Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 13:18
De la: _2148_, la data 2014-09-30 13:01:22 Si cand te gandesti ca: din cei 19.400.000 de cetateni inscrisi e listele electorale cca 34% si-au exprimat prin vot la ultimul scrutin, iar din acei cca.34% de votanti, peste 60% au votat in favoarea actualilor guvernanti condusi de plagiatorul mitoman incompetent ! aloooooo , restul , inactivii electoral, cei cca. 66% , TREZITI-VA ! au inceput sa va conduca, sa va reprezinte si pe voi : infractorii mincinosi si sa le suportati nemerniciile deoarece au fost inscaunati prin intermediul unei dictaturi a multimi (minoritare) formata din prosti, bugetari si asistati social ! |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 13:23
Si mai am o intrebare pentru tine gabi :Cine e mai nociv pentru bugetul de stat al României???Una(unul)care a furat 10.000.000 de euro si care poate fi prins bãgat la rãcoare,parte din prejiudiciu recuperat etc sau armata de asistati sociali,de pensionari fara drept ,care fura,da ai citit bine fura!!!!(benefiuciul material al unui fals în acte =furt!!)in continuare si va mai fura inca multi ani de acum inainte,si care pot pune si rãsturna guverne (prin votul manipulat) ?Si pun guverne ,,cinstite" care le sprijinã furtul!
Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 13:29
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-30 13:18:04De la: _2148_, la data 2014-09-30 13:01:22 E greu sa-i trezesti ! Poate daca le închizi drumurile la munte sau la mare depinde de timpul cand se voteazã!Ceva gen da-i in p..... mea cu votul lor,week-pendul asta ma duc la munte(mare)! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 13:35
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-30 13:18:04De la: _2148_, la data 2014-09-30 13:01:22 pai astia suntem : o tara de prosti si ne meritam cu varf si indesat conducatorii pe care ii avem ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 13:48
De la: sirboby, la data 2014-09-30 13:23:24Si mai am o intrebare pentru tine gabi :Cine e mai nociv pentru bugetul de stat al României???Una(unul)care a furat 10.000.000 de euro si care poate fi prins bãgat la rãcoare,parte din prejiudiciu recuperat etc sau armata de asistati sociali,de pensionari fara drept ,care fura,da ai citit bine fura!!!!(benefiuciul material al unui fals în acte =furt!!)in continuare si va mai fura inca multi ani de acum inainte,si care pot pune si rãsturna guverne (prin votul manipulat) ?Si pun guverne ,,cinstite" care le sprijinã furtul! esti un maaare politolog , mai Sirule si nu ma pot pune cu tine, moi ...dar cind te umfli de atita indignare impotriva pensionarilor care fura, imi aduc aminte cit de NORMAL ti s-a parut ca Mircica sa ia banii de la tigani , ca sa puna si el o vorba buna la procuratura si la fra'su al mare, ca deh : Justitia e a lui ! si i-a mers : din vreo 300 de dosare au ramas doar citeva !si tot NORMAL ti s-a parut sa nu le Returneze tiganilor banii luati si sa le faca in aia ma-sii flagrant si sa-i bage pe toti la puscarie , ceea ce s-a si intimplat ! ei bine, dupa faza asta , regret : NU mai ai ce-mi spune si indignarile tale de cinste si onoare au fost prinse-n flagrantul lui Base ca fiind false ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 13:55
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 13:48:50De la: sirboby, la data 2014-09-30 13:23:24Si mai am o intrebare pentru tine gabi :Cine e mai nociv pentru bugetul de stat al României???Una(unul)care a furat 10.000.000 de euro si care poate fi prins bãgat la rãcoare,parte din prejiudiciu recuperat etc sau armata de asistati sociali,de pensionari fara drept ,care fura,da ai citit bine fura!!!!(benefiuciul material al unui fals în acte =furt!!)in continuare si va mai fura inca multi ani de acum inainte,si care pot pune si rãsturna guverne (prin votul manipulat) ?Si pun guverne ,,cinstite" care le sprijinã furtul! Mircica asta de care esti obsedata este dupa gratii ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:04
madame, Mircica e la pansion
departe de ochii presei si de razbunarea tiganilor ! in rest, sa auzim numai de bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:06
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 13:48:50De la: sirboby, la data 2014-09-30 13:23:24Si mai am o intrebare pentru tine gabi :Cine e mai nociv pentru bugetul de stat al României???Una(unul)care a furat 10.000.000 de euro si care poate fi prins bãgat la rãcoare,parte din prejiudiciu recuperat etc sau armata de asistati sociali,de pensionari fara drept ,care fura,da ai citit bine fura!!!!(benefiuciul material al unui fals în acte =furt!!)in continuare si va mai fura inca multi ani de acum inainte,si care pot pune si rãsturna guverne (prin votul manipulat) ?Si pun guverne ,,cinstite" care le sprijinã furtul! Gabi ti-am mai scris MI SE RUPE de base si de frati-su!Dar pana una alta mircica e anchetat,dupa gratii ceea ce nu poti spune despre baronii par! Nu mi se pare norma ca tiganii sa primeascã banii inapoi din 2motive:1.Nu sunt declaratiile la fisc(deci bani negri!). Si 2 . Darea de mitã e infractiune si banii trebuie confiscati! Nu se confiscau daca anuntau autoritatile inainte, exemplu:Se duceau la parchet si ziceau:Uite asta ne cere bani sa il scape pe tata.....se marcau banii etc...! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:09
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:04:42madame, Mircica e la pansion da' de unde stii , fusesi in vizita cu vreo chiftea la el ?
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:13
da' nu mi-ar displace sa va schimbati si voi obsesiile cu Haide Base la PUTERE ; cu poporul care-i prost ; cu pensionarii ce trebuie sa iasa cit mai iute din sistem si va grabiti sa le dati o mina de ajutor si sa-ncepeti a avea altele , ca de ex. : CONSTITUTIA si infractiunea de a nu fi respectata de primul om in stat, adica presedintele ! tare mi-ar place sa va aud mirindu-va CUM de poate dumnealui sa-i faca atita campanie electorala lui Udrea si inca de atita timp..... chiar daca nu prea are voie ....cum de'a lansat-o aseara la apa cea mare, introducind-o-n lumea afaceristilor, dar si a Procuraturii, intro intilnire de taina, departe de ochii presei, dar Totul petrecut in palatul Cotroceni sub Egida Presedentiei si pe banii BUGETULUI, Sirule, stii ?!?
chiar ti / vi se pare Normal ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:16
De la: _2148_, la data 2014-09-30 13:01:22Fapt: Economia a fost subminatã ºi a pierdut 2,5 mld. euro. Rectificarea închide cercul… Tanti Omido , de asta ce zici ? Macar Mircica -"febletea " ta a furat banii tiganilor , da ui' la astia in ce sac si-au bagat coatele ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:18
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:04:42madame, Mircica e la pansion gabi le urez falsilor pensionari sa ,,se odihneascã la acelasi pansion departe de ochii presei "? Sunt uimit de ce poate face ,,masina de spãlat creiere"!Daca era cercetat în stare de libertate,nu era bine,daca e cercetat arestat iar nu e bine...........poate trebuia cercetat împuscat!Il impuscau si il cercetau mort!
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:22
S-a trezit si naucita Prtoneta impostoare dintre contraargumentele pe care ( I ) le-au administrat utilizatorii realisti si responsabili de pe forumul 9am si Partoneta impostoare a dat-o dintr-una intr-alta , pe bashcalii ieftine, sau glumitze de prost gust, ce sa-i faci, mentalitate si character de impostoare, iar prin tigva, prostie si nesimtire cat cuprinde !
Aceasta-i Partoneta noastra, fie-i "somnul" vesnic si odihna agitata!
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:25
De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:06:26De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 13:48:50De la: sirboby, la data 2014-09-30 13:23:24Si mai am o intrebare pentru tine gabi :Cine e mai nociv pentru bugetul de stat al României???Una(unul)care a furat 10.000.000 de euro si care poate fi prins bãgat la rãcoare,parte din prejiudiciu recuperat etc sau armata de asistati sociali,de pensionari fara drept ,care fura,da ai citit bine fura!!!!(benefiuciul material al unui fals în acte =furt!!)in continuare si va mai fura inca multi ani de acum inainte,si care pot pune si rãsturna guverne (prin votul manipulat) ?Si pun guverne ,,cinstite" care le sprijinã furtul! esti ILOGIC, politologule ! ei nu voiau sa-l dea in git pe Mircica, ci-l voiau pe Bercea scos din puscarie ! ca atare, PENTRU CE sa marcheze banii si sa-l toarne ?dar, hai sa nu ne mai batem joc de logica: dosarul in care apare informatia cu Mita primita de Mircica, a fost pus la sertar inca din 2011 de procuratura, la comanda lui Kovesi, cea care a fost indicata chiar de catre Mircica , dar si de Bercea ca. si la ea s-au dus niste bani , iar procurorul Iacobescu a fost mazilit si linsat in direct ...UNDE ? si de catre Cine ? eeee, vedeti ce legaturi "frumoase " si inafara Legii se fac in timp ce voi luati de la ' mnealui ? de TURCESCU , ofiterul acoperit / descoperit si omul de incredere al lui Baselu cel democrat si european !
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:28
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:13:52da' nu mi-ar displace sa va schimbati si voi obsesiile cu Haide Base la PUTERE ; cu poporul care-i prost ; cu pensionarii ce trebuie sa iasa cit mai iute din sistem si va grabiti sa le dati o mina de ajutor si sa-ncepeti a avea altele , ca de ex. : CONSTITUTIA si infractiunea de a nu fi respectata de primul om in stat, adica presedintele ! tare mi-ar place sa va aud mirindu-va CUM de poate dumnealui sa-i faca atita campanie electorala lui Udrea si inca de atita timp..... chiar daca nu prea are voie ....cum de'a lansat-o aseara la apa cea mare, introducind-o-n lumea afaceristilor, dar si a Procuraturii, intro intilnire de taina, departe de ochii presei, dar Totul petrecut in palatul Cotroceni sub Egida Presedentiei si pe banii BUGETULUI, Sirule, stii ?!? Gabi iar pui carul inaintea boilor!Daca Romania ar fi duduind de bine ar fi prima mea preocupare dar cum sunt multe de facut inainte de a ma preocupa cum încalcã un fost presedinte Constitutia! Ma preocupa mult mai mult cum actioneazã viitorul (posibil) presedinte,actual prim-ministru.......Si ceilalti candidati,care ma vor conduce in urmatorii 5ani!!!!!!Base e trecut ii poti face ce vrei ca timpul inapoi nu-l poti da!Vorba e ce faci de acum încolo!Uite ca investitii.........p....!Acum a zis tontul tau! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:30
De la: _2148_, la data 2014-09-30 14:09:03De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:04:42madame, Mircica e la pansion dar tu de ce nu sti, ca doar te vaz ca dai copy-paste cit cuprinde din ce-ti convine tie , dar nu stii nica de Mircica? tztztz, draga de tine , ce echidistanta esti !
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:32
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:25:52De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:06:26De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 13:48:50De la: sirboby, la data 2014-09-30 13:23:24Si mai am o intrebare pentru tine gabi :Cine e mai nociv pentru bugetul de stat al României???Una(unul)care a furat 10.000.000 de euro si care poate fi prins bãgat la rãcoare,parte din prejiudiciu recuperat etc sau armata de asistati sociali,de pensionari fara drept ,care fura,da ai citit bine fura!!!!(benefiuciul material al unui fals în acte =furt!!)in continuare si va mai fura inca multi ani de acum inainte,si care pot pune si rãsturna guverne (prin votul manipulat) ?Si pun guverne ,,cinstite" care le sprijinã furtul! Sa-mi bag piciorul.................esti tu de la SRI???DE AI ASEMENEA INFORMATII??Sau le ai via latrina 3??????Aia pot spune ca informatiile erau de dinainte de condamnarea lui mondial! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:39
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:30:10 adica, intre : ceea ce iti serveste sclavul din latrina 3 (pe care tu il infuleci nesatioasa) si realitatea pe care ti-o serveste sirboby, intr-adevar, exista o diferenta evidenta si intr-atat de mare incat preferi sa infuleci cu o pofta de nestavilit numai singurul menuu pe care ti-l servesc, cotidian si in mod traditional, sclavii puscariasului din latrina 3. insa, noi ashtilallti, musai sa ne conformam si sa fim echidistanti pentru a te lasa pe tine sa-ti vevhiculezi linistita regurgitarea ineptiilor pe care le-ai ingurgitat din latrina 3. Partoneto impostoare, dupa ce ca esti o calica si mananci ca nesatula rahatul servit de cei din latrina 3 mai esti si nesimtita incercand sa peretinzi altora sa fie exact ceea ce nu poti fi TU !
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:39
Adica ceea ce vrei tu sa ne faci sa credem e ca de fapt tiganii s-au dus la parchet inainte de a da banii dar ca nu au fost bagati in seama ,fiind implicate persoanele in cauza...............
Daca e asa un de e filmarea cand se dau banii???Si tot eu sunt ilogic!
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:42
De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:28:33De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:13:52da' nu mi-ar displace sa va schimbati si voi obsesiile cu Haide Base la PUTERE ; cu poporul care-i prost ; cu pensionarii ce trebuie sa iasa cit mai iute din sistem si va grabiti sa le dati o mina de ajutor si sa-ncepeti a avea altele , ca de ex. : CONSTITUTIA si infractiunea de a nu fi respectata de primul om in stat, adica presedintele ! tare mi-ar place sa va aud mirindu-va CUM de poate dumnealui sa-i faca atita campanie electorala lui Udrea si inca de atita timp..... chiar daca nu prea are voie ....cum de'a lansat-o aseara la apa cea mare, introducind-o-n lumea afaceristilor, dar si a Procuraturii, intro intilnire de taina, departe de ochii presei, dar Totul petrecut in palatul Cotroceni sub Egida Presedentiei si pe banii BUGETULUI, Sirule, stii ?!? cind ti-am zis ca esti maaare politolog, am gresit ca nu ti-am pus si ghilimelele de rigoare, caci vad ca n-ai inteles , asa cum nu intelegi ca "atunci cind Bogatia devine singurul titlu, dezordinea se aseaza in diferite clase si totul este perturbat...".a zis Cineva, Cindva, Undeva ....sau, cum se spune in poporul ala atit de dispretuit de voi : pestele de la cap se-mpute " si asta are repercursiuni in toata structura sociala si politica a unui popor, reflectat in nivelul lui de trai ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:47
De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:39:44Adica ceea ce vrei tu sa ne faci sa credem e ca de fapt tiganii s-au dus la parchet inainte de a da banii dar ca nu au fost bagati in seama ,fiind implicate persoanele in cauza............... asa am spus EUUUU? aloooo.... te-am intrebat de ce sa-l fi turnat pe Mircica, cind ei doreau sa-l faca scapat pe Bercea pe care-l STIA foarte bine si Traian, ca doar el a intolit-o pe dna Maria si i-a pus salba de aur la git ? da'o naibii, mai Sirule, deschide-ti mintea aia, ca d'aia ti-a dat-o Dumnezeu ....gindeste ce spui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:47
Si ca sa fiu drept pana la capat Iar aperi niste infractori!Tiganii au dat spaga sa se eludeze legea!Deci la puscãrie!Si chiar nu te întrebi de ce nu sunt declaratiile la fel?Basica zice ca si maica-sa a fost prezentã cand s-au dat banii iar ma-sa zice ca numai basica a dat banii!Cat de prost sa fii sa uiti ca ai fost sau nu prezent cand fam.ta a dat o suma asa de mare????Chiar daca nu stii carte!
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:50
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:42:14De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:28:33De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:13:52da' nu mi-ar displace sa va schimbati si voi obsesiile cu Haide Base la PUTERE ; cu poporul care-i prost ; cu pensionarii ce trebuie sa iasa cit mai iute din sistem si va grabiti sa le dati o mina de ajutor si sa-ncepeti a avea altele , ca de ex. : CONSTITUTIA si infractiunea de a nu fi respectata de primul om in stat, adica presedintele ! tare mi-ar place sa va aud mirindu-va CUM de poate dumnealui sa-i faca atita campanie electorala lui Udrea si inca de atita timp..... chiar daca nu prea are voie ....cum de'a lansat-o aseara la apa cea mare, introducind-o-n lumea afaceristilor, dar si a Procuraturii, intro intilnire de taina, departe de ochii presei, dar Totul petrecut in palatul Cotroceni sub Egida Presedentiei si pe banii BUGETULUI, Sirule, stii ?!? Da dar în partea cinstitã a poporului se zice ca acelasi peste se curata de la coada......Nu mai scrie jumãtãti de proverbe! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:52
Sirule , chiar nu observi ca tanti Omida incearca sa aplice una din tacticile postacului de serviciu ?
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:55
De la: _2148_, la data 2014-09-30 14:16:16De la: _2148_, la data 2014-09-30 13:01:22Fapt: Economia a fost subminatã ºi a pierdut 2,5 mld. euro. Rectificarea închide cercul… Sa pastram echidistanta , tanti Omido !
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 14:58
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:47:16De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:39:44Adica ceea ce vrei tu sa ne faci sa credem e ca de fapt tiganii s-au dus la parchet inainte de a da banii dar ca nu au fost bagati in seama ,fiind implicate persoanele in cauza............... Deschide-ti tu mintea de ce s-au dus la latrina 3 cu filmarea?Nu cumva contra promisiunii cuiva ca daca il dam jos pe base ti-l scot afara??? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 15:11
De la: gabigabi2, la data 2014-09-30 14:47:16De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:39:44Adica ceea ce vrei tu sa ne faci sa credem e ca de fapt tiganii s-au dus la parchet inainte de a da banii dar ca nu au fost bagati in seama ,fiind implicate persoanele in cauza............... buuun, hai s-o luam de la inceput cu povestea, ca-i mai ceva ca un roman de Agatha Cristi ! carevasazica , Bercea fiind deja in inchisoare ptr. acuzatia de tentativa de crima si deci, monitorizat , este INTERCEPTAT de catre SRI , la cererea Procuraturii , discutind cu familia si cu Capatina , cum sa ia niste 600 mii de parai si sa-i dea lui M. B si sa-i dea si lui Traian ,ca sa puna umarul si sa-l scoata p'ala din inchisoare ! Procurorul Iacobescu, cel ce instrumenta cazul- in 2011 -ajungind la asemenea persoane , n-are ce face si ciripeste catre citiva ziaristi Bomba si urmarea este mazilirea si trecerea dosarului in Adormire ... doar ca stirea respectiva apare si in EVZ si apoi Turcescu executa comanda primita si il face praf , la B1.... au trecut , iata 3 ani , suntem in 2014 si Bomba explodeaza ,caci bercea nu scapa din inchisoare asa cum i s-a promis si tiganii isi cer banii inapoi ; Mircica o scalda, Capatina zice ca a dat banii mai departe, da' nu vrea sa spuna unde ....Mircica , la "sfatul" fratelui cel mare , care zice el ca NU STIE NIMIC - MIMIC , organizeaza si "flagrantul" momentului cind Mircica a chemat-o pe fata lui Bercea sa-i dea niste bani, ca nu-i are pe toti .... tiganii , suparati dupa faza cu flagrantul care nu era flagrant , au dus la DNA filmarile facute si cu Capatina si cu Mircica, atunci cind recunosc ca au primit MITA ...DNA se face ca n-a primit nimic si Inregistrarile Apar si la A3 si la Romania Tv, explodind apoi in toata media.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 15:13
De la: _2148_, la data 2014-09-30 14:52:32Sirule , chiar nu observi ca tanti Omida incearca sa aplice una din tacticile postacului de serviciu ? mmmmde ! Tomnatic sejur all inclusive la Costinesti, participi la instructaj si nu platesti nici macar biletul dus-intors la Bucuresti !
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 15:15
Daca filmarile sunt din 2011 de ce nu le-au difuzat in 2012 sau 2013 ci tocmai cand se apropia condamnarea lui felix??Intreb si eu!Nu cumva felix a tinut asul in maneca si cand a vazut ca nu face nimic cu el in eter? Nu stiu daca e adevarata varianta asta doar intreb!
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 15:19
De la: sirboby, la data 2014-09-30 14:47:44Si ca sa fiu drept pana la capat Iar aperi niste infractori!Tiganii au dat spaga sa se eludeze legea!Deci la puscãrie!Si chiar nu te întrebi de ce nu sunt declaratiile la fel?Basica zice ca si maica-sa a fost prezentã cand s-au dat banii iar ma-sa zice ca numai basica a dat banii!Cat de prost sa fii sa uiti ca ai fost sau nu prezent cand fam.ta a dat o suma asa de mare????Chiar daca nu stii carte! aha, deci sti foarte bine, dar ori faci pe niznaiul, ori asa a fost " prelucrarea " Turcescului ....mai ti minte ? acu' 1 saptamina, el s-a Autodenuntat ca fiind ....zicind ca NU MAI PUTEA SA SUPORTE ca seara de seara sa execute ce i se comanda ?! mai stii cumva ,Cine era Clientul nr. 1 al lui Turcescu, de unde porneau toate panseurile prezidentiale, inclusiv amenintarile cu dezbracatul si demascatul unora si altora ? ptr. voi, mai are vreo valoare ceea ce ati auzit acolo , stiind ACUM ca acel om facea totul la comanda onor- clientului prezidential ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

...dar cind te umfli de atita indignare impotriva pensionarilor care fura, imi aduc aminte cit de NORMAL ti s-a parut ca Mircica sa ia banii de la tigani , ca sa puna si el o vorba buna la procuratura si la fra'su al mare, ca deh : Justitia e a lui ! si i-a mers : din vreo 300 de dosare au ramas doar citeva !
departe de ochii presei si de razbunarea tiganilor !
Sunt uimit de ce poate face ,,masina de spãlat creiere"!Daca era cercetat în stare de libertate,nu era bine,daca e cercetat arestat iar nu e bine...........poate trebuia cercetat împuscat!Il impuscau si il cercetau mort!
esti ILOGIC, politologule ! ei nu voiau sa-l dea in git pe Mircica, ci-l voiau pe Bercea scos din puscarie ! ca atare, PENTRU CE sa marcheze banii si sa-l toarne ?
de TURCESCU , ofiterul acoperit / descoperit si omul de incredere al lui Baselu cel democrat si european !