back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 August 2009, ora 17:08

De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-24 16:53:49mai black se vede treaba ca eviti sa raspunzi la intrebare, aduci jigniri sa distragi atentia dar degeaba ne-am prins cu totii ca esti un trepadus pe la pdl sau sunteti mai multi trepadusi care intra pe acelasi cont . trepadusi care nu au altceva mai bun de facut decat sa primeasca niste ordine de la partid sa posteze tot felul de minciuni despre pdl. cum mama dracu' esti si seara esti si ziua esti si noaptea esti in toate zilele saptamanii ! tu nu ai serviciu? cu ce te ocupi? din ce iti castigi existenta? tu esti setat pe basescu ca e cinstit, dar nu e parerea ta, astea sunt ordinele care nu se discuta. parca ai fii unul din amaratii aia de americani de prin anii 60 care stateau cu sufertasul la coada pe strazi sa primeasca un polonic de zeama si la ora 18 fugeau in fata unei biserici sa prinda un loc in beciul bisericii sa doarma seara acolo dar care vorbeau despre pericolul rosu ! sa nu zici ca iti da si tie ceva basescu , ca nu te cred! e clar ca buna ziua cand nu ai raspunsuri jignesti persoana care te intreaba. parca ai fii vaccinat cu basescu.sa continui sa te intreb de mircea basescu sau puiu popoviciu ce mai fac ? nu are rost ... iti spun tot eu : fura in continuare bani de la stat si mai dau si paraoandarat pe la cei ce taie painea. mai are rost sa te intreb de unde a avut ioana basescu 1 milion de euro sa cumpere casa de la popoviciu? nici pana in ziua de azi seful tau nu a raspuns la intrebarea asta ! nu vad cum ai face-o tu ... mai are rost sa te intreb de afacerea cu casa din aleea privighetorilor si dosarul de spalare de bani caruia i s-a pierdut urma? mai are rost sa te intreb de videanu? mai are rost sa te intreb de casuneanu? mai are rost sa te intreb de bucsaru? mai are rost sa te intreb de vulpescu? mai are rost sa te intreb de dan besciu? mai are rost sa te intreb de berceanu? mai are rost sa te intreb de dorin cocos? mai are rost sa te intreb de umbrarescu? etc nu are rost sa mai ma gandesc la cati d'astia misuna in jurul mult prea cinstitului presedinte. sa continui la nesfarsit sa iti pun aceeasi intrebare -la care oricum eviti sa raspunzi - ar insemna sa ma cobor la nivelul tau. nu tin cu niciun partid chiar le urasc pe toate sunt niste imbogatiti pe care nu ii doare de noi. mi-e scarba de lingai din astia care pur si simplu nu au parerea lor. oameni ca voi se vand ca niste prostituate . nu aveti deloc demnitate si coloana vertebrala in voi.

BAI R.T. CE VREI U SA STII IN FOND ?????????DESPRE POPOVICIU ????????? E BINE MS. E PUTIN SUPARAT CA NU PREA IA IESIT PRODUCTIA LA HECTAR LA ORZ......IN REST SI-A CUMPARAT MOBILA NOUA,A DAT MANCARE LA CAINE,A FACUT SEX,APOI S-A UITAT LA UN FILM SI APOI S-A CULCAT !!!!!!!!!!! MULTUMIT ??????????? ALTCEVA ????????? BAI COLOANA INFINITULUI IN PROSTIE ??????????

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 August 2009, ora 18:28

De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-24 16:53:49mai black se vede treaba ca eviti sa raspunzi la intrebare, aduci jigniri sa distragi atentia dar degeaba ne-am prins cu totii ca esti un trepadus pe la pdl sau sunteti mai multi trepadusi care intra pe acelasi cont . trepadusi care nu au altceva mai bun de facut decat sa primeasca niste ordine de la partid sa posteze tot felul de minciuni despre pdl. cum mama dracu' esti si seara esti si ziua esti si noaptea esti in toate zilele saptamanii ! tu nu ai serviciu? cu ce te ocupi? din ce iti castigi existenta? tu esti setat pe basescu ca e cinstit, dar nu e parerea ta, astea sunt ordinele care nu se discuta. parca ai fii unul din amaratii aia de americani de prin anii 60 care stateau cu sufertasul la coada pe strazi sa primeasca un polonic de zeama si la ora 18 fugeau in fata unei biserici sa prinda un loc in beciul bisericii sa doarma seara acolo dar care vorbeau despre pericolul rosu ! sa nu zici ca iti da si tie ceva basescu , ca nu te cred! e clar ca buna ziua cand nu ai raspunsuri jignesti persoana care te intreaba. parca ai fii vaccinat cu basescu.sa continui sa te intreb de mircea basescu sau puiu popoviciu ce mai fac ? nu are rost ... iti spun tot eu : fura in continuare bani de la stat si mai dau si paraoandarat pe la cei ce taie painea. mai are rost sa te intreb de unde a avut ioana basescu 1 milion de euro sa cumpere casa de la popoviciu? nici pana in ziua de azi seful tau nu a raspuns la intrebarea asta ! nu vad cum ai face-o tu ... mai are rost sa te intreb de afacerea cu casa din aleea privighetorilor si dosarul de spalare de bani caruia i s-a pierdut urma? mai are rost sa te intreb de videanu? mai are rost sa te intreb de casuneanu? mai are rost sa te intreb de bucsaru? mai are rost sa te intreb de vulpescu? mai are rost sa te intreb de dan besciu? mai are rost sa te intreb de berceanu? mai are rost sa te intreb de dorin cocos? mai are rost sa te intreb de umbrarescu? etc nu are rost sa mai ma gandesc la cati d'astia misuna in jurul mult prea cinstitului presedinte. sa continui la nesfarsit sa iti pun aceeasi intrebare -la care oricum eviti sa raspunzi - ar insemna sa ma cobor la nivelul tau. nu tin cu niciun partid chiar le urasc pe toate sunt niste imbogatiti pe care nu ii doare de noi. mi-e scarba de lingai din astia care pur si simplu nu au parerea lor. oameni ca voi se vand ca niste prostituate . nu aveti deloc demnitate si coloana vertebrala in voi.

Minuneeeeee! Poponautul stie sa vorbeasca, ba mai mult stie sa si scrie!
Daca nu o fi platit pe cineva sa-i compuna si lui textul asta!

Bai hahalero care esti hahalera, bai zdreanto care esti zdreanta(asta ca sa-ti vorbesc precum Becali, de al carui nivel intelectual esti mai apropiat)!!!!

Ne lasi, bai sluga!

Crezi ca daca te-ai uitat si tu ca vaca in calduri la Mircea Badea citeva luni acum e ceva de capul tau?

Pentru tine, in cinstea si norocul tau, iti inchin , cu dedicatie melodia De ziua ta , de la Parazitii!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:42

De la: 9am056627, la data 2009-08-24 16:48:33
De la: vaneamarin, la data 2009-08-24 16:06:36
De la: 9am056627, la data 2009-08-24 15:44:07 IT-I MAI MENTII OPTIUNEA ????????? AVEA DREPTATE CAND SPUNEA BECALI CA OAMENI CA TINE SUNT MUHAIELE SI ZDRENTE........... DAR EL E BECALI EU NU IM-I PERMIT EU TE CONSIDER DOAR ,RUS..............

Mai Cifra,este clar ca tu niciodata nu vei intelege cum este corect sa scriem : "imi" ,"i-mi" sau "im-i".Esti sigur ca esti roman ? .Nu stiu cum dracu',desi ai sanse "probabilistice" de 33,33% sa nimeresti si tu corect ,niciodata nu o faci .Oricum ,IMI (citeste pe litere si numara "liniutele" ca sa nu te mai incurci pe viitor,daca nu exista "liniute" ,nu le mai pune nici tu) mentin optiunea si te rog in numele unei Romanii civilizate sa pleci in Burkina Faso si sa-l iei si pe Base cu tine .

DAR U RUS MIC SI PROST POTI SA NE PUPI PE AMANDOI ??????? UNDE .......IN EMIGRARE.......... ESTI CUM ZICEA BECALI..........AFIRM POZITIV !!!!!!!!!!!!!!! IN TUNDRA CAND STAI LA SPATELE CAPREI SI TE SIMTI SI U BARBAT TE SIMTI SI U BARBAT ,NU ? SI PE FORUM DE ASEMENI TE SIMTI TARE SI MARE ,DAR U ESTI O RAMASITA A HOLOCAUSTULUI, STAU SI MA INTREB ....... ROMAN U NU ESTI.......... MARLAN.............? PROST .............? MITOCAN..........? NU ESTI DOAR UN LIBERAL IMPUTIT !!!!!!!!!!! HAI SICTIR !!!!!!!!!!!!! MUHAIA !!!!!!!!!!!!

Cifra dupa mine esti pe un drum gresit .Pai eu iti spun sa faci eforturi sa intelegi cum se pune corect "liniuta" iar tu eviti acest lucru si alegi cuvinte in care nu mai ai nevoie sa o folosesti .Nu te acuz de nimic,este dreptul tau de cetatean sa eviti folosirea acestor obositoare liniute .Vei obosi insa mai tare concentrandu-te pe evitarea liniutelor si nu vei mai da randamentul necesar la injurat ....

PS:Ca sa intelegi ce vreau sa spun uite un exemplu ..."IN TUNDRA CAND STAI LA SPATELE CAPREI SI TE SIMTI SI U BARBAT TE SIMTI SI U BARBAT ,NU ? ".Ca sa discut in stilul tau ,cand eviti liniutele eviti si tu liniutele ,nu ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:49

De la: black10131307, la data 2009-08-24 18:28:21

Minuneeeeee! Poponautul stie sa vorbeasca, ba mai mult stie sa si scrie!
Daca nu o fi platit pe cineva sa-i compuna si lui textul asta!

Bai hahalero care esti hahalera, bai zdreanto care esti zdreanta(asta ca sa-ti vorbesc precum Becali, de al carui nivel intelectual esti mai apropiat)!!!!

Ne lasi, bai sluga!

Crezi ca daca te-ai uitat si tu ca vaca in calduri la Mircea Badea citeva luni acum e ceva de capul tau?

Pentru tine, in cinstea si norocul tau, iti inchin , cu dedicatie melodia De ziua ta , de la Parazitii!!!!!

Asa Black,o lectie interesanta de democratie basesciana ,de dialog inteligent PDList .... .Ma mir insa ca nu ai sustinut ca este omul lui Patriciu ,comunist ,securist si tortionar .Ti-a scapat asta sau o va face Cifra maine cand se trezeste ? .Pai doar homosexual ,zdreanta,hahalera,sluga ?...Mai baieti,daca sunteti asa de anemici cu dusmanul (ca tot spuneai tu ca esti "LA LUPTA" pe aici)NU-L MAI SCOATETI VOI PE BASE PRESEDINTE INCA UN MANDAT ....

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 18:51

"Turnãtorul securist, împãrþitor al dreptãþii lui Crin
Monday, August 03 2009 @ 03:23 PM CDT
Scris de: admin
Vizualizari 9
În ziarul Ziua apare sub semãtura Corneliei G. Popescu ºi a lui Cristian Andrei, o altã anchetã foarte bine realizatã ºi intitulatã "Turnãtorul Gelu judecã onoarea în PNL". Nu vreau sã mai fac ºi alte precizãri sau comentarii pe marginea informaþiilor cuprinse în acest material, deoarece ele sunt grãitoare ºi ne indicã foarte multe lucruri nu numai despre moralitatea îndoielnicã a noii conduceri a PNL, ci ºi despre legãturile concrete pe care Crin Antonescu le-a avut ºi le are cu securiºti de cea mai joasã speþã. Cred cã mi-am tocit degetele tot scriind despre PNL versus Securitate, astfel încât nu ºtiu ce rost mai are sã mai comentez. "Aurel Butnaru, judecator al Comisiei de Onoare si Arbitraj a partidului, a fost trimis de CNSAS in instanta pentru legaturile trainice avute cu fosta Securitate", se aratã în ºapoul anchetei din Ziua. Iatã ºi materialul investigativ: (M. P.)

"Judecatorul Curtii de Onoare si Arbitraj a Partidului National Liberal, Aurel Butnaru, cel care ar trebui sa imparta dreptatea in partid are un dosar greu la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, care atesta legaturile sale cu structurile represive ale regimului comunist.

Fost consilier local in Constanta, Butnaru a fost teleportat in functia de presedinte interimar al organizatiei municipale a PNL dupa sosirea la carma partidului a lui Crin Antonescu. Liderul liberalilor a fost cel care de-a lungul timpului s-a remarcat prin intransigenta aratata fata de colaboratorii fostei Securitati, fiind cel care a cerut excluderea din partid a Monei Musca. La sfarsitul anului 2006 primarul Constantei Radu Mazare a solicitat CNSAS verificarea eventualelor legaturi cu fosta politie politica a celor 27 consilieri locali municipali. In acest context, ZIUA va prezinta in exclusivitate date din dosarul 3337/2/2009 inregistrat, si aflat pe rol, la Curtea de Apel care dezvaluie legaturile dintre Aurel Butnaru si fostul regim odios. Daca in 2004, CNSAS i-a eliberat o adeverinta de necolaborare, dupa ce institutia a primit noi documente in 2005, au fost descoperite informatii noi si compromitatoare. In nota de constatare trimisa de Colegiu anul acesta catre instanta scrie ca Butnaru a fost recrutat in calitate de rezident - colaborator al Securitatii recrutat de obicei din randul fostilor ofiteri de Securitate sau de Militie pensionati si care avea in asa numita retea mai multi colaboratori de la care primea informatii pe care le transmitea ulterior Securitatii si pe care ii controla, coordona si verifica in ceea ce priveste sinceritatea - in anul 1970, "in scopul tinerii legaturii cu colaboratorii din cadrul unitatilor hotelire intr-un mod mai organizat cat si pentru asigurarea conspirativitatii muncii". Dupa acest moment Butnaru a semnat angajament olograf un an mai tarziu, avand numele conspirativ "Gelu".

Recompensat in 1977

Fost militian in perioada 1968-1969, Butnaru a devenit dupa trecerea in rezerva seful hotelului "Sulina" din complexul "Flora", avand misiunea de a se ocupa de supravegherea informativa a turistilor straini, delegatiilor de firme turistice, reprezentanti de firme comerciale si diplomati ce erau cazati in hotelul sau. "Sus numitul a fost folosit de catre organele de Securitate ca rezident in sezonul de vara 1971. El a fost folosit in lucrarea activa a unor elemente suspecte din randul tinerilor straini(...) si identificarea legaturilor acestora din randul cetatenilor romani", scria in caracterizarea pe care i-a facut-o ofiterul de Securitate. In 1972, activitatea lui Gelu este considerata nesatisfacatoare si acesta este retrogradat de la statutul de rezident la cel de colaborator. Dupa cativa ani de eforturi "Gelu" a reusit sa revina in gratiile sefilor sai fiind recompensat in anul 1977.

Patru surse

La data de 27.07.1977 "Gelu" este trecut din nou in categoria rezidentilor "avand ca legatura un numar de patru surse". "Intrucat prin calitatile sale personale, posibilitatile de care dispune pe aceasta linie, experienta ce a dobandit-o in munca de informatii, corectitudinea manifestata in relatiile cu organul de securitate, faptul ca prin functia ce o detine are posibilitatea sa tina legatura cu un numar corespunzator de colaboratori in mod permanent, propun a se aproba folosirea celui in cauza in calitate de rezident", nota capitanul Dragostin Vasile. Securitatea urmarea cu atentie legaturile dintre cetatenii romani si cei straini, deoarece legea comunista prevedea ca "intretinerea de relatii cu cetateni straini sau romani stabiliti in strainatate era considerata o activitate indreptata impotriva regimului comunist, deoarece prin stabilirea acestor legaturi se puteau destrama barierele informationale controlate de partid". Cei prinsi ca nu respectau prevederile legale erau interogati si puteau ajunge la inchisoare. Pentru sprijinirea fostului regim opresiv, CNSAS a solicitat instantei sa constate calitatea de colaborator al Securitatii pentru Aurel Butnaru. Dupa Revolutie, el a devenit asociat cu consilierul judetean, pesedistul Niculae Peride, in firma P&B TURISM, aceasta avand sediul social chiar in incinta Hotel PARC. "

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 18:53

Orkut Scraps

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 18:56

din partea lui black cel negru pt.cine o vrea muschiu lui www.youtube.com/v/0vFMqdFBuWo&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/0vFMqdFBuWo&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:00

Editorial AN: Ion MARIN: Frontal - Tãriceanu ºi ai lui: fanarioþi, ambuscaþi, pidosnici...

România nu a mai fost cãlãritã din vremea fanarioþilor de o gaºcã mai cinicã, mai rapace ºi mai imoralã decât cea care va rãmâne în istorie drept ruºinea acestei cruci de milenii: guvernul Tãriceanu 2. O adunãturã de ambuscaþi, arghirofili, sfãtuiþi de un bãrbat însurat cu un alt bãrbat! În condiþiile în care avem un guvern condus de un fost manechin, cu hobby-uri de puºtan, în jurul cãruia s-au înfipt onorabili cu gusturi de ciudaþi ºi manifestãri de handicapaþi. Iar des însuratul - de patru ori, o datã cu o varã primarã - rãmâne deasupra oricãrei bãnuieli. Deºi nevasta lui tânãrã ºi frustratã, bântuie tabloidele cu gãrzile de corp - are un corp remarcabil - în faþã ºi în spate.

