Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:21
De la: gabigabi, la data 2009-08-08 20:25:58 despre ce vorbesti,Majuscula ? ale cui 3 mandate e in discutia asta ? fraaate ! desteptarea !
IA GHICI MAMAIE COMUNISTA CINE A AVUT 3 MANDATE DUPA ANII 90 ? CUMVA TATUCA ILIESCU ? STAPANUL TAU ? MAMAIE AI MINTEA FOARTE INCETOSATA DE LA RACHIUL DIN CON...... VOIAM SA ZIC CONCEDIU DAR MATALE ESTI INTR-UN PERPETU CONCEDIU ,DRUMETIE ?????? UNA MICA NU STRICA DAR VEZI AI MASURA CA ALTFEL SCRII CE AI SCRIS SI PUI INTREBARI IDIOATE !!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:24
De la: Silviu, la data 2009-08-09 16:48:40
Mai Vanea mai, n-am incotro, ....
Ma, tu chiar esti cretin, ma ...
Ai auzit de CRIZA MONDIALA ? !!!!!!!
MA, RETARDATULE, pricepi cum e treaba cu chestia asta care afecteaza toata planeta Pamant !
Du-te dracului cu marile realizari ale trupei Tariceanu, idoit nenorocit ce esti !
Pe vremea aia, cretinule, minteau cu spor si aia de pe Wall Steet, mai al dracului ca tariceanu al tau. Si, ca si Tariceanu, nu faceau nimic altceva.
M-am plictisit sa am rabdare cu tine, dobitocul dracului ce esti ...
Ca exista hahalere si in PDL este cat se poate de evident ... proaste de genul lui Ridzi sunt de domeniul evidentei, dar sa glorificam lepre de teapa Tariceanului doar pentru ca s-au gasit cretini si la PDL, nu mi se pare in regula. Doar pentru ca marilor "oameni politici" din PDL si lui Base, le-a luat mai bine de-o luna ca s-o dea dracului pe tembela de Ridzi, dand dovada de un tembelism politic de care nu i-as fi crezut in stare (mai ales nu l-as fi crezut in stare pe Base care este un veritabil animal politic) asta nu inseamna ca s-a schimbat istoria in ceea ce ii priveste pe liberali.
Ceea ce ma enerveaza la mai toti care posteaza, in frunte cu boul de Vanea, este ca ei prezinta simptome guvernamentale: se fac cum ca habar n-au de criza.... ca si cum n-ar fi.
Ar fi furat PDL-istii la unison cu PSD-istii dupa exact acelasi model ca si PNL-istii dca ar mai fi avut ce ! Asta este drama guvernamentala ! A venit CRIZA ! Aia adevarata ... Cum se manifesta ? nu mai sunt incasari la buget, nu mai au cu ce plati salariile bugetarilor si pensiile ... dara-mi-te ce sa mai fure, ca predecesorii lor, prealuminatii tariceni.
Pentru ca nu mai au de unde ....
Ziceti ca Base comanda Guvernul si ca toate relele pleaca de la el ... O fi.
Dar eu nu cred.
Eu cred ca principalul uzurpator este parlamentul si sefii principalelor partide.
Ei, ca si Ceausescu, sunt cei care sapa ideea de democratie. Ei netezesc drumul unui nou Hitler. prin cretinismul lor. Ei sunt primii care se sterg la fund cu ideea pe care pretind ca o promoveaza: Democratia !
Iar noi, eu primul, nu suntem decat niste bieti prosti care se injura si se sfadesc in sprijinul unuia sau al altuia, in timp ce ie isi umplu buzunarele cu din ce in ce mai putinii bani stransi din taxe si impozite ....
Chiar crezi ca nu se mai poate fura nimic? Iar se schimba bordurile de-abia schimbate, iar s-au spart drumuri de-abia reparate, si desi nu sunt bani la buget iar bugetarilor li se taie sporurile (si apropo, nu toti au salarii astronomice si nici nu ocupa toti pozitii care sa le dea acces la spagi; iti dau ca exemplu doar personalul care lucreaza in centrele pentru copii handicapati, pentru ca intamplator cunosc situatia), dar in schimb se gasesc milioane pentru ca chermeze lui Udrea care nu aduc si nu vor aduce niciun turist strain in plus. Si crezi ca pentru ca nu mai e nimic de furat a legiferat guvernarea PDL+PSD=FSN ca functionarii publici de cariera nu vor mai putea face decat munca de jos iar toate posturile de conducere la toate nivelele centrale si locale ale statutului vor fi acordate politic din 4 in 4 ani? Si dupa ce prefectii fuseserea transformati in profesionisti apolitici s-a revenit la sistemul impartelii prefecturilor intre partide? Sa nu fim naivi, criza necriza, noi tot vom plati impozite care vor constitui un buget de stat pe care bravii guvernanti si asociatii lor vor continua sa-l jefuiasca, iar acum ca s-a reunitul FSN-ul parca coruptia e si mai mare si decat pe vremea de trista amintire a guvernarii Nastase, care a fost un varf din toate punctele de vedere.
Si spui de pavarea drumului unui nou Hitler... prietene, Hitleri colectivi nu exista iar parlamentul pe care il injuri e dominat de coalitia FSN. Daca exista un personaj care prin felul in care controleaza serviciile secrete, guvernul si manipuleaza parlamentul in cearca sa devina un Hitler, ala e mult-iubitul tau Base. Si, apropo, dictatorilor nu le plac parlamentele, iar dragul de Base o dovedeste din plin inca din 2005.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:35
mai Majuscula....chiar,tu nu sti sa scri decit asa? literele cele mici nu le cunosti ? apropo: inainte de a aparea Basescu pe firmament,ca un far calauzitor in viata ,pe cine iubeai tu ? ia spune tu sincer ? nu pe Iliescu ? hai,recunoaste ,caci cei ca tine au intotdeauna nevoie de un "mentor" care sa le spuna ce sa gindeasca ; ce sa spuna si cum sa spuna ! si nen-tu iliescu a avut 2 ,5 mandate,asta asa,ca sa fim precisi !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:40
si nici Democratia nu-l avantajeaza prea tare : e ca un corset care-l cam stringe ! azi l-am vazut la tv. pe Vladimir Putin ,la implinirea a 10 ani decind pastoreste Rusia.....eh, ce si-ar mai dori si Baselu nostru asa o chestieeee !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:44
FLORINE999, gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:54
De la: gabigabi, la data 2009-08-09 17:35:45mai Majuscula....chiar,tu nu sti sa scri decit asa? literele cele mici nu le cunosti ? apropo: inainte de a aparea Basescu pe firmament,ca un far calauzitor in viata ,pe cine iubeai tu ? ia spune tu sincer ? nu pe Iliescu ? hai,recunoaste ,caci cei ca tine au intotdeauna nevoie de un "mentor" care sa le spuna ce sa gindeasca ; ce sa spuna si cum sa spuna ! si nen-tu iliescu a avut 2 ,5 mandate,asta asa,ca sa fim precisi !
CE ESTE MAMAIE COMUNISTA ??????? NU IT-I PLACE CUM SCRIU ?????? AI CITIT VREODATA CE AI POSTAT ???????? SI TE LAUZI CU GRAMATICA ?????? MAMAIE TE IA VALUL SI NU STII SA TE OPRESTI............ MERGI SI VEZI POATE MAI PACALESTI PE CINEVA SI TE IA INTR-O DRUMETIE .......... MAI IESE UN RACHIU ,MAI IESE CEVA FARA SA CHELTUIESTI DIN PENSIE ..........VEZI CA IN PERIOADA ASTA SUNT OFERTE !!!!!!!!!!!!!! DUTE SI FA POLITICA COMUNISTA PRIN STATIUNI ......UNDE SUNT DEA-L DE TEAPA TA !!!!!!!!!!!!!!!!1
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:59
De la: gabigabi, la data 2009-08-09 17:35:45mai Majuscula....chiar,tu nu sti sa scri decit asa? literele cele mici nu le cunosti ? apropo: inainte de a aparea Basescu pe firmament,ca un far calauzitor in viata ,pe cine iubeai tu ? ia spune tu sincer ? nu pe Iliescu ? hai,recunoaste ,caci cei ca tine au intotdeauna nevoie de un "mentor" care sa le spuna ce sa gindeasca ; ce sa spuna si cum sa spuna ! si nen-tu iliescu a avut 2 ,5 mandate,asta asa,ca sa fim precisi !
MAMAIE COMUNISTA NENITU ILIESCU STAPANUL TAU A AVUT EXACT 3 MANDATE,CA UNUL NU LA RECUNOSCUT ASTA E ALTA VORBA...... DAR ASTA TE DERANJEAZA SI NU RECUNOSTI ............ AI NOROC CA ESTI IN VARSTA SI NU POT SA IT-I RASPUND ASA CUM MERITI !!!!!!!!!!!! DAR TOT ESTI O
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:13
scumpici nevricos ,esti de coma,baiete ! nen-tu Iliescu a avut 2 ani de mandat,deci 0,5 de mandat din ' 90- 92 ;apoi s-a intrat in "normal : 92-96 ;96-2000 ....etc.etc clar ?si iubitu' Basel ' ,ca-i mai jucator,si-a tras 5 ani de mandat,c-asa au vrut muschii lui ! de nu se lacomea al acest an in plus si se faceau alegerile in toamna trecuta,azi era presedinte fara crampele care-l taie acum la lingurica ! clar, nevricosul lu' mamaie !?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:24
i
MESAJ PROASPAT DE LA FLORIN PREDA PETRE999
napoi la mesaje
De la: 999florin la 9 August 2009, 19:01 Pentru : romanita
Subiect: [fara subiect]
zi,ceva,cumva,ti-a venit mintea la cap sau tot prost de legat esti?asteapta citatia de la parchet si fa antrenamente pt.deconspirarea securistilor,bafta
raspunde
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:31
De la: gabigabi, la data 2009-08-09 19:13:29scumpici nevricos ,esti de coma,baiete ! nen-tu Iliescu a avut 2 ani de mandat,deci 0,5 de mandat din ' 90- 92 ;apoi s-a intrat in "normal : 92-96 ;96-2000 ....etc.etc clar ?si iubitu' Basel ' ,ca-i mai jucator,si-a tras 5 ani de mandat,c-asa au vrut muschii lui ! de nu se lacomea al acest an in plus si se faceau alegerile in toamna trecuta,azi era presedinte fara crampele care-l taie acum la lingurica ! clar, nevricosul lu' mamaie !?
ASTA E INTERPRETAREA POPULARA NU ?????????? IAR U CREZI SI SUSTII SUS SI TARE CA E ASA ............... VAI MINTEA TA !!!!!!!!!!! MAMAIE COMUNISTA DUTE IN CONCEDIU TE ROGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!POATE IT-I REVII !!!!!!!!!!!!!!IAR 5 ANI DE MANDAT A HOTARAT PARTIDUL LUI MATALE CARE PREGATEA PRESIDENTIA LUI NASTASE [OUA DE NUMARAT ] NU A VRUT BASESCU ..........DAR TOT EL E DE VINA CE SA CERI DE LA O BABA SCLEROZATA ?????????????? HAI FA NANI FNI-UL TE VEGHEAZA11111111111111111
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:35
ie-te mai ca aflasi lucruri tari de la tine, scumpici nevricos ....mersic ! te pupa mamaie si sa ai somnul lin...sapte purici p'un picioooor !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:43
De la: gabigabi, la data 2009-08-09 19:35:56ie-te mai ca aflasi lucruri tari de la tine, scumpici nevricos ....mersic ! te pupa mamaie si sa ai somnul lin...sapte purici p'un picioooor !
MA BUCUR CA AM PUTUT SA LE IMPART CU MATALE............... ACELELUCRURI STIUTE . DAR NICI ODATA NUI PREA TARZIU SA INVETI CEVA !!!!!! NU ????MAMAIE PAREREA TA E ADMISIBILA ATATA TIMP CAT NU INCERCI SA CONVINGI PE CINEVA DE INEPTIILE TALE ,IN MOMENTUL CAND SARI CALUL ATUNCI TREBUIE SA TE OPRESTI SINGURA DE LA TINE CONSTIINTa ,daca nu poti cheama pe cineva sa stea cu matale !!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:45
De la: 9am056627, la data 2009-08-09 19:43:24De la: gabigabi, la data 2009-08-09 19:35:56ie-te mai ca aflasi lucruri tari de la tine, scumpici nevricos ....mersic ! te pupa mamaie si sa ai somnul lin...sapte purici p'un picioooor !
MA BUCUR CA AM PUTUT SA LE IMPART CU MATALE............... ACELELUCRURI STIUTE . DAR NICI ODATA NUI PREA TARZIU SA INVETI CEVA !!!!!! NU ????MAMAIE PAREREA TA E ADMISIBILA ATATA TIMP CAT NU INCERCI SA CONVINGI PE CINEVA DE INEPTIILE TALE ,IN MOMENTUL CAND SARI CALUL ATUNCI TREBUIE SA TE OPRESTI SINGURA DE LA TINE CONSTIINTa ,daca nu poti cheama pe cineva sa stea cu matale !!!!!!!!!!!!!
vezi am si litere de mana la calc..............sac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE FOTOGRAFIE AI PUS............ZICI CA ESTI FECIOARA !!!!!!!!!!SAU ESTI ???????????
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:46
hoooopa ! ai scris cu litere mici ! bravos natiune- halal sa-ti fie !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:49
De la: gabigabi, la data 2009-08-09 19:46:43hoooopa ! ai scris cu litere mici ! bravos natiune- halal sa-ti fie ! MIA DAT RASOL CALC. BUGETAR .....DEH !!!!!!!!!!!!
|
9am085096
86 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 20:01
invata sa scrii romaneste,dupa cum scrii esti lasciva si "in minte si-n simtiri" IDIOATO!!!!
|
9am085096
86 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 20:08
SE SCRIE "CREAZA"NU "CREIAZA"tampito SAU tampitule,ca nu poti sti sigur!!!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 20:15
De la: 9am085096, la data 2009-08-09 20:08:07SE SCRIE "CREAZA"NU "CREIAZA"tampito SAU tampitule,ca nu poti sti sigur!!!
LAS CA E BINE ........DACA E LASCIVA RAU.......... NU MAI FA MOFTURI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 23:27
ultima ora:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 09.08.2009:
Cu cine votezi la Presedintie?
- Mircea Geoana : 402 voturi
- Crin Antonescu : 1101 voturi
- Traian Basescu : 2820 voturi
- Vadim Tudor : 3583 voturi
- Radu Duda : 115 voturi
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 23:42
A fost fiica de securist asa cum securist a fost Amedeo Lazarescu tatal adoptiv al lui Tariceanu.Despre Oleanu stie toata lumea ca este nepotul Ghizelei Vass,internationalista cumunista si dupa cum se stie foarte multi daca nu,chiar majoritatea comunistilor ilegalisti au fost clar spioni sovietici care doreau destramarea tarii noastre.Este cunoscuta teza celui de al 5-lea congres al PCR tinut la Kiev sau harcov cand romania era considerata o tara artificiala,compusa din provincii rapite celor doua imperii :rus si Habsburgic.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 23:51
LA MULTI ANI SILVIU BUCUR !!! FELICITARI PT.IMPLINIREA FRUMOASEI VARSTE DE 51 DE ANI !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 08:10
De la: Silviu, la data 2009-08-09 16:24:09
Sti ce ? nici nu mai am chef de Basescu ...
la capitolul asta ramane tot Base sef. D-aia isi si face atatia dusmani. El vorbeste cel mai pe limba vulgului si la concret. De la concretul asta i se trage. Cand vorbesti despre principii, calm, degajat, princiar si, de fapt nu spui nimic, nimeni nu-ti poate imputa nimic.
Duda are aceasta calitate, care la Base este un enorm defect: nu se ia de nimeni. Cand vorbeste Duda te ia somnul. Se doarme atat de bine pe o emisiune cu Duda. Discursul lui nu incita, e blajin, prea blajin ...
Cu Base esti viu, simti ca traiesti, dai cu caciula de pamant.... dormi tarziu, ai la ce sa te gandesti, ai de ce sa-l injuri, sa-l toci ....
Ei lasa,putin chef de Basescu se pare ca mai ai .  Zici ca-ti vine sa dai cu caciula de pamant cand este vorba de Base,ca te simti VIU ,ca simti ca traiesti ?  Mda,se vede clar acest lucru,ai foarte multa vitalitate la injurat ...Pai voteaza-l Silviu ,nu vrea nimeni sa-ti ia senzatia de a te simti viu si bucuria de a da cu caciula de pamant !
PS:Cand ne mai anunti Silviu ca te retragi de pe forum ,ca ai probleme serioase si ca exista lucruri mai importante decat politica ?  Hai ca a trecut ceva timp de la ultima din multele astfel de declaratii ...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 08:25
De la: Silviu, la data 2009-08-09 16:48:40
Mai Vanea mai, n-am incotro, ....
Ma, tu chiar esti cretin, ma ...
Ai auzit de CRIZA MONDIALA ? !!!!!!!
MA, RETARDATULE, pricepi cum e treaba cu chestia asta care afecteaza toata planeta Pamant !
Du-te dracului cu marile realizari ale trupei Tariceanu, idoit nenorocit ce esti !
Pe vremea aia, cretinule, minteau cu spor si aia de pe Wall Steet, mai al dracului ca tariceanu al tau. Si, ca si Tariceanu, nu faceau nimic altceva.
M-am plictisit sa am rabdare cu tine, dobitocul dracului ce esti .......
Vezi Silviule ca stilul asta de haiduc dezlantuit de partea lui Base,de masina de injurat,stil pe care il adopta suporterii basescieni pe toate forumurile, pe mine ma lasa indiferent.Eu ti-am spus clar ca guvernul Tariceanu a avut CELE MAI BUNE REZULTATE ALE UNEI GUVERNARI de dupa 1989 pana acum, iar acest lucru nu-l poate contesta nimeni,este vorba aici de date,DE STATISTICA .Intelegi Silviu,cifrele sunt cifre chiar daca te enerveaza pe tine ca sustinator Basescian destoinic!Criza asta despre care tu spui avand o viziune universala fantastica ,ca "afecteaza toata planeta Pamant" (suna mai frumos "Planeta Albastra") a inceput sa treaca pe la foarte multe tari care au avut bafta de a nu avea un guvern Boc.Din informatiile mele nu rezulta ca au mai existat TARI MURIBUNDE, dar probabil este din cauza ca toti ceilalti au relaxat fiscalitatea in timp ce idiotul de Boc a inasprit fiscalitatea .In plus ca sa scapi de o criza trebuie sa transmiti niste semnale pozitive nu sa-ti pui poalele in cap ca o proasta isterica cand tu esti presedintele unei tari si sa spui ca tara ta este muribunda.Te-ai gandit putin cat de nefast este acest lucru COMUNICAT DE PRESEDINTELE ROMANIEI ,pentru investitiile din Romania ?...Da Silviule,si mie imi vine sa dau cu caciula de pamant cand vorbeste Base...
PS:Base lupta cumva si cu oligarhii de pe Wall Street ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 08:33
De la: 9am056627, la data 2009-08-09 16:55:54
O ANALIZA DESTUL DE CORECTA.....DAR AM SI EU O OBIECTIE!!!!!!!!!!!!! BASESCU A PROVOCAT CRIZA GLOBALA,BASESCU A ADUS GRIPA PORCINA PE TERA,BASESCU A .......BASESCU A..... SI TOT BASESCU A ................
Hai bai Cifra,nu exagera !  Base face porcariile doar pe plan intern unde si-a tras el putere,pe plan extern nu el ia decizii ca sa poata ajunge planeta intreaga ...muribunda.Asta este un privilegiu pe care il avem doar noi romanii.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 09:06
De la: trnmh16, la data 2009-08-09 23:42:38A fost fiica de securist asa cum securist a fost Amedeo Lazarescu tatal adoptiv al lui Tariceanu.Despre Oleanu stie toata lumea ca este nepotul Ghizelei Vass,internationalista cumunista si dupa cum se stie foarte multi daca nu,chiar majoritatea comunistilor ilegalisti au fost clar spioni sovietici care doreau destramarea tarii noastre.Este cunoscuta teza celui de al 5-lea congres al PCR tinut la Kiev sau harcov cand romania era considerata o tara artificiala,compusa din provincii rapite celor doua imperii :rus si Habsburgic.
Tatal Alinei Gorghiu nu este securist asa cum nici Dan Amedeo Lazarescu nu a fost securist .Aceste zvonuri insa sunt scoase de securisti ,asta este tehnica lor si se pare ca functioneaza de minune.Oameni ca Dan Amedeo Lazarescu ,Al Paleologu,etc sunt prezentati drept securisti CAND EI AU STAT ANI GREI IN PUSCARIILE COMUNISTE iar oameni ca Basescu condamna comunismul pe la TV .Se stie clar ca la iesirea din puscarie semnai un angajament in care se specifica ca te angajezi sa colaborezi cu organele statului etc etc.Daca un astfel de angajament face ca cei care au stat cate 20 de ani in puscariile comuniste sa fie priviti drept securisti,iar adevaratii securisti ajung sa condamne comunismul sau tin prelegeri de patriotism pe la TV ca Talpes ,atunci cei care cred astfel de porcarii au o grava problema cu intelegerea lucrurilor.
Cu bunica lui Olteanu lucrurile stau clar .Problema insa este daca putem acuza un om pentru faptele bunicii sale ?Este normal acest lucru ?Daca va pare normal sunteti liber sa procedati asa ,eu unul prefer sa judec un om DUPA FAPTELE LUI .
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 11:03
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-09 12:11:13 s-a copt cucuruzu'
fu' bun rau
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 11:06
s-a copt cucuruzu' 
fu' bun rau  [/quote] />
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 11:17
doamna Ana- Carmen.....ati mai spus chestia asta si,imi pare tare rau ,dar nu inteleg ce vreti sa spuneti cu asta ? poate ca-i prea subtil ptr.mintea mea si nu inteleg eu...fiti buna si explicati o tzira ca sa ma bucur si eu cu dvs. ! multumesc anticipat !
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 12:26
De la: gabigabi, la data 2009-08-10 11:17:03doamna Ana- Carmen.....ati mai spus chestia asta si,imi pare tare rau ,dar nu inteleg ce vreti sa spuneti cu asta ? poate ca-i prea subtil ptr.mintea mea si nu inteleg eu...fiti buna si explicati o tzira ca sa ma bucur si eu cu dvs. ! multumesc anticipat !
ai fi mai castigata daca ai manca un porumb fiert  decat cu explicatia mea
i-ai simti gustul
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 12:40
@ silviule - La multi ani ! .... abia acum mi-am adus aminte ca anul trecut....sau acum 2 ani ? ! ti-am facut o schita de horoscop ! La multi ani !
|
|
|