Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:17
Sirboy, intrebare :
Pentru care dintre serviciile secrete de pe mapamond o monitoriza Ponta pe Carla Del Ponte ( In1999 Carla Del Ponte a aderat la TPII si ICTR pentru a se ocupa de crimele de razboi in fosta yugoslavie, ca procuror. ) ????? |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:18
si iar ma mir si ma-ntreb : moi, tata, daca tu le stii pe toate, Cum de n-ai aflat, moi ? de ce nu te-a informat nimeni , moi don pres., ca inca din 2011 frat' tu a fost interceptat de serviciile secrete la cererea DNA ca facea TRAFIC DE INFLUENTA in Numele tau, don' le presedinte ?
si de ce don presedinte toti cei ce s-au ocupat de acel dosar exploziv, de coruptie la nivel inalt si care Aducea Atingere Inst. prezidentiale si tie personal, dar trimitea si la " justitia independenta" a lu' matale , au fost maziliti si dosarul pitit la secret , in sertarele DNA. ului ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:26
De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 15:09:29aha, ti-ai adus aminte ca exista si LEGE in tara asta si ca NIMENI nu-i mai presus de ea....nici Base'....mai ales el, de fapt ! Chiar asa ! Bravo gabi ...nim eni sa nu stie de ei.....nici ca pot fi cumparati de alte servicii nimic...! gabi asta cu militaria ....e baba si mitraliera...!Haak,base poate fi infractor,badaran etc..........dar nu il cred prost!Chiar crede cineva ca nu are spatele acoperit legal(fie si printr-o portita a legii!))? Eu nu cred!Poate de asta a mai asteptat! Si nu l-a demascat maai demult.....ca era ilegal....!! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:30
De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 15:18:40si iar ma mir si ma-ntreb : moi, tata, daca tu le stii pe toate, Cum de n-ai aflat, moi ? de ce nu te-a informat nimeni , moi don pres., ca inca din 2011 frat' tu a fost interceptat de serviciile secrete la cererea DNA ca facea TRAFIC DE INFLUENTA in Numele tau, don' le presedinte ? Poate a fost informat......si l-a atentionat pe frate darcum banii sunt ochiul...........fratele a zis: ,,Nu m-o lasa el sa ma racoresc!" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:33
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 15:17:36Sirboy, intrebare : Pentru Insulele Fero e????A gata stiu : pentru Somalia!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:36
Nie panimaiu!
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:16
Nie zaietz, nie pagadi!
Hai salut concetatenii stimabili si onorati! Ioi, da' ce seara, da' ce vesti, fratilor! Amu' zic si io ca Oio Hak Oio: pen' cine, bre, pen' cine o filtrat informatiuni pretzioase, bre? Vorba ardeleanului: 'Ai de capu' nost'! Io tot nu voi vota, sa stiti! Dar urmaresc stirile de-acas' cu drag ! INCAmai sunt cetatean român..... 'Om vedea perspectivele, no! Sa fiti iubiti! Numai bine dragilor!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:18
De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:30:25De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 15:18:40si iar ma mir si ma-ntreb : moi, tata, daca tu le stii pe toate, Cum de n-ai aflat, moi ? de ce nu te-a informat nimeni , moi don pres., ca inca din 2011 frat' tu a fost interceptat de serviciile secrete la cererea DNA ca facea TRAFIC DE INFLUENTA in Numele tau, don' le presedinte ? si treaba asta nu e Penala ? nu e o pata neagra pe blazonul Justitiei ? dar a serviciilor ? dar pe cel al Presedentiei si a Romaniei ? si vine omul asta , minjit pina peste cap, Acum si de la Cotroceni, cu Tricolorul Romaniei in spate, arunca cu scirna in Iohannis, in Ponta, singura Cinstita din politica fiind Udrea si facindu-i o propaganda desantata si murdarind Totul- totul ? chiar crede ca o data ajunsa sus, Udrea il va scapa de toate dosarele ce-l asteapta ? indoi-m-as si, Cita Credibilitate mai are omul asta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:25
De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:33:39De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 15:17:36Sirboy, intrebare : da' de unde stii ca o MONITORIZEAZA ? de unde are un oarescine o asa informatie care ar trebui sa fie secreta, daca-i adevarata ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:25
Fratilor români, ne râde mapamondu', dar doamne feri si apara de repercursiuni....
Campanie electorala, scandaluri.... purtatoru" de cuvant al inculpatului in loc sa raspunda la subiect, o da cu acuzatii asupra unui alt candidat. Mai, de nu o zis de vreo 5 ori ca Johanis nu stie care este minimul de venit per economie, nu o zis niciodata! Cum e asta? Tactica invartirii in juru' cozii? In final nu avea nimic de declarat , doar de acuzat. Bref, e grava, 'ai de capu' nost'! Dar mai bine prevenirea in al doispelea ceas decat tratamentul in cursul maladiei. Eliberez berbecutzul oferit de Oio Hak Oio. Plus ca autostrada va fi libera! Votati voi, dragi romani, io ma abtin ! Gata, gata, sa fiti iubiti! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:27
De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 16:18:52De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:30:25De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 15:18:40si iar ma mir si ma-ntreb : moi, tata, daca tu le stii pe toate, Cum de n-ai aflat, moi ? de ce nu te-a informat nimeni , moi don pres., ca inca din 2011 frat' tu a fost interceptat de serviciile secrete la cererea DNA ca facea TRAFIC DE INFLUENTA in Numele tau, don' le presedinte ? Gabriela, CATA CREDIBILITATEMAI AU POLITICIENII ROMANI? Te imbratisez in fuga! Cu mintea sunt cu voi.... atata pot. Cu drag! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 16:56
De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:33:39De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 15:17:36Sirboy, intrebare : De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 14:58:10De la: sirboby, la data 2014-10-14 14:42:03De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 14:23:54De la: sirboby, la data 2014-10-14 14:17:52
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 21:48
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 16:56:36De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:33:39De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 15:17:36Sirboy, intrebare : Ba oligo_kakaon_oligo, poti sa te dai si cu tartita de pamant, stapanul tau e cu un picior in parnaie! "SIE îl contrazice pe Bãsescu: Hotãrârea privind informaþiile secrete nu trebuia sã treacã prin CSAT; HG 223/2013 nu extinde, ci restrânge categoriile de personal protejate de secretul de stat" www.mediafax.ro/politic/sie-il-contrazice-pe-basescu-hotararea-p... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 00:31
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-14 21:48:18De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 16:56:36De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:33:39De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 15:17:36Sirboy, intrebare : sorozi voiniceste, buey hermafroday ? hai sa vedem cum il contrazice , NU ? In COMUNICATUL SIE , citez : Demersul a fost realizat în baza aceluiaºi temei legal, respectiv art.22 din Legea 182/2002 care prevede cã "Listele cuprinzând informaþiile secrete de stat pe niveluri de secretizare, elaborate sau deþinute de autoritãþile ori de instituþiile publice, se aproba ºi se actualizeazã prin hotãrâre a Guvernului". Articolul 22 din Legea 182/2002 precizeazã: "(1) Autoritãþile publice întocmesc liste proprii cuprinzând categoriile de informaþii secrete de stat în domeniile lor de activitate; (2) Listele cuprinzând informaþiile secrete de stat pe niveluri de secretizare, elaborate sau deþinute de autoritãþile ori de instituþiile publice, se aprobã ºi se actualizeazã prin hotãrâre a Guvernului; (3) Hotãrârile Guvernului privind aprobarea listelor cuprinzând informaþiile secrete de stat se comunicã Serviciului Român de Informaþii, Serviciului de Informaþii Externe ºi, dupã caz, celorlalte structuri informative cãrora le revin, potrivit legii, sarcini de organizare a mãsurilor specializate de protecþie" insa, CITEZ: LEGE nr. 182 din 12 aprilie 2002 privind protecþia informaþiilor clasificate Art. 14 Consiliul Suprem de Apãrare a Þãrii asigurã coordonarea la nivel naþional a tuturor programelor de protecþie a informaþiilor clasificate. SI.... Art. 25 (1) Coordonarea generalã a activitãþii ºi controlul mãsurilor privitoare la protecþia informaþiilor secrete de stat se realizeazã de cãtre unitatea specializatã din cadrul Serviciului Român de Informaþii. (2) Ministerul Apãrãrii Naþionale, Ministerul de Interne, Ministerul Justiþiei, Serviciul Român de Informaþii, Serviciul de Informaþii Externe, Serviciul de Protecþie ºi Pazã ºi Serviciul de Telecomunicaþii Speciale stabilesc, pentru domeniile lor de activitate ºi responsabilitate, structuri ºi mãsuri proprii privind coordonarea ºi controlul activitãþilor referitoare la protecþia informaþiilor secrete de stat, potrivit legii. (3) Coordonarea activitãþii ºi controlul mãsurilor privitoare la protecþia informaþiilor secrete de stat pentru Oficiul Central de Stat pentru Probleme Speciale ºi Administraþia Naþionalã a Rezervelor de Stat se realizeazã de structura specializatã a Ministerului Apãrãrii Naþionale. (4) Parlamentul, Administraþia Prezidenþialã, Guvernul ºi Consiliul Suprem de Apãrare a fiãrii stabilesc mãsuri proprii privind protecþia informaþiilor secrete de stat, potrivit legii. Serviciul Român de Informaþii asigurã acestor instituþii asistenþã de specialitate. (5) Protecþia informaþiilor nedestinate publicitãþii, transmise României de alte state sau de organizaþii internaþionale, precum ºi accesul la informaþiile acestora se realizeazã în condiþiile stabilite prin tratatele internaþionale sau înþelegerile la care România este parte. aaaaaaa? ce are a face conducerea CAP-eului si comunicatul SIE cu BALIGOASELE joiene si contrazicerea lui BASE? addendum nr1 , hermaphroday : zgaieste-ti ochii, ciuleste-ti laptuca si casca-ti mofletele ! Art. 6 (1) Standardele naþionale de protecþie a informaþiilor clasificate sunt obligatorii ºi se stabilesc de cãtre Serviciul Român de Informaþii numai cu acordul Autoritãþii Naþionale de Securitate. (2) Standardele la care se referã alin. (1) vor fi în concordanþã cu interesul naþional, precum ºi cu criteriile ºi recomandãrile NATO. (3) În cazul unui conflict între normele interne privind protecþia informaþiilor clasificate ºi normele NATO, în aceastã materie vor avea prioritate normele NATO. addendum nr2 ACCESUL LA INFORMAÞII CLASIFICATE ALE ORGANIZAÞIEI TRATATULUI ATLANTICULUI DE NORD Verificarea de nivel III se efectueazã pentru avizarea în vederea eliberãrii certificatului de securitate pentru nivelul NATO/TOP SECRET (echivalent STRICT SECRET DE IMPORTANÞÃ DEOSEBITÃ). Avizarea accesului la informaþiile clasificate NATO/TOP SECRET se va baza pe: i) Relaþii în strãinãtate - se va verifica existenþa unor riscuri de securitate datorate unor presiuni exercitate de surse din strãinãtate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 01:54
De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 16:25:06De la: sirboby, la data 2014-10-14 15:33:39De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 15:17:36Sirboy, intrebare : Cam de pe unde stii si tu ca justia e a lui base,ca base a vandut flota....Ca o anume doamna e amanta lui base........Sau tu ai fost de fata la astea????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 08:58
omuleee, ALEA sunt Informatii care circula in media; exista si un Dosar cu Flota, in care toti cei implicati au facut inchisoare, numa' don basel, nu !
cit despre Justitie, poi daca eu, tu , altii , il auzim ca spune cu gura lui ca CELE 4 Chei ale Justitiei sunt in mina lui, CE draq de concluzie se poate trage ? aaaaa, pardon, am uitat ....TU NU POTI TRAGE nici o concluzie si nici basitii care-l admira.... baaa, dimpotriva, cred ca asa si trebuie !si alaltaieri seara a mai spus una- la fel de penala- cum ca, vazind ca Melescanu face apel la Lege si in conf. cu ea, NU ARE VOIE sa-i dea informatiile cerute de el, a "lucrat " cu alti ofiteri TRECIND peste capul Directorului SIE ! e corect ? mai Sirule , ce vrea sa spuna asta, mai , ca parca v-a luat Dumnezeu mintile si nu vreti sa intelegeti ce face omul asta ? deci : in timp ce ceea ce spun este de gasit, citit, ascultat in media, informatia cu Monitorizarea NU si cine a dat-o e Suspect de Manipulare, Dezinformare si dovedeste ca-i un postac platit ptr. a indeplini niste misiuni ca acestea .... ptr. ca DACA el insusi e ofiter in asemenea structuri, NU are voie sa vorbeasca despre ce stie , decit intrun cadru strict informativ ! dar daca este asa si exista asemenea DOVEZI atunci, cel dovedit indubitabil , este chemat discret si Obligat sa se retraga "in liniste", undeva mai la racoare ! de altfel, cam asa s-a retras Cr. Diaconescu din cursa ptr. presedentia PSD.ului : i s-a pus un dosar in fata si-n 5 min, a disparut de pe scena politica, pina l-a "reactivat " don Base' !intelegi mata, ca DACA era adevarata chestia cu Ponta, NU se facea acest Spectacol mediatic, spre rusinea Romaniei , cu singurul scop de a-l scoate din cursa electorala ? intelegi in ce Hal de nebuneala ne-a antrenat acest don base ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 11:20
Raspandaco nesimtita, lasa politichia si ocupa-ti bucataria, habarnisto slinoasa ! Ceea ce a facut "onorabilul" Dir.SIE Melescanu si PONTACUL mitoman, se numeste ? insa, citez: LEGE nr. 182 din 12 aprilie 2002 privind protecþia informaþiilor clasificate Art. 20 Orice persoanã fizica sau juridicã românã poate face contestaþie la autoritãþile care au clasificat informaþia respectiva, împotriva clasificãrii informaþiilor, duratei pentru care acestea au fost clasificate, precum ºi împotriva modului în care s-a atribuit un nivel sau altul de secretizare. Contestaþia va fi soluþionatã în condiþiile legii contenciosului administrativ. vreau sa stiu: daca serviciile secrete din Ro. (Ro. stat membru UE si NATO) folosesc ofiteri acoperiti sau mentin in structurile serviciilor de informatii-contrainformatii, fosti ofiteri activi din structurile politiei politice ale securitatii statului comunisto-ceausist.? Poate imi raspunde chiar Dir. SIE, "onorabilul" Melescanu !
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 11:46
Art. 19
Sunt împuterniciþi sa atribuie unul dintre nivelurile de secretizare a informaþiilor cu prilejul elaborãrii lor: a) pentru informaþiile strict secrete de importanþa deosebitã: 1. Preºedintele României; 2. preºedintele Senatului ºi preºedintele Camerei Deputaþilor; 3. membrii Consiliului Suprem de Apãrare a Tarii; 4. primul-ministru; 5. membrii Guvernului ºi secretarul general al Guvernului; 6. guvernatorul Bãncii Naþionale a României; 7. directorii serviciilor naþionale de informaþii; 8. directorul Serviciului de Protecþie ºi Paza; 9. directorul Serviciului de Telecomunicaþii Speciale; 10. secretarul general al Senatului ºi secretarul general al Camerei Deputaþilor; 11. preºedintele Institutului Naþional de Statistica; 12. directorul Administraþiei Naþionale a Rezervelor de Stat; 13. alte autoritãþi împuternicite de Preºedintele României sau de primul-ministru; b) pentru informaþiile strict secrete - împuterniciþii prevãzuþi la lit. a), precum ºi funcþionarii cu rang de secretar de stat, potrivit competentelor materiale ale acestora; c) pentru informaþiile secrete - împuterniciþii prevãzuþi la lit. a) ºi b), precum ºi funcþionarii superiori cu rang de subsecretar de stat, secretar general ori director general, potrivit competentelor materiale ale acestora. pai nu ? vindem tot, incasam spaga si apoi clasificam contractele privatizarilor, sau nu reusin a mai gasim contractual autostrazii Bechtel lasati-lasati, nu va impancientati, pulimea PLATESTE !
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 12:25
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚÃ
15 octombrie 2014 Nr. 1436/VIII/3 COMUNICAT Procurori din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie –Serviciul Teritorial Brașov efectueazã cercetãri într-o cauzã penalã ce vizeazã suspiciuni privind sãvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legãturã cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol. În cursul dimineții de 15 octombrie 2014, ca urmare autorizãrii de cãtre instanța competentã, sunt efectuate percheziții domiciliare în 25 locații situate în jud. Brașov, Bacãu, Covasna și București, din care cinci la instituții publice de interes local, una la un birou de avocaturã, iar restul sediile unor societãți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.. În cauzã, procurorii beneficiazã de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigãzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauzã, precizãm cã, atunci când împrejurãrile vor permite, vom fi în mãsurã sã oferim detalii suplimentare. BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE FELICITARI DNA si SRI ! addendum " Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta si sef al senatorilor PSD, este audiat miercuri la DNA Brasov, potrivit RTV. Sarbu este audiat in dosarul retrocedarilor ilegale, in care mai este implicat si parlamentarul PSD Ioan Adam. Ilie Sarbu a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 10.40. Potrivit unui comunicat DNA, procurorii beneficiaza in acest dosar de sprijinul SRI." mediafax Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 13:58
NU mai face ghiveci din subiecte si nu le mai amesteca, sperind sa uitam Subiectul principal al discutiei : T. Basescu si relatia sa cu Statul de Drept, Constitutia si Democratia !
ce dovedeste scandalul cu Flota, cu ALRO, cu Bercea, cu NANA , cu ofiterul acoperit , ha ? asta-i intrebarea : cum se poate defini mandatul lui T. B care se termina atit de urit ? de fapt, se termina asa cum a si inceput : prin fals, uz de fals, minciuna si manipulare grosolana ! urit si trist !
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 14:26
Ce nu-ti convine Partoneto IMPOSTOARE, va servsc aceleasi metode si practici pe care le-ai folosit tu si Partzotinul HERMAPHRODAY, problemme ? "Ilie Sârbu, urmãrit penal în dosarul privind retrocedarea ilegalã a zeci de mii de hectare de terenuri. Viorel Hrebenciuc a fost adus la DNA Braºov cu jandarmii Liderul PSD Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta, a fost audiat la DNA într-un dosar de corupþie. Ancheta DNA vizeazã o serie de retrocedãri ilegale. În aceastã cauzã este vizat ºi deputatul PSD Ioan Adam ºi soþia sa, judecãtor în cadrul Tribunalului Braºov, precum ºi doi judecãtori de la Tribunalul Covasna. CSM a încuviinþat arestarea celor trei judecãtori. În acelaºi dosar este audiat ºi Viorel Hrebenciuc, care a fost adus la sediul DNA Braºov cu jandarmi. Procurorii Direcþiei Naþionale Anticorupþie Braºov fac cercetãri în aceastã cauzã pentru infracþiuni de corupþie ºi asimilate celor de corupþie ce au legãturã cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru aproximativ 90.000 de hectare de teren forestier ºi 100 de hectare de teren agricol, aratã DNA, într-un comunicat de presã. Anchetatorii fac 25 de percheziþii în judeþele Braºov, Bacãu, Covasna, precum ºi în Bucureºti, dintre care cinci la instituþii publice de interes local, una la un birou de avocaturã ºi restul la sediile unor firme ºi la domiciliile unor persoane, a precizat DNA." Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, cã între cele cinci instituþii publice la care au loc percheziþii sunt ºi tribunalele Braºov ºi Covasna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 14:46
De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 14:40:59 n-ai inteles in toti anii astia ca NU am treaba decit cu Basescu si-n rest, NU MA INTERESEAZA decit colateral ? " in toti anii astia " SIKTIR, Partoneto IMPOSTOARE ! CARE toti anii, sunt numai 2 ani, PARANOICO,insa iti voi achita toate politele injurioase, obscene, jignitoate, amenintarrile etc. retine ! Cine te instruieste si plateste NESIMTITO, cine te finanteaza PATONETO IMPOSTOARE, A3, VARANUL PUSCRIAS, FSB-ul, sau esti vreo nulitate bipeda OBSEDATA, Partoneto psihopata !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 15:05
De la: gabigabi, la data 2010-04-13 11:10:41De la: gabigabi, la data 2010-04-12 17:32:50@camioneros : nu-ti pot raspunde dupa cum ai merita, dar chestia aia ca VOI TINETI CAPUL SUS ,mi-a placut foarte tare ....sa-l tineti mama,cit puteti de sus ,ca sa nu va intre rahatul in gura si puneti-va vata-n nas ,ca pute ! si iata ca au trecut 4, 5 ani de la postarea asta si PUTEEEEE deja in toata lumea, nu numai in Romania ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 15:39
Aha, Ce faci Sirboby si tu ai ajuns intre timp, "un prostovan care nu intelege nimic", cu toate ca esit o persoana activa care fecventeaza civilizatiile capitalist democrate occidentale pentru a-si rezolva diferite interese proprii, insa aceasta Partoneta IMPOSTOARE care nu-si paraseste resedinta 24 sin 24 h si nu a vazut in viata ei cum arata occidental capitalist si democrat, este intr-atat de desteapta incat habar n-are despre ce vorbeste, dar se crede cine stie ce eminenta cenusie or vreo somitate analitaica reputata in ale ideologiilor partinice sau in ale conceptelor financiar-economice, insa n-o interesaza decat "BASE", neica ! Ba' nene, te doare pana si flegma pe care i-ai catapulta-o pe acel infect si fudul esafodaj biped ! Partoneta, mai are sa ne spuna ca este Maria Tereza si noi s-o credem pe cuvand de horroare !
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 15:56
De la: 9am049573, la data 2010-08-12 20:52:54 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:05
DEZVÃLUIRI DNA: Viorel Hrebenciuc ºi Ilie Sârbu au fãcut presiuni asupra conducerii Romsilvai: "Suntem în plin rãzboi cu Romsilva! Vom câºtiga 100%!
Parlamentarii Viorel Hrebenciuc ºi Ilie Sârbu sunt suspectaþi de procurorii anticorupþie cã ar fi fãcut presiuni asupra conducerii Romsilva în cazul unor retrocedãri de suprafeþe mari de terenuri forestiere, se aratã în documentele Direcþiei Naþionale Anticorupþie (DNA). Senatorul Ilie Sârbu ºi deputatul PSD apar în documentele întocmite de DNA privind retrocedarea ilegalã a aproximativ 43.000 ha de teren forestier din judeþul Bacãu, lãsate moºtenire de Nicolae D. Ghica, potrivit Agerpres •Ancheta DNA a relevat cã una dintre persoanele care au pretins cã sunt moºtenitoare - respectiv Elie Vlad Sturdza, un strãnepot de sorã al lui Nicolae D. Ghica - a fost reprezentatã de avocatul Ioan Adam, în prezent deputat ºi soþ al unuia dintre judecãtorii implicaþi în dosar. El ar fi intervenit la magistraþi din completul care a judecat cauza clientului sãu. Din datele existente rezultã cã, pentru a se reuºi obþinerea în mod nelegal a unei hotãrâri judecãtoreºti pentru reconstituirea dreptului de proprietate, au colaborat mai multe persoane: avocatul Adam Ioan, Paltin Gheorghe Sturdza, Ordog Lorand Andras, Uþã Gabriel ºi Velican Maria Daniela. În documentele DNA se menþioneazã cã, în 2009, Ioan Adam s-a cãsãtorit cu judecãtoarea Bularca Anca Roxana, iar naºii acestora de cununie au fost Paltin Gheorghe Sturdza ºi concubina acestuia, Zaharia Gabriela Rodica. Ulterior, pentru realizarea retrocedãrii, în 'aceastã afacere' au fost cooptate mai multe persoane, fiecare având roluri clar stabilite. Procurorii au reþinut cã, anterior cooptãrii lui Adam Crãciunescu de cãtre Hrebenciuc în acest grup, acesta din urmã obþinuse deja sprijinul directorului din cadrul Direcþiei Silvice Bacãu, Viorel Ghelasã, vicepreºedinte PSD Bacãu, instigându-l la inacþiune, adicã sã nu mai apere interesele instituþiei. •'Din convorbirile telefonice purtate de cãtre Ioan Adam, Dan Costin Bengescu ºi Viorel Hrebenciuc rezultã cã aceºtia au menþionat de mai multe ori ºi numele lui Constantin Dorian Pocovnicu, actualul prefect al judeþului Bacãu ºi preºedinte al Comisiei de fond funciar Bacãu. De asemenea, în septembrie 2013, Hrebenciuc a intervenit pe lângã membrii comisiilor locale Dãrmãneºti ºi Dofteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor forestiere, astfel încât aceºtia sã accepte predarea directã a suprafeþelor de pãdure fãrã avizul Comisiei Judeþene de Fond Funciar, în conformitate cu strategia de acþiune convenitã în prealabil cu Bengescu', se mai aratã în dosarul DNA. Astfel, în discuþia din 9 septembrie 2013 purtatã cu Bengescu, parlamentarul îi explicã acestuia cã directorul Direcþiei Silvice Bacãu, Viorel Ghelasã, va fi chemat la Bucureºti pentru a fi 'instruit' cum sã procedeze în privinþa demersurilor efectuate pentru punerea în executare a hotãrârii judecãtorilor Tribunalului Covasna, care în revizuire au dispus restituirea în naturã a celor 43.277 ha de pãdure. 'Numele lui Ghelasã apare ºi în contextul în care parlamentarul trimite pe una dintre apropiatele sale sã discute cu o persoanã în 'problema cu Ghelasã'. Trebuie subliniat în acest context cã, potrivit datelor deþinute, în cursul lunii septembrie, directorul general al Romsilva 1-a chemat pe tema suprafeþelor de teren împãdurit vizate de Paltin Gheorghe Sturdza. La sfârºitul lunii octombrie 2013, Hrebenciuc ºi-a intensificat demersurile în problema suprafeþelor de pãdure vizate pentru restituire de cãtre Paltin Gheorghe Sturdza, sens în care 1-a contactat telefonic chiar pe directorul Direcþiei Silvice Bacãu, Viorel Ghelasã, cãruia i-a reproºat 'blocajele' instituþionale apãrute. Din probe a rezultat cã atât Ioan Adam, cât ºi Dan Costin Bengescu i-au solicitat în mod direct lui Hrebenciuc sã intervinã pe lângã directorul general Romsilva, care, la rândul sãu, trebuia sã dispunã juriºtilor din Romsilva ºi ai Direcþiei Silvice Bacãu sã aibã o atitudine necombatantã', se mai susþine în document. Anchetatorii au constatat cã, în decembrie 2013, dupã ce a aflat cã jurista din Romsilva a depus cererea de strãmutare la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, obþinând totodatã ºi suspendarea judecãþii dosarului, ºi dupã ce 'a fost admonestat de Hrebenciuc prin intermediul lui Ilie Sârbu', Adam Crãciunescu a dispus ca jurista sã nu mai reprezinte Romsilva în cauzele ce privesc Domeniul Ghica-Comãneºti ºi sã nu mai facã deplasãri în afara Bucureºtiului, ceea ce a afectat în mod direct drepturile patrimoniale ºi interesele legitime ale acesteia. În dosar este menþionat ºi faptul cã, în 1 decembrie 2013, ora 18,16, deputatul Ioan Adam, nemulþumit de demersurile efectuate de funcþionari ai Romsilva, care contestã în instanþã, îi trimite lui Dan Bengescu un SMS cu urmãtorul conþinut: 'Vã rog nu vã mai lãsaþi cãlcaþi în picioare de com. jud. Bacãu ºi Ghelase care au cerut strãmutarea în 27 nov. Asta întrece orice închipuire iar prietenul tãu (Hrebenciuc Viorel - n.a.) a fost în mod grosolan pãcãlit. Sunt curios ce reacþie va avea când îi vei spune ptr cã în acest sens ºi-a dat cuvântul, far iatã bomba'. 'Din conþinutul acestui SMS rezultã cã Ioan Adam îi cere lui Bengescu sã ia atitudine faþã de demersurile Romsilva ºi sã îi transmitã lui Hrebenciuc cã persoanele - funcþionari publici, cu care a discutat despre necesitatea urgentãrii punerii în posesie pentru cele 43.000 ha - l-au pãcãlit, în sensul cã ei fac demersuri în continuare în instanþã pentru a bloca executarea în loc sã aibã atitudine non-combat cum au promis deputatului care ºi-a 'dat cuvântul', în sensul cã va rezolva problema ºi îi va determina pe cei de la Romsilva sã nu mai apere pãdurile statului ', se mai aratã în probele de la dosar. La aceeaºi datã, deputatul Viorel Hrebenciuc, fiind anunþat de Dan Bengescu în legãturã cu cele comunicate prin SMS de Ioan Adam, contacteazã un funcþionar din Consiliul Judeþean Bacãu - comisia judeþeanã de aplicare a legilor proprietãþii, cãruia îi solicitã relaþii cu privire la demersurile efectuate de aceastã instituþie în procesele civile referitoare la solicitãrile lui Paltin - Sturdza, funcþionar care se scuzã arãtând cã cererea a fost iniþiatã de Romsilva. Procurorii au mai constatat cã Viorel Hrebenciuc i-a transmis lui Ioan Adam cã 'suntem în plin rãzboi cu Romsilva! Nu-i mai cred! Vom câºtiga 100%!', precum ºi cã 'sutã la sutã fac ordine. Urât. O sã le placã la toþi. O sã vezi.'. 'În ciuda poziþiei sale de deputat, din probele dosarului rezultã nu doar cã Adam Ioan a fost iniþiatorul grupului format din Sturdza Gheorghe Paltin, Bengescu Dan Costin ºi Hrebenciuc Viorel, dar este ºi coordonatorul acestui grup, persoana care se ocupã cu strategiile. Cu ocazia unei întâlniri dintre Hrebenciuc ºi Bengescu, din 13 august 2014, primul a afirmat cã trebuie sã vorbeascã cu Sârbu Ilie pentru a-l 'cãlca pe cap' pe Adam Crãciunescu, din aceastã sintagmã folositã înþelegând cã se intenþiona luarea de mãsuri drastice faþã de directorul Romsilva dacã nu va respecta sarcinile trasate de cãtre Hrebenciuc ºi va mai face apãrãri în instanþã, deoarece trebuia sã aibã o atitudine împotriva atribuþiilor de serviciu, manifestându-ºi intenþia de a-i oferi acestuia drept 'donaþie' o suprafaþã din pãdurea a cãrei punere în posesie ar facilita-o', mai relevã ancheta DNA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:07
neee, esti chiar bita, caci n-are nicio legatura "iesitul in afara" si ratiunea unui om ; capacitatea lui de analiza si intelegerea unor evenimente , chiar stind in casa ! si, de obicei, omul care munceste-n draci toata ziua- toata ziua , NU prea are timp sa gindeasca si ia de'a gata ce i se serveste la teveu si daca mai si pricepe din 2 in 3 , asa cum a citit doar o fraza si s-a blocat acolo, restul devenind de neinteles, atunci, pardon , asta-i concluzia fireasca ce se poate trage !
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:12
SIKTIR, IMPOSTOARE NESIMTITA !
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 18:22
Dragã Serviciule Secret de Informaþii Externe,
În cazul acuzaþiilor candidatului spion nu poþi sã taci. Tãcerea ta este una vinovatã ºi, mai important, prelungeºte, peste timp, o vinovãþie pe care poate nu o mai ai. Comunicatul pe care l-ai dat azi e un alt mod de a tãcea. Nu este admisibil ca, dupã ce ºeful statului – aºa cum o fi el, cu scopurile electorale sau de alt fel, pe care le-ar avea – acuzã un serviciu românesc de informaþii cã ar fi încãlcat Constituþia, acesta sã spunã cã e secret ce a fãcut ºi cã nu comenteazã. Nu ºtiu ºi mã intereseazã mai puþin acum ce impact va avea deconspirarea unui candidat la preºedinþie în calitatea sa de fost spion, dar mã intereseazã ºi vreau sã ºtiu dacã un serviciu care trãieºte de la Buget, deci din contribuþia mea de cetãþean, a încãlcat o serie de legi, între care cea mai importantã este Constituþia Þãrii. Dragã SIE nu eºti stat în stat, depinzi de noi toþi ºi eºti obligat sã slujeºti interesele României, dar ºi legile ei. Indiferent care ar fi motivaþia strategicã pentru recrutarea unui magistrat, dacã legea îþi interzice sã infiltrezi Justiþia, tu ca serviciu secret trebuie sã respecþi aceastã interdicþie. ªi asta pentru ca eu, cetãþean sã nu dau vina pe tine, Serviciul Secret pentru corupþia în care se zbate þara de 25 de ani, sã nu te consider vinovat de cârdãºie cu oligarhii care au distrus economia profitând de slãbiciunea Justiþiei, sã nu te fac responsabil de poliþie politicã, de sabotarea democraþiei, de toate cele care au încetinit drumul þãrii noastre spre NATO ºi spre Uniunea Europeanã. ªi, cel mai important, nu vreau, Serviciule Secret, sã mã întreb dacã nu cumva eºti creatorul monstruos al unor personalitãþi pe care le-ai setat ºi le-ai ajutat sã ajungã în fruntea þãrii, ca sã le poþi controla ºi prin ele sã controlezi þara pe care tu, Serviciule Secret, trebuie sã o slujeºti. Aºa cã e târziu ca sã mai taci. Nu mai poþi. Trebuie sã îmi spui clar mie, cetãþeanului care te plãteºte din taxele sale, fie cã preºedintele în exerciþiu al þãrii a luat-o razna, aºa cum susþine premierul, fie trebuie sã recunoºti cã ai încãlcat legea ºi cã ai recrutat – în mod ilegal – un procuror. Sau mai mulþi. ªi, apoi, sã îþi ceri rapid ºi public iertare de la cetãþeni. Doar aºa o sã ne convingi cã eºti azi, la 25 de ani de la Revoluþie, altceva decât Securitatea din care te tragi. Moise Guran
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 19:10
De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 13:58:08NU mai face ghiveci din subiecte si nu le mai amesteca, sperind sa uitam Subiectul principal al discutiei : T. Basescu si relatia sa cu Statul de Drept, Constitutia si Democratia ! Cu trepanati de genul astora, nu o scoti la capat. Puterea de intelegere a lui sir bou este limitata si trebuie inteles, atat il duce capul. Prostia ii este dublata insa si de o superioritate a omului prost, care crede ca daca lucreaza in alta tara si balmajeste cateva cuvinte in engleza, este cu o clasa peste prostii care au ramas in tara si este indreptatit sa ragaie la ei maxime si cugetari din putul gandirii lui. Jarteaua cealalta, Kakaon, este vandut, un postac cu plata si la el conteaza argintii. Cu asememenea oameni s-a construit socialismul in Romania, cu prosti si vanduti. Sa le fie de cap la amandoi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

eni sa nu stie de ei.....nici ca pot fi cumparati de alte servicii nimic...! gabi asta cu militaria ....e baba si mitraliera...!
si tie personal, dar trimitea si la " justitia independenta" a lu' matale , au fost maziliti si dosarul pitit la secret , in sertarele DNA. ului ?
....TU NU POTI TRAGE nici o concluzie si nici basitii care-l admira.... baaa, dimpotriva, cred ca asa si trebuie !
urit si trist !