Originea onor premierului este ºi interesantã, grec dupã mamã (de unde ºi porecla de Fanariotul) ºi „sãnãtoasã”, fiindcã ar fi putut rãspunde ca Bulã când a fost întrebat dacã tatãl lui este muncitor: Da, doamnã, tata este turnãtor. Asta este. Despre onorabilul sãu tatã, Dan Amedeo Lãzãrescu, ºtim cã a fost turnãtor fruntaº pe ramurã, lãsându-ne o operã de peste un metru nouãzeci. Nu este vorba de Kuki Tãriceanu, îi era tatã vitreg, ci de dosarele lui de informator la care a muncit CNSAS-ul aproape un an sã le îndosarieze ºi sã le punã cap la cap. Dar ce este adevãrat, trebuie recunoscut: Dan Amedeo Lãzãrescu a fost un savant, un om de culturã ºi un patriot, calitãþi în care dãdea despre fiul sãu vitreg cele mai proaste referinþe.
De fapt, îl cam supãrase job-ul de tinereþe al dlui Tãriceanu: manechin la Apaca, coleg cu Botezatu ºi alþi iubitori de viaþã, „epicurei”, cum s-ar spune pe urma premergãtorului (tot) grec. ªi se mai gândea ºi la notele de comã de la liceu ale viitorului domn premier, care au dus, peste ani, la un episod homeric, ce meritã amintit. Când Bãsescu s-a dat mare cu notele lui mici la deschiderea Liceului Xenopol (acum un an), „Adevãrul” a publicat ºi situaþia ºcolarã a lui Tãriceanu: 3 (trei), 4 (patru) ºi 5 (cinci) cu ghiotura! Au gãsit ºi o profesoarã bãtrânã care a zis cam aºa: i-am avut elevi ºi pe Geoanã, care era ambiþios, ºi pe Tãriceanu, care era bâtã! Asta a fãcut-o pe mama domnului prim-ministru s-o sune pe reporteriþã ºi sã precizeze: domniºoarã, Kuki a învãþat la ºcoalã pe vremea când funcþiona sistemul sovietic de notare, pânã la 5. Aºa cã avea numai note de zece ºi nouã, în echivalent. Dã o dezminþire, cã te dau în judecatã. Da, doamnã, a rãspuns fata, dar de ce avea ºapte la purtare? Adevãrul e cã Cãlin (n-am gãsit altã rimã) era un bãieþel submediocru, iar la vârsta lui ºcolarã (nãscut în 1952, conform nr. de înmatriculare a motorului Harley Davidson B-52-HOG), sistemul sovietic mai funcþiona poate doar în familia lui.
Un episod anecdotic, dar absolut real ºi cât se poate de pilduitor. Nu vom face un bildungsroman al dlui Tãriceanu, dar ar fi interesant. Cu patru neveste la activ, primele trei pãrãsindu-l ºi nici blonda nu dã semne de stabilitate definitivã, (ele ºtiu de ce, ca niºte duºmance jurate, deºi una îi era ºi rudã, cum spuneam, Cãlin Cãtãlin Anton Popescu Tãriceanu (cred cã mai ºtiu vreo douã nume ºi prenume, dar nu le trec din lipsã de spaþiu tipografic) a devenit atât de superstiþios, încât a hotãrât sã-ºi schimbe locul ca sã-ºi schimbe norocul. Astfel cã s-a cununat cu frumoasa ºi foarte tânãra lui soþie la Budapesta, în cultul catolic, deºi la Nicula ºi Patriarhie urcã pe coate, precum cel mai habotnic ortodox. ªi-a pus însã pirostriile acolo unde a dus Godju fundaþia ce-i poartã numele, pe care a donat-o Tãriceanu ºi alþii ca el (Ungureanu, Olteanu et ejusdem farinae) iubiþilor lor prieteni maghiari. Acolo, de unde ne vine periodic echipa guvernamentalã naþionalã maghiarã, ca sã împlineascã visul de aur al unora dintre apropiaþii bunicii domnului Olteanu, Gissela Vass, de a face din România o regiune autonomã maghiarã, cu sediul la Budapesta.

Autor : ---
Joi, 22 Noiembrie 2007 - 12:05 AM

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:08

De la: vaneamarin, la data 2009-08-24 18:42:53
De la: 9am056627, la data 2009-08-24 16:48:33
De la: vaneamarin, la data 2009-08-24 16:06:36
De la: 9am056627, la data 2009-08-24 15:44:07 IT-I MAI MENTII OPTIUNEA ????????? AVEA DREPTATE CAND SPUNEA BECALI CA OAMENI CA TINE SUNT MUHAIELE SI ZDRENTE........... DAR EL E BECALI EU NU IM-I PERMIT EU TE CONSIDER DOAR ,RUS..............

Mai Cifra,este clar ca tu niciodata nu vei intelege cum este corect sa scriem : "imi" ,"i-mi" sau "im-i".Esti sigur ca esti roman ? .Nu stiu cum dracu',desi ai sanse "probabilistice" de 33,33% sa nimeresti si tu corect ,niciodata nu o faci .Oricum ,IMI (citeste pe litere si numara "liniutele" ca sa nu te mai incurci pe viitor,daca nu exista "liniute" ,nu le mai pune nici tu) mentin optiunea si te rog in numele unei Romanii civilizate sa pleci in Burkina Faso si sa-l iei si pe Base cu tine .

DAR U RUS MIC SI PROST POTI SA NE PUPI PE AMANDOI ??????? UNDE .......IN EMIGRARE.......... ESTI CUM ZICEA BECALI..........AFIRM POZITIV !!!!!!!!!!!!!!! IN TUNDRA CAND STAI LA SPATELE CAPREI SI TE SIMTI SI U BARBAT TE SIMTI SI U BARBAT ,NU ? SI PE FORUM DE ASEMENI TE SIMTI TARE SI MARE ,DAR U ESTI O RAMASITA A HOLOCAUSTULUI, STAU SI MA INTREB ....... ROMAN U NU ESTI.......... MARLAN.............? PROST .............? MITOCAN..........? NU ESTI DOAR UN LIBERAL IMPUTIT !!!!!!!!!!! HAI SICTIR !!!!!!!!!!!!! MUHAIA !!!!!!!!!!!!

Cifra dupa mine esti pe un drum gresit .Pai eu iti spun sa faci eforturi sa intelegi cum se pune corect "liniuta" iar tu eviti acest lucru si alegi cuvinte in care nu mai ai nevoie sa o folosesti .Nu te acuz de nimic,este dreptul tau de cetatean sa eviti folosirea acestor obositoare liniute .Vei obosi insa mai tare concentrandu-te pe evitarea liniutelor si nu vei mai da randamentul necesar la injurat ....

PS:Ca sa intelegi ce vreau sa spun uite un exemplu ..."IN TUNDRA CAND STAI LA SPATELE CAPREI SI TE SIMTI SI U BARBAT TE SIMTI SI U BARBAT ,NU ? ".Ca sa discut in stilul tau ,cand eviti liniutele eviti si tu liniutele ,nu ?

BAI RUS MIC SI PROST EU NUMA DELECTEZ CU LINIUTE............ U POATE...........CAT MAI E GRAMUL..SAU CUM O IEI ? LA BILUTA ????????? POI TOTI LIBERALII SUNTETI ANESTEZIATI....... CU LINIUTE !!!!!!!!!!!! TI=A PLACUT AIA CU CAPRA ????????? AI VREA TU DAR IN RO. NU SE PRACTICA CA LA TINE ACASA,.............. CAZACULE TU VOTEZI CU VORONIN ???????????

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:16

Intrati pe blogul lui Sorin Rosca Stanescu si cititi cu ochii vostri sa va cruciti ....Romania e in cadere libera !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:19

Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 24.08.2009:

Cu cine votezi la Presedintie?
- Mircea Geoana : 2488 voturi
- Crin Antonescu : 1226 voturi
- Traian Basescu : 3057 voturi
- Vadim Tudor : 2966 voturi
- Radu Duda : 124 voturi

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:29

Problema lui Traian Basescu - Watch more Videos at Vodpod.
Problema lui Traian Basescu - Watch more Videos at Vodpod.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:33

hai sa va dau si un posibil scenariu :decretarea starii de urgenta datorita crizei economice si a recesiunii si amanarea alegerilor prezidentiale pt. luna mai[iunie]2010,am sau nu dreptate,ochii pe ceru' patriei daca nu credeti

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:37

De la: gabigabi, la data 2009-08-24 19:16:26 Intrati pe blogul lui Sorin Rosca Stanescu si cititi cu ochii vostri sa va cruciti ....Romania e in cadere libera !

VAI VAI BUNICA E IN STOP !!!!!!!!!!!!!!! SUNATI LA SALVARE,POATE,POATE,DACA NU INTRATI PE BLOGUL LUI STANESCU SI ............ VEDETI COALITIA PSD-PNL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:44

sa-i spui nevestei sa-ti faca un blid de chiftele si fa rost de'o prastie buna,ca sa i le poti arunca prin geam...cam citi dintre voi,astia, veti mai fi linga el atunci? ai ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 19:46

De la: black10131307, la data 2009-08-24 18:51:26"Turnãtorul securist, împãrþitor al dreptãþii lui Crin
Vizualizari 9
În ziarul Ziua apare sub semãtura Corneliei G. Popescu ºi a lui Cristian Andrei, o altã anchetã foarte bine realizatã ºi intitulatã "Turnãtorul Gelu judecã onoarea în PNL". Nu vreau sã mai fac ºi alte precizãri sau comentarii pe marginea informaþiilor cuprinse în acest material, deoarece ele sunt grãitoare ºi ne indicã foarte multe lucruri nu numai despre moralitatea îndoielnicã a noii conduceri a PNL, ci ºi despre legãturile concrete pe care Crin Antonescu le-a avut ºi le are cu securiºti de cea mai joasã speþã. Cred cã mi-am tocit degetele tot scriind despre PNL versus Securitate, astfel încât nu ºtiu ce rost mai are sã mai comentez. "Aurel Butnaru, judecator al Comisiei de Onoare si Arbitraj a partidului, a fost trimis de CNSAS in instanta pentru legaturile trainice avute cu fosta Securitate", se aratã în ºapoul anchetei din Ziua. Iatã ºi materialul investigativ: (M. P.)

"Judecatorul Curtii de Onoare si Arbitraj a Partidului National Liberal, Aurel Butnaru, cel care ar trebui sa imparta dreptatea in partid are un dosar greu la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, care atesta legaturile sale cu structurile represive ale regimului comunist.

Fost consilier local in Constanta, Butnaru a fost teleportat in functia de presedinte interimar al organizatiei municipale a PNL dupa sosirea la carma partidului a lui Crin Antonescu. Liderul liberalilor a fost cel care de-a lungul timpului s-a remarcat prin intransigenta aratata fata de colaboratorii fostei Securitati, fiind cel care a cerut excluderea din partid a Monei Musca. La sfarsitul anului 2006 primarul Constantei Radu Mazare a solicitat CNSAS verificarea eventualelor legaturi cu fosta politie politica a celor 27 consilieri locali municipali. In acest context, ZIUA va prezinta in exclusivitate date din dosarul 3337/2/2009 inregistrat, si aflat pe rol, la Curtea de Apel care dezvaluie legaturile dintre Aurel Butnaru si fostul regim odios. Daca in 2004, CNSAS i-a eliberat o adeverinta de necolaborare, dupa ce institutia a primit noi documente in 2005, au fost descoperite informatii noi si compromitatoare. In nota de constatare trimisa de Colegiu anul acesta catre instanta scrie ca Butnaru a fost recrutat in calitate de rezident - colaborator al Securitatii recrutat de obicei din randul fostilor ofiteri de Securitate sau de Militie pensionati si care avea in asa numita retea mai multi colaboratori de la care primea informatii pe care le transmitea ulterior Securitatii si pe care ii controla, coordona si verifica in ceea ce priveste sinceritatea - in anul 1970, "in scopul tinerii legaturii cu colaboratorii din cadrul unitatilor hotelire intr-un mod mai organizat cat si pentru asigurarea conspirativitatii muncii". Dupa acest moment Butnaru a semnat angajament olograf un an mai tarziu, avand numele conspirativ "Gelu".

Recompensat in 1977

Fost militian in perioada 1968-1969, Butnaru a devenit dupa trecerea in rezerva seful hotelului "Sulina" din complexul "Flora", avand misiunea de a se ocupa de supravegherea informativa a turistilor straini, delegatiilor de firme turistice, reprezentanti de firme comerciale si diplomati ce erau cazati in hotelul sau. "Sus numitul a fost folosit de catre organele de Securitate ca rezident in sezonul de vara 1971. El a fost folosit in lucrarea activa a unor elemente suspecte din randul tinerilor straini(...) si identificarea legaturilor acestora din randul cetatenilor romani", scria in caracterizarea pe care i-a facut-o ofiterul de Securitate. In 1972, activitatea lui Gelu este considerata nesatisfacatoare si acesta este retrogradat de la statutul de rezident la cel de colaborator. Dupa cativa ani de eforturi "Gelu" a reusit sa revina in gratiile sefilor sai fiind recompensat in anul 1977.

Patru surse

La data de 27.07.1977 "Gelu" este trecut din nou in categoria rezidentilor "avand ca legatura un numar de patru surse". "Intrucat prin calitatile sale personale, posibilitatile de care dispune pe aceasta linie, experienta ce a dobandit-o in munca de informatii, corectitudinea manifestata in relatiile cu organul de securitate, faptul ca prin functia ce o detine are posibilitatea sa tina legatura cu un numar corespunzator de colaboratori in mod permanent, propun a se aproba folosirea celui in cauza in calitate de rezident", nota capitanul Dragostin Vasile. Securitatea urmarea cu atentie legaturile dintre cetatenii romani si cei straini, deoarece legea comunista prevedea ca "intretinerea de relatii cu cetateni straini sau romani stabiliti in strainatate era considerata o activitate indreptata impotriva regimului comunist, deoarece prin stabilirea acestor legaturi se puteau destrama barierele informationale controlate de partid". Cei prinsi ca nu respectau prevederile legale erau interogati si puteau ajunge la inchisoare. Pentru sprijinirea fostului regim opresiv, CNSAS a solicitat instantei sa constate calitatea de colaborator al Securitatii pentru Aurel Butnaru. Dupa Revolutie, el a devenit asociat cu consilierul judetean, pesedistul Niculae Peride, in firma P&B TURISM, aceasta avand sediul social chiar in incinta Hotel PARC. "

Dupa cum ai spus si tu ,in 2004 omul asta a primit tot de la CNSAS verdict ca NU A COLABORAT CU SECURITATEA.In 2005 le-au mai venit date suplimentare si ABIA ACUM ACEST PROCES SE AFLA PE ROL avand numarul 3337/2/2009 .Deci citeste :2009!Stai tu linistit ,daca primeste verdictul de colaborator atunci vi-l dam la colectia voastra de turnatori din PD.

PS:Ia vezi tu mai jos la numarul 19 ...

www.grupul.ro/files/Dosar_Avramides/dosar_avramides_pagini_selec...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 19:51

www.grupul.ro/files/Dosar_Avramides/dosar_avramides_pagini_selec...">

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 20:58

De la: gabigabi, la data 2009-08-24 19:44:19 sa-i spui nevestei sa-ti faca un blid de chiftele si fa rost de'o prastie buna,ca sa i le poti arunca prin geam...cam citi dintre voi,astia, veti mai fi linga el atunci? ai ?

CEI BUNICA IT-I PLAC CHIFTELELE ?????????? LA VARSTA TA AR TREBUI SA FII MAI ATENTA CU CEIA CE IT-I DORESTI ................. PT. CA SA-R PUTEA SA ..........AI PARTE........... BASESCU VA FI PRESEDINTE FARA NICI UN DUBIU IAR VOI VA VE-TI BAGA UNGHIA IN GAT SI DEGETUL IN .......

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 21:15

De la: vaneamarin, la data 2009-08-24 19:46:41
De la: black10131307, la data 2009-08-24 18:51:26"Turnãtorul securist, împãrþitor al dreptãþii lui Crin
Vizualizari 9

Recompensat in 1977

Patru surse

Dupa cum ai spus si tu ,in 2004 omul asta a primit tot de la CNSAS verdict ca NU A COLABORAT CU SECURITATEA.In 2005 le-au mai venit date suplimentare si ABIA ACUM ACEST PROCES SE AFLA PE ROL avand numarul 3337/2/2009 .Deci citeste :2009!Stai tu linistit ,daca primeste verdictul de colaborator atunci vi-l dam la colectia voastra de turnatori din PD.

