Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 13:54
De la: sirboby, la data 2014-10-17 13:36:43 lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!! Si care ar fi treaba serviciilor secrete, SirBoby ? De pilda, hai sa incercam sa aflam cu ce ar fi trebuit sa se ocupe SIE? |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:01
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 13:54:09De la: sirboby, la data 2014-10-17 13:36:43 lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!! Dupa parerea mea ,in functie de directiile din structura,sa apere interesele tarii,sa protejeze demnitarii,secretele de stat,sa desconspire agentii infiltrati etc. Am scris deja ca nu ma bag acolo ca nu stiu! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:08
De la: sirboby, la data 2014-10-17 13:36:43Gabi lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!Daca ceea ce a insinuat Haak e adevarat nu e numai kkt la curul nostru ......Ci si ceva tare si gros gata sã intre..........poate unora sa le placa ,mie unul nu! În ,,lumea umbrelor" e mult mai greu decat la militarie!!!!Militaria se bazeaza mult pe relattiile personale,adica ordinul il primesti pe cale ierarhicã,de la superiori pe care ii cunosti!Ai sa te miri dar am tinut general la poarta noaptea,pana am primit aprobarea sa-l las sa intre!În ,,lumea umbrelor" nu prea se cunosc agentii intre ei,plus ca pot fi agenti dublu,tripli....!Asa ca nu-i mai judeca ca nu ne pricepem niciunul de pe forum!Ne dam doar cu parerea! si ce-a mai insinuat ala, ca n-am vazut ? cert este un lucru : NICIUN pres. pina la T.B NU a cerut vreo lista cu ofiteri acoperiti si inca din ' 90 ! ce-l interesa si de ce ? a spus cu gura lui ca , cerind informatii, Serviciile i-au comunicat Oficial ca NU EXISTA nici in Parlament si nici in Guvern niciun ofiter acoperit ! primind un asemenea raspuns clar si fara echivoc , pentru care motiv, ceri Suplimentar , informatii Anume despre Ponta , desi STII ca e Impotriva Legii si declansezi, FIX cu ocazia Alegerilor , o asemenea nebunie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:11
SIE in opinia mea ar trebui sa strângã informatii din afara tarii despre actiuni,oameni care ar putea leza interesele Romaniei!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:12
De la: sirboby, la data 2014-10-17 14:01:41De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 13:54:09De la: sirboby, la data 2014-10-17 13:36:43 lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!! De pilda, hai sa incercam sa aflam cu ce ar fi trebuit sa se ocupe SIE? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:14
De la: sirboby, la data 2014-10-17 14:11:21SIE in opinia mea ar trebui sa strângã informatii din afara tarii despre actiuni,oameni care ar putea leza interesele Romaniei! cum ar fi ????? exemple: 1,2,3, a, b, c.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:21
De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 14:08:20De la: sirboby, la data 2014-10-17 13:36:43Gabi lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!Daca ceea ce a insinuat Haak e adevarat nu e numai kkt la curul nostru ......Ci si ceva tare si gros gata sã intre..........poate unora sa le placa ,mie unul nu! În ,,lumea umbrelor" e mult mai greu decat la militarie!!!!Militaria se bazeaza mult pe relattiile personale,adica ordinul il primesti pe cale ierarhicã,de la superiori pe care ii cunosti!Ai sa te miri dar am tinut general la poarta noaptea,pana am primit aprobarea sa-l las sa intre!În ,,lumea umbrelor" nu prea se cunosc agentii intre ei,plus ca pot fi agenti dublu,tripli....!Asa ca nu-i mai judeca ca nu ne pricepem niciunul de pe forum!Ne dam doar cu parerea! Pai daca un anume candidat( e doar o ipoteza,nu am date sau informatii,asa ca vorbim ipotetic)e agent al unui serviciu de informatii strain,il pui presedinte????Ca e ofiter al Romaniei e una si pot accepta,de asta nu prea ma vezi tipand contra celor care sunt sau nu acoperiti,descoperiri etc!Dar daca e agent dublu?Sau in slujba mafiei(cum erau prin Italia)!Ce pot face??Cand si directorul e om politic,deci comunicatele trec pe la el!!!!Sunt multe si grele!Nu-mi bat capul!prefer sa ma limitez la ce se vede!Nivelul de trai, economia a cazut sub tonta asa ca........!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:23
Ti-am zis ca nu am informatii!Lumineazã-ma tu!În principiu despre toti,aliati,inamici,posibil inamici,grupuri teroriste,cetateni straini,cetateni romani,grupuri de interese,firme din exterior.practi,firme din interior care au legaturi cu exterioare.....practic
|
|
|
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:37
De la: sirboby, la data 2014-10-17 14:23:54Ti-am zis ca nu am informatii!Lumineazã-ma tu!În principiu despre toti,aliati,inamici,posibil inamici,grupuri teroriste,cetateni straini,cetateni romani,grupuri de interese,firme din exterior.practi,firme din interior care au legaturi cu exterioare.....practic pai, hai sa incerc sa-ti sugerez cu ce ar fi fost obligat SIE sa se ocupe, Sirboby ! 1 Cate informatii a oferit SIE decidentilor politico-administrativi despre bonitatea asa zisilor INVESTITORI STRATEGICI care au cumparat INTREPRINDERI pe 1 $ si apoi le-au dezmembrat , , taiat si vandut la fier vechi ? 2 Cate informatii a oferit SIE decidentilor politico-administrativi despre cohortele de mostenitori externi care au fost impropritariti cu bunuri imobiliare sau funciare pe teritoriul romaniei, folosindu-se de acte false (falsi mostenitori) ? 3...? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:41
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-16 20:27:00De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-16 13:03:24De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-16 11:58:42De la: Black_Friday_, la data 2014-10-16 09:38:05De la: 9am_1454, la data 2014-10-16 09:13:13Ca sa vezi ... Ponta ofiter acoperit ... mie-mi pare stupefiant sa ti sa para normal ca bas' sa Pretinda Informatii Secrete la care NU ARE VOIE sa acceada , dar nu ti se pare la fel de normal ca ceea ce ESTE de interes national - in speta, starea de sanatate a presedintelui tarii - mai ales cind il vezi cit e deteriorat si face gesturi nebunesti, sa se Comunice cetatenilor Romaniei !..... asa , cu complicitati de acest fel,din partea medicilor, a partidului si a oamenilor / sustinatorilor si a serviciilor care au stiut si au tacut , un Hitler sau un Stalin, au putut face crime impotriva umanitatii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:54
De la: sirboby, la data 2014-10-17 14:21:40De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 14:08:20De la: sirboby, la data 2014-10-17 13:36:43Gabi lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!Daca ceea ce a insinuat Haak e adevarat nu e numai kkt la curul nostru ......Ci si ceva tare si gros gata sã intre..........poate unora sa le placa ,mie unul nu! În ,,lumea umbrelor" e mult mai greu decat la militarie!!!!Militaria se bazeaza mult pe relattiile personale,adica ordinul il primesti pe cale ierarhicã,de la superiori pe care ii cunosti!Ai sa te miri dar am tinut general la poarta noaptea,pana am primit aprobarea sa-l las sa intre!În ,,lumea umbrelor" nu prea se cunosc agentii intre ei,plus ca pot fi agenti dublu,tripli....!Asa ca nu-i mai judeca ca nu ne pricepem niciunul de pe forum!Ne dam doar cu parerea! daca ai fi in fata mea acum, te-as baga cu nasul in fraza scrisa mai sus : i s- a comunicat OFICIAL.....bai, Sirule, OFICIAL ....ca NU EXISTA ....intelegi romaneste ? NU EXISTA nici in Parlament si nici in Guvern vreun ofiter acoperit ! Ponta era din Luna , mai Siruleee ?....da' gindeste un pic logic, mai , inainte de a spune prostii grosolane ! de unde mama naibii era ? ca sef de partid si PREMIER al Ro, nu este INCLUS in raspunsul OFICIAL ca NU EXISTA niciun ofiter acoperit ? da' ceilalti candidati cine sunt ? ia enumara-i ! exista vreunul care sa nu fi fost senator sau deputat sau ministru si atunci sunt cuprinsi in raspunsul Oficial ca NU EXISTA ? DECI : NU SE JUSTIFICA/ explica in niciun fel actiunea declansata de catre T. B , decit prin nebuneala , caci NU EXISTA nici o Dovada in sensul afirmatiei lui si asta-i valabil ptr. Oricine, nu numai ptr. V. P ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:06
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 14:37:46De la: sirboby, la data 2014-10-17 14:23:54Ti-am zis ca nu am informatii!Lumineazã-ma tu!În principiu despre toti,aliati,inamici,posibil inamici,grupuri teroriste,cetateni straini,cetateni romani,grupuri de interese,firme din exterior.practi,firme din interior care au legaturi cu exterioare.....practic SIE a OFERIT tuturor decidentilor, Toate informatiile necesare si don Base a spus de nenumarate ori ca STIE TOT ce se-ntimpla ..... dar ce fac cei ce primesc acele informatii , cu ele , ce masuri iau, nu cred ca mai este treaba SIE desi, de multe ori m-am intrebat DE CE LASA SA SE-NTIMPLE Jaful asupra Romaniei ? dar, daca insusi don base e Implicat in tot felul de gainarii, fie-sa, cuscru' su, ginerica 1 si 2 .... ministri, secretari de stat, directori de mari intreprinderi, directori de banci , procurori si sefi de vama , sef la ANAF , etc, etc .....dau si ei- care pe unde poate - tunuri imobiliare , financiare si alte jmecherii, CUI sa te mai adresezi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:11
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 14:37:46De la: sirboby, la data 2014-10-17 14:23:54Ti-am zis ca nu am informatii!Lumineazã-ma tu!În principiu despre toti,aliati,inamici,posibil inamici,grupuri teroriste,cetateni straini,cetateni romani,grupuri de interese,firme din exterior.practi,firme din interior care au legaturi cu exterioare.....practic Multe probabil dar informatiile au fost clasificate,sau s-au pierdut de sefii politici.....sau putine, desi la anchetele care se fac.........parca nu-mi vine a crede ca procurorii nu au beneficiat si de ajutorul serviciilor secrete!
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:23
oare ce-o fi facut don Bas' cu informatiile primite de la SIE, cu ocazia realegerii lui din 2009 , cind s-a votat in diaspora si mai ales la Paris, sub Obladuirea dlui Baconski , cu 3 miini, la foc continuu : votul la 3 sec. ? eeee?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 17:12
De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 15:23:54 numai ineptii iti zac in acea tigva seaca, ramolito ! dupa cat te duce pe tine mintea, SIE ar fi trebuit sa se ocupe cu strangerea informatiilor despre romanii din occident, nu despre zecile de tepari imobiliari sau bancari care au fraierit si escrocat pe prostanacii din Romania de sume fabuloase in euro, asa-i ? maaaare naroada poti sa fii, habarnisto ramolita ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 17:31
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚÃ
17 octombrie 2014 Nr. 1474/VIII/3 COMUNICAT În completarea comunicatelor nr. 1436, 1450 ºi 1454 din 15 ºi 16 octombrie 2014, referitoare la dosarul penal constituit ca urmare a unor suspiciuni de fapte de corupþie legate de atribuirea unor mari suprafeþe de teren forestier, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat sã transmitã urmãtoarele: În conformitate cu prevederile art. 72 alin. 2 din Constituþia României ºi ale art. 195 alin. 1 ºi 2 din Regulamentul Camerei Deputaþilor, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al României cererea și referatul întocmit de procurorii anticorupþie, în vederea sesizãrii ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaþilor încuviințarea arestãrii preventive a deputaþilor: ADAM IOAN, pentru sãvârºirea infracþiunilor de instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, dacã funcþionarul public a obþinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit ºi constituire a unui grup infracțional organizat ºi trei infracþiuni de cumpãrare de influenþã HREBENCIUC VIOREL pentru sãvârºirea infracþiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influențã ºi instigare la folosire a influenței de cãtre o persoanã care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite În cauzã s-a dispus începerea urmãririi penale, efectuarea urmãririi penale faþã de suspecþi ºi punerea în miºcare a acþiunii penale pentru urmãtoarele fapte: În cursul anului 2012, deputatul Adam Ioan le-a solicitat judecãtorilor Ordog Lorand Andras și Uțã Gabriel sã admitã o cale extraordinarã de atac, pronunțând o hotãrâre judecãtoreascã (decizia nr. 231/R/17.04.2012 a Tribunalului Covasna) în favoarea lui Paltin Gheorghe Sturdza (naºul de cununie al inculpatului), în contradicție evidentã cu principiile de drept, cu starea de fapt realã ºi cu practica anterioarã a aceloraºi judecãtori ºi a tuturor celorlalte instanþe care soluþionaserã cauza, prin care au dispus reconstituirea dreptului de proprietate pentru 43.227 de ha teren forestier și 50 de ha de teren agricol pe raza judeþului Bacãu, creând un prejudiciu în sarcina RNP ROMSILVA de 303.888.615 euro. FELICITARI DNA !
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 17:38
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 17:12:59De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 15:23:54 pai, ce sa spui si tu acum, altceva decit ce stii sa spui : insulte si prostii, dindu-ti cu stingul in dreptul, absolut ilogic, dar ce conteaza cind tre' reperata onoarea jupinului ! caci daca SIE are datoriile de care ii spuneai lui Sir Boby, NU NUMAI pe tepari ii tine sub observatie si aduna informatii despre ei ....ca dex. despre acel Gabriel Group - ala cu cianurile- dar si tot ce priveste activitatea din ambasade, romanii care vin acolo, diaspora, in general , are Legatura cu SIE !deci : ce a facut don base cu informatiile ca don baconski l-a ajutat din greu sa fure alegerile ? s-a ris in pumn de ele, nu -i asa ?
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 17:42
si sa vedeti ce potop de arestari urmeaza, eads-ul !
Extinctia PSD-ului nu se poate anticipa , deja se observa la orizont ! poate o sa ne ofere cteva informatii (patriotice) SIE si o sa ne nominalizeze att hotomanii cat si conturile bancare de peste mari si tari pe unde si-au dosit sumele ciordite sau firmele off-shore prin care au sifonat sute de milioane euro din Romania . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 17:47
De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 17:38:37De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 17:12:59De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 15:23:54 cu alte cuvinte, chiar incerci sa ne prostesti, habarnisto, -demonstrandu-mi ca posezio nesimtire fabuloasa-, exact cum te-a prostit pe tine pastoral gadea ? habarnisto ramolita , geoana nu a avut desemnat un observator electoral in ambasada pariziana, ? duuuuuu-te cu ineptiile tale cu tot exact acolo unde se afla si excrementele dambovitene, ramolito nesimtita ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:35
Hrebenciuc, interceptat în august 2014
În referatul cu propunerea de arestare preventivã depus la Curtea Supremã, prin care DNA a cerut arestarea altor inculpaþi din dosar, au fost inserate stenograme care ar demonstra infracþiunile comise. În acest referat, sunt cuprinse ºi câteva stenograme cu Viorel Hrebenciuc: „Pentru a realiza scopul urmãrit de grup, respectiv punerea în posesie ºi apoi valorificarea prin vânzare a pãdurii, constatând cã inculpatul Crãciunescu nu a dat curs solicitãrii, inculpatului Hrebenciuc Viorel discutã cu inculpatul Bengescu Dan Costin (discuþie în mediu ambiental din data de 13 august 2014) despre acþiunile pe care trebuie sã le întreprindã în viitorul imediat apropat pentru a-l determina pe Crãciunescu sã execute ordinele date. În aceastã discuþie, Hrebenciuc propune ca variantã efecturea de presiuni prin intermediul lui Sârbu Ilie. Viorel Hrebenciuc: Acuma sã-l folosesc pe Ilie Sârbu. Sã-l calce pe cap...?... În acelaºi context, discutând despre punerea în posesie asupra terenurilor din domuna Brusturoasa, Hrebenciuc Viorel i-a spus lui Bengescu Dan Costin: pot face presiuni pe ãia acolo cã nu ºtiu ce, merge în ºedinþã peste ei: Viorel Hrebenciuc: Eu mâine dupã-amiazã, la 4 jumãtate, vorbesc încã o datã la Bacãu, sã vãd dacã au primit vreun semnal. ªi dacã n-au primit, te trimit la Crãciunescu, sã-i spunã Crãciunescu cã ºtie cã ai avut o discuþie ºi-i spune exact ce are de fãcut. Ai înþeles? Dan Bengescu: Da. Viorel Hrebenciuc: Adicã, o lucrãm... Dan Bengescu: Aºa. Viorel Hrebenciuc: Aºa. Dan Bengescu: Haideþi sã vã spun ? Gata, deci n-a promis nimic, a zis cã-mi rezolvã ei. ªi sãptãmâna trecutã l-a sunat Sorin ...?... dã-i drumul înainte, nu-þi mai contestã nimic Viorel Hrebenciuc: ...?... sau cum? Dan Bengescu: Ai înþeles? Nu-þi mai contestã, stai liniºtit. Ne ocupãm de tot. ªi de Sibiu, ne ocupãm noi tot". Sursa: referat DNA
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:40
Boule rosu, daca ma iei asa, dedicatia ta sa fie la tot neamul tau de analfabeti prosti cu aere de tarani cocliti!
Du-te-n MM cu comunistii tai! Maimuta sovietica, algerile din 1946 au fost furate la greu si adevaratii castigatori au fost cei din PNT si PNL, nu blocul tradatorilor de tara. Iar Regele Mihai a fost un adevarat patriot, salvand tara in al 12-lea ceas. Fara implicarea lui tara ar fi fost ocupata ca tara invinsa de catre rusi si situatia Romaniei si a Armatei Romane ar fi fost cu mult mai grea. Regele Mihai a stricat planurile comunistilor si a luptat cat a putut impotriva bolsevizarii pana cand a fost fortat sa abdice. Dar un idiot trepanat ca tine, care este in stare sa mai regrete comunismul si dupa 25 de ani de la caderea lui, oricum nu este in stare sa priceapa mai mult decat a fost indoctrinat de pramatiile comuniste la care a cascat gura ca un bou. Ramai cu ce ai invatat, analfabetule si repeta ca un papagal prost in continuare. Iti urez sa emigrezi in PLM in Coreea de Nord cu tot neamul tau. In felul asta o sa avem mai putini idioti in Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 19:18
nu confunda un system de guvernare , monarchist constitutional , cu persoana regele mihai, regele mihai a fost si este un las profitor, hermaphroday !
daca intr-adevar era un monarh patriot isi tragea un glotz in teasta, vrei argumente? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:10
De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 14:08:20De la: sirboby, la data 2014-10-17 13:36:43Gabi lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!Daca ceea ce a insinuat Haak e adevarat nu e numai kkt la curul nostru ......Ci si ceva tare si gros gata sã intre..........poate unora sa le placa ,mie unul nu! În ,,lumea umbrelor" e mult mai greu decat la militarie!!!!Militaria se bazeaza mult pe relattiile personale,adica ordinul il primesti pe cale ierarhicã,de la superiori pe care ii cunosti!Ai sa te miri dar am tinut general la poarta noaptea,pana am primit aprobarea sa-l las sa intre!În ,,lumea umbrelor" nu prea se cunosc agentii intre ei,plus ca pot fi agenti dublu,tripli....!Asa ca nu-i mai judeca ca nu ne pricepem niciunul de pe forum!Ne dam doar cu parerea! Simplu smintito....Ponta a fost racolat in timp ce era procuror...initiativa INTERZISA de constitutie....iar procurorul Panait a simtit pe pielea lui "profesionalismul" lui "dottore". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:23
Pssss...6....6.......6! Intru io!
'Na seara!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:28
Ei, e simplu! Luata scrisoarea fostului deputat de Satu Mare, verificat aliniat cu aliniat , idee cu idee, apoi concluzionat in functie de faptele petrecute in ordine cronologica. Orice afirmatie, orice supozitie, sa fie verificata si sa se cerceteze aprofundat!
Aflam adevarul pana in Decembrie?
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:30
Ati picat pe undeva prin eter?
Ha-lo-o?
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:32
Eu sunt cetatean român!
Prezidentiabilii nostri..... sunt ei ..... toti....cetateni români? Cine certifica asta?
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:34
Ho key! Seara faina! Spor la gandire! Va las tema de gandit!
Cine va fi presedintele nostru in Decembrie, ha? Noapte buna si pe curand! www.youtube.com/watch?v=5GFNolP3OZ4 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 21:57
|
Postat pe: 18 Octombrie 2014, ora 03:33
Gata ,,aripa neagrã a PNL-ului galatean"?Daca stiam ca te demasti asa usor iti fãceam dedicatia aia mai de mult! Acum te recunosc in totalitate! Mi-a dat dat haakon un indiciu si chiar ma miram sa se fi prostit adevãratul Black in asa hal!Auzi la el Lufthansa.......Germania.......multinationala........ !Ai ramas marcat de cum te-a ,,abuzat" Black pe ,,Monarhie sau Republica" de i-ai furat numele???Sa inteleg ca te-ai ,,mãritat" cu el???? Anyway , dedicatia ramane! .............De ziua ta Pinochio! PS Daca nu il obliga Sir Churchill,nu mai venea ,,curajosul" in Romania! Si gabi ...ce ii mai lua apãrarea, e Black .....Siktir orospu cocu Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

de sefii politici.....sau putine, desi la anchetele care se fac.........parca nu-mi vine a crede ca procurorii nu au beneficiat si de ajutorul serviciilor secrete!
oare ce-o fi facut don Bas' cu informatiile primite de la SIE, cu ocazia realegerii lui din 2009 , cind s-a votat in diaspora si mai ales la Paris, sub Obladuirea dlui Baconski , cu 3 miini, la foc continuu : votul la 3 sec. ?
sa spui si tu acum, altceva decit ce stii sa spui : insulte si prostii, dindu-ti cu stingul in dreptul, absolut ilogic, dar ce conteaza cind tre' reperata onoarea jupinului !
caci daca SIE are datoriile de care ii spuneai lui Sir Boby, NU NUMAI pe tepari ii tine sub observatie si aduna informatii despre ei ....ca dex. despre acel Gabriel Group - ala cu cianurile- dar si tot ce priveste activitatea din ambasade, romanii care vin acolo, diaspora, in general , are Legatura cu SIE !