Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 11:08
COMUNICAT
Prin decizia penală din 17.10.2014, Curte de Apel București a hotărât următoarele: Condamnă pe inculpatul NECOLAICIUC MIHAI, la data faptelor director general al Companiei Naționale de Cai Ferate C.F.R. S.A. (C.N.C.F.R), la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare și interzicerea, pe perioada executării pedepsei și pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pentru săvârșirea infracțiunii de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice. Condamnă pe inculpata OLĂERU VIORICA, fost director general al Companiei Naționale de Cai Ferate C.F.R. S.A. (C.N.C.F.R), la o pedeapsă de 3 ani închisoare și interzicerea, atât pe perioada executării pedepsei cât și pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pentru săvârșirea infracțiunii de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice. Obligă inculpații în solidar și în solidar cu partea responsabilă civilmente SC C.N.C.F.-CFR SA la plata sumei de 8.459.972 lei către partea civilă Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Obligă pe fiecare inculpat la plata a câte 15.000 lei cheltuieli judiciare către stat. DEFINITIVĂ Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 12 mai 2011, vezi comunicat 317/VIII/3, din 12 mai 2011. BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 12:18
Pana azi credeam ca Hrebe al batran e mai destept.
In loc sa taca, zice ca dosarul e o porcarie, ca DNA-ul, mai nou, s-ar ocupa cu fapte din viitor, ca nu s-a retrocedat nici un metru patrat de teren. Da, nu s-a retrocedat, urma sa se intample a doua zi cu ajutorul celor doua tute de judecatoare. Taman ca la Mustata, judecatorul care in ziua respectiva, urma sa-l scoata basma curata pe Dan Voiculescu. Cazanciuc ministrul, zica ca nu s-a luat legatura cu el. Zice asta neintrebat de nimeni ... Ma intreb, de ce sa raspunzi la intrebari care nu ti se pun ? Unul ca Hrebe sa-i spuna unuia ca Sova, boss ... nu-ti vine sa crezi. Sova, Hrebe, Dragnea, Ponta, oameni al caror loc este la puscarie. Grup infractional organizat. Mergeti la vot ! Daca nu mergeti la vot o sa mergeti la defilare ! Cu de-a sila ! Sa purtati portretul lui Ponta ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 12:26
De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 09:25:36De la: 9am_4158, la data 2014-10-24 08:56:48De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 21:47:00De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-23 20:56:30ba' HERMAPHRODAY, tu vorbesti ba' falusflasc, tu ba' tzoparlan urbanizat !? Cum dracu intelegi tu ,,lupta ptr. Suprematie din UE.."cand tu nu întelegi ca poza ,mesajul de sfarsit ...se poate edita,sau in cazul lui vasile ,se poate schimba contul!Iar la capitolul informatii personale......stii ce iti spune userul respectiv ,ceea ce poate fi adevărat sau ...... Vai de capul tau!black (cel nou) e vasile slugoiul galatean!Si tu ai scris ca numai PSD(USL-ul) are puterea de a te scapa de acest rau numit base!Astă inainte de alegerile din 2012!Eu am folosit cuvantul ,toxic" pentru a substitui ,, rau"!Cand o sa am timp am sa caut postarile tale si pe ale adevăratului Black (unde scria ca mihaita Î a fost las)! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 13:31
De la: 9am_1454, la data 2014-10-24 10:35:23De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 09:08:53De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 20:08:33De la: gabigabi2, la data 2014-10-23 17:24:34De la: 9am096416, la data 2014-10-23 16:29:29 exact, Silviule, asa-i cu prostii astia si cu hotii lor ca, Nimeni nu te-a putut opri sa-l votezi a doua oara pe base' si nici sa te duci la referendum ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 13:44
De la: sirboby, la data 2014-10-24 12:26:35De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 09:25:36De la: 9am_4158, la data 2014-10-24 08:56:48De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 21:47:00De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-23 20:56:30ba' HERMAPHRODAY, tu vorbesti ba' falusflasc, tu ba' tzoparlan urbanizat !? EXCLUS, Sirule sa fi scris ca MJR Mihai e un las ! nici Black nu putea spune asta, nici eu, nici Vali_ Vasile si nici Vanea ....te-nseli ! du-te si cauta postarile pe topicul cu Monarhia daca nu crezi ! cit despre chestia cu schimbatul unui avatar, pfff....asta se stie, dar eu NU vorbeam despre asta ci, despre Diferenta dintre Stilul de scris al unuia si a celuilalt ; cuvintele sunt altele si formularea frazei este alta ! iar Vali scria destul de incilcit, cu multe emoticoane , printre multe paranteze deschise....dar, astea fiind subtilitati ce va depasesc , nu stiu de ce ti-oi mai spune eu asta, cind tu / voi , o tineti langa cu asta - pentru ca asa vreti voi sa credeti sau doar va prefaceti ?! da' stii ceva ? credeti, maica , in ce vreti , dar n-o mai dati ca garantata ca-i " Toxica" informatia voastra ! p.s si alta data, nu-mi mai inlocui cuvintele si mi le pune mie-n circa ! una e sa spui Rau si alta Toxic ....sau nici de diferenta asta nu-ti dai seama ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 14:08
oare ce vor sa dovedeasca procurorii de la DNA cu aducerea oamenilor la interogatoriul de la Bucuresti ? pina unde poate merge Obedienta fata de T. B , incercind sa-i repareze
reputatia , dovedind ca nu-i un impostor ? ESTE un impostor si daca CCR nu facea minaria de la " masa verde", azi nu mai traiam scandalurile ce se tin lant de atita timp ! mai au nitel si anuleaza si alegerile din vara lui 2012, ca ele nu fac decit sa confirme ca romanii se saturasera de PDL si de basescu si au votat USL.ul cu 68 % ....asa ca, cei 7, 4 mil. de oameni care s-au dus la referendum si i-au spus sa plece , nu sunt decit continuarea fireasca a votului dat la parlamentare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 14:24
De ce nu putea scrie Black asa ceva???Ca avea simpatii monarhiste???Una e sa fii monarhist,alta sa fii in stare sa recunosti o greseala făcută de mihai I! Referitor la DNA.........poate base a inteles semnalele date de UE si NATO ca ajunge .....gata.....iar iubitii tai baronii nu......,,las ca ne descurcam noi"!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 14:25
De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 14:08:33oare ce vor sa dovedeasca procurorii de la DNA cu aducerea oamenilor la interogatoriul de la Bucuresti ? pina unde poate merge Obedienta fata de T. B , incercind sa-i repareze Nu vor sa dovedească nimic doar aplica legea........făcută de parlamentari! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 14:42
PS Nimeni nu te poate condamna pentru ca ai respectat legea,existenta la ora aceea in vigoare!Nici macar Ceausescu!
Asa ca nu le mai lua apărarea,ca sunt murdari! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 14:45
De la: sirboby, la data 2014-10-24 14:24:09De ce nu putea scrie Black asa ceva???Ca avea simpatii monarhiste???Una e sa fii monarhist,alta sa fii in stare sa recunosti o greseala făcută de mihai I! Referitor la DNA.........poate base a inteles semnalele date de UE si NATO ca ajunge .....gata.....iar iubitii tai baronii nu......,,las ca ne descurcam noi"! ce faci, iar amesteci brinza cu varza ? despre ce tot spui ? CARE GRESEALA facuta de Rege trebuia recunoscuta de Black sau eu sau Vanea ? aia pe care ti-a servit-o tie Base, insultind ISTORIA ? da' de ce naiba puteti crede ORICE vine de la acest om care MINTE dupa cum ii cere momentul si cind trebuia sa spuna ca e Criza zicea ca e....iar cind trebuia sa spuna ca nu e, zicea ca " romanii sfideaza criza " ? repet, Daca nu vezi ca DNA este folosit ca unealta politica , Acum , in lupta pentru presedentie, lasa-te de politica, Sirule si ocupa-te de ce stii tu face ce-l mai bine : impaiaza ce ai de impaiat , ca animalele alea nu se mai pot opune si nici nu-ti cer sa le intelegi ....cu oamenii si evenimentele e mai greu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 14:51
De la: sirboby, la data 2014-10-24 14:42:25PS Nimeni nu te poate condamna pentru ca ai respectat legea,existenta la ora aceea in vigoare!Nici macar Ceausescu! cine e murdar si despre Care LEGE vorbesti ? numeste-o ! exista vreo lege care sa te cerceteze ca ai Votat si CUM ai votat ? sau votul este o datorie cetateneasca si e Secret ? in ce tara democrata din lumea asta s-a mai dus lumea sa se autodenunte ca a VOTAT la un referendum - cea mai democratica forma de manifestare a vointei unui popor ? ei bine, in Romania s-a intimplat asa ceva de nemaiauzit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 15:35
Partoneta NESIMTITA, informeaza-te,/documenteaza-te si apoi deschide acel plisc balos care emite numai ineptii dintr-o tigva vacuumata !
LEGE nr.3 din 22 februarie 2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului LEGE nr.3 din 22 februarie 2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului Art. 54. - (1) Promisiunea, oferirea sau darea de bani ori de alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze sau să nu voteze în cadrul referendumului se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. (2) Pedeapsa prevăzută la alin. (1) se aplică și persoanei care votează fără a avea drept de vot ori alegătorului care votează de mai multe ori în ziua referendumului. (3) Tentativa se pedepsește "Liviu Dragnea, "cu ocazia organizării și desfășurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influența și autoritatea sa în partid în scopul obținerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianța politică din care făcea parte partidul reprezentat de inculpat, și anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obținute în alte condiții decât cele legale". Mr.DRAGNEA, LA puscarie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 16:00
VAX ! e vax ce spui tu si nu are nici o legatura , caci TREBUIA sa fi dovedit ATUNCI , in 2012 ca Dragnea a dat la 7,4 milioane peschesuri ca sa iasa lumea la vot !
INTELEGI ca USL.ul a fost votat cu 68% in Parlament si numarul celor iesiti la referendum e in concordanta cu cel al celor de la parlamentare ? daca USL .ul ar fi fost ales c'un amarit de 30-33 % , atunci puteai sa te mai intrebi De Unde diferenta aia imensa dintre votantii de la parlamentare si cei iesiti la referendum, chiar daca nu toti participantii la referendumul ptr. destituirea lui Base erau si votanti USL...dar asa, ntzzzz ! zbaterea asta acum, mie-mi pare a avea un alt substrat : unul : sa-l spele pe Base care trebuie sa-si termine mandatul ca un presedinte, nu ca un impostor ! si doi : MACOVEI ! Macoveaica cea MINCINOASA , care a Urlat ca nebuna ca-i Lovitura de Stat si ca s-au furat 2, 5 milioane de voturi si care VREA sa devina Presedinta Romaniei ! pe ea vrea s-o "curete de pacate " DNA.ul, ca una care si-a pus ciracii in functie si e sprijinita de ei , chiar daca si Udrea aspira la functie ! ce dilema ptr. don basel, immmm, ce zici ?!Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 16:04
poti sa-mi spui daca si cel care uzeaza de functie ptr. obtinerea de foloase necuvenite in folos personal, indeamna ....chiar OPRESTE cetatenii sa-si exercite dreptul la vot, BOICOTIND un referendum , nu Trebuie sa ajunga tot la puscarie ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 16:07
De la: 9am_1454, la data 2014-10-24 12:18:38Pana azi credeam ca Hrebe al batran e mai destept. Toti constituie grupuri infractionale organizatte, numai iubitul tau pres chior nu face parte din niciunul, nu-i asa?Asta imi place la imbecilii astia care pun etichete si stabilesc nivelul de prostie al altora...Vad toate aschiile din ochii altora dar nu vad barnele din ochii lor!!! Nu cunosc prea bine ce au discutat Hrebenciuc si Sova, pentru ca nu am urmarit ce s-a intamplat. Din cate am inteles, au avut niste convorbiri private in care vorbeau despre o lege a gratierii sau asa ceva, care ar trebui data in viitor. Infractiune mare, dar unde este de fapt infractiunea? S-a dat legea respectiva? Nu, dar DNA a inceput sa ancheteze fapte din viitor, descoperind probabil masina timpului. De parca nu zac dosarele cu faptele susceptibile de coruptie ale pedelistilor, fara sa le bage nimeni in seama de ani de zile, dar acum ancheteaza si ce va urma sa se intaple. Si se declara grup infractional organnizat!!! Bai Silvica, daca mai ai o urma de demnitate in tine si nu te-ai metamorfozt complet in sluga basista, spune-mi si mie ce crezi tu despre urmatorul lucru: Cand Mircea Basescu, intrebat de un tigan interlop, Basica parca, de ce nu se duce sa-i spuna lui Basescu Traian sa il elibereze pe Bercea din puscarie, a raspuns clar "stie ba, stie...Crezi tu ca nu stie?" Asta nu este grup infractional organizat? Mircica si Traienica nu par a fi organizati infractional, tranzactionand solutii pe care urma sa le dispuna judecatorii in dosarele interlopului? L-a deranjat DNA pe cetateanul roman Basescu Traian, care se supune acelorasi legi ca orice alt cetatean, cu vreo intrebare? Ce dovezi mai clare sunt necesare ca sa sugereze mai clar un grup infractional organizat? S-au dus procurorii cu mascatii ca sa-i perchezitioneze locuinta lui M. Basescu, desi asta a recunoscut clar in inregistrarea video ca a luat gramada de euro de la tigani? Nu era normala perchezitia? Nu trebuiau ridicate acte si dovezi de la Mircea B. care sa probeze fapta si sa se verifice apoi ce s-a intaplat cu banii? Suma respectiva nu trebuia confiscata ca proba in dosar? Lui Becali de ce i s-a confiscat suma de euro in dosarul "Valiza"? Cum este Justitia asta pe care o adulati voi basistii? Este OK din punctul tau de vedere? Este impartiala? Este ea oarba? Este egala pentru toti? Daca nu este, ce valoare mai au etichetele pe care le pui tu unora? Mie mi se pare ca Justitia asta nu este cum o vezi reprezentata peste tot prin statuia zeitei Themis infatisand o femeie legata la ochi, cu o balanta intr-o mana si cu o sabie in cealalta, ci mi se pare ca seamana tare de tot cu Basescu, fiind o cazatura betiva, chelioasa, chioara de un ochi, cu un pahar intr-o mana si cu o sticla de whiskey in cealalta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 16:39
De la: sirboby, la data 2014-10-24 12:26:35De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 09:25:36De la: 9am_4158, la data 2014-10-24 08:56:48De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 21:47:00De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-23 20:56:30ba' HERMAPHRODAY, tu vorbesti ba' falusflasc, tu ba' tzoparlan urbanizat !? Bovina, nu te potolesti? Te mananca pielea? Inainte sa faci alte anchete, du-te mai bine in fata unei comisii medicale si afla cum naiba poate sa supravietuiasca un om fara niciun neuron functional! Bai analfabetule, singura ta circumvolutiune e de la basca aia de pionier cu care te-ai nascut pe cap... Daca pe tine atat te duce mintea aia lipsa, ca cineva poate clona contul unui utilizator, CU ACELASI USERNAME, poate ne explici cum este si cu data afisata in contul tau. Limba albastra, nici tu nu poti sa deschizi un cont cu acelasi username pe care l-ai avut intr-un alt cont inchis. La inregistrare, serverul identifica un username care a mai existat si nu te lasa sa-l folosesti, impaiatule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 16:41
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-24 16:07:36De la: 9am_1454, la data 2014-10-24 12:18:38Pana azi credeam ca Hrebe al batran e mai destept. ooo, da' saracul procuror Iacobescu are Probele cu sacosele cu bani ce intrau in casa lu' Mircica, probe fotografiate la momentul in care il filau ca urmare a interceptarilor facute de SRI la cererea DNA.ului ....ei si ce daca ? dosarul i-a fost luat, omul a fost obligat sa se pensioneze si dosarul a zacut ascuns intr-un fund de sertar, pina cind Fratii Basescu le-au facut tiganilor " flangrantul pe banii lor " si , suparati fiind, tiganii au dat publicitatii inregistrarile ! exista inregistrari si cu alt grup infractional : Udrea, Cocos , Base si alte sacose cu bani....ei si ce ? acu', de cind cu scandalul Microsoft, madam Udrea se-ncurca-n declaratii in legatura cu banii familiei Cocos, dar el , anuntat la timp, si-a luat zborul ! independenta, impartiala si justa justitie, care cauta orice , Numai ADEVARUL , NU ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 16:43
De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 09:08:53De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 20:08:33De la: gabigabi2, la data 2014-10-23 17:24:34De la: 9am096416, la data 2014-10-23 16:29:29 Am fost putin plecat si astazi m-am intors. Cu avionul, ca sa moara prostii de necaz. .
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:01
a RUGAT pe
la intelegere cu ungurii....Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:15
bine ai venit, deci ! ce trist sfirsit de mandat ;ce tristi si uriti 10 ani ! a inceput cu un mare semn de intrebare in legatura cu " draga Stolo " ; a a avut o suspendare-n 2007 ; o realegere in 2009 cu acuze de Fraudare Masiva a votului - dar p'asta nu s-a mai deranjat DNA s-o cerceteze ; inca o suspendare-n vara lui 2012 si se termina intr-un scandal imens cu Bercea, cu NANA, cu fie-sa, cu ginere' su ; cu ofiterul acoperit....offf, cit rau i-a facut Ro acest om Bolnav de Putere ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:21
chiar asa : cum de te-o rabda Adm .pe forum, la limbajul de lumpen, folosit chiar si la adresa lui !
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:24
De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 17:15:55 Fuey TUTO, dupa NANA , vor intra in puscarie toti primarii si presedintii consiliilor judetene pedeseristo-pesedisti, asa ca, ti-ai introdus toti securisto-comunistii postdecembristi in haznaua puscariabililor de proasta ce esti, habarnisto ! In rest, ceea ce mai baigui tu pe acolo, sunt numai ineptiile unei demente care bate tasta si o face pe RASPANDACA diversionista inspirandu-se din infectiile pe care le vehiculeaza niste parsivi de la A3 care s-au imbagatit fraierind cu televizorul, proaste cat tine, Partoneto NESIMTITA !
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:25
De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 16:00:12VAX ! e vax ce spui tu si nu are nici o legatura , caci TREBUIA sa fi dovedit ATUNCI , in 2012 ca Dragnea a dat la 7,4 milioane peschesuri ca sa iasa lumea la vot ! PS dar cam cite milioane de voturi ar trebui declarate ca furate, ca sa-i valideze pe cei 2 organizati in banda basista ? daca a fost reales cu 5, 7 mil, ar trebui sa-l fi destituit fo 800- 900 de cetateni , nu ? da' n acest caz ar fi mai simplu sa se declare oficial - ca tot nu mai conteaza- c-a fost viceversa : 900 i-au zis PA si 7,4 milioane i-au zis sa mai stea o tzira si se rezolva chestiunea de onoare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:35
De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 17:25:59De la: gabigabi2, la data 2014-10-24 16:00:12VAX ! e vax ce spui tu si nu are nici o legatura , caci TREBUIA sa fi dovedit ATUNCI , in 2012 ca Dragnea a dat la 7,4 milioane peschesuri ca sa iasa lumea la vot ! MONICA MACOVEI este singurul candidat care merita sa fie PRESEDINTELE ROMANIEI ! DIASPORA, o VA VOTA IN MASA ! A fost lovitura de STAT in 2012 Au fost fraudate voturi la REFERENDUMUL de DEMITERE ! Ponta, a prmit avertisment si ordin de executare intocmai a celor 11 directive. Mai vrei ceva, TUTO MINCINOASA si NESIMTITA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:37
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:41
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 20:08:33 ..........'Bai foame in gat'...............................CE VREI BA' flymucinterci ? .........'ciuhap idiot'.......................................tu vorbesti ba' falusflasc? .........'ultima flegma'....................................tu ba', tzoparlan urbanizat ! .........'bolnav minta'l...................................gunoi perfid ipocrit , tu ! .........'ursar borat ,kakanel,Scarnavie.......siktir, ba' llumpenproletar descultz ! PORCULE !
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 17:56
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-24 17:41:21De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 20:08:33 Ce esti! Kakanele, cu falusulflasc cred ca vorbesti de funie in casa spanzuratului, ca vad ca iti revine obsesiv chestia asta, semn ca te marcheaza puternic. Bai hahalera, daca ai probleme din astea si din cauza asta te ocolesc femeile, in loc sa iti manifesti dementa pe forumul asta, mai bine ia un pumn de pastile si du-te naibii la bordel! Oi gasi tu acolo vreo sleampata de teapa ta care pentru lovele o sa isi calce pe inima sa te rezolve si pe tine. Dsi am dubii mari ca s-ar incurca si ultima cazatura cu un dement ca tine. Ca sa ai succes, du-te dupa ce se intuneca, pune-ti o punga de hartie pe cap si tine-ti pliscul pina se consuma fapta, ca dupa...o sa fuga aia mancand pamnatul cand o sa deschizi tu ciocul si o sa dai drumul la crizele de schizoid ce esti.Daca si cu pastile e flasc, sufla in el si apoi baga-l in apa, ca sa vezi pe unde rasufla. Poate trebuie sa mergi la vulcanizare sa iti puna un petec cald.... Daca nici asa nu merge, renunta fraiere si accepta-ti soarta de shirt lifter. Parcul Operei scrie pe tine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 18:45
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-24 17:56:51De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-24 17:41:21De la: Black_Friday_, la data 2014-10-23 20:08:33 oio ! La cat de credincios/credul/naiv esti ba', Flymucinterci , este si normal sa cerzi speculatiile ineptiile pe care le visezi ba', FalusFlasc, iar limbajul de Tzoparlan Urbanizat pe care il folosesti cotidian ba', Mahalagiule Parsiv Ignorant, te auto-caracterizeaza perfect ba', LumpenProletarule Descultz si FLAMAND ! SIKTIR ba', PROSTANACULE ACEFAL, esti o SCURSURA SOCIALA BIPEDA ba', onanistule schizfrenic, ia de la mine un sugios si testeaza-i rigiditatea , masa si volumul, ba' NANACULE!
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 19:23
IA CUPONUL ȘI DĂ VOTUL!
3,3 milioane de oameni, cu 500.000 mai mulți decât în 2013, vor primi, până la finalul anului, pachete cu alimente finanțate cu 98 de milioane de euro din bani europeni. Cu toate că instituțiile europene au stabilit cadrul legislativ pentru acordarea acestui ajutor anual încă din 3 aprilie, în România, Guvernul a declanșat licitația abia pe 20 septembrie. Pachetele, care vor ajunge astfel cel mai probabil în luna decembrie la cei cu venituri foarte mici, vor fi însă anunțate, prin operațiunea "Cuponiada", înainte de data alegerilor. Concret, Guvernul a tipărit prin Imprimeria Națională 3,3 milioane de cupoane nominale pe care le trimite prin Poșta Română începând de astăzi, ca o promisiune și o garanție pentru fiecare dintre beneficiari că vor ridica 6 kg de făină albă, 6 kg de mălai, 800 g de paste, 4 litri de ulei, 4 kg de zahăr și 24 de conserve, doar cu buletinul, după alegeri. Chiar dacă banii vin de la Bruxelles în proporție de 85%, Guvernul își pune numele și sigla pe acest cupon de nu mai puțin de patru ori, invocând pe verso, ca sursă de finanțare, bugetul de stat chiar înaintea Fondului de Ajutor European. În ciuda unei solicitări repetate din partea Gândul, criteriile și modul în care au fost stabiliți beneficiarii au fost păstrate secrete de Ministerul Muncii, ministrul Rovana Plumb anunțând miercuri, de la masa Guvernului, doar categoriile selectate. Cert este că, potrivit caietului de sarcini, cele mai multe dintre aceste pachete vor ajunge în Dolj, Iași, Suceava, Vaslui, Bacău, Buzău, Galați, Prahova, Teleorman și Argeș. Coincidența face ca, în toate aceste județe, PSD să fi ieșit, în mai 2014, pe locul întâi la alegerile europarlamentare. www.gandul.info/politica/ia-cuponul-si-da-votul-13444203 DEMOCRATIE ORIGINAL ROMANEASCA ! UNDE SUNT CEI CARE AFIRMA VEHEMENT CA "BASE", CCR, UE, NATO sunt vinovati de trivializarea principiilor democratiei din Romania si nu respecta vointa celor 7,4 mil.? de votanti din 2012? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 20:24
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-24 19:23:10IA CUPONUL ȘI DĂ VOTUL! Te oftici kakanele ca nu iei si tu? Lasa bai resapatule, nu fi trist. Cat mai e chiorete in deal, ei de la el...in genunchi, ca o sluga umila. Cand nu o sa mai fie el, o sa iti trimit eu pachet, fomistule. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ba caraghiosule, care daca nu-ti dai seama nici macar de diferenta dintre 2 oameni, cum poti sa-ti dai seama de ce se-ntimpla pe scena politica a Ro ca ecou al luptei ptr. suprematie din UE , intre socialisti si populari ?
nu-l placi p'al meu ? nu ma mira asta deloc , caci daca nu folososesc limbajul basescian, sunt cih !
ca deh, ala-i cintecul ce va-ncalzeste inima !
o sa il ia.
si ma bucur ca ai reaparut....nu stiam ce-i cu tine !
si cam asa-s toti basitii astia : niste CIFRE dintrun sir de trepanati ! am crezut ca , in sfirsit, dupa scandalul cu Bercea, cu NANA, cu PMP si Udrea , cu ofiterul acoperit, s-or trezi si ei si-l
reputatia , dovedind ca nu-i un impostor ?
ce dilema ptr. don basel, immmm, ce zici ?!