Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 20:15
BAI RUS MIC SI PROST TIE CUM NU IT-I COMVINE CEVA O DAI PE AIA .ESTI INCOERENT ALA NU INTELEGE,CELALALT E PROST SAMD ,TU CHIAR TE CREZI DESTEPT ? UMBI CU CIOARA VOPSITA SI TIPI SUS SI TARE CA E PAPAGAL !!!!!!11 DE CE NU RASPUNZI U NA INTREBARILE CE TI SE PUN ,SI NU NUMAI DE MINE ..... CE PARERE AI DE LIPSA DE PROFESIONALISM A GUVERNULUI TARICEANU CARE A CHELTUIT LA SFARSIT DE MANDAT 3 MILIARDE DE € PENTRU CLIENTELA POLITICA ? CE PARERE AI DE MINISTRI DIN CABINETUL TARICEANU SI AM SA=TI ENUMAR DOAR CATIVA
TARICEANU ? PACURARU? NICOLAESCU ? DAVID ? ADOMNITEI ? CIOROIANU ? ATANASIU ? CHIUARIU ? SEFUL CAM. DEP OLTEANU ? SI CEILALTI CIUMPALACI CARE AU FACUT TARA DE RAS SI SA=U FACUT DE RUSINE PT. O VIATA IN FATA ROMANILOR , DE CE ATATA URA SI ATATA INCRANCENARE PT. UN GUVERN AVORTON DIN START CARE EFECTIV NU ARE NICI O SANSA SA FACA CEVA ADICA PSD-PD-L DEOARECE SE TOACA INTRE EI MAI DIHAI CA OPOZITIA ? PSD SI PNL SUNT PE FATA ALIATI ,DAR PSD FACE COALITIE CU PD-L ? CINE MAI INTELEGE ? SI TOATE SE SPARG IN CAPUL LUI BASESCU !!!!!!!!!! ATUNCI DUPA ALEGERI CAND BASESCU S-A INTELES CU TARICEANU SA DEMISIONEZE TARICEANU A TRADAT, NU IA DAT VOIE PATRICIU !!!!!!!!!! UNDE SA MAI POMENIT CA PRIM MINISTRU SA CHEME LA EL PE MIN. JUSTITIEI PT UN C A Z ? PAI DACA SE INTAMPLA ACUM VAI SI AMAR CE ERA LA GURA VOASTRA ......... RASPUNDE ,DAR CUM TE STIU NU AI SA RASPUNZI AI SA MUTI ATENTIA SPRE ALTCEVA SI AI SA VII CU INTREBARILE TALE.......... ASA CA CINE E STRESAT ? SAU INCOERENT CUM IT-I PLACE TIE SA TE EXPRIMI ............TOT GUV. TARICEANU A FOST SI ESTE PENAL !!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 20:20
De la: gabigabi, la data 2009-08-08 20:05:04 @silviule,ti-am raspuns la obiect,mirindu-ma ca tu-om inteligent- nu-ti dai seama de manevrele pe care le face Piratul ! a intrat in nisipuri miscatoare si nava e pe cale sa se rastoarne....asta a fost raspunsul meu; am facut o analiza si n-am nici injurat,nici insultat ! eu NU injur,nu insult ! ca i-am zis alui mic " scumpici nevricos ",a fost un alint si sper ca n-ai crezut ca tie iti spun....tu poti fi oricum,da'nu nevricos ! ....vrei sa votezi pe cineva care nu a facut politica si nici nu vrea sa fie un presedinte-jucator ,ci doar PRESEDINTELE Romaniei si a cetatenilor ei,voteaza-l de ex. pe Cetateanul Radu Duda ! urmareste-l; asculta-l ce spune ; inchide ochii si asculta-i doar vocea ,incercind sa depistezi falsul si de ti-o placea,voteaza-l ! incep sa cred ca trebuie o schimbare radicala/ esentiala-n tara asta si reinstaurarea Legii si a Statului de Drept ! in rest : ce faceti voi ? daca ai nevoie de ceva, spune-mi si de pot,te ajut cu drag ! multa sanatate ! ADICA DUPA PAREREA TA MAMAIE SA FIE O ,MAI BINE LIPSA AM MAI AVUT O 3 MANDATE SI DE ASTA A AJUNS RO. UNDE A AJUNS !!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 20:22
ti-am raspuns eu @"cifra" ! da' m-am adresat mai alintat cu "scumpici nevricos " si cred ca d'aia n-ai receptionat mesajul cu raspunsul cerut ! ....mai umbla si tu la gramatica aia schioapa rau si nu mai scrie cu majuscule ,ca esti greu de citit ! si de inteles !
|
|
Fosta membra 9am.ro 147 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 20:25
De la: 9am056627, la data 2009-08-08 20:15:44BAI RUS MIC SI PROST TIE CUM NU IT-I COMVINE CEVA O DAI PE AIA .ESTI INCOERENT ALA NU INTELEGE,CELALALT E PROST SAMD ,TU CHIAR TE CREZI DESTEPT ? UMBI CU CIOARA VOPSITA SI TIPI SUS SI TARE CA E PAPAGAL !!!!!!11 DE CE NU RASPUNZI U NA INTREBARILE CE TI SE PUN ,SI NU NUMAI DE MINE ..... CE PARERE AI DE LIPSA DE PROFESIONALISM A GUVERNULUI TARICEANU CARE A CHELTUIT LA SFARSIT DE MANDAT 3 MILIARDE DE € PENTRU CLIENTELA POLITICA ? CE PARERE AI DE MINISTRI DIN CABINETUL TARICEANU SI AM SA=TI ENUMAR DOAR CATIVA Mai nou s-a dovedit ca mai sunt niste gacici pedeliste cam penaliste care au ridzipit banu cum a vrut ...ghiocu lor.Asta se intampla acu' nu acu 1 an.Vezi de ala de la transporturi caruia i-a taiat macaroana FMI ul i pentru ca a ciordit banii pentru investitii si mai vezi la marele economist Pogea ca le face mai late ca Nastratin.Si sa nu mai revenim la supertalentatul cu coasa.Asta ca sa faci o comparatie pe care ai cerut-o! PS.Chiar l-am votat pe Base si daca candideaza il votez dar asta nu inseamna ca cei din PDL nu sunt mai penali decat penalistii
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
De la: gabigabi, la data 2009-08-08 20:22:37ti-am raspuns eu @"cifra" ! da' m-am adresat mai alintat cu "scumpici nevricos " si cred ca d'aia n-ai receptionat mesajul cu raspunsul cerut ! ....mai umbla si tu la gramatica aia schioapa rau si nu mai scrie cu majuscule ,ca esti greu de citit ! si de inteles ! gabi, majusculele folosite in limbajul scris, in locurile de socializare virtuala, inseamna ca tipi la persoana cu care vorbesti poate tipa la tine
|
|
despre ce vorbesti,Majuscula ? ale cui 3 mandate e in discutia asta ? fraaate ! desteptarea !
|
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 20:40
ntz ! asa se rasteste el la lumea-ntreaga ! dar,e tinar,are timp sa se imblinzeasca si sa se impatimeasca ptr.oricine si orice !
|
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 20:41
eroareeee ! sa NU se impatimeasca....
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 August 2009, ora 22:35
...loooooopte grele conasilor, da'-i cam zgariat CD-ul , ceva new entry nimic?..ma gandeam ca poate ati mai recuperat ceva din deficitu' ala de 5 % pe crestere-aia economica duduita de 8 %...
...acum vada ca v-a suflat FMI-ul caimacul pe urmatorii 50 de ani si pregatiti intonarea prohodului la capul muribundei tarisoare republicane !... ...iertate fie-i pacatele si trage-ti pamant peste ea ca-i proaspat sapat !...
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 9 August 2009, ora 07:47
palmaciuc 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi Postat pe: 8 August 2009, ora 17:04 Citeaza Raspunde Monarhia sta la baza unirii la Patria mama a Basarabiei si Transilvaniei, a fauririi Romaniei moderne si a intoarecerii armelor impotriva Germaniei hitleriste. Laudandu-se cu tehnica noua achizitionata din Germania cu ani in urma pentru televiziunea publica, un functionar al acesteia l-a intrebat pe Arghezi ce parere are legat de aceste achizitii. Cu umorul sobru ce-l caracteriza, maestrul a dat un raspuns pe masura sa: " Bine era daca s-ar fi importat totodata si UN NEAMT." Un neamt adevarat a stat la baza tuturor realizarilor societatii noastre, realizari pe care regimul comunist s-a straduit fara succes sa le atinga, laudandu-se ori de cate ori nivelul uneia sau alteia din ramurile economiei noastre se apropia de NIVELUL ANULUI 1938. Un neamt autentic a stat garant la baza solidaritatii noastre, a omogenizarii poporului provinciilor unificate in jurul sau, SIMBOL AL STATALITATII NOASTRE, aproape de disolutie in aceste zile.Abolirea monarhiei a fost opera fortelor de ocupatie, nicidecum a unor forte interne, cu atat mai putin a poporului cu a carui suveranitate nu prididim a ne lauda. Cine nu a trait acele momente,sau nu are reprezentarea completa a ce a fost monarhia pentru tara, este intelept sa se abtina a emite pe aceasta tema.Lupta de clasa introdusa de ocupant, s-a generalizat si desvoltat astazi, incat poporul este mult dezbinat si atomizat prin diversiunea generatoare de antagonisme ridicata la nivel de politica de stat.Exemplul de varf in acest sens ni-l ofera insausi presedintele de ocazie pe care l-am ales intr-o speranta.Ne-am inselat.Dar putem sa facem un pas hotarat in toamna la alegerea noului presedinte, acordand printului Duda, membru al familiei regale, votul nostru. Deasemeni, candidatii la presedintie, ca Antonescu, Gioana, Udm-ristul si eventual Oprescu daca se va inscrie, sa faca gestul patriotic de a se retrage din cursa la timpil potrivit, in favoarea printului. Daca suntem un popor si nu O POPULATIE, cum spunea CIORAN. Caci pana si Ion Iliescu a ajuns sa afirme necesitatea de a alege ca presedinte un om inafara politicii, in timp ce antonescu se afiseaza ca monarhist, oprescu se recomanda "prieten" al printului, iar despre candidatul UDMR, nu-mi fac nici-o grija, sigur fiind de civismul ce caracterizeaza concetatenii nostri DUMNEZEU SA NE AJUTE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 August 2009, ora 08:15
De la: Silviu, la data 2009-08-08 18:56:13Vad ca fara injuraturi nu se poate ... Silviule,poate din punctul tau de vedere nu se poate fara injuraturi ,din al meu se poate discuta foarte bine si fara injuraturi.Nu cred ca procedez in modul in care pretinzi tu insa,evident,imi poti dovedi ca ma insel si imi poti da postarile mele in care te-am injurat pe tine,pe Cifra sau alti sustinatori ai lui Basescu.Probabil ca pentru voi,critica la adresa lui Base este asimilabila unei injuraturi la adresa voastra. In plus procedati exact ca Base si PDLul,dupa ce ii injurati de zor pe toti va plangeti mintind ca SUNTETI INJURATI ...In ceea ce priveste ideile gen "bravo Tariceanu" recunosc ca sunt incantat de guvernarea Tariceanu deoarece statistic si incontestabil a fost cea mai buna guvernare de dupa 1989 pana acum.La fel de statistic si de sigur a fost si cea mai injurata guvernare de dupa 1989 PRIN GRIJA LUI BASE SI A GASTII LUI DE APLAUDACI DIN PDL.Aceste doua lucruri evident ca ma fac sa apreciez guvernarea Tariceanu ,nu exista interese personale legate de PNL sau de Tariceanu .De ce insa pe voi va deranjeaza mereu faptul ca cineva NU GANDESTE CUM VRETI VOI si deveniti "grobieni"(cum bine ai sesizat ) asta nu mai inteleg .Parerea mea este ca nu vreti sa va recunoasteti greseala facuta prin adorarea unui individ ca Basescu si preferati violenta verbala in locul argumentelor.V-a mintit atata de mult,atata de des si asa de ingrozitor incat nu va vine nici voua sa acceptati ca v-a inselat deoarece acest lucru v-ar zdruncina toata "credinta" si tot sufletul "investit" in acest individ!Mai mult,deoarece Base a injurat PE TOATA LUMEA nici nu mai aveti pe cine sa sustineti,nu mai vedeti alta alternativa decat Basescu.Trist Silviule ,nici macar nu simt suparare fata de voi pentru injuraturile primite ci doar compasiune . |
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 08:37
De la: 9am056627, la data 2009-08-08 20:15:44BAI RUS MIC SI PROST TIE CUM NU IT-I COMVINE CEVA O DAI PE AIA .ESTI INCOERENT ALA NU INTELEGE,CELALALT E PROST SAMD ,TU CHIAR TE CREZI DESTEPT ? Da, sincer ma cred destept ,dar de ce intrebi mai Cifra,tu nu te crezi destept ?O fi o moda acum sa se creada oamenii prosti prin PDL?!Trebuie sa ai mai multa incredere in tine mai Cifra !
|
|
lidia_lidia 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2009, ora 08:57
ia mai usor cu apelative si jigniri ....ati ajuns si pe net sa o faceti dupa ce ca suntem satui de limbajul neadecvat folosit la serviciu ..presa si asa vb si acasa ..vai voua rusine romanilor ...duceti cu brio tara la pierzanie .....batrani si fara minte !
|
|
Fosta membra 9am.ro 220 mesaje Membru din: 7/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2009, ora 09:32
Un presedinte muriband intr-o tara muribanda. Atata zarva pe seama acestui presedinte de doi lei. Pentru inca cinci ani la Cotroceni ar fi in stare sa vanda si Romania cu acte in regula.
Nu-mi daþi sfaturi. ªtiu sã greºesc ºi singur !
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 9 August 2009, ora 10:02
De la: kramer, la data 2009-08-08 20:10:08De la: Silviu, la data 2009-08-08 18:56:13Vad ca fara injuraturi nu se poate ... |
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 9 August 2009, ora 10:06
Alaturi de ceilalti,a aparut si tovarasa liberala Gorghiu,protejata lui Oltenu,nepotul internationalistei comuniste Ghizela Vass.
|
|
Fosta membra 9am.ro 147 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2009, ora 11:15
De la: trnmh16, la data 2009-08-09 10:02:15De la: kramer, la data 2009-08-08 20:10:08De la: Silviu, la data 2009-08-08 18:56:13Vad ca fara injuraturi nu se poate ...
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 11:51
De la: trnmh16, la data 2009-08-09 10:02:15 1)Cu Sterlingul vezi linkul de mai jos iar apoi poti sa-l injuri pe draga Stolo cat vrei tu de mult !Nu inteleg cum de exista oameni care mai cred in aceasta enorma gogoasa scoasa din laboratoarele lui Base ,inseamna ca acei oameni pot crede ORICE spune Base ,ca nu pot inteleg lucrurile sau ca nici macar nu vor sa le inteleaga .Pacat,nu sunt lucruri grele si sunt absolut clare>>>> www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20543/SA-DEMONTAM-CRTINIS... 2)salariile protejatilor PDLului sunt mai mari acum desi este criza.>>> www.realitatea.net/patru-societati-aflate-in-subordinea-minister... politica-interna.ubix.ro/detalii/se-impune-demisia-lui-pogea-si-... 3)pensiile au crescut pentru toata lumea nici pe departe doar pentru simpatizantii lui Tariceanu cum spui tu . 4)Nu stiu ce ai vazut tu pe fata lui Tariceanu la votul pentru condamnarea comunismului insa aceasta condamnare a comunismului este o enorma abureala si demagogie a lui Base.Acest securist,Base, nu a condamnat de fapt comunismul, ci doar a "facut din vorbe " prostii si si-a tras fara efort capital electoral de la prostime.Fara o lege a lustratiei nu se poate condamna comunismul iar daca ai uitat iti reamintesc eu ca Base considera aceasta lege ...inoportuna.Hai lasa Trnxxx,nu-i mai fa merit de anticomunist lui Base,nu este cazul . 5)Priveste-ti chipul in oglinda si spune-mi ce viciu major ai . |
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 12:10
De la: trnmh16, la data 2009-08-09 10:06:51Alaturi de ceilalti,a aparut si tovarasa liberala Gorghiu,protejata lui Oltenu,nepotul internationalistei comuniste Ghizela Vass. Da de ce "tovarasa"?A fost cumva si asta securista ca Base si nu stiu eu ?Cu "protejata" .. vrei cumva sa spui ca intre Alina Gorghui si Olteanu este o chestie ca intre Base si Nutzi Udrea ?Trebuie sa-ti spun ca nu doar de Gorghiu se spune ca este amanta lui Olteanu ,mai sunt si alte candidate la aceasta functie .Probabil PDLul nu s-a hotarat inca pe cine sa aleaga ... Colþul bârfelor: Ingrid Zaarur Deoarece Olteanu ºi Ingrid Zaarur erau colegi de filialã, ambii membri la PNL sector 1, s-a speculat despre o relaþiã între cei doi. Când Ingrid Zaarur a fost numitã preºedinte la ANRP, gurile rele deja considerau cã aceasta este confirmarea viitorului divorþ al liberalului. Diana Tuºa Fosta ºefã a Cancelariei Preºedintelui Camerei, Diana Tuºa, a fost ºi ea bãnuitã de relaþii nelalocul lor cu ºeful ei direct. Mai ales cã se aflau mai mult de opt ore pe zi la douã uºi distanþã ºi se aflau în permanent contact. Cristina Pocora Cristina Pocora a fost secretar de stat pentru relaþia cu Parlamentul. De aceea se afla la sedinþele Biroului Permanent aproape de fiecare datã. A fost destul prima sãptãmânã de prezenþã a tinerei deputate, ca zvonul cã are o aventurã cu Olteanu sã aparã. Alina Gorghiu Tânãra deputatã Alina Gorghiu a intrat ºi ea în gura lumii imediat dupã ce ºi-a depus candidatura la Parlament. Faptul cã Olteanu coordona campania PNL ºi se întâlnea cu candidaþii a iscat rapid zvonul unei aventuri între cei doi. |
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2009, ora 12:11
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2009, ora 12:15
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 14:16
De la: kramer, la data 2009-08-08 20:25:13De la: 9am056627, la data 2009-08-08 20:15:44BAI RUS MIC SI PROST TIE CUM NU IT-I COMVINE CEVA O DAI PE AIA .ESTI INCOERENT ALA NU INTELEGE,CELALALT E PROST SAMD ,TU CHIAR TE CREZI DESTEPT ? UMBI CU CIOARA VOPSITA SI TIPI SUS SI TARE CA E PAPAGAL !!!!!!11 DE CE NU RASPUNZI U NA INTREBARILE CE TI SE PUN ,SI NU NUMAI DE MINE ..... CE PARERE AI DE LIPSA DE PROFESIONALISM A GUVERNULUI TARICEANU CARE A CHELTUIT LA SFARSIT DE MANDAT 3 MILIARDE DE € PENTRU CLIENTELA POLITICA ? CE PARERE AI DE MINISTRI DIN CABINETUL TARICEANU SI AM SA=TI ENUMAR DOAR CATIVA NICI NU AM AFIRMAT CA MINISTRI PD-L NU SUNT ,PANA LA PROBA CONTRARIE ADICA CONDAMNATI DE UN TRIBUNAL .......PENALISTI......... DAR FATA DE FRAUDA LOR DE PANA IN UN MILION DE € CARE NU TREBUIA SE SE INTAMPLE !!!!!!!!!! VEZI FRAUDE DE 3 MILIARDE DE € SPRE SFARSIT DE MANDAT.......SI OARE IN 4 ANI DE GUVERNARE CATE MILIARDE S-AU MAI FURAT ????????? DE PN-L ???????? OARE MAI ERA NECESAR FNI DACA AVEAM REZERVA VALUTARA SOLIDA ?????????