PS:Ia vezi tu mai jos la numarul 19 ...

www.grupul.ro/files/Dosar_Avramides/dosar_avramides_pagini_selec...]
BAI TURNATORI NOTORII,VOI VB ? CATI DINTRE LIBERALI AU FOST DOVEDITI CA AU TURNAT LA SECU ? MULTI NU ..VOI DIZIDENTI LUI PESTE !!!!!!!!!!!!! BASESCU A FOST DOVEDIT IN URMA A NUMEROASE COMISII CA A TURNAT ???????? A FOST DOVEDIT CA A FACUT CEVA ???????? CU TOATA LUMEA BUNA PE URMELE LUI TOT EL O SA CASTIGE ALEGERILE PT. CA E CEL MAI BUN !!!!!!!!!!VOI GASITI IN FIECARE ZI ALTCEVA DESPRE EL SI VEDETI FITI MAI VERIDICI CA SCORNELILE VOASTRE SUNT DEMONTATE TOT DE VOI.......... SUNTETI JALNICI !!!!!!!!!!!!! CAZAC IMPUTIT SI BABA SENILA !!!!!!!!!!!! ASTIA SUNT VANIA SI GABI ???????????

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 21:15

emoticon Pictures, Images and Photos/>
emoticon Pictures, Images and Photos/>

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 00:00

Vanea, registre d-astea din care sa rezulte ce vreau eu, pot sa-ti fac, nene, cate vrei.
Vorba lui Trahanache ... curat plastografie ... fac scrisul oricui, ne jura si el ca e al lui...
Tataita, esti in urma cu tehnica ...
Orice serviciu secret din lumea asta, are sarcina de serviciu (nu cred ca sti matale ce e aia) sa pastreze cantitati indestulatore de hartie, cerneala, alea, alea, tot ce e din epoca respectiva... ca sa poata sa faca exact asta.
Dar, de dragul dicutiei, sa zicem ca asa este. Si ?
Putin cu ce s-a ocupat, prietene, inainte sa devina Rusia democrata si prospera ?
Mi-e greu sa cred ca ai inteles.
Am treaba. Multa treaba. Trebuie sa traduc o carte despre terapia Gerson din engleza...
La revedere, copii.
Salutari pretenilor !
Si mai lasati-l pe Basescu, ca se descurca singur ...
Are si cine sa-l injure, oho ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 00:14

De la: Silviu, la data 2009-08-25 00:00:10Vanea, registre d-astea din care sa rezulte ce vreau eu, pot sa-ti fac, nene, cate vrei.
Vorba lui Trahanache ... curat plastografie ... fac scrisul oricui, ne jura si el ca e al lui...
Orice serviciu secret din lumea asta, are sarcina de serviciu (nu cred ca sti matale ce e aia) sa pastreze cantitati indestulatore de hartie, cerneala, alea, alea, tot ce e din epoca respectiva... ca sa poata sa faca exact asta.
Putin cu ce s-a ocupat, prietene, inainte sa devina Rusia democrata si prospera ?
Am treaba. Multa treaba. Trebuie sa traduc o carte despre terapia Gerson din engleza...
La revedere, copii.
Salutari pretenilor !
iara si din nou,silviu v-a dat clasa,nea marine,atata timp cat nu e datata chestia aia a lu'talica e un fals bre,n-are nici o valoare,mata sti cate d-astea aveam acasa ,luate din atrhiva primariei lu' tiganu' ,ca o desfiintase si o mutase pe holuri???deh,daca c.d.r. nu avea oameni mai de valoare decat o cioara stricata si borata

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 07:59

banuiesc ce subiect trateaza cartea respectiva....spor la tradus @silviule si sanatate ! dar chestia cu descurcatul lui de unul singur ,am o indoiala ! am impresia ca s-au pus tunurile pe el si daca-i pe sfert adevarat ce a iesit la iveala,maaaaama, mare dandana !....din toate pctele de vedere !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 08:06

De la: Silviu, la data 2009-08-25 00:00:10Vanea, registre d-astea din care sa rezulte ce vreau eu, pot sa-ti fac, nene, cate vrei.
La revedere, copii.
Salutari pretenilor !

Aha,inteleg logica .Se pot face astfel de falsuri si raportat la Dan Amedeo Lazarescu,Al Paleologu,Campeanu sau altii care au stat ani grei prin puscariile comuniste ca sa ii acuzati voi acum ca sunt turnatori ai securitatii sau pornesti de la premiza "impartiala" ca tot ce il acuza pe Base este fals si tot ce ii acuza pe dusmanii lui Base este adevarat ?...Spune clar ca sa stim cum stam! .

Cu Putin ai dreptate ca a fost KGBist ,nu inteleg insa cand a devenit Rusia demcrata si prospera?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 08:20

De la: gabigabi, la data 2009-08-25 07:59:46banuiesc ce subiect trateaza cartea respectiva....spor la tradus @silviule si sanatate ! dar chestia cu descurcatul lui de unul singur ,am o indoiala ! am impresia ca s-au pus tunurile pe el si daca-i pe sfert adevarat ce a iesit la iveala,maaaaama, mare dandana !....din toate pctele de vedere !

Exista o gandire ciudata PDLista care nu trebuie luata in seama,in care daca cineva ancheteaza afacerile lui Udrea sau Ridzi,ministrii in actuala guvernare ,chipurile se actioneaza impotriva lui Base.Este foarte ciudat daca tinem seama cati ministrii de la PNL au fost plimbati aiurea la DNA ,indepartati chiar din functie ca Atanasiu, IAR APOI GASITI NEVINOVATI IN JUSTITIE insa niciodata readusi pe functia avuta .Pe vremea aia anchetarea unui ministru nu reprezenta un atac la Basescu,nu ?!Ciudat deoarece tot el era presedintele Romaniei!La fel si anchetarea afacerilor cetateanului Mircea Basescu reprezinta chipurile tot un atac la Basescu ,acest lucru probabil din cauza ca ei "cei din familia Basescu,au dreptul sa le spuna altora sa taca",cum bine spunea Mircea si nimeni nu are dreptul sa cerceteze afacerile unui membru al familiei Basescu deoarece chipurile il ataca pe Zeus.Lasati,DEOCAMDATA este democratie iar presa (macar presa!) isi ia dreptul de a cerceta aceste lucruri fara a cere voie de la Cotroceni.Familia lui Nastase nu a fost cercetata in afacerile facute de Nastase ?Le-au blocat chiar conturile .De ce acest lucru este normal la Nastase si anormal la Basescu ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 08:22

apropo de falsuri si spalari de imagine : m-am uitat aseara pe realitatea si-mi venea sa-l scuip pe Ulieru care se straduia din greu sa-l curete de acuzatii pe Sefu'....concluzia mea ? ca-s doua aripi in servicii ! una considera ca a facut deja un rau suficient de mare tarii si vrea sa-l indeparteze, cealalta aripa, ca inca nu-i deajuns !.... :

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 08:26

De la: 999florin, la data 2009-08-25 00:14:28iara si din nou,silviu v-a dat clasa,nea marine,atata timp cat nu e datata chestia aia a lu'talica e un fals bre,n-are nici o valoare

Te si miri Florine ce fals grosolan .Au uitat aia sa puna data pe coperta cand au facut falsul si stampila cu "atestam ca acest document nu este un fals".Bine ca macar au trecut acolo "Securitate" si nu SRI ,zapacitii... .Deh,nu se pricep toti ca Silviu la falsuri .La el chiar se vede in tot ce spune ca este priceput in falsificari!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 08:36

De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 08:26:32
De la: 999florin, la data 2009-08-25 00:14:28iara si din nou,silviu v-a dat clasa,nea marine,atata timp cat nu e datata chestia aia a lu'talica e un fals bre,n-are nici o valoare

Te si miri Florine ce fals grosolan .Au uitat aia sa puna data pe coperta cand au facut falsul si stampila cu "atestam ca acest document nu este un fals".Bine ca macar au trecut acolo "Securitate" si nu SRI ,zapacitii... .Deh,nu se pricep toti ca Silviu la falsuri .La el chiar se vede in tot ce spune ca este priceput in falsificari!
nu ai inteles nimic din ce am spus eu,toate cele bune

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 08:45

De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 08:06:44
La revedere, copii.
Salutari pretenilor !

Aha,inteleg logica .Se pot face astfel de falsuri si raportat la Dan Amedeo Lazarescu,Al Paleologu,Campeanu sau altii care au stat ani grei prin puscariile comuniste ca sa ii acuzati voi acum ca sunt turnatori ai securitatii sau pornesti de la premiza "impartiala" ca tot ce il acuza pe Base este fals si tot ce ii acuza pe dusmanii lui Base este adevarat ?...Spune clar ca sa stim cum stam! .

Cu Putin ai dreptate ca a fost KGBist ,nu inteleg insa cand a devenit Rusia demcrata si prospera?

Este o mare diferenta, insa invizibila pentru niste penalisti care vor cu totdinadinsul sa-l distruga pe Basescu!

Pai in cazul fruntasilor clonei securiste PNL au existat declaratii, note informative semnate cu minutele lor, turnatorii ordinare atestate de niste comisii care au studiat arhivele, pe cind in cazul lui Base ne-ai aratat un catastif in care cei de la partid il propuneau ca sa fie racolat de Secu. Ca s-a concretizat sau nu asta, nu reiese de nicaieri si sa fi tu convins ca "prietenii" ar fi facut si pe dracu in patru! Nicio comisie nu l-a declarat pe Base colaborator al Secu!

Ca tu ii vaiti pe turnatorii vostri, nu mi se pare OK. Si Coposu a suferit in puscarii si n-a turnat! Iar altii au murit.

In fine, revenim la Basescu. Mie mi se pare evidenta campania lansata impotriva lui si a tot ce il inconjoara.
Si la emisiunea de aseara de la Realitatea s-a dovedit asta! Sunt foarte multi bani in joc, miza e atit de mare, incit nu se mai abtin de la nimic!

Cei 322 nu dorm! Daca nu au reusit atunci, incearca si acum, de data asta mult mai ordinar, cu scandaluri fabricate si asa zise bombe in presa.
Daca studiezi mass media, observi conturate clar dimensiunile complotului.

Aceiasi nemernici stau in spatele presei si a televiziunilor!

Dirijorii orchestrei de latrai sunt aceeasi: PSD+PNL+PC+UDMR, iar muzicantii: Dan Voiculescu, Patriciu, SO Vantu, Sorin Rosca Stanescu(securistul), si alte otrepe mercenare.

Daca si-au luat-o peste bot la referendumul pentru demitere, acum incearca intai subrezirea increderii poporului in presedinte, inainte de alegerile din toamna. Astfel, fabrica si lanseaza aceste anchete otravite in presa.
De ce sunt otravite? Pentru ca nu demonstreaza nimic!

Ce demonstreaza scandalul Udrea? Ca s-au facut niste greseli contabile. S-a demonstrat ca s-a furat ceva? NU!

Ce demonstreaza scandalul M. Basescu? Ca s-a asociat cu cine nu trebuie! A luat vreun ban din vreun contract? NU! Avea ca obiect de activitate al firmei comertul cu armament? NU!

Alte si alte bombe vor mai fi lansate, eforturi imense vor fi facute si sume importante cheltuite in campania anti-Basescu. Care este miza lor? Cit pierd ei in afacerile lor necurate daca sunt dispusi sa cheltuie atit in campania asta murdara?

Ce mafie a deranjat presedintele?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 08:47

De la: gabigabi, la data 2009-08-25 07:59:46banuiesc ce subiect trateaza cartea respectiva....spor la tradus @silviule si sanatate ! dar chestia cu descurcatul lui de unul singur ,am o indoiala ! am impresia ca s-au pus tunurile pe el si daca-i pe sfert adevarat ce a iesit la iveala,maaaaama, mare dandana !....din toate pctele de vedere !

Stai linistita Gabi ca nu mor caii cind vor javrele!

Pagini: << 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: