back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 14:47

De la: 9am_1454, la data 2014-10-13 13:29:30Dar tu, asta, ... I .... sau ce-i mai fi acum, cu cine votezi ?
Tu nu esti ala de paraie de desteptaciune ?
Ca sa nu va-ncurc ...

si ?

te oftici !?

pai, nu-ti e clar !?

te-a lovit damblaua sau te-a contminat Partoeta?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 14:54

De la: 9am_1454, la data 2014-10-13 13:23:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-13 13:03:17
De la: 9am_1454, la data 2014-10-13 11:19:27La un televizor se transmite in direct semnarea unui protocol de colaborare dintre UNPR si un partid al romilor, singurul din lume nascut si crescut aci in tarisoara noastra extrem de toleranta, pentru sustinerea in vederea ajungerii presedinte a lui ... Victor Viorel Ponta !
Tiganii se angajeaza sa-l voteze presedinte pe Ponta, iar UNPR-ul le promite tiganilor ca daca Ponta va ajunge presedinte atunci si tiganii se vor bucura de legi facute pentru ei: spre exemplu, daca un tigan va jefui romanii atunci el nu va fi anchetat si nu va da socoteala pentru ca l-a votat pe Ponta. Daca un tigan, obosit de-atatea furturi savarsite perfect legal, isi va face o casuta modesta cu 50-60 de camere atunci lui i se va interzice categoric sa plateasca taxe si impozite legale sa, doamne-fereste, centrale !
In context, ei vor avea si dreptul de a se plange la CEDO pentru ca sunt discriminati si statul roman va fi condamnat sa le dea, pentru ca nu li s-a permis sa plateasca taxe, cate un milion de euro de puradel, ca sa ne invatam minte.
Evident ca pentru acestea toate, prin posturile TV prietene si devotate cauzei, se va explica populatiei ca e de vina Basescu.

Ce-al dreaq esti tu ba Silviule! Cand chiorete se pupa pe gingii cu Bercea si nevasta-sa se imbraca in ursareasa, erau buni tiganii? Acum nu mai sunt, pentru ca nu se mai combina cu Basescu....

Da, ai dreptate. Am spus eu ca nu sunt buni ? Sunt buni ...
Au cultura, au de toate ... civilizatie ... ai auzit de astea ?
Parca Ponta Viorel ne ragea, ca sa fac un spirit de gluma, ca el nu face ca Basescu ! Ca el o sa fie un presedinte altfel decat Basescu ... In fine, vortul scuza mijloacele ...
Nu ne-ai impartasit cu cine votezi ...
Nu esti ... cum le zice astora ... participativ ?
Esti distractiv ?
Ori distructiv ?

Pentru sondajul tau pe care il faci, desi nu o sa ma crezi, nu voi vota cu nimeni. O sa pun stampila in afara chenarelor, ca sa mi se anuleze votul.

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 16:30

1454.... nici io nu mergla vot. Gasesti explicatiile mele cu niste pagini inapoi.

Sa ne citim cu bine!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 17:03

De la: 9am_1454, la data 2014-10-13 13:29:30Dar tu, asta, ... I .... sau ce-i mai fi acum, cu cine votezi ?
Tu nu esti ala de paraie de desteptaciune ?
Ca sa nu va-ncurc ...

las' ca nu-l incurci, ca nimeni nu-i ca el....
e buna si dama care-ti place tie....are niste poze de album....immmm facute-n stilul Lenutei cu care-i la mare concurenta, o nebunie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 17:05

si, mai mult decit atit : e de o spiritualitate de mare clasa si cind o ia la bord, il prinde pe Dumnezeu de picior !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 17:27

da' e bun si Iohannis , chiar foarte bun ! e neamt d'al Anjelikai , e-n PPE si ptr. el ordinu-i ordin si daca din 2016 trebe regionalizare- federalizare sau ce-o fi : se face, sa traiti si toata lumea va fi fericita, inclusiv ungurii, ca decind isi doresc o regiune autonoma !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 19:04

Tocmai ce a fost cucul la TV. Ragusit, cu o voce sunand a doaga, de drojdier batran, a iesti din postura de presedinte ca sa o mai salte putin in sondaje pe parasuta favorita.

Bai nene, eu inteleg ca un presedinte este si el om, are si el favoriti, dar pozitia de presedinte nu permite sa salivezi ca un porc batran si libidinos in sediul Presedintiei Romaniei, ca sa iti pupi fufa in ...

Traienele, cand te mai doare capul de la atata bautura si te arde pe gat, du-te si baga o cinzeaca, o muratura sau o halba cu apa de la chiuveta, ca vorba aia, apa e sfanta. Nu mai veni sa ne vomiti pe post.

Iar fufa, f......tata pana nu mai poti dar nu te mai chinui sa ne-o bagi pe gat ca nu tine vrajeala asta. In tara asta doar cativa tembeli iti mai dau crezare. Ceilalti iti dau altceva.

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 20:14

De la: 9am_4057, la data 2014-10-12 18:09:21 Bleat , curand, cand se va schimba foaia in rrromania, te vor cauta niste oameni politicosi si te vor duce la o 'plimbare' lungaaa-lunga , de vreo cativa ani prin niste locuri deosebite ... De data asta nu mai aveti scapare, toata activitatea voastra de postaci natoisti si lingai basisti este inregistrata de internet

............... ponimaiete tavarishci svoloci ???

"postaci natoisti "

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 20:35

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-13 20:14:29
De la: 9am_4057, la data 2014-10-12 18:09:21 Bleat , curand, cand se va schimba foaia in rrromania, te vor cauta niste oameni politicosi si te vor duce la o 'plimbare' lungaaa-lunga , de vreo cativa ani prin niste locuri deosebite ... De data asta nu mai aveti scapare, toata activitatea voastra de postaci natoisti si lingai basisti este inregistrata de internet

"postaci natoisti "

bucura-te , ai evoluat de la "basist " !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 20:45

De la: _2148_, la data 2014-10-13 20:35:03
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-13 20:14:29

"postaci natoisti "

bucura-te , ai evoluat de la "basist " !

m-a deconstipat, cioloveca stalinisto-fesebista, are un nas de spy/shpoin foarte ascutzitunghic ! ha partoneta !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2014, ora 20:52

Nici eu n-am inteles discursul presedintelui din seara asta , adica inteleg ca Ponta... , ca Iohannis ..., da' cu ce-i mai breaza Udrea ?

Poate a iesit ca replica la declaratia vicepresedintelui PNL cum ca Iohannis va coabita cu Ponta .

In fine , eu am s-o votez pe Macovei , sa moara toti anti basistii de necaz !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 06:49

De la: _2148_, la data 2014-10-13 20:52:48Nici eu n-am inteles discursul presedintelui din seara asta , adica inteleg ca Ponta... , ca Iohannis ..., da' cu ce-i mai breaza Udrea ?

Poate a iesit ca replica la declaratia vicepresedintelui PNL cum ca Iohannis va coabita cu Ponta .

Tu nu intelegi multe Bello, dar iti dai cu parerea. De ce Udrea? Pentru ca este la fel de manjita ca Basescu si are incredere in ea ca il va salva de puscarie.

Dupa iesirea cu dezvaluirea ca Ponta ar fi agent acoperit al SIE, ma astept ca betivanul sa fie pana la urma suspendat, chiar arestat, pentru ca a depasit orice limita, a calcat in picioare toate legile.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 08:44

Deci nu votati, aia raii ...
Si atunci de ce prestati pe-aci daca voi va stergeti la poponet cu procesul electoral care va ofera, teoretic, sansa de a schimba lucrurile ?
Ca sa va dati destepti ... culti la cap ...

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 09:21

Preºedintele Traian Bãsescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, cã premierul Victor Ponta a fost ofiþer acoperit al SIE în perioada 1997 ºi 2001.

mediafax

oioioiooioioi !

dieci, mr. dottore nu si-a falsificat numai teza de doctorat, el insusi este o entitate bipeda falsa care a falsificat- modificat pe sest- pana si legislatia serviciilor secrete din ro.

curat parnaias !

bre , astia deontologii de p'acilica, daca pontacul o fi defectat serviciile ro. si-o pontat cartele si pi la alte serviciuni in slujba unor inamici NATO ?

aaaaaa!?

E groasa, dl. dottore, e groasa rau de tot la poponetzul matale bre !

oioioioi- oi !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 09:28

De la: _2148_, la data 2014-10-13 20:52:48

aha, carevasazica ha, noi suntem postaci natoisto-macovisti !?

ha !

poi, iti asumi riscul?

n-ai citit mesajul clonei fesebisto-stalinisto-plutleriste?

mai citeste-l odata, sa stii ce riscuri ne asuman si ce fel de chelfaneala ne-asteapta, dupa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 13:34

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-14 06:49:39
De la: _2148_, la data 2014-10-13 20:52:48Nici eu n-am inteles discursul presedintelui din seara asta , adica inteleg ca Ponta... , ca Iohannis ..., da' cu ce-i mai breaza Udrea ?

Tu nu intelegi multe Bello, dar iti dai cu parerea. De ce Udrea? Pentru ca este la fel de manjita ca Basescu si are incredere in ea ca il va salva de puscarie.

Dupa iesirea cu dezvaluirea ca Ponta ar fi agent acoperit al SIE, ma astept ca betivanul sa fie pana la urma suspendat, chiar arestat, pentru ca a depasit orice limita, a calcat in picioare toate legile.

n-are cine sa-l aresteze ...nici macar sa-i bata obrazul ala buhait de bautura si el stie asta si atunci face exact ca si puta fost erectila de mai ieri : intinde coarda cit poate , sfidind orice norma de demnitate, de onoare, de bun- simt ! si cind ma gindesc ca asta, dupa incheierea mandatului, va primi o pensie buuuuuna ; o viloaie pe malul Snagovului la care rivneste de mult timp ; va avea si SPP si secretara, platite toate tot din banii de la buget si-si va ride de mocofanii pe care i-a " facut " , ma ia cu " nervii capului " !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 13:41

De la: 9am_1454, la data 2014-10-14 08:44:15Deci nu votati, aia raii ...
Si atunci de ce prestati pe-aci daca voi va stergeti la poponet cu procesul electoral care va ofera, teoretic, sansa de a schimba lucrurile ?
Ca sa va dati destepti ... culti la cap ...

continui sa crezi in " sansa de a schimba lucrurile "? moiii, tu chiar ca esti cult la cap !
da' poate citesti ce-am scris despre Johannis ....acolo sa vezi schimbare de lucruri si nu stiu cita bucurie ne va produce !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:17

Mda ,, e multe si e grele"" parca era in atributiile presedintelui sa vegheze la siguranta nationala! Daca nici cand candideazã un ,,ofiter acoperit" nu mai e încãlcare a legii.............ofiterii activi nu prea au voie sa faca politica............! Deci ..........2001 copy era in politica..........Si ofiter........!
Care e diferenta intre base si copy??

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:23

De la: sirboby, la data 2014-10-14 14:17:52

interogativa, o consideri retorica, sau esti lovit de noctalopie-orbul gainii, Sirboby?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:27

da' parca era vorba ca NU e Permisa nici deconspirarea si nici autodeconspirarea unui ofiter, intrucit este SECRET DE STAT ? dar, nu ne spunea don Bas' ca el ii verifica pe toti cei ce ii erau propusi ca ministri ? nu a fost Ponta pina-n sept. 2010 in guvernul lui Boc si deci, dupa spusele PRESEDINTELUI , a fost si el verificat ? atunci NU era ofiter acoperit , dar acum ca trebuie Demolat, este ?
exista vreo DOVADA ?
si daca Nu , CE TREBUIE sa i se faca acestui om care face asemenea declaratii IRESPONSANILE, dar totusi aflat in postura unui presedinte de Stat ?