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2009, ora 14:22
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:24
De la: gabigabi, la data 2009-08-08 20:05:04 @silviule,ti-am raspuns la obiect,mirindu-ma ca tu-om inteligent- nu-ti dai seama de manevrele pe care le face Piratul ! a intrat in nisipuri miscatoare si nava e pe cale sa se rastoarne....asta a fost raspunsul meu; am facut o analiza si n-am nici injurat,nici insultat ! eu NU injur,nu insult ! ca i-am zis alui mic " scumpici nevricos ",a fost un alint si sper ca n-ai crezut ca tie iti spun....tu poti fi oricum,da'nu nevricos ! ....vrei sa votezi pe cineva care nu a facut politica si nici nu vrea sa fie un presedinte-jucator ,ci doar PRESEDINTELE Romaniei si a cetatenilor ei,voteaza-l de ex. pe Cetateanul Radu Duda ! urmareste-l; asculta-l ce spune ; inchide ochii si asculta-i doar vocea ,incercind sa depistezi falsul si de ti-o placea,voteaza-l ! incep sa cred ca trebuie o schimbare radicala/ esentiala-n tara asta si reinstaurarea Legii si a Statului de Drept ! in rest : ce faceti voi ? daca ai nevoie de ceva, spune-mi si de pot,te ajut cu drag ! multa sanatate ! Multumesc Gabi pentru ca te oferi sa ma ajuti. Nu am nici o indoaiala ca esti sincera. Ai in tine ceva deosebit si sunt convins ca oricat ne-am balacari in privinta lui Base, cand vine vorba de ceva personal, ceva uman, ceva concret, ai capacitatea, ca si mine, de a lasa totul de-o parte si de a reactiona ca un om adevarat. Multumesc inca odata. Dar sunt pe cale sa rezolv toate problemele legate de logistica necesara pentru inceperea propriu-zisa a terapiei.... Sti ce ? nici nu mai am chef de Basescu ... L-am vazut pe Duda. Nu te contrazic. Beleaua cu Duda e ca vorbeste frumos si ingrijit despre orice, dar nu vorbeste clar despre nimic. la capitolul asta ramane tot Base sef. D-aia isi si face atatia dusmani. El vorbeste cel mai pe limba vulgului si la concret. De la concretul asta i se trage. Cand vorbesti despre principii, calm, degajat, princiar si, de fapt nu spui nimic, nimeni nu-ti poate imputa nimic. Duda are aceasta calitate, care la Base este un enorm defect: nu se ia de nimeni. Cand vorbeste Duda te ia somnul. Se doarme atat de bine pe o emisiune cu Duda. Discursul lui nu incita, e blajin, prea blajin ... Cu Base esti viu, simti ca traiesti, dai cu caciula de pamant.... dormi tarziu, ai la ce sa te gandesti, ai de ce sa-l injuri, sa-l toci .... Ma intreb, daca Duda ar iesi presedinte, s-ar schimba viata noastra in bine, sau numai viata casei regale ? Am avea vreun ce profit din chestia asta si noi, astialalti ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 220 mesaje Membru din: 7/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:32
De la: Silviu, la data 2009-08-09 16:24:09Stai linstit, am mai avut noi unul cu mamaliga in gura. Totusi avea o calitate ce-i sade bine unui presedinte: multa diplomatie. Stai si te intrebi ce sa alegi: presedintele stirilor de la ora 5 sau un diplomat sa ne reprezinte cu decenta si diplomatie in lume ? Eu nu vreau sa dau cu caciula de pamant cand aud vorbind presedintele, eu vreau sa existe o patura de mijloc sanatoasa si mult bun simt (si presedintele plecand acasa treaz de la Golden Slit).
Nu-mi daþi sfaturi. ªtiu sã greºesc ºi singur !
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:39
De la: gabigabi, la data 2009-08-08 20:22:37ti-am raspuns eu @"cifra" ! da' m-am adresat mai alintat cu "scumpici nevricos " si cred ca d'aia n-ai receptionat mesajul cu raspunsul cerut ! ....mai umbla si tu la gramatica aia schioapa rau si nu mai scrie cu majuscule ,ca esti greu de citit ! si de inteles ! MAMAIE COMUNISTA LA VARSTA MATATE SI LA CULTURA MATALE.......... ORICUM INTELEGI FOARTE GREU !!!!!!!!!!!!!!DEH VIATA DE SANTIERIST AMESTECATA CU VOTCA.........
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:46
De la: vaneamarin, la data 2009-08-09 08:37:26De la: 9am056627, la data 2009-08-08 20:15:44BAI RUS MIC SI PROST TIE CUM NU IT-I COMVINE CEVA O DAI PE AIA .ESTI INCOERENT ALA NU INTELEGE,CELALALT E PROST SAMD ,TU CHIAR TE CREZI DESTEPT ? HA HA HA DAR LA INTREBARE CAND RASPUNZI ??????? VAD CA AI SCOSO DIN CONTEXT !!!!!!!!!!!!!!!!!! DESTEPTULE DE RUS MIC SI PROST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:48
De la: vaneamarin, la data 2009-08-09 08:15:27De la: Silviu, la data 2009-08-08 18:56:13Vad ca fara injuraturi nu se poate ... Mai Vanea mai, n-am incotro, .... Ma, tu chiar esti cretin, ma ... Ai auzit de CRIZA MONDIALA ? !!!!!!! MA, RETARDATULE, pricepi cum e treaba cu chestia asta care afecteaza toata planeta Pamant ! Du-te dracului cu marile realizari ale trupei Tariceanu, idoit nenorocit ce esti ! Pe vremea aia, cretinule, minteau cu spor si aia de pe Wall Steet, mai al dracului ca tariceanu al tau. Si, ca si Tariceanu, nu faceau nimic altceva. M-am plictisit sa am rabdare cu tine, dobitocul dracului ce esti ... Ca exista hahalere si in PDL este cat se poate de evident ... proaste de genul lui Ridzi sunt de domeniul evidentei, dar sa glorificam lepre de teapa Tariceanului doar pentru ca s-au gasit cretini si la PDL, nu mi se pare in regula. Doar pentru ca marilor "oameni politici" din PDL si lui Base, le-a luat mai bine de-o luna ca s-o dea dracului pe tembela de Ridzi, dand dovada de un tembelism politic de care nu i-as fi crezut in stare (mai ales nu l-as fi crezut in stare pe Base care este un veritabil animal politic) asta nu inseamna ca s-a schimbat istoria in ceea ce ii priveste pe liberali. Ceea ce ma enerveaza la mai toti care posteaza, in frunte cu boul de Vanea, este ca ei prezinta simptome guvernamentale: se fac cum ca habar n-au de criza.... ca si cum n-ar fi. Ar fi furat PDL-istii la unison cu PSD-istii dupa exact acelasi model ca si PNL-istii dca ar mai fi avut ce ! Asta este drama guvernamentala ! A venit CRIZA ! Aia adevarata ... Cum se manifesta ? nu mai sunt incasari la buget, nu mai au cu ce plati salariile bugetarilor si pensiile ... dara-mi-te ce sa mai fure, ca predecesorii lor, prealuminatii tariceni. Pentru ca nu mai au de unde .... Ziceti ca Base comanda Guvernul si ca toate relele pleaca de la el ... O fi. Dar eu nu cred. Eu cred ca principalul uzurpator este parlamentul si sefii principalelor partide. Ei, ca si Ceausescu, sunt cei care sapa ideea de democratie. Ei netezesc drumul unui nou Hitler. prin cretinismul lor. Ei sunt primii care se sterg la fund cu ideea pe care pretind ca o promoveaza: Democratia ! Iar noi, eu primul, nu suntem decat niste bieti prosti care se injura si se sfadesc in sprijinul unuia sau al altuia, in timp ce ie isi umplu buzunarele cu din ce in ce mai putinii bani stransi din taxe si impozite ....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:55
De la: Silviu, la data 2009-08-09 16:48:40De la: vaneamarin, la data 2009-08-09 08:15:27De la: Silviu, la data 2009-08-08 18:56:13Vad ca fara injuraturi nu se poate ... O ANALIZA DESTUL DE CORECTA.....DAR AM SI EU O OBIECTIE!!!!!!!!!!!!! BASESCU A PROVOCAT CRIZA GLOBALA,BASESCU A ADUS GRIPA PORCINA PE TERA,BASESCU A .......BASESCU A..... SI TOT BASESCU A ................
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:06
amindoi sunteti draguti si cuvintul vostru e foarte sugestiv ! mi-a placut
dar asa este cum zice Dorin : cum doresc sa fiu reprezentat si vazut in lume ? cu cipilica aia cu care mergea pe santier sau in redingota ?stim cu toti ca prima- dar nu numai- impresie conteaza si daca prin diplomatia si prestanta cu care vorbesti si te porti in lume,intaresti acea prima impresie, e de bine ptr.toti ! mi-e un pic cam greu sa-ti dau un raspuns cu binele casei regale,dar inclin sa cred ca va sta deoparte si nu se va amesteca de nici-o culoare ! vom trai si vom vedea ! cu drag
|
|
|
|

poate tipa la tine
In plus procedati exact ca Base si PDLul,dupa ce ii injurati de zor pe toti va plangeti mintind ca SUNTETI INJURATI ...
[/qu