back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 08:19

De la: black10131307, la data 2009-08-19 07:51:02
De la: gabigabi, la data 2009-08-19 07:37:31posteritatea ? suna cam prea indepartat ! datoriile vor incepe a fi platite de mine,de tine,de copiii nostri,cam de pe la anu' ! deci,foarte curind ! si intrucit noi nu producem mai nimic de vinzare ca sa-ti intre-n cont ceva,ne vom mai imprumuta un picutz !

In datoriile astea incluzi si cei 3,5 mlde de euro pe care i-a tocat PNL in ultimile luni de guvernare, nu-i asa?

Voiam sa fiu sigur ca-i injuri si pe ei!

Mai Black,tu esti un fel de OTV ! Ce-i cu banii astia despre ce vorbesti ,ce ai mai gasit senzational?Te referi cumva la ce spune Boculetul ala mic cum ca in Fondul National de Dezvoltare nu exista bani ?Nu stiu daca mai exista ACUM Black,cand insa a venit Boc la putere avea acolo 11miliarde de lei .Da,o ancheta asupra acestui fond ar fi foarte buna deoarece si pe mine ma intereseaza ce anume a facut Boc cu acesti bani .Ii are,nu-i are ,i-a baut Base,i-a luat Nuti Udrea ca sa dezvolte turismu'?..

"Comunicat de presa Calin Popescu-Tariceanu

Solicit actualei puteri sã renunþe la tema populistã ºi mincinoasã privind „greaua moºtenire" ºi sã-ºi asume public responsabilitatea pentru dezastrul economic în care a adus România dupã doar 8 luni de guvernare.

Încã de la instalarea sa, guvernul Bãsescu-Boc a încercat în mod sistematic ºi tendenþios sã-ºi justifice incompetenþa ºi lipsa unui plan coerent de relansare economicã invocând „greaua moºtenire".

Le reamintesc fãrã rezerve actualilor guvernanþi faptul cã, la finele guvernãrii liberale, România se afla pe primul loc în Europa din punctul de vedere al creºterii economice. Astãzi, România este pe ultimul loc. Guvernul Bãsescu-Boc a reuºit contra-performanþa sã aducã economia României de la o creºtere de 8% la o scãdere de 8% în numai 8 luni.

În ceea ce priveºte acuzaþiile pe care preºedintele Bãsescu ºi premierul Boc continuã sã le facã fie din cauza lipsei de responsabilitate, fie din cauza incompetenþei, precizez urmãtoarele:

Cheltuielile cu personalul bugetar au crescut în perioada 2005-2008 exact atât cât a permis dezvoltarea economicã. Pentru cã economia României a crescut, am putut majora salariile ºi pensiile, astfel încât românii sã aibã un trai decent. Astãzi, aceiaºi români îºi pierd locurile de muncã, plãtesc taxe ºi impozite în plus la stat ºi se tem pentru siguranþa zilei de mâine din cauza acestei guvernãri catastrofale.

Pentru o comparaþie riguroasã, Emil Boc ar putea calcula cât au crescut cheltuielile bugetare din 1990 încoace, pe mãsurã ce economia României s-a dezvoltat progresiv.

De asemenea, îl invit pe domnul Boc sã vadã cu cât au crescut cheltuielile bugetare la Administraþia Prezidenþialã, la Ministerele Turismului sau Tineretului ºi Sportului în aceastã perioadã de crizã economicã profundã.

Guvernul liberal nu a risipit nici un leu din Fondul Naþional de Dezvoltare. Aceºti bani existã, doar cã guvernul PDL-PSD nu ºtie cum sã-i foloseascã. Actuala putere ar fi putut negocia cu FMI inclusiv folosirea acestor bani pentru investiþii.

Constat cu profundã îngrijorare cã timp de 8 luni, actuala putere PDL-PSD nu a venit cu nici o mãsurã anti-crizã eficientã, ci dimpotrivã, a falimentat peste 100.000 de firme, a sufocat iniþiativa privatã ºi a lãsat pe drumuri sute de mii de oameni.

Cer public guvernului PDL-PSD sã spunã românilor care este situaþia realã a economiei ºi sã punã capãt jocurilor de imagine, mãcar în ceasul al doisprezecelea."

www.pnl.ro/Public/art/4730/Comunicat-de-presa-Calin-Popescu-Tari...

9am104023

21 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 19 August 2009, ora 08:44

Eu nu inteleg,cum nu pot sa...inteleaga unii oameni ca acest Basescu este un accident in istoria noastra.A urcat in viata politica numai si numai ,,in opozitie'' fiind mereu un Gica-Contra dar,ajuns la putere s-a dovedi a fi un incapabil pentru posturile ce le-a detinut.Ex; a fost ministru la transporturi perioada in care a disparut flota romaneasca.Este posibil sa dispara o asemenea bogatie iar tu ca ministru sa nu stii nimic? Tot in acea perioada a inabusit greva ceferistilor de la Iasi,intentandu-i proces lui Siromascenko,liderul ceferistilor,refuzind cu incapatinare dialogul.In calitate de primar al capitalei s-a vaicarit mereu ca nu are de partea sa consilierii iar cand ia avut...nu a facut NIMIC, mai mult,in timpul lui au disparut parcurile bucurestene...
A devenit presedinte cu sloganul luptei impotriva coruptiei si cu ,,Sa traiti bine!''...se vede cat de bine traim...Si de data asta va gasi justificari...
Lumea nu observa ca acest individ are inclinatii dictatoriale...are gena de dictator, confunda disciplina marinareasca cu...democratia careia nu-i poate face fata datorita constructiei lui dictatoriale.
Basescule,lasa-ne in pace! Este timpul sa te retragi ca Emil Constantinescu, in liniste si fara galagie...ajunge! ne-ai pacalit odata dar de data asta ORICINE AR FI NUMAI TU NU!

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 11:35

nu intelegi pt ca esti micut in gandire.......scoate-ti ochelarii de cal si fa ochii mari;nu Basescu-i problema ci CONJURATIA CONTRA BASESCU....orice ar spune si ar face Basescu astia tot contra sunt!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 August 2009, ora 11:52

ultima strigatura:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 19.08.2009:

Cu cine votezi la Presedintie?
- Mircea Geoana : 2441 voturi
- Crin Antonescu : 1180 voturi
- Traian Basescu : 2970 voturi
- Vadim Tudor : 2818 voturi
-Radu Duda : 121 voturi

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
titiana

42 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 12:56

da dar ei au dolarii care se manuiesc in toata lumea. noi luam imprumut in euro si dolari, muncim pe lei si rambursam tot in euro si dolari. daca si leul va ajunge sa fie moneda universala putem sa avem imprumuturi comparabile cu americanii. ei ies din criza pentru ca prosti ca noi ii scoatem pe ei din criza. noi ne imprumutam pentru ei prin frelatia bnr, filiale din romania banci multinationale, sediul central banci multinationale, trezoreria sua si recapitalizarea firmelor mari americane pri pomparea in ele de capital. deci noi ne-am imprumutat pecte 20 miliarde de euro. unde sunt banii pe care i-am luat pana acum? dece bancile prospera si au profit iar noi tragem targa pe uscat. mai faceti analize din acestea oamenilor ca, comisionarii nostri de la guvernare si marele isarescu ne cred prosti. suntem prosti ca le-am dat totul pe mana. mamaliga nu se mai zguduie deoarece marile centre muncitoresti au fost desfiintate. politica americana. de aceea in america nu mai sunt greve ca in germania, franta, italia. sindicatele lor afl-cio au devenit un departament (minister) condus de presedintele sua. informati-va, informati-va, informati-va!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 19 August 2009, ora 13:55

De la: gabigabi, la data 2009-08-19 07:37:31posteritatea ? suna cam prea indepartat ! datoriile vor incepe a fi platite de mine,de tine,de copiii nostri,cam de pe la anu' ! deci,foarte curind ! si intrucit noi nu producem mai nimic de vinzare ca sa-ti intre-n cont ceva,ne vom mai imprumuta un picutz !

In datoriile astea incluzi si cei 3,5 mlde de euro pe care i-a tocat PNL in ultimile luni de guvernare, nu-i asa?

Si datoria Lenutei de 3,5 milioane de euro cu scadenta 2009,neaparat trebuie trecuta in datoria publica ,ca munceste saraca

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Si datoria Lenutei de 3,5 milioane de euro cu scadenta 2009,neaparat trebuie trecuta in datoria publica ,ca munceste saraca

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 14:35

De la: LUGULUGU, la data 2009-08-19 13:55:57

Papagal!

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 14:38

De la: vaneamarin, la data 2009-08-19 08:19:05

Mai Black,tu esti un fel de OTV ! Ce-i cu banii astia despre ce vorbesti ,ce ai mai gasit senzational?Te referi cumva la ce spune Boculetul ala mic cum ca in Fondul National de Dezvoltare nu exista bani ?Nu stiu daca mai exista ACUM Black,cand insa a venit Boc la putere avea acolo 11miliarde de lei .Da,o ancheta asupra acestui fond ar fi foarte buna deoarece si pe mine ma intereseaza ce anume a facut Boc cu acesti bani .Ii are,nu-i are ,i-a baut Base,i-a luat Nuti Udrea ca sa dezvolte turismu'?..

"Comunicat de presa Calin Popescu-Tariceanu
Solicit actualei puteri sã renunþe la tema populistã ºi mincinoasã privind „greaua moºtenire" ºi sã-ºi asume public responsabilitatea pentru dezastrul economic în care a adus România dupã doar 8 luni de guvernare.
Încã de la instalarea sa, guvernul Bãsescu-Boc a încercat în mod sistematic ºi tendenþios sã-ºi justifice incompetenþa ºi lipsa unui plan coerent de relansare economicã invocând „greaua moºtenire".
Le reamintesc fãrã rezerve actualilor guvernanþi faptul cã, la finele guvernãrii liberale, România se afla pe primul loc în Europa din punctul de vedere al creºterii economice. Astãzi, România este pe ultimul loc. Guvernul Bãsescu-Boc a reuºit contra-performanþa sã aducã economia României de la o creºtere de 8% la o scãdere de 8% în numai 8 luni.
În ceea ce priveºte acuzaþiile pe care preºedintele Bãsescu ºi premierul Boc continuã sã le facã fie din cauza lipsei de responsabilitate, fie din cauza incompetenþei, precizez urmãtoarele:
Cheltuielile cu personalul bugetar au crescut în perioada 2005-2008 exact atât cât a permis dezvoltarea economicã. Pentru cã economia României a crescut, am putut majora salariile ºi pensiile, astfel încât românii sã aibã un trai decent. Astãzi, aceiaºi români îºi pierd locurile de muncã, plãtesc taxe ºi impozite în plus la stat ºi se tem pentru siguranþa zilei de mâine din cauza acestei guvernãri catastrofale.
Pentru o comparaþie riguroasã, Emil Boc ar putea calcula cât au crescut cheltuielile bugetare din 1990 încoace, pe mãsurã ce economia României s-a dezvoltat progresiv.
De asemenea, îl invit pe domnul Boc sã vadã cu cât au crescut cheltuielile bugetare la Administraþia Prezidenþialã, la Ministerele Turismului sau Tineretului ºi Sportului în aceastã perioadã de crizã economicã profundã.

Guvernul liberal nu a risipit nici un leu din Fondul Naþional de Dezvoltare. Aceºti bani existã, doar cã guvernul PDL-PSD nu ºtie cum sã-i foloseascã. Actuala putere ar fi putut negocia cu FMI inclusiv folosirea acestor bani pentru investiþii.
Constat cu profundã îngrijorare cã timp de 8 luni, actuala putere PDL-PSD nu a venit cu nici o mãsurã anti-crizã eficientã, ci dimpotrivã, a falimentat peste 100.000 de firme, a sufocat iniþiativa privatã ºi a lãsat pe drumuri sute de mii de oameni.
Cer public guvernului PDL-PSD sã spunã românilor care este situaþia realã a economiei ºi sã punã capãt jocurilor de imagine, mãcar în ceasul al doisprezecelea."

www.pnl.ro/Public/art/4730/Comunicat-de-presa-Calin-Popescu-Tari...

Tare! Daca te bazezi pe ce spune borfasul de Motocicleanu, n-am ce spune!

De ce nu dai citate si din Patriciu?

itigmeanu

30 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 19 August 2009, ora 14:46

uite eu va propun sa-l lasam in pace si-n uratenia lui grotesca,pilduitoare.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 17:18

De la: LUGULUGU, la data 2009-08-19 13:55:57

BAI U ESTI BALBAIT ?????????????????

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 17:26

De la: vaneamarin, la data 2009-08-18 20:46:06Cifra,ca tot te vad pe aici...Care este dom'le deosebirea intre cazul Nastase si cazul Udrea ?Intre reactia PSD si cea a PDL fata de un protejat ?Nutzi nu a apucat inca sa fie premier ,asta stiu .Daca insa mai prinde Base un madat nu se stie.Daca i-a facut un minister al ei inexistent pana atunci si care consuma enorm din buget ,poate, daca mai are inca 5 ani o face si premier.Fireste ,nici nu ma gandesc ca nu ar fi o colaborare perfecta intre presedinte si premier ,probabil cea ideala pentru Base .

SI TE OFTICI ?????? POATE O PUNE SI PRIM-MINISTRU ,NA CA SA VA FACA VOUA COALITIEI PNL-PSD IN CIUDA !!!!!!!!!!!! E OARE COMPARATIA UDREA-NASTASE PLAUZIBILA ?????????? DE CE NU PUI PROBLEMA ASA ........ NASTASE -REMES,NASTASE-MOTOCICLEANU,NASTASE-ORBAN,NASTASE-ADOMNITEI,NASTASE-NICOLAIESCU,NASTASE-PNL,........DE CE NU PUI PROBLEMA ASA ???????? VOI UITATI CAM REPEDE ,SI VA INTELEG.......SUNTETI UN PARTID BATRAN SI SENIL ...DEH VARSTA IS-I SPUNE CUVANTUL !!!!!!!!!!!!!SI INCA CEVA EU NU VB. URAT CU TINE DOAR IT-I RASPUND LA FELUL IN CARE VB. U CU TOTI CEI CE NU SUNT DE ACORD CU TINE.............. NU STII SA PIERZI SI ASTA E NASOL PT TINE RAU ..................

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 18:23

ia spune tu "majuscula "....ca m-ai facut sa si cu poanta ca tu nu vorbesti urit ; ia spune : ce cistigi tu din amorul asta constant si nedezmintit fata de piratul tau ? chiar nu-ti dai seama,puiule,ce ti-a pus de dus in spinare ptr. o puzderie de ani de acum inainte ,acest pdl.iubit ? prin proasta guvernare ; prin lipsa de profesionalism; prin "nu stie stg. ce face dreapta " ; prin amestecul din umbra al "capitanului ", care-si schimba ideile de azi pe miine , nu-ti dai seama ca TI - A MINCAT VIITORUL?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 18:58

De la: gabigabi, la data 2009-08-19 18:23:31ia spune tu "majuscula "....ca m-ai facut sa si cu poanta ca tu nu vorbesti urit ; ia spune : ce cistigi tu din amorul asta constant si nedezmintit fata de piratul tau ? chiar nu-ti dai seama,puiule,ce ti-a pus de dus in spinare ptr. o puzderie de ani de acum inainte ,acest pdl.iubit ? prin proasta guvernare ; prin lipsa de profesionalism; prin "nu stie stg. ce face dreapta " ; prin amestecul din umbra al "capitanului ", care-si schimba ideile de azi pe miine , nu-ti dai seama ca TI - A MINCAT VIITORUL?

BUNICUTA ACEST PD-L ESTE CEL MAI CINSTIT SI ONEST PARTID ,IN PREZENT DE PE ESICHERUL POLITICII DIN RO. CLAR !!!!!!!!!!!!! SPUNEMI TE ROG ALTUL U. PT. CA ESTI DESTEAPTA SI ODIHNITA,DUPA VACANTA............DAMI UN EX. ATAT......... PSD ?????PNL?????????? UDMR ?????RESTUL ????????????????FATA DE ASTIALALTI PD-L E CREMA IAR DE CE MI-A PUS IN SPATE INTREABATE INTAI CINE MI-A PUS IN SPATE......OARE NU PN=L ?????????IN CARDASIE CU PSD ???????? ACUM TARA NU ESTE GUVERNATA ........ESTE O CACIALMA FADA, PD-L GUVERN CU PSD, PSD-COALITIEPARLAMENTARA CU PNL...........AS DORI SA SE TERMINE ODATA ACESTE ALEGERI PREZIDENTIALE SI SA VINA UN GUVERN CARE SA LUCREZE SI PT. ROMANI,BINEINTELES DUPA CE CASTIGA BASESCU ALEGERILE !!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 19:02

De la: gabigabi, la data 2009-08-19 18:23:31ia spune tu "majuscula "....ca m-ai facut sa si cu poanta ca tu nu vorbesti urit ; ia spune : ce cistigi tu din amorul asta constant si nedezmintit fata de piratul tau ? chiar nu-ti dai seama,puiule,ce ti-a pus de dus in spinare ptr. o puzderie de ani de acum inainte ,acest pdl.iubit ? prin proasta guvernare ; prin lipsa de profesionalism; prin "nu stie stg. ce face dreapta " ; prin amestecul din umbra al "capitanului ", care-si schimba ideile de azi pe miine , nu-ti dai seama ca TI - A MINCAT VIITORUL?

SI APROPO DE UNDE STII MATALE BUNICUTA CA AM MAJUSCULA MARE ??????????? HEI ,HEI SE VEDE CA TI-A PLACUT VIATA................

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 19:08

De la: 9am052117, la data 2009-08-19 11:35:03 nu intelegi pt ca esti micut in gandire.......scoate-ti ochelarii de cal si fa ochii mari;nu Basescu-i problema ci CONJURATIA CONTRA BASESCU....orice ar spune si ar face Basescu astia tot contra sunt!

Dar poate ca au si motive. La asta te-ai gandit? Spune-mi un singur lucru facut- nu zis, ca de vorbit e usor sa vorbesti- un singur lucru bun facut de Basescu.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 19:41

Gabi, Gabi!

Ce o-ti fi baut voi, cu ce v-au spalat creierul? Cum au reusit sa va drogheze in halul asta?

Ok, astia de acum de la putere au dus tara de rapa! In 8 luni, da? Daca imi spuneai dupa 4 ani de guvernare, te mai credeam, dar asa....
Deci 19 ani dupa chestia din '89 a curs numai lapte si miere, tot romanul traia fericit si dintr-o data, in 8 luni, Basescu si cu Boc au vandut toata industria, au nenorocit agricultura, sanatatea, invatamintul, etc!

Ati sarit cu totii in sus pentru datoria publica. OK! Hai sa vedem cum s-a facut datoria asta, de ce era de vreo 110 miliarde de lei la sfarsitul anului trecut!? Iar guvernul Boc sa raspunda pentru cresterea ei cu vreo 12%, la vreo 123 de miliarde!

Ca s-a imprumutat la FMI? Si Polonia, Ungaria, Bulgaria, Letonia s-au imprumutat! Pentru ele tot Boc e vinovatul?

In locul vostru, al mercenarilor PNL, eu as facea mai putina galagie, dat fiind faptul ca ati avut acei ministri hoti, obsedati sexual, sau pur si simplu incompetenti! Si cand spun asta stii la cine ma refer, la Remes, Vosganian, Pacuraru, Chiuariu, Adomnitei, etc, nu mai stau acum sa-i insir ca e prea mare lista.
Iar daca e sa vorbim de capuse care au secat Romania, hai sa vorbim si despre jaful facut cu rezervele energetice ale Romaniei, cu afacerile Patriciului...

Tipati toti din gura de sarpe dar sunt curios ce ar fi facut Tariceanul vostru in conditiile crizei financiare
mondiale?

De la tine chiar aveam pretentii Gabi! Tu nu esti ca oligofrenii aia gen Memo, Lasciva si cum dracu se mai numesc ei, niste parameci care casca toata ziua gura pe la Antene si dupa aceea vin sa se dea cunoscatori pe aici!

Ai grija ce-ti doresti, poate pica Basescu si sa te tii dupa aia cu Geoana al vostru! O sa te bombardez cu mail-uri de felicitare in fiecare zi!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 19:43

De la: DanubianKnight, la data 2009-08-19 19:08:05
De la: 9am052117, la data 2009-08-19 11:35:03 nu intelegi pt ca esti micut in gandire.......scoate-ti ochelarii de cal si fa ochii mari;nu Basescu-i problema ci CONJURATIA CONTRA BASESCU....orice ar spune si ar face Basescu astia tot contra sunt!

Dar poate ca au si motive. La asta te-ai gandit? Spune-mi un singur lucru facut- nu zis, ca de vorbit e usor sa vorbesti- un singur lucru bun facut de Basescu.

SUNT MULTE LUCRURI FACUTE DE BASESCU ,DOAR ORBII NU LE VAD......... EX, TOATA MAFIA SI TOTI SARLATANII DIN FIECARE DOMENIU NU MAI FAC AFACERI ASA MARI SI NU MAI DAU TUNURI DE MILIOANE DE € PROFITABILE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN DE FRICA LUI BASESCU !!!!!!!!!!!! MAI VREI ??????? DACA ESTI AFON DE CE TE BAGI CA MUSCA ???????NU SPUN UNDE ?????? TE LAS SA GHICESTI ..............

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 19:52

De la: vasileemil, la data 2009-08-19 19:41:15

Gabi, Gabi!

Ce o-ti fi baut voi, cu ce v-au spalat creierul? Cum au reusit sa va drogheze in halul asta?

Ok, astia de acum de la putere au dus tara de rapa! In 8 luni, da? Daca imi spuneai dupa 4 ani de guvernare, te mai credeam, dar asa....
Deci 19 ani dupa chestia din '89 a curs numai lapte si miere, tot romanul traia fericit si dintr-o data, in 8 luni, Basescu si cu Boc au vandut toata industria, au nenorocit agricultura, sanatatea, invatamintul, etc!

Ati sarit cu totii in sus pentru datoria publica. OK! Hai sa vedem cum s-a facut datoria asta, de ce era de vreo 110 miliarde de lei la sfarsitul anului trecut!? Iar guvernul Boc sa raspunda pentru cresterea ei cu vreo 12%, la vreo 123 de miliarde!

Ca s-a imprumutat la FMI? Si Polonia, Ungaria, Bulgaria, Letonia s-au imprumutat! Pentru ele tot Boc e vinovatul?

In locul vostru, al mercenarilor PNL, eu as facea mai putina galagie, dat fiind faptul ca ati avut acei ministri hoti, obsedati sexual, sau pur si simplu incompetenti! Si cand spun asta stii la cine ma refer, la Remes, Vosganian, Pacuraru, Chiuariu, Adomnitei, etc, nu mai stau acum sa-i insir ca e prea mare lista.
Iar daca e sa vorbim de capuse care au secat Romania, hai sa vorbim si despre jaful facut cu rezervele energetice ale Romaniei, cu afacerile Patriciului...

Tipati toti din gura de sarpe dar sunt curios ce ar fi facut Tariceanul vostru in conditiile crizei financiare
mondiale?

De la tine chiar aveam pretentii Gabi! Tu nu esti ca oligofrenii aia gen Memo, Lasciva si cum dracu se mai numesc ei, niste parameci care casca toata ziua gura pe la Antene si dupa aceea vin sa se dea cunoscatori pe aici!

Ai grija ce-ti doresti, poate pica Basescu si sa te tii dupa aia cu Geoana al vostru! O sa te bombardez cu mail-uri de felicitare in fiecare zi!

VASILE NU FII RAU CU BUNICUTA.......... E INDOCTRINATA SI NU ARE PENSIE DESTUL DE MARE PT. SPALARE DE CRER.....SI APOI MAI INTERVINE SI VARSTA,SI SENILITATEA,SI IUBIREA DE GEOANA [PROSTANAC ] SI POATE A PUPATO ILIESCU........ LA ASTA TE-AI GANDIT.........CRED CA DE ATUNCI NU S-A MAI SPALAT........... OHHHHHHHHHH CE DUHOARE POARE SA EMANE ............NASOL !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 21:06

De la: 9am056627, la data 2009-08-19 19:43:26

SUNT MULTE LUCRURI FACUTE DE BASESCU ,DOAR ORBII NU LE VAD......... EX, TOATA MAFIA SI TOTI SARLATANII DIN FIECARE DOMENIU NU MAI FAC AFACERI ASA MARI SI NU MAI DAU TUNURI DE MILIOANE DE € PROFITABILE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN DE FRICA LUI BASESCU !!!!!!!!!!!! MAI VREI ??????? DACA ESTI AFON DE CE TE BAGI CA MUSCA ???????NU SPUN UNDE ?????? TE LAS SA GHICESTI ..............

Cifra,nu inteleg deloc logica ta,esti inconsecvent rau in gandire .Timp de patru ani, si voi si Base ati urlat mereu ca fura liberalii si PSDul si UDMRul,ca saracesc tara, iar acum te lauzi ca "TOATA MAFIA SI TOTI SARLATANII DIN FIECARE DOMENIU NU MAI FAC AFACERI ASA MARI SI NU MAI DAU TUNURI DE MILIOANE DE € PROFITABILE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN DE FRICA LUI BASESCU !!". Adica pana acum 8 luni ii durea in cot pe toti de Base iar acum brusc nu mai fura de frica lui? .Ma Cifra,parerea mea este ca din punctul tau de vedere acum s-a instaurat cinstea in tara deoarece este PDLul la putere si ca sa aiba si Base o realizare,hotomane !Chiar mai Cifra,oare si ai lui Base sunt speriati de onestitatea matelotului sau lor le da voie sa fure?De Nuti Udrea si de Ridzi nu vreau sa amintesc acum,imi este teama ca incepi iar sa injuri ...

PS:Mai Cifra,PDLul este un partid MORT daca nu injura si daca nu minte acuzand aiurea pe altii.ASTA ESTE SINGURA LOR STRATEGIE SI DOAR ASA MAI ATREG SI EI CEVA BIZONI ,PRIN SCANDAL IEFTIN SI DEMAGOGIE.

PPS:Vrei sa-ti dau iar lista cu minciunile lui Base ca sa vezi de ce nu il va vota lumea pe piratul asta ?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 21:36

De la: vaneamarin, la data 2009-08-19 21:06:23

Cifra,nu inteleg deloc logica ta,esti inconsecvent rau in gandire .Timp de patru ani, si voi si Base ati urlat mereu ca fura liberalii si PSDul si UDMRul,ca saracesc tara, iar acum te lauzi ca "TOATA MAFIA SI TOTI SARLATANII DIN FIECARE DOMENIU NU MAI FAC AFACERI ASA MARI SI NU MAI DAU TUNURI DE MILIOANE DE € PROFITABILE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN DE FRICA LUI BASESCU !!". Adica pana acum 8 luni ii durea in cot pe toti de Base iar acum brusc nu mai fura de frica lui? .Ma Cifra,parerea mea este ca din punctul tau de vedere acum s-a instaurat cinstea in tara deoarece este PDLul la putere si ca sa aiba si Base o realizare,hotomane !Chiar mai Cifra,oare si ai lui Base sunt speriati de onestitatea matelotului sau lor le da voie sa fure?De Nuti Udrea si de Ridzi nu vreau sa amintesc acum,imi este teama ca incepi iar sa injuri ...

