Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 13:12
De la: 111dinu, la data 2009-08-14 12:46:28De la: karpov, la data 2009-08-14 11:56:34De la: 111dinu, la data 2009-08-14 11:41:33De la: karpov, la data 2009-08-14 11:36:51De la: mytcor, la data 2009-08-14 04:56:30De la: karpov, la data 2009-08-13 23:32:33E greu de suportat lumea prostilor dar nu ai ce face democratia este a lor ,ei aleg si asa ne trezim cu un ilescu miron cosma ,becali sau vadim . Ei daca ar intelege ca sunt prosti nu s-ar prezenta la vot -mai bine sa voteze 1000 de oameni bine decat 7 milioane prost . traim intr-o democratie a prostilor dar nu avem alternativa sunt prosti dar multi
....si prostii-s oameni Karpov, daca n-ar exista ei , n-ai prea avea cum sa-ti dai seama tu cat de destept esti ....si-ar mai exista o chichita dom'le, desteptul far' de caracter sporeste multimea prostilor, si-i reuseste chestia la modul exponential !...
scuze ! nu mi-am dat seamama ca si prostii sunt oameni ...acum DA ! apropo de caracter cred ca e mai putin probabil sa-l intalnesti la prosti si cum ei sunt 95 % ... ce sa mai comentam !?
Citindu-þi "judecãþile de valoare", pot sã întreb dacã tu lucrezi la un "tratat de prostie" sau eºti "tratat de
prostie"!?
tot banatu-i fruncea ! dar la tine numai fruntea - ca sa gandesti ai nevoie si de creier -de obicei acesta se afla in spatele fruntii !
Am bãnuit cã eºti "tratat de prostie".
de obicei nu intru in polemica cu retardatii dar ma gandesc ca e posibil sa fii traumatizat pentru motivul ca la revolutie ai stat in casa cu capul in nisip precum strutul sau mai rau in bideu si din aceasta cauza mananci rahat aici ! incearca sa te tratezi la un psihiatru ,unii fac minuni s-ar putea sa-ti recomande consumul gradual de rahat ca sa ajungi si tu in randul lumii .
|
|
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:04
Userul „karpov”, un xulescu fãrã vârstã, de parcã ar fi un securist sub acoperire, a îngurghitat toate mizeriile neîmplinirilor sale, din punct de vedere intelectual, ºi le vomitã asupra tuturor celor care sunt împotriva ilustrului sãu titlu de staroste al prostiei.
Are impresia cã suferinþa a fost ºi este doar în ograda lui. Fiecare de pe acest forum are câte o poveste familialã tristã petrecutã pe timpul comunismului, dar asta nu înseamnã cã ar fi trebuit sã rãmânã, ca ºi userul „karpov”, vârf al prostiei.
Tu eºti un „daltonist la urechi” cu tendinþe de unicat. Auzi în culori ciudate.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
titiana
42 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:10
gata. esti prea prost. am incheiat. continui pe aceeasi linie. cred ca esti tu si familia ta pe de o parte si pe de alta ceilalti. cred ca o sa mori de inima rea. stii cine a fost karpov? nu-ti mai lua numele asta ca nu sufera ciomparatie
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:21
De la: 9am054071, la data 2009-08-14 14:10:55gata. esti prea prost. am incheiat. continui pe aceeasi linie. cred ca esti tu si familia ta pe de o parte si pe de alta ceilalti. cred ca o sa mori de inima rea. stii cine a fost karpov? nu-ti mai lua numele asta ca nu sufera ciomparatie
Trebuia sã te mai joci puþin cu el. I-ai dat deja mat ! Crezi cã a priceput?
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
titiana
42 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:42
daca nu a priceput cred ca nu mai are timp
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 14:58
De la: Silviu, la data 2009-08-14 08:38:16De la: karpov, la data 2009-08-13 23:32:33E greu de suportat lumea prostilor dar nu ai ce face democratia este a lor ,ei aleg si asa ne trezim cu un ilescu miron cosma ,becali sau vadim . Ei daca ar intelege ca sunt prosti nu s-ar prezenta la vot -mai bine sa voteze 1000 de oameni bine decat 7 milioane prost . traim intr-o democratie a prostilor dar nu avem alternativa sunt prosti dar multi
Nene, iti scapa tocmai esenta democratiei. .... esti p-afara rau de tot.
Pai la noi 1000 voteaza sigur, ei si rudele lor .... d-aia ne trezim cu aceleasi figuri in parlament si in guvern si peste tot in aparatul de stat ....
Ti se pare ca aia 1000 sunt mai detepti dact restul de cateva milioane ?
Ia gandeste-te ca sondajele se fac pe un esantion reprezentativ de cam 1000 de personane ...
Si cum ii alegi pe aia 1000 ?
Cine ii alege pe cei 1000 de alegatori ?
Devi ridicol si chiar ....
Democratia inseamna puterea poporului, a celor multi, cat mai multi, vointa populara.
Problema noastra, a celor de azi este ce facem noi acum si de acum inainte, in conditiile concrete in care traim. Istoria este mult mai putin importanta daca vrem sa traim, sa existam si copii nostri sa nu se gandesca cum sa-i omoare pe copii vecinului pentru ca bunicul sau strabunicul i-a facut nu stiu ce acum cateva decenii...
Daca tu ai fi fost fiul altcuiva, care l-a bagat la inchisoare pe tatal tau, ti-ar placea sa ti se impute tie faptele inaintasilor tai ?
Un biet prost.
De la ALEHIN:
Am o idee! Sper ca nu singura. Vreau s-o testez. Dupa cum stiati probabil, candva se practica votul cenzitar. Eu as vrea sa se propuna un alt tip de vot, astfel:
1. dreptul de vot sa se rastranga doar pentru persoanele care stiu sa scrie si sa citeasca, adica minimul de clase obligatorii, reglementate si considerate gratuite de lege.
2. cei care au platite darile catre stat (impozite, taxe, amenzi etc.)
3. cei care nu au suferit condamnari (altele decat cele politice) in ultimii 10 ani.
Pe baza acestor reguli, sa fie eliberate cartile de alegator, pe care cei interesati de domeniul politic sa isi poata exercita parerea. Aceasta propunere vine in contextul in care participarea la vot este din ce in ce mai mica, iar partidele se acuza reciproc de fraude electorale si voturi cumparate.
Cum bine spunea cineva,, democratia nu este perfecta dar din pacate nu ex alta mai buna,, .....Marele neajuns este tocmai esenta lui (demos=popor,cratos =conducere),ca pune semn egal intre alegatori atat de diferiti (ce ar fi avut in comun Octavian Paler cu Becali ? poate doar sexul )si ca n-ar trebui sa conteze cantitatea ,si votul meu sau al catorva care mai gandesc este tras in jos serios de cei care constituie ,,grosul,, N-avem scapare din punctul asta de vedere poate doar hazardul ,sau dupa zeci de alegeri de-aste esuate ,,sa-nvete si prostimea ceva ..daca ne consoleaza cu ceva ...eu cred ca si Bush ar fi intrat in categoria Becali (asta doar dupa ce le exprima mimica -dupa 30 de ani se vede deja pe fata in ce categorie te incadrezi gen ,,Emil Bobu sau Horia Patapievici ca sa dau ex consacrate ...
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 15:12
De la: 9am054071, la data 2009-08-14 14:10:55gata. esti prea prost. am incheiat. continui pe aceeasi linie. cred ca esti tu si familia ta pe de o parte si pe de alta ceilalti. cred ca o sa mori de inima rea. stii cine a fost karpov? nu-ti mai lua numele asta ca nu sufera ciomparatie
De la ALEHIN :
ciomparatie[/quote]
Daca zici ca nu sufera,, ciomparatie ,, atunci atunci voi de ce nu dovediti contrariul ? Daca el e un prost vorba cuiva ...parca Silviu .... atunci voi ceilalti in functie de cine va-ti considera destepti??
Trebuie sa existe si puncte de reper ...multumi-tii ca isi consuma energia cu voi si puteti sa iesiti ,sa va declarati triumfatori ca ce ....ca ati invis un prost ...pai nu era nevoie ...daca erati cu adevarat destepti nici nu trebuia sa-i demonstrati lui Karpov asta ....
Daca el se razboieste cu un dusman nevazut (si are niste motive ) voi care pricepeti mai mult decat ,,un prost,, ce aveti cu el personal .,dupa cate am observat ,initial nu s-a adresat nimanui ...dor condamna generic prostii si comunistii ....de v-ati pus mana in cap ..precum chelul ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 15:43
vad ca te deranjeaza numele meu dar al tau e de tot rahatul ...din cifre -ce inspirat -daca erai atat de destept pe cat vrei sa pari si nu prost cu diploma ca dinu ai fi remarcat ca mai exista si un Alehin pe forum dar sunteti prea limitati aveti nevoie de dictionar ca sa vedeti ce reprezinta un nume - e greu cand ai un creier de 0.09am054071 -cred ca asta ar vrea sa insemne numele tau -cantitatea de creier de care dispui si apropo de sah ,go sau alte jocuri de genul asta nu sunt pentru tine e nevoie de intuitie si logica ca sa iesi bine din deschidere sa stii sa aplici tactica si strategia in jocul de mijloc iar finalurile sa le cunosti pe dinafara -credeai ca ma dai mat -nu te-ai gandit ca e posibil sa stiu sah - e un joc al mintii deci nu pentru cei ca tine
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 15:55
De la: 111dinu, la data 2009-08-14 14:21:14De la: 9am054071, la data 2009-08-14 14:10:55gata. esti prea prost. am incheiat. continui pe aceeasi linie. cred ca esti tu si familia ta pe de o parte si pe de alta ceilalti. cred ca o sa mori de inima rea. stii cine a fost karpov? nu-ti mai lua numele asta ca nu sufera ciomparatie
ca sa dai mat trebuie sa stii sa joci sah -sa nu te dai destept ca ai gasit prin dictionare 'traducerea ' numelui meu si gata -desteptul ala fara nume cu numere ca si tine de altfel suferiti putin de prostie -daca erati destepti remarcati si existenta lui Alehin pe forum-uri ca tot va plimbati de colo colo fara sa spuneti nimic -sahul e greu ...pentru prosti -trebuie sa stii sa iesi din situatii dificile nu toti au fost lasi ca tine si ca cei din familia ta unii chiar daca au suferit si-au construit un viitor in care tin capul sus -voi sunteti nulitatile care doar consuma si nu produc nimic -distrug si conceptul de democratie asa firav cum e ,votand mereu schimbarea si !?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 16:27
De la: karpov, la data 2009-08-14 15:55:07De la: 111dinu, la data 2009-08-14 14:21:14De la: 9am054071, la data 2009-08-14 14:10:55gata. esti prea prost. am incheiat. continui pe aceeasi linie. cred ca esti tu si familia ta pe de o parte si pe de alta ceilalti. cred ca o sa mori de inima rea. stii cine a fost karpov? nu-ti mai lua numele asta ca nu sufera ciomparatie
ca sa dai mat trebuie sa stii sa joci sah -sa nu te dai destept ca ai gasit prin dictionare 'traducerea ' numelui meu si gata -desteptul ala fara nume cu numere ca si tine de altfel suferiti putin de prostie -daca erati destepti remarcati si existenta lui Alehin pe forum-uri ca tot va plimbati de colo colo fara sa spuneti nimic -sahul e greu ...pentru prosti -trebuie sa stii sa iesi din situatii dificile nu toti au fost lasi ca tine si ca cei din familia ta unii chiar daca au suferit si-au construit un viitor in care tin capul sus -voi sunteti nulitatile care doar consuma si nu produc nimic -distrug si conceptul de democratie asa firav cum e ,votand mereu schimbarea si !? ha,ha,ha,care-i problema cu numele,fiecare isi pune ce nickname vrea el,uite de exemplu eu sunt KASPAROV,na,asa sa fiu mai tare decat KARPOV,ce probleme minore dezbateti
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 16:36
De la: alehin, la data 2009-08-14 14:58:03
De la ALEHIN: 
Am o idee! Sper ca nu singura. Vreau s-o testez. Dupa cum stiati probabil, candva se practica votul cenzitar. Eu as vrea sa se propuna un alt tip de vot, astfel:
3. cei care nu au suferit condamnari (altele decat cele politice) in ultimii 10 ani
Doamna,ma intereseaza in mod special paranteza de la punctul 3, referitoare la procesele politice din ultimii 10 ani .Imi puteti da exemple concrete de procese politice in ultimii 10 ani ?La ce anume v-ati gandit cand ati postat aceasta paranteza la punctul 3 ?Va intreb deoarece procesele politice INCA NU AU AVUT LOC ci ABIA URMEAZA SA INCEPA cu ocazia alegerilor prezidentiale!  .Nu vedeti ca mergem pe sistem rusesc cu Putin vs. "oligarhi" ,catre un autoritarism extrem si catre un dezastru economic(FACUT INTENTIONAT) care ne va indeparta de occident ,de UE?
PS:Deosebirea intre dl. Patapievici si tov. Bobu este clara :AU PUPAT FUNDURI DIFERITE!Probabil mai sunt si alte deosebiri ,dl. Patapievici este intelectual pe cand Bobu nu .Moralitatea domnului Patapievici in schimb este jenanta comparativ cu a lui Bobu .Bobu manca rahat intr-o dictatura,cand nu avea alta varianta , iar Patapievici mananca rahat de buna voie pentru avantaje personale !
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 16:55
De la ALEHIN:
Da ...scuze eu am gandit ca ar fi fost bun sistemul asta sa fie aplicat in zorii democratiei . pe la 1999 ...adica atunci cand ar fi contat mai mult ..pana la dezastrul asta ...(pt atunci era valabil exceptia cu condamnarile politice )
Ce comparatie e asta cu BOBU si Patapievici amestecat /? Eu ma refeream la inteligenta fiecaruia si nu la moralitatea lor ...doar n-o sa-l comarati acum dupa logica dvs pe Adrian Paunescu cu VANGHELIE ? Chiar daca amandoi nu stau deloc bine la capitolul moralitate si caracter..???!!!! Unul este foarte inteligent si fara caracter celalalt este prost dar se descurca ...va las pe dvs sa-i identificati daca tot va plac lucrurile amestecate .......
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:05
De la: vaneamarin, la data 2009-08-14 16:36:46De la: alehin, la data 2009-08-14 14:58:03
De la ALEHIN: 
3. cei care nu au suferit condamnari (altele decat cele politice) in ultimii 10 ani
Doamna,ma intereseaza in mod special paranteza de la punctul 3, referitoare la procesele politice din ultimii 10 ani .Imi puteti da exemple concrete de procese politice in ultimii 10 ani ?La ce anume v-ati gandit cand ati postat aceasta paranteza la punctul 3 ?Va intreb deoarece procesele politice INCA NU AU AVUT LOC ci ABIA URMEAZA SA INCEPA cu ocazia alegerilor prezidentiale! .Nu vedeti ca mergem pe sistem rusesc cu Putin vs. "oligarhi" ,catre un autoritarism extrem si catre un dezastru economic(FACUT INTENTIONAT) care ne va indeparta de occident ,de UE?
PS:Deosebirea intre dl. Patapievici si tov. Bobu este clara :AU PUPAT FUNDURI DIFERITE!Probabil mai sunt si alte deosebiri ,dl. Patapievici este intelectual pe cand Bobu nu .Moralitatea domnului Patapievici in schimb este jenanta comparativ cu a lui Bobu .Bobu manca rahat intr-o dictatura,cand nu avea alta varianta , iar Patapievici mananca rahat de buna voie pentru avantaje personale ! stai linistit nea marine ca bobu ala de neghina tot la fel ar fi procedat si daca avea sansa sa traiasca intr-o societate libera si cu adevarat democratica in care alegerea e a fiecaruia,toti acesti tucalari si pupatori de gaoaze au in gena verbul,,a pupa'' nu conteaza ce,unde,cand si de ce,important e sa traiasca bine,mult si fara efort[chiar si fara efortul de a gandi]
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:18
Rectific ...trebuia sa scriu 1990 ..nu 1999 cum am scris ..scuze grava eroare mai ales ca dvs d-le Vanea tineti mai mult la forma decat la continut si neaparat trebuie sa aveti ultimul cuvant.....
Aveti onoarea ...,, cu voia dvs. ultimul pe lista...,,...glumeam ...normal ...doar n-o luati in serios ..
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:20
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:45
De la: alehin, la data 2009-08-14 16:55:11De la ALEHIN:
Ce comparatie e asta cu BOBU si Patapievici amestecat /? Eu ma refeream la inteligenta fiecaruia si nu la moralitatea lor ...
Da doamna,insa nu ati precizat clar acest lucru ,ca nu va intereseaza decat inteligenta SI NU SI MORALITATEA LOR  .Daca moralitatea nu va intereseaza atunci Patapievici este un om inteligent si care merita din acest punct de vedere respectul nostru  mai ales ca A FOST LANSAT SPECIAL PE POST DE INTELECTUAL in emisiunile raposatului Sava, cu intrebari excelente si raspunsuri frumoase date de el, pe masura intrebarilor.  .Daca insa va va interesa candva SI MORALITATEA, atunci o sa-mi faca placere sa discut cu dumneavoastra si despre Patapievici .Ma intereseaza mai ales cum anume a devenit Patapievici din banal absolvent de fizica ,mare intelectual .
PS:Daca este sa procedez ca Black atunci va rog doar sa urmariti cine este tatal lui Patapievici ....Nu are insa dupa mine relevanta ca tatal sau a fost comunist de frunte, nu doar in Romania ci si in Austria(!) ,conteaza DOAR faptele fiului sau ,ale "intelectualului" Horia Roman Patapievici.Aceste fapte eu le gasesc jenante iar el este un adevarat CORNELIU VADIM TUDOR in slujba unui personaj care ii asigura confort material !
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:55
Sunt de acord cu dvs stiu si eu ceva despre trecutul lui ,mai precis al tatalui stiu si cateva despre interesele actuale ...dar din pacate ..sa spunem ca am fost superficiala si am scos degraba ce nume care mi-a venit mai repede in minte ...oricum daca m-as fi gandit mai mult nu stiu ce alt nume reprezentativ pt categoriile mentionate...as fi ales ...Stiti vorba aia ,,cand se umfla apele ,la suprafata ies gunoaiele ,,....este adevarat din pacate dar nu puteam sa-l compar pe Becali sau Vanghelie cu Eminescu ...si cum un Eminescu II n-am gasit la indemana ...
Eu n-am zis ca nu este importanta moralitatea ..este f importanta poate la fel de mult daca nu mai mult ca inteligenta ....dar de obicei in viata trecem de multe ori pe laga diamante (ele natural arata ca un cristal anost -pana la slefuire ) si alegem ..sticla colorata ..precum primitivii aia africani care dadeau fildes pe margele de sticla ...
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 19:07
De la: alehin, la data 2009-08-14 14:58:03De la: Silviu, la data 2009-08-14 08:38:16De la: karpov, la data 2009-08-13 23:32:33E greu de suportat lumea prostilor dar nu ai ce face democratia este a lor ,ei aleg si asa ne trezim cu un ilescu miron cosma ,becali sau vadim . Ei daca ar intelege ca sunt prosti nu s-ar prezenta la vot -mai bine sa voteze 1000 de oameni bine decat 7 milioane prost . traim intr-o democratie a prostilor dar nu avem alternativa sunt prosti dar multi
Nene, iti scapa tocmai esenta democratiei. .... esti p-afara rau de tot.
Pai la noi 1000 voteaza sigur, ei si rudele lor .... d-aia ne trezim cu aceleasi figuri in parlament si in guvern si peste tot in aparatul de stat ....
Ti se pare ca aia 1000 sunt mai detepti dact restul de cateva milioane ?
Ia gandeste-te ca sondajele se fac pe un esantion reprezentativ de cam 1000 de personane ...
Si cum ii alegi pe aia 1000 ?
Cine ii alege pe cei 1000 de alegatori ?
Devi ridicol si chiar ....
Democratia inseamna puterea poporului, a celor multi, cat mai multi, vointa populara.
Problema noastra, a celor de azi este ce facem noi acum si de acum inainte, in conditiile concrete in care traim. Istoria este mult mai putin importanta daca vrem sa traim, sa existam si copii nostri sa nu se gandesca cum sa-i omoare pe copii vecinului pentru ca bunicul sau strabunicul i-a facut nu stiu ce acum cateva decenii...
Daca tu ai fi fost fiul altcuiva, care l-a bagat la inchisoare pe tatal tau, ti-ar placea sa ti se impute tie faptele inaintasilor tai ?
Un biet prost.
De la ALEHIN:
1. dreptul de vot sa se rastranga doar pentru persoanele care stiu sa scrie si sa citeasca, adica minimul de clase obligatorii, reglementate si considerate gratuite de lege.
2. cei care au platite darile catre stat (impozite, taxe, amenzi etc.)
3. cei care nu au suferit condamnari (altele decat cele politice) in ultimii 10 ani.
Pe baza acestor reguli, sa fie eliberate cartile de alegator, pe care cei interesati de domeniul politic sa isi poata exercita parerea. Aceasta propunere vine in contextul in care participarea la vot este din ce in ce mai mica, iar partidele se acuza reciproc de fraude electorale si voturi cumparate.
Cum bine spunea cineva,, democratia nu este perfecta dar din pacate nu ex alta mai buna,, .....Marele neajuns este tocmai esenta lui (demos=popor,cratos =conducere),ca pune semn egal intre alegatori atat de diferiti (ce ar fi avut in comun Octavian Paler cu Becali ? poate doar sexul )si ca n-ar trebui sa conteze cantitatea ,si votul meu sau al catorva care mai gandesc este tras in jos serios de cei care constituie ,,grosul,, N-avem scapare din punctul asta de vedere poate doar hazardul ,sau dupa zeci de alegeri de-aste esuate ,,sa-nvete si prostimea ceva ..daca ne consoleaza cu ceva ...eu cred ca si Bush ar fi intrat in categoria Becali (asta doar dupa ce le exprima mimica -dupa 30 de ani se vede deja pe fata in ce categorie te incadrezi gen ,,Emil Bobu sau Horia Patapievici ca sa dau ex consacrate ...
Bune propuneri, dar, cine sa le adopte ?
Eu nu-l inteleg pe Karpov asta cu inteligenta lui cu tot.
I s-a facut dreptate, a primit despagubiri, se poate indrepta in civil, impotriva celor care i-au prigonit familia ... iar el se lupta cu noi si ne face prosti pentru ca incercam sa-i explicam ca n-avem nici o treba cu ce li s-a intamplat alor lui.
Ca de obicei, se iveste cineva care-i cauta-n coarne, aiurea in tramvai, ca sa nu dispara samanta de scandal.
Ca de obieci, tot ce spui, este folosit impotriva ta, indiferent cine ai fi si ce ai spune.
Ce sa ne mai miram de politicieni ?
Ce, politicienii vin din cer ?
Ne vaitam ca babele de ei, dar ei nu sunt oglinda noastra ?
Uitati-va pe forum: gasesti de toate tipurile ! Exact ca-n politica !
Vanea este un fel de Orban. Vi se pare ca atitudinea si textele celor doi difera ?
Karpov asta nu e departe de el. O tine puia-gaia pe a lui indiferent ce i-ar spune oricine; cu stramosii.
Din ce insista pe acest subiect, d-aia il demonetizeaza. Reuseste chiar contraperformanta sa ne faca sa simpatizam cu schigiuitorii neamurilor lui, pentru ca, vazandu-l pe el cat este de intransigent, vrand-nevrand, ne gandim ca schigiuitii si-or fi cautat-o si ei cam cum face urmasul lor de frunte care debordeaza de inteligenta.
Si cu asta, gata cu Karpov Cel Destept ! Ce pot sa-i fac ? Platesc bani pentru despagubirile tatalui sau, nu m-a intrebat nimeni nici cand l-au schigiuit nici cand l-au despagubit ... sa fie sanatosi si sa se bucure de bani si loturi si toata averea pe care au redobandit-o.
Deocamdata, Basescu se incapataneaza sa conduca in toate sondajele si pare sa fie primul calificat in turul doi ...
Ce e de facut ?
Duda nu se misca de la 3-5%, Geoana se balaceste pe la 20% (asta e hazliu, pentru ca, ca si pe Petre Roman, nu-l voteaza o buna parte din chiar alegatorii PSD, lucru pe care se fac ca nu-l observa mai toti "analistii" si "filozofii" de aiurea), Crin nu reprezinta nici o primejdie, iar Vadim si ceilalti sunt din alt film "cum s-au fraudat alegerile" ...
Deocamdata nimeni nu vorbeste pe limba omului simplu asa cum face Basescu. N-are importanta ca omul simplu ar fi prost sau destept ... Democratia, ne place sau nu, se face cu toti cei interesati de viata politica si cu cei stimulati sa voteze.
Dinescu spunea ca noi romanii avem o capacitate deosebita: ne-am batut joc de comunism si, mintenas, o sa ne stergem la cu si cu capitalismul.
Cam asa se pare ca este.
O sa mai treaca decenii pana sa pricepem ce e cu chestia asta numita "capitalism" sau "democratie".
Dupa ce s-a vazut la ce a dus comunismul in URSS, un smecher occidental ar fi spus:
"Capitalismul este un tip de societate care are mari probleme de rezolvat, dar este cea mai avansata forma de organizare sociala, din pacate si, deocamdata, este cel mai mic rau care ni se poate intampla !"
Mai vorbim....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 19:20
De la: vaneamarin, la data 2009-08-14 17:45:03De la: alehin, la data 2009-08-14 16:55:11De la ALEHIN:
Ce comparatie e asta cu BOBU si Patapievici amestecat /? Eu ma refeream la inteligenta fiecaruia si nu la moralitatea lor ...
Da doamna,insa nu ati precizat clar acest lucru ,ca nu va intereseaza decat inteligenta SI NU SI MORALITATEA LOR .Daca moralitatea nu va intereseaza atunci Patapievici este un om inteligent si care merita din acest punct de vedere respectul nostru mai ales ca A FOST LANSAT SPECIAL PE POST DE INTELECTUAL in emisiunile raposatului Sava, cu intrebari excelente si raspunsuri frumoase date de el, pe masura intrebarilor. .Daca insa va va interesa candva SI MORALITATEA, atunci o sa-mi faca placere sa discut cu dumneavoastra si despre Patapievici .Ma intereseaza mai ales cum anume a devenit Patapievici din banal absolvent de fizica ,mare intelectual .
PS:Daca este sa procedez ca Black atunci va rog doar sa urmariti cine este tatal lui Patapievici ....Nu are insa dupa mine relevanta ca tatal sau a fost comunist de frunte, nu doar in Romania ci si in Austria(!) ,conteaza DOAR faptele fiului sau ,ale "intelectualului" Horia Roman Patapievici.Aceste fapte eu le gasesc jenante iar el este un adevarat CORNELIU VADIM TUDOR in slujba unui personaj care ii asigura confort material !
INCET INCET ACEST SAIT O SA DEVINA UN SAIT AL RUSILOR LIPOVENI....VANEA,KARPOV,...... VA IMULTITI FRATILOR MAI RAU DECAT TI..... ROMII !!!!!!!! DAR TOT RUSI MICI SI PROSTI SUNTETI !!!!!!!!! EFECTELE RAZBOIULUI SE VAD SI IN ZIUA DE AZI PRIN RAMASITELE RAMASE IN RO. NASOL DE TOT ...........UNUL DESTEPT NEVOIE MARE,ALTUL CU CREIER MULT DE TOTTTTTTTTTTT,ASA DE MULT INCAT ATUNCI CAND GANDESTE E PERICOL DE EXPLOZIE !!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 22:15
|
Iisus
250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 23:31
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
titiana
42 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 00:35
mai alehin tu esti acelasi cu karpov dar cele doua nume sunt din generatii diferite. si uitate mai bine ca o este langa i si am tasta din graba cele doua taste. dar e greu sa intelegeti voi doi alehin si karpov. iar daca nu stii cum functioneaza site-ul intreaba: daca nu-ti dai un nume ti-l da automat site-ul. cititi! cititi!cititi! oinistilor, pardon sahistilor. gata nu mai raspund la nimic
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 01:13
Basescu ,o tema inepuizabila.As prefera sa fie si in termeni mai respectosi vizavi de cititori.Cistigarea alegerilor de catre Basescu a fost ca o lovitura de cometa pentru toti ceilalti participanti la ciolaneala.Ceia ce nu pricepe poporul ,e ca Basescua aterizat de pe mare ,(un personaj izolat ,ne facind parte din societatea comitetului central si nici a marii adunari nationale) a cistigat simpatia unei parti din populatie,a ajuns presedinte.Basescu nu este aceptat de fostii comunistii care formau nucleul din jurul lui Ceausscu.,ei nu pot accepta ca cineva din afara (o venitura) sa le strice socotelile.Nici unul nu este mai bunca celalalt,toti alearga dupa ciolanul cel mare,folsindu-se de electorat.Nu va lasati pacaliti de politicieni! nu lle faceti jocul.
M
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 01:16
De la: 9am096416, la data 2009-08-15 01:13:00Basescu ,o tema inepuizabila.As prefera sa fie si in termeni mai respectosi vizavi de cititori.Cistigarea alegerilor de catre Basescu a fost ca o lovitura de cometa pentru toti ceilalti participanti la ciolaneala.Ceia ce nu pricepe poporul ,e ca Basescua aterizat de pe mare ,(un personaj izolat ,ne facind parte din societatea comitetului central si nici a marii adunari nationale) a cistigat simpatia unei parti din populatie,a ajuns presedinte.Basescu nu este aceptat de fostii comunistii care formau nucleul din jurul lui Ceausscu.,ei nu pot accepta ca cineva din afara (o venitura) sa le strice socotelile.Nici unul nu este mai bunca celalalt,toti alearga dupa ciolanul cel mare,folsindu-se de electorat.Nu va lasati pacaliti de politicieni! nu lle faceti jocul. amice esti naiv !!!!
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 02:57
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 07:59
De la: 9am096416, la data 2009-08-15 01:13:00Basescu ,o tema inepuizabila.As prefera sa fie si in termeni mai respectosi vizavi de cititori.Cistigarea alegerilor de catre Basescu a fost ca o lovitura de cometa pentru toti ceilalti participanti la ciolaneala.Ceia ce nu pricepe poporul ,e ca Basescua aterizat de pe mare ,(un personaj izolat ,ne facind parte din societatea comitetului central si nici a marii adunari nationale) a cistigat simpatia unei parti din populatie,a ajuns presedinte.Basescu nu este aceptat de fostii comunistii care formau nucleul din jurul lui Ceausscu.,ei nu pot accepta ca cineva din afara (o venitura) sa le strice socotelile.Nici unul nu este mai bunca celalalt,toti alearga dupa ciolanul cel mare,folsindu-se de electorat.Nu va lasati pacaliti de politicieni! nu lle faceti jocul.
 .
Mda, a "aterizat de pe mare" direct in echipa Iliescu unde a luptat de zor pentru distrugerea partidelor istorice,singura opozitie existenta fata de FSN.Acum pregateste polarizarea scenei politice,concentrarea puterii doar intre FSN1-PSD si FSN2-PDL jucandu-se doar ei de-a puterea si opozitia, nederanjati de altii .Mda,bun indemn,NU VA LASATI PACALITI DE POLITICIENII FSNisti SI NU LE FACETI JOCUL!
PS:Ati uitat sa spuneti ca Base ,acest "aterizat de pe mare" cu pluta  a condamnat comunismul dupa ce a fost securist , mineriadele dupa ce era le ministerul transporturilor care a asigurat venirea minerilor,si oligarhii dupa ce a disparut o flota si dupa ce s-a inconjurat de alde Casuneanu,Cocos,Popoviciu,Bittner etc .
|
Fosta membra 9am.ro
147 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 10:35
De la: 9am096416, la data 2009-08-15 01:13:00Basescu ,o tema inepuizabila.As prefera sa fie si in termeni mai respectosi vizavi de cititori.Cistigarea alegerilor de catre Basescu a fost ca o lovitura de cometa pentru toti ceilalti participanti la ciolaneala.Ceia ce nu pricepe poporul ,e ca Basescua aterizat de pe mare ,(un personaj izolat ,ne facind parte din societatea comitetului central si nici a marii adunari nationale) a cistigat simpatia unei parti din populatie,a ajuns presedinte.Basescu nu este aceptat de fostii comunistii care formau nucleul din jurul lui Ceausscu.,ei nu pot accepta ca cineva din afara (o venitura) sa le strice socotelile.Nici unul nu este mai bunca celalalt,toti alearga dupa ciolanul cel mare,folsindu-se de electorat.Nu va lasati pacaliti de politicieni! nu lle faceti jocul.
Eroare:
1.Base n-a aterizat de pe mare ci de laAmsterdam via MTTc sau PMB
2.Fostii comunisti reprezinta 90% din PDL ,PSD,Romania Mare,PNL
3.Este un fost comunist -bravo lui ca a recunoscut-o in direct(asta nu schimba mare lucru totusi -era cunoscuta treaba)
4..Nu este un exemplu de moralitate (departe)
Este un candidat la presedentie ,probabil in acest moment cu sanse mai multe decat cei anuntati pana acum probabil si pentru ca multi dinte alegatori se regasesc in personalitatea sa.
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
titiana
42 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 11:43
il iubesti pe vaporean? este foarte dragastos, seamana cu bill clinton. daca are aceleasi apucaturi in dragoste merita sa-l iubesti fatuco. dai inainte cu viteza dar vezi ca esti in genunchi
|
opris_anna_maria
228 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 11:45
De la: 9am054071, la data 2009-08-15 11:43:51il iubesti pe vaporean? este foarte dragastos, seamana cu bill clinton. daca are aceleasi apucaturi in dragoste merita sa-l iubesti fatuco. dai inainte cu viteza dar vezi ca esti in genunchi
mai degraba cu POPEY MARINARU
|
9am115796
2 mesaje
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 12:26
mai bine BASE, asa cum este sau sunt...inca un mandat si-i creste parul; dar de mai aud de congobombotamara ?,chiar ca incep sa-l regret pe profetul de la Damaroaia; iar variante cu nea geoana zis si tapa de 20-25000 de euro, propun sa ne luam toti bilete in statiunea Dabuleni,tocmai au oaspeti din Spania,se vand pepeni pe euroi in  apoi plecam grup ordonat la "CALLLLLLATIS SHOW" face cinste nea Mircica doar a ajus si "inalt patronaj de festival" pai sa nu-i cumpar lu"nea BASE un wizichi? cu gheata il servesc 5 ani,ca e baiat bun cand bea apa dimineta pe racoarea...
|
|
|