ºi premierul Boc. „Staþi liniºtiþi, dragi români, prin firma fratelui Mircea nu s-a derulat nici o afacere, nu s-a cheltuit nici un ban de la buget…“. În calitatea susnumitã de român, te pipãi sã vezi dacã nu cumva þi s-au lungit braþele pânã la genunchi, þi s-au acoperit obrajii cu pãr pânã sub ochii înfundaþi dintr-o datã într-un craniu mai mic ºi mai gros. În logica bãseboacã, constituirea unui grup în vederea comiterii de infracþiuni (cãci orice acþiune a firmei Desintco ar fi fost o infracþiune, devreme ce printre acþionari se aflau fratele preºedintelui Bãsescu ºi fiica directorului din industria de armament Cazacu), recte pescuirea de contracte de armament cu statul, este prezentatã ca înfiinþarea unui cenaclu sãtesc. Motivul: n-apucaserã sã comitã nimic când i-a scos presa la vedere."
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 08:55
Galantonule ce esti ! greseli ? de la 75 mii parai la 7. 500 ? daca i- ai plati din banii tai personali,tot asa de larg ai fi sau ai stringe-o de git ? ce zici ca s-a demonstrat aseara la realitatea ,zici ?phiii, blackule incep sa-mi pun intrebari in legatura cu logica ta !
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:03
De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 08:52:37De la: black10131307, la data 2009-08-25 08:45:05
Ce demonstreaza scandalul Udrea? Ca s-au facut niste greseli contabile. S-a demonstrat ca s-a furat ceva? NU!
Ce demonstreaza scandalul M. Basescu? Ca s-a asociat cu cine nu trebuie! A luat vreun ban din vreun contract? NU! Avea ca obiect de activitate al firmei comertul cu armament? NU!
„Rog onorata instanþã sã þinã seama de faptul cã am predat totul miliþiei care mã aºtepta la ieºirea din bloc.“ Este un citat din celebra rubricã „Din caietul grefierului“, foarte popularã în presa ante ’89. Ea se potriveºte perfect explicaþiilor acoperitoare pentru cel mai recent rahat din poarta Cotrocenilor, livrate populaþiei de cãtre preºedintele Bãsescu ºi premierul Boc. „Staþi liniºtiþi, dragi români, prin firma fratelui Mircea nu s-a derulat nici o afacere, nu s-a cheltuit nici un ban de la buget…“. În calitatea susnumitã de român, te pipãi sã vezi dacã nu cumva þi s-au lungit braþele pânã la genunchi, þi s-au acoperit obrajii cu pãr pânã sub ochii înfundaþi dintr-o datã într-un craniu mai mic ºi mai gros. În logica bãseboacã, constituirea unui grup în vederea comiterii de infracþiuni (cãci orice acþiune a firmei Desintco ar fi fost o infracþiune, devreme ce printre acþionari se aflau fratele preºedintelui Bãsescu ºi fiica directorului din industria de armament Cazacu), recte pescuirea de contracte de armament cu statul, este prezentatã ca înfiinþarea unui cenaclu sãtesc. Motivul: n-apucaserã sã comitã nimic când i-a scos presa la vedere."
Mai pui de dac din stepa ruseasca, de ce nu te preocupi tu mai mult de rusnacii tai imputiti?
Cezar Preda a spus-o foarte clar aseara: se poate vedea ca firma nu avea ca obiect de activitate tranzactiile cu armament.
Tranzactiile de genul asta se pot face numai dupa verificari foarte stricte si obtinerea autorizatiilor necesare, si nu oricine capata dreptul asta!
Deci, unde a fost ilegalitatea?
Nu sunt decit scenarii murdare puse la punct de personaje murdare!
Atentie la ce va doriti! Daca astia sunt in stare de orice, ce o sa va astepte dupa ce or sa reuseasca?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:09
De la: gabigabi, la data 2009-08-25 08:55:36Galantonule ce esti ! greseli ? de la 75 mii parai la 7. 500 ? daca i- ai plati din banii tai personali,tot asa de larg ai fi sau ai stringe-o de git ? ce zici ca s-a demonstrat aseara la realitatea ,zici ?phiii, blackule incep sa-mi pun intrebari in legatura cu logica ta !
Pai in afara de scenariile cu daca si cu parca...nu s-a demonstrat o ilegalitate. A intrat intr-o firma in care ar fi fost ilegal sa desfasoare comert cu armament,...dar firma nu putea sa o faca pentru ca nu avea ca obiect lucrul asta!
Boul ala de Olteanu acuza imoralitatea, dar nu s-a gandit cit de moral este el, nepotul tortionarei bolsevice Gizela Vass!
Ref. la Udrea, da este o diferenta, dar astea sunt tot scenarii, daca ar fi furat banii astaia! I-a furat sau nu?
Nu i-a furat!
Gabi, nu cobori stacheta pe care credeam ca o ai!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:15
si daca e adevarat ?te-ai gindit ca poate fi si asta o varianta ? care ar fi implicatiile ei ? aia de la INTERPOL sunt chiar nebuni ? s-au unit cu cei 322 ca sa ti-l dea tie jos pe dragul tau ? si de ce a facut jupinul decapitarile de sus-sus-suuus,din armata, a unora care -se pare- incepusera sa stie ? sunt intrebari - doar atit : intrebari care asteapta niste raspunsuri lamuritoare ! si daca esti un om rational si neincartiruit, te intereseaza sa afli adevarul ,oricare ar fi el acela !
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:18
De la: black10131307, la data 2009-08-25 09:03:58De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 08:52:37De la: black10131307, la data 2009-08-25 08:45:05
Mai pui de dac din stepa ruseasca, de ce nu te preocupi tu mai mult de rusnacii tai imputiti?
Cezar Preda a spus-o foarte clar aseara: se poate vedea ca firma nu avea ca obiect de activitate tranzactiile cu armament.
Tranzactiile de genul asta se pot face numai dupa verificari foarte stricte si obtinerea autorizatiilor necesare, si nu oricine capata dreptul asta!
Atentie la ce va doriti! Daca astia sunt in stare de orice, ce o sa va astepte dupa ce or sa reuseasca?
Black mã uimeºte câte koilograme de culturã poate îngurghita zilnic. Profunzimea "judecãþilor de valoare" "editate" prin vorbire de cãtre "ilustrul intelectual" în viaþã Cezar Preda trebuie popularizatã ºi daltoniºtilor la urechi, care, în incultura lor, nu au catadicsit sã-ºi trateze auzul în culorile portocalii.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:21
nu i-o fi furat,puiule,le-o fi dat alta destinatie ! care ? asta-i intrebarea ! incotro se duc banii deturnati ?pe topicul cu Elena Udrea ti-am dat un exemplu mai aproape de intelesul curent si nu mi-ai raspuns ....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:23
De la: black10131307, la data 2009-08-25 09:03:58
Nu stiu Silviule dar si Base a considerat ca este grav.A multumit presei,a spus ca de dusmani te poti apara dar de propriul frate nu ,ca daca il intreba pe el ii spunea sa nu o faca ,ca daca mai face astfel de chestii Mircea el poate sa nu mai candideze,etc.Oricum,de ce naiba te deranjeaza ca se face o banala cercetare asa cum s-au facut numeroase cercetari pana acum ?Daca omul este nevinovat castiga si el ceva banuti din procesele de calomnie ...Daca insa este vinovat trebuie sa plateasca chiar daca este Mircea Basescu ,Udrea sau Ridzi .
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:34
De la: 111dinu, la data 2009-08-25 09:18:51
Black mã uimeºte câte koilograme de culturã poate îngurghita zilnic. Profunzimea "judecãþilor de valoare" "editate" prin vorbire de cãtre "ilustrul intelectual" în viaþã Cezar Preda trebuie popularizatã ºi daltoniºtilor la urechi, care, în incultura lor, nu au catadicsit sã-ºi trateze auzul în culorile portocalii.
Pai domu' Cezar Preda a spus clar :NUP."Stati linistiti la locurili dumevoastra tovarasi,stati linistiti ,linisteeee!".Cine dracu' se mai poate indoi de domnul Cezar Preda care ,cum il stim,este un impartial?! .Nu este normal cum gandesti ,nu te poti indoi de faptul ca domnul Preda,Cezar Preda  spune adavarul.NU ESTE VOIE ,INTELEGI ?!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 09:44
De la: gabigabi, la data 2009-08-25 09:21:00nu i-o fi furat,puiule,le-o fi dat alta destinatie ! care ? asta-i intrebarea ! incotro se duc banii deturnati ?
Daca nu a deturnat acei bani ci a facut spre exemplu actiuni caritabile cu ei ,sa stim si noi ca sa o putem lauda !  .Precis sunt trecuti undeva in contabilitatea ministerului ca actiuni caritabile,nu pare o femeie rea si nici hoata nu-ti vine sa crezi ca este la cati bani are ...  .Trebuie doar ca doamna Udrea sa ne spuna ce lucruri minunate a facut cu acei bani si sa arate clar in contabilitate unde s-au dus.Simplu!
|
111dinu
1317 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:06
De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 09:34:11De la: 111dinu, la data 2009-08-25 09:18:51
Pai domu' Cezar Preda a spus clar :NUP."Stati linistiti la locurili dumevoastra tovarasi,stati linistiti ,linisteeee!".Cine dracu' se mai poate indoi de domnul Cezar Preda care ,cum il stim,este un impartial?! .Nu este normal cum gandesti ,nu te poti indoi de faptul ca domnul Preda,Cezar Preda spune adavarul.NU ESTE VOIE ,INTELEGI ?!
Am înþeles, sã trãiþi ! Fug repede sã-mi tratez culorile la auz...
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:11
De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 09:44:13De la: gabigabi, la data 2009-08-25 09:21:00nu i-o fi furat,puiule,le-o fi dat alta destinatie ! care ? asta-i intrebarea ! incotro se duc banii deturnati ?
Daca nu a deturnat acei bani ci a facut spre exemplu actiuni caritabile cu ei ,sa stim si noi ca sa o putem lauda ! .Precis sunt trecuti undeva in contabilitatea ministerului ca actiuni caritabile,nu pare o femeie rea si nici hoata nu-ti vine sa crezi ca este la cati bani are ... .Trebuie doar ca doamna Udrea sa ne spuna ce lucruri minunate a facut cu acei bani si sa arate clar in contabilitate unde s-au dus.Simplu!
Bla, bla, bla...
Scenarita penalista!
Mai toarsu' Vanea dar de ce nu sufli o vorbulita despre faptul ca Udrea a incheiat contract de asistenta juridica pe 100.000 de euro u aceeasi firma cu care penalistii tai incheiasera anul trecut dar pentru 400.000 de euro?
A, scuze, nu stiam ca ets mai importanta diferenta de 77.500 de la perdele decit 300.000. Si oricum banii astia proveniti din greseala contabila de la perdele, nu au disparut nicaieri, sunt tot in bugetul ministerului!
Mai tovarasii Vanea si Gabi, nu v-au invatat la partid, la cursul de agitatori, si sa va feriti de penibil?
Pentru ca voi chiar sunteti penibili, atita timp cit va jucati de-a comisarul Moldovan , tocmai voi leparzii penalisti! La Udrea nu s-a dovedit si nici n-o sa se dovedeasca nimic, pe cind la voisunt ministrii cu mina pe caltabos, sau pe madular!
|
Iisus
250 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:21
 Urmeaza 1416 de asteptare si ingaduinta ,dupa care se va declansa suvoiul de neliniste ,agitatie ,compatimire,ura,satisfactie si regret ,dupa care nu va mai fi nimic
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:26
blackule,asa sa fie cum zici tu si ei sa fie imaculati ! voi fi prima care va recunoaste ca a gresit in legatura cu ei ! dar si de se va dovedi ca-i neagra ,atunci,nu-mi va ajunge un asternut de pat sa va usuc lacrimile de pe obraz....desi,la modul in care functioneaza acest partid de buzunar,zis PDL,cind Sefu' cade ,turma fuge care-ncotro,cautindu-si alt stapin !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:43
poate @vanea ca serviciile sa nu fie implicate,dar citind ce scrie Rosca Stanescu pe blogul lui nu poti sa nu-ti pui miinile-n cap de groaza ,caci daca-i adevarat,in clipa asta STATUL DE DREPT ,DEMOCRATIC si blablabla, a incetat sa mai existe ! am zis : daca-i adevarat ! dar,in acelasi timp, iti pui o alta intrebare : poate fi cineva atit de nebun,de iresponsabil, de indiferent cu viata sa,incit sa declanseze o asemenea poveste falsa ,daca n-ar avea dovezi ? ....de el se stie ca a fost informator al securitatii ,tocmai pe problemele de arme,terorism s.a.m.d ....si despre Ulieru se stie ca a fost sef sau purtator de vorbe,ca nu mai stiu exact , tot asa cum se stie ca zeus a fost sprijinit de servicii ! deci,cei doi vin cu informatii din zona si de aceea am spus ca cei care l-au sprijinit pina acum s-au impartit in doua grupari ! unii mai vor,ceilalti nu ! e foarte posibil sa se puna batista pe tambal si pina la urma sa nu aflam mai nimic....ca de obicei,de fapt ....vezi dec.' 89 ,mineriadele ,tigaretele alea cite or fi fost, rapirea din serai a ziaristilor,casa mihaileanu,casa din vinzari anterioare.....  ,luxten, europarlamentara lu' taticu....sa mai zic ?
|
Iisus
250 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:45
De la: gabigabi, la data 2009-08-25 10:26:48blackule,asa sa fie cum zici tu si ei sa fie imaculati ! voi fi prima care va recunoaste ca a gresit in legatura cu ei ! dar si de se va dovedi ca-i neagra ,atunci,nu-mi va ajunge un asternut de pat sa va usuc lacrimile de pe obraz....desi,la modul in care functioneaza acest partid de buzunar,zis PDL,cind Sefu' cade ,turma fuge care-ncotro,cautindu-si alt stapin ! Structural PDL ul este format numai din oameni corupti,excroci care aveau nevoie de un lider perfid ,capabil sa induca masele in eroare
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:56
...ba, voi astia care va tot zdropsiti unu' la altu', p-onoatrea mea, parca ati fii niste tzatze-n iarmaroc , dupa ce ca n-aveti gogogani d-ajuns sa va face-ti plinul papornitzelor cu cele pe gustul vostru, va puneti poalele-n cap in fatza comersantzilor mai cu talent decat o fac tzigancile atunci cand vor sa sterpeleasca din uzufructul vr-unui truditor.
...cutiutza voastra ganditoare chiar nu-i in stare sa faca si-o "munca" creatoare,numai pe distrugeri e setata ?...
Mai lasati-i naibii pe Basescu si Patriciu, pana-si termina astia batalia, Romania o sa arate ca Stalingradul dupa blocada.
...si voi ?...ca dracu !..
|
Iisus
250 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:00
Pace voua !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:06
De la: black10131307, la data 2009-08-25 10:11:12
Mai toarsu' Vanea dar de ce nu sufli o vorbulita despre faptul ca Udrea a incheiat contract de asistenta juridica pe 100.000 de euro u aceeasi firma cu care penalistii tai incheiasera anul trecut dar pentru 400.000 de euro?
Ti-am zis eu ca esti un fel de OTV  .Pe vremea liberalilor nu exista ministerul turismului (care oricum nu are sens din moment ce turismul este in marea pate privatizat )deci nu au facut liberalii un contract de asistenta juridica pentru ministerul turismului ca sa putem compara lucrurile.Poate au facut pentru mai multe ministere ,in cazul asta sa impartim cei 300000 (ai mai bagat in plus ,nu ?!  )de euro la numarul de ministere si sa vedem daca iese o cifra mai mare decat cei 100000 bagati de Nutzi INTR-UN SUNGUR MINISTER!Simpaticule... :sml-love0038.Deci,despre ce contract de asistenta juridica la turism vorbea Nutzi Udrea ?Imi spui si mie?Tu care ai repetat si tu ce a spus Nutzi precis stii.
Ca tot a venit vorba de asistenta juridica ia sa vezi minune,sa vezi cat de cinstita este fata asta cu asistenta juridica .
"Udrea a fost implicata intr-un imens scandal si in calitatea sa de avocat, dupa ce s-a descoperit ca in perioada 2003 - 2004 a primit fara licitatie contracte de 2,3 miliarde de lei vechi de la RA APPS, pentru "asistenta juridica". Dupa ce Autoritatea de Control a Guvernului a facut publica afacerea, Udrea a decis sa dea banii inapoi."
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:09
De la: mytcor, la data 2009-08-25 10:56:49...ba, voi astia care va tot zdropsiti unu' la altu', p-onoatrea mea, parca ati fii niste tzatze-n iarmaroc , dupa ce ca n-aveti gogogani d-ajuns sa va face-ti plinul papornitzelor cu cele pe gustul vostru, va puneti poalele-n cap in fatza comersantzilor mai cu talent decat o fac tzigancile atunci cand vor sa sterpeleasca din uzufructul vr-unui truditor.
...cutiutza voastra ganditoare chiar nu-i in stare sa faca si-o "munca" creatoare,numai pe distrugeri e setata ?...
Mai lasati-i naibii pe Basescu si Patriciu, pana-si termina astia batalia, Romania o sa arate ca Stalingradul dupa blocada.
Mai Mytcor,imi permit sa-l citez pe presedintele tarii  si sa te intreb :"mai, pasarica, n-ai si tu treaba azi?"
|
111dinu
1317 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:15
De la: black10131307, la data 2009-08-25 10:11:12De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 09:44:13De la: gabigabi, la data 2009-08-25 09:21:00nu i-o fi furat,puiule,le-o fi dat alta destinatie ! care ? asta-i intrebarea ! incotro se duc banii deturnati ?
Daca nu a deturnat acei bani ci a facut spre exemplu actiuni caritabile cu ei ,sa stim si noi ca sa o putem lauda ! .Precis sunt trecuti undeva in contabilitatea ministerului ca actiuni caritabile,nu pare o femeie rea si nici hoata nu-ti vine sa crezi ca este la cati bani are ... .Trebuie doar ca doamna Udrea sa ne spuna ce lucruri minunate a facut cu acei bani si sa arate clar in contabilitate unde s-au dus.Simplu!
Bla, bla, bla...
Scenarita penalista!
A, scuze, nu stiam ca ets mai importanta diferenta de 77.500 de la perdele decit 300.000. Si oricum banii astia proveniti din greseala contabila de la perdele, nu au disparut nicaieri, sunt tot in bugetul ministerului!
Mai tovarasii Vanea si Gabi, nu v-au invatat la partid, la cursul de agitatori, si sa va feriti de penibil?
Pentru ca voi chiar sunteti penibili, atita timp cit va jucati de-a comisarul Moldovan , tocmai voi leparzii penalisti! La Udrea nu s-a dovedit si nici n-o sa se dovedeasca nimic, pe cind la voisunt ministrii cu mina pe caltabos, sau pe madular!
Black, ai trecut la þucat gãoaza Elenei ? Mare atenþie, când îºi dã jos burtiera sã nu crezi cã este damf de parfum, mai trage ºi ea câte un pârþ, acolo...
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:25
De la: 111dinu, la data 2009-08-25 11:15:03De la: black10131307, la data 2009-08-25 10:11:12De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 09:44:13De la: gabigabi, la data 2009-08-25 09:21:00nu i-o fi furat,puiule,le-o fi dat alta destinatie ! care ? asta-i intrebarea ! incotro se duc banii deturnati ?
Bla, bla, bla...
Scenarita penalista!
Black, ai trecut la þucat gãoaza Elenei ? Mare atenþie, când îºi dã jos burtiera sã nu crezi cã este damf de parfum, mai trage ºi ea câte un pârþ, acolo...
Tot porc ai ramas, nu te-ai mai cizelat deloc!
Rama in continuare si vezi-ti de troaca ta!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:29
"Joi, 17 Aprilie 2008 - 05:23 AM
Aleg.RO: Afaceri imbinate cu donatii, la PNL
Publicat de: ---
In interiorul PNL, mai multe afaceri de familie sunt protejate prin contributii la pusculita de partid PNL nu a primit bani numai din partea firmelor certate cu legea sau cu interese in zona contractelor publice, ci si din partea unor cercuri de interese formate in jurul unor potentati locali liberali . O serie de membri de partid si totodata oameni cu afaceri au combinat utilul cu placutul, contribuind la finantele destinate nevoilor electorale ale partidului. In paralel, PNL s-a remarcat prin apetitul filantropic manifestat de transportatorii privati, fiind singurul partid care a primit dedicatii financiare din acest sector economic. La Iasi, in jurul liberalului Relu Fenechiu graviteaza o serie de firme si oameni de afaceri, care nu lasa partidul singur in fata provocarilor electorale. Printre ei se numara si omul sau de casa, Alina Haila. In lista persoanelor fizice care au cotizat/donat diferite sume de bani surprinde faptul ca secretara a donat aproape la fel de mult ca seful ei: 73.308 RON fata de 73.036 RON. Cu aportul lui Fenechiu, Haila si-a scos in ultimii ani investitia, fiind numita membru in consiliile de administratie a nu mai putin de patru dintre cele mai mari fabrici din Iasi, aflate la un moment dat in curs de privatizare: Fortus, Nicolina, Antibiotice si Constructii Feroviare Moldova SA. Donatoare la PNL Iasi este si firma Build Corp, cu 34.000 RON. Societatea este constructorul ansamblului Palas, a carui edificare a starnit multe controverse si a dus la urmarirea penala a primarului Gheorghe Nichita, a unor consilieri locali si a unor functionari din primarie. La randul sau, Fenechiu, sustinator al proiectului, a fost acuzat ca, la un moment dat, a facut demersuri personal pentru obtinerea de la ministrul culturii, colegul sau de partid, a avizelor necesare lucrarilor. O alta firma, Compania de Constructii Alex, este cunoscuta in localitate pentru faptul ca este specializata in castigarea licitatiilor publice, pentru a le subcontracta apoi firmei Fene Grup, patronata de Fenechiu. Societatea a cotizat si la buzunarul PNL cu 16.500 RON. Stiuta ca un cotizant traditional al tuturor partidelor mari este si firma omului de afaceri Ioan Prisecaru, Eurotransport SA, care a donat la PNL 34.026 RON. Ultima firma ieseana care a donat bani catre PNL este Rodimpex, cu 30.000 RON. Societatea a avut deschise mai toate usile inspectoratelor judetene de politie din tara, primind contracte pentru imbracarea politistilor. Afaceri in familia liberala In provincie, alti liberali prosperi in afaceri au dat obolul la partid, pe principiul ca cele mai bune afaceri se fac in aceeasi familie politica. Contributor generos la pusculita PNL in 2006, deputatul de Prahova, Ion Luchian, a scos insa mai putini bani in an electoral: doar 16.340 RON. Luchian este implicat, potrivit datelor de la Registrul Comertului, in activitatea a sapte firme, plus un cabinet medical. Printre ele, Romcalor Oil Services SA, beneficiara unei serii de contracte de furnizare de combustibil pentru diferite institutii de invatamant. La aceasta societate, Luchian se bucura de o companie selecta, fiind coleg de firma cu doi liberali din parlament. Este vorba de deputatii PNL Adrian Emanuil Semcu si Horia-Victor Toma, fiecare tot cu cate 8% din actiunile societatii. Semcu este implicat in alte doua firme: Gavsem International, activand in comertul cu material lemnos si de constructii, si Feteasca Neagra D.G.S., care a primit printre altele si o finantare SAPARD de 300.000 euro pentru infiintarea unei pensiuni turistice rurale. Semcu a donat si el partidului 14.360 RON, in 2006, si alti 25.730, in 2007. Sotia sa, Zenovia Semcu, a scapat si ea in teschereaua liberala 11.600 RON, in 2006, si alti 5.000, anul trecut. Doamna Semcu are, dupa modelul sotului, trei firme. La una dintre ele, Ital-Ro Strade SA, este asociata cu Ion Luchian, deputatul PNL amintit mai sus. In fine, al treilea deputat din aceasta familie, Horia-Victor Toma, a imbogatit conturile liberale cu suma de 30.745 RON, pe langa cei 13.560 donati in 2006. Bani din gripa aviara si pesta porcina O istorie interesanta este legata de firma Omnivet Impex SA, cotizanta la finantele PNL cu 64.000 RON. Patronata de fiul fostului sef al Institutului de Diagnostic si Sanatate Animala (IDSA), liberalul Stefan Nicolae, societatea a detinut, la un moment dat, monopolul licitatiilor organizate de aceasta institutie pentru vaccinurile necesare combaterii gripei aviare si pestei porcine. Rezultatul? Potrivit controalelor autoritatilor competente, "prin neutilizarea procedurilor stabilite privind achizitiile publice, IDSA a cheltuit fonduri alocate de la Bugetul de Stat in suma totala de 2.393.716.797 lei vechi, fara baza legala". Pentru a preveni eventualele prejudicii de imagine pentru partid, liberalii l-au scos pe Stefan Nicolae din functie, rezervandu-i un loc caldut ca subprefect al judetului Olt. Nu a durat mult si acesta a preluat, in 2007, scaunul de prefect dupa debarcarea democratului Octavian Popescu. Orban, magnet pentru transportatori Cu Ludovic Orban (foto) la Transporturi, PNL a inregistrat un neobisnuit aflux de donatii venite din zona transportatorilor privati, cea mai atrasa de charisma ministrului fiind firma C&I Comserv SRL. Pe vremea ministeriatului lui Miron Mitrea, C&I detinea monopolul transportului intern atat catre zonele turistice (Constanta, Brasov, Sibiu), la nivelul judetului Ilfov, dar si pe zonele externe (Spania, Italia). Venirea guvernului Tariceanu a afectat acest monopol, care s-a lasat cu procese intre cele doua parti. Situatia a intrat pe fagasul "normal" odata cu aterizarea lui Orban la Ministerul Transporturilor. Conturile partidului au crescut brusc cu 34.000 RON, iar Orban a beneficiat de serviciile firmei pentru a transporta recent aproximativ 300 de oameni la o mica „chermeza" electorala, la Snagov. International Benga Company, Maracana SRL si C&I Eurotrans XXI SRL sunt alte firme de transport care s-au inghesuit cu darul la PNL."
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:29
De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 11:09:32De la: mytcor, la data 2009-08-25 10:56:49...ba, voi astia care va tot zdropsiti unu' la altu', p-onoatrea mea, parca ati fii niste tzatze-n iarmaroc , dupa ce ca n-aveti gogogani d-ajuns sa va face-ti plinul papornitzelor cu cele pe gustul vostru, va puneti poalele-n cap in fatza comersantzilor mai cu talent decat o fac tzigancile atunci cand vor sa sterpeleasca din uzufructul vr-unui truditor.
Mai Mytcor,imi permit sa-l citez pe presedintele tarii si sa te intreb :"mai, pasarica, n-ai si tu treaba azi?"
...Vannea, nu fii mojic !...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:37
De la: mytcor, la data 2009-08-25 11:29:54De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 11:09:32De la: mytcor, la data 2009-08-25 10:56:49...ba, voi astia care va tot zdropsiti unu' la altu', p-onoatrea mea, parca ati fii niste tzatze-n iarmaroc , dupa ce ca n-aveti gogogani d-ajuns sa va face-ti plinul papornitzelor cu cele pe gustul vostru, va puneti poalele-n cap in fatza comersantzilor mai cu talent decat o fac tzigancile atunci cand vor sa sterpeleasca din uzufructul vr-unui truditor.
Mai Mytcor,imi permit sa-l citez pe presedintele tarii si sa te intreb :"mai, pasarica, n-ai si tu treaba azi?"
Ai si tu dreptate Mytcor,este mojic Base.Trebuie insa sa-ti spun ca am citat din Base chestiile cele mai inofensive spuse de el ,sunt altele de te uimesti de ce presedinte avem ,nu alta  .Tu nu esti "pasarica",esti doar o simpla tzata-n iarmaroc care isi pune poalele-n cap in fata comersantilor din lipsa de preocupare si din imposibilitatea de a discuta logic pe un anumit subiect .Daca te deranjeaza atmosfera de pe aici esti liber sa pleci Mytcor.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:41
mytcor,de ce-i vanea mai "mojic" in ce-a zis ,decit tine ?....ma uluiesti pe zi ce trece !  nu te mai inteleg deloc ! arunci vorbe-n in 3 - nu 2- peri,cam fara cap si fara coada ,gen Sibila ....ce-i cu tine ? cine ti-a suflat in gura ?
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:50
"Editia Scrisa IAN
26
Conducta petroliera PNL
Andreea Pora Politica
"
Draga Traian" n-a vorbit la Pachet pentru "prietenul Patriciu", asa cum ii cerea premierul. N-a vorbit, si doar asa peste dosarul Rompetrol nu s-a asternut praful, dupa cum s-a intamplat sub guvernarea PSD, pe care l-a sponsorizat in campania electorala. Putini mai stiu ca Patriciu a avut un dosar si pe vremea guvernarii Nastase, inchis, cum altfel, cu NUP. Si in noua turnura pe care a luat-o scandalul biletului se pierde din vedere ca, daca lucrurile erau exclusiv la latitudinea premierului, astazi nu ar fi existat la justitie sutele de pagini ale dosarelor care-i vizeaza pe Dinu Patriciu si pe colegii sai de afaceri. Motivul este simplu, implicarile sunt la cel mai inalt nivel si presiunile repetate ale lui Tariceanu demonstreaza cu prisosinta acest lucru. Documentele Parchetului arata ca omul de afaceri liberal a constituit un "grup de crima organizata" pentru a obtine profituri ilegale de pe urma cotarii la Bursa a actiunilor companiei sale. Profituri de zeci de milioane de euro. Astfel, in 7 aprilie 2004, ziua lansarii pe Bursa, in primele trei minute de tranzactionare, cel mai mare cumparator, la pretul de 116 lei actiunea, a fost un off-shore din Cipru, Saltville Ltd., controlat de un partener de afaceri cu Patriciu. Pachete importante de actiuni, la preturi intre 250 si 300 de lei, au fost cumparate de Camelia Voiculescu, prin intermediul lui Sorin Pantis, si de Sorin Rosca Stanescu, iar doua zile mai tarziu, de insusi premierul Tariceanu, care a achizitionat zece milioane de actiuni la pretul de 500 lei actiunea. Anchetatorii sustin ca aceste tranzactii au fost "aranjate", piata bursiera manipulata prin informatii "din casa", iar Patriciu si asociatii ar fi castigat peste sase milioane de euro, pe care i-au transferat in Cipru. Acestor acuze procurorii le adauga pe cele referitoare la creanta din Libia pe care compania lui Patriciu ar datora-o statului roman si care ar fi ajuns in conturile omului de afaceri.
Conducta petroliera Patriciu pare a avea insa ramificatii in interiorul partidului si de aici a venit marele necaz, disputa transformata in dusmanie personala dintre presedinte si premier. Daca Tariceanu si-ar fi respectat cuvantul si ar fi demisionat in vara lui 2005, facilitand astfel alegerile anticipate, in loc sa se lase razgandit de colegii de afaceri si partid, nu am fi asistat astazi la comedia biletului. Lideri importanti ai PNL au fost legati de afacerile lui Patriciu, cel care s-a opus anticipatelor si a sustinut intotdeauna o colaborare cu PSD. Ludovic Orban, actualmente vicepresedinte pe comunicare, a fost administrator la una dintre firmele lui Patriciu, la fel Teodor Melescanu, Norica Nicolai si Teodor Atanasiu, toti vicepresedinti, au fost remunerati ca administratori in grupul Rompetrol. La Institutul pentru Libera Initiativa, unul dintre principalii sponsori ai campaniei electorale a PNL, activeaza Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu si Adina Valean, iar Mircea Cosea, deconspirat de CNSAS ca ofiter acoperit al Securitatii si a carui prezenta in partid nu pare sa fi deranjat pe nimeni, a fost unul dintre beneficiarii directi ai acestei surse de finantare. Parteneri de afaceri cu Rompetrol sunt si deputatii liberali George Scutaru, Ion Luchian, Adrian Semcu, Ion Preda si Horia Toma.
Dar asa-numita oligarhie liberala nu se reduce doar la grupul de interese Patriciu. RAPPS, din care s-au infruptat pe rand PSD si PD, nu a fost ocolit nici de PNL. Afaceristul Razvan Petrovici, aflat in sfera de influenta liberala, a incercat sa puna mana pe doua terenuri in valoare de 339 milioane de euro, cu ajutorul sefului Regiei, Adrian Dumitru, demis doar in urma scandalului de presa, si cu semnatura lui Radu Stroe, secretar general al guvernului. In mafia retrocedarilor de la Iasi sunt implicati liberali de frunte ai judetului, printre care Radu Prisecaru, fost prefect, si deputatul Relu Fenechiu, care a figurat printre "dalmatienii" Coalitiei pentru un Parlament Curat, dar pe care conducerea PNL a refuzat sa-l scoata de pe listele parlamentare, desi afacerile sale aveau de pe atunci iz penal, lucru demonstrat acum, cand se afla in ancheta DNA."
Hai tovarasii comisari Vanea&Gabi, nu ne mai oripilam, nu mai sarim in sus cu manie proletara?
Chiar asa sunt de legati intre ei Patriciu, Voiculescu, Sorin Rosca Stanescu, Tariceanu, etc?
Chiar atitia capi PNL-isti au supt la titele lui Patriciu?
Ntttt, nttt, nttttt, ce duhoare vine dinspre "singurul partid istoric"!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 12:05
Mai , ai dracu' oligarhii astia bai Black !  Ce bine ca Base nu are si el oligarhi,iti dai seama ce nasol ar fi sa aiba si el prin familie , printre apropiati sau prin PDLul tinut de el la guvernare,astfel de hoti ?S-ar duce dracului toata abureala lui proletara cu condamnatul "chiaburilor"...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 12:08
De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 11:37:34De la: mytcor, la data 2009-08-25 11:29:54De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 11:09:32De la: mytcor, la data 2009-08-25 10:56:49...ba, voi astia care va tot zdropsiti unu' la altu', p-onoatrea mea, parca ati fii niste tzatze-n iarmaroc , dupa ce ca n-aveti gogogani d-ajuns sa va face-ti plinul papornitzelor cu cele pe gustul vostru, va puneti poalele-n cap in fatza comersantzilor mai cu talent decat o fac tzigancile atunci cand vor sa sterpeleasca din uzufructul vr-unui truditor.
Ai si tu dreptate Mytcor,este mojic Base.Trebuie insa sa-ti spun ca am citat din Base chestiile cele mai inofensive spuse de el ,sunt altele de te uimesti de ce presedinte avem ,nu alta .Tu nu esti "pasarica",esti doar o simpla tzata-n iarmaroc care isi pune poalele-n cap in fata comersantilor din lipsa de preocupare si din imposibilitatea de a discuta logic pe un anumit subiect .Daca te deranjeaza atmosfera de pe aici esti liber sa pleci Mytcor.
...Vannea, dar logica voastra, logica voastra care-i ?....
...nici ca-mi pasa !...fudulia si ipocrizia voastra in curand o sa atinga paroxismul , asa ca; chiar daca n-as avea ceva de facut, tot am sa-mi fac timp sa storc o lacrima in amintirea defunctilor conationali !...
...numai bine stimata d'na G. !...o s-aveti nevoie.
...
|
|
|