PS:Mai Cifra,PDLul este un partid MORT daca nu injura si daca nu minte acuzand aiurea pe altii.ASTA ESTE SINGURA LOR STRATEGIE SI DOAR ASA MAI ATREG SI EI CEVA BIZONI ,PRIN SCANDAL IEFTIN SI DEMAGOGIE.

PPS:Vrei sa-ti dau iar lista cu minciunile lui Base ca sa vezi de ce nu il va vota lumea pe piratul asta ?
TRAIASCA BIZONII DIN TOATE PARTIDELE ROMANESTI SI CEI DE PE MARGINI,EI SUNT CEI CARE FAC LUCRURILE SA STAGNEZE SAU SA REGRESEZE TINETI-O TOT ASA BAIETI SI LA MAI MARE,DON'T STOP KEEP WALKING- JOHNNY BASESCU

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 August 2009, ora 22:47

De la: 999florin, la data 2009-08-19 21:36:50
De la: vaneamarin, la data 2009-08-19 21:06:23

TRAIASCA BIZONII DIN TOATE PARTIDELE ROMANESTI SI CEI DE PE MARGINI,EI SUNT CEI CARE FAC LUCRURILE SA STAGNEZE SAU SA REGRESEZE TINETI-O TOT ASA BAIETI SI LA MAI MARE,DON'T STOP KEEP WALKING- JOHNNY BASESCU
Ce coceanul meu te legi de mine ?Io sint premierul lu sefu ai al coanei Lenuta ,dute la vale ca ma enervezi

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 22:57

De la: 9am104023, la data 2009-08-19 08:44:08Eu nu inteleg,cum nu pot sa...inteleaga unii oameni ca acest Basescu este un accident in istoria noastra.A urcat in viata politica numai si numai ,,in opozitie'' fiind mereu un Gica-Contra dar,ajuns la putere s-a dovedi a fi un incapabil pentru posturile ce le-a detinut.Ex; a fost ministru la transporturi perioada in care a disparut flota romaneasca.Este posibil sa dispara o asemenea bogatie iar tu ca ministru sa nu stii nimic? Tot in acea perioada a inabusit greva ceferistilor de la Iasi,intentandu-i proces lui Siromascenko,liderul ceferistilor,refuzind cu incapatinare dialogul.In calitate de primar al capitalei s-a vaicarit mereu ca nu are de partea sa consilierii iar cand ia avut...nu a facut NIMIC, mai mult,in timpul lui au disparut parcurile bucurestene...
A devenit presedinte cu sloganul luptei impotriva coruptiei si cu ,,Sa traiti bine!''...se vede cat de bine traim...Si de data asta va gasi justificari...
Lumea nu observa ca acest individ are inclinatii dictatoriale...are gena de dictator, confunda disciplina marinareasca cu...democratia careia nu-i poate face fata datorita constructiei lui dictatoriale.
Basescule,lasa-ne in pace! Este timpul sa te retragi ca Emil Constantinescu, in liniste si fara galagie...ajunge! ne-ai pacalit odata dar de data asta ORICINE AR FI NUMAI TU NU!

Aoleu Lenuto
Ma bagi in mormint
Ca eu presedinte deocamdata sint
Te facui ministra
Sa te rasplatesc
Dupa fundul tau
Eu ma prapadesc
Dar acuma insa
Greu mai patimesc
Fii mai ponderata
La cumparaturi
Cind mergi la Paris
Dupa muraturi

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 20 August 2009, ora 00:37

De la: 999florin, la data 2009-08-19 11:52:44ultima strigatura:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 19.08.2009:

Cu cine votezi la Presedintie?
- Mircea Geoana : 2441 voturi
- Crin Antonescu : 1180 voturi
- Traian Basescu : 2970 voturi
- Vadim Tudor : 2818 voturi
-Radu Duda : 121 voturi

-Traian Basescu,ca sa moara dusmani de la antene

M
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 08:04

buna dimineata @vasileemil....nu te-am mai vazut de mult pe aici ! esti bine sanatos ?! ok ! problema cea mare este cea infatisata de tine si am si postat pe undeva ca poporul roman ar trebui sa le ceara socoteala ptr. indatorarea excesiva,in conditiile in care tara-i pusa pe butuci : NU drumuri,scoli,spitale,economie,industrie ....NIMIC ! unde-s acesti bani,asta as vrea sa aflu si eu ; dar cu cine sa afli asta ? ca asta-i PROBLEMA : sunt niste HOTI ! TOTI ! si corb la corb nu-si scoate ochii ! aaa,ca -l mai cerceteaza pe cite unul ? joc de glezne ! praf in ochii nostri si lupta ptr. lingura cea mare ! iar Baselu'....regret ca-ti aduc aminte,face parte din aceasta gasca de la inceput ! e si el bagat pina-n git in toata mizeria asta ! ce-ar fi de facut ? Dumnezeu stie ! poate sa fim condusi citva timp de'o comisie europeana,care sa ia la puricat averile imense facute in acesti 19 ani ! care sa intocmeasca o strategie pe timp scurt,mediu si lung si sa nu li se mai permita partidelor apropierea de banul public....se poate asa ceva ? mi-e greu de crezut ! asadar : ce facem,ca asa nu se mai poate !
@majusculosule, nu ma supara ,vorbeste frumos, ca nu mai vorbesc cu tine si daca nici "rusul mic" nu te mai baga-n seama,o sa vorbesti singuuuur.....atit de singuuuur !

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 09:03

Buna sa-ti fie inima Gabi! Sunt sanatos, voinic, sar'na de intrebare.
Nu am mai postat de mult pe aici deoarece am fost mult timp plecat si apoi a fost vacanta, insa nu am rezistat si am mai tras cu ochiul pe aici ori de cite ori am avut ocazia.

Eeei, ma bucur ca avem un punct comun de vedere! Clasa politica de la noi este sursa infectiei din Romania! Lupta pentru ciolan, disperarea cu care fac tot posibilul sa se innavuteasca in timp cit mai scurt si pe toate caile posibile, dispretul fata de cei care i-au votat si fata de problemele lor, etc, etc.
Acum stii, stau si ma intreb, cit sunt si ei vinovati si daca nu cumva cangrena, puroiul asta generalizat nu isi are originea in felul nostru de a fi. De unde sa selectezi valorile cind educatia noastra, la nivel general, lasa atit de mult de dorit!
Uita-te in jurul tau, pe strada, in mijloacele de transport, oriunde ai sa vezi prostul gust, lipsa bunului simt, abundenta kitch-ului si a tiganelilor!
Si parca este o actiune concertata, de indobitocire in masa! Toate televiziunile mari se intrec in a revarsa peste romani laturi si zoaie! Peste tot dai de Nikita, Naomi, Sexi braileanca, Guta, Salam, Cirnat sau cum ii mai cheama si telenovele de satra! Nu sunt xenofob, n-am nimic cu nimeni, dar nici chiar asa, ne invatam copii sa se rromanizeze.
Cum este posibil sa-ti batjocoresti istoria si sa faci emisiuni de divertisment, in noaptea de Anul Nou, cu tigani manelisti deghizati in voievozi romani?
La sate, nu iti mai spun, situatia e si mai tragica. Nu ai sa mai auzi, nici la nunti macar, decit manele! Unde sunt doinele, sarbele, horele? Ce se alege de folclor? Cum o sa fie Miorita peste ceva timp, cu cocalari si manelisti?

Si din toata cloaca asta, din mocirla generalizata vrei sa ai politicieni ca in Parlamentul Angliei?

Nu stiu care este solutia, cum vom iesi din rahatul asta in care ne zbatem. Prin noi insine, nu cred ca mai e posibil, pentru ca sutem prea tare infectati. Poate doar sa le declaram razboi nemtilor, sau japonezilor si a doua zi sa ne predam si sa-i lasam sa ne ocupe! Poate asa, cu ei la conducere, am avea o sansa sa ne ridicam!

Revenind la topic, eu tot cred ca dintre toate relele, Basescu si ai lui sunt raul cel mai mic! Parerea mea!
Nu as suporta sa ajunga Geoana sau Nastase la Cotroceni!

Hai, sa ai o zi buna!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 09:12

si tu,la fel dar apropo de nemti ! ai vazut de ce a fost nevoie d'un printz strain- un neamt- ca sa faca ce romanii,nici atunci ca si acum,nu erau in stare sa se faca : sa se autoguverneze !

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 20 August 2009, ora 09:24

Mai mai cu Lenuta asta,a luat si ea citeva parale si toti sariti pe ea,avea si ea ca tot omul niste datorii.
Este adevarat ca a luat din Fondul National de Dezvoltare nu din banul public,a ziso si Boc mititelu,o punem in circa fostului Guvern ca o grea mostenire ,ce nu va este clar?

9am120532

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 August 2009, ora 09:50

Haine vechi,haine purtate,
Ruginite si patate,
De presedinti pe 5 ani,
Cu spertari la buzunari,
Cumparate asta vara,
De la cei zvirliti afara!
Am sa le vind eftior ,
La cei pusi in locul lor !