Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2009, ora 20:58
De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 20:54:43De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:43:19 CHIAR VREI ??????? NAZDRAVANE !!!!!!!!!!!! POATE ODATA CINE STIE ,POATE AM SPUS !!!!!!!!!!!!!!!!IN ORICE CAZ NIMIC CARE SA TE FACA SA TE DAI ASA DE ........ATOTSTIUTOR !!!!!!!!!!!!ESTI SI VEI FI ACELAS .STII U ,NU ?........... SI ATAT !!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:01
De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:52:40CE AI FACE DACA AI FI PUS IN POSTURA DE A GANDI ???????? ORI NU STII CUM SE FACE ?????SARACUL DE TINE !!!!!!!!!!!!!!!!IM-I TREZESTI SI MILA SI SILA...........NA CA RIMEAZA !!!!!!!!!!!! Draga Cifra ,da-mi ceva de gandit si discut si cu tine la modul serios .Stiu ca iti place Base asa ca iti propun sa spui tu clar ,logic si fara sa injuri de ce iti place de Base.Cifra ,da' sa nu injuri dom'le....
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:04
De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:01:21De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:52:40CE AI FACE DACA AI FI PUS IN POSTURA DE A GANDI ???????? ORI NU STII CUM SE FACE ?????SARACUL DE TINE !!!!!!!!!!!!!!!!IM-I TREZESTI SI MILA SI SILA...........NA CA RIMEAZA !!!!!!!!!!!! SA NU FACI SCURT CIRCUIT...........AI AVUT O DEZILUZIE ASTAZI NU ???????? DE CE SA-TI STRIC SEARA ..........IA DE DORMI DACA POTI !!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:05
De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:58:21 Cifra ,tu ajungi sa imi placi. Enigmaticule !!!!Imi place claritatea mesajului tau "POATE ODATA CINE STIE ,POATE AM SPUS ".
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:07
De la: 9am056627, la data 2009-08-20 21:04:02De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:01:21De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:52:40CE AI FACE DACA AI FI PUS IN POSTURA DE A GANDI ???????? ORI NU STII CUM SE FACE ?????SARACUL DE TINE !!!!!!!!!!!!!!!!IM-I TREZESTI SI MILA SI SILA...........NA CA RIMEAZA !!!!!!!!!!!! PRESEDINTELE BASESCU NU E UN SUBIECT PE CARE SA IL ABORDEZ CU UNUL CA TINE..........SI NICI EU NU IM-I PERMIT SA DISCUT SI SA IM-I DAU CU PAREREA DESPRE SEFUL STATULUI !!!!!!!!!! GASESTE ALT SUBECT !!!!!! IT-I STAU LA DISPOZITIE SI ASA NU AM CE FACE,IN SEARA ASTA E LINISTE PANA IN PREZENT !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:10
De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:05:25De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:58:21 SI DACA POATE SE VA ADEVERI ????????? EI CE AI SA MAI SPUI ATUNCI ???????? STIU DINAINTE CE VEI SPUNE !!!!!!!!!!!!! ESTI JALNIC ZAU !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:16
De la: 9am056627, la data 2009-08-20 21:07:43 Nu vrei sa vorbim de Base ?De ce,nu este voie sa iti dai cu parerea despre presedintele Romaniei ?!Uauuuu,a venit iar vremea lui Ceasca si nu stiu eu ?Bine dom'le ,hai,ramane ca tine,nu mai vorbim de presedinte acum .Hai sa vorbim de Nutzi Udrea oftopic ?Ce zici de individa asta ?Ce spui de interceptarile ei ilegale si care oricum nu contineau nimic important?Nu ca este chiar proasta si ca incalca legea dispretuind orice om cu o minima inteligenta ?!
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:21
De la: 9am056627, la data 2009-08-20 21:10:21De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:05:25De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:58:21 Cifra ,hai ca vorbim maine.Chiar nu imi vine sa profit azi de tine cu sange rece ! .Somn usor.
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:31
De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:21:00De la: 9am056627, la data 2009-08-20 21:10:21De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:05:25De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:58:21 IARTAMA ERAM ESIT ......DE CINE VREI SA VB. DE NUTZI ???????? DA ARE VANA GAGICA E BETON SI TUPEU CAT CUPRINDE,BRAVO EI !!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:34
De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:21:00De la: 9am056627, la data 2009-08-20 21:10:21De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 21:05:25De la: 9am056627, la data 2009-08-20 20:58:21 DA DE CINE AI MAI REUSIT U SA PROFITI CU SANGE RECE ??????? ESTI CUMVA VAMPIR ??????? PARI UN TIP DESTUL DE PLAPAND SI DE FRICOS DE FELUL TAU ........DAR IN LAUNTRUL TAU ZACE LEUL ,NU ????????
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:39
De la: 9am056627, la data 2009-08-19 19:43:26De la: DanubianKnight, la data 2009-08-19 19:08:05De la: 9am052117, la data 2009-08-19 11:35:03 nu intelegi pt ca esti micut in gandire.......scoate-ti ochelarii de cal si fa ochii mari;nu Basescu-i problema ci CONJURATIA CONTRA BASESCU....orice ar spune si ar face Basescu astia tot contra sunt! Pe bune?... Tocmai l-au prins pe frati-su cu ditamai tunul la banii armantei. Nu prietene, spune ceva concret si punctual, si nu-ti imagina ca niste urlete din capsuri vor insemna ca ai dreptate.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2009, ora 23:47
ªeful de campanie al PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat luni searã, dupã o ºedinþã a grupului strategic de campanie, cã mai multe sondaje confirmã în acest moment cãderea lui Traian Bãsescu în preferinþele electoratului.
"Am discutat un nou sondaj cu cei de la CURS, ºi pe aceastã cale îi rãspund domnului Lãzãroiu (consilier prezidenþial), care avea dubii în legãturã cu procentele domnului Geoanã. Are 28% în sondajul CURS, domnul Bãsescu are 33%, deci se confirmã cãderea domnului Bãsescu pe care de altfel ºi cei de la CSOP au confirmat-o", a spus Hrebenciuc, precizând cã preºedintele PNL, Crin Antonescu se ridicã la 15%, iar Sorin Oprescu la 8%. Hrebenciuc a mai spus cã data Congresului PSD, la care va fi lansatã oficial candidatura la alegerile prezidenþiale a lui Mircea Geoanã, va fi stabilitã între datele de 12 ºi 19 septembrie. Cu aceastã ocazie se vor rezolva ºi problemele de naturã organizatoricã în ceea ce priveºte ocuparea funcþiilor de vicepreºedinte ºi de secretar general al PSD.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 21 August 2009, ora 01:10
De la: gabigabi, la data 2009-08-19 06:07:27pe cine intereseaza citeste, scumpa doamna partizana ! dar as vrea sa stiu : si dvs. bagati minuta in bani ce nu sunt ai dvs. ? si dvs. tineti evidenta financiara dubla ? si dvs.luati bani de la altii si-i folositi in interes personal ? daca va scandalizati citind rindurile de mai sus,ripostind ca sunteti un om cinstit,atunci am sa va spun ca daca ati fi intradevar, nu i-ati mai tine-n brate pe cei ce-si bat joc de poporul roman ! datoria externa a RO este de 123,65 mlde de EU ,bani ce nu se vad nicaieri : nici in scoli,nici in spitale; nici in industrie,nici in agricultura ; unde au disparut acesti bani ? cine ne da socoteala ? cu unii ca dvs.,nimeni,niciodata ! Ce am scris eu,si ce ai inteles gabigabi (daca imi permiti sa-ti spun asa) ?Fi ,mai atenta! Faptul ca am alte pareri de cum a fost si este guvernata tara ,nu inseamna ca m-am folosit de anumiti bani in interes personal.Am observat ca exista o mare isterie creata de televiziuni si presa referitor la anumite persoane .Mi-am spus si eu o parere.De ce te umfli ca orezul .......? De ce nu se regasesc acesti bani in scoli? De ce nu se regasesc acsti bani in spitale?......etc...etc.....? Singurii bani pe care i-am avut a fost propriul meu salariu obtinut cu sudoare,iar acum primesc o pensie mizerabila.Gindeste! Te arunci cu acuzatiile! Dai cu capul in gard.
M
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2009, ora 08:10
@scumpa doamna partizana - fi mai atenta ! mai citeste o data ; chiar asa am spus : daca va scandalizeaza acele intrebari,ripostind ca sunteti un om cinstit....asa cum ati si facut,de altfel, atunci v-am intrebat cum un OM CINSTIT poate sa-i tina-n brate pe cei care ne jefuiesc cu nerusinare ?!....mai cititi o data si mai atent !
@mai majuscula -si ptr.tine e valabila recomandarea de a citi atent ce ti se scrie ! ti-am spus,puiule ,ca daca nu vorbesti frumos (de faptul ca esti agramat,nu-ti mai spun,ca-i degeaba) si ma superi ,nu-ti mai scriu ! si daca se supara si "rusul mic si rau " ,ramii singur-singurel ca nu-ti scrie nimeni altcineva ! asa ca ,tie puisor nevricos era singuuuur....atit de singuuuur
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 August 2009, ora 09:36
De la: gabigabi, la data 2009-08-21 08:10:03@scumpa doamna partizana - fi mai atenta ! mai citeste o data ; chiar asa am spus : daca va scandalizeaza acele intrebari,ripostind ca sunteti un om cinstit....asa cum ati si facut,de altfel, atunci v-am intrebat cum un OM CINSTIT poate sa-i tina-n brate pe cei care ne jefuiesc cu nerusinare ?!....mai cititi o data si mai atent ! Mai Gabi, las-o balta si nu te mai osteni sa incerci sa ne convingi cit spirit civic ai tu, cit esti de vigilenta in a urmari cum se cheltuie banii in tara asta! Nu tine madame! Vrajelile astea ieftine, armele preferate ale mercenarilor de la Antene si Realitatea (patronate de tilharii de Voiculescu si Vantu), sunt pentru handicapatii care casca gura la asa tembeliziuni! Ai vazut aseara la Realitatea emisiunea la care a participat Udrea? Eu cred ca a fost concludenta pentru tot rahatul care se pune pe clante. Isterica aia de gazda a emisiunii a scos din ea imbecilitati pe banda rulanta! De ce a platit ministerul asa putin pentru spoturile publicitare de pe Eurosport? De ce a cheltuit 5000 de euro pentru serviciile firmei de avocatura? Aceeasi firma care fusese sub contract si in anul trecut, sub guvernarea liberala, insa spre deosebire de anul trecurt,cind era angajata cu contract de 400.000 de euro, anul asta a fost angajata doar pe 100.000 de euro! Nu se intreaba nimeni pentru ce se cheltuiai atunci 400.000, toata lumea vede jaf acum! Cit despre comisia Udrea, vorba ei, ce credibilitate au maimutoii aia condusi de Orban, cind in loc sa verifice banii cheltuiti pe contractele de promovare la MT, conform deciziei de infintare a comisiei,aia cerceteaza daca Udrea (ministru totusi) are masina de serviciu, sau daca deconteaza bani pentru carburantul consumat la masina proprie! Vezi tu, asta au facut adversarii lui Basescu si ai PD-L din decembrie 2008 incoace, nu au bagat decat bete in roate sau au facut tot timpul presiuni si au aruncat cu laturi prin trimbitele lor din mass media! Iar, scuza-ma ca ti-o spun, fraierii ca tine au cazut in plasa doar pentru ca nu le place Basescu! Esti revoltata de cum s-au cheltuit banii tai? Nu ai facut scandal timp de 19 ani, la cite tunuri s-au dat si brusc ai devenit de 8 luni incoace luptatoarea anti-coruptie! Un fel de Che Guevara, nu? Ia zi cind a fost dovedit Remes ca hot ordinar, ce ai facut? Arata-mi si mie ce postai tu atunci si cit de vehementa erai. Sau cind l-ai vazut pe internet pe Paul Pacuraru masturbandu-se ca un porc libidinos (pe timpul cind era ministru in functie!!!), cit de indignata ai fost? Ce ai postat atunci, ca sa te cred ca esti o persoana verticala, cu spirit civic, revoltata de toate porcariile din tara asta? Aaaa, spiritul vostru civic se manifesta doar vis-s-vis de Basescu si ai lui, restul sunt liberi sa faca ce vor! Rusine! Cel putin ziceti frate ca voi aveti ce aveti cu Basescu si PD-L, nu mai pozati in luptatori impotriva coruptiei sau mai stiu eu ce! cit de indignata ai fost? |
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 09:56
dar ti-ai pus intrebarea de ce si ce are lumea cu Basescu si PDL.ul lui ? daca-mi dai raspunsul cu : ptr.ca-s singurii care lupta impotriva coruptiei , atunci am sa-ti spun ca -i MINCIUNA IN FALS ! exact asta-i motivul antipatiei stirnite impotriva lor : ca sunt IPOCRITI, MINCINOSI si HOTI ! sa taca
din gura si sa nu se mai dea sfinta-sfintelor,ca se tin numai de porcarii ! P>S - diferenta dintre cei 75 mii de eu dati pe jaluzele,corectata dupa ce a inceput scandalul la 7.500, sti cumva unde disparea daca nu ar fi fost descoperita ? a tine contabilitate dubla,cum se cheama ? spre cine se duc acesti bani ? .... aaaa,ca mai fac si au facut si altii asemenea minarii,nu mai am nicio indoiala,dar daca ne dorim o tara normala,nu crezi ca cei care se pretind a fi spuma laptelui ar trebui sa-nceapa cu ei curatenia si nu sa obstructioneze aflarea realitatii ?! |
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 10:18
De la: gabigabi, la data 2009-08-21 09:56:19dar ti-ai pus intrebarea de ce si ce are lumea cu Basescu si PDL.ul lui ? daca-mi dai raspunsul cu : ptr.ca-s singurii care lupta impotriva coruptiei , atunci am sa-ti spun ca -i MINCIUNA IN FALS ! exact asta-i motivul antipatiei stirnite impotriva lor : ca sunt IPOCRITI, MINCINOSI si HOTI ! sa taca Tot nu mi-ai raspuns de ce s-a trezit Che Guevara din tine taman acum si cum ai combatut tu porcariile guvernarii Tariceanu! Greseli poate ca s-au facut insa ce conteaza mai mult, ca nu s-au cheltuit banii sau cum au praduit cei dinainte? Tu chiar nu vezi ca toate sunt cusute cu ata alba? Nu are dreptate Udrea sa fie revoltata de niste jigodii care inceraca cu tot dinadinsul sa o bage penal, iar rolul lor era sa verifice strict cum s-au cheltuit banii in proiectele de promovare a turismului, nu sa investigheze cita benzina consuma Udrea! Si cine s-a gasit, betivul de Orban care lovea oameni pe trecerea de pietoni! Da, uite de aia il votez pe Base, pentru ca e singur impotriva tuturor! |
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 10:42
n-am combatut ,draga,ca nimeni n-a deschis topic special ptr asta ! il combatem pe Basescu ptr.ca asta-i topicul despre el si ptr.ca ma oftica faptul ca am avut incredere in el de 3 ori si l-am votat si mi-a dat tzeapa ! pe tine de cite ori trebuie sa te pacaleasca cineva ca sa deschizi ochii si sa-l vezi cum e cu adevarat ? face parte din acea categorie de oameni care-si doreste Puterea NU ptr.ca are ceva de facut,ci ptr.ca-i beat de ea ! isi doreste Puterea mai mult decit orice si daca tu nu intelegi asta, e slabiciunea ta ....si sa fii sanatos cu el cu tot !
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 11:28
De la: gabigabi, la data 2009-08-21 10:42:12n-am combatut ,draga,ca nimeni n-a deschis topic special ptr asta ! il combatem pe Basescu ptr.ca asta-i topicul despre el si ptr.ca ma oftica faptul ca am avut incredere in el de 3 ori si l-am votat si mi-a dat tzeapa ! pe tine de cite ori trebuie sa te pacaleasca cineva ca sa deschizi ochii si sa-l vezi cum e cu adevarat ? face parte din acea categorie de oameni care-si doreste Puterea NU ptr.ca are ceva de facut,ci ptr.ca-i beat de ea ! isi doreste Puterea mai mult decit orice si daca tu nu intelegi asta, e slabiciunea ta ....si sa fii sanatos cu el cu tot ! Care politician angajat in cursa pentru Cotroceni nu isi doreste puterea? Poate Crinuta? Ok, Basescu te-a dezamagit! Care presedinte de pina acum nu te-a dezamagit? Care a fost mai bun? Ceausescu, Constantinescu? Care crezi ca nu te va dezamagi: Geoana, Duda, Crinuta, Oprescu....Vaaaadim? Crezi ca in alte tari, cei care candideaza nu isi doresc puterea? Eu in locul tau, daca as fi fan PLN, asa cum esti tu, as fi fost dezamagit si scarbit de prestatia PNL in cei patru ani de guvervare, cu ministrii Remes, Pacuraru, Chiuariu, Adormitei, Nicolaescu! Despre Pacuraru ce parere ai? A fost excelenta prestatia lui? Poate in industria XXX! Si Remes, cu traficul de influenta, cu caltabosii, palinca si euroii? Aia a fost afacere curata nu, pe placul justitiarilor din voi? |
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 11:39
dat fiindca sunt mai puritana de felul meu,habar n-am si nici n-am vazut nimic de Pacuraru- am auzit vorbindu-se,dar subiectul este cih
si nu m-a interesat ....cit despre avatarul tau- s-avem pardon musiu : uite flagrantu '....ba nu-i flagrantu',asa ca treci mai departe c-ar ramas intepenit in texte vechi ! altceva ? ....oricum,acum ca m-ai intrebat, Constantinescu ii da clasa lu' Base'al tau ! da' ti-aduci aminte ca si prin CDR ,amicu' ....ca stii de cine zic , a sabotat la greu guvernul Ciorbea,dind lovituri grele conventiei !
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 12:39
Daca vrei sa afli adevarata putere si dorinta a tanarului roman, a adevaratilor patrioti, a celor ce scot capul din multimea deja resemnata, vino alaturi de noi ! dominusro.blogspot.com
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 12:45
De la: gabigabi, la data 2009-08-21 11:39:22dat fiindca sunt mai puritana de felul meu,habar n-am si nici n-am vazut nimic de Pacuraru- am auzit vorbindu-se,dar subiectul este cih Mda, Base a sabotat CDR? Pai ia uite ce zicea Constantinescu: "Meciul retur: Constantinescu - PNL 25-07-2002 PNL, autorul esecului CDR Constantinescu spune ca are incredere in "numerosii membri liberali" care nu vor accepta ca partidul "sa fie predat ostatic actualei guvernari". Fostul presedinte i-a acuzat pe liberali ca au sabotat proiectul politic de a-l aduce, in 2000, la carma tarii pe Mugur Isarescu. "Au tradat si CDR, si coalitia de guvernare", spune Constantinescu. In document, fostul sef de stat a precizat ca liderii liberali care l-au declarat pe Stolojan drept candidat la alegerile prezidentiale, au fost cei care, la vremea respectiva "au infeudat PNL prin protocolul semnat de PSD". Vai Gabi, ce sa mai cautam ca sa-l incriminam pe Base? Hai sa spunem ca a sabotat statul dac al lui Burebista! Sau ca el l-a asasinat pe Mihai Viteazu! Ce zici, gasim noi ceva fraieri care sa puna botul! |
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 15:52
daca sunt destui sa "puna botul" la cinstea lui si a familiei sale imaculate ,se vor gasi si ptr. a crede ca a fost implicat in afacerea cu ungurii - aici ai lui Vadim vor fi primii- ca sa-i ia capul lui M.Viteazu !
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2009, ora 16:23
Vai de voi,astia pro basinescu, sunteti varza.Idiotul ala mic nu are nici o vina.El nu raspunde de faptele lui,dar cand vad ce prostii puteti debita,voi,astia mai copti ma apuca groaza ca o sa va duceti la vot si o sa il votati tot pe presedintele infractor .
|
|
radu_toma_2006 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 August 2009, ora 16:51
De la: black10131307, la data 2009-08-20 18:27:46De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-20 16:23:26pupinbasei, black 10131307 v-am mai pus o intrebare pe care tot o evitati: ce mai stiti de puiu popoviciu si de mircea basescu? VII CU O ACUZA DE DOI BANI CA SA EVITI INTREBAREA INCOMODA SI LA CARE NU AI UN RASPUNS REAL DE DAT . NU ESTI ALTCEVA DECAT UN TREPADUS PE LA PDL SAU UN LINGAU PE LA P.....E BLONDE DIN PDL. |
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 16:54
ai vazut ca cine-ntreaba,primeste raspuns ? dl. Mircea Basescu e aproape bine ....
|
|
radu_toma_2006 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 August 2009, ora 16:58
MAI TREPADUSULE, CUM COMENTEZI DESPRE FIRMA DE CONSULTANTA IN CARE E BAGAT PANA IN GAT MIRCEA BASESCU, LINGAULE ?
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 17:28
Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 21.08.2009:
Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 2452 voturi - Crin Antonescu : 1204 voturi - Traian Basescu : 3021 voturi - Vadim Tudor : 2886 voturi -Radu Duda : 122 voturi
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 18:16
De la: valy2, la data 2009-08-21 16:23:47Vai de voi,astia pro basinescu, sunteti varza.Idiotul ala mic nu are nici o vina.El nu raspunde de faptele lui,dar cand vad ce prostii puteti debita,voi,astia mai copti ma apuca groaza ca o sa va duceti la vot si o sa il votati tot pe presedintele infractor . Daca esti mai slab din fire si nu poti suporta...mu mai ezita! Curma-ti suferintele! |
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 18:20
De la: radu_toma_2006, la data 2009-08-21 16:58:22MAI TREPADUSULE, CUM COMENTEZI DESPRE FIRMA DE CONSULTANTA IN CARE E BAGAT PANA IN GAT MIRCEA BASESCU, LINGAULE ? Auzi bai domnisoara radu toma, cu avatarul tau de gay cu tot, iti propun sa ne intilnim si o sa vedem atunci cine e lingaul! Ce zici, te bagi? daca ai sange in instalatie nu ar trebui sa te ascunzi, bai pidosnicule! |
|
|
|

Enigmaticule
.Hai sa vorbim de Nutzi Udrea oftopic ?Ce zici de individa asta ?Ce spui de interceptarile ei ilegale si care oricum nu contineau nimic important?Nu ca este chiar proasta si ca incalca legea dispretuind orice om cu o minima inteligenta ?!
singuuuur....atit de singuuuur
din gura si sa nu se mai dea sfinta-sfintelor,ca se tin numai de porcarii !
si nu m-a interesat ....cit despre avatarul tau- s-avem pardon musiu : uite flagrantu '....ba nu-i flagrantu',asa ca treci mai departe c-ar ramas intepenit in texte vechi ! altceva ? ....oricum,acum ca m-ai intrebat, Constantinescu ii da clasa lu' Base'al tau ! da' ti-aduci aminte ca si prin CDR ,amicu' ....ca stii de cine zic , a sabotat la greu guvernul Ciorbea,dind lovituri grele conventiei !