back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:17

Sirboy, intrebare :

Pentru care dintre serviciile secrete de pe mapamond o monitoriza Ponta pe Carla Del Ponte ( In1999 Carla Del Ponte a aderat la TPII si ICTR pentru a se ocupa de crimele de razboi in fosta yugoslavie, ca procuror. ) ?????

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:18

si iar ma mir si ma-ntreb : moi, tata, daca tu le stii pe toate, Cum de n-ai aflat, moi ? de ce nu te-a informat nimeni , moi don pres., ca inca din 2011 frat' tu a fost interceptat de serviciile secrete la cererea DNA ca facea TRAFIC DE INFLUENTA in Numele tau, don' le presedinte ?
si de ce don presedinte toti cei ce s-au ocupat de acel dosar exploziv, de coruptie la nivel inalt si care Aducea Atingere Inst. prezidentiale si tie personal, dar trimitea si la " justitia independenta" a lu' matale , au fost maziliti si dosarul pitit la secret , in sertarele DNA. ului ?

Raporteaza abuz de limbaj
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:26

De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 15:09:29aha, ti-ai adus aminte ca exista si LEGE in tara asta si ca NIMENI nu-i mai presus de ea....nici Base'....mai ales el, de fapt !
oricum, Melescanu - fostul director al SIE - a afirmat CATEGORIC ca NU exista Niciun ofiter acoperit in structurile interne ....ce-i Afara, e o alta discutie si NU trebuie sa-i stie NIMENI, nici macar presedintele !

Chiar asa ! Bravo gabi ...nim eni sa nu stie de ei.....nici ca pot fi cumparati de alte servicii nimic...! gabi asta cu militaria ....e baba si mitraliera...!
Haak,base poate fi infractor,badaran etc..........dar nu il cred prost!Chiar crede cineva ca nu are spatele acoperit legal(fie si printr-o portita a legii!))? Eu nu cred!Poate de asta a mai asteptat! Si nu l-a demascat maai demult.....ca era ilegal....!!

Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i �i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:30

De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 15:18:40si iar ma mir si ma-ntreb : moi, tata, daca tu le stii pe toate, Cum de n-ai aflat, moi ? de ce nu te-a informat nimeni , moi don pres., ca inca din 2011 frat' tu a fost interceptat de serviciile secrete la cererea DNA ca facea TRAFIC DE INFLUENTA in Numele tau, don' le presedinte ?
si de ce don presedinte toti cei ce s-au ocupat de acel dosar exploziv, de coruptie la nivel inalt si care Aducea Atingere Inst. prezidentiale si tie personal, dar trimitea si la " justitia independenta" a lu' matale , au fost maziliti si dosarul pitit la secret , in sertarele DNA. ului ?

Poate a fost informat......si l-a atentionat pe frate darcum banii sunt ochiul...........fratele a zis: ,,Nu m-o lasa el sa ma racoresc!"

Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i �i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:33

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 15:17:36Sirboy, intrebare :

Pentru care dintre serviciile secrete de pe mapamond o monitoriza Ponta pe Carla Del Ponte ( In1999 Carla Del Ponte a aderat la TPII si ICTR pentru a se ocupa de crimele de razboi in fosta yugoslavie, ca procuror. ) ?????

Pentru Insulele Fero e????A gata stiu : pentru Somalia!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:36

Nie panimaiu!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:16

Nie zaietz, nie pagadi!

Hai salut concetatenii stimabili si onorati!

Ioi, da' ce seara, da' ce vesti, fratilor! Amu' zic si io ca Oio Hak Oio: pen' cine, bre, pen' cine o filtrat informatiuni pretzioase, bre?

Vorba ardeleanului: 'Ai de capu' nost'!

Io tot nu voi vota, sa stiti! Dar urmaresc stirile de-acas' cu drag ! INCAmai sunt cetatean rom�n..... 'Om vedea perspectivele, no!

Sa fiti iubiti! Numai bine dragilor!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:18

De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:30:25
De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 15:18:40si iar ma mir si ma-ntreb : moi, tata, daca tu le stii pe toate, Cum de n-ai aflat, moi ? de ce nu te-a informat nimeni , moi don pres., ca inca din 2011 frat' tu a fost interceptat de serviciile secrete la cererea DNA ca facea TRAFIC DE INFLUENTA in Numele tau, don' le presedinte ?

Poate a fost informat......si l-a atentionat pe frate darcum banii sunt ochiul...........fratele a zis: ,,Nu m-o lasa el sa ma racoresc!"

si treaba asta nu e Penala ?
nu e o pata neagra pe blazonul Justitiei ? dar a serviciilor ? dar pe cel al Presedentiei si a Romaniei ? si vine omul asta , minjit pina peste cap, Acum si de la Cotroceni, cu Tricolorul Romaniei in spate, arunca cu scirna in Iohannis, in Ponta, singura Cinstita din politica fiind Udrea si facindu-i o propaganda desantata si murdarind Totul- totul ? chiar crede ca o data ajunsa sus, Udrea il va scapa de toate dosarele ce-l asteapta ? indoi-m-as si,

Cita Credibilitate mai are omul asta ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:25

De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:33:39

da' de unde stii ca o MONITORIZEAZA ? de unde are un oarescine o asa informatie care ar trebui sa fie secreta, daca-i adevarata ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:25

Fratilor rom�ni, ne r�de mapamondu', dar doamne feri si apara de repercursiuni....

Campanie electorala, scandaluri.... purtatoru" de cuvant al inculpatului in loc sa raspunda la subiect, o da cu acuzatii asupra unui alt candidat. Mai, de nu o zis de vreo 5 ori ca Johanis nu stie care este minimul de venit per economie, nu o zis niciodata! Cum e asta? Tactica invartirii in juru' cozii? In final nu avea nimic de declarat , doar de acuzat.

Bref, e grava, 'ai de capu' nost'!

Dar mai bine prevenirea in al doispelea ceas decat tratamentul in cursul maladiei.

Eliberez berbecutzul oferit de Oio Hak Oio. Plus ca autostrada va fi libera! Votati voi, dragi romani, io ma abtin !

Gata, gata, sa fiti iubiti!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:27

De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 16:18:52
De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:30:25

si treaba asta nu e Penala ?
nu e o pata neagra pe blazonul Justitiei ? dar a serviciilor ? dar pe cel al Presedentiei si a Romaniei ? si vine omul asta , minjit pina peste cap, Acum si de la Cotroceni, cu Tricolorul Romaniei in spate, arunca cu scirna in Iohannis, in Ponta, singura Cinstita din politica fiind Udrea si facindu-i o propaganda desantata si murdarind Totul- totul ? chiar crede ca o data ajunsa sus, Udrea il va scapa de toate dosarele ce-l asteapta ? indoi-m-as si,

Cita Credibilitate mai are omul asta ?

Gabriela, CATA CREDIBILITATEMAI AU POLITICIENII ROMANI?

Te imbratisez in fuga! Cu mintea sunt cu voi.... atata pot. Cu drag!

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:56

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 14:58:10
De la: sirboby, la data 2014-10-14 14:42:03
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 14:23:54
De la: sirboby, la data 2014-10-14 14:17:52
Care e diferenta intre base si copy??

interogativa, o consideri retorica, sau esti lovit de noctalopie-orbul gainii, Sirboby?

Eu mi-am facut o parere despre diferente........ii �ntrebam dor pe cei care mi-l prezinta pe base -bay,bay si �nger pe copy!

Sirboy, inainte de a fi ocupat orice fel de functie reprezentativa sau administrative in stat, idiotul a fost angajat procuror (magistrat) si ofiter acoperit SIE, apoi, ca pm, a emis o ordnanta de urgenta care nu a fost trecuta prin CSAT, guvern, parlament, dar a fost publicata in MOf. ptr a-si albi CV-ul !

= INFRACTOR !

Vezi. leg. aferenta sie, sri etc. aflata in vogoare, statutul militarilor etc.

OMUL, este PENAL.

Penal poate fi si BASESCU, in functie de data calendaristica la care a luat la cunostinta despre informatia pe care a dezvaluit-o !

Apoi, Responsabili si in acelasi timp penali, sefii SIE, sanctionabili: membrii comisiei parlamentare de control a serviciilor secrete ro., iar BASE, este obligat sa prezinte sursa si data la care a fost sesizat cu aceasta informatie, altfel, si el devine "PENAL" conf OG-PONTA publicata in MOf. !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 21:48

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 16:56:36

interogativa, o consideri retorica, sau esti lovit de noctalopie-orbul gainii, Sirboby?

Eu mi-am facut o parere despre diferente........ii �ntrebam dor pe cei care mi-l prezinta pe base -bay,bay si �nger pe copy!

Sirboy, inainte de a fi ocupat orice fel de functie reprezentativa sau administrative in stat, idiotul a fost angajat procuror (magistrat) si ofiter acoperit SIE, apoi, ca pm, a emis o ordnanta de urgenta care nu a fost trecuta prin CSAT, guvern, parlament, dar a fost publicata in MOf. ptr a-si albi CV-ul !

= INFRACTOR !

OMUL, este PENAL.

Penal poate fi si BASESCU, in functie de data calendaristica la care a luat la cunostinta despre informatia pe care a dezvaluit-o !

Apoi, Responsabili si in acelasi timp penali, sefii SIE, sanctionabili: membrii comisiei parlamentare de control a serviciilor secrete ro., iar BASE, este obligat sa prezinte sursa si data la care a fost sesizat cu aceasta informatie, altfel, si el devine "PENAL" conf OG-PONTA publicata in MOf. !

Ba oligo_kakaon_oligo, poti sa te dai si cu tartita de pamant, stapanul tau e cu un picior in parnaie!

"SIE �l contrazice pe B�sescu: Hot�r�rea privind informa�iile secrete nu trebuia s� treac� prin CSAT; HG 223/2013 nu extinde, ci restr�nge categoriile de personal protejate de secretul de stat"

www.mediafax.ro/politic/sie-il-contrazice-pe-basescu-hotararea-p...

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 00:31

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-14 21:48:18
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 16:56:36

= INFRACTOR !

OMUL, este PENAL.

Ba oligo_kakaon_oligo, poti sa te dai si cu tartita de pamant, stapanul tau e cu un picior in parnaie!

"SIE �l contrazice pe B�sescu: Hot�r�rea privind informa�iile secrete nu trebuia s� treac� prin CSAT; HG 223/2013 nu extinde, ci restr�nge categoriile de personal protejate de secretul de stat"

www.mediafax.ro/politic/sie-il-contrazice-pe-basescu-hotararea-p...
...

sorozi voiniceste, buey hermafroday ?
hai sa vedem cum il contrazice , NU ?

In COMUNICATUL SIE , citez :

Demersul a fost realizat �n baza aceluia�i temei legal, respectiv art.22 din Legea 182/2002 care prevede c� "Listele cuprinz�nd informa�iile secrete de stat pe niveluri de secretizare, elaborate sau de�inute de autorit��ile ori de institu�iile publice, se aproba �i se actualizeaz� prin hot�r�re a Guvernului".

Articolul 22 din Legea 182/2002 precizeaz�: "(1) Autorit��ile publice �ntocmesc liste proprii cuprinz�nd categoriile de informa�ii secrete de stat �n domeniile lor de activitate; (2) Listele cuprinz�nd informa�iile secrete de stat pe niveluri de secretizare, elaborate sau de�inute de autorit��ile ori de institu�iile publice, se aprob� �i se actualizeaz� prin hot�r�re a Guvernului; (3) Hot�r�rile Guvernului privind aprobarea listelor cuprinz�nd informa�iile secrete de stat se comunic� Serviciului Rom�n de Informa�ii, Serviciului de Informa�ii Externe �i, dup� caz, celorlalte structuri informative c�rora le revin, potrivit legii, sarcini de organizare a m�surilor specializate de protec�ie"

insa, CITEZ:

LEGE nr. 182 din 12 aprilie 2002 privind protec�ia informa�iilor clasificate

Art. 14
Consiliul Suprem de Ap�rare a ��rii asigur� coordonarea la nivel na�ional a tuturor programelor de protec�ie a informa�iilor clasificate.

SI....

Art. 25
(1) Coordonarea general� a activit��ii �i controlul m�surilor privitoare la protec�ia informa�iilor secrete de stat se realizeaz� de c�tre unitatea specializat� din cadrul Serviciului Rom�n de Informa�ii.
(2) Ministerul Ap�r�rii Na�ionale, Ministerul de Interne, Ministerul Justi�iei, Serviciul Rom�n de Informa�ii, Serviciul de Informa�ii Externe, Serviciul de Protec�ie �i Paz� �i Serviciul de Telecomunica�ii Speciale stabilesc, pentru domeniile lor de activitate �i responsabilitate, structuri �i m�suri proprii privind coordonarea �i controlul activit��ilor referitoare la protec�ia informa�iilor secrete de stat, potrivit legii.
(3) Coordonarea activit��ii �i controlul m�surilor privitoare la protec�ia informa�iilor secrete de stat pentru Oficiul Central de Stat pentru Probleme Speciale �i Administra�ia Na�ional� a Rezervelor de Stat se realizeaz� de structura specializat� a Ministerului Ap�r�rii Na�ionale.
(4) Parlamentul, Administra�ia Preziden�ial�, Guvernul �i Consiliul Suprem de Ap�rare a fi�rii stabilesc m�suri proprii privind protec�ia informa�iilor secrete de stat, potrivit legii. Serviciul Rom�n de Informa�ii asigur� acestor institu�ii asisten�� de specialitate.
(5) Protec�ia informa�iilor nedestinate publicit��ii, transmise Rom�niei de alte state sau de organiza�ii interna�ionale, precum �i accesul la informa�iile acestora se realizeaz� �n condi�iile stabilite prin tratatele interna�ionale sau �n�elegerile la care Rom�nia este parte.

aaaaaaa?

ce are a face conducerea CAP-eului si comunicatul SIE cu BALIGOASELE joiene si contrazicerea lui BASE?

addendum nr1 , hermaphroday :

zgaieste-ti ochii, ciuleste-ti laptuca si casca-ti mofletele !

Art. 6
(1) Standardele na�ionale de protec�ie a informa�iilor clasificate sunt obligatorii �i se stabilesc de c�tre Serviciul Rom�n de Informa�ii numai cu acordul Autorit��ii Na�ionale de Securitate.
(2) Standardele la care se refer� alin. (1) vor fi �n concordan�� cu interesul na�ional, precum �i cu criteriile �i recomand�rile NATO.
(3) �n cazul unui conflict �ntre normele interne privind protec�ia informa�iilor clasificate �i normele NATO, �n aceast� materie vor avea prioritate normele NATO.

addendum nr2

ACCESUL LA INFORMA�II CLASIFICATE ALE ORGANIZA�IEI TRATATULUI ATLANTICULUI DE NORD

Verificarea de nivel III se efectueaz� pentru avizarea �n vederea eliber�rii certificatului de securitate pentru nivelul NATO/TOP SECRET (echivalent STRICT SECRET DE IMPORTAN�� DEOSEBIT�). Avizarea accesului la informa�iile clasificate NATO/TOP SECRET se va baza pe:

i) Rela�ii �n str�in�tate - se va verifica existen�a unor riscuri de securitate datorate unor presiuni exercitate de surse din str�in�tate.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 01:54

De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 16:25:06

da' de unde stii ca o MONITORIZEAZA ? de unde are un oarescine o asa informatie care ar trebui sa fie secreta, daca-i adevarata ?

Cam de pe unde stii si tu ca justia e a lui base,ca base a vandut flota....Ca o anume doamna e amanta lui base........Sau tu ai fost de fata la astea?????

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 08:58

omuleee, ALEA sunt Informatii care circula in media; exista si un Dosar cu Flota, in care toti cei implicati au facut inchisoare, numa' don basel, nu !
cit despre Justitie, poi daca eu, tu , altii , il auzim ca spune cu gura lui ca CELE 4 Chei ale Justitiei sunt in mina lui, CE draq de concluzie se poate trage ?
aaaaa, pardon, am uitat ....TU NU POTI TRAGE nici o concluzie si nici basitii care-l admira.... baaa, dimpotriva, cred ca asa si trebuie !
si alaltaieri seara a mai spus una- la fel de penala- cum ca, vazind ca Melescanu face apel la Lege si in conf. cu ea, NU ARE VOIE sa-i dea informatiile cerute de el, a "lucrat " cu alti ofiteri TRECIND peste capul Directorului SIE !
e corect ? mai Sirule , ce vrea sa spuna asta, mai , ca parca v-a luat Dumnezeu mintile si nu vreti sa intelegeti ce face omul asta ?

deci : in timp ce ceea ce spun este de gasit, citit, ascultat in media, informatia cu Monitorizarea NU si cine a dat-o e Suspect de Manipulare, Dezinformare si dovedeste ca-i un postac platit ptr. a indeplini niste misiuni ca acestea .... ptr. ca DACA el insusi e ofiter in asemenea structuri, NU are voie sa vorbeasca despre ce stie , decit intrun cadru strict informativ !
dar daca este asa si exista asemenea DOVEZI atunci, cel dovedit indubitabil , este chemat discret si Obligat sa se retraga "in liniste", undeva mai la racoare !

de altfel, cam asa s-a retras Cr. Diaconescu din cursa ptr. presedentia PSD.ului : i s-a pus un dosar in fata si-n 5 min, a disparut de pe scena politica, pina l-a "reactivat " don Base' !

intelegi mata, ca DACA era adevarata chestia cu Ponta, NU se facea acest Spectacol mediatic, spre rusinea Romaniei , cu singurul scop de a-l scoate din cursa electorala ? intelegi in ce Hal de nebuneala ne-a antrenat acest don base ?

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 11:20

Raspandaco nesimtita, lasa politichia si ocupa-ti bucataria, habarnisto slinoasa !

Ceea ce a facut "onorabilul" Dir.SIE Melescanu si PONTACUL mitoman, se numeste ?

insa, citez:

LEGE nr. 182 din 12 aprilie 2002 privind protec�ia informa�iilor clasificate
Art. 20
Orice persoan� fizica sau juridic� rom�n� poate face contesta�ie la autorit��ile care au clasificat informa�ia respectiva, �mpotriva clasific�rii informa�iilor, duratei pentru care acestea au fost clasificate, precum �i �mpotriva modului �n care s-a atribuit un nivel sau altul de secretizare. Contesta�ia va fi solu�ionat� �n condi�iile legii contenciosului administrativ.

vreau sa stiu:

daca serviciile secrete din Ro. (Ro. stat membru UE si NATO) folosesc ofiteri acoperiti sau mentin in structurile serviciilor de informatii-contrainformatii, fosti ofiteri activi din structurile politiei politice ale securitatii statului comunisto-ceausist.?
Poate imi raspunde chiar Dir. SIE, "onorabilul" Melescanu !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 11:46

Art. 19
Sunt �mputernici�i sa atribuie unul dintre nivelurile de secretizare a informa�iilor cu prilejul elabor�rii lor:
a) pentru informa�iile strict secrete de importan�a deosebit�:
1. Pre�edintele Rom�niei;
2. pre�edintele Senatului �i pre�edintele Camerei Deputa�ilor;
3. membrii Consiliului Suprem de Ap�rare a Tarii;
4. primul-ministru;
5. membrii Guvernului �i secretarul general al Guvernului;
6. guvernatorul B�ncii Na�ionale a Rom�niei;
7. directorii serviciilor na�ionale de informa�ii;
8. directorul Serviciului de Protec�ie �i Paza;
9. directorul Serviciului de Telecomunica�ii Speciale;
10. secretarul general al Senatului �i secretarul general al Camerei Deputa�ilor;
11. pre�edintele Institutului Na�ional de Statistica;
12. directorul Administra�iei Na�ionale a Rezervelor de Stat;
13. alte autorit��i �mputernicite de Pre�edintele Rom�niei sau de primul-ministru;
b) pentru informa�iile strict secrete - �mputernici�ii prev�zu�i la lit. a), precum �i func�ionarii cu rang de secretar de stat, potrivit competentelor materiale ale acestora;
c) pentru informa�iile secrete - �mputernici�ii prev�zu�i la lit. a) �i b), precum �i func�ionarii superiori cu rang de subsecretar de stat, secretar general ori director general, potrivit competentelor materiale ale acestora.

pai nu ?

vindem tot, incasam spaga si apoi clasificam contractele privatizarilor, sau nu reusin a mai gasim contractual autostrazii Bechtel

lasati-lasati, nu va impancientati, pulimea PLATESTE !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 12:25

IMPARȚIALITATE�INTEGRITATE�EFICIENȚ�

15 octombrie 2014
Nr. 1436/VIII/3

COMUNICAT

Procurori din cadrul Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie �Serviciul Teritorial Brașov efectueaz� cercet�ri �ntr-o cauz� penal� ce vizeaz� suspiciuni privind s�v�rșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au leg�tur� cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol.

�n cursul dimineții de 15 octombrie 2014, ca urmare autoriz�rii de c�tre instanța competent�, sunt efectuate percheziții domiciliare �n 25 locații situate �n jud. Brașov, Bac�u, Covasna și București, din care cinci la instituții publice de interes local, una la un birou de avocatur�, iar restul sediile unor societ�ți comerciale și domiciliile unor persoane fizice..

�n cauz�, procurorii beneficiaz� de sprijin din partea Serviciului Rom�n de Informații și din partea Brig�zii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate �n prezenta cauz�, preciz�m c�, atunci c�nd �mprejur�rile vor permite, vom fi �n m�sur� s� oferim detalii suplimentare.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

FELICITARI DNA si SRI !

addendum

" Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta si sef al senatorilor PSD, este audiat miercuri la DNA Brasov, potrivit RTV. Sarbu este audiat in dosarul retrocedarilor ilegale, in care mai este implicat si parlamentarul PSD Ioan Adam. Ilie Sarbu a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 10.40. Potrivit unui comunicat DNA, procurorii beneficiaza in acest dosar de sprijinul SRI."

mediafax

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 13:58

NU mai face ghiveci din subiecte si nu le mai amesteca, sperind sa uitam Subiectul principal al discutiei : T. Basescu si relatia sa cu Statul de Drept, Constitutia si Democratia !
ce dovedeste scandalul cu Flota, cu ALRO, cu Bercea, cu NANA , cu ofiterul acoperit , ha ? asta-i intrebarea : cum se poate defini mandatul lui T. B care se termina atit de urit ?
de fapt, se termina asa cum a si inceput : prin fals, uz de fals, minciuna si manipulare grosolana ! urit si trist !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 14:26

Ce nu-ti convine Partoneto IMPOSTOARE, va servsc aceleasi metode si practici pe care le-ai folosit tu si Partzotinul HERMAPHRODAY, problemme ?

"Ilie S�rbu, urm�rit penal �n dosarul privind retrocedarea ilegal� a zeci de mii de hectare de terenuri. Viorel Hrebenciuc a fost adus la DNA Bra�ov cu jandarmii

Liderul PSD Ilie S�rbu, socrul premierului Victor Ponta, a fost audiat la DNA �ntr-un dosar de corup�ie. Ancheta DNA vizeaz� o serie de retroced�ri ilegale. �n aceast� cauz� este vizat �i deputatul PSD Ioan Adam �i so�ia sa, judec�tor �n cadrul Tribunalului Bra�ov, precum �i doi judec�tori de la Tribunalul Covasna. CSM a �ncuviin�at arestarea celor trei judec�tori. �n acela�i dosar este audiat �i Viorel Hrebenciuc, care a fost adus la sediul DNA Bra�ov cu jandarmi.

Procurorii Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie Bra�ov fac cercet�ri �n aceast� cauz� pentru infrac�iuni de corup�ie �i asimilate celor de corup�ie ce au leg�tur� cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru aproximativ 90.000 de hectare de teren forestier �i 100 de hectare de teren agricol, arat� DNA, �ntr-un comunicat de pres�.

Anchetatorii fac 25 de perchezi�ii �n jude�ele Bra�ov, Bac�u, Covasna, precum �i �n Bucure�ti, dintre care cinci la institu�ii publice de interes local, una la un birou de avocatur� �i restul la sediile unor firme �i la domiciliile unor persoane, a precizat DNA."

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, c� �ntre cele cinci institu�ii publice la care au loc perchezi�ii sunt �i tribunalele Bra�ov �i Covasna.

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 14:46

De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 14:40:59 n-ai inteles in toti anii astia ca NU am treaba decit cu Basescu si-n rest, NU MA INTERESEAZA decit colateral ?

" in toti anii astia " SIKTIR, Partoneto IMPOSTOARE !
CARE toti anii, sunt numai 2 ani, PARANOICO,insa iti voi achita toate politele injurioase, obscene, jignitoate, amenintarrile etc. retine !

Cine te instruieste si plateste NESIMTITO, cine te finanteaza PATONETO IMPOSTOARE, A3, VARANUL PUSCRIAS, FSB-ul, sau esti vreo nulitate bipeda OBSEDATA, Partoneto psihopata !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 15:05

De la: gabigabi, la data 2010-04-13 11:10:41
De la: gabigabi, la data 2010-04-12 17:32:50@camioneros : nu-ti pot raspunde dupa cum ai merita, dar chestia aia ca VOI TINETI CAPUL SUS ,mi-a placut foarte tare ....sa-l tineti mama,cit puteti de sus ,ca sa nu va intre rahatul in gura si puneti-va vata-n nas ,ca pute !
- va tot mirati ca nu ne impacam cu gindul ca Bas' e presedinte....intrebare : daca, e doar un ex.de imaginatie, daca cineva reuseste sa va fure casa - prin cine stie ce tertip avocatesc- va consolati urgent,bagati capul la cutie si va plingeti amarul in pumni sau va veti duce oriunde puteti ,incercind sa va gasiti dreptatea ? cam asta-i motivul ptr. care se prelungeste acest topic : UZURPAREA functiei de presedinte al statului ! ....nu stiu cum ar fi fost cu Crin Antonescu sau Geoana presedinte, tot asa cum nu stiu cum ar fi fost viata mea daca nu l-as fi intilnit pe Nelutu meu si l-as fi intilnit in schimb pe mytcor,de ex ....nimic din ce sunt acum ,n-ar fi fost : nici casa,nici copil,nici oras ,nici tara ! ar fi fost ALTCEVA ! ptr. acest altceva trebuia schimbat fostul ,despre care stiam deja ca : a fost racolat inca din timpul scolii de marina- dar pe voi nu v-a deranjat asta !
-ca sunt dubii in legatura cu aducerea minerilor ....dar nici asta nu v-a deranjat si nici ingrijorat !
-ca sunt intrebari si un dosar in legatura cu Flota....nici asta nu v-a dat dureri de cap,chit ca se vorbeste-n draci despre devalizarea RO,facuta de ceilalti ,numai de ceilalti ,Silviule draga !
- ca au aparut informatii in legatura cu niste tranzactii imobiliare....fleacuri ptr. voi !
- ca si-a dat o casa in Mihaileanu....mofturi !
- ca a instrainat o bucata din parcul Bordei....vorbe,dom'ne,vorbe !
- ca si-a facut fata europarlamentar....ca fra'su a facut niste prostioare cu niscaiva arme....prostii d'ale opozitiei ,nu-i asa ?....ca s-au inhaitat cu interlopii ,desi striga-n gura mare cit de cinstit e el si cum lupta impotriva mafiei....stiti ceva ? mi-e o scirba de nu mai pot ! daca pe voi nu va deranjat NIMIC din toate cite le-am enumarat - si nu-s singurele- inseamna ca-i sunteti pe masura ! un om cinstit nu numai ca nu si-ar alege un asemenea presedinte, dar nici nu l-ar primi in casa sa ....

ce sa facem,Silviule draga, daca toate astea-s adevarate ? sa ne prefacem ca ele nu exista,asa cum faceti voi ?
mi-a fost rusine de rusinea primei doamne a tarii atunci cind mafiotul ala de Bercea Mondialul i-a pus la git un cocosel de aur ...intelegi ?
nu,nu intelegi... asa cum nu intelegeti voi , nici nevoia de moralitate in politica , caci nu te poti bate cu pumnii-n piept ca lupti impotriva mafiei,a coruptilor si tu primesti cadouri de la ei !
dar, ce rost mai are sa tot spunem : voua nu va pasa nimic din toate astea ...sunt fleacuri si prostii ! atita doar ca pestele de la cap se-mpute !

si iata ca au trecut 4, 5 ani de la postarea asta si PUTEEEEE deja in toata lumea, nu numai in Romania !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 15:39

Aha, Ce faci Sirboby si tu ai ajuns intre timp, "un prostovan care nu intelege nimic", cu toate ca esit o persoana activa care fecventeaza civilizatiile capitalist democrate occidentale pentru a-si rezolva diferite interese proprii, insa aceasta Partoneta IMPOSTOARE care nu-si paraseste resedinta 24 sin 24 h si nu a vazut in viata ei cum arata occidental capitalist si democrat, este intr-atat de desteapta incat habar n-are despre ce vorbeste, dar se crede cine stie ce eminenta cenusie or vreo somitate analitaica reputata in ale ideologiilor partinice sau in ale conceptelor financiar-economice, insa n-o interesaza decat "BASE", neica !

Ba' nene, te doare pana si flegma pe care i-ai catapulta-o pe acel infect si fudul esafodaj biped !

Partoneta, mai are sa ne spuna ca este Maria Tereza si noi s-o credem pe cuvand de horroare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 15:56

De la: 9am049573, la data 2010-08-12 20:52:54
Am vazut ca si atunci cind nu-i plecat cu pluta sau beat crita (vorbele lui) voda Base, chiar si in momentele cind face pluta pe spate si ii intra apa in urechi, are revelatii despre �poporul lui� pe care se grabeste sa le comunice in direct de la propriile televiziuni si radiodifuziuni.

Pe cine critica? Cam pe toti� Cam pe toti care, de tonti ce au fost, l-au sprijinit, cu voturi si cu bani, ca sa ocoleasca �bratul lung� al legii prin evitarea proceselor penale, cu ajutorul imunitatii prezidentiale.

Din pacate pentru �popor� ideile prezidentiale sunt ca niste scurgeri de puroi dintr-o rana infectata, pe care voda base o are probabil prin zona inghinala. Vad ca pe topic sunt oameni care traiesc din aceste umori si care in continuare ii repeta argumentele. Las pe ceilalti care citesc sa judece daca respectivii o fac din convingeri, din lipsa de morala sau pentru ca au aceasta sarcina.

De regula voda isi varsa umorile cind ii este frica si este furios ca nu poate sa controleze mintile cetatenilor (ce usor era cind base pira la securitate pe cei care il suparau!- unii cer dovezi ). Voda e furios ca �poporul� nu-l mai iubeste si ca mogulii �otravesc poporul�!

E foarte furios pe patriciu ca ni l-a aratat in campanie pe base asa cum e el in realitate: in stare sa dea un dos de palma copiilor vostri daca spun ceva impotriva lui. De aici si inversunarea unor fan-manelisti pro-base de pe topic de a tot vorbi despre patriciu (fapt care arata ce cetateni neutri si onesti sunt!).

M-a amuzat ultima lui minciuna, aceea ca munceste 16 ore pe zi (vezi draga doamne cit un profesor intr-o saptamana). Daca ati locui pe linga traseul lui zilnic spre cotroceni, ati sti ca base vine spre munca, de regula, dupa ora 9 dimineata. Mai mult, este ilegal sa muncesti la stat, si la privat 16 ore/zi si mai ales este ilegal, la stat, sa fii platit pentru cele 8 suplimentare/zi (conform legilor lui boc). Probabil minciuna, in acelasi registru nesimtit �la munca�, era pentru fanii lui prea-credinciosi.

Amuzant mi s-a parut si faptul ca la toate iesirile cimpenesti prin tara base, cel numit si votat la alegeri �ca altul mai bun nu este� (de catre multi dintre cei care citesc acest topic) e ragusit! Probabil teoria lui cu 3 cuburi de gheata se aplica mai corect pe timpul iernii.

PS: marite voda, bisnita si camataria nu sunt alte joburi !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:05

DEZV�LUIRI DNA: Viorel Hrebenciuc �i Ilie S�rbu au f�cut presiuni asupra conducerii Romsilvai: "Suntem �n plin r�zboi cu Romsilva! Vom c�tiga 100%!

Parlamentarii Viorel Hrebenciuc �i Ilie S�rbu sunt suspecta�i de procurorii anticorup�ie c� ar fi f�cut presiuni asupra conducerii Romsilva �n cazul unor retroced�ri de suprafe�e mari de terenuri forestiere, se arat� �n documentele Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie (DNA).

Senatorul Ilie S�rbu �i deputatul PSD apar �n documentele �ntocmite de DNA privind retrocedarea ilegal� a aproximativ 43.000 ha de teren forestier din jude�ul Bac�u, l�sate mo�tenire de Nicolae D. Ghica, potrivit Agerpres

�Ancheta DNA a relevat c� una dintre persoanele care au pretins c� sunt mo�tenitoare - respectiv Elie Vlad Sturdza, un str�nepot de sor� al lui Nicolae D. Ghica - a fost reprezentat� de avocatul Ioan Adam, �n prezent deputat �i so� al unuia dintre judec�torii implica�i �n dosar. El ar fi intervenit la magistra�i din completul care a judecat cauza clientului s�u.

Din datele existente rezult� c�, pentru a se reu�i ob�inerea �n mod nelegal a unei hot�r�ri judec�tore�ti pentru reconstituirea dreptului de proprietate, au colaborat mai multe persoane: avocatul Adam Ioan, Paltin Gheorghe Sturdza, Ordog Lorand Andras, U�� Gabriel �i Velican Maria Daniela.

�n documentele DNA se men�ioneaz� c�, �n 2009, Ioan Adam s-a c�s�torit cu judec�toarea Bularca Anca Roxana, iar na�ii acestora de cununie au fost Paltin Gheorghe Sturdza �i concubina acestuia, Zaharia Gabriela Rodica.

Ulterior, pentru realizarea retroced�rii, �n 'aceast� afacere' au fost cooptate mai multe persoane, fiecare av�nd roluri clar stabilite.

Procurorii au re�inut c�, anterior coopt�rii lui Adam Cr�ciunescu de c�tre Hrebenciuc �n acest grup, acesta din urm� ob�inuse deja sprijinul directorului din cadrul Direc�iei Silvice Bac�u, Viorel Ghelas�, vicepre�edinte PSD Bac�u, instig�ndu-l la inac�iune, adic� s� nu mai apere interesele institu�iei.

�'Din convorbirile telefonice purtate de c�tre Ioan Adam, Dan Costin Bengescu �i Viorel Hrebenciuc rezult� c� ace�tia au men�ionat de mai multe ori �i numele lui Constantin Dorian Pocovnicu, actualul prefect al jude�ului Bac�u �i pre�edinte al Comisiei de fond funciar Bac�u. De asemenea, �n septembrie 2013, Hrebenciuc a intervenit pe l�ng� membrii comisiilor locale D�rm�ne�ti �i Dofteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor forestiere, astfel �nc�t ace�tia s� accepte predarea direct� a suprafe�elor de p�dure f�r� avizul Comisiei Jude�ene de Fond Funciar, �n conformitate cu strategia de ac�iune convenit� �n prealabil cu Bengescu', se mai arat� �n dosarul DNA.

Astfel, �n discu�ia din 9 septembrie 2013 purtat� cu Bengescu, parlamentarul �i explic� acestuia c� directorul Direc�iei Silvice Bac�u, Viorel Ghelas�, va fi chemat la Bucure�ti pentru a fi 'instruit' cum s� procedeze �n privin�a demersurilor efectuate pentru punerea �n executare a hot�r�rii judec�torilor Tribunalului Covasna, care �n revizuire au dispus restituirea �n natur� a celor 43.277 ha de p�dure.

'Numele lui Ghelas� apare �i �n contextul �n care parlamentarul trimite pe una dintre apropiatele sale s� discute cu o persoan� �n 'problema cu Ghelas�'. Trebuie subliniat �n acest context c�, potrivit datelor de�inute, �n cursul lunii septembrie, directorul general al Romsilva 1-a chemat pe tema suprafe�elor de teren �mp�durit vizate de Paltin Gheorghe Sturdza.

La sf�r�itul lunii octombrie 2013, Hrebenciuc �i-a intensificat demersurile �n problema suprafe�elor de p�dure vizate pentru restituire de c�tre Paltin Gheorghe Sturdza, sens �n care 1-a contactat telefonic chiar pe directorul Direc�iei Silvice Bac�u, Viorel Ghelas�, c�ruia i-a repro�at 'blocajele' institu�ionale ap�rute. Din probe a rezultat c� at�t Ioan Adam, c�t �i Dan Costin Bengescu i-au solicitat �n mod direct lui Hrebenciuc s� intervin� pe l�ng� directorul general Romsilva, care, la r�ndul s�u, trebuia s� dispun� juri�tilor din Romsilva �i ai Direc�iei Silvice Bac�u s� aib� o atitudine necombatant�', se mai sus�ine �n document.

Anchetatorii au constatat c�, �n decembrie 2013, dup� ce a aflat c� jurista din Romsilva a depus cererea de str�mutare la �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie, ob�in�nd totodat� �i suspendarea judec��ii dosarului, �i dup� ce 'a fost admonestat de Hrebenciuc prin intermediul lui Ilie S�rbu', Adam Cr�ciunescu a dispus ca jurista s� nu mai reprezinte Romsilva �n cauzele ce privesc Domeniul Ghica-Com�ne�ti �i s� nu mai fac� deplas�ri �n afara Bucure�tiului, ceea ce a afectat �n mod direct drepturile patrimoniale �i interesele legitime ale acesteia.

�n dosar este men�ionat �i faptul c�, �n 1 decembrie 2013, ora 18,16, deputatul Ioan Adam, nemul�umit de demersurile efectuate de func�ionari ai Romsilva, care contest� �n instan��, �i trimite lui Dan Bengescu un SMS cu urm�torul con�inut: 'V� rog nu v� mai l�sa�i c�lca�i �n picioare de com. jud. Bac�u �i Ghelase care au cerut str�mutarea �n 27 nov. Asta �ntrece orice �nchipuire iar prietenul t�u (Hrebenciuc Viorel - n.a.) a fost �n mod grosolan p�c�lit. Sunt curios ce reac�ie va avea c�nd �i vei spune ptr c� �n acest sens �i-a dat cuv�ntul, far iat� bomba'.

'Din con�inutul acestui SMS rezult� c� Ioan Adam �i cere lui Bengescu s� ia atitudine fa�� de demersurile Romsilva �i s� �i transmit� lui Hrebenciuc c� persoanele - func�ionari publici, cu care a discutat despre necesitatea urgent�rii punerii �n posesie pentru cele 43.000 ha - l-au p�c�lit, �n sensul c� ei fac demersuri �n continuare �n instan�� pentru a bloca executarea �n loc s� aib� atitudine non-combat cum au promis deputatului care �i-a 'dat cuv�ntul', �n sensul c� va rezolva problema �i �i va determina pe cei de la Romsilva s� nu mai apere p�durile statului ', se mai arat� �n probele de la dosar.

La aceea�i dat�, deputatul Viorel Hrebenciuc, fiind anun�at de Dan Bengescu �n leg�tur� cu cele comunicate prin SMS de Ioan Adam, contacteaz� un func�ionar din Consiliul Jude�ean Bac�u - comisia jude�ean� de aplicare a legilor propriet��ii, c�ruia �i solicit� rela�ii cu privire la demersurile efectuate de aceast� institu�ie �n procesele civile referitoare la solicit�rile lui Paltin - Sturdza, func�ionar care se scuz� ar�t�nd c� cererea a fost ini�iat� de Romsilva.

Procurorii au mai constatat c� Viorel Hrebenciuc i-a transmis lui Ioan Adam c� 'suntem �n plin r�zboi cu Romsilva! Nu-i mai cred! Vom c�tiga 100%!', precum �i c� 'sut� la sut� fac ordine. Ur�t. O s� le plac� la to�i. O s� vezi.'.

'�n ciuda pozi�iei sale de deputat, din probele dosarului rezult� nu doar c� Adam Ioan a fost ini�iatorul grupului format din Sturdza Gheorghe Paltin, Bengescu Dan Costin �i Hrebenciuc Viorel, dar este �i coordonatorul acestui grup, persoana care se ocup� cu strategiile. Cu ocazia unei �nt�lniri dintre Hrebenciuc �i Bengescu, din 13 august 2014, primul a afirmat c� trebuie s� vorbeasc� cu S�rbu Ilie pentru a-l 'c�lca pe cap' pe Adam Cr�ciunescu, din aceast� sintagm� folosit� �n�eleg�nd c� se inten�iona luarea de m�suri drastice fa�� de directorul Romsilva dac� nu va respecta sarcinile trasate de c�tre Hrebenciuc �i va mai face ap�r�ri �n instan��, deoarece trebuia s� aib� o atitudine �mpotriva atribu�iilor de serviciu, manifest�ndu-�i inten�ia de a-i oferi acestuia drept 'dona�ie' o suprafa�� din p�durea a c�rei punere �n posesie ar facilita-o', mai relev� ancheta DNA.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:07

neee, esti chiar bita, caci n-are nicio legatura "iesitul in afara" si ratiunea unui om ; capacitatea lui de analiza si intelegerea unor evenimente , chiar stind in casa ! si, de obicei, omul care munceste-n draci toata ziua- toata ziua , NU prea are timp sa gindeasca si ia de'a gata ce i se serveste la teveu si daca mai si pricepe din 2 in 3 , asa cum a citit doar o fraza si s-a blocat acolo, restul devenind de neinteles, atunci, pardon , asta-i concluzia fireasca ce se poate trage !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:12

SIKTIR, IMPOSTOARE NESIMTITA !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 18:22

Drag� Serviciule Secret de Informa�ii Externe,

�n cazul acuza�iilor candidatului spion nu po�i s� taci. T�cerea ta este una vinovat� �i, mai important, prelunge�te, peste timp, o vinov��ie pe care poate nu o mai ai. Comunicatul pe care l-ai dat azi e un alt mod de a t�cea. Nu este admisibil ca, dup� ce �eful statului � a�a cum o fi el, cu scopurile electorale sau de alt fel, pe care le-ar avea � acuz� un serviciu rom�nesc de informa�ii c� ar fi �nc�lcat Constitu�ia, acesta s� spun� c� e secret ce a f�cut �i c� nu comenteaz�.

Nu �tiu �i m� intereseaz� mai pu�in acum ce impact va avea deconspirarea unui candidat la pre�edin�ie �n calitatea sa de fost spion, dar m� intereseaz� �i vreau s� �tiu dac� un serviciu care tr�ie�te de la Buget, deci din contribu�ia mea de cet��ean, a �nc�lcat o serie de legi, �ntre care cea mai important� este Constitu�ia ��rii.

Drag� SIE nu e�ti stat �n stat, depinzi de noi to�i �i e�ti obligat s� sluje�ti interesele Rom�niei, dar �i legile ei. Indiferent care ar fi motiva�ia strategic� pentru recrutarea unui magistrat, dac� legea ��i interzice s� infiltrezi Justi�ia, tu ca serviciu secret trebuie s� respec�i aceast� interdic�ie. �i asta pentru ca eu, cet��ean s� nu dau vina pe tine, Serviciul Secret pentru corup�ia �n care se zbate �ara de 25 de ani, s� nu te consider vinovat de c�rd�ie cu oligarhii care au distrus economia profit�nd de sl�biciunea Justi�iei, s� nu te fac responsabil de poli�ie politic�, de sabotarea democra�iei, de toate cele care au �ncetinit drumul ��rii noastre spre NATO �i spre Uniunea European�.

�i, cel mai important, nu vreau, Serviciule Secret, s� m� �ntreb dac� nu cumva e�ti creatorul monstruos al unor personalit��i pe care le-ai setat �i le-ai ajutat s� ajung� �n fruntea ��rii, ca s� le po�i controla �i prin ele s� controlezi �ara pe care tu, Serviciule Secret, trebuie s� o sluje�ti.

A�a c� e t�rziu ca s� mai taci. Nu mai po�i. Trebuie s� �mi spui clar mie, cet��eanului care te pl�te�te din taxele sale, fie c� pre�edintele �n exerci�iu al ��rii a luat-o razna, a�a cum sus�ine premierul, fie trebuie s� recuno�ti c� ai �nc�lcat legea �i c� ai recrutat � �n mod ilegal � un procuror. Sau mai mul�i.

�i, apoi, s� ��i ceri rapid �i public iertare de la cet��eni.

Doar a�a o s� ne convingi c� e�ti azi, la 25 de ani de la Revolu�ie, altceva dec�t Securitatea din care te tragi.

Moise Guran

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 19:10

De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 13:58:08NU mai face ghiveci din subiecte si nu le mai amesteca, sperind sa uitam Subiectul principal al discutiei : T. Basescu si relatia sa cu Statul de Drept, Constitutia si Democratia !
ce dovedeste scandalul cu Flota, cu ALRO, cu Bercea, cu NANA , cu ofiterul acoperit , ha ? asta-i intrebarea : cum se poate defini mandatul lui T. B care se termina atit de urit ?
de fapt, se termina asa cum a si inceput : prin fals, uz de fals, minciuna si manipulare grosolana ! urit si trist !

Cu trepanati de genul astora, nu o scoti la capat. Puterea de intelegere a lui sir bou este limitata si trebuie inteles, atat il duce capul. Prostia ii este dublata insa si de o superioritate a omului prost, care crede ca daca lucreaza in alta tara si balmajeste cateva cuvinte in engleza, este cu o clasa peste prostii care au ramas in tara si este indreptatit sa ragaie la ei maxime si cugetari din putul gandirii lui.

Jarteaua cealalta, Kakaon, este vandut, un postac cu plata si la el conteaza argintii.

Cu asememenea oameni s-a construit socialismul in Romania, cu prosti si vanduti. Sa le fie de cap la amandoi!

Pagini: << 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: