back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 August 2009, ora 12:06

da,mai Blackule, asa-i : am votat in 2004 impotriva Psd.ului si a coruptiei,cu speranta ca va fi o lupta si nu : "scoala-te tu,ca sa ma pun eu " ! dupa cum am mai spus : daca numai si pe sfert este adevarata dezvaluirea facuta de Sorin Rosca Stanescu, atunci ROMANIA a incetat sa mai fie un STAT de Drept si Democratic,devenind un stat mafiot si prejudiciul adus noua tuturor,este incomensurabil ! .....dar te-am mai intrebat ceva : crezi ca o parte din servicii,au realizat acest rau produs noua si vor sa ne scape de el ?

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:38

Mai "drac batran"... "dute" se scrie "du-te" sau " te du"...vanghelianule !
Nen-tu Basescu e cel mai bun din ce oferta avem...ca-n tara orbilor...asta are un ochi care vede ne ailalti nu vad cu doi ( sau nu vor sa vada...si-i tot aia!)...mamelucilor !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2009, ora 13:45

De la: gabigabi, la data 2009-08-26 12:06:18da,mai Blackule, asa-i : am votat in 2004 impotriva Psd.ului si a coruptiei,cu speranta ca va fi o lupta si nu : "scoala-te tu,ca sa ma pun eu " ! dupa cum am mai spus : daca numai si pe sfert este adevarata dezvaluirea facuta de Sorin Rosca Stanescu, atunci ROMANIA a incetat sa mai fie un STAT de Drept si Democratic,devenind un stat mafiot si prejudiciul adus noua tuturor,este incomensurabil ! .....dar te-am mai intrebat ceva : crezi ca o parte din servicii,au realizat acest rau produs noua si vor sa ne scape de el ?

Ok, dar nu crezi ca este o chestie de bun simt sa si argumentezi de ce consideri ca astia au inlaturat PSD ca sa fure ei? Da-mi un caz dovedit de furt!

Chiar tu spui "daca"! Nu crezi ca trebuie sa se exprime cineva abilitat? Eu cred ca antenistii la care va inchinati voi ca la sfintele moaste, nu sunt abilitati sa faca justitie! Si nici SRS.

Referitor la ce ma intrebi, nu stiu! Dar cred ca este posibil ca unii sa il sape! Cel putin stiu sigur ca din domeniul Justitiei il injura multi pentru ca au pierdut o multime de sporuri.

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:51

De la: ranili97, la data 2008-10-11 17:19:51mai dracusor, daca ai 17 ani, dute mai intai si stergeti mucii,si pe urma pupa-l in ... pe base, ca sa nu-l murdaresti..

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:54

Mai "drac batran"... "dute" se scrie "du-te" sau " te du"...vanghelianule !
Nen-tu Basescu e cel mai bun din ce oferta avem...ca-n tara orbilor...asta are un ochi care vede ce ailalti nu vad cu doi ( sau nu vor sa vada...si-i tot aia!)...mamelucilor !

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:55

ce dovezi de furt va mai trebuie fratilor, nu e vizibil cu ochiul liber ce face Basescu?!!!!!! ne meritam soarta daca il mai acceptam pe-asta pentru inca un mandat?nu vedeti ca suntem deja in prapastie, ca el ne-a aruncat acolo? ce nevoie am de antene sa-l injure , am si eu ochi de vazut si urechi de auzit, nu-l injur pentru ca ma incita aia de la antene, ci pentru ca ne afunda si noi ne inchinam la el pentru ca vezi-doamne nu avem alternativa la basescu.Oricine e mai bun decat asta care-si bate joc de noi!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:06

Un blog de Principele Radu al RomanieiAboneaza-te Publicat in: Jurnal
data: 23.08.2009

Inca un 23 august…
Astazi se implinesc saizeci si cinci de ani de la savârsirea actului de la 23 august, iar Regele Mihai, autorul lui, va implini peste doua luni optzeci si opt de ani. Nici un motiv special de aniversare. De altfel, Regele spune de mult ca nu mai are nimic de adaugat in legatura cu evenimentele zilei de 23 august 1944.

Si totusi, macar o data pe an, in mijlocul atâtor motive de a te simti rusinat ca esti român, este bine sa ne aducem aminte de faptul ca România are si eroi, nu numai infractori. Totodata, tinerii români, dintre care multi isi vad viitorul in afara spatiului geografic românesc, au nevoie sa afle despre modelele culturale, istorice sau politice ale tarii lor.

Si mai este un motiv, tot bine intemeiat, de a ne aduce aminte de trecutul recent. Tineti minte ce spunea Orwell? Ca nimic nu este mai imprevizibil, intr-un sistem comunist, decât trecutul.

Rolul Regelui Mihai la actul de acum saizeci si cinci de ani, fara sa fi vrut in mod special, a fost expresia unor simtaminte care mai reusesc sa se vada in zarea secolului XXI, totusi: cautarea, iubirea, increderea, statornicia, curajul, credinta.

In clipele in care le era greu, Regele Carol sau Regina Maria, pentru a da doar doua exemple din Familia Regala, “cautau”, in loc sa dispere; ei ofereau iubire, solutii si incredere chiar si atunci când primeau in schimb dispret, indiferenta, ura sau neincredere. Este pretios sa vorbim astazi despre “cautare”, iubire si incredere, despre curaj, statornicie si credinta.

Cuvantul erou nu mai are acum aproape nici un inteles. De altfel, cum ar putea sa mai aiba? Ni se spunea la academie ca un erou este cineva care face fapte exceptionale in imprejurari exceptionale. Mai poate fi vorba de eroi intr-o lume in care ne raportam la procentaje ca sa aflam ce e drept si ce nu?

Majestate, ati inceput sa exercitati autoritatea de sef al Statului acum optzeci si doi de ani. Pâna si cei mai inversunati birocrati din birourile lumii sunt nevoiti sa admita ca aveti mai multa “vechime in munca” decât oricine altcineva pe acest pamânt.

Ati devenit maresal al Armatei române la nouasprezece ani si ati realizat “23 august” cand aveati douazeci si doi de ani.

Sunteti singurul sef de Stat in viata care a condus o tara participanta la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Ati fost decorat si de Uniunea Sovietica si de Statele Unite ale Americii, in acelasi timp.

Sunteti, probabil, singurul sef de Stat care a creat o ferma ca sa-si intretina familia si unul din rarii care a fost pilot de incercare. Sunteti, de asemenea, un rege care obisnuia sa primeasca românii la Versoix, iar la plecare le repara masina, daca era nevoie.

Ati supravietuit dusmanilor Majestatii Voastre si, lucru curios, ati supravietuit si copiilor lor.

Ati intalnit pe Hitler si pe Mussolini, dar ati intâlnit si pe Truman si Churchill si, uneori. ati avut curajul de a nu le asculta sfaturile, desi aveau vârsta tatalui sau a bunicului Vostru.

Ati trait disperata experienta a instalarii comunismului, dar cunoasteti si dezgustul cauzat de dispretul, neintelegerea si indiferenta Occidentului. In cei aproape optzeci si opt de ani de viata plina de roade ati fost dezamagit nu numai de dusmani, ci si de prieteni.

Ati precedat pe tron propriului tata, caruia i-ati devenit apoi si succesor.

V-ati intors la Palatul Elisabeta dupa cincizeci si patru de ani, in aceleasi camere din care ati plecat la 30 decembrie 1947. Incaperea in care Vâsinski a trântit usa crapând peretele este si astazi, ca si ieri, biroul Vostru; iar camera personala a Majestatii Voastre este chiar salonul unde Petru Groza era glumet, in acea zi de 30 decembrie, aratându-va pistolul si spunând ca l-a luat ca sa nu riste sa il arestati, ca pe Antonescu.

Ati refuzat propuneri avantajoase financiar, daca ele nu corespundeau principiilor Voastre. Priviti senin in ochii oamenilor, desi ati avea motive sa fiti intunecat. Regele Pavlos al elenilor, unchiul Vostru, spunea: “… sa ai incredere in absolut fiecare din cei din jurul tau, dar sa te astepti sa fii tradat in orice clipa.”

Cunoasteti bine arta de a fi singur, amaraciunea de a nu fi inteles si grozavia de a nu imparti cu nimeni momentele epocale. Sunteti contemporanul unei epoci care l-ar face pe Shakespeare sa roseasca de invidie.

V-am insotit acum opt ani la o sarbatoarea la Târgoviste; ati mers in spate, cu pasi masurati, departe de linguseala politica a momentului. Nu v-a perturbat nimic, nu erati vesel, nu erati suparat, va faceati doar, cu delicatete, datoria. Cineva din multime s-a apropiat si v-a spus: “Majestate, ne place si tacerea Voastra”.

Ati fost clar cu convingerile proprii si ferm in impunerea lor, inca de mic copil: la biserica, atunci cand preotul a vrut sa va ofere, in prezenta Reginei-mame, paharul pentru impartasanie, ati raspuns, la varsta de sase ani: “Multumesc, nu beau niciodata vin dimineata”!

Atâtea fapte exceptionale in atâtea imprejurari exceptionale imi dau certitudinea ca va veni o zi când altii vor scrie mai mult, asa cum se cuvine, despre fenomenul naturii umane care sunteti.

Pâna atunci, o data pe an, intr-o luna de vara, ne aducem aminte ca despre Rege trebuie scris la timpul prezent. Si la timpul viitor.

Ultimele sase decenii au indepartat România de traditia institutionala pe care si-o construise cu atâta truda, timp de aproape o suta de ani. Statul a devenit, in ultimii ani, obiectul bunului plac, un “bun” gata de a fi privatizat.

Exista, totodata, de douazeci de ani incoace, in viata noastra publica o sete neverosimila de a convinge ca noi, românii, nu avem nici o sansa de a inspira incredere si de a evolua predictibil. Intreaga statura a Regelui Mihai, veghind binefacator asupra noastra de la inaltimea a doua secole, ne arata contrariul.

titiana

42 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 14:35

noi suntem o tara democratica. nu vrem un hohentzolern care a venit cu geamantanul si acum are castele. le-a facut cu banii lui? el i-a precedat pe imbogatitii actuali care au furat cat au putut du=in bogatia tarii. nu este propaganda este adevar.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 15:42

De la: ioana_batrinu, la data 2009-08-26 13:55:40ce dovezi de furt va mai trebuie fratilor, nu e vizibil cu ochiul liber ce face Basescu?!!!!!! ne meritam soarta daca il mai acceptam pe-asta pentru inca un mandat?nu vedeti ca suntem deja in prapastie, ca el ne-a aruncat acolo? ce nevoie am de antene sa-l injure , am si eu ochi de vazut si urechi de auzit, nu-l injur pentru ca ma incita aia de la antene, ci pentru ca ne afunda si noi ne inchinam la el pentru ca vezi-doamne nu avem alternativa la basescu.Oricine e mai bun decat asta care-si bate joc de noi!!!!!!!

Doamna, imi cer scuze ca insist deoarece eu port ochelari de citit, te rog spune-mi si mie ce este vizibil cu ochiul liber?

Cum te-a aruncat Basescu in prapastie? Deoarece nu guverneaza el, ai putea cel mult sa-i acuzi pe cei din guvernele Tariceanu sau Boc! Dezvolta daca vrei sa fi credibila, spune cum ai ajuns dumneata in prapastie.
Altfel, lumea poate sa creada ca esti agenta electorala a PRM, sau PSD si nu vrei decit sa agiti spiritele, sa faci campanie electorala!.

PS: de ce nu postezi pe ID-ul pe care ai mai postat? De ce te feresti?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 16:43

De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 21:51:28
De la: black10131307, la data 2009-08-25 20:58:06

9am056627, s-ar putea sa-ti fi gasit beleaua si sa nu mai scapi de rus! Ia uite-l cum se bucura!

Cred ca te-a luat in serios.

Ho, mai Aliosa ca doar a glumit omul! Du-te si ia-te de mina cu Crinuta vopsita!

Nu ,nu l-am luat in serios ,ai sesizat perfect . Ai fost la circ (altul decat cel PDList) ? Ai vazut clovni ?Nu ca erau simpatici ? Si pe mine m-a distrat ce a scris Cifra .Sper doar ca nu a avut pretentia ca posteaza ceva serios. .Tu ti-ai dat bine seama ca doar a glumit ,de el nu sunt insa sigur ca stie ca a fost amuzant .

DACA VREI SA RAZI RUS MIC SI PROST INCHIPUIESTETI CA IT-I ARAT PARTEA DORSALA A ANATOMIEI MELE SI APOI BAGATI DEGETUL IN NAS SI TAVALESTETE PE JOS DE RASSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!

BUNA AIA CU ORGAN IN LOC DE ORBAN,STII DE CE MI=E CIUDA CA NU MI-A VENIT MIE PRIM UL IN CAP !!!!!!!!!!!! ORBAN SEAMANA CU UN ORGAN !!!!!!!!!!!! RAZI ?????? DE CE ESTI TRIST RUS MIC SI PROST............ IAR DESPRE FAPTUL CA MI-AM GAASIT NASUL CU TINE........ TE PORT IN SPATE PANA MORI DE FOAME .......ORICUM U STII CA AM GLUMIT .NU ??????????? HAI SICTIR PNL-ISTULE PENALIST!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 18:19

acest produs este expirat si va fi eliminat de pe piata ......corect!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 18:25

Lasa-i in pace prietene!

Astia sunt, cu astia defilam! Nu vezi ce le poate capul?
Ei sunt impotriva lui Basescu si basta! Altceva nu stiu, nu sunt in stare sa emita!
Daca ii iei mai tare, nu stiu cum ii cheama nici cu buletinul un mina. Si cine nu e de acord cu ei inseamna ca e pupincurist, lingau, sluga!
Ei in vitejia lor si in imensa inteligenta, repeta ca papagalii ce le toarna in cap infractorii aia de Voiculescu, Vantu, SRS, Patriciu!
Pai aia cel putin au un interes pentru ca ii paste puscaria, pe cind ei...Vai de capul lor!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 18:30

De la: 9am054071, la data 2009-08-26 14:35:17noi suntem o tara democratica. nu vrem un hohentzolern care a venit cu geamantanul si acum are castele. le-a facut cu banii lui? el i-a precedat pe imbogatitii actuali care au furat cat au putut du=in bogatia tarii. nu este propaganda este adevar.

Asa e, ai dreptate Tovarase! Trebuie sa infieram cu manie proletara asemenea apucaturi invechite si sa construim comunismul, visul de aur al omenirii!

Fara Hohenzollern nu ne-am fi castigat independenta in 1877, poate nu s-ar fi facut Marea Unire si nu s-ar fi dezvoltat tara! Dar Duda nu are niciun merit in asta!

kyttycat2004

1 mesaj
Postat pe: 26 August 2009, ora 18:38

Mie imi place asa cum este Basescu! decat gunoaiele care sunt in parlament cum este Petre Roman de exemplu...si daca nu il placeti pe Basescu cu cine ati vrea sa fie inlocuit?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 19:50

De la: kyttycat2004, la data 2009-08-26 18:38:04Mie imi place asa cum este Basescu! decat gunoaiele care sunt in parlament cum este Petre Roman de exemplu...si daca nu il placeti pe Basescu cu cine ati vrea sa fie inlocuit?

Nu te pune cu astia ca au mintea odihnita!

Ei au decretat ca poate sa vina oricine, chiar si Vadim sau Kellemen ala, ungurul, numai sa nu mai fie Basescu. Asa le-au ordonat sefii lor!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:59

De la: kyttycat2004, la data 2009-08-26 18:38:04Mie imi place asa cum este Basescu! decat gunoaiele care sunt in parlament cum este Petre Roman de exemplu...si daca nu il placeti pe Basescu cu cine ati vrea sa fie inlocuit?

Cum cu cine sa fie inlocuit ?Cu EBA normal, sau daca aia mica nu are chef sa fie presedinte ca taticu ei, sau daca se plictiseste dupa ceva timp,sau daca se marita cu Hrebe si nu mai are timp de presedentie,atunci il inlocuim cu Udrea ... .Restul sunt cum spui tu niste gunoaie sau cum zice Black,niste mafioti care vor sa scape de puscaria in care Base ii va arunca daca prinde inca un mandat!!!Pana acum a fost putin cam ocupat cu axa Londra-Washington si nu a avut timp de ei,daca insa mai iese un mandat vom avea o tara ca o floare ,au grija Base ,Udrea si Mircea SA NU MAI FURE NIMENI IN TARA . .Base ,EBA si Udrea sunt singurii oameni cinstiti si fara pata in Romania .Daca cineva sustine altceva il pun pe Cifra sa injure pana cand oboseste....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:15

De la: black10131307, la data 2009-08-26 10:42:23
Astia sunt PDL-istii. Numai ca ei sunt singurii, deocamdata, care se opun PSD-ului, acel partid contra caruia ati votat si voi in 2004, ca sa nu mai continue jaful organizat si ca sa avem sanse sa ne integram in UE mai curind, nu la sfantul asteapta

Pot sa te intreb si eu cum anume se opune PDLul PSDului ?....Fiind colegi la guvernare ?!Concret opozitia asta cum anume se manifesta?!Fura PDLul tot si nu mai lasa nimic PSDului ,sau cum ?.Mai Black,vedeti sa nu va oboseasca prea tare atata lupta cu PSDul,de dimineata pana seara LUPTATI STRANGANDU-VA IN BRATE! Si dai si lupta si dai si lupta! ... Bai ,la cat de tare luptati voi cu PSDul ma si mir ca mai exista guvernul Boc,care fara PSD ar pica la prima amarata motiune de cenzura .Sa fie clar,PSD si PDL sunt impreuna la guvernare ,fac circ de ochii lumii si vor raspunde impreuna pentru toate tampeniile pe care portavocea lui Basescu,dl. Boc,le aplica la guvernare.V-ati imprumutat de bani de la FMI pe care ii veti fura in buna traditie FSNista ,mana in mana voi PDLul si PSDul.Ii vor plati din pacate toti romanii ,circul asta pe care il faceti voi impreuna cu PSDul,sub inaltul patronaj al lui Base, va costa scump poporul Roman .

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:29

De la: 9am054071, la data 2009-08-26 14:35:17noi suntem o tara democratica. nu vrem un hohentzolern care a venit cu geamantanul si acum are castele. le-a facut cu banii lui? el i-a precedat pe imbogatitii actuali care au furat cat au putut du=in bogatia tarii. nu este propaganda este adevar.

DU-TE IUTE PE TOPICURILE CU MONARHIA SI PRINCIPELE RADU CA A POSTAT ROMANITA RASPUNSURI SI PENTRU DUMNEATA! MERITA SA LE CITESTI! IA-TI SI OCHELARII, AIA DE VEDERE. PE AIA DE CAL LASA-I!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:32

De la: vaneamarin, la data 2009-08-26 20:15:12
Astia sunt PDL-istii. Numai ca ei sunt singurii, deocamdata, care se opun PSD-ului, acel partid contra caruia ati votat si voi in 2004, ca sa nu mai continue jaful organizat si ca sa avem sanse sa ne integram in UE mai curind, nu la sfantul asteapta

Pot sa te intreb si eu cum anume se opune PDLul PSDului ?....Fiind colegi la guvernare ?!Concret opozitia asta cum anume se manifesta?!Fura PDLul tot si nu mai lasa nimic PSDului ,sau cum ?....

O PRIVIRE PESTE GARD ÎN GRÃDINA LUI ION (ILIESCU)...

Nu ºtim cine pe cine va reuºi sã dea afarã de la guvernare, din alianþã, dar ameninþãrile de o parte ºi cealalta ºi scandalurile împotriva unei pãrþi sau alta se înmulþesc pe mãsurã ce ne apropiem de alegerile prezidenþiale care se vor desfãºura cu tãrãboi ºi rãzboi . Este perioada în care se fac jocurile, în care se încearcã fel ºi fel de scenarii, în care abundã sondajele tot mai contradictorii, în care scapã intenþionat fel ºi fel de note interne ºi înregistrãri de la ºedinþe „secrete”, în care pãsãrile politice de pradã nu dorm liniºtite nici în curtea Bãsescului, la PD-L, nici în grãdina Iliescului, la PSD, arealul exotic în care Geoanã, o pasãre mai specialã, mai rarã ºi cu ciocul mic, face mai degrabã figuraþie ca prestaþie ºi pozeazã în pãun de decor, deºi continuã în mod pãgubos sã fie cotat în sondaje sub pragul partidului pe care nici el nu ºtie unde îl duce, dupã cum conduce (cine îl conduce...).
Cicã o notã internã „strategicã”, un fel de document secret al PSD, curat secret, ar fi scãpat(!) în presã, nu se ºtie cum, ca sã se afle ºi sã se ºtie cã la început de toamnã, când ar trebui numãraþi bobocii coaliþiei, va începe marea bãtãlie politicã între cele douã tabere de la guvernare, din cauza pedeliºtilor care, pretextând conflictele (inevitabile ºi previzibile) pe marginea reformei educaþiei, cerând capul Androneascãi, fãrã a primi satisfacþie, vor rupe coaliþia ca pe un covrig fierbinte, eliberânndu-i gaura(!) ºi azvârlind PSD-ul de la guvernare, gest cu atât mai apocaliptic ºi eliptic cu cât covrigarii lui Boc ºi Bãsescu vor încerca o nemernicã racolare a nu mai puþin de 18 zburãtoare, parlamentare, din ograda PSD. ªi, ca orice document pentru împuns, taurul mediatic scos în arenã nu se putea sã nu ia în coarne ºi copite scandalurile Ridzi, Udrea, fratele Mircea ºi „diversiunea” Oprescu pe care l-au pasat mai nou în tabãra pedelistã, scandaluri care îl vor mobiliza pe Bãsescu, în disperare de urã ºi gurã, sã loveascã în partidul aliat pentru instaurarea „brutalã” a unei noi „configuraþii”politice. Dovada?... Pãi mai mulþi senatori ºi deputaþi din PSD ar fi primit (ºi acceptat) propuneri de trãdare a PSD ºi de a vota legile educaþiei contra strategiei de partid, primind, se pare(!), prin curierii lui BãseBoc, „mandat explicit”. Inexplicabil de explicit! Aºadar, pãzea pesedea cã vine Armagedonul cu prilejul asumãrii rãspunderii guvernamentale pentru diferitele legi. Dar e vai-vãleu ºi pentru pedeleu, i se pregãteºte (încã) ceva la cacealma: (i) se pune de o moþiune de cenzurã! Bogdan Olteanu ºi cumetria lui liberalo-pesedistã, care comite comitete ºi comisii, îºi freacã bãtãturile din palme de nerãbdare sã ancheteze, sã investigheze, sã boicoteze, sã cenzureze...Ei ºi? Bine fac - bine gãsesc, dar trebuie luatã poziþie,. ca opoziþie chiar dacã PSD se aflã ºi în cãruþã ºi în teleguþã, ºi la putere ºi...viceversa, pentru contra(!). Este, totuºi, lãudabil frontul comun pe care îl fac ai lui Iliescu ºi Nãstase în jurul unicului candidat la cotrocezidenþiale. Þel de oþel pentru care marii strategi social-democraþi îºi strâng rândurile, îºi frâng falangele ºi îºi înfrâng antipatiile faþã de acest candidat care îºi autodepãºeºte sportiv, de la cursã la cursã, performanþa de a menþine partidul deasupra preferinþelor electoratului faþã de cele pentru lider, rod al celei mai altruiste ºi neofeseniste strategii hrebenciste(!). De aceea se mobilizeazã toate energiile, ca nu cumva sã fie partidul surclasat de cãtre liderul candidat care trebuie, totuºi, sã treacã în turul doi, decât sã îi lase locul trãdãtorului ex-pesedist Sorin Oprescu, acest cal troian al lui Iliescu pentru Bãsescu...Cum va face ºi desface Geoanã scenariile nu bãnuim, dar, chiar avânnd baftã pe cât ambiþ(!) sã intre în finalã, pentru imaginea PSD este clar ceva neclar(!): autoritatea în partid, aºa cum afirmã cu inconfundabilele lui cuvinte confundabile însuºi Vanghelie, a stârnit disputele pãcãtoase care i-au stricat autoritatea lui Geoanã ( înþelegeþii dumneavoastrã, cititorii...), dar acum întreg partidul îl sprijinã ºi cei „mulþi care puneau sub semnul întrebãrii candidatura lui la preºedinþie” nu mai vor „sã îl dea jos ºi sã punã pe altcineva. Sondajele asta indicã”, a mai postulat liderul de Bucureºti. Depinde care sondaje din potopul cu sondaje...

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 21:11

Pot sa te intreb si eu cum anume se opune PDLul PSDului ?....Fiind colegi la guvernare ?!Concret opozitia asta cum anume se manifesta?!Fura PDLul tot si nu mai lasa nimic PSDului ,sau cum ?.Mai Black,vedeti sa nu va oboseasca prea tare atata lupta cu PSDul,de dimineata pana seara LUPTATI STRANGANDU-VA IN BRATE! Si dai si lupta si dai si lupta! ... Bai ,la cat de tare luptati voi cu PSDul ma si mir ca mai exista guvernul Boc,care fara PSD ar pica la prima amarata motiune de cenzura .Sa fie clar,PSD si PDL sunt impreuna la guvernare ,fac circ de ochii lumii si vor raspunde impreuna pentru toate tampeniile pe care portavocea lui Basescu,dl. Boc,le aplica la guvernare.V-ati imprumutat de bani de la FMI pe care ii veti fura in buna traditie FSNista ,mana in mana voi PDLul si PSDul.Ii vor plati din pacate toti romanii ,circul asta pe care il faceti voi impreuna cu PSDul,sub inaltul patronaj al lui Base, va costa scump poporul Roman .

Vaniuska, ai probleme la cutiuta cu maimute? A inceput cam prematur la tine scleroza, totusi nu ai o varsta inaintata, asa ca tati, fa bine si du-te la medic si fa-ti un caontrol!
Iti mai recomand pestele, mai ales daca maninci cu tot cu oase! Contin fosfor si ajuta la memorie!

Pai tovarisci, daca nu intelegi nici de data asta, data viitoare o sa-ti desenez!

Voi, penalistii, ati rupt alianta DA, in spiritul traditional al tradarilor liberale. Ati facut-o din prea multa dragoste pentru banii lui Patriciu, incasati de fruntasii penalisti numiti, de fatada, administratori la firmele Patriciului!
In cei 4 ani, in care ati guvernat, minoritar cu vreo 20% sustinere parlamenara, dar in concubinaj cu PSD+PC+UDMR=322, va credeati pe cai mari si proclamati ca veti oficializa relatia cu PSD in noul Parlament, dar, ca o bagaboanta cunoscuta de toata lumea ca se intinde cu toti pe strada, ati ramas cu buzele umflate, PSD-ului convenindu-i mai mult o majoritate relaxanta alaturi de PDL, care avea vreo 30%.

Ce putea sa aleaga PDL-ul? Sa va lase pe voi cu PSD-ul, sau sa intre el cu PSD.
Ce alta posibilitate i-ati dat? Iar voi acum platiti pretul tradarii!

Dca uiti iarasi ce ti-am explicat, sigur e de mers la nenea doctorul!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:45

GATA, LA CULCARE, VA LAS, MERG IN PAT SA MI-O PUNA BARBATE-MEU DUPA CE SE UITA LA MECI.
CONTINUATI, CONTINUATI...MA RETRAG SA MI-O TRAG!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 22:44

De la: black10131307, la data 2009-08-26 21:11:08

Vaniuska, ai probleme la cutiuta cu maimute? A inceput cam prematur la tine scleroza, totusi nu ai o varsta inaintata, asa ca tati, fa bine si du-te la medic si fa-ti un caontrol!

Iti mai recomand pestele, mai ales daca maninci cu tot cu oase! Contin fosfor si ajuta la memorie!

Pai tovarisci, daca nu intelegi nici de data asta, data viitoare o sa-ti desenez!

Voi, penalistii, ati rupt alianta DA, in spiritul traditional al tradarilor liberale. Ati facut-o din prea multa dragoste pentru banii lui Patriciu, incasati de fruntasii penalisti numiti, de fatada, administratori la firmele Patriciului!

In cei 4 ani, in care ati guvernat, minoritar cu vreo 20% sustinere parlamenara, dar in concubinaj cu PSD+PC+UDMR=322, va credeati pe cai mari si proclamati ca veti oficializa relatia cu PSD in noul Parlament, dar, ca o bagaboanta cunoscuta de toata lumea ca se intinde cu toti pe strada, ati ramas cu buzele umflate, PSD-ului convenindu-i mai mult o majoritate relaxanta alaturi de PDL, care avea vreo 30%.

Interesanta prelegerea ta despre memorie si despre alimentele necesare unei bune memorii. Pana le vei consuma te ajut eu si iti repet intrebarea deoarece te-ai luat cu aburelile si ai uitat ce te-am intrebat .Deci, CUM ANUME SE OPUNE PDLul PSDului?

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 06:06

De la: ioana_batrinu, la data 2009-08-26 13:55:40ce dovezi de furt va mai trebuie fratilor, nu e vizibil cu ochiul liber ce face Basescu?!!!!!! ne meritam soarta daca il mai acceptam pe-asta pentru inca un mandat?nu vedeti ca suntem deja in prapastie, ca el ne-a aruncat acolo? ce nevoie am de antene sa-l injure , am si eu ochi de vazut si urechi de auzit, nu-l injur pentru ca ma incita aia de la antene, ci pentru ca ne afunda si noi ne inchinam la el pentru ca vezi-doamne nu avem alternativa la basescu.Oricine e mai bun decat asta care-si bate joc de noi!!!!!!!
SUB PRETEXTUL SECRETULUI MILITAR ,AL DOSARELOR SECRETE ,SE FURA IN DRACI,BASESCU ESTE UNEALTA CARE DETURNEAZA ATENTIA OPINIEI PUBLICE DE LA REALITATE.

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 07:16

@blackule - dragosteatza mea,m-ai uluit ! de 2 ori am citit faza ca datorita monarhiei a fost posibil un 1877 si o Mare Unire si nu mi-a venit sa-mi cred ochilor !....ei,ptr.asta te-am iertat de multe pacate...da' sa nu ti-o iei in cap....doar pina miine dureaza armistitiul !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 07:43

De la: vaneamarin, la data 2009-08-26 22:44:47

Interesanta prelegerea ta despre memorie si despre alimentele necesare unei bune memorii. Pana le vei consuma te ajut eu si iti repet intrebarea deoarece te-ai luat cu aburelile si ai uitat ce te-am intrebat .Deci, CUM ANUME SE OPUNE PDLul PSDului?

Mda, incepe sa se complice cazul tau, pe linga Neuropsihiatrie vad ca trebuie sa mergi so la Oftalmologie!
Baga morcovi la greu si poate vedem o imbunatatire! Ai grija unde-i bagi, ti-am zis in sensul sa-i consumi, nu....

Deci tati, tu chiar nu vezi cum se desfasoara treburile intre ei? Nu vezi ca stau in expectativa si se pindesc unii pe ceilalti? Intr-un fel e mai bine asa ca se feresc unii de ceilalti si se straduiesc sa nu greseasca.
Oricum nu cred ca o sa-i apuce Craciunul impreuna!

Dar stii ce mi se pare nostim si vreau sa-mi raspunzi tu de data asta? Cum combate PNL, care este in opozitie, pe PSD? Tu nu vezi ce dragoste patimasa e intre ei? Vezi ce bine le sta impreuna, lovi-i-ar cu sete o grea basculanta!
Pai tu ai tupeul sa intrebi ce face PDL vis-a-vis de PSD si nu spui ce face PNL, care vad ca este in opozitie doar fata de PDL, cu PSD-ul este in amoruri!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 07:50

De la: gabigabi, la data 2009-08-27 07:16:57@blackule - dragosteatza mea,m-ai uluit ! de 2 ori am citit faza ca datorita monarhiei a fost posibil un 1877 si o Mare Unire si nu mi-a venit sa-mi cred ochilor !....ei,ptr.asta te-am iertat de multe pacate...da' sa nu ti-o iei in cap....doar pina miine dureaza armistitiul !

Ma inclin in fata dumneavoastra doamna si va multumesc pentru iertari!
Sunt un admirator al regilor care au creat Romania moderna! Din pacate, nu cred ca mai este posibila reintoarcerea monarhiei, dupa atitia ani de imbecilizare comunista! Si nu agreez nici titulatura de Principele Radu.

Revenind la oile noastre, eu tot il consider pe Base raul cel mai mic!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 07:56

De la: isus_cristos, la data 2009-08-27 06:06:35
SUB PRETEXTUL SECRETULUI MILITAR ,AL DOSARELOR SECRETE ,SE FURA IN DRACI,BASESCU ESTE UNEALTA CARE DETURNEAZA ATENTIA OPINIEI PUBLICE DE LA REALITATE.

Zi sa mori tu, mai pacatosule! Ai tu dovezi clare in sensul asta? Pai du-te repede cu ele la Antene!

PS: Nu-ti bate joc de cele sfinte, ca nu stii niciodata cum te loveste!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 08:50

De la: black10131307, la data 2009-08-27 07:43:50

Mda, incepe sa se complice cazul tau, pe linga Neuropsihiatrie vad ca trebuie sa mergi so la Oftalmologie!
Baga morcovi la greu si poate vedem o imbunatatire! Ai grija unde-i bagi, ti-am zis in sensul sa-i consumi, nu....

Deci tati, tu chiar nu vezi cum se desfasoara treburile intre ei? Nu vezi ca stau in expectativa si se pindesc unii pe ceilalti? Intr-un fel e mai bine asa ca se feresc unii de ceilalti si se straduiesc sa nu greseasca.

Dar stii ce mi se pare nostim si vreau sa-mi raspunzi tu de data asta? Cum combate PNL, care este in opozitie, pe PSD? Tu nu vezi ce dragoste patimasa e intre ei? Vezi ce bine le sta impreuna, lovi-i-ar cu sete o grea basculanta!
Pai tu ai tupeul sa intrebi ce face PDL vis-a-vis de PSD si nu spui ce face PNL, care vad ca este in opozitie doar fata de PDL, cu PSD-ul este in amoruri!

Deci ne-ai mintit Black cand ai spus ca PDLul este sigurul partid care se opune PSDului si nu ai ce spune,nu ai cum argumenta.Normal,cand te simti prins in plasa propriilor minciuni incepi cu Neurologia,Oftalmologia ,morcovii bagati undeva si alte mici prostioare de om care nu are nimic concret de spus asa ca incepe sa jigneasca.

Iti raspund cu placere la intrebare .Uite spre exemplu o motiune de cenzura cu titlul "Educaþia sub cenzura Ecaterinei Andronescu- istoria se repetã" depusa de liberali .Din cate stiu eu Androneasca este ministru PSD nu PDL asa ca sper ca ti-am lamurit problema.

www.cdep.ro/pls/parlam/parlament.motiuni.detalii?leg=2008&cam=2&...

O alta motiune este "Noul FSN a trântit cercetãrii româneºti uºa în nas" ,o alta este "Agricultura ºi dezvoltarea ruralã - spre dezastru",o alta este "Marea pãcãlealã PDL-PSD"

www.cdep.ro/pls/parlam/parlament.motiuni.detalii?leg=2008&cam=0&...

TOATE ACESTE MOTIUNI AU FOST RESPINSE DE DEPUTATII PDL SI PSD! LE-AU RESPINS STRANS UNITI,UMAR LANGA UMAR.Lasa,se vor mai certa pe la TV cand au timp liber ca sa isi aleaga prostii pe cine simpatizeaza DINTRE CELE DOUA PARTIDE FSNiste.La guvernare ,in parlament si la mancat banii de la FMI se inteleg de minune si este pace

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 09:05

De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 08:50:55
De la: black10131307, la data 2009-08-27 07:43:50

Deci ne-ai mintit Black cand ai spus ca PDLul este sigurul partid care se opune PSDului si nu ai ce spune,nu ai cum argumenta.Normal,cand te simti prins in plasa propriilor minciuni incepi cu Neurologia,Oftalmologia ,morcovii bagati undeva si alte mici prostioare de om care nu are nimic concret de spus asa ca incepe sa jigneasca.

Iti raspund cu placere la intrebare .Uite spre exemplu o motiune de cenzura cu titlul "Educaþia sub cenzura Ecaterinei Andronescu- istoria se repetã" depusa de liberali .Din cate stiu eu Androneasca este ministru PSD nu PDL asa ca sper ca ti-am lamurit problema.

www.cdep.ro/pls/parlam/parlament.motiuni.detalii?leg=2008&cam=2&...

O alta motiune este "Noul FSN a trântit cercetãrii româneºti uºa în nas" ,o alta este "Agricultura ºi dezvoltarea ruralã - spre dezastru",o alta este "Marea pãcãlealã PDL-PSD"

www.cdep.ro/pls/parlam/parlament.motiuni.detalii?leg=2008&cam=0&...

TOATE ACESTE MOTIUNI AU FOST RESPINSE DE DEPUTATII PDL SI PSD! LE-AU RESPINS STRANS UNITI,UMAR LANGA UMAR.Lasa,se vor mai certa pe la TV cand au timp liber ca sa isi aleaga prostii pe cine simpatizeaza DINTRE CELE DOUA PARTIDE FSNiste.La guvernare ,in parlament si la mancat banii de la FMI se inteleg de minune si este pace

Vrajeala ieftina, praf in ochi!

Dar colaborarea PNL+PSD+UDMR in comisii cum o justifici?
Da, de ochii lumii bagati niste tentative de motiuni, apa de ploaie, insa in spatele usilor combateti umar linga umar, ca vechi camarazi de arme ce sunteti! Vezi stenogramele comisiei Organului!
Vrei sa-ti reamintesc colaborarea PNL cu PSD de-a lungul anilor?

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 09:14

Photobucket />

/>

Pagini: << 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: