Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 17:55
De la: gabigabi2, la data 2014-10-27 17:21:20 Despre OG nr.233 Liviu DRAGNEA, ai auzit/citit ceva, ai SUFLAT VREO VORBULITA, TE-AI OFFUSCAT ca s-a kkt pe votul tau sau TE-AI BASICAT pe forum PENTRU magariaCOMISA de PSD, NESIMTITO? Pai, ce alta incalcare GROSOLANAa principiilor democratice si stergerea la COUR cu VOTURILE exprimate de un intreg corp ELECTORAL/POPULATIE/POPULIME, idin cadrul SCRUTINULUI ptr. ALEGERILE locale MAI VREI, nesimtito PARTONETA !? ESTI INCAPABILA SA-TI ARGUMENTEZU spusele/AFIRMATIILE./OPINIILE ESTI INCAPABILA SA RASPUNZI ARGUMENTAT UNOR INTREBARI RATIOLE/PERTINENTE ESTI INCAPABILA SA CONTRAARGUMENTEZI AFIRMATIILE/OPINIILE EMISE SAU VEHICULATE DE UN INTERLOCUTOR ESTI INCAPABILA SA PORTI UN DIALOG BAZAT PE MINIMALELE PRINCIPII ALE RATIONALITATII, OBIECTIVITATII SI ONESTITATII. ESTI INCAPABILA SA RATIONEZI BAZANDU-TE PE UN VOLUM DE DATE SI INFORMATII REALE/ADEVARATE SAMD , INSA BATI TASTA DE-A-N BOULEA SI POSTEZI NUMAI INEPTII SI OBSESII ALE UNEI VERITABILE DELIRANTE BIPEDE ACEFALA, SIKTIR , PARTONETO NESIMTITA! |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 18:46
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 18:53
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-10-27 15:05:00Partoneto, nominalizeaza-mi un singur PARLAMENTAR/POLITICIAN ROMAN care si-a dobandit averea(case, autoturisme de lux, conturi in banci romanesti, straine, aaceri off-shore etc) dintr-o simpla indemnizatie de parlamentr + toate sporurile aferente functiei respective, care se ridica la o suma de cca 5.000-7000 de euro / luna, si mai discutam, altfel, SIKTIR ! Brava! Asta da argument!!!! Cand e vorba de sobolanul rozaliu Hrebenciuc, spre exemplu, traiasca DNA, cinste si onestitate ca il salta pe sobolan. Cand e vorba insa de Nutica, eeeeeeeei se schimba kalimera! Haide dom'le ca toti sunt hoti. De ce sa o consideam pe ea o tzoapa hoata care a spart bugete si s-a imbogatit peste noapte, cand de fapt toti politicienii sunt hoti? Kakaoane, daca nu exisa politician cinstit, de ce votezi cu Macovei?!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 19:00
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-27 18:53:21De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-10-27 15:05:00Partoneto, nominalizeaza-mi un singur PARLAMENTAR/POLITICIAN ROMAN care si-a dobandit averea(case, autoturisme de lux, conturi in banci romanesti, straine, aaceri off-shore etc) dintr-o simpla indemnizatie de parlamentr + toate sporurile aferente functiei respective, care se ridica la o suma de cca 5.000-7000 de euro / luna, si mai discutam, altfel, SIKTIR ! www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2014/09/Declaratie-avere-Monic... d-aia o votez pe MONICA MACOVEI ! AI INTELES, FATALAULE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 21:01
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-10-27 19:00:11De la: Black_Friday_, la data 2014-10-27 18:53:21De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-10-27 15:05:00Partoneto, nominalizeaza-mi un singur PARLAMENTAR/POLITICIAN ROMAN care si-a dobandit averea(case, autoturisme de lux, conturi in banci romanesti, straine, aaceri off-shore etc) dintr-o simpla indemnizatie de parlamentr + toate sporurile aferente functiei respective, care se ridica la o suma de cca 5.000-7000 de euro / luna, si mai discutam, altfel, SIKTIR ! 3 apartamente, doua case, 6 terenuri....Saraca de ea, nici nu are dupa ce bea apa. De aia prefera taria. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 21:31
Din ciclul "putini...da' proooooosti", astazi studiem modul in care "gandesc" talibanii pro-basescu.
"PS Pe de alta parte inteleg si de ce base nu a dat tare cu justitia in partidul lui.......nu te poti lupta cu toti in conditiile in care iei masuri dure ,desi necesare,care lovesc intr-o mare masa de români(bugetari,asistati social,pensionari pe nashpa) si in toate partidele ca esti suspendat,si nu mai poti face nimic chiar daca mãsurile tale ar fi bune si strict necesare!" Tragem urmatoarele concluzii: 1. Bsescu comanda justitia si da cu ea in cine "vrea" muschii lui. Prevede Constitutia asa ceva? Nu intr-un stat democratic. In Rusia, Coreea de Nord, Africa sau America de Sud, poate, dar in mod cert nu intr-un stat UE. 2. Basescu ia masuri dure, dar necesare in mintea basistului jihadist. Masurile respective fiind in sarcina Guvernului, nicidecum ale presedintelui, iar ma intreb in ce naiba s-a integrat Romania in 2007. 3. Justitia nu este oarba, ci doar chioara, putand sa se uite cu ochiul valid dupa adversarii lui Basescu si cu cel chior la cei din anturajul lui, pe care, ghinion de nesansa, nu prea ii vede. Apoi vine expertul in toate si ne lamureste ca noi suntem prosti pentru ca nu citim din sursa autorizata, "retrodeclaratiile" primului interlop al tarii, cel care a imbracat camasa mortii in lupta cu coruptia, luceafarul dreptatii si cavalerul justitiei chiaore care se lupta cu coruptia din Romania, traian basescu, capo di tuti capi ai famigliei mafiote, care la momentul asta are un frate arestat, un ginere cercetat si o fiica care se impleticeste in justificari puerile privind afaceri necurate. Si acestui Corrado Cattani in mizerie ii tremura chilotii pe el la gandul ca peste vreo luna de zile i se vor redeschide mai multe dosare de coruptie inchise abuziv datorita unei imunitati ilegale inventate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 21:46
MACOVEI ARE DOSAR LA DIICOT – Fosta ministresa Monica Macovei este acuzata de tradare, pentru declaratiile false facute la referendumul din 2012. Denuntul GIP si FACIAS a fost depus la PICCJ si directionat de Camelia Sutiman la DIICOT: "In raport cu afirmatiile doamnei Macovei din PE, care vorbea despre fraude de '1,5 milioane de voturi furate la referendum', datele prezentate de procurorul general sunt in masura sa probeze infractiunea de comunicare de informatii false" (Denuntul)
Miercuri, 8 octombrie 2014 15:20 | Scris de Alex PUIU Fosta ministresa a Justitiei, europarlamentara Monica Macovei, candidata la Presedintia Romaniei, are dosar penal. Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) efectueaza cercetari intr-un dosar deschis in urma unui denunt depus la Parchetul General impotriva europarlamentarei Monica Macovei (foto), prin care Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, si FACIAS o acuza de comunicare de informatii false si tradare prin subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului, in legatura cu mai multe declaratii mincinoase facute, inclusiv in plenul Parlamentului European, in preajma referendumului pentru demitrea presedintelui Traian Basescu, din vara lui 2012. Dosarul a ajuns la DIICOT dupa ce sefa Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procuroarea Camelia Sutiman, a dispus, la 22 iulie 2014, declinarea competentei de solutionare in favoarea parchetului condus de Alina Bica. In denuntul formulat, la 11 iulie 2014, de GIP si FACIAS, Monica Macovei este acuzata ca "a invocat fapte inexistente, respectiv, fraudarea masiva a unui act democratic, constitutional, care reprezinta expresia vointei populare, si anume, referendumul, aspect sustinut de afirmatiile procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, care, la 3 iulie 2014, a declarat in spatiul public ca din cele 2.000 de dosare care au vizat presupuse fraude la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, majoritatea, peste 1.000, au fost solutionate cu neinceperea urmaririi penale, 2 persoane au fost condamnate definitiv si 8 voturi, anulate". Prezentam motivele denuntului, asa cum au fost formulate de Grupul de Investigatii Politice si de FACIAS: "Pe data de 29 iulie 2012 a avut loc Referendumul National pentru demiterea Presedintelui Romaniei, la care s-au prezentat 8,4 milioane de alegatiri, din care 7,4 milioane au votat in favoarea demiterii presedintelui. Conform art. 146 lit. i) din Constitutia Romaniei, Curtea Constitutionala a confirmat rezultatul final al referendumului in urma verficiarii rspectarii procedurilor legale in vigoare. In urma evenimentelor din Romania din anul 2012, doamna Monica Macovei, membru PDL, in calitate de europarlamentar, a sustinut o declaratie in plenul Parlamentului European, in cadrul dezbaterii din 12.09.2012 despre situatia politica din Romania, pe care a descris-o in urmatorii termeni: 'voturile furate la referendum', 'fraudarea referendumului', 'lovitura de stat'. In cadrul acestei declaratii, doamna Macovei a sustinut ca: 'In acest moment (n.r. - 12.09.2012), procurorii si judecatorii cerceteaza fraude aduse referendumului, in urma unor sesizari; sunt peste 500 de dosare. Vreau sa va dau doar cateva cifre: intr-unul din dosare este vorba de alegatii de 1,5 milioane de voturi fraudate la referendum, iar acum cateva zile procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a afirmat ca in sectiile verificate s-au gasit indicii si probe de frauda intre 5-10-15%'. 'Fraudarea unui vot este forma de coruptie cea mai urata, pentru ca este impotriva poporului'. Iar declaratiile nu sunt singulare. Invitata la postul B1TV, pe data de 25 iulie 2012, europarlamentarul Monica Macovei a afirmat: 'Suntem intr-un meci de fotbal in care regulile se schimba chiar si zilele acestea, nu mai este un meci corect... Oamenii trebuie sa stie ca oricum ar vota, se duc sa puna stampila pe o frauda, pe un meci incorect, absolut ilegal'. 'Se pregateste o mare frauda, dupa calculul meu de circa 2 milioane de voturi'. 'Cine se duce la vot ajuta la fraudare... Eu nu spun ca e boicot, observatorii sunt acolo... Cu cat lipsesc mai multi cu atat sansele de frauda sunt mai mici'. Tot in aceeasi perioada, europarlamentarul sustinea intr-o declaratie remisa, pe data de 3 iulie 2012, agentiei de presa Mediafax: 'Suntem in plina lovitura de stat. E timpul ca toti romanii sa vada adevarul si sa se opuna, altfel dictatura si tirania se instaleaza peste noapte'. Monica Macovei, membru al partidului care i-a acordat sprijin lui Traian Basescu in cadrul referendumului din 2012, incercand sa minimalizeze consecintele rezultatelor referendumului din 2012, a preferat sa antreneze statul roman intr-o conjunctura cu consecinte periculoase asupra vietii economice si sociale a Romaniei. Avand in vedere declaratiile mai sus-mentionate, va rugam sa constatati ca actiunile europarlamentarului Monica Macovei si declaratiile acesteia sunt de natura a decredibiliza Romania in plan international cu efecte majore asupra imaginii Romaniei. Va rugam sa constatati ca, in cauza, sunt incidente si dispozitiile art. 3 din Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala. (...) Doamna Monica Macovei a invocat fapte inexistente, respectiv, fraudarea masiva a unui act democratic, constitutional, care reprezinta expresia vointei populare, si anume, referendumul. Acest aspect este sustinut de afirmatiile procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, care pe data de 3 iulie 2014 a declarat in spatiul public ca din cele 2000 de dosare care au vizat presupuse fraude la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, majoritatea, peste 1000, au fost solutionate cu solutia neinceperii urmaririi penale. 2 persoane au fost condamnate definitiv si 8 voturi anulate. In raport cu afirmatiile doamnei Monica Macovei din Plenul Parlamentului European care vorbea despre fraude de '1,5 milioane de voturi furate la referendum', datele prezentate de procurorul general al Romaniei sunt in masura sa probeze infractiunea de comunicare de informatii false. Consecintele acestor demersuri facute direct din plenul PE pot afecta grav securitatea nationala si intresele statului roman, ca membru cu drepturi depline al UE. Totodata, afirmatiile de acest gen pot avea efecte nefaste in plan social, politic si economic, asupra societatii in ansamlul ei. Astfel, in perioada care a secondat declaratiile doamnei Monica Macovei din plenul Parlamentului European: -peste 65.000 de cetateni romani au riscat sa ramana fara locuri de munca dupa ce au fost suspendate platile POSDRU; -a scazut increderea investitorilor straini si s-a inregistrat o depreciere accelerata a leului fata de euro. De la cursul de 4,44 lei pentru 1 euro aferent datei de 2 iulie 2012, cursul de schimb a ajuns in doar cateva saptamani la valoarea de 4,64 lei si 4,51. Odata cu cresterea cursului valutar, cetatenii s-au vazut pusi in imposibilitatea de plata a ratelor la banci. (...) -au fost proferate amenintari privind amanarea intrarii in spatiul Schengen sau a unor monitorizari suplimentare. (...) Avand in vedere atat deciziile CCR, cat si rezultatele cercetarilor penale, rezulta cu prisosinta reaua-credinta a doamnei Monica Macovei si savarsirea de catre aceasta a infractiunilor de: comunicare de informatii false, prevazuta si pedepsita de dispozitiile art. 404 NCP, tradare prin subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului, prevazuta si pedepsita de dispozitiile art. 394 lit. b) NCP." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 22:05
Monica Macovei :
"procurorii sunt obligaþi sã înregistreze cererea, sã deschidã un dosar și sã verifice dacã e adevãrat, sã respecte niște proceduri, indiferent cât de aberantã ar fi plângerea penalã". Pe 11 iulie 2014, GIP-Ciuvicã și fundația FACIAS (alt ONG finanțat de Voiculescu) depun la Parchetul General o plângere penalã împotriva mea pentru cã am afirmat cã evenimentele din 2012 au reprezentat o tentativã a PSD, PNL și PC de a da o loviturã de stat. Urmarea: Parchetul General a rãspuns plângerii prin declinarea competenței cãtre DIICOT. MONICA MACOVEI: "Dacã, de exemplu, astãzi fac o plângere penalã împotriva Antenei 3 și a lui Ciuvicã pe motiv cã sunt ticãloși, procurorii vor fi obligați sã înregistreze cererea, sã deschidã un dosar și sã verifice dacã e adevãrat. Asta nu înseamnã cã ar fi vinovaþi de o faptã penalã și nici cã eu aș putea sã dezinformez opinia publicã sugerând cã sunt tot niște infractori ca și stãpânul lor Voiculescu. Înseamnã doar cã procurorii sunt obligați sã înregistreze cererea, sã deschidã un dosar și sã verifice dacã e adevãrat", acum, FATALAULE BAAAAASHTEPT, ASTEPT sa-mi prezinti COMUNICATUL DIICOT referitor la SPETA RESPECTIVA ! BA, FLYMUCINTERCI, tu, nu esti numai un BATUT in cap cu LEUCA, esti si nesimtit !
|
|
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 22:20
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-10-27 22:05:07Monica Macovei : De ce sunt nesimtit bai kakanele? Eu am citat un material aparut pe net. Nu l-am scris eu, nu l-am comentat. Nu am acuzat preferata ta ca ar fi comis vreo infractiune. Ce te deranjeaza? De ce reactionezi asa de violent? Esti ruda cu mcovei? Sau iti este frica ca nu iti vei mai lua solda saptamana asta pentru ca nu ai vegheat cu suficienta atentie si nu te-ai repezit imediat sa stergi cu limba stropii maronii de pe imaginea caprei bretonate? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 22:38
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-27 22:20:55De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-10-27 22:05:07Monica Macovei : MINISTERUL PUBLIC Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie Bucureºti, str. B-dul Libertãþii nr. 12-14, sector 5 Domnule/ Doamnã Procuror ªef Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaþiile de interes public. Doresc sã primesc urmãtoarele informaþii de interes public (petentul este rugat sã enumere cât mai concret documentele sau informaþiile solicitate): …………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………… Doresc ca informaþiile solicitate sa îmi fie furnizate, in format electronic, la urmãtoarea adresa de e-mail (opþional):……..……………………. ……………………………………………………………………………………… Data ………………………… ……………… (semnãtura petentului) Numele ºi prenumele petentului ………………………… Adresa………………………………………… Telefon (opþional) ………………………… Fax (opþional) …………………………… solicita in scris institutia respective ptr. a primi informatii oficiale referitoare la speta pe care incerci, -fara succes- s-o aduci in dezbatere si incearca sa-ti formezi o opinie bazata pe informatii reale si CONCLUZII OBIECTIVE in deplina cunostinta de cauza, DA ? APOI, DEZBATEM SPETA RESPECTIVA ! PANA ATUNCI, PAS ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 00:57
Vasile -sluga ce bou esti! Atat timp cat judecãtorii sunt numiti,procurorii asisderea,primesc bani de la politic.......justitia e chioarã oriunde boul copiilor! A fost oare Bill clarinet condamnat ...? Dar tu esti prea bou!
Nu e un secret ca base il putea manevra pe boc...deci guvernul! Mãsurile vrei sa le aplice Guvernul ........ce bou esti! Pai guvernul e facut din oameni politici prostovane care sunt corupti in Romanicã( si oriunde as zice eu,doar ca in alte tari nu prea sunt lãsati sa fure prea mult de catre opinia publicã!!!!) Etc. Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 06:43
De la: sirboby, la data 2014-10-28 00:57:48Vasile -sluga ce bou esti! Atat timp cat judecãtorii sunt numiti,procurorii asisderea,primesc bani de la politic.......justitia e chioarã oriunde boul copiilor! A fost oare Bill clarinet condamnat ...? Dar tu esti prea bou! Kakanele, ia vezi ce zice mah cap de vita furajata asta...Bai, mai luati-l pe neprelucratul asta la pila ca va darama tot esafodajul de minciuni pe care v-ati tot chinuit voi sa-l construiti, ca justitia este independenta, ca nu este supusa lui Basescu, ca Basescu nu s-a amestecat in treburile Guvernului pentru ca nu ii permitea Constitutia...sir Boule, esti basistul tipic, un model de studiat. Tu arati clar ca basistul este un individ fara multa carte pentru ca este prost de-a binelea, un nostalgic ceausist care are impresia ca un om, presedintele tarii trebuie sa fie geniul Carpatilor, cel care conduce cu mana de fier totul in Romania, ca el dicteaza cine trebuie sa fie arestat si cine trebuie lasat sa fure... Boule, tie ar trebui sa ti se retraga drepturile civile. Ar trebui sa ti se interzica sa mai votezi pentru ca esti un pericol pentru societate prin prostia ta. Si ar mai trebui sa fii decazut din drepturile parintesti pentru ca tu nu poti sa iti educi copii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 08:19
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-27 21:46:46MACOVEI ARE DOSAR LA DIICOT – Fosta ministresa Monica Macovei este acuzata de tradare, pentru declaratiile false facute la referendumul din 2012. Denuntul GIP si FACIAS a fost depus la PICCJ si directionat de Camelia Sutiman la DIICOT: "In raport cu afirmatiile doamnei Macovei din PE, care vorbea despre fraude de '1,5 milioane de voturi furate la referendum', datele prezentate de procurorul general sunt in masura sa probeze infractiunea de comunicare de informatii false" (Denuntul) dupa parerea mea, asta ar fi unul din motivele ptr. care DNA se da cucuru de pamint sa "dovedeasca" hotia de la referendum si s-o scoata pe Macoveaica vigilenta, nu mincinoasa si raspindaca de informatii false ce aduc atingere Ro , ca doar au Sarcina de partid s-o lustruiasca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 08:25
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-28 06:43:54De la: sirboby, la data 2014-10-28 00:57:48Vasile -sluga ce bou esti! Atat timp cat judecãtorii sunt numiti,procurorii asisderea,primesc bani de la politic.......justitia e chioarã oriunde boul copiilor! A fost oare Bill clarinet condamnat ...? Dar tu esti prea bou! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 08:32
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-28 06:43:54De la: sirboby, la data 2014-10-28 00:57:48Vasile -sluga ce bou esti! Atat timp cat judecãtorii sunt numiti,procurorii asisderea,primesc bani de la politic.......justitia e chioarã oriunde boul copiilor! A fost oare Bill clarinet condamnat ...? Dar tu esti prea bou! ' mneata buna sa-ti fie ! mor cind ii vad ce spun, de parca nu l-ar fi vazut pe base in acea zi de 6 mai 2010, zicind : AM DECIS taierea blablabla.... si NIMENI n-a sarit in sus pe motiv ca a incalcat Iar Constitutia ...o asemenea Decizie nu o putea lua decit GUVERNUL, el fiind executivul ! dar, ia spune-mi : iti aduci, cumva, aminte ,de momentul rocadei cu " draga Stolo" , cind ne-a spus tuturor ca l-a Inlocuit pe Stolo la prezidentiale ? a strins el atunci 200 mii de semnaturi si i-a fost validata de catre BEC participarea ? eu nu mi-aduc aminte de asa ceva , ceea ce-nseamna ca din Start a pornit-o in falsh si toti au inchis ochii !
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 08:39
Na ca nu imi apare replica pentru vasilica care ar trebui castrat sa nu se inmulteasca prostii!
Cenzura???? Oricum scriam ca : justitie 100% oarbã nu e nicãieri Si nici democratie ! Eu nu il iubesc pe base,nu l-am votat ,dar nu pot decat sa ii recunosc meritul ca in mandatul lui justitia a. inceput sa atingã si politicienii!Daca e vinovat de ceva ii va veni randul si lui! Sau poate prostovane era mai bine pe vremea lui bombonel sau a lui Ilici cand furau toti!Si nu era atins nimeni de catre justitie? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 08:42
De la: gabigabi2, la data 2014-10-28 08:32:42De la: Black_Friday_, la data 2014-10-28 06:43:54De la: sirboby, la data 2014-10-28 00:57:48Vasile -sluga ce bou esti! Atat timp cat judecãtorii sunt numiti,procurorii asisderea,primesc bani de la politic.......justitia e chioarã oriunde boul copiilor! A fost oare Bill clarinet condamnat ...? Dar tu esti prea bou! Pai parca dupa ,,rocada cu stolo" l-ai votat tu nu?DE CE???? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 08:57
Sau poate era justitia oarbã 100% pe timpul lui carol al II-lea,ca tot sunteti voi monarhisti???
Ca il ancheta si pe rege,lupeasca si camarila regalã etc ca pe orice taran! ???? !Sau unde ai întâlnit vasilicã tu justitie 100% oarbã???Si democratie100%????Mai plimba-te cu Lufthansa,fa escale la Viena si scrie unde ai întâlnit tu justitie 100%oarbã si corecta,si democratie 100%! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 09:03
Mda concluzia gabi???In Romania ,nu se fura voturi,nu voteazã mortii,nu sunt ,,mite electorale",,sistemul lor de fraudare a voturilor a fost mai bun" a fost doar o glumita...etc!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 09:10
De la: sirboby, la data 2014-10-28 08:39:07Na ca nu imi apare replica pentru vasilica care ar trebui castrat sa nu se inmulteasca prostii! Doamneeeee, ca prost mai esti bai vitelule! Postarea a aparut, acolo unde ai scris-o tu ca fraierul...Hai nu zau, chiar asa, nu exista justitie oarba? In 2012 presedintele Germaniei a demisionat dupa ce procurorii au cerut ridicarea imunitatii lui pentru ca era acuzat de incalcarea legii pentru beneficii financiare. Wulff era acuzat de obtinerea unor credite preferentiale de la prietenii din mediile de afaceri, in perioada cand el nu era presedinte ci premier al unui Land. Ceva de genul jongleriilor dintre Basescu si Casuneanu cu un teren prin zona Baneasa, in urma carora Basescu a avut de castigat de 8 ori suma investita initial.Dupa ce Basescu a cumparat acest teren cu 1,4 miliarde de lei vechi si i l-a vandut cumnatei lui Costel Casuneanu cu 12 miliarde de lei vechi, terenul a ajuns chiar in proprietatea “regelui asfaltului'. Nu mai vorbesc de jegosenia comisa de catre Basescu atunci cand era primar si si-a acordat singur casa din Mihaileanu, desi nu avea dreptul legal. ...sau creditul Ioanei Basescu de la CEC, cumpararea mosiei de la Nana prin intermediul unor functionari publici pusi sa se ocupe de afacere. Procurorii germani nu erau si ei numiti de cineva? Nu erau ei subordonati ierarhic? Uite ca exista justitie oarba, nu doar chioara dupa chipul si asemanarea interlopului basescu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 11:24
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-28 09:10:34 Daca tot te-ai laudat ca frecventezi GERMANIA, incearca sa-i explici lui Sirboby si care-I treaba cu PROCURORII GERMANI, nu ? ba' Flymucinterci, tu si Flegmonela ati fos foarte bine tabaciti propagandistic de socialistii vostri pe care ii lingeti in rect, insa o sa ramaneti neplatiti entru serviciile prestate indifferent cu cata abnegatie si devotement continuati sa mintiti si s-o faceti pe raspandacii. socialistii vostri si nu numai ai vostri, sunt falimentari! toate economiile europene pe care le-au condus, le-a reusit performanta de-a le introduce in zona JUNK . datele ins-ului au sa-i ingroape candidatura mincinosului plagidottore tot asa cum DNA-ul ii ingroapa , INCET DAR SIGUR, in PUSCARIE intreg partidul PSD-ist, insa voi doi, FlymculFlegmonat, sunteti pre prosti pentru a percepe si intelege realitatea . Voi, nu sunteti decat doua pachiderme mocirlite care bat tastatura raspandind subiectele dezinformative pe care le emite A3, 99% din ceea ce scrieti aici sunt teme si subiecte imbalosate si vehiculate de GADEA si Badea pe site-ul A3 , iar voi le preluati mot a mot si repostati aici pe forum. Nimic din ceea ce afirmati si postati nu va apartine FlymucoFlegmono insa la PSD-isti totul este de provenienta copy/paste, incat orice dialog rational cu voi doi este imposibil. in alta ordine de idei, IDOLUL vostru, flymucoFlegmono, este dus pe copca, puteti sa fiti siguri, a pierdut alegerile ! unde sunt acele bai de multime, unde sunt meetingurile de partid alr PSD-ului pe are le dorea candidatul PSD-ist, mincinos si incompetent, la presedentia romaniei, inainte de deschiderea oficiala a campaniei electorale? nu exista ! mincinosul pagiator se ascunde prim manastiri si biserici, le ofera clericilor pomeni constand in sume fabuloase, zeci de milioane de lei (fraudeaza bugetul statului oferind pomeni electorale din fondurile de rezerva la dispoztia pm-ului sau a guvernului, incalcand legea bugetului de stat si legea finantelor publice) si face bai cu evoriasi naivi, ignoranti si habotnici. idolul vostru, pachidermelor, alias incompetentul hot intellectual, fuge de multimi de oameni normali, simte ca pierde alegerile si incearca sa castige folosind cele mai abjecte metode si cele mai infecte arme electorale, minciuna sfruntata si atacul la persoana de cea mai joasa speta indreptat impotriva contracandidatilor, demonstrand inca o data , daca mai era nevoie, lipsa de character, de program electoral si viziune ptr. Romania, lipsa de educatie si nesimtirea absoluta pe care a acumulat-o printer inaintasii lui ideologici care nu sunt altii decat kgb-istul ilici Iliescu, si puscariasii nastase si voiculescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 11:39
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-28 09:10:34De la: sirboby, la data 2014-10-28 08:39:07Na ca nu imi apare replica pentru vasilica care ar trebui castrat sa nu se inmulteasca prostii! Ba BOULE FOST CONDAMNAT?????? Daca a fost numai anchetat de procurori,sunt 2 variante ,faptelelui au ,,transpirat "in presa ,si ma intreb de ce oare! Incurca pe cineva .......care a trimis procurorii peste el!Pe cine oare! Neamtu ,neamt si-a dat demisia.......etc. E nevinovat......Dar e demisionar!:)) Ca tare bou esti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 11:45
Dar de Helmuth Kholl ai auzit ba prostovane?Ia scrie tu aici care e acuzatia si daca l-a condamnat ,,justitia oarbã " din Germanica!Si a as mai avea o intrebare daca un politist german ar fi fost corupt se ducea la bulai sau nu?
Ti-am zis ca trebuiesti sa fii castrat sa nu se inmulteasca prostii! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 12:06
Dar de Bill saxobeat ????Sperjur.........nu a fost condamnat,dar de moartea unei printese de pe aici????Suspiciunile ce planeazã inca asupra .......ancheta???
???Deci boule ,asta e cusurul tau. esti profesorul care il invata pe prosti cum sa fie prosti!
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 12:10
De la: sirboby, la data 2014-10-28 11:45:48Dar de Helmuth Kholl ai auzit ba prostovane?Ia scrie tu aici care e acuzatia si daca l-a condamnat ,,justitia oarbã " din Germanica!Si a as mai avea o intrebare daca un politist german ar fi fost corupt se ducea la bulai sau nu? Sirboby, similitudinea pe care o incerci este fortata, nu confuda: cancelarul germaniei cu presedintele germaniei dupa scandalul de coruptie, H.Kholl, s-a retras definitiv din viata politica germana, insa romanii prefera sa primeasca lectii de democratie sau ideological de la un mafiot politic condamnat definitiv si irevocabil la o pedepssa privativa de libertate si executata in penitenciar.LAMENTABIL ! cum ar putea un cetatean roman onest sa accepte discursul unui mafiot politic ajuns in puscarie pentru spaga iar el, a fost un veritabil asasin economico-financiar al ROMANIEI, cum? cat de imbecil poti sa fii pentru a crede ca acest mafiot a fost un condamnat politic si nu condamnat de drept comun? cata nesimtire mai poate etala acest PUSCARIAS SI CAT DE PROSTI POT FI CEI CARE II ASCULTA SPEECH-UL SAU CITESC TEXTELE UNUI ASEMENEA MAFIOT POLITIC CARE LE-A DISTRUS ECONOMIA, IAR ENDEMICA SHPAGA A REUSIT S-O INTRODUCA IN GUVERN, PARLAMENT ETC RIDICAND-O PE CELE MAI INALTE CULMI ALE PRACTICILOR de partid-pdsr,psd, ETC.-! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 12:32
Stiu Haak ce a fost HK.......ceea ce am vrut sa arat ca justitia nu e nicãieri 100% oarba! Atat,ca HK a fost artizanul reunirii Germaniei ..,cancelar,si ce a facut pentru nemti ,sunt alte discutii!
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 12:40
De la: sirboby, la data 2014-10-28 12:32:21Stiu Haak ce a fost HK.......ceea ce am vrut sa arat ca justitia nu e nicãieri 100% oarba! Atat,ca HK a fost artizanul reunirii Germaniei ..,cancelar,si ce a facut pentru nemti ,sunt alte discutii! finantarea ilegala sau imorala a unui partid politic in Campania electorala este una, insa distrugerea unei intregi economii- contra spaga-, este cu totul altceva, Sirboby,iar justitia germana chiar este, OARBA! Sirboby. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 12:42
Si vezi bine Haak ca ce se aplica la altii nu se poate aplica la români! Ca la altii politicienii isi dau demisia,la altii colegii de partid, si opinia publicã lasa justitia sa isi faca treaba.......la noi.......primul ministru face presiuni asupra justitiei fie si numai prin declaratii politice........multimea(era sa scriu prostimea) iese in strada sa apere un infractor condamnat ,desi toti stim ca nu e condamnat pe nedrept..........!
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 12:48
De la: sirboby, la data 2014-10-28 12:42:34Si vezi bine Haak ca ce se aplica la altii nu se poate aplica la români! Ca la altii politicienii isi dau demisia,la altii colegii de partid, si opinia publicã lasa justitia sa isi faca treaba.......la noi.......primul ministru face presiuni asupra justitiei fie si numai prin declaratii politice........multimea(serã sa scriu prostimea) iese in strada sa apere un infractor condamnat ,desi toti stim ca nu e condamnat pe nedrept..........! dictatura prostimii deja nu mai conteaza, Romania va fi cu totul altfel in urmatorii 3-5 ani. oligarhia post comunista va fi starpita fara mila cu legea intr-o mana si sabia justitiei in cealalta ! si-au batut joc un sfert de secol de un popor pe care l-au pauperizat si imbecilizat, dar n-au stiut ca nu pot s-o faca pentru totdeauna, singuri si-au semnat condamnarile, atat de lacomi si prosti au fost toare aceste scursuri politice postdecembriste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 12:49
Haak ok , e parerea ta,si o respect!Eu cred ca daca daca exista fapta ilegalã......trebuie condamnarea! Asta poate doar in Romania! Ca vorba aia :,,frica pazeste pepenii"! La starea de fapt din Romania numai mãsurile extreme mai pot repara ceva si asta pe termen lung........!
|
|
|
|

eu nu mi-aduc aminte de asa ceva , ceea ce-nseamna ca din Start a pornit-o in falsh si toti au inchis ochii !
????