Info
x
Basescu
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 August 2009, ora 09:29
De la: black10131307, la data 2009-08-26 19:50:22De la: kyttycat2004, la data 2009-08-26 18:38:04Mie imi place asa cum este Basescu! decat gunoaiele care sunt in parlament cum este Petre Roman de exemplu...si daca nu il placeti pe Basescu cu cine ati vrea sa fie inlocuit? Gluma anului : black vorbeºte de mintea odihnitã
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 09:29
Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine
...Dom'le ai spus clar mai sus ca "singurul partid care se opunePSDului este PDLul "?!Da sau nu ?!Te-am intrebat cum anume se opune PDLul PSDului si vad ca pur si simplu bati campii fara sa imi raspunzi la intrebare.Deci mai Black,CUM SE OPUNE PDLul PSDului ?Ce face concret impotriva PSDului ?Cu colaborarea PSD,PNL,UDMR in comisii este simpla treaba si ti-am mai spus dar vad ca ai uitat si mai intrebi iar! PDLul este SINGURUL partid care refuza sa participe la comisiile in care un hot de-al lor este cercetat ,din cauza asta nu sunt si ei in comisia Udrea . Ca sa nu uiti iar Black iti repet intrebarea mea :CUM ANUME SE OPUNE PDLul PSDului?!Concentreaza-te strict pe aceasta intrebare si nu te mai lua cu vorba ca uiti iar sa imi raspunzi
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:00
De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 09:29:52Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine CUM SE OPUNE PD-L -UL PSD-ULUI ?????? CRED CA TRAIESTI IN ALTA TARA ?????? SAU AI OCHELARI DE CAL........ DAR RASPUNDE CARE E COALITIA ACTUALA !!!!!!! PD-L-PSD,PSD-PNL-UDMR ????? HAI AI 3 INCERCARI RUS MIC SI PROST !!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:04
De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:00:31De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 09:29:52Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine PDL-PSD,stie toata lumea acest lucru din moment ce guverneaza si voteaza impreuna in parlament .Da' de ce intrebi chestii asa de banale? .
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:08
Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei
Nascut Radu Duda, la 7 iunie 1960, la Iasi, intr-o familie de medici, fiu al profesorului doctor Rene Duda si al medicului Gabriela Constandache Sotul A.S.R. Principesa Margareta a Romaniei (1996) Creat Principe de Hohenzollern-Veringen (1 ianuarie 1999) Creat Principe al Romaniei si Alteta Regala (5 ianuarie 2005) Liceul Internat din Iasi, 1979 Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, 1984 Colegiul National de Aparare, seria a XI-a, 2002 Colegiul George C. Marshall, Garmisch, Germania, 2003 John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard, "2004 Program for Senior Executives in National and International Security" Colonel (r) in Armata Romaniei Doctor in stiinte militare, 2006 Reprezentant Special al Guvernului Romaniei (septembrie 2002 - septembrie 2008) Consilier al Majestatii Sale Regelui Mihai I Inaltul patronaj al Federatiei Nationale de Karate Traditional, al Camerei de Comert Romano-Britanice, al Festivalului Jeunesses Musicales (EUROPAfest) si al Institutului Euro-regional de cooperare culturala Din 1974 pana in anul 1999, Principele Radu a sustinut o bogata cariera artistica in teatru, film si televiziune in tara ca si in Franta, Belgia, Elvetia, Luxemburg, S.U.A., Israel, Macedonia si Camerun. El a realizat in 1993 primul proiect de terapie prin arta "Artécole", pentru orfanii din Romania. Principele a jucat un rol important in cadrul vizitelor oficiale ale Majestatii Sale Regele Mihai I din 1997 si 2002, pentru integrarea Romaniei in NATO. Cu aceste ocazii, Regele a intalnit sefii de Stat din Marea Britanie, Belgia, Spania, Luxemburg, Tarile de Jos, Norvegia si Danemarca. Din 1997, Principele Radu insoteste pe Rege in calatoriile lui in Romania; Alteta Sa Regala a creat conceptul Turneului Mileniului, pe care Majestatea Sa l-a facut in tara pentru anul 2000. In compania sotiei sale, Principesa Margareta a Romaniei, Principele Radu reprezinta, in diverse ocazii publice, Familia Regala. Din 1999, Principele a sustinut peste 250 de conferinte despre Romania in tara, ca si in Austria, Azerbaidjan, Belgia, Canada, Croatia, Egipt, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, India, Iordania, Irlanda, Italia, Japonia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Maroc, Moldova, Olanda, Polonia, Senegal, Slovacia, Slovenia, Statele Unite, Suedia, Thailanda, Turcia, Ungaria. Principele Radu este autorul cartilor: "Dincolo de masca" - UNITEXT 1997, "L'âme du masque" - Belgia 1998, "Ana a Romaniei - Un razboi, un exil, o viata" - Humanitas 2000 si 2005, "Michael of Romania - A Tribute", Suedia - S.U.A. 2001, "Mihai al Romaniei" - Humanitas 2001 si 2008, "Anne of Romania, A War, An Exile, A Life", Fundatia Culturala Romana, 2002 si Humanitas 2006, "Kildine" (traducerea romanesca a cartii de povesti a Reginei Maria a Romaniei), Corint 2003, "Sapte", Nemira 2003, "The Royal Family of Romania", Humanitas 2004 si 2008, "Europa din noi", Polirom 2005, "Persona", Nemira 2006, "Palatul Elisabeta", Humanitas 2006, "Biblioteca in flacari", Polirom 2007, "Elena, portretul unei regine", RAO 2007, "Nunta de diamant", RAO 2008, "Coroana romana", Curtea Veche 2009, "Altfel", volum de dialoguri cu Nicolae Dragusin, Polirom 2009. |
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:10
De la: romanita, la data 2009-08-27 10:08:18Alteta Sa Regala Principele Radu al RomanieiFeritiva de intirziatii mintali !
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:16
De la: black10131307, la data 2009-08-27 07:56:02De la: isus_cristos, la data 2009-08-27 06:06:35De la: ioana_batrinu, la data 2009-08-26 13:55:40ce dovezi de furt va mai trebuie fratilor, nu e vizibil cu ochiul liber ce face Basescu?!!!!!! ne meritam soarta daca il mai acceptam pe-asta pentru inca un mandat?nu vedeti ca suntem deja in prapastie, ca el ne-a aruncat acolo? ce nevoie am de antene sa-l injure , am si eu ochi de vazut si urechi de auzit, nu-l injur pentru ca ma incita aia de la antene, ci pentru ca ne afunda si noi ne inchinam la el pentru ca vezi-doamne nu avem alternativa la basescu.Oricine e mai bun decat asta care-si bate joc de noi!!!!!!!SUB PRETEXTUL SECRETULUI MILITAR ,AL DOSARELOR SECRETE ,SE FURA IN DRACI,BASESCU ESTE UNEALTA CARE DETURNEAZA ATENTIA OPINIEI PUBLICE DE LA REALITATE.
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:37
De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 10:04:46De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:00:31De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 09:29:52Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine TI=AM ZIS EU CA U NU GANDESTI SAU MAI BINE SPUS NU ESTI LA CURENT CU COALITIILE........... PNL A STAT 4 ANI LA GUVERNARE DATORITA PSD ,DA SAU NU ? PSD SI PNL VOTEAZA IN PARLAMENT COT LA COT, SI SE COMPETEAZA IN DECLARATII UNII PE ALTII SI CE E MAI ELOCVENT EVITA SA SE ATACE RECIPROC IN SCHIMB ATACA CU TOATE FORTELE LOR PE PD-L,ESTE ? SI ATUNCI SPUNEMI CINE GUVERNEAZA? PSD ARE INTERES SA RAMANA LA GUVERNARE PT. A AVEA ACCES LA POSTURI IN GUVERN SI TERITORIU DAR E IN COALITIE CU PNL !!!!!!!!!!!! DUPA PAREREA MEA ACEST GUVERN AR TREBUI SA CADA SI SA SE FACA ALEGERI ANTICIPATE,SI POATE ATUNCI VA ESI CINEVA CU MAJORITATE PT. A PUTEA FORMA UN GUVERN STABIL,CARE SA SE OCUPE SI DE NEVOILE RO.
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:45
parafrazez @blackule : cit suntem inca pe pace, eu spun :bine-ai venit .....
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 11:47
De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:37:16De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 10:04:46De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:00:31De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 09:29:52Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine Cifra,eu nu neg faptul ca PNL a ramas la guvernare datorita PSDului deci raspunsul la intrebarea ta este DA.Este insa foarte clar ca nu de baieti buni ce sunt au facut PSD acest lucru ci deoarece NU AVEAU DE ALES.Daca dadeau jos guvernul Tariceanu liberalii ar fi castigat o popularitate fantastica iar PDLul si PSDul ar fi fost priviti exact ca ce sunt ,CA FSN.Smecheria cea mare tocmai asta a fost ,ca PDLul si PSDul se prefaceau certate ,ca si acum ,in scopul de a pune mana pe intreaga putere politica din Romania si de a se juca pe rand de-a puterea si opozitia!Si acum tot acest joc il fac desi a devenit clar pentru orice prost ca totul este doar circ din moment ce guverneaza impreuna si voteaza in parlament legi impreuna.PSDul a ajutat PDLul si pe Base incepand chiar cu suspendarea,continuand cu votul uninominal care stie oricine ca avantajeaza PRIMELE DOUA PARTIDE DE PE SCENA POLITICA si ca nu are deloc legatura cu reformarea clasei politice asa cum mintea Base cu seninatate. Liberalii Cifra NU AU ADUS PSDul la guvernare cum a facut Base si nu liberalii sunt cei care guverneaza si voteaza acum cot la cot cu PSDul .Sa-i spui si lui Black ca de fapt PDLul nu se opune deloc PSDului ci sunt frati "in numele trandafirului" ! In ceea ce priveste dorinta ta de a vedea cazut acest guvern cretin te inteleg ,este dorinta normala a oricarui roman care vrea sa nu isi vada tara in colaps. |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:08
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:09
mi-am adus aminte @vanea,de un banc potrivit ptr. fratii nostri de pe aici : cica un cuplu ,ptr. ca avea ceva treaba si trebuia sa plece de acasa ptr. un timp ,ii pun copilului lor un disc cu o poveste ,gindind ca pina se termina ea,ei s-au si intors ! din neferire ei intirzie mai mult si cind ajung acasa, i se auzea din strada guritza pustiului care tipa plingind : da, vreauuuu ....da,vreauuuu ! intra-n casa disperati si ce sa vezi ? acul discului sarise si repeta intr-una : copii,vreti sa va spun o poveste ? ...pic ! copii,vreti sa va spun o poveste ?....pic ! copii,vreti sa... cam asa si cu ei !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:13
De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 09:29:52Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine Mai Aliosa, te rog eu sa nu mai folosesti emoticoane cu pupaturi ca nu suntem gagici, sau cel putin eu nu sunt! Renunta cu obiceiurile astea rusesti cu pupatul intre barbati, chiar si pe gura! PDL este incomod la guvernare pentru PSD si mai ales si cu Basescu la Cotroceni! Este o alianta pe care eu o consider temporara si a fost aleasa pentru ca nu a existat o alta alternativa, atita timp cit PNL a facut ce a facut (demiterea mimistrilor PD in guvernarea trecuta si refuzul categoric de colaborare cu PDL in decembrie anul trecut)! Oricum, dupa alegerile pentru Cotroceni, cred ca situatia se va schimba! Sa ne fereasca Dumnezeu de PSD singuri la putere sau cu prietenii din alianta 322! |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:17
De la: black10131307, la data 2009-08-27 12:13:14 Aha,inteleg ,nu au voie decat cu PDLul ! .Uf,vezi de ce imi vine mie sa te pup?Esti dulce !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:18
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 12:09:17 Pai chiar ca este potrivit bancul
|
|
Marcel_Ghilinta 127 mesaje Membru din: 14/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:20
De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 11:47:41De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:37:16De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 10:04:46De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:00:31De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 09:29:52Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine PSDul si PDl ul sunt acelea-si fete ale trandafirului ,diferenta dintre ele nu sunt doctrinele politice ci doar interesele cui le sustin O solutie ar putea fi caderea guvernului si limpezirea optiunilor electorale ,nu de alta dar cei care au votat psd-ul ,dintre care banuiesc ca mai sunt si unii nostalgici ai lui Iliescu si pensionari ,cred ca sunt buimaciti de alianta cu pdlul impotriva caruia au fost asmutiti atatia ani ,iar electoratul PDlului ,cel de buna credinta ,cum ii placea lui tata ilici sa spuna ,au avut nevoie de multa putere de convingere sa-i lamureasca pe apropiati ca de fapt i-au indrumat sa voteze un partid si de fapt le-a iesit tot FSN. Aceste cuvinte nu sunt valabile pentru cei carora aceasta alianta le-a adus o "binemeritata rasplata"o functie in institutiile publice la reimpartirea ciolanului Despre PNL nu pot sa ma pronunt ,as fi partizan pentru desi nu sunt PNList sustin politica reala de dreapta nu surogate . |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:26
azi iti spun "dragosteatza" mea ! dar te-ai gindit vreodata cam care ar fi chestia cu sarutatul pe gura ?....intre barbatii normali ma refer si nu la cei cu apucaturi pidosnice !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:27
De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 11:47:41De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:37:16De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 10:04:46De la: 9am056627, la data 2009-08-27 10:00:31De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 09:29:52Mai Black,nu stiu ce se intampla cu tine Daaa! Si marmota invelea ciocolata in staniol... Te auzi spunind chestiile astea? Ia zi, nu-i asa ca Base a pus la cale sa fie suspendat, nu? PSD i-a facut un bine complotind cu PNL si cu UDMR! Mare e gradina.... |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:33
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 12:26:31azi iti spun "dragosteatza" mea ! dar te-ai gindit vreodata cam care ar fi chestia cu sarutatul pe gura ?....intre barbatii normali ma refer si nu la cei cu apucaturi pidosnice ! Nu Gabi, ma scarbeste ideea.... Cit despre armistitiu, eu de felul meu sunt pacifist, mai ales cu femeile, asa ca l-as transforma in pace, as ingropa securea razboiului, dar doar cu tine! Dar tu ai momente cind esti foarte rautacioasa si mai ales cind te inhaitezi cu toarsu' Vanea...ma aduci in stare de orice Oricum, pina maine...
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:34
GAªCA întâiului ºarlatan
A intra într-un asemenea grup înseamnã cã eºti deja pregãtit pentru participarea la acþiuni reprobabile. Înseamnã cã ai în „sânge” calitatãþile de ºmecher, de excroc, de traficant de bunuri ºi de influenþã. Înseamnã, într-un cuvât, cã eºti capabil sã te ridici ºi chiar sã depãºeºti nivelul ºarlatanului. Trecerea printr-o ºcoalã, ca instituþie de învãþãmânt, nu ca experienþã infracþionalã, este paravanul înºelãrii celor naivi. Traian Bãsescu. Un xulescu cãruia, conform propriilor mãrturii, nu i-a plãcut ºcoala. În schimb, tot dupã propriile mãrturii, i-a plãcut sã-ºi rotunjeascã veniturile prin contrabandã cu þigãri, cu blugi ºi cu bãuturi, revoluþia „gãsindu-l” cu un milion de lei ºi 60 mii de dolari. Au trecut anii. Traian Bãsescu îºi recruteazã oamenii pentru formarea propriei gãºti, dupã principiul „cine se aseamãnã se adunã”. Cine ar fi putut sã se adune în jurul unui ºarlatan decât cei care, la rândul lor, au fost de aceeaºi teapã sau alþii care, prin intenþia lor infracþionalã, îºi puneau, de data aceasta, priceperile ºmechereºti în slujba gãºtii tartorului Bãsescu ? Acum, crede cineva cã xuleºtii de pe forum, susþinãtorii fanatici ai lui Bãsescu, se încadreazã în alte criterii de selecþie decât cele asemãnãtoare întâiului ºarlatan?
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:39
De la: vaneamarin, la data 2009-08-27 12:17:14De la: black10131307, la data 2009-08-27 12:13:14
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:52
De la: black10131307, la data 2009-08-27 12:27:25 Evident ca lui Base i-a convenit suspendarea,a fost cel mai mare cadou primit de el!.Era la mintea cocosului ca nu o sa fie inlaturat de la presedentie asa ca doar avea de castigat popularitate si doar il lansau pe piata pe postul atata de iubit de romani de "singur printre dusmani".Tin sa te anunt ca nici liberalii si nici UDMRul nu iniitiat suspendarea lui Basescu ,SUSPENDARE INITIATA DE 182 PARLAMENTARI PSD,PC SI PRM.Ca sa-ti mai amintesti uite mai jos.Tariceanu si biroul permanent al PNL chiar au spus ca nu sunt de acord cu suspendarea lui Basescu. www.realitatea.net/pnl-nu-doreste-suspendarea-presedintelui_3838... www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1125754-psd-prm-doresc-suspendarea-p... www.telegrafonline.ro/pdf/pagini/1176930000/politica_interna.pdf |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:04
PERIPLU
De la incendieri de nave la incendierea vieþii social-politice Mãrturisirea. Putem spune cã ar fi o scãpare involuntarã, o rãtãcire de moment sau o recunoaºtere lucidã a faptelor. Pentru d-l Traian Bãsescu, actualmente ocupând funcþia de preºedinte al României, mãrturisirea a fost ca o poveste cu umor. Cu privirea ºugubeaþã, înecatã în lacrimi de atâta haz, cu râsu-i caracteristic, a povestit, în cadrul unei emisiuni Tv., o peripeþie marinã ce m-a pus pe gânduri. Se întâmpla înainte de anul 1989. O navã socialistã româneascã, al cãrei comandant era d-l Traian Bãsescu, a acostat intr-un port capitalist. Acolo, a luat foc! Incendiul s-a rãspândit cu repeziciune. Mai multe nave aflate în port au luat ºi ele foc. Au avut neºansa sã se afle la locul ºi la timpul nepotrivit. A reuºit, povestea, tot cu umor d-l Bãsescu, sã inducã în eroare organele de anchetã portuare, sã le manipuleze ºi, astfel, România a scãpat de plata pagubelor provocate. Un cine ºtie ce nevinovat a plãtit stricãciunile provocate de ghinionul de a se afla ºi el, în port, lângã nava vaºnicului cãpitan român. Ce înþelegem din aceastã mãrturisire? Înþelegem faptul cã actualul preºedinte este un as al manipularii, al inducerii în eroare. Cu asemenea calitãþi este posibil orice. Nu trebuie, deci, sã ne mire nici amintirile depãnate de d-l Bãsescu conform cãrora, agoniseala dumnealui, la finele anului 1989, în cuantum de 60 mii de dolari ºi de un milion de lei, a fost posibilã întrucât, pe timpul cât a navigat, la întoarcerea în þarã introducea blugi, bãuturi ºi þigãri pe care le comercializa. Au trecut anii... Flota româneascã scãpã de incendiu. A fost vândutã! Au mai trecut alþi ani. Ne aflãm în 2004. D-l Traian Bãsescu candideazã ºi este ales preºedintele României. ªi acum pleacã prin strãinãtate, însã comerþul cu produse de contrabandã ascunse sub cascheta de cãpitan de vas, sau în sân, este depãºit. Se profileazã, în schimb, pe imobiliare ºi alte „afaceri de familie”. Se pare cã s-au descoperit niºte matrapazlâcuri în obþinerea unor bunuri imobiliare. Pentru a abate atenþia de la problemele familiei sale, apeleazã la ce ºtie dumnealui mai bine. La incendieri! Pune iasca ºi amnarul în mâinile d-nei Elena Udrea care, la rândul ei, incendiazã coaliþia Dreptate ºi Adevãr. Imediat focul se extinde la toate instituþiile statului: parlament, justiþie, guvern. Toate sunt în flãcãri ºi încearcã sã mai salveze câte ceva. Societatea este bulversatã. Totul miroase a fum, totul pare a fi ruinã. Nimic nu mai funcþioneazã cum trebuie. Nimeni nu se mai gândeºte cum ºi-a obþinut preºedintele averea. În schimb, d-l Bãsescu se comportã la fel ca ºi în trecut. Induce în eroare, manipuleazã. Reuºeºte sã-ºi transfere vina cãtre alþii. Cãtre cei 332 de parlamentari, care, intr-o încercare disperatã, au vrut sã-l scoatã din portul Cotroceni. Cãtre magistraþi, care doreau sã devinã independenþi faþã de politic. Cãtre guvernul liberal, care se încãpãþâna sã i se împotriveascã. Anul de graþie 2009. Instituþiile statului, incendiate timp de 5 ani, încã mai fumegã. Societatea este la fel de bulversatã. Nu înþelege nimic. Totul arde ºi în loc de apã se toarnã benzinã. Doar PSD-ul crede cã a scãpat de foc. Se amãgeºte. Este prea aproape de nava prezidenþialã PD-L, iar focul mistuie in primul rând totul în jur. Cu amnarul ºi cremenea în mânã, d-na Elena Udrea aºteaptã semnalul de incendiere. O va face cu mult zel, fiindcã este disperatã. Acoperirea matrapzlâcurilor soþului dumneaei fãcute cu statul, rãmânerea în funcþia de ministru ºi în PD-L depinzând exclusiv de câºtigarea alegerilor prezidenþiale de cãtre d-l Traian Bãsescu. La prima vedere, aºa par a fi decurs lucrurile în spectrul politicii româneºti. Toþi au urmãrit ºi urmãresc acþiunile ºi atitudinile preºedintelui „jucãtor”. I-a fost atribuit chiar ºi rolul de pãpuºar ºef. Eu consider ca ar fi cea mai mare glumã a începutului de secol XXI. Mai ales în ultimii cinci ani, aurul la reprezentaþii cu pãpuºi PD-L, la bâlciul din România, a fost câºtigat la scor de d-na Elena Udrea. Este clar, d-l Traian Bãsescu a obosit înainte de a candida la preºedinþie. A avut nevoie de ajutor. L-a gãsit în persoana d-nei Elena Udrea. Din acel moment blazonul dumneaei a tronat pe Primãria Capitalei, troneazã din decembrie 2004 pe Palatul Cotroceni ºi pe sediul Partidului Democrat, iar din decembrie 2008 s-a arborat ºi pe Palatul Victoria. Sã fie posibil s-o avem, neoficial, preºedinte-premier pe d-na Elena Udrea? Aºa pare a fi, mai ales cã, din varii motive pe care deocamdatã le atribuim oboselii, fostul cãpitan de vas se miºcã ºi dumnealui la bâlciurile ºi în ritmul dorite de pãpuºarul ºef. În funcþie de sforile manevrate de d-na Udrea, parlamentarii ºi liderii democrat-liberalilor devin, cu rândul prim soliºti în corul pãpuºãriei PD-L. Doar simpla apariþie a acestora la bâlciul politic produce ilaritate. Când mimeazã figuri ce se vor a fi grave, de politicieni preocupaþi doar de problemele naþiunii, privitorii se îneacã de atâta râs. Reprezentaþia marionetelor ajunge la apogeu cînd prim-fantoºele vorbesc despre preocuparea pãpuºãriei PD-L pentru eradicarea corupþiei, pentru ridicarea nivelului de trai. Din acest moment, participanþii la bâlci se tãvãlesc pe jos de râs. Inclusiv oile din þarcurile d-lui Flutur îºi manifestã veselia prin behãituri, care, amplificate de ecourile muntelui, mãresc voioºia generalã. Spectacolul s-a terminat. Prim-fantoºele sunt aruncate peste celelalte foste prim-marionete. Cad inerte, într-o poziþie caraghioasã. Aºteaptã, împreunã cu celelalte foste vedete, ca d-na Elena Udrea sã le cureþe de praf, sã le cârpeascã îmbrãcãmintea, în direct la Tv., ºi sã le anime într-o noua reprezentaþie... La bâlciul prezidenþialelor din toamnã. D-l Traian Bãsescu, d-l Emil Boc, d-l Vasile Blaga, d-l Cezar Preda, d-na Sulfina Barbu, d-na Roberta Anastase, d-na Monica Iacob Ridzi vor rãmâne totuºi în istoria reprezentaþiilor cu pãpuºi la bâlciuri, fiindcã sigur d-na Elena Udrea Cocoº va aminti, în memoriile sale, faptul cã le-a oferit de mai multe ori rolul de prim-fantoºã în deliciul publicului spectator.
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:12
se spune @blackule ,ca sarutul pe gura permite atingerea sufletelor intre ele si astfel,cunoasterea lor ! cit despre "securea razboiului" ,eu nu-s in niciun razboi,cu nimeni....doar imi zic ca,cine stie, argumentind ,se mai deschid niste ochi ....cit despre micile sau mai marile rautati, ingerii nu traiesc pe pamint....adica,fiecare isi are partea lui de coasta de
....pot sa : ?
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:21
cita amaraciune detectez in postarea ta @dinule si, Doamne , cu cita plasticitate ai infatisat Scena politicii noastre mioritice ! te felicit !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:27
Cand posteaza 111DINIU, nu posteaza 999FLORIN! Cand u Tica, nu fu Rica...Cand fu Tica si cu Rica...
Doua clone de rahat si de bagat strambe imputite de la branza gaoazei din creierul lui stricat. TI S-A CAM IMPUTIT BRANZA DE LA CLATITA (SAU DE LA GAOAZA...?)! MAI SCHIMBA SI TU UMPLUTURA GENI(T)ALELOR TALE POSTULATE POSTATE SI IDEI FILOZOFICE DIN COADA MESAJELOR! NU PARI ATAT DE PROST PE MASURA ACESTOR INEPTII CARE NICI MACAR UMOR(I) NU AU! DE LA DISTANTA NU PARI PROST, DAR PRIVIT MAI DE APROAPE... |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:52
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 13:21:21cita amaraciune detectez in postarea ta @dinule si, Doamne , cu cita plasticitate ai infatisat Scena politicii noastre mioritice ! te felicit ! A uitat sa spuna ca citeaza, Gabi! Nu merita el felicitarile! A plagiat! Era si imposibil sa lege atitea cuvinte intr-un text pentru ca acea brinza imputita pe care o adaposteste in cutia craniana, ciuruita de gaoaze mai rau decit svaiterul, nu este in stare de asa ceva!
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:54
De la: black10131307, la data 2009-08-27 13:52:25De la: gabigabi, la data 2009-08-27 13:21:21cita amaraciune detectez in postarea ta @dinule si, Doamne , cu cita plasticitate ai infatisat Scena politicii noastre mioritice ! te felicit !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:11
Repede, repede, a disparut 111DINU si a aparut 999FLORIN pe topicul destinat lui, topicul pentru fazan...
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:17
De la: romanita, la data 2009-08-27 14:11:09Repede, repede, a disparut 111DINU si a aparut 999FLORIN pe topicul destinat lui, topicul pentru fazan...cata inteligenta poate avea un alcoolic cretin plin de bube-n cap ca acest excrement de romio tiganesc cu aroma de sos de chiftele recte tarhoane stricate din cauza exploziei nucleare din capu' plin cu genocid de proasta calitate
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|

...Dom'le ai spus clar mai sus ca "singurul partid care se opunePSDului este PDLul "?!Da sau nu ?!Te-am intrebat cum anume se opune PDLul PSDului si vad ca pur si simplu bati campii fara sa imi raspunzi la intrebare.Deci mai Black,CUM SE OPUNE PDLul PSDului ?Ce face concret impotriva PSDului ?
.
parafrazez @blackule : cit suntem inca pe pace, eu spun :bine-ai venit .....
.Uf,vezi de ce imi vine mie sa te pup?Esti dulce !