Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2009, ora 15:10
interesanta informatia cu PNTCD ! ....cei care au iesit in dec. '89 in strada,de buna voie si nesiliti de nimeni,apoi intelegind cine-i Iliescu si FSN.ul au populat pta.Universitatii ,s-au identificat intotdeauna cu Dreapta Democratica si sunt cei care si acum sunt fie monarhisti,fie liberali sau chiar si taranisti,asa putini citi au mai ramas ....in total,cam 20 % dintre votantii tarii asteia ! in asemenea conditii @ florine ,tu care-ti bati joc de CDR si de PNTCD, cu cine te-ai identificat ? sau erai in misiune p'acolo ?
|
|
titiana 42 mesaje Membru din: 17/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2009, ora 15:26
fato cred ca esti prietena cu celalalt sahist. eu nu l-am facut prost si nici pe tine. manifestarile voastre sunt prostesti. parca ati fi facut scoala, daca o aveti la spiru haret sau alta facultate private sau neprivata dar pe bani din romania. sunt si in sua facultati private dar in primul rand este selectionarea candidatilor inca de la high school, pregatirea lor, livrarea lor la firme sau agentii guvernamentale renumite si apoi vine banul voi ati dat banul, ati trecut prin facultate ca gasca prin apa, licentele sau proiectele s-au dat de la distanta si gata v-ati vazut licentiati. tot acolo luati masteratul si va trweziti conferentiari sau profesori universitari ca sexi de la plescoi si altii. deci du-te si fa o scoala serioasa, dar nu in romania ca totul este distrus de politicii astia care au guvernat tara timp de 20 de ani
|
|
dan21emi 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 18:04
nu ar trebui sa fim stersi de pe fata pamintului doar pt ca sint altii care ne fac natia de rusine.
NU CRED CA TOTI ROMANII SINT RAI. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2009, ora 22:50
ultima strigatura:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 16.08.2009:
Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 2427 voturi - Crin Antonescu : 1159 voturi - Traian Basescu : 2931 voturi - Vadim Tudor : 2760 voturi - Radu Duda : 119 voturi
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 17 August 2009, ora 22:26
De la: 9am054071, la data 2009-08-15 15:26:22fato cred ca esti prietena cu celalalt sahist. eu nu l-am facut prost si nici pe tine. manifestarile voastre sunt prostesti. parca ati fi facut scoala, daca o aveti la spiru haret sau alta facultate private sau neprivata dar pe bani din romania. sunt si in sua facultati private dar in primul rand este selectionarea candidatilor inca de la high school, pregatirea lor, livrarea lor la firme sau agentii guvernamentale renumite si apoi vine banul voi ati dat banul, ati trecut prin facultate ca gasca prin apa, licentele sau proiectele s-au dat de la distanta si gata v-ati vazut licentiati. tot acolo luati masteratul si va trweziti conferentiari sau profesori universitari ca sexi de la plescoi si altii. deci du-te si fa o scoala serioasa, dar nu in romania ca totul este distrus de politicii astia care au guvernat tara timp de 20 de ani esti ca de obicei in eroare -nu doar profesorii si studentii de la Spiru sunt analfabeti -un exemplar de absolventa de la universitate - licentiata cu 10 -daca o intrebi ce este soarele raspunde ca e un luminator iar despre clitoris nici nu a auzit (a cautat in Dex-ca sa se lumineze )-asta ca tot vorbisi de sexi plescoi-daca nu te ridici la nivelul lui Alehin stai in banca ta -nu e obligatoriu sa fii inteligent ca sa te misti pe aici si sa-ti dai cu parerea - eu sunt tolerant chiar si cu cei care au facut facultatea la stat -curaj ! da-te in stamba ! |
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 22:50
De la: dan21emi, la data 2009-08-16 18:04:21nu ar trebui sa fim stersi de pe fata pamintului doar pt ca sint altii care ne fac natia de rusine.corect,nu toti sunt rai,mai sunt si unii prosti si-ai dracu',n'asa???
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:08
.
M
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:23
Ai obsesii sexuale,se pare ca ai ramas impotent.Jalnic.
M
|
|
|
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:26
De la: 9am096416, la data 2009-08-17 23:23:42Ai obsesii sexuale,se pare ca ai ramas impotent.Jalnic. Cine-i impotentul? ....sã ºtim ºi noi!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:27
De la: 9am096416, la data 2009-08-17 23:23:42Ai obsesii sexuale,se pare ca ai ramas impotent.Jalnic.mesaj pentru 9am054071
M
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 01:23
De la: 9am096416, la data 2009-08-17 23:27:48uffff,am rasuflat usurat,crezui ca se vede chiar asa departeDe la: 9am096416, la data 2009-08-17 23:23:42Ai obsesii sexuale,se pare ca ai ramas impotent.Jalnic.mesaj pentru 9am054071
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 August 2009, ora 08:40
De la: vaneamarin, la data 2009-08-15 07:59:51De la: 9am096416, la data 2009-08-15 01:13:00Basescu ,o tema inepuizabila.As prefera sa fie si in termeni mai respectosi vizavi de cititori.Cistigarea alegerilor de catre Basescu a fost ca o lovitura de cometa pentru toti ceilalti participanti la ciolaneala.Ceia ce nu pricepe poporul ,e ca Basescua aterizat de pe mare ,(un personaj izolat ,ne facind parte din societatea comitetului central si nici a marii adunari nationale) a cistigat simpatia unei parti din populatie,a ajuns presedinte.Basescu nu este aceptat de fostii comunistii care formau nucleul din jurul lui Ceausscu.,ei nu pot accepta ca cineva din afara (o venitura) sa le strice socotelile.Nici unul nu este mai bunca celalalt,toti alearga dupa ciolanul cel mare,folsindu-se de electorat.Nu va lasati pacaliti de politicieni! nu lle faceti jocul. Vaniuska, Vaniuska....coprofag lacom! Iar bagi placa aia de patefon cu partidele istorice. De unde atita istorie la peneleul lu' matale, ala fabricat de Ilici in laboratoarele Securitatii, cu conducerea formata din turnatori la Secu! Si de unde puii mei e opozitia peneleului fata de FSN, cind voi sunteti in remorca lui Iliescu din 90 incoace si i-ati facut permanent jocul, sabotand toate tentativele de constituire a unui pol de dreapta! Uite, se vede si acum care este colaborarea PNL-PSD-UDMR in comisia Udrea! Mafie pe fata! Astia sunteti, niste otrepe care fac jocul lui Iliescu, voi si patronul vostru Patriciu! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2009, ora 09:23
doamne,ce ghiveci e in capul tau @blakule ! adica PNL -partid Liberal fiind, e mai putin de dreapta decit dragul tau PD - afiliat la centru-stinga initial si acum ,ca si-a tras un L in coada prin tradarea unor meseriasi in asta,a devenit brusc cel mai de dreapta ! ma faci sa rid ! cit despre minariile facute cu banii publici ,atit de madam ridzi cit si de juna blonda lenus , nu ti-e mila de tine si de copiii tai ,caci si din banii tai si ai mei ,se fura ?!? unde-i lupta impotriva coruptiei declamata de voi toti ? nu va e rusine, mincinosilor ?! cind interesele voastre de partid o cer, va uitati in alta parte sau inchideti ochii ! sa va fie rusine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 10:08
De la: black10131307, la data 2009-08-18 08:40:57 Draga Negrule,coprofagia este caracteristica iubitorilor de Base iar eu nu sunt asa ceva.Denaturarile realitatii pe care le faci tu NU PRIND DECAT LA CEI CARE IL IUBESC DEJA PE BASE,ceilalti realizeaza perfect ca sunt aiureli . 1)Normal ca daca nu cred ca lumina vine de la Base sunt omul lui Iliescu dupa tine.Este comod asa,cine nu gandeste ca tine,cine nu pupa gaoaza prezidentiala (vorba unui forumist) este securist platit de Iliescu,Patriciu ,KGB.Hai mai Negrule,chiar nu-ti dai seama ce jenant procedezi ? Te-ai suparat pe mine si ai inceput ca Base sa ma faci "bolsevic","puiut de comunist" si "tiganca imputita"?...Stilul asta basescian, de om care doar injura si acuza aiurea sper sa dispara candva din Romania.In acest sens sper sa nu mai iasa Base presedinte...2)Despre ce pol de dreapta vorbesti?Poate esti asa de ciudat incat sa crezi ca alde Base si Stolojan reprezinta dreapta in Romania ? Pai daca securistii si oamenii lui Iliescu cum au fost astia doi ,ajung sa reprezinte dreapta, atunci eu vreau sa fiu de extrema stanga !Nt,lasa asta cu dreapta ,nu tine ...A luat Base din dorinta sa de a avea partid prezidential toti infiltratii din PNL incercand sa distruga PNLul dar nu i-a mers manevra iar L-ul din coada "se usuca" deoarece nici macar Base nu mai vrea sa se joace cu jucariile de proasta calitate.La ce mai serveste un zombie comunist ca Stolojan ?3)Ooooo,bravo!Textul magic ,"cei 322"... Da, PSDul,PNLul si UDMRul au o comisie parlamentara in care ancheteaza activitatea unui ministru ,un lucru perfect legal .De ce oare nu este si PDLul acolo ?DEOARECE NU AU VRUT,AU REFUZAT IAR ACUM CU INDARJIRE CER DESFIINTAREA ACESTEI COMISII !!!!Cu alte cuvinte cand PDLul ESTE SINGURUL care boicoteaza o comisie de ancheta (sa nu mai indrazniti sa vorbiti despre Nastase !) nu poti spune ca ceilalti sunt uniti ci doar ca PDLul este hotarat sa o salveze pe Nutzi DIN MAINILE RECI ALE LEGII!Doamna Udrea daca este nevinovata va colabora cu aceasta comisie si isi va dovedi nevinovatia .Din pacate dansa nu vrea sa colaboreze(cum ar face orice om cinstit) ,nu vrea sa permita nici macar angajatilor sai sa apara in fata comisiei ,si in general nu permite nimanui sa se amestece in treburile dansei de apropiata a lui Base si nevasta de Cocos.Dovada acele inregistrari ,pe care Nutzi,pentru prosti,le prezinta ca grave comploturi impotriva sa!Vezi ca asta imi aminteste de Boc care a desecretizat anexa contractului cu Sterlingul acolo fiind chipurile niste dovezi fantastice importiva lui Tariceanu .Ne-am uitat toti pe acele anexe,s-a mai uitat si Boc si gata ,le-a deschis de fapt degeaba ca sa faca si el ceva si sa ramana in mintea prostilor ca au fost "demascati" "aia rai" ...Ca o paranteza la treaba cu cei 322 tin sa iti spun ca aveti o guvernare cu PSDul care functioneaza deoarece ,presedintele Basescu a declarat ca mai accepta sa-i tina in brate pe cei de la PSD.Da o cautare pe Google daca nu iti mai amintesti declaratia .Acum deh,ce sa faci daca astia de la PSD sunt copii rasfatati si se iau de tanti Udrea ,nu-i poti scapa din brate deoarece vei ramane prea singurel in casa fara copii ! 4)Negrule ,eu inteleg de la tine ca PSD-UDMR-PNL etc sunt toti oamenii lui Iliescu ,corupti ,securisti iar PDLul cu Base in frunte sunt toti anticomunisti ,cinstiti ,singura forta onesta din Romania .Este adevarat Black ce inteleg eu sau te-am inteles gresit ?Este putin bizar sa spui ca singurul om care se opune lui Iliescu este Basescu cat timp acest om a avut mereu functii importante sub Iliescu .Cand era membru FSN in guvernele de sub Iliescu dorea sa saboteze comunismul din interior ,sau ce ?! La fel este bizar sa spui ca Base se lupta cu securitatea cand chiar el a fost securist .Nu ai vazut acel document in care aparea clar numele lui Base pe o lista de lucratori ai securitatii sau tot ce vezi si nu iti place consideri automat fals ?Iar este foarte ciudat sa il lauzi pe Base pentru condamnarea comunismului(circ electoral care i-a adus procente de la bizoni batandu-si joc de un lucru important) cat timp chiar el singur recunoaste ca a fost comunist si cat timp chiar el a declarat ca Legea Lustratiei nu mai este oportuna.Nu-i mai lauda nici cinstea cat timp are casa Mihaileanu luata abuziv,o flota disparuta si multe multe alte probleme de acest gen .Nu mai spune nici ca lupta impotriva oligarhilor cat timp este inconjurat de Cocos,Bittner,Popoviciu etc .Negrule,spune doar ca IL IUBESTI SI IL VOTEZI DEOARECE ASA VREI TU ....argumente nu ai deloc.Daca mai vorbim si de ce a REALIZAT Base in acesti ani de cand este presedinte avem o imagine completa a sa :-nu a facut nimic altceva decat scandaluri in folos propriu,asmutirea unor categorii sociale impotriva altora ,aservirea justitiei ,propulsarea odraslei si a "apropiatei" sale Nutzi,imbogatirea ilegala a propriilor oligarhi,ridicarea minciunii si a demagogiei la un nivel incredibil,distrugerea increderii in institutiile statului si o politica externa dezastruasa. Nu am nimic Black cu faptul ca il iubesti pe Base ,probabil asa vei ramane toata viata judecand dupa modul incrancenat prin care iti manifesti aceasta dragoste.Mereu vei refuza logica si argumentele si mereu te vei minti si pe tine si pe altii din dragoste fata de Base. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 11:57
...spiritul partidelor istorice romanesti, a disparut odata cu C.Coposu si N.Cerveni.
R. I. P. .........P.N.T. -- P.N.L. ...in rest nu-i decat vanare de vant !..sorry VANIUSKA
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 11:58
De la: mytcor, la data 2009-08-18 11:57:19...spiritul partidelor istorice romanesti, a disparut odata cu C.Coposu si N.Cerveni. |
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 12:38
De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 10:08:22De la: black10131307, la data 2009-08-18 08:40:57 Eu imi iubesc familia....si atit! Nu sunt ancorat politic, asa ca tine! Pina una, alta, deocamdata tot Basescu merita votul, luind in considerare adversarii lui! Cum poti sa ii votezi pe Geoana, Vadim sau mascariciul de Crin? Ar trebui ori sa fi securist, nebun sau idiot! Ce a spus inteligent Crinuletul tau? Ce a spus ca o sa faca el la Cotroceni? Nimic! Tot ce stie el este sa-l injure pe Besescu, ca o papusa stricata! Si apoi uita-te si tu! De ce sunt atit de incrincenati adversarii lui? De ce sunt atit de uniti jegosii aia de penalisti cu borfasii de pesedisti si ungurii? Faptul ca o comisie de ancheta a Parlamentului discuta, in stil mafiot, cum sa gaseasca niste greseli ca sa infunde penal o persoana, in loc sa cerceteze activitatea unui minister, tie ti se pare normal? Asta este statul in care vrei tu sa traiesti? Ce mai urmeaza? Cum sa fabricam dovezi, cum sa corupem oameni care sa minta? Vai de capul vostru! |
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 13:22
AM ALERGIE LA PROSTIE
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 13:38
De la: mytcor, la data 2009-08-18 11:57:19...spiritul partidelor istorice romanesti, a disparut odata cu C.Coposu si N.Cerveni. Sa pui semnul egalitatii intre FSN si partidele istorice este o idee nastrusnica cum doar tu poti avea Mytcor.La fel se pune semnul egalitatii si intre tortionari si informatori,intre victime si calai ,intre buna si reaua intentie,intre hot si om cinstit,intre un guvern care a realizat ceva si unul care a distrus tara,intre presa libera si "tonomate" .Totul se generalizeaza si se indeparteaza de concret.Aceste metode nu sunt vanare de vant Mytcor ci o pala de vant de la Rasarit abatuta asupra Romaniei ... |
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 13:47
De la: black10131307, la data 2009-08-18 12:38:37 Faptul ca un partid care pretinde ca lupta impotriva coruptiei isi apara un membru suspect de coruptie si impiedica cercetarea acestuia iti pare normal ?De ce iti pare normal,ca este Nutzi din Plescoi,ca este nevasta lui Cocos sau ca este apropiata lui Base ?!Hai lasa Black,v-ati aratat adevarata valoare ,sunteti un partid de hoti care ii acuza pe toti ceilalti ca fura dar care sar ca unul SA -SI APERE HOTII LOR!Demagogia voastra deja nu mai prinde la nimeni .Vai de capul vostru. |
|
Alxdava2004 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 August 2009, ora 13:55
am gasit si eu topicul si in urma discutiilor imi dau si eu cu parerea. o singura data.
din toata gasca ce se duce la prezidentiale, deocamdata nu merita sa castige decat basescu. restul turma de catei care latra din urma. nici-unul nu s-a remarcat ca mare politician sau functie publica sau privata in care sa exceleze. discutiile despre basescu au legatura doar cu baile de multime etc, adica doar banalitati, adica nimic concret, oricum nu basescu are functie executiva. in legatura cu partidele istorice, mi se par atat de istorice, incat sunt pline numai de persoane care pot fi incadrate lejer la ,,istorice". doctrinele, ca si partidele de altfel, sunt niste ,,scheme matematice'' care ajuta anumiti indivizi sa prospere mai mult sau mai putin. normal ca aceste scheme se pot ajusta astfel incat sa obtii rezultatul dorit. sa adori un partid din "30 doar pt ca au avut politicieni buni candva este ca si cum as vrea reinventarea trabantului in zilele noastre. oamenii politici se schimba, la fel ca partidele iar ceea ce conteaza este ce se intampla acum. gata cu vorba si la munca!!!!:)) |
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 14:02
De la: Alxdava2004, la data 2009-08-18 13:55:57am gasit si eu topicul si in urma discutiilor imi dau si eu cu parerea. o singura data. Trebuie sa te anunt ca Basescu ,contrar parerii tale, are functie executiva fiind presedintele Romaniei.Ma crezi sau nu presedentia face parte din EXECUTIV.In rest nu am nimic cu parerea ta ,esti liber sa-l votezi pe Base daca ai impresia ca este spre binele Romanie ,ca toti ceilalti sunt o jale si doar Base este bun.Chestie de perceptie personala a lucrurilor...
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 14:47
De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 13:38:56De la: mytcor, la data 2009-08-18 11:57:19...spiritul partidelor istorice romanesti, a disparut odata cu C.Coposu si N.Cerveni. ...Vanea, posibil sa-ti fi derapat lentilele de pe nasucu-ti giumbuslatic in timp ce-mi citeai com-ul !... ...unde ai vazut tu c-as fi asezat "=-ul" intre cele sustinute de catre tine in com-ul de raspuns,...bate-ma ushidi-ma da' Io Mytcor nu pricipesc cred c-ai bolanzit tot injurand la Baselu, ia-ti o pauza si treci pe alte forumuri c-ai s-ajungi la "Balaceanu C.Stolnici" !...
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:01
.................................................................... docs.google.com/gview?a=v&q=cache:4WpEePyK8A0J:www.ionutstroe.ro... Vannea, cred sa-ti "limpezesti" (....) imediat despre, statistica, analiza, prognoza ,...& & & ..expertiolr PNL-isi cu-asa program pritocit in iluziile economice liberale .. numai bine VANIUSKA !...
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:32
bun la ce? daca vrei sa te conduca un semidoct care nici macar nu are o facultate ci numai o scoala de navigatori de marina mergi inainte. inseamna ca nu esti departe de el. da-ne si noua voie sa gandim. esti prea categoric, parca ai fi o basinica neoprita
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:34
baiete cred ca esti un basinetian. mergi inainte cu basina
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:36
De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 13:47:22De la: black10131307, la data 2009-08-18 12:38:37 Mi se pare normal ca PD-L sa o apere pe Udrea, atita timp cit comisia constituita nu vrea decit sa o infunde pe persoana Udrea si nicidecum sa cerceteze ministerul Turismului! Cu niste secaturi ca fiul de securist Orban la ce te poti astepta? De ce nu sare in sus Orban ca sa cerceteze jaful facut de penalisti? "Premierul Emil Boc a anunþat, ieri, cã va cere conducerii PSD o comisie de anchetã privind cheltuirea unei sume gigantice de bani - 3,5 miliarde de euro - de cãtre Guvernul PNL, în ultima parte a anului 2008. „Vom propune în ºedinþa Coaliþiei constituirea unei comisii care sã cerceteze cum a cheltuit guvernul liberal 3,5 miliarde de euro din Fondul de Dezvoltare, iar PSD trebuie sã stabileascã: ori este la putere cu PD-L, ori în opoziþie cu PNL“, a spus Boc în timpul vizitei pe ºantierul Autostrãzii Transilvania. Comisia de anchetã ar urma sã stabileascã modul în care Guvernul PNL a cheltuit bani din Fondul Naþional de Dezvoltare, destinaþi investiþiilor. Declaraþiile lui Boc au fost fãcute în contextul în care, pe ºantier, jurnaliºtii l-au întrebat cåþi bani va aloca Guvernul în acest an, concret, pentru continuarea lucrãrilor pe tronsonul Borº-Suplacu de Barcãu al Autostrãzii. „Bine era dacã liberalii cheltuiau pentru investiþii banii ºi nu pentru plasme ºi televizoare“, a menþionat Emil Boc. Radu Berceanu a spus cã, pånã la jumãtatea anului, nu s-a lucrat pe acest tronson din douã motive. „Nu lucrãm pånã la jumãtatea anului aici pentru cã au fost probleme legate de celãlalt tronson, pe care am vrut sã îl finalizãm, ºi pentru cã au fost probleme de finanþare“, a afirmat Berceanu. Premierul Emil Boc ºi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au vizitat, joi, ºoseaua de centurã a municipiului Oradea, pentru a vedea stadiul lucrãrilor, iar apoi au mers la Suplacu de Barcãu, unde au fãcut vizitã pe sectorul 3C al Autostrãzii Transilvania. Cuplul Alina Gorghiu-Robert Negoiþã, în fruntea Comisiei de anchetã Banii pentru investiþii majore s-au evaporat, iar gaura lãsatã în buget de guvernul anterior - de ordinul miliardelor de euro - nu este încã subiect jurnalistic sau de anchetã parlamentarã, deºi comparativ, scandalul Ridzi ar fi ca o joacã de copii pe långã ce ar ieºi în urma unei investigaþii serioase pe tema sumelor uriaºe „vaporizate“ de echipa Tãriceanu-UDMR. Redacþia „Curentul“ o propune tot pe Alina Gorghiu în fruntea unei eventuale astfel de Comisii parlamentare de anchetã, desigur secondatã de galacticul Robert Negoiþã. Micuþa tecuceancã este plinã de nervi zilele acestea, deoarece o dentistã neglijentã i-a distrus dantura, ceea ce îi va reduce substanþial performanþele discursului oral. Negoiþã ar putea suplini acest neajuns, deoarece el vorbeºte foarte bine, la fel de bine ca atunci cånd tace - iar Alina Gorghiu, dupã ce îºi va reveni din trauma stomatologicã, ar fi numai bunã sã continue sã facã ceea ce a dovedit cã se pricepe cel mai bine. „Românii plãtesc astãzi efectele proastei guvernãri PNL-UDMR“ ªi preºedintele României, Traian Bãsescu, a reiterat tema cheltuirii abuzive ale miliardelor de euro de cãtre guvernarea anterioarã, temã la care s-a mai referit în martie, în faþa Parlamentului, când a criticat risipirea, în 2008, înaintea campaniei electorale, a peste trei miliarde de euro din Fondul Naþional de Dezvoltare, adãugând cã cetãþenii români plãtesc, în prezent, efectele unei „proaste guvernãri“. Traian Bãsescu a declarat, ieri, cã este surprinzãtor cã în contextul în care Parlamentul ancheteazã, în ultimul timp, multe cazuri, nu ancheteazã ºi risipirea, la finalul guvernãrii Tãriceanu, a peste 3 miliarde de euro din Fondul Naþional de Dezvoltare rezultat din privatizarea BCR ºi al unei distribuþii de electricitate. Obsesia pentru sume mici El s-a declarat surprins cã o serie de alte cazuri rãmân neanchetate. „Este surprinzãtor cã aceste cazuri trebuie anchetate, dar oare de ce nu se ancheteazã cum s-au risipit în ultimele trei luni de guvernare 3,2 miliarde de euro. Probabil nu-i intereseazã cifrele mari... Sau costurile la prelungirea pistei la aeroportul Bãneasa.... Cred cã ºi aceste lucruri ar putea face obiectul unei anchete parlamentare pentru cã sunt sume uriaºe în joc“, a spus preºedintele, adãugând cã bugetul ar fi stat altfel dacã aceºti bani ar fi fost daþi în alt mod ºi nu fãrã forme legale, cel puþin la început. „Se pare cã ne-am obiºnuit ca sumele mari sã nu ne mai intereseze. Eu cred cã toate trebuie anchetate, ºi suspiciunile care existã acum, ºi cele peste care s-a trecut cu multã bunãvoinþã cu vederea, deºi vã pot spune cã la formarea alianþei era o mare discuþie PSD-PD-L ce s-a fãcut cu cele 3 miliarde de euro din Fondul Naþional de Dezvoltare, bani rezultaþi din vânzarea BCR ºi a fondului de distribuþie Banat, mi se pare“, a mai spus preºedintele. Discuþia PSD-PD-L se pare cã s-a proptit în gard ºi din motivul simplu - nedus la capãt de observaþiile preºedintelui - cã în realitate principalul suporter al guvernãrii PNL-UDMR a fost gruparea PSD-ului, legatã intim - via Patriciu - de Tãriceanu, efebul ciorapilor Adesgo ºi al fetelor de la Apaca. Ipocrit, Patriciu se referea recent, într-unul din editorialele sale de ziarist la propria-i publicaþie, la nevoia „distrugerii sistemului clientelar“, la „sistemul transparent de licitaþii“ ºi mai ales la „parteneriatul public-privat“, afirmând în acelaºi context cã avem mulþi „regi“ ai asfaltului ºi de aceea turnãm puþin asfalt. Superbã întoarcere din condei, dacã avem în vedere cã tocmai Patriciu este beneficiarul unui astfel de contract, semnat de fostul sãu angajat, Ludovic Orban, care l-a transformat pe termen lung în împãratul asfaltului... Viziunea sa întãreºte probabil ideea parteneriatului public-privat, cu condiþia, desigur, ca „privatul“ sã fie el, Patriciu". |
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:57
Ai dreptate!Nu toti romanii sunt rai,ca destepti avem foarte multi dar si foarte multi sunt neam prost,sau mai bine spus marlani si neciopliti.Cei care sunteti in Italia sau mergeti in Italia,va sfatuiesc sa nu mergeti in statia terminus de pe magistrala A in parcarea de la statia Anagnina.Este bine cand treceti prin parcare sa nu vorbiti romaneste,iar noaptea(seara dupa orele 21 de asemen nu treceti pe acolo ca veti avea surprize dintre cele mai neplacute.Scene urate cu romani vorbind urat si comportandu-se la fel de urat veti vedea in piata din fata Domului din Roma.Este cineva care ma va contrazice??????
|
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:05
De la: 9am054071, la data 2009-08-18 15:32:35bun la ce? daca vrei sa te conduca un semidoct care nici macar nu are o facultate ci numai o scoala de navigatori de marina mergi inainte. inseamna ca nu esti departe de el. da-ne si noua voie sa gandim. esti prea categoric, parca ai fi o basinica neoprita Institutul de Marina din onstanta este inca un institut serios si net superior si acuma"Universitatii Spiru Haret".Ca sa conduci un petrolier de 150000 de tdw,un este de colea si nici nu se incredinteaza unui semidoct. |
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:08
Tot lui 9am054071.Constat ca nu prea cunosti care este rolul presedintelui in romania.
|
|
|
|

Cine-i impotentul?
....sã ºtim ºi noi!
.
a condamnat comunismul dupa ce a fost securist , mineriadele dupa ce era le ministerul transporturilor care a asigurat venirea minerilor,si oligarhii dupa ce a disparut o flota si dupa ce s-a inconjurat de alde Casuneanu,Cocos,Popoviciu,Bittner etc .
Te-ai suparat pe mine si ai inceput ca Base sa ma faci "bolsevic","puiut de comunist" si "tiganca imputita"?...Stilul asta basescian, de om care doar injura si acuza aiurea sper sa dispara candva din Romania.In acest sens sper sa nu mai iasa Base presedinte...
Da, PSDul,PNLul si UDMRul au o comisie parlamentara in care ancheteaza activitatea unui ministru ,un lucru perfect legal .De ce oare nu este si PDLul acolo ?DEOARECE NU AU VRUT,AU REFUZAT IAR ACUM CU INDARJIRE CER DESFIINTAREA ACESTEI COMISII !!!!Cu alte cuvinte cand PDLul ESTE SINGURUL care boicoteaza o comisie de ancheta (sa nu mai indrazniti sa vorbiti despre Nastase !) nu poti spune ca ceilalti sunt uniti ci doar ca PDLul este hotarat sa o salveze pe Nutzi DIN MAINILE RECI ALE LEGII!Doamna Udrea daca este nevinovata va colabora cu aceasta comisie si isi va dovedi nevinovatia .Din pacate dansa nu vrea sa colaboreze(cum ar face orice om cinstit) ,nu vrea sa permita nici macar angajatilor sai sa apara in fata comisiei ,si in general nu permite nimanui sa se amestece in treburile dansei de apropiata a lui Base si nevasta de Cocos.Dovada acele inregistrari ,pe care Nutzi,pentru prosti,le prezinta ca grave comploturi impotriva sa!Vezi ca asta imi aminteste de Boc care a desecretizat anexa contractului cu Sterlingul acolo fiind chipurile niste dovezi fantastice importiva lui Tariceanu .Ne-am uitat toti pe acele anexe,s-a mai uitat si Boc si gata ,le-a deschis de fapt degeaba ca sa faca si el ceva si sa ramana in mintea prostilor ca au fost "demascati" "aia rai" ...
La fel este bizar sa spui ca Base se lupta cu securitatea cand chiar el a fost securist .Nu ai vazut acel document in care aparea clar numele lui Base pe o lista de lucratori ai securitatii sau tot ce vezi si nu iti place consideri automat fals ?Iar este foarte ciudat sa il lauzi pe Base pentru condamnarea comunismului(circ electoral care i-a adus procente de la bizoni batandu-si joc de un lucru important) cat timp chiar el singur recunoaste ca a fost comunist si cat timp chiar el a declarat ca Legea Lustratiei nu mai este oportuna.Nu-i mai lauda nici cinstea cat timp are casa Mihaileanu luata abuziv,o flota disparuta si multe multe alte probleme de acest gen .Nu mai spune nici ca lupta impotriva oligarhilor cat timp este inconjurat de Cocos,Bittner,Popoviciu etc .Negrule,spune doar ca IL IUBESTI SI IL VOTEZI DEOARECE ASA VREI TU ....argumente nu ai deloc.Daca mai vorbim si de ce a REALIZAT Base in acesti ani de cand este presedinte avem o imagine completa a sa :