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:30

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:37

Mda ,, e multe si e grele"" parca era in atributiile presedintelui sa vegheze la siguranta nationala! Daca nici cand candideazã un ,,ofiter acoperit" nu mai e încãlcare a legii.............ofiterii activi nu prea au voie sa faca politica............! Deci ..........2001 copy era in politica..........Si ofiter........!

in legatura cu " angajamentul " semnat de elevul T.B inca de pe bancile scolii de marina, exista !
exista si declaratia lui ca sunt camioane de materiale date de el catre securitate si de pe vremea cind era comandant de nava si cind era Sef la Anvers ! are cineva vreo indoiala ca NU se putea ajunge atunci , in pozitii atit de importante si lucrind in Afara, altfel decit cu angajament ?

dar despre Ponta , exista vreo dovada sau e doar o declaratie " politica", la fel ca si cea de ieri, de la pupitrul Prezidential de la Cotroceni , adica OFICIALA , declaratie facuta cu ocazia campaniei electorale ptr. dna Udrea ? e curat murdar ce faci , coane Traiane si nu-i bine ! mi-e ca poporul asta te-a facut presedinte si tu-i livrezi cianura !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:38

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:42

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 14:23:54

interogativa, o consideri retorica, sau esti lovit de noctalopie-orbul gainii, Sirboby?

Eu mi-am facut o parere despre diferente........ii întrebam dor pe cei care mi-l prezinta pe base -bay,bay si înger pe copy!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:47

De la: gabigabi2, la data 2014-10-14 14:37:11

in legatura cu " angajamentul " semnat de elevul T.B inca de pe bancile scolii de marina, exista !
exista si declaratia lui ca sunt camioane de materiale date de el catre securitate si de pe vremea cind era comandant de nava si cind era Sef la Anvers ! are cineva vreo indoiala ca NU se putea ajunge atunci , in pozitii atit de importante si lucrind in Afara, altfel decit cu angajament ?

dar despre Ponta , exista vreo dovada sau e doar o declaratie " politica", la fel ca si cea de ieri, de la pupitrul Prezidential de la Cotroceni , adica OFICIALA , declaratie facuta cu ocazia campaniei electorale ptr. dna Udrea ? e curat murdar ce faci , coane Traiane si nu-i bine ! mi-e ca poporul asta te-a facut presedinte si tu-i livrezi cianura !

Pe atunci legea te obliga ca in anumite functii sa colaborezi cu secu, din aceasta cauza se studiazã doar dosarele de ,,politie politica",ca nu ii poti condamna,fie si numai moral pe toti care au respectat legea in vigoare la acea data!Pe cand in 2001 se interzicea!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:49

PS cine stabileste ce e sau nu e secret????Si cand se desecretizeaza ceva?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:49

@avatarule , ar trebui sa te podideasca plinsul din foarte multe motive, dar vad ca rizi ca proasta-n tirg !

daca Ponta sau oricine altcineva ar fi fost ofiter SIE , NU actiona in tara ....astia lucrau pe externe si asta se stie deja ....da', ma rog !
acum astept DOVADA , dar si consecinta ptr. T>B ca a incalcat LEGEA !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 14:58

De la: sirboby, la data 2014-10-14 14:42:03
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 14:23:54

Eu mi-am facut o parere despre diferente........ii întrebam dor pe cei care mi-l prezinta pe base -bay,bay si înger pe copy!

Sirboy, inainte de a fi ocupat orice fel de functie reprezentativa sau administrative in stat, idiotul a fost angajat procuror (magistrat) si ofiter acoperit SIE, apoi, ca pm, a emis o ordnanta de urgenta care nu a fost trecuta prin CSAT, guvern, parlament, dar a fost publicata in MOf. ptr a-si albi CV-ul !

= INFRACTOR !

Vezi. leg. aferenta sie, sri etc. aflata in vogoare, statutul militarilor etc.

OMUL, este PENAL.

Penal poate fi si BASESCU, in functie de data calendaristica la care a luat la cunostinta despre informatia pe care a dezvaluit-o !

Apoi, Responsabili si in acelasi timp penali, sefii SIE, sanctionabili: membrii comisiei parlamentare de control a serviciilor secrete ro., iar BASE, este obligat sa prezinte sursa si data la care a fost sesizat cu aceasta informatie, altfel, si el devine "PENAL" conf OG-PONTA publicata in MOf. !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:09

aha, ti-ai adus aminte ca exista si LEGE in tara asta si ca NIMENI nu-i mai presus de ea....nici Base'....mai ales el, de fapt !
oricum, Melescanu - fostul director al SIE - a afirmat CATEGORIC ca NU exista Niciun ofiter acoperit in structurile interne ....ce-i Afara, e o alta discutie si NU trebuie sa-i stie NIMENI, nici macar presedintele !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 15:11

" "

Pagini: << 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: