back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:27

De la: black10131307, la data 2009-08-18 15:36:58

Mi se pare normal ca PD-L sa o apere pe Udrea, atita timp cit comisia constituita nu vrea decit sa o infunde pe persoana Udrea si nicidecum sa cerceteze ministerul Turismului! .

Prea multa vorbarie Black.Vorba este ca mie nu imi pare normal ca PDLul,care mereu a pretins ca apara cinstea si ca "musca" din corputi sa refuze controlul Parlamentului asupra lui Nutzi !Au ajuns chiar sa ceara desfiintarea comisiei! Zau daca mai inteleg de ce va suparati pe PSD ca il apara pe Nastase,pai fac exact ce faceti si voi !!!!!In plus ce aveti frate de va suparati asa ,lasati femeia daca este cinstita sa vina si sa demonstreze acest lucru !Voi,de rai ce sunteti o impiedicati sa-si faca dreptate si ii creati o imagine de infractoare protejata de o gasca ,de un clan obedient unui matelot.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:29

De la: mytcor, la data 2009-08-18 14:47:03
...Vanea, posibil sa-ti fi derapat lentilele de pe nasucu-ti giumbuslatic in timp ce-mi citeai com-ul !...

...unde ai vazut tu c-as fi asezat "=-ul" intre cele sustinute de catre tine in com-ul de raspuns,...bate-ma ushidi-ma da' Io Mytcor nu pricipesc

cred c-ai bolanzit tot injurand la Baselu, ia-ti o pauza si treci pe alte forumuri c-ai s-ajungi la "Balaceanu C.Stolnici" !...

Bine ma ,bine...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 August 2009, ora 16:34

ei,gata ,m-ati convins ! il votez pe Base' ! e baiat bun cu cine-i dragutz cu el si le face cite un minister ,chiar daca obiectul muncii s-a pierdut in neant si era de ajuns o agentie,comisie si cam atit ; isi apara oamenii la greu ; are charisma si prezenta lui electrizeaza publicul cu o glumita....asa,mai groasa,s-o inteleaga boborul....ca el nu-i ca fandositii aia de liberali cu mutrele alea ale lor de europeni cu papion sau c'o tarie ceva...o palinca ,o maslina,o atentie :un mic ,o bere electorala ! si ce daca da din gura si judeca si-nfiereaza ? ei si ce ,nu-i democratic ? prinde si prinde inca foarte bine la un tatuc sau o mina de fier ce vrea ordine in tara ! uite,oamenii mai cred ca el lupta impotriva coruptiei ! si lupta :ii da de o parte pe ailalti si -si pune p'ai lui ....oameni de baza...ai nevoie d'un sfantz acolo ca vin alegerile ? ehehei : se face ! se gaseste ! are balta peste ! hai la vot hai la vot !!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:35

De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 16:29:37
De la: mytcor, la data 2009-08-18 14:47:03
...Vanea, posibil sa-ti fi derapat lentilele de pe nasucu-ti giumbuslatic in timp ce-mi citeai com-ul !...

...unde ai vazut tu c-as fi asezat "=-ul" intre cele sustinute de catre tine in com-ul de raspuns,...bate-ma ushidi-ma da' Io Mytcor nu pricipesc

cred c-ai bolanzit tot injurand la Baselu, ia-ti o pauza si treci pe alte forumuri c-ai s-ajungi la "Balaceanu C.Stolnici" !...

Bine ma ,bine...

A PAGUBA ? ....sau strengaresc !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:38

De la: mytcor, la data 2009-08-18 16:35:45

Nici una nici alta Mytcor.Cu dispret dom'le,cu dispret ....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:42

De la: gabigabi, la data 2009-08-18 16:34:33ei,gata ,m-ati convins ! il votez pe Base' ! e baiat bun cu cine-i dragutz cu el si le face cite un minister ,chiar daca obiectul muncii s-a pierdut in neant si era de ajuns o agentie,comisie si cam atit ; isi apara oamenii la greu ; are charisma si prezenta lui electrizeaza publicul cu o glumita....asa,mai groasa,s-o inteleaga boborul....ca el nu-i ca fandositii aia de liberali cu mutrele alea ale lor de europeni cu papion sau c'o tarie ceva...o palinca ,o maslina,o atentie :un mic ,o bere electorala ! si ce daca da din gura si judeca si-nfiereaza ? ei si ce ,nu-i democratic ? prinde si prinde inca foarte bine la un tatuc sau o mina de fier ce vrea ordine in tara ! uite,oamenii mai cred ca el lupta impotriva coruptiei ! si lupta :ii da de o parte pe ailalti si -si pune p'ai lui ....oameni de baza...ai nevoie d'un sfantz acolo ca vin alegerile ? ehehei : se face ! se gaseste ! are balta peste ! hai la vot hai la vot !!!

...da' ghini mam'tzo, chiar asheee ?! hac, hac !..care va'zicaaa reactiuneeeeea, combati cu slogan di la pas'sapte ?...da shi i aia " hai la vot, hai la vot " alu' matalica , da ' shi-i ogligatziuni di servishi ?...ap'i dac' n-oi vreeee, fu cu banat ?!....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:44

De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 16:38:30
De la: mytcor, la data 2009-08-18 16:35:45

Nici una nici alta Mytcor.Cu dispret dom'le,cu dispret ....

ap'i daca-i p'asa, lasa fleciu si treci a stuchi o tara pi politichia damboviteana si nu te fudulii pre tare cu sportu' ista !....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 16:53

ei vezi,d'aia nu-mi place mie de unii : de critici ,nu-i bine ....mai ales de critici PUTEREA ....acolo se perie,mingiie,pupa ! de'o lauzi,iar nu-i bine ! ....cum nu-i bine s-o lauzi ! iete ce cozonac maninca unii ! am zis sa fac rost si io de'o chifla macar,punind o vorba buna ptr. Base ! nu-i bine nici asa ? si daca stai sa te gindesti ca de mirarea mirarilor ar fi sa se iasa la vot in toamna,mai mult de 30 % atunci indemnul meu Hai la VOT Hai la VOOOOT ! e mobilizator "n'asa"?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 17:24

De la: gabigabi, la data 2009-08-18 16:53:46ei vezi,d'aia nu-mi place mie de unii : de critici ,nu-i bine ....mai ales de critici PUTEREA ....acolo se perie,mingiie,pupa ! de'o lauzi,iar nu-i bine ! ....cum nu-i bine s-o lauzi ! iete ce cozonac maninca unii ! am zis sa fac rost si io de'o chifla macar,punind o vorba buna ptr. Base ! nu-i bine nici asa ? si daca stai sa te gindesti ca de mirarea mirarilor ar fi sa se iasa la vot in toamna,mai mult de 30 % atunci indemnul meu Hai la VOT Hai la VOOOOT ! e mobilizator "n'asa"?

...da'poi,.... mobilizatiune numai cu strigaturi dar fara zaiafet nici ca se poate !...s'amu daca-i pe d'astea atunci poate tzaraie si ceva-n straitza, de unde se ocserveste ca n-ar prea bai, sa'... o hi !.. da' ,..no hai !..ca s-avem de unde veni !....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 17:47

" de'as mai duce-o pin' la toamna,lelita ioana

sa beau must, sa minc pastrama ..." e bine asa ? sau "bun ii vinul ghiurghiuliu,baut toamna pe tirziu " ?cam pe la vremea alegerilor ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 18:19

De la: mytcor, la data 2009-08-18 16:44:47
ap'i daca-i p'asa, lasa fleciu si treci a stuchi o tara pi politichia damboviteana si nu te fudulii pre tare cu sportu' ista !....

Imi pare tare rau dar nu te inteleg .Poti reformula intr-un mod clar ce ai spus (in cazul ca ai spus ceva)?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 18:34

De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 18:19:35

Imi pare tare rau dar nu te inteleg .Poti reformula intr-un mod clar ce ai spus (in cazul ca ai spus ceva)?

...mmmm'deh !..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 19:43

De la: mytcor, la data 2009-08-18 18:34:28

...mmmm'deh !..

Asta banuiam si eu ca ai de spus.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 19:48

De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 19:43:55

...mmmm'deh !..

...holieauuuu!... ce polimerizat esti mai Vaniuska numai pe ban-ueli iti sta neuronul !...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 19:57

De la: mytcor, la data 2009-08-18 19:48:20
De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 19:43:55

...mmmm'deh !..

...holieauuuu!... ce polimerizat esti mai Vaniuska numai pe ban-ueli iti sta neuronul !...

CE AMABIL ESTI !!!!!!!!! CREZI CA RUSUL MIC SI PROST ARE VRIUN NEURON ???????? MIRAMAS...... ASTA E SETAT PE ANTI BASESCU SI PT. PROSLAVIREA PNL !!!!!!!!!!!! NISTE IDIOTI CU TOTII ACESTI LIBERALI IN FRUNTE CU VOPSITURA AIA DE ANTONESCU SI TRAVESTITUL DE ORBAN !!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 20:07

De la: 9am056627, la data 2009-08-18 19:57:31
CE AMABIL ESTI !!!!!!!!! CREZI CA RUSUL MIC SI PROST ARE VRIUN NEURON ???????? MIRAMAS...... ASTA E SETAT PE ANTI BASESCU SI PT. PROSLAVIREA PNL !!!!!!!!!!!! NISTE IDIOTI CU TOTII ACESTI LIBERALI IN FRUNTE CU VOPSITURA AIA DE ANTONESCU SI TRAVESTITUL DE ORBAN !!!!!!!!!!!

Mai Cifra,chair imi doream sa aud pararea ta despre faptul ca PDLul se opune cercetarii doamnei Nuti Udrea ?Si tie iti pare firesc un astfel de lucru ?Spune cinstit ce crezi tu despre asta ,ce crezi despre mine deja stie tot forumul si te cam repeti ...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 20:13

De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 20:07:47
De la: 9am056627, la data 2009-08-18 19:57:31

Mai Cifra,chair imi doream sa aud pararea ta despre faptul ca PDLul se opune cercetarii doamnei Nuti Udrea ?Si tie iti pare firesc un astfel de lucru ?Spune cinstit ce crezi tu despre asta ,ce crezi despre mine deja stie tot forumul si te cam repeti ...

CU ORBAN SI SAFTOIU HALAL COMISIE.......... E CA SI CUM IAR FI PUS PE DETINUTII EVREI SA FIE JURATI IN PROCESUL OFITERILOR GERMANI ......... HAI SICTIR ..............

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 20:39

De la: 9am056627, la data 2009-08-18 20:13:19

CU ORBAN SI SAFTOIU HALAL COMISIE.......... E CA SI CUM IAR FI PUS PE DETINUTII EVREI SA FIE JURATI IN PROCESUL OFITERILOR GERMANI ......... HAI SICTIR ..............

Nu te supara Cifra ,nu stiam ca voi doriti in comisiile de ANCHETA doar oameni pe care sa ii iubiti voi .Astfel de comisii dupa mine nu isi mai au sensul ,cel anchetat o sa iasa curat .Exact ce vreti voi in cazul Udrea .Daca asta este logica atunci ai dreptate in frustrarea ta .

PS:Nu mai vorbi asa de urat cu mine ,cineva poate crede ca sustinatorii lui Base sunt mereu isterici in lipsa de argumente logice .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 20:46

Cifra,ca tot te vad pe aici...Care este dom'le deosebirea intre cazul Nastase si cazul Udrea ?Intre reactia PSD si cea a PDL fata de un protejat ?Nutzi nu a apucat inca sa fie premier ,asta stiu .Daca insa mai prinde Base un madat nu se stie.Daca i-a facut un minister al ei inexistent pana atunci si care consuma enorm din buget ,poate, daca mai are inca 5 ani o face si premier.Fireste ,nici nu ma gandesc ca nu ar fi o colaborare perfecta intre presedinte si premier ,probabil cea ideala pentru Base .

irinasstroe

3 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 22:59

trebuie sa fii ori orb....ori un tantar ca Boc sau ca altii care stau pe langa basescu si isi iau portia de sange din banii poporului!!!!!!!! nu vedeti de ce intampla cu udrea, nu vedeti in ce hal s-a putut fura din banii publici, fara perdea, fara nimic, uitati-va la cazul Ritzi, alta muiere care acrescut sub obladuirea lui basescu......uitati-va unde a ajuns si ea.....ce facea basescu in 2004, 2005, cand nastase era in vizor? mai tineti minte ce discutii, ce discursuri de non-coruptie, de invitatie de a aparea in fata justititie..... unde este acelasi discurs acum???? unde e acelasi ton, acelasi patos de a promova justitia cand fiica-sa a plecat la Bruxelles, cu alegeri cumparate si fraudate, cand sute de tineri eminenti nu reusesc sa ajunga acolo, pt ca locurile sunt limitate si exclusiv destinate celor cu sprijin sau influenta financiara puternica???????? cum mai are cineva indrazneala sa mai poata sustine ca acest om, pe care si eu l-am votat si am crezut in el, este curat, cand el pare acum ca este mai manjit decat nastase si gasca de psd-sti la un loc? nu il vedeti cum tace ca mutulica de cand au inceput pe rand scandalurile: elena basescu, ritzi, udrea????????? sunt scarbita de amorteala in care am ajuns cu totii, atat ni s-a dat in cap in astia 20 de ani incat am inceput sa simtitm ca aceasta este de fapt pozitia normala, naturala in care trebuie sa stam....cea de " 4 labe"...nu mai avem riposta, nu mai avem glas sa ne cerem drpturile, nu ne mai identificam ca popor intre popoare decat prin lasitate si nonsalanta de a ne vinde tara cu o constiinta lucie...am 28 de ani, nu 70, ca sa fiu judecata ca poate varsta imi justifica starea. am 28 de ani si simt ca toti anii acestia de la Revolutie incoace mi-au demostrat ca tara mea a ajuns sa nu mai aiba demnitate, nu mai are lideri onesti , nu exista decat elita ce pleava...nu am nici o preferinta politica, am ajuns imuna la tot ce e politic, cu toate ca am trecut si eu, pe rand, ca orice alt cetatean tanar, prin euforia de a spera ca prin fiecare curent ce venea la putere, se anunta orologiul de rasarit pt Romania....ca sa inchei....basescu m-a maturizat fortat si a incheiat defintiv puterea de a mai spera si de a mai inghiti gogosile lor , toate cu o singuta tinta, de a fura, de a fura si de a fura la infinit!!!!!

adiereapadurii

28 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 23:09

De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 16:27:17
De la: black10131307, la data 2009-08-18 15:36:58
Mi se pare normal ca PD-L sa o apere pe Udrea, atita timp cit comisia constituita nu vrea decit sa o infunde pe persoana Udrea si nicidecum sa cerceteze ministerul Turismului! .

Prea multa vorbarie Black.Vorba este ca mie nu imi pare normal ca PDLul,care mereu a pretins ca apara cinstea si ca "musca" din corputi sa refuze controlul Parlamentului asupra lui Nutzi !Au ajuns chiar sa ceara desfiintarea comisiei! Zau daca mai inteleg de ce va suparati pe PSD ca il apara pe Nastase,pai fac exact ce faceti si voi !!!!!In plus ce aveti frate de va suparati asa ,lasati femeia daca este cinstita sa vina si sa demonstreze acest lucru !Voi,de rai ce sunteti o impiedicati sa-si faca dreptate si ii creati o imagine de infractoare protejata de o gasca ,de un clan obedient unui matelot.

SARACUL MARINAR !Cum sa nu apere PDL ul amoarea lui ! Ca doar fura cu totii pe unde au functii

irinasstroe

3 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 23:14

....toti sunt identici, partidele nostre nu sunt create in jurul unui curent politic, al unei ideologii, ei sunt inamici, sunt partid de guvernare sau partid de opozitie doar la televizor si cand e vorba de impartirea banilor publici.....in spatele acestei scene isi dau mana, beau o bere impreuna si isi numara proprietatile......e un circ de toata jena. la alegeri, s evor vota intre ei si poate vor mai vota si cei ce vor primi un cozonac, un pui congelat, o sticla de ulei si...neaparat...autocar la poarta, in ulita satului, sa ii duca la sectia de votare.... nu sunt pesimista, nici nihilista, nu asta ma face sa-i vad pe toti o apa si un pamant, dar situatia asta cu marele sef d etrib care isi aduna pe langa el fata si amantele sau amanta, de care toti stiu, e deja o poveste ce aminteste nostalgic de Carol II...numai ca nici Ioana Maria Valentina Lambrino, ("Zizi" Lambrino), cat de mult a fost iubita, nu a obtinut ce a primit d-soara ns avocata...un minister nou, cu un buget mare pt ca ea nesimtita sa apara cu fruntea sus in fata ns sa ne spuna ca e firesc sa se cheltuiasca 47 milioane euro pt a pune iarba in Bucuresti, in cateva parcuri, si la mare, in cateva statiuni, cand nici un primar de pe litoral nu are cunostinta de aceste fonduri date??????????? iar banii astia deja apar cheltuiti pe ...iarba.....in NUMAI 4 LUNI! IN 4 LUNI!....... cautati pe site-urile de presa si veti gasi si documentul scanat...... .e chiar penibil sa-l mai apere cineva pe el si haremul lui si ma intreb cu ce argumente reale si nu bla-bla-uri., injuraturi sau altele.....

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:19

De la: irinasstroe, la data 2009-08-18 22:59:42trebuie sa fii ori orb....ori un tantar ca Boc sau ca altii care stau pe langa basescu si isi iau portia de sange din banii poporului!!!!!!!! nu vedeti de ce intampla cu udrea, nu vedeti in ce hal s-a putut fura din banii publici, fara perdea, fara nimic, uitati-va la cazul Ritzi, alta muiere care acrescut sub obladuirea lui basescu......uitati-va unde a ajuns si ea.....ce facea basescu in 2004, 2005, cand nastase era in vizor? mai tineti minte ce discutii, ce discursuri de non-coruptie, de invitatie de a aparea in fata justititie..... unde este acelasi discurs acum???? unde e acelasi ton, acelasi patos de a promova justitia cand fiica-sa a plecat la Bruxelles, cu alegeri cumparate si fraudate, cand sute de tineri eminenti nu reusesc sa ajunga acolo, pt ca locurile sunt limitate si exclusiv destinate celor cu sprijin sau influenta financiara puternica???????? cum mai are cineva indrazneala sa mai poata sustine ca acest om, pe care si eu l-am votat si am crezut in el, este curat, cand el pare acum ca este mai manjit decat nastase si gasca de psd-sti la un loc? nu il vedeti cum tace ca mutulica de cand au inceput pe rand scandalurile: elena basescu, ritzi, udrea????????? sunt scarbita de amorteala in care am ajuns cu totii, atat ni s-a dat in cap in astia 20 de ani incat am inceput sa simtitm ca aceasta este de fapt pozitia normala, naturala in care trebuie sa stam....cea de " 4 labe"...nu mai avem riposta, nu mai avem glas sa ne cerem drpturile, nu ne mai identificam ca popor intre popoare decat prin lasitate si nonsalanta de a ne vinde tara cu o constiinta lucie...am 28 de ani, nu 70, ca sa fiu judecata ca poate varsta imi justifica starea. am 28 de ani si simt ca toti anii acestia de la Revolutie incoace mi-au demostrat ca tara mea a ajuns sa nu mai aiba demnitate, nu mai are lideri onesti , nu exista decat elita ce pleava...nu am nici o preferinta politica, am ajuns imuna la tot ce e politic, cu toate ca am trecut si eu, pe rand, ca orice alt cetatean tanar, prin euforia de a spera ca prin fiecare curent ce venea la putere, se anunta orologiul de rasarit pt Romania....ca sa inchei....basescu m-a maturizat fortat si a incheiat defintiv puterea de a mai spera si de a mai inghiti gogosile lor , toate cu o singuta tinta, de a fura, de a fura si de a fura la infinit!!!!!
La noi in SUA se stie ca acel om care la 22 decembrie 1989 a incercat sa aduca democratia ,sa distruga coruptia comunista a fost impiedicat la Studioul 4 TVR sa proclame PLATFORMA PROGRAM de catre Brates,Cico Dumitrescu ,lasind culoar liber lui Iliescu si gloata de politruci comunisti.Am incercat sa luam legatura cu Popescu Z Ioan DAR NU ESTE DE GASIT-are cineva stire unde se afla ?

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
irinasstroe

3 mesaje
Postat pe: 18 August 2009, ora 23:21

prin ce s-a scris mai sus, s-a facut rezumatul la tot ce incercam eu sa explic in multe multe randuri , cu care unii se vor plictisi...

multi stim, multi intuiesc si toti ne ferim sa vorbim de ce legatura reala este intre nenea care ne conduce si excroaca aceasta penala....pe Ritzi nu a reusit s ao prinda in brate, desi draga de Elena a varsta lacrimi amare la telefon, expl. tatalui de cat ajutor a primit de la aceasta fidela colega de partid, ce a trimis-o practic, pachet la Bruxelles, platind campania din banii ns, nu ai ei, nu ai lui taica-su, ca nu aveau saracii....inceput de criza..... dar cand s-a ajuns la d-na avocat, nu s-a mai putut, ca doare sufletul, ce stim noi?! ...nu e de ras....insa...

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:19

De la: irinasstroe, la data 2009-08-18 23:21:52

prin ce s-a scris mai sus, s-a facut rezumatul la tot ce incercam eu sa explic in multe multe randuri , cu care unii se vor plictisi...

multi stim, multi intuiesc si toti ne ferim sa vorbim de ce legatura reala este intre nenea care ne conduce si excroaca aceasta penala....pe Ritzi nu a reusit s ao prinda in brate, desi draga de Elena a varsta lacrimi amare la telefon, expl. tatalui de cat ajutor a primit de la aceasta fidela colega de partid, ce a trimis-o practic, pachet la Bruxelles, platind campania din banii ns, nu ai ei, nu ai lui taica-su, ca nu aveau saracii....inceput de criza..... dar cand s-a ajuns la d-na avocat, nu s-a mai putut, ca doare sufletul, ce stim noi?! ...nu e de ras....insa...

pentru irinastroe,draga,draga,INVATA SA SCRII CORECT ,ai lipsit de la orele de gramatica,aqi fost corijenta la gramatica?Esti jalnica,jalnica...Ideile tale ,avind in vedere pregatirea scolara sunt nule.
Intrebarea mea este;cine are rabdare sa-ti citeasca mesajele?

M
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 06:07

pe cine intereseaza citeste, scumpa doamna partizana ! dar as vrea sa stiu : si dvs. bagati minuta in bani ce nu sunt ai dvs. ? si dvs. tineti evidenta financiara dubla ? si dvs.luati bani de la altii si-i folositi in interes personal ? daca va scandalizati citind rindurile de mai sus,ripostind ca sunteti un om cinstit,atunci am sa va spun ca daca ati fi intradevar, nu i-ati mai tine-n brate pe cei ce-si bat joc de poporul roman ! datoria externa a RO este de 123,65 mlde de EU ,bani ce nu se vad nicaieri : nici in scoli,nici in spitale; nici in industrie,nici in agricultura ; unde au disparut acesti bani ? cine ne da socoteala ? cu unii ca dvs.,nimeni,niciodata !

adiereapadurii

28 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 07:31

De la: gabigabi, la data 2009-08-19 06:07:27pe cine intereseaza citeste, scumpa doamna partizana ! dar as vrea sa stiu : si dvs. bagati minuta in bani ce nu sunt ai dvs. ? si dvs. tineti evidenta financiara dubla ? si dvs.luati bani de la altii si-i folositi in interes personal ? daca va scandalizati citind rindurile de mai sus,ripostind ca sunteti un om cinstit,atunci am sa va spun ca daca ati fi intradevar, nu i-ati mai tine-n brate pe cei ce-si bat joc de poporul roman ! datoria externa a RO este de 123,65 mlde de EU ,bani ce nu se vad nicaieri : nici in scoli,nici in spitale; nici in industrie,nici in agricultura ; unde au disparut acesti bani ? cine ne da socoteala ? cu unii ca dvs.,nimeni,niciodata !
Pai,banii furati nu se mai restituie,Base a plasat fica la Bruxelles cu votul si banii fraierilor,daca nu mai cistiga alegerile,are omul o rezerva si se catapulteaza si el,datoriile de 124 miliarde de euro le plateste posteritatea

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 07:37

posteritatea ? suna cam prea indepartat ! datoriile vor incepe a fi platite de mine,de tine,de copiii nostri,cam de pe la anu' ! deci,foarte curind ! si intrucit noi nu producem mai nimic de vinzare ca sa-ti intre-n cont ceva,ne vom mai imprumuta un picutz !

adiereapadurii

28 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 07:49

SUA este tara cu cea mai mare datorie externa,romanii viseaza sa ajunga la fel.Americanul consuma cit traieste ca va plati generatia urmatoare ,din cind in cind mai declanseaza cite o recesiune si la vita e bella

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 August 2009, ora 07:51

De la: gabigabi, la data 2009-08-19 07:37:31posteritatea ? suna cam prea indepartat ! datoriile vor incepe a fi platite de mine,de tine,de copiii nostri,cam de pe la anu' ! deci,foarte curind ! si intrucit noi nu producem mai nimic de vinzare ca sa-ti intre-n cont ceva,ne vom mai imprumuta un picutz !

In datoriile astea incluzi si cei 3,5 mlde de euro pe care i-a tocat PNL in ultimile luni de guvernare, nu-i asa?
Voiam sa fiu sigur ca-i injuri si pe ei!

Pagini: << 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: