back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 13:38

PS gabi nu lucrez la muzeu.......doar duc prostii ca vasile la impaiat!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 13:41

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-16 11:31:38meritele , calitatile si performantele intelectuale ale bunicilor sau ale parintior nu se transmit ereditar urmasilor, buey hermaphroday!

degeaba o fost bunica-to sau tac-to personae de toata isprava daca tu esti un rebut biped ipocrit, mincinos, nesimtit si lipsit de caracter!

iote mai ca-ti dau si eu dreptate, O DATA ! asa e, moi....degeaba ce'or fi fost ai tai, daca tu esti un rebut biped ipocrit , mincinos , nesimtit si lipsit de caracter ! parol, c'asa-i si martor e tot forumul ca nu mint !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 13:53

De la: sirboby, la data 2014-10-16 13:37:23Gabi circul ,,ofiterul acoperit" putea fi evitat de insusi ofiterul acoperit.....!Recunoscând !Sau retregandu-se!

aha, adica pe principiul cel sanatos : da' le , ma Mircica, banii inapoi tiganilor si termina circul asta ca ne afla lumea , asa zici ca trebuia sa faca ?
asa am zis si eu atunci cind a fost chestia asta, dar tu Nu si NU ....de altfel nici nu credeai in povestea cu banii, tiganii si traficu' .... acu' de ce o crezi pe asta ? pentru ca vrei s-o crezi ? crede'o , nene , asa cum l-ai crezut pe don base' intotdeauna, ca el e ofiter cu demnitate si onoare si a pus Romania intro situatie ingrijoratoare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 13:55

De la: sirboby, la data 2014-10-16 13:38:58PS gabi nu lucrez la muzeu.......doar duc prostii ca vasile la impaiat!

tu ai zis ca lucrezi la muzeul de stiinte naturale , nu eu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:08

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-16 13:03:24
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-16 11:58:42
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-16 09:38:05
De la: 9am_1454, la data 2014-10-16 09:13:13Ca sa vezi ... Ponta ofiter acoperit ...
Mari prosti trebuie sa lucreze pe la SIE daca l-au recrutat pe unul ca Ponta.
Cand vad ce face ”serviciile” tare le-as desfiinta. Instrumente de dobandit informatii pe care sa le utilizeze puternicii zilei dupa bunul plac si pe care sa le platesc eu si alti cateva milioane de fraieri ca mine. Ce au facut serviciile pentru tara asta ? Nimic ! Absolut nimic. Au lasat sa se vanda, pe nimic, contra spaga, tot ce aveam mai profitabil ca natie.

Tata-socru si Hrebe retrocedau paduri cu zecile de mii de hectare ...
Si tata-socu ne spune mereu ca Basescu are mintile tulburate, ca e betiv ... chestii d-astea, Ponta prea tampeniile astea, iar el ... zeci de mii de hectare de padure.
Nemernicii care gem de mila sinistratilor carora le iau apele casele sunt la originea dezastrului ... si pozeaza in oameni, in milosi.

Multora li se pare ca n-are nici o treaba faptul ca Ponta a fost ofiter acoprit timp de 4 ani pe cand era procuror. Ca a incalcat grav constitutia. Ce se sufoca el si altii ca el ca Basescu ar fi incalcat constitutia pentru ca a respirat ... Si tata-socu ... si Geoana ... toti idiotii astia care acum nu sufla o vorba despre Ponta-ofiter acoperit.

Melescanu refuza sa raspunda seflui statului la o intrebare simpla ...
De ce nu este deja arestat Melescanu ? In ce tara democratica se intampla asa ceva ? Secret fata de seful statului, secret decis de un sef de serviciu numit de seful statului ? Seful serviciului mai este in viata ? Mai e liber ?

Da, intr-o tara bananiera se poate. Si Romania fiind populata majoritar cu prosti dispusi sa-l creada pe tata-socru sau pe ginerica, este o astfel de tara.
Din pacate suntem o tara care voteaza la nesfarsit tocmai pe cei care o fura de-o zvanta. De ce. Prosti si multi, d-aia !

"Melescanu refuza sa raspunda seflui statului la o intrebare simpla ...
De ce nu este deja arestat Melescanu ? In ce tara democratica se intampla asa ceva ? Secret fata de seful statului, secret decis de un sef de serviciu numit de seful statului ? Seful serviciului mai este in viata ? Mai e liber ?"

Uite, vezi de ce esti tu un adorator al basismului, o sluga prea-plecata? Pentru ca tu, dupa 25 de ani, nu esti in stare sa gandesti altfel fata de cum ai fost invatat sub Ceausescu!
Democratie, vax albina crema puca! Ne pisham pe ea...cel mai zmardoi e presedintele care are drept de viata si de moarte asupra tuturor si poate sa ordone sa ii fie luat gatul unui sef de serviciu care nu ii da ascultare.

Bai Silvica, ia priveste aici: www.romaniatv.net/romania-tv-traian-basescu-are-semnele-bolii-pa...

Daca serviciile secrete stiu ca presul tau este bolnav si nu i se mai pot incredinta informatii secrete? Daca te uiti pe site-ul Romania TV o sa vezi ca Basescu tremura precum cainele la vaccin!!! Seamana cu Hitler in ultimii lui ani de viata, cand a preferat sa transforme Germania in ruine si sa arunce pe front inclusiv copii si batranii, decat sa opreasca nebunia razboiului declansat de el.

Asa s-ar explica si toate accesele de nebunie ale lui basescu din ultima perioada, toate iesirile pe sticla cu spume la gura impotriva unor candidati la alegerile prezidentiale si sustinerea pentru pocnitoarea lui.

buey, HERMAPHRODAY mintal, SIKTIR mincinosule !

"Traian Bãsescu a reacționat dupã ce un post de televiziune a susținut asearã cã șeful statului are semnele bolii Parkinson.

„Am o singurã boalã: am boalã pe hoți. Și asta nu se trateazã”, a afirmat președintele.

Traian Bãsescu a precizat cã le permite doctorilor sã dea detalii din dosarul sãu medical.(tuturor ziaristilor interesati de starea sa de sanatate)
Preºedintele statului este obligat sã facã anual un control medical complet la Spitalul Militar din Capitalã, potrivit unei hotãrâri a CSAT.

https://ro.stiri.yahoo.com/traian-b%C4%83sescu-am-o-singur%C4%83...

MINCINOSULE NESIMTIT, ia si citeste NENEACULE, nu te mai lasa indobitocit de catre cei care te manipuleaza la A3 sau realitatea tv.

e official.
Raport medical anual - presedinte Traian Basescu
Departamentul de Comunicare Publicã
16 Octombrie 2014

www.presidency.ro/static/Raport_medical_presedintele_Romaniei_do...

Actionati in instant si, ramane e vazut care este cuantumul despagubirilor morale pretinse de CETATEANUL TRAIAN BASESCU televiziunii REALITATEA TV.

ete fleosc...il vede toata tara prabusit in el insusi, cu picioarele tirsiite, cu o figura desfigurata si cu miinile tremurinde si nu conteaza ? conteaza o stampila si o semnatura pe un certificat ? poi atunci doctorul care a semnat certificatul de constatare a impuscaturii in dorinta lui Nastase de a se sinucide, TREBUIE sa- l dea in judecata pe don Base' ca i-a pus la indoiala semnatura si stampila !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:11

De la: gabigabi2, la data 2014-10-16 13:53:50
De la: sirboby, la data 2014-10-16 13:37:23Gabi circul ,,ofiterul acoperit" putea fi evitat de insusi ofiterul acoperit.....!Recunoscând !Sau retregandu-se!

aha, adica pe principiul cel sanatos : da' le , ma Mircica, banii inapoi tiganilor si termina circul asta ca ne afla lumea , asa zici ca trebuia sa faca ?
asa am zis si eu atunci cind a fost chestia asta, dar tu Nu si NU ....de altfel nici nu credeai in povestea cu banii, tiganii si traficu' .... acu' de ce o crezi pe asta ? pentru ca vrei s-o crezi ? crede'o , nene , asa cum l-ai crezut pe don base' intotdeauna, ca el e ofiter cu demnitate si onoare si a pus Romania intro situatie ingrijoratoare !

Gabi de cate ori sa repet?base e trecutul,pe care nu il mai putem schimba oricât am vrea! Pe mine ma intereseaza mai mult viitorul! Pe tine.....vad ca nu!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:28

De la: sirboby, la data 2014-10-16 14:11:15

Gabi de cate ori sa repet?base e trecutul,pe care nu il mai putem schimba oricât am vrea! Pe mine ma intereseaza mai mult viitorul! Pe tine.....vad ca nu!

care TRECUT , mai Sirule ? da' chiar nu vezi in ce kkt suntem AZI din cauza lui ? nu stiu ce va fi in viitor , dar ceea ce ni se-ntimpla AZI nu dispare pina miine si vom trage consecinte de acum inainte !
da' ce ai de nu intelegi ca a pus la indoiala capacitatea Ro- ca stat membru UE si NATO- asupra pastrarii unor secrete de stat ? da' ce aveti, ca voi sunteti BARBATI cu armata facuta, nu eu si stiti foarte bine ce-nseamna secretul militar !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:33

Gabi ti-am mai zis .............bombonel nu s-a împuscat! Uita-te atenta la poze si daca vezi sânge schimba ochelarii! S-au poate au asteptat sa isi schimbe cãmasa???? Ce informatiia ai tu despre arme,calibre...........nimic!Nu ai vazut ce poate face o arma de foc în viata ta ,dar urmele de la praful de pusca de pe cãmasa unde sunt? Ca doar nu a tras de la 10metri si nici cu o armea cu aer comprimat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:36

De la: gabigabi2, la data 2014-10-16 09:26:21dar nebuneala ce ne-a cuprins e si mai mare, pentru ca Daca e adevarata afirmatia celor din PD la inceputul lui de cariera politica , atunci cind Bas' a recunoscut ca el a avut un angajament semnat cu secu si ,fostul pres. al Romaniei - dl. Emil Constantinescu - confirmat si el ca DA, este un ofiter acoperit inca ACTIV, se pune intrebarea logica, la urma-urmei : de ce un ofiter activ , dar acoperit si ajuns Pres. RO , il devoaleaza pe un altul , ajuns si el premierul lui ?
se lupta securistii vechi ramasi in structuri cu mai moderna SIE ?

DE CE se Demoleaza acest serviciu de Informatii Externe ce tine de Siguranta Nationala, prin mina lui Bas' ?

ce-i chestia asta ?
nu ar trebui sa se intruneasca URGENT Parlamentul, sefii SIE, SRI si Cons. Suprem de Aparare pentru a discuta situatia creeata de niste declaratii iresponsabile aruncate-n spatiul public ?

CUI serveste aceasta nebunie ? Romaniei ? indoi-m-as !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:38

De la: gabigabi2, la data 2014-10-16 14:28:44

care TRECUT , mai Sirule ? da' chiar nu vezi in ce kkt suntem AZI din cauza lui ? nu stiu ce va fi in viitor , dar ceea ce ni se-ntimpla AZI nu dispare pina miine si vom trage consecinte de acum inainte !
da' ce ai de nu intelegi ca a pus la indoiala capacitatea Ro- ca stat membru UE si NATO- asupra pastrarii unor secrete de stat ? da' ce aveti, ca voi sunteti BARBATI cu armata facuta, nu eu si stiti foarte bine ce-nseamna secretul militar !

Kk-ul in care suntem poate fi spãlat de români prin vot!Sau putem sa adãugãm langa acest kk altul si mai mare! Tu cam spre asta tinzi! Adica il aperi pe copy ca sa te scape de base!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:45

De la: sirboby, la data 2014-10-16 14:33:24Gabi ti-am mai zis .............bombonel nu s-a împuscat! Uita-te atenta la poze si daca vezi sânge schimba ochelarii! S-au poate au asteptat sa isi schimbe cãmasa???? Ce informatiia ai tu despre arme,calibre...........nimic!Nu ai vazut ce poate face o arma de foc în viata ta ,dar urmele de la praful de pusca de pe cãmasa unde sunt? Ca doar nu a tras de la 10metri si nici cu o armea cu aer comprimat!

mersic de "amanuntele " livrate , caci exact asta am si spus dar, iar n-ai inteles si atunci mai intreb o data :
cite parale mai dai pe o parafa si o semnatura pe un certificat, cind se vede cu ochiul liber ca-i tremura miinile, i se mai bitiie si capul si abia-si tiraste picioarele, citeodata ?!
daca la Nastase ai " vazut " toate acele semne ca nu s-a impuscat- si ziceti voi ca certificatul era fals - atunci vezi si semnele evidente de boala ale lui base si constata ca si certificatul de sanatate al lui e FALS !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:45

Uite-te cine vorbeste despre UE si NATO, exact HABARNISTA TICALOASA OBSEDATA care a votat un IDIOT caruia ii accepta: calcarea in picioare a statului de drept, a constitutiei, emiterea ordonante de urgenta neconstitutionale in spatele carora isi ascunde mizeriile din biografia personala, copierea de texte ptr. a-si inzestra teza de doctorat, a-si trece in CV certificari ale strudiilor pe care nu le-a frecventat si absolvit niciodata si, colac peste pupaza, a mai fost si spy SIE incalcandu-si statutul de "procuror ", dedandu-se la spionarea statelor partenere Romaniei in UE si NATO.

Ticaloaso MINCINOASA si NESIMTITA, ceea ce inca nu cunoastem, la modul cert , este, (iar raspunsul la aceasta intrebare este imperativ necesar sa fie oferit de SIE) in favoarea cui a spionat PONTA state UE si NATO ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 14:50

De la: sirboby, la data 2014-10-16 14:38:52

Kk-ul in care suntem poate fi spãlat de români prin vot!Sau putem sa adãugãm langa acest kk altul si mai mare! Tu cam spre asta tinzi! Adica il aperi pe copy ca sa te scape de base!!!

cred ca folosesti prea multe substante la Impaiat si ti s-a uscat creierul ! ....spala pe draqu ghem ! momentan nu ne-a intrebat nici UE si nici NATO nimic, dar cind o fi sa cheme Ro la raportul ptr. Securizarea informatiilor, sa-mi spui cum spala votul tau kktul facut de base'n mijlocul Europei ! hai, du-te ca nu stiu cu ce gindesti ?....de fapt, nu gindesti

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 15:04

CINE a spionat, " FRIPTURISTUL" care n-a facut nimic, ci doar a halit pe gratis la citeva seminarii ? nu asa ne-a spus aseara Jupinu' ? dar ce perioada zici ca a spionat statele din UE si NATO , in ' 97-2001 ? in ce an am intrat noi in NATO, dar in UE ?

da' io pot sa-ti dau un raspuns : asa cum tot serviciile l-au propulsat pe bas in pozitia de pres., tot ele l-au propulsat si pe pontilica in poz. de premier al primului ofiter acoperit, fiind siguri ca, vorbind aceeasi limba, se vor intelege foarte bine !
uite ca nu fuse asa , caci pontilica , mai tinar , a spionat mai bine.... de fapt s-a documentat uitindu-se la statele occidentale ptr. cind va fi premier si a intrat in coliziune cu celalalt ofiter , invatat la niste scoli mai comuniste, cu accente mai autoritariste si, fandaxia a fost gata !
altfel, cum sa-mi explic de ce un ofiter acoperit si activ l-ar da in git pe colegul lui mai tinar, decit din gelozie ?!
sau e nebunie ? nu mai stiu !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 15:27

Ponticul mitoman si Fasole Verde, a luat-o-n freza gelatinata de la CCR !

www.avp.ro/exceptii/exceptie_9septembrie2014.pdf#page=5&zoom=aut...

ciuciu actiuni port constanta, buey che guevaristilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 15:34

De la: gabigabi2, la data 2014-10-16 15:04:41CINE a spionat, " FRIPTURISTUL" care n-a facut nimic, ci doar a halit pe gratis la citeva seminarii ? nu asa ne-a spus aseara Jupinu' ?

car' vasazica, pontilica , mai tinar , a spionat mai bine.... de fapt s-a documentat , uitindu-se la statele occidentale, ptr. cind va fi premier si a intrat in coliziune cu celalalt ofiter , invatat la niste scoli mai comuniste, cu accente mai autoritariste si, fandaxia a fost gata !

altfel, cum sa-mi explic de ce un ofiter acoperit si activ l-ar da in git pe colegul lui mai tinar, decit din gelozie ?!

sau e nebunie ? nu mai stiu !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 15:47

TICALOASO NESIMTITA, informeaza-ti FRIPTURISTII pe care i-ai VOTAT !
europa.eu/rapid/press-release_MEMO-14-589_ro.htm

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 16:56

ce ma intriga pe mine foarte tare este DE CE NU s-a ofuscat opinia publica, la fel de tare , atunci cind au APARUT PRIMELE INFORMATII ca T. Basescu este Ofiter acoperit si inca ACTIV ?
si de ce, voi astia, aparatorii Statului de Drept, a democratiei occidentale ati VOTAT ca presedinte un vechi securist ce lucra sub acoperire si de cite ori am incercat noi- antiB - sa va spunem asta, ati facut ca toti dracii ?

da' voi ptr. cine lucrati, baietasi ? hehehe, asta deja e o intrebare retorica ....hai, mai rasfirati baieti , ca sunteti cam multi pe aicI !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 16:59

De la: gabigabi2, la data 2014-10-16 15:04:41CINE a spionat, " FRIPTURISTUL" care n-a facut nimic, ci doar a halit pe gratis la citeva seminarii ? nu asa ne-a spus aseara Jupinu' ?

cum sa-mi explic de ce un ofiter acoperit si activ l-ar da in git pe colegul lui mai tinar, decit din gelozie ?!
e nebunie ? nu mai stiu !

sau e o lupta intre vechii securisti ce nu vor sa-si piarda Puterea si, lupii tineri ce abia asteapta s-o preia ?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 20:18

De la: sirboby, la data 2014-10-16 12:46:38
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-16 06:26:18
De la: sirboby, la data 2014-10-16 02:02:47
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-15 19:10:09
De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 13:58:08NU mai face ghiveci din subiecte si nu le mai amesteca, sperind sa uitam Subiectul principal al discutiei : T. Basescu si relatia sa cu Statul de Drept, Constitutia si Democratia !
ce dovedeste scandalul cu Flota, cu ALRO, cu Bercea, cu NANA , cu ofiterul acoperit , ha ? asta-i intrebarea : cum se poate defini mandatul lui T. B care se termina atit de urit ?
de fapt, se termina asa cum a si inceput : prin fals, uz de fals, minciuna si manipulare grosolana ! urit si trist !

Cu trepanati de genul astora, nu o scoti la capat. Puterea de intelegere a lui sir bou este limitata si trebuie inteles, atat il duce capul. Prostia ii este dublata insa si de o superioritate a omului prost, care crede ca daca lucreaza in alta tara si balmajeste cateva cuvinte in engleza, este cu o clasa peste prostii care au ramas in tara si este indreptatit sa ragaie la ei maxime si cugetari din putul gandirii lui.

Jarteaua cealalta, Kakaon, este vandut, un postac cu plata si la el conteaza argintii.

Cu asememenea oameni s-a construit socialismul in Romania, cu prosti si vanduti. Sa le fie de cap la amandoi!

Mars la kkt ca UE ti-AM dat! Ba magraoane daca cu ,,prosti si vanduti"s-a construit ceva (fie si socialismul
) cu IDIOTI CA VOI CU AERE DE MARI INTELECTUALI S-A FURAT O TARA INTREAGA!Sau poate pãrintii tai nu au pus umãrul la construirea,,societatii socialiste multilateral dezvoltate!Scuze,ai dreptate,ei vindeau seminte si ,,chiunga"!Recunoaste cate tepe ti-ai luat cu metoda ,,accidentul",ca la cat de prost esti m-as mira sa nu platesti taxa pe prostie de mai multe ori?Mai ai latrina in mijlocul cortului sa te lauzi ca ti-ai luat ambi-pur anti-fum???
,,Ia de floare de dovleac!
m.youtube.com/watch?v=Wu9rzt3WaWE

Bobule, cand acuzi pe altii, argumentele tale te descriu tocmai pe tine si pe rubedeniile tale:

- Bunicul meu a avut de tras de pe urma comunistilor pentru ca a fost multi ani prizonier la rusi si nu s-a intors cu divizia T. Vladimirescu ca sa lupte impotriva romanilor. Strabunicul meu a fost declarat chiabur, pentru ca avea ceva pamant, nu mult, era gospodar ca multi altii, dar secretar de partid in satul respectiv a ajuns tiganul satului, care isi vanduse pamantul cu care fusese improprietarit de catre rege si banii ii bause. Din cauza asta tatal meu nu a fost primit la liceu.
Tac'tu a fost APV-ist, cu origine sanatoasa, proletara, nu ca militarii autentici care au fost exclusi din armata incepand din 1947! Oamenii de tip nou adusi in armata erau puternic imbibati cu educatie politica comunista, drept dovada ca tu ai iesit un comunist coclit, nu eu.

- Tiganii nu au avut niciodata preocupare pentru munca si scoala. De muncit, nu stiu ce muncesti tu pe acolo prin UK, posibil alba-neagra sau furturi din masini, ca asa ni s-a dus buhul pe acolo si dupa cat de agramat scrii, e clar ca la scoala cel mai mult iti placeau recreatia si vacanta.

Si ba papagalule tata a intrat la scoala militarã cand nu se mai fãcea diferente intre chiaburi etc. Si pentru stiinta ta bunicii mei au fost destul de destepti sa ,,nu se pishe contra vântului" ! Cand 80%.din sat voiau colectivizare ,bunicii mei au avut destulã minte sa inteleaga ca nu pot face nimic !Decat sa-si faca rau singuri.......lor si copiilor lor! Bunicul fiind pãstrat contabil la cooperativa si de comunisti din sat tocmai pentru ca a fost om drept ,cinstit si respectat de catre tãranii din sat! Si asa a iesit la pensie ,fiind apolitic! Tata zicea ca ii auzea noaptea cum vorbeau,bunica si bunicul,despre ,,intovarasire"ca asta a fost inaintea colectivizãrii,prostovane!Bunicul fiind ,,stiutor de carte" a reusit sa o convingã pe bunica ca vor avea de suferit daca se împotrivesc.....ei si copii lor!
Si ca sa întelegi de ce era respectat si de comunisti....cand tata s-a inscris la scoala militarã,bunicul nu stia nimic,si au venit sa verifice in sat ,pe atunci neexistând ,,serviciul cazier judiciar" ! Nefiind nimeni la primãrie ofiterii s-au dus la cooperativa iar bunicul nu le-a zis ca e fiul lui ci doar unde il pot gasi pe primar......!Cand au aflat ca cel care ii îndrumare catre primar,era tatãl candidatului...ofiterii l-au intrebat de ce nu le-a zis ca e fiul lui....!Raspunsul a fost....,,pai domnule maior cum sa va dau eu referinte despre fiul meu?"Ai inteles magraoane!

daca 80% dintre sateni voiau intovarasirea, probabil ca satul din care provii tu nu avea case, ci corturi. Cine dreaq voia sa isi dea pamantul atunci? Doar aia care nu aveau ce sa dea! Si cine nu avea pamant, cand se facusera improprietariri dupa primul razboi mondial? Doar aia care nu aveau in posesie decat hainele de pe ei, carutele cu coviltir si corturile in care dormeau.

In rest miaunele, povesti comuniste cu si despre tovarasii buni si destepti...Pun pariu ca tu te-ai nascut cu basca de pionier pe cap si cu drapelul rosu in mana. Imi provoci sila!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 20:27

De la: 9am_1454, la data 2014-10-16 09:13:13Ca sa vezi ... Ponta ofiter acoperit ...
Cand vad ce face ”serviciile” tare le-as desfiinta. Instrumente de dobandit informatii pe care sa le utilizeze puternicii zilei dupa bunul plac si pe care sa le platesc eu si alti cateva milioane de fraieri ca mine. Ce au facut serviciile pentru tara asta ? Nimic ! Absolut nimic. Au lasat sa se vanda, pe nimic, contra spaga, tot ce aveam mai profitabil ca natie.

Si tata-socu ne spune mereu ca Basescu are mintile tulburate, ca e betiv ... chestii d-astea, Ponta prea tampeniile astea, iar el ... zeci de mii de hectare de padure.
Nemernicii care gem de mila sinistratilor carora le iau apele casele sunt la originea dezastrului ... si pozeaza in oameni, in milosi.

Multora li se pare ca n-are nici o treaba faptul ca Ponta a fost ofiter acoprit timp de 4 ani pe cand era procuror. Ca a incalcat grav constitutia. Ce se sufoca el si altii ca el ca Basescu ar fi incalcat constitutia pentru ca a respirat ... Si tata-socu ... si Geoana ... toti idiotii astia care acum nu sufla o vorba despre Ponta-ofiter acoperit.

De ce nu este deja arestat Melescanu ? In ce tara democratica se intampla asa ceva ? Secret fata de seful statului, secret decis de un sef de serviciu numit de seful statului ? Seful serviciului mai este in viata ? Mai e liber ?

Da, intr-o tara bananiera se poate. Si Romania fiind populata majoritar cu prosti dispusi sa-l creada pe tata-socru sau pe ginerica, este o astfel de tara.
Din pacate suntem o tara care voteaza la nesfarsit tocmai pe cei care o fura de-o zvanta. De ce. Prosti si multi, d-aia !

De ce nu este deja arestat Melescanu ? In ce tara democratica se intampla asa ceva ? Secret fata de seful statului, secret decis de un sef de serviciu numit de seful statului ? Seful serviciului mai este in viata ? Mai e liber ?"

Uite, vezi de ce esti tu un adorator al basismului, o sluga prea-plecata? Pentru ca tu, dupa 25 de ani, nu esti in stare sa gandesti altfel fata de cum ai fost invatat sub Ceausescu!
Democratie, vax albina crema puca! Ne pisham pe ea...cel mai zmardoi e presedintele care are drept de viata si de moarte asupra tuturor si poate sa ordone sa ii fie luat gatul unui sef de serviciu care nu ii da ascultare.

Bai Silvica, ia priveste aici: www.romaniatv.net/romania-tv-traian-basescu-are-semnele-bolii-pa...

Daca serviciile secrete stiu ca presul tau este bolnav si nu i se mai pot incredinta informatii secrete? Daca te uiti pe site-ul Romania TV o sa vezi ca Basescu tremura precum cainele la vaccin!!! Seamana cu Hitler in ultimii lui ani de viata, cand a preferat sa transforme Germania in ruine si sa arunce pe front inclusiv copii si batranii, decat sa opreasca nebunia razboiului declansat de el.

Asa s-ar explica si toate accesele de nebunie ale lui basescu din ultima perioada, toate iesirile pe sticla cu spume la gura impotriva unor candidati la alegerile prezidentiale si sustinerea pentru pocnitoarea lui.

"Traian Bãsescu a reacționat dupã ce un post de televiziune a susținut asearã cã șeful statului are semnele bolii Parkinson.

„Am o singurã boalã: am boalã pe hoți. Și asta nu se trateazã”, a afirmat președintele.

Traian Bãsescu a precizat cã le permite doctorilor sã dea detalii din dosarul sãu medical.(tuturor ziaristilor interesati de starea sa de sanatate)
Preºedintele statului este obligat sã facã anual un control medical complet la Spitalul Militar din Capitalã, potrivit unei hotãrâri a CSAT.

MINCINOSULE NESIMTIT, ia si citeste NENEACULE, nu te mai lasa indobitocit de catre cei care te manipuleaza la A3 sau realitatea tv.

e official.
16 Octombrie 2014

Actionati in instant si, ramane e vazut care este cuantumul despagubirilor morale pretinse de CETATEANUL TRAIAN BASESCU televiziunii REALITATEA TV.

Ce naiba vrei tu bai kakanele sa demonstrezi mancand cu atata pofta kkt cu polonicul?

Toti medicii trecuti in raportul respectiv sunt de la colonei in sus, ofiteri!!! Ce vrei sa cred din fituica asta fara valoare? Basescu este sanatos tun dar tremura din toate incheieturile ca un caine la vaccin?

Daca nu are o afectiune neurologica, inseamna ca tremura pentru ca este betiv cronic. Naspa! Nici in cazul asta nu este demn sa i se incredinteze secrete de stat. Ce garantie prezinta un betiv?
Si etilismul cronic oricum lasa urme adanci si prin creier...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 01:59

Caraitoareo In Ivesti erau mai mult de 20%chiaburi?????Conform CNSAS aprox 110.000 de tãrani au avut de suferit ,impotrivindu-se colectivizãrii ,raporteazã la nr de tãrani !Ai noroc ca iti corecteazã profesoara de romana postarile ,pe care o platesti sa faca meditatie cu puradeii!
Tâmpit congenital ce esti!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 06:41

De la: sirboby, la data 2014-10-17 01:59:13Caraitoareo In Ivesti erau mai mult de 20%chiaburi?????Conform CNSAS aprox 110.000 de tãrani au avut de suferit ,impotrivindu-se colectivizãrii ,raporteazã la nr de tãrani !Ai noroc ca iti corecteazã profesoara de romana postarile ,pe care o platesti sa faca meditatie cu puradeii!
Tâmpit congenital ce esti!

Idiotule agramat, ia mai du-te tu cu toti comunistii tai! Cere azil politic in Coreea de Nord daca tot suferi atat dupa comunism!

Cifra la care faci tu referire reprezinta pe cei care au ajuns prin puscarii sau fost deportati. Numarul celor care au fost urmariti de securitate si haituiti ca sa isi doneze bunurile si pamantul statului a fost in realitate mult mai mare.Nici nu putea sa fie altfel cand romanii erau aproape in totalitate impotriva comunismului in 1945. PCR avea sub 1000 de membri in acea perioada. Si cine erau membrii atunci in afara de tradatorii de tara de genul tatalui lui Iliescu sau tatal lui Neulander-Roman?

Ce ti-a bagat in cap apevistul de tac'tu, sunt doar intoxicari. Un puturos luat de la sapa, fara carte multa si indoctrinat de comunisti ca sa devina militar, era materialul uman perfect pentru jigodiile comuniste. Cu d'astia ca voi, fara scoala prea multa, care scriu miau ca pisica, s-a cladit comunismul. Toate loazele puturoase de la tara, duse la oras si puse in situatia sa primeasca leafa fara sa faca mare lucru, sa i se dea casa cu wc, in loc de sura de coceni, au fost oamenii de tip nou care au devenit mancatorii de kkt ai PCR.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 10:09

Vasile nu prea iti convine ca ai tai au avut destulã minte cat sa-si faca rau singuri!Problema majora ,la instaurarea comunismului in Romania ,e ca erau multi sãraci,si din aceasta cauza nu au protestat,sperând intr-o viata mai buna..........+trãdarea lui mihaita de bal-bal+sovieticii=comunism in Romania! Stiu o sa o bagi pe aia cu ,,granarul Europei" dar esti tâmpit crezând cã acel gramar fãcea traiul îndestulat tãranilor!Chiar si cei ,,mai gospodari" cu ceva pãmânt tot nu-si puteai permite sa ,,plateasca funciirea!" Sau nu ai citit Morometii?La cat de prostovan esti ai sa spui ca Marin Preda era comunist Sau basist!
Dar am mai avut discutiile astea pe alt topic!Tot asa il lãudai pe bunicul tau ,ca a cucerit Stalingradul singur.......Si cum era el anti sovietic si in prizonierat ,desi fie vorba intre noi,trebuie sa fi fost mare norocos ca s-a intors de acolo!Si cum a avut tactu de pãtimit ca nu a fost primit în liceu....etc.Si cum ai vrea sa fii supus......al lui bal-bal! Ba boule UNDE DRACU AI VAZUT RASCOALE ,GREVE SI MANIFESTATII IN 47-48? In afara de cateva grupuri,care a luptat prin munti,ai mai vazut altceva?
Deci majoritatea romanilor au acceptat comunismul!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 11:13

De la: sirboby, la data 2014-10-17 10:09:46Vasile nu prea iti convine ca ai tai au avut destulã minte cat sa-si faca rau singuri!Problema majora ,la instaurarea comunismului in Romania ,e ca erau multi sãraci,si din aceasta cauza nu au protestat,sperând intr-o viata mai buna..........+trãdarea lui mihaita de bal-bal+sovieticii=comunism in Romania! Stiu o sa o bagi pe aia cu ,,granarul Europei" dar esti tâmpit crezând cã acel gramar fãcea traiul îndestulat tãranilor!Chiar si cei ,,mai gospodari" cu ceva pãmânt tot nu-si puteai permite sa ,,plateasca funciirea!" Sau nu ai citit Morometii?La cat de prostovan esti ai sa spui ca Marin Preda era comunist Sau basist!
Dar am mai avut discutiile astea pe alt topic!Tot asa il lãudai pe bunicul tau ,ca a cucerit Stalingradul singur.......Si cum era el anti sovietic si in prizonierat ,desi fie vorba intre noi,trebuie sa fi fost mare norocos ca s-a intors de acolo!Si cum a avut tactu de pãtimit ca nu a fost primit în liceu....etc.Si cum ai vrea sa fii supus......al lui bal-bal! Ba boule UNDE DRACU AI VAZUT RASCOALE ,GREVE SI MANIFESTATII IN 47-48? In afara de cateva grupuri,care a luptat prin munti,ai mai vazut altceva?

Esti tampit! Tu stii doar istoria comunista si atat.

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 11:42

hermaphroday, nu te ambala ca mobra ! stii, era o motoreta, Made in Romania, MOBRA !

cei din !1945 au acceptat comunismul de frica tankurilor rusesti, insa ce scuza mai pot prezenta romanii care au acceptat, votat - in Duminica ORBULUI din anului de gratie 1990- si reinscaunat in fruntea statului ptr. a-i reprezenta , conduce si administra, ACEEASI COMUNISTI ?

mai grav, erau si fosti stalinisto-KGB-isti, doresti sa-i nominalizez?

Tu, acum, in anul 2014, de ce faci jocul si promovezi aceleasi scursuri comuniste bipede mafiote, incompetente ?

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 12:13

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-16 20:27:00

e official.
16 Octombrie 2014

Ce naiba vrei tu bai kakanele sa demonstrezi mancand cu atata pofta kkt cu polonicul?

Toti medicii trecuti in raportul respectiv sunt de la colonei in sus, ofiteri!!! Ce vrei sa cred din fituica asta fara valoare? Basescu este sanatos tun dar tremura din toate incheieturile ca un caine la vaccin?

Daca nu are o afectiune neurologica, inseamna ca tremura pentru ca este betiv cronic. Naspa! Nici in cazul asta nu este demn sa i se incredinteze secrete de stat. Ce garantie prezinta un betiv?
Si etilismul cronic oricum lasa urme adanci si prin creier...

nu este necesar sa demonstrez cat esti de prostanac, se observa cat esti de stultus de la limita universului observabil.

buey hermaphroday, medicii specialisti dintr-o clinica militara cum este , retine:Spitalului Universitar de Urgenþã Militar Central "Dr. Carol Davila" nu poseda pe langa specialitatea medicala profesata si grade militare, buey neneacule ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 12:26

ANUNT DE MAXIMA IMPORTANTA PT. TOTI BASISTII:
Ia uite aici, o adresã de la un psihiatru: Doctor Hapczinski Mariana Hania - medic psihiatru
Str. Prundului NR 7-9, Brașov. Va duceti și spuneti așa: "D-na doctor, pânã la douã noaptea nu pot dormi din cauza lui Ponta și la șase dimineața mã scol tot din cauza lui. Iar în cele patru ore de așa-zis somn am coșmaruri în care-l visez tot pe Ponta. Se face cã ajunge președinte, iar eu o iau pe dealuri de hãbãuc. Și sar în k.ur, plin de transpirații."
Hai, însãnãtoșire grabnicã...Va așteptãm pe forum sã mai discutãm despre istorie, despre drept, despre una, alta, așa, ca oamenii normali.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 12:36

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-17 11:13:14
De la: sirboby, la data 2014-10-17 10:09:46Vasile nu prea iti convine ca ai tai au avut destulã minte cat sa-si faca rau singuri!Problema majora ,la instaurarea comunismului in Romania ,e ca erau multi sãraci,si din aceasta cauza nu au protestat,sperând intr-o viata mai buna..........+trãdarea lui mihaita de bal-bal+sovieticii=comunism in Romania! Stiu o sa o bagi pe aia cu ,,granarul Europei" dar esti tâmpit crezând cã acel gramar fãcea traiul îndestulat tãranilor!Chiar si cei ,,mai gospodari" cu ceva pãmânt tot nu-si puteai permite sa ,,plateasca funciirea!" Sau nu ai citit Morometii?La cat de prostovan esti ai sa spui ca Marin Preda era comunist Sau basist!

Esti tampit! Tu stii doar istoria comunista si atat.

Tampit e fiul,,lu' doamna ma-ta!" spoitorule! Ai citit prin arhivele din turnuletele de la Ivesti ,cu care te lãudau de o revolta contra comunismului in Romania anilor 45-47? Imi zici de PCR ca nu avea adeptii dar cati membri erau in Frontul Plugarilor,PNL-Tãtãrescu,PDSR-istoric,Uniunea Patriotilor,PNT-Alexandrescu...pe scurt Blocul Partidelor Democratice? ,,Vezi asta e cusurul tau: esti prost mon cher!"
Ofiterii din armata au fost indiferenti,iar trupa a votat masiv cu BPD-ul!La fel muncitorii si 30% din tarani!De ce oare Armata regalã a votat cu BPD????Poate din cauza tradarii lui mihaita Î de bal-bal?
Black(vasilicã) cel bronzat cel mai prost copil din sat!Daca se impotriveau romanii nici cea mai mare cenzura nu putea acoperi asta ,cum nu au putut acoperi Budapesta -'56,Praga -'68! Boul satului! Stii istoria cum vrei sa o stii!Ca si dupa ,,revolutie"! Vinovat e oricine mai putin boii ca tine care pun stampila pe mici si bere,sau pe cei care nu ii cauta la dosarele de pensionare,care le mar este leafa fara sa faca nimic,pe ajutoare sociale etc
m.youtube.com/watch?v=yQ67zRFR5qE

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 13:36

Gabi lasa serviciile secrete sa-si faca treaba lor!Daca ceea ce a insinuat Haak e adevarat nu e numai kkt la curul nostru ......Ci si ceva tare si gros gata sã intre..........poate unora sa le placa ,mie unul nu! În ,,lumea umbrelor" e mult mai greu decat la militarie!!!!Militaria se bazeaza mult pe relattiile personale,adica ordinul il primesti pe cale ierarhicã,de la superiori pe care ii cunosti!Ai sa te miri dar am tinut general la poarta noaptea,pana am primit aprobarea sa-l las sa intre!În ,,lumea umbrelor" nu prea se cunosc agentii intre ei,plus ca pot fi agenti dublu,tripli....!Asa ca nu-i mai judeca ca nu ne pricepem niciunul de pe forum!Ne dam doar cu parerea!

Pagini: << 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: